SACCSIV – blog ortodox

Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin

Posted in Coronavirus, ISRAEL, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 28, 2020

Israel National News: ‘We won’t force vaccine; but here’s what we will do’

Autoritățile israeliene: Nu vom impune vaccinare ogbligatorie, dar vom face altceva

26 nov. 2020

Director în Ministerul Sănătății susține că vaccinurile nu vor fi obligatorii, dar dr. Eyal Zimlichman spune ccomisiei parlamentare că „oamenii se vor da singuri la cale”. Directorul din Ministerul Sănătății, Hezy Levy, a insistat ieri către presă că „nu vom forța oamenii să ia un vaccin. Legea israeliană nu permite acest lucru”. Dr. Eyal Zimlichman (Șef la divizia medicală și la divizia inovare din cadrul Centrului Medical Sheba), vorbind în fața ”Comitetului special pentru coronavirus” din Parlamentul Israelian, a enumerat măsurile care sunt planificate pentru a „manevra” populația înspre vaccinare, ca mod de a recâștiga libertatea de mișcare.

Problema acceptării vaccinului de către populație a generat un interes din ce în ce mai mare, comentatori precum Mike Cernovich scriind: „Guvernul nu te va obliga să iei vaccinul. O va face Amazon. Companiile aeriene o vor face. Băncile o vor face. Nu veți mai putea cumpăra, vinde sau comercializa fără vaccin.”

Ca și cum ar fi subliniat cuvintele lui Cernovich, dr. Zimlichman a spus comisiei: „Un alt lucru care se pare că va veni în viața noastră, începând deja în ianuarie cu un număr mic de doze, este vaccinul.
Dacă discutăm despre cum să-i motivăm pe israelieni să se vaccineze, sunt de acord că populația nu poate fi forțată. Nu va merge. Putem să vorbim despre asta până mâine dimineață, nu va merge. Putem face altceva: să creem motivație. Orice om vaccinat va primi automat ”carte verde”. Prin urmare, te poți vaccina și atunci vei primi ”carte verde” pentru a te mișca liber în toate zonele verzi. Ți se vor deschide ușile pentru evenimente culturale, vei avea acces în centrele comerciale, în hoteluri și restaurante. Puteți decide să nu vă vaccinați, dar dacă doriți să intrați în aceste zone va trebui să vă faceți un test PCR. Prin urmare, cred că oamenii vor înțelege singuri că vaccinul îi va readuce la viața normală și atunci se vor vaccina singuri, fără ca noi să îi obligăm.
Dar ideea pe care o lansăm este ceva care deja începe acum. Avem în teste un program-pilot și suntem gata să-i dăm drumul, asta presupunând că va fi autorizat de Ministerul Sănătății. Programul e bazat pe testele PCR și cele antigen. Suntem în proces de autorizare cu Ministerul și în proces de dezvoltare cu serologia. Putem da drumul vaccinurilor foarte repede, începând cu ianuarie. Cei vaccinați vor avea acces în ”zonele verzi”.
Presupunând că va fi o perioadă îndelungată (chiar până la un an) în care o parte a populației va fi vaccinată și o parte nu, estimăm că acele zone verzi vor crește în mărime, iar persoanele vaccinate vor primi permisiunea de a intra în ele, de la un capăt la altul al țării”.

Traducerea Mihai T

 

Comentariu saccsiv:

De fapt, vaccinatilor li se ofera o “libertate”, intre ghilimele. Caci din ce in ce mai multe voci oficiale spun foarte clar ca sclavia (masti, distantare sociala, restrictii de circulatie si de tot soiul) va continua si dupa vaccinarea in masa:

Sef producator vaccin Moderna: Trebuie purtate masti si după vaccinarea în masă

OMS avertizează că un vaccin nu va fi suficient pentru a opri definitiv pandemia: Testarea, carantina și restricțiile să rămână

NOUL NORMAL = BOTNITA PE VECI. Din ce in ce mai des ni se spune ca purtarea măștii va rămâne obligatorie chiar și după vaccinarea anti COVID-19. Nu vor sa mai revenim niciodata la viata pre coronavirus

Video – Director CDC: Masca protejeaza mai bine de Covid 19 decat vaccinul

Eternitatea COVID. Doctorul Anthony Fauci: „Masca și distanțarea vor fi necesare și după vaccin”

Adrian Streinu Cercel pregateste terenul: ”Dacă persoana care nu e vaccinată se infectează şi devine purtator sănătos pe termen lung, atunci îl pune în pericol şi pe cel vaccinat„

Tarile vor ramane in lockdown (mai mult sau mai putin total), multe sectoare de activitate vor ramane inchise iar singurul “avantaj” al vaccinatilor (eventual si al testatilor negativ) va fi ca se vor putea deplasa in anumite intervale orare la hypermarket, de exemplu, ca sa cumpere cate ceva. Hal de libertate… Sigur, va fi ceva mai mult decat starea nevaccinatilor care mare lucru nu li se va mai permite.

Si cum vor stii autoritatile cine-s aia care s-au vaccinat? Evident, nu printr-o hartie, ci musai prin ceva digital, probabil precum solutiile despre care puteti citi aici:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Si daca tot vor baga pasaportul digital de vaccinare, desigur ca-l vor lega si de restul documetelor cu cip. In Romania, de exemplu, buletinul biometric si cardul de sanatate vor fi doua in unu. Deci aproape sigur ca dovada vaccinarii va fi pe cardul de sanatate, care card de sanatate nu va mai exista fizic, el fiind in cipul buletinului. Iar intre timp dispar si banii cash si uite asa ne apropiem de semnul fiarei.

Cam asta pare a fi planul. Va reusi oare sau de o parte din el se va alege praful intre timp?

 

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on noiembrie 28, 2020 at 7:37 pm

  Cine si cum sa-i opreasca? Daca am stat de Pasti acasa o sa primim orice!

  Apreciat de 1 persoană

  • Rafaela said, on noiembrie 29, 2020 at 3:38 pm

   Dumnezeu poate opri toate acestea, sau sa le amane dar daca nu gaseste pocainta la oameni, rugaciune curata, jertfelnicie bineinteles ca nu se vor opri masurile si nebunia ce e din ce in ce mai mare, e inceput de al 3-lea razboi mondial, dar pana la cel cu bombe atomice va fi criza financiara si foametea… De ce nu inteleg oamenii ca bine nu va mai fi pana nu se va sfarsi Pamantul acesta? Binele e in Imparatia Cerului aici e totul trecator si fals. Vor fi multe schimbari si nenorocire si peste toate va culmina alegerea antihristului care va fi om politic, conducator peste cele cateva state care vor mai fi cand el va fi ales. Va veni ca un fals salvator, foarte multi il vor urma si il vor crede. Vai si amar de ce ne asteapta, spuneti cat mai des rugaciunea lui Iisus si mergeti sa va spovediti si impartasiti cat mai des sa nu fim inselati! Nu e de joaca mantuirea sufletelor!

   Apreciat de 2 persoane

 2. Andrei-Nicolae said, on noiembrie 28, 2020 at 7:51 pm

  Vasile, e posibil să se alege praful, dar nu așa cum dorim noi, ci prin marele necaz, marele razboi – care, prin mare înțelepciune, dragoste și milă a lui Dumnezeu pentru neamul omenesc – s-ar putea transforma din necaz, in scapare (amanare).

  Eu văd ca profețiile despre conflictul ruso-turc se împlinesc la virgulă…

  O amânare sau un necaz cu adevărat zguduitor va trezi pe mulți. Oricum, cui îi va placea mai mult minciuna decât adevărul, se vor inchina oricum, chiar si fără pecete (o fac mulți deja care s-au cipat, implantat, vaccinat cu orice șamd). Iar despre cei care au implementat acest sistem (pe care ei înșiși îl refuză) – pe acestia nu-i va putea vaccina nimeni cu forta. Și ce? Asta înseamnă că nu vor avea pecetea legipadarii veșnice? Unii poate ca deja o au…

  Mai este o posibilitate: vaccinarea asta criminală covid să nu aibă nici un efect, sa-i anuleze Sfântul Duh efectul. Cel putin in cazul in care vor fi unii vaccinați cu forța (fizic vorbind).

  Logica dumnezeiască este întru mântuire, de aceea cred mai mult in scenariul curmarii acestui plan odios prin războiul cel mare. Pentru ca mulți ne-am trezit intru cunoștințe, dar nimeni întru Pocăință. Știm, dar am ramas la fel sau mai rau intru răutate. Asta Spun toti Bătrânii, cum si Părintele Efrem din Arizona ne avertizează dintru slava lui Dumnezeu. Pentru ca nimic necurat nu va intra in Împărăția Cerurilor. Înfricoșător. De ecumenisti, nici n-am ce vorbi. Dar mi-e teamă ca mulți dintre noi (vorbim de antiecumenisti si antiglobalisti) convinși) vom avea o surpriză foarte neplăcută la Judecată…

  Doamne ferește, ajută și apară, să ne putem apara viața și Adevărul, dar fără să ne pierdem sufletele mistuite in ura, deznadejde sau chiar neputinţa trupească (spune un Bătrân – nu mai retin cine, dar aici am citir, de exemplu, ca cei care vor fura sau vor colabora cu cei pecetluiti pt mâncare in timpul prigoabei din timpul lui Antihrist, își vor pierde sufletul). Înfricoșător, înfricoșător, înfricoșător! Nădejdea la Dumnezeu!…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ines said, on noiembrie 28, 2020 at 7:52 pm

  Atunci înseamnă că clar ca vaccinul conține pecetea satanei, cipul. Feriti-va, creștini!

  Apreciat de 1 persoană

  • Carla said, on noiembrie 29, 2020 at 2:07 pm

   Da, cu cât ei insistă mai mult, cu atât mai multă lume pricepe că-i de rău.
   Incredibil câte persoane, îndoctrinați până nu demult, înțeleg deja. Păcat doar că s-a ajuns până aici.
   Poate doar ca Bunul Dumnezeu să ne mai rabde și să ne mai amâne.

   Apreciat de 2 persoane

 4. dante said, on noiembrie 28, 2020 at 8:16 pm

  Sint foarte sireti.
  Momentan tatoneaza terenul cu declaratii si lozinci, toate menite a zapaci cit mai mult omul si spre a testa reactia lui. Functie de aceasta vor adapta planul lor. Vor fi tari care vor ceda din prima si vor fi altele care se vor impotrivi, insa ei au solutii pentru fiecare. Solutia noastra este Hristos, dar cine se mai gindeste la Hristos cind lumea toata e spalata pe creiere si traieste un crestinism dimbovitean manelizat.
  Nadejdea noastra ramine tot Mintuitorul, caci pentru un singur drept mai poate pasui lumea o vreme.

  Apreciat de 1 persoană

 5. abc said, on noiembrie 28, 2020 at 10:03 pm

  Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin

  http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13

  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

  Nu stiu dar poate ca este timpul ca Sfantul Ilie sa se arate.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Alexandru TM said, on noiembrie 28, 2020 at 10:24 pm

  Doamne ajuta,

  Multi se vor pierde prin aceasta , dar ca fiii faradelegii sa nu piarda mai toata lumea va aduce preamilostivul Dumnezeu cercetarea si certarea razboiului , necazurilor celor ma de pe urma si a lipsurilor asupra oamenilor, ca prin acest prilej sa mantuiasca pe multi.

  Domnul sa ne intareasca pt ceea ce va sa fie.

  Mantuire

  Apreciat de 1 persoană

 7. Max said, on noiembrie 28, 2020 at 10:58 pm

  Piiii,ce dastepti e astia carliontati!!! Deh,traiesc in Tarasfanta. Ha!
  Nici ai lor nu sunt scutiti de tiranie,doar fiul preacurvei de 12 generatii de al lui Dan os este. Noi,goyii neintepati,ramanem in paduri,colibe,rape,pesteri si alte asemenea „centre de cultura”

  Apreciat de 2 persoane

 8. lucyanokos said, on noiembrie 29, 2020 at 1:06 am

  „Deci le-a zis Iisus: Încă puţină vreme Lumina este cu voi. Umblaţi cât aveţi Lumina ca să nu vă prindă întunericul. Căci cel ce umblă în întuneric nu ştie unde merge.”
  …cu acestea omenește încă putem lupta, fie biometrie, război sau boală. Dar sa ne ferească Dumnezeu de întunericul zilelor când nu vom mai găsi niciunde Lumină. Sa ne pregătim dar mai cu osârdie sa aflăm si să păstrăm Lumina ce se mai putea afla poate doar în sufletul nostru!

  Apreciat de 2 persoane

 9. despre vaccinuri said, on noiembrie 29, 2020 at 1:17 am

  FOARTE IMPORTANT!
  Pe site-ul „Brighteon” este postat un documentar tradus în limba română.
  Este vorba de un fragment dintr-un interviu în care medicul american Celeste Solum, care a lucrat mulți ani în cadrul FEMA, explică ce înseamnă testele și mai ales vaccinurile care se vor face pentru coronavirus. Urmăriți-l cu atenție.

  https://www.brighteon.com/9e84a29a-17fa-4e24-9eda-8c53908447c3

  Apreciat de 2 persoane

 10. carla said, on noiembrie 29, 2020 at 1:52 pm

  „Purtător sănătos pe termen lung”??
  Asta de unde a mai scos-o Cercel? Mai întâi trasul de păr termen „Asimptomatici” prin care erau etichetați oameni sănătoși drept bolnavi, suspecți, infectați, distruși…
  Ăștia chiar umblă cu alba-neagra, ne cred pe toți spălați pe creieri, ca propagandiștii lor (corul antic)?
  Păi cum, parcă după ce-i țineau sub cheie, tratați miraculos cu parasinus și silimarină, oamenii se vindecau după bunele-practici, cam în 14 zile. Declarau atestând asta cu „incontestabilul” test RT-PCR (despre care chiar inventatorul lui spunea că nu poate diagnostica bolnavi – deja a recunoscut și Ministerul Adevărului al europenilor ce-i cu testul, înțelegând că nu pot susține la nesfârșit așa gogonate că pricepe lumea).
  Ce oare mai pun la cale, în contul nostru? Să ne mai scutească!
  Dacă au într-adevăr „pandemie” de ce nu se găsesc la liber teste rapide în farmacii, ca oamenii să se testeze SINGURI, fără circ și etichetări și fără temenele la Ministerul Adevărului, să poată lua măsurile cuvenite în cunoștință de cauză?
  Ei pretind încredere orbească cetățenilor, în ceva ce aceștia nu pot verifica nemijlocit.
  Dar numai în Bunul Dumnezeu putem să ne punem încrederea necondiționat.

  Apreciat de 1 persoană

 11. Elena said, on noiembrie 29, 2020 at 10:49 pm

  Oricând se poate întâmpla ceva care să dărâme anumite planuri, dacă sunt abuzive și folosite abuziv. De exemplu, să ”cadă sateliții”. Este suficient să iasă unul din traiectorie, să înceapă o reacție în lanț. Sau se poate schimba un pic forța de gravitație, sau altceva legat de nucleul Pământului. Sau cineva poate să îi saboteze din interior, să introducă un virus care să strice toate rețelele. Cu toată grija, dacă planurile unora sunt dăunătoare pentru populație, nu se vor materializa. Sunt multe lucruri care se pot întâmpla… s-a văzut în trecut când explozia câte unui vulcan a blocat efectiv o parte a Globului zile în șir. De aceea se vor reduce numărul zborurilor, pentru că dacă vrem 5 G și sistem de supraveghere etc, nu se mai poate cu atâta circulație. Și pandemia a venit mănușă pentru a se realiza lucrul acesta. Sunt deja mult prea mulți sateliți și de aceea vor fi mai puține zboruri. Însă mă repet: sunt planuri, acestea nu înseamnă că se vor realiza, dar dacă oamenii își pierd încrederea și speranța, atunci va fi îngrozitor. Și bucuria de a trăi, care merge mână în mână cu recunoștința pentru darul divin.

  Apreciat de 1 persoană

 12. […] Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin […]

  Apreciază

 13. acelas said, on noiembrie 30, 2020 at 8:57 pm

  Da, istoria se scrie si se rescrie ..

  mesaj primit:

  * 🤔Cine a inventat cele trei reguli de bază pentru a ne proteja? *
  * 1 – Distanță 🧍 *
  * 2 – Igiena mâinilor * 👐 🚰🧽
  * 3 – Utilizarea măștii * 😷
  * Aceste legi au fost date națiunii Israel, acum 3500 de ani. Știați? Așadar, căutați-le în Biblie! 📖 *
  * 1 – EXOD 30: 18-21 – Spălați-vă mâinile 👐🚰 *
  * 2 – LEVITIC 13: 4, 5, 46 – Dacă aveți simptome, păstrați distanța, acoperiți-vă gura și evitați contactul. 😷🤒 *
  * 3 – LEVITIC 13: 4, 5 – Cine este infectat, trebuie să rămână între 7 și 14 zile în carantină *

  Apreciat de 1 persoană

 14. […] Sursa: SACCSIV – blog orthodox […]

  Apreciază

 15. […] Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin […]

  Apreciază

 16. […] Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin […]

  Apreciază

 17. […] Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin […]

  Apreciază

 18. […] Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin […]

  Apreciază

 19. SACCSIV - blog ortodox said, on ianuarie 9, 2021 at 1:51 pm

  […] Israel: Nu veți mai putea cumpăra sau vinde fără vaccin […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: