SACCSIV – blog ortodox

Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR

FANATIK: Diana Șoșoacă a fost exclusă din AUR. De ce a fost, de fapt, dată afară din partid

Diana Șoșoacă a fost exclusă din Aur. Aceasta a fost dată afară din partid pe motiv că nu ar avea un comportament compatibil cu statutul de demnitar public.

Membrii partidului au codamnat-o pe senatoare pentru ieșirile pe care le avea în mod public. Aceștia au explicat că femeia nu putea fi controlată.

Dan Tănasă a confirmat informația în direct la Antena 3. Decizia a fost luată la nivelul conducerii partidului și comunicată senatoarei. El a mai precizat că senatoarei i se trage și de la petrecerea cu lăutari pe care a transmis-o live pe Facebook.

 

Stiri pe surse: BREAKING – Diana Şoşoacă a fost exclusă din AUR (surse)

[…]

Alianța AUR – Neamul Românesc a luat oficial sfârșit. Liderii AUR, Sorin Lavric și Claudiu Târziu, au luat decizia excluderii Dianei Șosoaca, cea mai proeminentă figură venită din partidul lui Ninel Peia.

Șosoacă e acuzată de relații mult prea apropiate cu senatorii altor formaţiuni și nerespectarea regulilor în interiorul grupului parlamentar.

Țipete s-au auzit din interiorul grupului parlamentar de la Senat în urma ședinței de plen de astăzi. O voce foarte asemănătoare cu a Dianei Sosoaca spunea că pe ea nimeni nu o conduce și nu îi dă ordine.

Prima reacție publică a senatoarei a venit pe pagina de Facebook unde îl acuza pe Sorin Lavric de misoginism, motiv care ar sta in spatele hotărârii de excludere.

 

REALITATEA: Diana Șoșoacă a fost EXCLUSĂ din AUR – Motivul forurilor de conducere ale partidului

„Da, din păcate vă confirm. Nu pot să zic că este o veste foarte bună, dar din păcate dna Șoșoacă nu a înțeles care sunt regulile jocului când este demnitar al statului român. Dna Șoșoacă înțeleg că vrea să joace singură pe terenul dânsei, poate e mai bine așa. Un senator nu are ce căuta la o paranghelie cu lăutari și să transmită live pe FB, este incompatibil cu statutul de senator AUR. Nu sunt bucuros, nu mă bucură”, a declarat Dan Tănasă.

”Decizia a fost luată de senatorii Claudiu Târziu și Sorin Lavric și este susținută de forurile de conducere ale partidului”, a precizat biroul de presă al partidului AUR.

Senatorul AUR – Diana Șoșoacă a participat la o petrecere într-un restaurant și a transmis LIVE pe Facebook toată distracția. Participanții la petrecere nu respectau regulile impuse de autorități, cântau, dansau și se luau în brațe.

Live-ul Dianei Șoșoacă a început vineri seară, la ora 21.00. Cel puțin 15 persoane au fost observate în live-ul senatoarei, care a făcut și „dedicații” pentru autorități.

„Și… pentru că tot suntem live pe Facebook, vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat”, a strigat Diana Șoșoacă la microfonul din restaurant. În clipa următoare s-a auzit in difuzare melodia „Noi suntem români” și toți cei prezenți au început să cânte într-un glas: Noi suntem români, noi suntem români? Noi suntem pe veci aici stăpâni”.

Cel mai recent derapaj al senatoarei: „Dați-mă afară cu poliția”

Diana Șoșoacă a făcut afirmații grave în Parlamentul României despre campania de vaccinare anti-COVID din România, moment în care Anca Dragu, președintele Senatului, i-a oprit microfonul. Senatoarea a țipat în Parlament: „Ne puneți pumnul în gură când avem dreptul să luăm atitudine împotriva uciderii poporului român, ăsta este adevărul. Dați-mă afară cu poliția, cu cine vreți dvs, amendați-mă”.

„Culmea este că și reprezentantul AUR în Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat să mi se închidă microfonul! Misoginism sau „politically correct”?”, a fost unul dintre mesajele Dianei Șoșoacă după unele discuții avute cu mai mulți colegi de partid la intervențiile sale în plen.

 

Comentariu saccsiv:

Mare bucurie, mare, la Romania tv, unde Marius Pieleanu (cel ce afirma ca nu-i va mai primi la firma pe angajatii ce refuza vaccinarea) si Bogdan Chiriac opinau ca astfel AUR va deveni un partid patriotic dar european si frecventabil. Iata si taierea microfonului despre care se face referire mai sus:

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Un om said, on februarie 10, 2021 at 7:09 pm

  Apreciază

  • Cosmin said, on februarie 10, 2021 at 8:53 pm

   @ Un om

   Foarte tare prestatia doamnei Diana.

   A se vedea in spatele ei ce care prezideaza cum discuta intre ei, total dezinteresati la ce informatii furnizeaza doamna senator. Nu mai vorbim cum ii taie microfonul.

   E tixit guvernul ala de teadatori.

   Apreciat de 4 persoane

  • George said, on februarie 11, 2021 at 12:13 pm

   Încă o dovadă a faptului că liderii partidului Aur sunt oamenii sistemului:

   Stiind ce notorietate are Diana Iovanovici-Șoșoacă, ieri au acționat golănește, atacând-o verbal și fizic, excluzând-o din partid, la ordin, pentru a acoperi dezastrul numit Bugetul României.

   AUR s-a detonat înainte de vreme, pentru a rezolva trei lucruri deranjante pentru sistem:

   1. Eliminarea Dianei de la Comisia de Abuzuri, respectiv mușamalizarea cazurilor de acolo cu copiii vânduți și traficați.

   2. Eliminarea Dianei pentru că a criticat în plen guvernul Cîțu, măsurile luate de acest guvern, precum și ocultarea datelor cu privire la vaccin.

   3. Îngroparea și deturnarea atenției de la subiectele grave din România: bugetul, vaccinarea, Balș, desființarea secției speciale.

   Cine nu vede coordonarea dintre acești golani și oamenii sistemului, e un caz pierdut.

   Iosefina Pascal

   Apreciat de 2 persoane

 2. VioletaB said, on februarie 10, 2021 at 7:10 pm

  Ce consecinte are acest lucru, va pierde Diana-Sosoacă si poziția de senator de Iași?

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 10, 2021 at 7:29 pm

   VioletaB

   Nu.

   Apreciat de 2 persoane

   • VioletaB said, on februarie 10, 2021 at 7:57 pm

    @Saccsiv Totuși, comparativ cu toți ceilalți care sa dau patrioți, aceasta avocata ia atitudine și spune niste adevăruri despre uciderea intenționată a românilor prin campania de vaccinare. Ea nu era compatibila cu AUR oricum, pt că aia sunt patrioți sub acoperire.
    Dumnezeu să o întărească în lupta ei dacă este cu adevărat sinceră

    Apreciat de 5 persoane

   • George said, on februarie 11, 2021 at 2:07 pm

    Si va ramane senator independent, de PNR sau cum?

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 11, 2021 at 2:40 pm

    George

    Nu stiu cum le zice. Neafiliat, parca.

    Apreciat de 1 persoană

 3. George said, on februarie 10, 2021 at 7:14 pm

  Daca e adevarat, inseamna ca a inceput prea repede dezbinarea.

  Apreciat de 1 persoană

  • Un om said, on februarie 10, 2021 at 7:56 pm

   Cred că mai înseamnă și că nu trebuie să susținem vreun partid, indiferent că se numește AUR sau nu!

   Apreciat de 2 persoane

  • saccsiv said, on februarie 10, 2021 at 8:20 pm

   cocoandro

   Dan Tănasă a spus la Romania tv ca a fost in AUR, altfel nu putea candida.

   Apreciază

   • Traian said, on februarie 11, 2021 at 10:57 am

    Avocata Diana Șoșoacă, intrată în Parlament pe listele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, nu a făcut niciodată parte din AUR, formațiunea surpriză de la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, ci doar a candidat pe listele AUR în baza protocolului dintre AUR şi PNR, conform spuselor lui Ninel Peia.

    Apreciat de 1 persoană

   • George said, on februarie 11, 2021 at 11:46 am

    Traian, atunci de unde au dat-o afara ? 😊

    Apreciază

   • Traian said, on februarie 11, 2021 at 12:22 pm

    Ninel Peia, preşedintele Partidului Neamul Românesc, a reacționat după ce Diana Şoşoacă a fost dată afară din grupul senatorial Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

    Acesta transmite că aşteaptă prelungirea protocolului cu AUR, după ce partidul lui George Simion a refuzat acest lucru.

    „Doamna Şoşoacă este parlamentar al Partidului Neamul Românesc, ales pe listele AUR, în baza protocolului făcut între Partidul Neamul Românesc şi AUR în data de 20 octombrie 2020. Acel protocol a fost valabil până pe data de 7 ianuarie.

    Urma ca în acel timp să facem un protocol de colaborare parlamentară, care încă nu s-a făcut, refuzând cei de la AUR, din diferite considerente. Încă mai aşteptăm să revină la gânduri mai bune”, a transmis Ninel Peia pentru stiripesurse.ro

    Vezi linkul:

    https://www.capital.ro/bomba-serii-despre-diana-sosoaca-de-ce-a-fost-data-afara-din-aur-a-fost-valabil-pana-pe-data-de-7-ianuarie.html

    Apreciat de 1 persoană

 4. Alin Razvan said, on februarie 10, 2021 at 8:00 pm

  Fratilor, nu va inselati cu acest AUR. AUR=USR pentru tarani si ortodocsi

  Apreciat de 1 persoană

  • Florin said, on februarie 10, 2021 at 10:55 pm

   Nu te-a durut neuronul cand ai scris imbecilitatea asta? Oraseanule ateu!

   Apreciază

   • Alin Razvan said, on februarie 11, 2021 at 9:03 pm

    Eu sunt ortodox, nu ateu. USR pt tarani inseamna un partid ca USR care are ca target oamenii de la sate. USR pt ortodocsi inseamna un partid al masonilor (ca USR) care are ca target si ortodocsii, adica acest AUR este al sistemului, dar se prezinta ca iubitor de ortodoxie si romani, pe cand el e aceeasi Marie, cu alta palarie.

    Apreciat de 1 persoană

 5. stef said, on februarie 10, 2021 at 8:15 pm

  Mari dobitoci al de Lavric si Tarziu ! Simion s-a ascuns sa nu fie asociat cu scandalul – crede ca romanii sunt idioti. AUR si-a dat la temelie si e mai bine asa ca sa stim din prima ce tradatori sunt si acolo.
  Diana Sosoaca poate sa-si fac si singura partid .

  Apreciat de 3 persoane

  • Ema said, on februarie 11, 2021 at 12:14 am

   Tot raul spre bine. Doamna av. Sosoaca sa isi faca neaparat un partid. Sa trieze cu grija pe cine vrea sa faca parte din el.
   Si sa stea departe de orice alianta cu alte partide ca e mai sanatos. Oricum aliantele au adus tara in groapa unde se afla. In aliante la noi nimeni nu isi asuma nici o raspundere fiindca paseaza mingea de la unii la altii.

   Apreciază

   • George said, on februarie 11, 2021 at 11:48 am

    Degeaba isi face alt partid. Oamenii s-au impartit. Cu dezbinarea nu mai faci nimic.

    Apreciat de 1 persoană

 6. VioletaB said, on februarie 10, 2021 at 8:59 pm

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=763194224604646&id=100027422253737

  Iosefina Pascal – Jurnalist

  Acest individ, sorosistul GDSist, Sorin Lavric, senator AUR, membru în Biroul Permanent al Senatului, nu a intervenit astăzi când Președintele Senatului i-a închis abuziv microfonul doamnei Diana Șoșoacă, senator AUR, în timp ce vorbea despre datele oficiale cu privire la efectele adverse și decesele cauzate de vaccinul Pfizer-BioNTech.
  Mai mult decât atât, individul se scurgea pe sub scaun ascultând ceea ce spunea colega sa și îi striga „Taci din gură!!”.

  Însă, cel mai grav lucru este că Sorin Lavric, împreună cu alți parlamentari și lideri AUR au sărit să o bată, efectiv, pe Diana Șoșoacă în biroul grupului AUR, după ce au insultat-o și i-au reproșat că „nu are voie să atace guvernul Cîțu” și că „nu-și respectă șefii”.

  Astăzi am aflat că anumiți lideri AUR sunt implicați în dosare cu trafic de femei, iar alții atacă femeile verbal și fizic în PARLAMENTUL ROMÂNIEI.

  Îmi asum ceea ce relatez și spun:
  Au ajuns niște golani în Parlamentul României și, tot golănește, au căzut la pace cu Vlăduț și cu toți trădătorii din politica românească.
  Au ajuns golanii să-și spună „bărbați de stat” și „șefi”.

  V-am avertizat cu privire la acești indivizi, însă nu m-am exprimat vehement în campanie cu privire la acești impostori, despre care aflăm acum că sunt conduși din umbră de forțe externe.
  Și, din respect pentru Diana, am tăcut zilele astea, dar, cu tot riscul de a supăra, nu mai pot să tac cu privire la abuzurile și presiunile exercitate asupra ei, chiar de către propriul partid.

  Acum poate înțelegeți de ce toți reșapații și securiștii din politică, presă, soțietatea civilă, nu au loc de „Șoșoacă” și au început, la unison, să o atace în moduri absolut mizerabile.

  P. S: Am înțeles că ar fi scandal mare în AUR și pe cașcavalul luat de conducerea partidului. Poate o să aflăm mai multe. 😉
  V-am avertizat să NU VĂ BATEȚI JOC și să NU TRANZACȚIONAȚI votul românilor.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Ines said, on februarie 10, 2021 at 10:15 pm

  Mare greșeală…De fapt ea prin poziția ei incisiva a adus atâtea voturi AUR. Probabil bărbaților aia MISOGINIcred ca nu le mai convine acum. Ori a fost infiltrat cineva în acel partid cu scopul de a-l distruge din interior.

  Apreciat de 1 persoană

  • George said, on februarie 11, 2021 at 2:10 pm

   Prin excluderea Dianei au pierdut peste 60% din sustinatori ! Oare sunt constienti de asta? Sau banul politic i-a intunecat cu totul?

   Apreciat de 1 persoană

 8. cms said, on februarie 10, 2021 at 10:54 pm

  Pai uite care e treaba… Pe toti cei care actioneaza impotriva umanitatii o sa ii ia dracu’, pentru ca asta este vointa lui Dumnezeu. Ceea ce vreau sa spun este ca ceea ce se intampla acum este dat de Dumnezeu pentru ca pe ultima suta de metri, cei care inca mai au constiinta treaza, sa se decida si sa faca voia Vietii care i-a trimis pe Pamant. Toti cei care actioneaza voit impotriva omului, impotriva vietii, impotriva Creatiei lui Dumnezeu, nu vor putea suporta Lumina lui Hristos si vor alege sa se sinucida, sa se autodistruga ei insisi, sau prin altii – aceasta este judecata de apoi. Diavolul este cel care judeca raul si acolo nu este nici un fel de mila

  Apreciat de 1 persoană

 9. Florin said, on februarie 10, 2021 at 11:23 pm

  Ma intreb: oare despre ce sume este vorba in campania asta de vaccinare? Ma duc la supermarket si ma uit pe eticheta sa scrie „produs NEmodificat genetic”. Si astia vor sa ma modifice genetic ce ARNm-ul lor. Direct. In mana! Vor ei sa schimbe ce a creat Dumnezeu. Am avut covid-ul in decembrie. A fost nasol… ca orice boala, de altfel. Dar a trecut, cum trece orice gripa de obicei. Prefer sa fac „gripa” de 2 ori pe an, decat sa ma „imunizez” de 2 ori pe an. Si anticorpii de dupa covod si protectia vaccinului tot limitata in timp (nu a zis nimeni ca e pe viata!!!!). Si daca esti vaccinat tot trebuie sa porti botnita. Si tot nu ai voie dupa 11 noaptea sa bei o bere cu prietenii la carciuma… nici macar sa iesi din casa. Pentru ca virusul este MUUUUULT mai agresiv noaptea. Sare pe tine din orice tufis, din orice cos de gunoi pe langa care treci. Si atunci, pentru „binili” tau, stai dracului acasa!!!!
  AUR, daca te-ai „lepadat” de Sosoaca, mi-am luat votul de pe tine PA!

  Apreciat de 2 persoane

 10. Ovidiu.d.C. said, on februarie 11, 2021 at 12:05 am

  hAUR-ul și-a dat arama pe față. Nu știu dacă e cu intenție dar o făcură pe senatoarea Diana Șoșoacă erou național. Să fie într-un ceas bun!

  Apreciat de 1 persoană

 11. Snake said, on februarie 11, 2021 at 1:49 am

  Diana Șoșoacă NU e membră AUR, ci Partidul Neamul Românesc care era în alianță cu AUR! Fără Diana, AUR nu intra în Parlament. Și-au atins obiectivul, acum se debarasează de ea printr-o altă minciună ordinară!!! Mizerabil. Iată cât de puțin a strălucit AUR-ul și cum se confirmă ipoteza că e un partid USR2 😉

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on februarie 11, 2021 at 11:32 am

   Snake

   Chiar daca doar formal, membra AUR tot era, caci altfel nu mai era in Parlament.

   Apreciază

   • Snake said, on februarie 11, 2021 at 9:43 pm

    Este Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) în care era inclus și partidul Neamul Românesc. Nu mai contează. Diana a fost exclusă nu doar din alianță, vor s-o dea afară și din Comisia de abuzuri unde deținea funcția de președinte, poziție din care demarase o cercetare a activității lui Arafat și una a lui Țurcanu. Deci…începuse să „scormone” unde nu trebuie.

    Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on februarie 11, 2021 at 9:48 pm

    Snake

    Poate asta, de fapt, s-a dorit: sa nu mai fie la abuzuri.
    Si n-o puteau face altfel decat prin excludere din AUR.

    Apreciat de 1 persoană

   • Snake said, on februarie 11, 2021 at 9:53 pm

    Exact. Diana este un om dintr-o bucată, nu face compromisuri și chiar luptă cu toată ființa pentru cauzele în care crede. Ea era sigură că va schimba ceva în politica românească și acum a înțeles că n-a fost decât un vector de imagine pentru voturile AUR. Ei au intrat în parlament datorită Dianei. Fără ea, AUR nu mai există. Deși e virulentă și are tonul ridicat (defect profesional) e un om de ispravă cum rar mai întâlnești astăzi. Sper să rămână pe baricade mai departe. Are suport în populație. Din păcate…nu și politic 😢

    Apreciat de 1 persoană

 12. Nikos said, on februarie 11, 2021 at 7:49 am

  Niste tradatori si lasi acei Lavric si Tarziu, Diana era exact ingredientul care facea ca partidul sa fie complet, portavocea adevarului, biciul normalitatii. In loc sa mearga inainte spre dominatia ce le statea inainte, vazandu se ajunsi in parlament ( de parca asta era scopul final ), aleg sa treaca in barca corectitudinii politice, barca ce-i va scufunda incet dar sigur..

  Apreciat de 2 persoane

  • George said, on februarie 11, 2021 at 11:49 am

   Si-au taiat craca de sub picioare. „Crestinul” Claudiu Tarziu s-a adaptat corectitudinii politice si uita ca unii sfinti au fost mai vocali, mai zeloti-marturisitori; nu absolut toti blajini, cu capul plecat si cu voce pasnica. Sa-si aminteasca doar de Ioan Botezatorul care il mustra pe nelegiuitul Irod public pe oriunde il prindea. Asa ca Aur-ul se va topi curand, acaparat deja de sistemul antihristic !

   Apreciat de 2 persoane

 13. Tudor said, on februarie 11, 2021 at 9:22 am

  E la al treile soț.
  Maică-sa…o ciudată, a avut numai doi dar se laudă cu mulți alții. Ezoterism.
  Unui copil i-a pus numele Thais; căutați ce-i o hetaera.
  A lucrat în ceva minister; statul paralel?
  Nu înțeleg cum de cei din preajma IPS Teodosie le-au trecut cu vederea.

  Jmecherie simplă, prima pagină a serviciilor.
  Pui pe cineva ciudat să aratăe unele adevăruri. Ataci purtătorul. Majoritatea nu deosebesc mesajul de purtător.

  Apreciază

 14. Elena said, on februarie 11, 2021 at 9:31 am

  https://www.g4media.ro/video-primele-fisuri-in-aur-diana-sosoaca-si-george-simion-proteste-separate-simion-nu-exista-tensiuni-dar-daca-exista-tradatori-mai-bine-sa-apara-acum.html

  “Diana Șoșoacă nu se numără printre fondatorii AUR, ci este membră în Partidul Neamul Românesc, fondat de Ninel Peia. Ea a intrat în Parlament candidând pe listele AUR în urma unui protocol de colaborare semnat între Partidul Neamul Românesc și Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), după cum a explicat George Simion într-un interviu pentru Europa Liberă.

  O declarație a fostului președinte Traian Băsescu, care vorbea despre tensiunile dintre cei doi și lupta pentru putere din AUR, redată de România TV, l-a iritat pe co-președintele partidului, George Simion. Acesta a intervenit în direct la RTV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, și a negat că ar exista probleme între el și senatoarea Șoșoacă. Simion a precizat, însă, că ”dacă există trădători”, ar fi de preferat ca ei să se arate acum ”decât atunci când AUR va ajunge la guvernare”.

  Apreciază

 15. Elena said, on februarie 11, 2021 at 9:48 am

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/culisele-excluderii-senatoarei-sosoaca-din-aur-am-crezut-ca-daca-o-luam-pe-duhul-blandetii-putem-sa-ii-hranim-spiritul-coleric-1449642
  Diana Șoșoacă este „colerică, emană numai energie negativă”, a spus Sorin Lavric, liderul senatorilor AUR, pentru Digi24, despre excluderea senatoarei din grupul parlamentar AUR. El a adăugat că, după cearta din Parlament pe tema vaccinurilor, a vorbit cu George Simion, președintele partidului, și i-a propus să o dea afară din grup, iar în Biroul Central „toți au fost de acord cu excluderea”.
  Actualizare 21:10. Conducerea AUR a confirmat excluderea Dianei Șoșoacă din grupul parlamentar, pentru că „a adus atingere intereselor și imaginii partidului”.
  „Domnia sa a refuzat sistematic să acționeze, atât în parlament, cât și în spațiul public, în conformitate cu strategia grupului senatorial AUR, precum și cu deciziile conducerii partidului. De la data prezentului comunicat, dna senator Diana Șoșoacă Ivanovici își exercită mandatul în afara grupului senatorial al AUR”, precizează Biroul Național de Conducere.
  ________________________________________
  „Perspectiva divorțului dintre AUR și doamna Sosoaca plutea în aer, însă am crezut că dacă o luăm pe duhul blândeții putem să îi hrănim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi înfrânată cu nimic. Probabil că nici cu ea însăși nu se poate privi în oglindă. Astăzi, picătura care a umplut paharul a fost scandalul pe care l-a iscat în plenul Senatului. Eu eram în dreapta doamnei președinte, Anca Dragu, când doamna Șoșoacă, pentru că nu i s-au alocat minutele care oricum nu i se cuveneau potrivit algoritmului pentru declarații politice, a făcut scandal și a început să o insulte pe doamna președinte și pe domnul Ciprian Bucur (secretar general al Senatului). La sfârșit, după ce i s-a oprit microfonul, început să urle în sală. A plecat urlând, i-a făcut pe domnul Bucur și pe doamna Anca Dragu infractori”, a spus Sorin Lavric, pentru Digi24.
  Liderul senatorilor AUR a adăugat că Diana Șoșoacă „a țipat și la mine și altercația a continuat în biroul lui Claudiu Tîrziu”.
  „Ne-a insultat, spunând că cine suntem noi să îi spunem ei ce să facă. Asta e structura ei, certăreață, virulentă. Ea, prin prisma profesiei, a fost învățată să meargă până în pânzele albe cu cearta, știind că oamenii cu bun simt cedează și așa am procedat și noi, am încercat să lăsăm de la noi. Dar astăzi ne-a insultat atât de mult, încât ne-am dat seama că nu se poate continua așa”, a completat el.
  „L-am sunat și pe George Simion și a fost imediat de acord. Am strâns grupul de senatori AUR, le-am spus. Știu foarte bine toți cine este Diana Șoșoacă, ce structură are, colerică, emană numai energie negativă. Nu am mai putut. A continua cu ea în AUR înseamnă a compromite formațiunea pe termen lung”, a mai spus Lavric.
  „Am vorbit cu Biroul Central, forul de conducere la nivel național. S-a votat. Toți au fost de acord cu excluderea. Așa că, doamna Șoșoacă nu mai este membru al partidului, ea va rămâne senator. Dar va fi singură, nu va mai sta în rândul de bănci AUR, îi vom retrage sprijinul din toate comisiile. La una era chiar președinte, la comisia pentru abuzuri. De acum încolo va fi singură, arătându-ne nouă cât de mici suntem în comparație cu ea, Mântuitorul lumii”, a mai spus Sorin Lavric pentru Digi24.
  Articolul a fost actualizat miercuri, la ora 21:10, cu comunicatul oficial al Alianței pentru Unirea Românilor.

  Apreciază

 16. Elena said, on februarie 11, 2021 at 10:02 am

  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/diana-sosoaca-data-afara-din-grupul-aur-senatoarea-il-acuza-pe-un-colegul-sorin-lavric-de-misoginism-1449596

  Diana Șoșoacă a susținut astăzi un discurs de la tribuna Parlamentului, în care a susținut, fără să prezinte vreo dovadă, că „femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român! Puteți să mă amendați, puteți să faceți ce vreți, adevărul va ieși la iveală! Omorâti România pas cu pas, vaccinând femeile, care duce la sterlitate”.
  Intervenția a fost transmisă live pe pagina de Facebook a senatoarei, unde Diana Șoșoacă a adăugat: „Declarație politică întreruptă de Biroul Permanent al Senatului.
  Pentru declarații politice, politicianul nu răspunde. Este singura șansă să spui ADEVĂRUL, așa cum îl cunoști! A deranjat adevărul despre efectele adverse ale vaccinării, susținute de cercetările Pfizer Biontech și acuzațiile împotriva clasei politice care distrug poporul român! Dacă toată lumea vrea să ascundă adevărul, EU NU SUNT DISPUSĂ LA ACEST COMPROMIS!”


  Senatoarea și ceilalți au cântat și melodii patriotice, precum „Noi suntem români” sau „Treceți batalioane române Carpații”.
  La un moment dat, pe înregistrare se aude cum afirmă că vrea să îi facă o dedicație lui Raed Arafat: „Hai, bagă-i ceva de români! Bagă-i de români”, iar petrecăreții au început să cânte: „Noi suntem români, noi suntem români, noi suntem aici, pe veci, stăpâni”.
  Ninel Peia, preşedintele Partidului Neamul Românesc, din care provine senatoarea Diana Şoşoacă, a declarat despre excluderea acesteia din grupul parlamentar că așteaptă de la George Simion, președintele AUR, prelungirea protocolului care a expirat pe 7 ianuarie.
  „Doamna Şoşoacă este parlamentar al Partidului Neamul Românesc, ales pe listele AUR, în baza protocolului făcut între Partidul Neamul Românesc şi AUR în data de 20 octombrie 2020. Acel protocol a fost valabil până pe data de 7 ianuarie. Urma ca în acel timp să facem un protocol de colaborare parlamentară, care încă nu s-a făcut, refuzând cei de la AUR, din diferite considerente. Încă mai aşteptăm să revină la gânduri mai bune”, a declarat Ninel Peia, pentru stiripesurse.ro.

  Apreciază

 17. Nono said, on februarie 11, 2021 at 10:16 am

  Singurul barbat din politica romaneasca actuala, pe nume Diana Iovanovici Sosoaca, a fost executat(a) de catre leprele cu epoleti Sie din partidul-mascarada numit AUR.
  In buna traditie romanesca, a fost vanduta de tovarasii de partid, pentru ca depasea cadrul de functionare al partiduletului ce se vrea antisistem.
  Motivatiile celor doi neicanimeni Intarziatul mintal si Balansorul intre clitoris si metafizica Sorin(aflat pe aceeasi linie cu GVV) sunt absolut futile, aratand inca o data ca Diana a fost folosita doar ca un dispensabil „tovaras de drum”.
  Cu toata tristetea, nu exista un al doilea Capitan care sa inspire Romania sa se ridice din mamaliga cu noroi si sange de copii in care si-a vârât fața din 1989 incoace.
  Vorba bancului foarte trist: N-a gasit Dumnezeu alti conducatori mai rai pentru Romania decât cei pe care ni ia dat.

  Apreciat de 2 persoane

 18. Elena said, on februarie 11, 2021 at 12:22 pm

  Cu câteva zile înainte de a se depune listele cu cei care candidează, se strângeau semnături pentru Diana Sosoaca, probabil iniţial a dorit să candideze separat. Până la viitoarele alegeri are tot timpul dacă o apără Dumnezeu şi o luminează să fie în adevăr.

  Apreciat de 1 persoană

  • George said, on februarie 11, 2021 at 2:13 pm

   Daca ramaneau in unitate era candidata perfecta. Actualmente e cel mai influent om politic ! Nici nu realizeaza adormitii din Aur ce au pierdut !

   Apreciat de 2 persoane

  • George said, on februarie 11, 2021 at 2:20 pm

   Chiar nu a folosit limbaj de maidan. Mai vehementi sunt ceilalti! Am remarcat de cateva ori ca a raspuns frumos, inteligent, unora care au jignit-o. Motivul principal e ca tocmai a demascat la comisia de abuzuri actiunile mafiote din politica pe care se pregatea sa le rezolve ! Conducatorii Aur au fost prostiti… Urmeaza caderea libera a partidului.

   Apreciat de 2 persoane

 19. Homoroceanu Adrian Camil said, on februarie 12, 2021 at 5:17 pm

  Este adevarat ca raul trebuie starpit din fasa pt a nu se extinde ulterior fiind greu controlabil,dar aceasta nu inseamna ca modalitatea eliminarii raului trebuie sa fie una brutala.De fapt,de ce i-a fost retras- de catreAUR-sprijinul politic parlamentarei D. IovanoviciSosoaca, adepta a stilului la halter , al categoriei „smuls”? Presedintele George Simion a declarat(parca laB1tv de unde a si transpirat – prin actionarul sauPaunescu ce a dat initial informatia-excluderii din AUR a D. I. S. ofiterului de informatii Robert Turcescu fost B1tv, informatie stiuta de D. I. Sosoaca)ca daca parlamentul i- a in considerare amendment ele propuse de AUR, ar putea sa voteze proiectul legislativ privind bugetul de stat. Aceasta inseamna ca i-a fost retras sprijinul politic zgomotoaseiD. IovanoviciSosoaca de catre conducerea AUR care astfel a prevenit, a evitat producerea ulterioara – votarii de catre AUR a bugetului de stat – a unui scandal mediatic pe tema tradarii idealurilor cu care a candidat prezentandu- se in fata electoratului idealurilor ale Partidului Neamul Romanesc, reactie asteptata din partea parlamentarei D. IovanoviciSosoaca ce va pierde si Presedentia Comisiei privind abuzurile si coruptia. Exista deci o intelegere ascunsa electoratului realizata prin intermediul USR, intelegere oculta intre PNL si AUR ceea ce inseamna ca s-a inselat increderea electoratului, prin aceasta, AURs-a dat singura de gol ca, ca si USR, este o creatie a serviciilor secrete care au valorificat astfel nemultumirea poporului in raport de cedarea fata de UE, Si SUA a suveranitatii si independenteiRomaniei informatia-excluderii schimbul voturilor necesare, L.Orban ar fi promis AUR, conducerea ministerului Educatiei, dar si alte doua ministere. Ora16.15ziua12.02.
  2021HAC

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: