SACCSIV – blog ortodox

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 17, 2014

KO (1)

Acest material cuprinde:

  • DECLARATII DUPA ALEGERI – ca sa stim incotro ne indreptam
  • ROMANIA CA SIBIUL – atunci sa vedem cum e Sibiul
  • ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE
  • PAPUSARII MARIONETEI

DECLARATII DUPA ALEGERI

Doua exemple edificatoare.

Articolul La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe din Hotnews:

[…]

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii. Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontieressau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara. Jandarmul CNA va trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina, combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initaitivelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.

[…]

Articolul Victoria bunului-simț, începutul unei revoluții de pe blogul lui Claudiu Tarziu:

[…]

Dar, atenție, victoria lui Iohannis este doar începutul unei revolutii autentice, in sensul restaurării în făgașul firesc a întregii societăți românești. Depinde de noi, de generația noastră, a decrețeilor, mai ales, să ducem la bun sfîrșit această revoluție.

   Comentariu saccsiv:

Claudiu Tarziu fiind cel ce scria in articolul sau Spectrul micii apocalipse românești cum ca:

Eu unul nu identific în restul candidaților pe nimeni care ar merita votul unui om de dreapta, cu excepția Monicăi Macovei.

Iar Monica Macovei fiind aceasta:

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

Ca sa intelegem de ce gandeste Claudiu Tarziu astfel, sa ne amintim ce spunea intr-o emisiune a realizatorului Razvan Bucuroiu:

Eu personal nu cred in teoria conspiratiei, in sensul ca nu cred in existenta unei grupari atotputernice, atotcunoscatoare si atothotaratoare care urmeaza un plan perfect. Cred mai degraba in momentele de convergenta a intereselor unor forte economice si militare care pot modifica harta si viata lumii.

Nu cred ca se va instala vreodata un guvern mondial unic peste o lume de sclavi.

   Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial …

Am ales articolul din Hotnews din multimea de materiale ce bantuie prin mass-media online deoarece prezinta adevarate linii directoare. Cititi-l va rog integral si comparati-l apoi cu declaratie publica de azi a noului presedinte:

Klaus Iohannis, prima declaraţie oficială: ”Dragi români, vă mulțumesc. Acum trebuie să ne apucăm de treabă”

ROMANIA CA SIBIUL

   Ati tot auzit vorba asta, la cei care l-au promovat sau la mitinguri.

   Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Capital%C4%83_European%C4%83_a_Culturii in anul 2007 capitala Europeană a culturii a fost timp de un an orașul Sibiu, împreună cu orașul Luxemburg.

Tot pe atunci, prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

   „Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

Despre rolul masonilor in edificarea UE, cititi va rog si:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine …

SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus …

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Ce altceva se tot petrece la Sibiu? Cititi va rog integral:

SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

   Deci, Romania ca Sibiul? Adica precum in liniile directoare din acel articol din Hotnews? Un soi de centru spiritual al NOII ORDINI MONDIALE? O primadona in corul de voci ce-l vor lauda pe ANTIHRIST?

Fratilor, o sa fie rau!

ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE

1) Aparut de niciunde, domina din 2000 primaria Sibiului. Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu:

Primarul Sibiului este Klaus Iohannis, președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România între 20022013, președinte al PNL din 2014. A fost ales primar în anul 2000, reales în 2004 cu 88,7%, în 2008 cu 83,2%, iar în 2012 cu 77,9% din voturi.

S-a remarcat prin reamenajarea parcurilor orașului și demararea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. A adaptat sistemul de semaforizare al orașului Sibiu la noua tehnologie LED. Totodată a dezvoltat securitatea populației prin promovarea și dezvoltarea serviciilor Poliției Locale.

Comentariu saccsiv:

Unii poate vor zice: iata, a fost un bun gospodar. Sa nu uitam insa cati bani s-au pompat in orasul ala ca sa fie buricul cultural bla bla bla. Iata de exemplu ce putem citi la Joi, 29 noiembrie 2007 / 15:35:22 – Sibiu e Capitală Culturală Europeană – spectacole, artişti străini, 50 de milioane de euro cheltuiţi şi un milion de turişti:

BUCURESTI (MEDIAFAX) „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”, eveniment a cărui organizare a costat 50 milioane de euro, se va închide oficial de Ziua Naţională a României. Statutul de Capitală Europeană a reuşit să atragă un milion de turişti, dar nu a ajutat Sibiul să intre pe Lista patrimoniului mondial UNESCO. Sibiul a fost desemnat, în 27 mai 2004, în urma votului final al Consiliului de Miniştri ai Culturii din Uniunea Europeană, drept Capitală Culturală Europeană pentru anul 2007, titlu pe care l-a împărţit cu Luxemburg. Tema aleasă de Sibiu/Hermannstadt pentru programul „Sibiu 2007” şi-a propus să prezinte profilul multicultural al acestui oraş vechi de opt secole, sub deviza „City of Culture – City of Cultures”. Considerat de mulţi „prima campanie de imagine reală” a României şi „cel mai amplu program cultural” organizat în România, „Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007” a înghiţit de la bugetul de stat o sumă de 50 de milioane de euro, pentru lucrări de reabilitare (circa 40 de faţade ale clădirilor şi ganguri din Sibiu), achiziţia de echipamente (cortul Pavilion 2007, două scene şi gradene, un pian Steinway), reabilitare mai multor lăcaşuri de cult, organizarea de proiecte culturale, promovarea programului, reabilitarea aeroportului din Sibiu. „Aceasta este suma totală, investită de Ministerul Culturi şi Cultelor şi de autorităţile de la Sibiu pentru Capitala Culturală Europeană”, a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nistor, comisarul guvernamental al programului „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”. Capitala Culturală Europeană a fost un prilej pentru derularea la Sibiu, în acest an, a circa 220 de proiecte, la care, potrivit estimărilor autorităţilor locale, au ajuns circa un milion de turişti. Cele mai mari evenimente din cadrul „Sibiu 2007” au fost, de departe, Adunarea Ecumenică Europeană, deschisă de preşedintele Băsescu, concertele susţinute de Opera de Stat din Viena şi Scala din Milano, Festivalul Internaţional de Teatru „Radu Stanca”, Festivalul de rock „Artmania”, dar şi „Sibiu.Dans. Festival”. Nu au lipsit din programul Capitalei Culturale nici recitalurile lui Goran Bregovici şi Julio Iglesias. (Material de Madalina Cerban)

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis:

La 28 decembrie 2007 președintele Traian Băsescu i-a conferit lui Iohannis Ordinul național „Steaua României” în grad de cavaler, cea mai înaltă distincție oferită de statul român.[12]

2) Si a trait el linistit asa, nestiut de mai nimeni in afara de sibieni, pana prin 2009, cand ne trezim ca-i propus premier de catre PNL dar si de … PSD, PC și UDMR. Ocazie cu care se afla ca:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU sunt MASONI …

Nu iese atunci premier, fiind scos probabil de papusari doar cat sa se obisnuiasca romanii cu figura lui. Se intoarce deci in Sibiu si iar mai sta linistit, dar deja oleaca mai cunoscut. Pana anul asta.

3) Sa discutam acum oleaca de episodul Crin Antonescu.

Dupa cum stiti, evreul Niels Schnecker e mason:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

   Si ne trezim cu el:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Doar ca in februarie 2014 aflam ca:

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul său

Pe vremea aia Crin figura a fi pe cai mari, aproape sigur viitor presedinte al Romaniei candidand din partea USL si multi s-au intrebat ce i-a venit lui Niels? Ei bine, consider ca nu gresesc presupunand acum ca ultimul deja stia ce se va intampla. Caci la scurta vreme Crin Antonescu se sinucide politic, lasandu-i locul lui Johannis, PNL rupe USL si face ACL cu … PDL. Apoi PDL dispare ocupand PNL-ul si-l baga la inaintare pe neamt care aseara devine presedinte:

KLAUS JOHANNIS a fost ales de LICURICI guvernator al coloniei Romania

PAPUSARII MARIONETEI

Iata un pasaj din ceea ce a scris pe facebook despre mitingurile din ultima vreme, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, un sustinator al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea:

Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, “revolutii” care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

   Comentariu saccsiv:

Cititi mai multe la:

Aurelian Pavelescu, despre protestele de sâmbătă: S-au făcut pe modelul MAIDANULUI ucrainean. Macovei şi SOROS vor să lase în urmă numai praf şi pulbere, pe CADAVRUL istoriei

Intr-adevar, astia sunt papusarii si marionetele de rang inalt ce sforaresc marioneta mai mica Klaus Johannis. Ce i-a venit insa sa recunoasca asta, nu stiu.

   Iata si ce putem citi la Noul fetiş electoral al clujenilor: PNL şi anarhiştii soroşisti au scos lumea în stradă pentru Iohannis:

Ciudatul fetis electoral al clujenilor are un nou anti-erou in persoana candidatului la prezidentiale Victor Ponta. Dupa ce au votat zeci de ani cu Gheorghe Funar, care acum afirma ca germanii se trac din daci si ca dacii au inventat primele aparate de zbor, dupa ce l-au ales de doua ori pe Emil Boc, premier al Romaniei, acum clujenii se considera obligati sa il voteze pe Klaus Johannis, candidat la presedintie al PDL – PNL.

Dovada stau mitingurile uriase organizate Cluj-Napoca in plina campanie electorala, dar neasumate politic. Chiar daca in spatele mitingurilor stau ACL-istii locali, cei care au facut sa fie ales Emil Boc la primarie si Traian Basescu la presedintie, clujenii au considerat necesar sa participe la aceste evenimente in aceeasi masura in care in anii trecuti au participat la mitingurile anti RMGC si anti Basescu.
Prezentul fetis electoral va fi studiat in scoli ca un fenonem de psihoza in masa. Cei care au organizat si participat la actiunile anti RMGC, pro-Rosia Montana si anti Traian Basescu, ies acum in strada pentru sustinerea candidatului sustinut de Basescu si de partidul infiintat de el – PDL, adica Klaus Iohannis.

Steaguri cu mesaje penibile gen “I love DNA”, pancarte anti Biserica si lideri de genul lui Cornel Vilcu, lector la UBB, asociat al gruparii de anarhisti Tinerii Maniosi, ONG-urile Sorosiste Active Watch, Societatea Academica (reprezentata de organizatoarea protestelor anti Basescu si RMGC Andreea Petrut) si Fundatia Ion Ratiu de la Turda, au aratat clujenilor care au stat acasa privind la meciul de fotbal al Nationalei, ca avem de-a face cu doua Romanii. O Romanie anti crestina, crescuta pe Facebook si afiliata Soros, care il sustine pe Klaus Iohannis, Monica Macovei si este obsedata de mitul “idependentei justitiei” (a se citit DNA si CSM controlate de Basescu – PDL). Si o Romanie lasata in urma, care inca mai crede in dihotomia politica stanga – dreapta si care crede ca votul ei mai are vreo importanta. Fara prezenta de spirit sa actioneze cand valorile fundamentale pentru care s-a murit la Revolutie sunt deturnate si calcate in picioare de falsi democrati crescuti in incubatoarele KGB – BND din Europa Occidentala.

NapocaNews

   Comentariu saccsiv:

   Exact despre asta e vorba, despre Soros. Multi ne intrebam la acea vreme ce l-a apucat sa finanteze organizatii anti Rosia Montana si puna la punct mecanismele iesirii aproape instant a mii de oameni pe strazi. Ei bine, nu din iubire fata de romani o facea si cu atat mai putin ca sa le ramana romanilor acest aur, ci ca sa aiba la indemana un extrem de util instrument pe care sa-l poata folosi mai apoi la nevoie.

   Sa mai amintim si de faptul ca evreumason Adrian Thiess s-a ocupat cu supravegherea din umbră a campaniei lui Klaus Iohannis. Asta a fost de asemenea in trecut consilierul lui Oprescu si Iliescu.

   Alte detalii despre el gasiti la:

BIOGRAFIE ADRIAN THIESS masonul a carei fata Alexandra Thiess se iubeste cu Sultan Al Zuhair

   IN CONCLUZIE:

Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

Cititi va rog si:

Klaus Werner Iohannis o sa ieftineasca benzina la pompa?

Tagged with:

168 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on noiembrie 18, 2014 at 4:01 pm

    Nu prea e rugaciune la noi in tara, de aceea nu o sa avem niciodata un conducator cu adevarat ortodox, si iubitor de popor.

    Apreciază

  2. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 5:10 pm

    „Va felicit din toata inima pentru alegerea dumneavoastra in functia de presedinte al Romaniei”, i-a transmis cancelarul Angela Merkel lui Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat publicat, marti, pe site-ul guvernului german, citeaza site-ul digi24.ro.

    „Vom sprijini Romania cu sfaturi si fapte pe calea reformelor importante pentru tara dumneavoastra si pentru Uniunea Europeana si vom ramane un partener de nadejde. Sunt convinsa ca impreuna vom putea aprofunda relatiile noastre bilaterale”, a mai transmis Angela Merkel, care i-a urat succes lui Iohannis.

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18598848-angela-merkel-felicitat-klaus-iohannis-vom-sprijini-romania-sfaturi-fapte.htm

    Apreciază

  3. papadiu said, on noiembrie 18, 2014 at 6:28 pm

    off-topic; sau poate ca nu
    http://rt.com/news/206063-tanzania-masai-people-eviction/

    Apreciază

  4. doar ortodoxia said, on noiembrie 18, 2014 at 8:09 pm

    15 Deci, când veţi vedea urâciunea pustiirii ce s-a zis prin Daniel proorocul, stând în locul cel sfânt – cine citeşte să înţeleagă –
    16 Atunci cei din Iudeea să fugă în munţi.
    17 Cel ce va fi pe casă să nu se coboare, ca să-şi ia lucrurile din casă.
    18 Iar cel ce va fi în ţarină să nu se întoarcă înapoi, ca să-şi ia haina.
    19 Vai de cele însărcinate şi de cele ce vor alăpta în zilele acelea!
    20 Rugaţi-vă ca să nu fie fuga voastră iarna, nici sâmbăta. (Matei 24, 15-20)

    https://saccsiv.wordpress.com/2012/01/06/sa-invatam-sa-supravietuim-1/
    Iani & radu humor
    proorocia apartine schimonahiei Nila -binecunoscuta dreptmaritorilor crestini din Rusia, tot ceea ce am scris nu este o manipulare ci o luminita cu care sfintii ne arata calea in vremuri de incercare

    Profeţia Sfântului Nifon, Patriarhul Constantinopolului despre sfirsitul veacurilor:
    Până la sfârşitul lumii, fiule, nu vor lipsi drepţii Domnului Dumnezeu, după cum nici lucrătorii satanei nu vor lipsi. În zilele cele mai de pe urmă, însă, adevăraţii slujitori ai lui Hristos se vor ascunde de oameni. Şi chiar dacă nu vor face semne şi minuni ca astăzi, vor călători necontenit pe calea cea strâmtă, cu toată smerenia. Aceştia vor fi în Împărăţia lui Dumnezeu mai mari decât părinţii făcători de minuni. În vremea lor nu va mai fi cineva care să facă semne minunate, deoarece, chiar văzându-l, nu vor vrea să se înţelepţească în luptele duhovniceşti.

    În primul rând, cei ce vor şedea pe scaunele bisericeşti din toată lumea, vor fi cu totul străini şi nici idee nu vor avea despre virtute. Dar şi întâistătătorii monahilor vor fi la fel.

    Vor fi robii pântecelui şi ai slavei deşarte, încât vor fi mai degrabă sminteală pentru oameni decât pildă de virtute, deorece virtutea va lâncezi. Va domni peste tot iubirea de argint, dar vai de monahii care se vor desfăta cu banii. Că aceştia vor fi urâciune înaintea lui Dumnezeu şi nu vor vedea faţa Domnului. Monahii şi mirenii vor da bani cu camătă şi nu vor vrea să-i înmulţească în Dumnezeu, prin milostenie la săraci. De aceea, dacă nu se lasă de această lăcomie, vor fi aruncaţi în Tartar şi în muncile iadului.

    Deci atunci, cum am zis mai înainte, cei mai mulţi se vor rătăci în neştiinţă pe calea cea largă a pierzări

    Sf Efrem Sirul:

    Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta, vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde. Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui, fiind ascunsi in gauri si in pesteri, nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti şi iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat.

    Apreciază

  5. aha said, on noiembrie 18, 2014 at 9:48 pm

    se pare ca se pregateste generatia de „tip nou” , meritocrata:

    pentru cei care cred ca Primo Laurentiu si a lui miscare e salvarea. mie imi este clar ce urmareste acest om. parca ar pregatii noua generatie new age! poate mi se pare mie

    Apreciază

  6. tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 12:49 am

    Fratilor, desi nu mi-as fi dorit sa intervin in acest topic, deoarece nu imi plac polemicile pe teme politice ma vad nevoit sa o fac…

    Am impresia ca acest blog se transforma intr-un manifest de propaganda pro-PSD si nu pot fi sub nici o forma de acord cu acest lucru. S-a mai transformat o data in mediu de propaganda PSD pe vremea cind fratele Vasile era la inchisoare si vad ca istoria se repeta. Toti ne dam de ceasul mortii ca ce ne facem ca a iesit Iohannis, ca e dracu’ incornorat acest Iohanis si asa mai departe.

    Pe vremea cind fratele Vasile era la inchisoare cel care i-a tinut locul ne indemna sa mergem la vot si sa votam pentru suspendarea lui Basescu…degeaba am spus eu sa nu mearga nimeni la vot ca nu este treaba noastra, am fost acuzat ca tin cu Basescu, ca ii fac propaganda si asa mai departe. Departe de mine acest gind. Nu am indemnat niciodata pe nimeni sa voteze…cu atit mai mult nu am indemnat niciodata pe nimeni sa voteze cu cineva sau cu un partid anume. Intre doua rele nu ai ce alege. Sa fie clar EU UNUL NU AM VOTAT la aceste alegeri, dar cu toate acestea…raul mai mare este CIUMA ROSIE.

    Vad ca pe aici se dau unii de ceasul mortii ca Iohannis nu este ortodox…cind lui nea ilici i-au dat trei mandate (al treilea nici macar nu mai era legal) nu i-a mai deranjat ca rinjila era ateu. Si acum ce sa zic….”ortodoxul” de Ponta care sarbatoreste Hanuka…A..si bineinteles eterna ura intre Regateni si Ardeleni…Nu stiu cit de mult ii urasc ardelenii pe regateni dar vad ca inversa insa este foarte adevarata. De fiecare data cind a venit pe aici un ardelean si a zis ca vai ce saracie este in judetele de la Dunare…ca ce inapoiere, ca lumea inca are latrina in curte si stau la mici si la gratar si la bere si asculta manele…i-am dat peste nas si i-am zis ca nu are dreptul sa isi desconsidere proprii sai conationali.

    Voi care ziceti acum de ardeleni ca sint naspa…ca s-au dat cu ungurii, cu papistasii, cu protestantii etc, cu voi eu ce sa fac? Sa va laud? Sintem cu totii romani si ar trebui sa ne iubim nu sa ne desconsideram unii pe altii…dar in cele din urma daca voi ii uriti pe ardeleni (da, da ura exista…ca si eu cind m-am mutat prima oara la bucuresti am fost facut „moldovean prost”, „bozgor imputit”, „ardelean mocofan”, samd..adica bucurestenii nici macar nu aveau idee din ce parte a tarii vin dar deja ma urau pentru ca nu eram „de-al lor”)..deci cum spuneam daca voi ii uriti pe ardeleni, ei de ce v-ar iubi pe voi? De ce nu si-ar dori autonomie „ardelenii aceia spalati pe creier” cum spuneti voi? Cind cresterea economica cea mai mare este in ardeal? Cind nivelul de trai cel mai ridicat este in ardeal? Pe mine nu ma deranjeaza…sa fie autonomie. Putin imi pasa. Tot voi putea sa imi vizitez parintii. Ca nu va inchide nimeni granitele. Dragoste cu de-a sila nu se poate. Daca voi ii uriti pe ardeleni, au si ardelenii tot dreptul sa va urasca pe voi.

    Ca masoneria l-a felicitat pe Iohannis ca a cistigat? Ar fi felicitat pe oricine ar fi iesit presedinte ca acestea sint regulile nescrise ale politetei. Ca este si el insusi mason? Tot ce se poate…habar nu am, care politician nu este? Dar nu v-a placut nici basescu care chiar NU ESTE mason.

    Va mirati cum de a iesit Iohannis ca in mod sigur este o minarie la mijloc, ca nimeni nu l-a vrut pe Iohannis? Tin sa va atrag atentia ca va aflati intr-o mare inselare…Pe ponta nu l-au vrut decit aceia carora le-a dat pensiile si salariile de bugetar inapoi…adica doar cei care au fost invatati toata viata sa stea cu mina intinsa la STAT. Adica cei care nu au muncit niciodata cu adevarat. In rest nimeni nu l-a vrut pe ponta. Sau nu va este de ajuns ce a facut in Vaslui cu Chevron si gasele de sist?

    Cel putin despre Ponta stim sigur ca este RAU. Neamtul inca nu stim…o fi bun…o fi rau, habar nu am…dar avem totusi o sansa in plus sa nu fie atit de rau ca Ponta. Eu unul personal cred ca Iohannis va fi un pic precum Constantinescu…adica o papusa de cirpa. Asta cred eu…si dupa modul cum abia ingaima doua trei fraze cred am dreptate. Dar asa papusa de cirpa cum a fost Constantinescu sub nici o forma nu a facut ticalosiile pe care le-a facut predecesorul sau Iliescu. Asa cred ca va fi si cu Iohannis…papusa de cirpa dar care nu ar indrazni sa faca ticalosiile pe care le-a facut Ponta ca prim-ministru!

    TIneti cu PSD-ul fratilor si nu inteleg de ce. Mai zicea cineva pe aici ca PDL-istii sint cei cu „zimbetul (rinjetul) frumos”. Si chiar nu vad de unde atita inexactitate…doar cei din PSD au avut doar lideri cu rinjetul zugravit pe fata…Iliescu, Ponta, etc. Tineti cu PSD-ul si nu pricep de ce. Sau v-au spalat pe creier Badea si televiziunile lui Voiculescu? Dar ce vorbesc eu de televiziunile lui Felix…ca la ora actuala cam toate sint pro PSD…si Realitatea, si Romania TV…Cele anti PSD sint o minoritate insignifianta..prima care in vine acum in minte ar fi B1…sau poate o mai fi si Nasul TV…dar eu oricum nu prea ma uit la televizor…asa ca nu as avea de unde sa stiu. Dar daca majoritatea televiziunilor sint pro PSD asta nu inseamna ca si TARA si POPORUL mai vor PSD…

    Sintem ortodocsi? Tinem la credinta si la neam? Foarte bine! Dar de cind ortodoxia merge impreuna cu stinga politica si socialismul? Pai nu zicea un mare duhovnic cu statul mamonna sa nu avem nici un fel de tangenta? Mai zicea cineva pe aici si ca nu este cazul sa plece Ponta…ba chiar ar fi cazul sa plece! Si sa se dizolve o data pentru totdeauna PSD-ul! Ca nu face decit sa continue politica defunctului PCR.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 19, 2014 at 1:09 am

      tataia

      Frate, mare nedreptate imi faci. Acest blog este printre cele ce indeamna de ani de zile sa nu legitimam prin vot clasa politica. Ce-a facut saccsiv 2 e problema lui.

      Cei ce-l critica pe Johannis nu inseamna ca sunt pro Ponta.

      Nu exista real partid de dreapta in esicherul parlamentar romanesc. PNL, PDL, Udrea, Macovei, Basescu sunt la fel de de stanga, de continuatori ai PCR si de adoratori ai doctrinei NOII ORDINI MONDIALE, precum e si PSD. Iar NOM e de STANGA.

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:39 am

        Aici ai dreptate. Dar n-am indemnat pe nimeni sa voteze in vreun fel. Iertare si pentru indelungata absenta…iti datorez o explicatie. Dar te asigur ca imi voi onora toate promisiunile.

        Si acum…ca se ne mai descretim si fruntile:

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 2:10 am

        @ saccsiv Corect…dreapta ADEVARATA asa cum a fost miscarea Legionara nu avem. Si nici nu cred ca vom mai avea…ca toate partidele actuale descind din PCR si vor continua politica acestuia din nou sint de acord…

        Dar eu nu am combatut parerile TALE aici…am combatut doar parerile unor comentatori…si am impresia ca toti cei care sint pro PSD (comentatori pe acest blog SAU NU) sint pro PSD deoarece sint niste nostalgici ai „epocii de aur”. Inca viseaza la vremurile in care totul era de stat…statul iti dadea serviciu si locuinta..si cica era mai bine…In fine, pentru unii o fi fost mai bine…pentru altii nu. Daca gresesc mea culpa si iertare. Daca am jignit pe cineva din nou imi cer iertare.

        Nu am dorit sa iti fac nici un deserviciu…si in fond nu am intrat in polemica cu tine…tu faci o treaba foarte buna ca tii acest blog…este asa cum spunea cineva pur si simplu un ziar, un cotidian care ne tine la curent cu tot ceea ce se intimpla in lume, dar evident filtrat prin intermediul unei viziuni ortodoxe asupra evenimentelor din lume.

        Faptul ca nu sintem intotdeauna 100% de acord in toate privintele este perfect normal…nu exista doi oameni la fel. Gasesc mult mai util sa ma informez prin intermediul acestui blog decit prin intermediul canalelor media oficiale. Informatia de acolo trebuie filtrata prin intermediul viziunii ortodoxe…iar pe acest blog este deja filtrata…deci eu apreciez intru totul munca ta…dar am combatut parerile unora care spunind atitea rele despre Iohannis am impresia ca il voiau pe Ponta..si nu prea vad de ce l-ar vrea pe mascariciul ala. A facut destule rele. Asta inseamna ca eu il voiam pe Iohannis? Nicideum…dar nici nu pot sa ma intristez ca a iesit el…alternativa imi parea si mai neagra. Vom vedea cum va fi si asta ca presedinte…eu unul am invatat sa nu imi bag mina in foc pentru nici unul. De aceea nici nu am votat….nu se merita sa votezi decit un om pentru care chiar ai fi in stare sa „bagi mina in foc”.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 19, 2014 at 7:39 am

        tataia

        Bine frate.

        Apreciază

    • timisorean1 said, on noiembrie 19, 2014 at 10:16 am

      @tataia

      tu vorbesti serios?! Toate media e impotriva lui iohanis?! Minoritate insignifianta? Ce inseamna asta, 0,5-1%? Cum poate fi insignifianta enorma MASINARIE care s-a pus in functiune? Iti spune articolul(si multe altele) clar care-i treaba cu „neamtul” si tu zici ca poate o fi bun! Nici chiar tu nu intelegi complet articolele? Sau nu le crezi. Te plangi ca nu ne place basescu! Tu chiar nu crezi multe articole de pe aici.

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 7:47 pm

        Si campania lui Ponta a fost mult mai intensiva si mai agresiva decit cea a lui Iohannis. Pentru cite un „chiosc” din acela electoral pentru Iohannis existau cite trei pentru Ponta….in fine. Eu cred multe din articolele de pe acest blog; Sa fim intotdeauna 100% de acord nu este posibil pentru ca nu exista oameni identici. Iar politica oricum este un subiect sensibil…din nefericire politica este o c…adica se aseamana cu cea mai veche meserie din lume si asa cum am afirmat si in cazul Radu Iaoboaie fiecare are dreptul la propriile sale simptatii politice. Pot eu sa il condamn pe RI ca o simpatizeaza pe Elena UDrea? Nu, nu am acest drept…dar pot insa sa il condamn pentru faptul ca se foloseste de crestinismul ortodox nationalist pentru a face propaganda electorala…pentru asta il pot condamna.

        Eu nu fac propaganda…de altfel nici nu am votat…dar pot avea si eu propriile mele simpatii politice, nu?…si daca un partid este macar un milimetru mai la dreapta decit PSD se cheama ca tot este mai putin rau decit PSD.

        Cu basescu…in fine ce sa mai aducem vorba de Basescu…este un capitol incheiat al istoriei acestei tari..Bun rau cum a fost…a spus multe prostii dar de facut a facut putine. Si daca facea mai multe in mod sigur nu era bine ca ceea ce ar fi facut ar fi fost in detrimentul poporului…Asa ca am ajuns sa ne dorim conducatori care fa putine, in loc de conducatori care sa faca multe.

        Apreciază

      • timisorean1 said, on noiembrie 19, 2014 at 9:15 pm

        @tataia

        de chioscuri vorbim noi aici? Asta este MASINARIA? Cu chiscurile s-au pornit primaverile si maidanele? Eu nu am vazut(intre cele doua tururi) alta campanie decat pentru „neamt”. Bine, nici nu m-am prea plimbat in oras sa vad „chioscuri”, desi sunt convins ca-n Timisoara au fost ultra minoritare cele pentru ponta. In schimb am vazut net-ul si tv-ul. Iar ce am vazut m-a socat.

        Nici macar nu sunt convins ca a castigat iohanis. ponta avea 55/45 si cu toata masinaria e posibil sa se fi ajuns undeva pe la egalitate. ponta ar fi trebuit sa castige cu 70% sau macar 65% ca sa fie cat de cat liniste. (Sa iasa dupa „numaratoare” cu vreo 57-60%)

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 20, 2014 at 12:45 am

        Tu esti convins ca a cistigat Ponta si s-au fraudat alegerile…ma rog…discutii de genul acesta au existat si acum cinci ani…dar daca atunci erau oarecum indreptatite datorita faptului ca tara era divizata in doua…si dintre toate cunostintele mele cam jumatate erau cu basescu iar jumatate impotriva lui…in ziua de azi lucrurile sint mult mai clare…chiar nu cunosc pe nimeni dar ABSOLUT PE NIMENI din anturajul meu care sa fi votat cu Ponta..Este adevarat ca un esantion de aproximativ 50 de persoane nu este reprezentativ la nivel national…dar categoric anul acesta au fost mult mai multi pro Iohannis decit au fost in urma cu 5 ani pro basescu.

        Vrei exemple? Parintii mei acum cinci ani au votat cu Geoana, socrii mei cu Geoana, eu cu Basescu, sotia cu Geoana, sora si cumnatul meu cu Basescu, un cuplu de intelectuali prieteni de familie, el psiholog si ea cadru universitatar la catedra de matematica cu Basescu…deci cam 50% 50%…anul acesta toate persoanele mai sus mentionate au votat cu Iohannis mai putin susbsemnatul care m-am abtinut de la a merge la vot.

        Apreciază

      • timisorean1 said, on noiembrie 20, 2014 at 2:05 am

        „Tu esti convins ca a cistigat Ponta…”

        Am spus asa ceva? Mai bine ne oprim aici.

        Apreciază

    • marin said, on noiembrie 19, 2014 at 11:19 am

      tataia , dar cum ramane cu romanii care sunt facuti „mitici” de ardeleni ???
      Cine v-a scapat de ip si traznea ???

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 7:54 pm

        Da domnule…sint facuti asa este. Cum am spus….sentimentele negative sint reciproce…daca tu urasti pe ineva nu poti avea pretentia ca respectivul in schimb sa te iubeasca pe tine…as putea face o paralela intre mentalitatile ardelenesti si cele regatenesti ca am locuit in ambele zone ale tari…iar eu unul sincer sa fiu nu sint de acord 100% cu nici una din ele…asa ca nu tin partea nimanui. Incerc sa fiu cit mai impartial cu putinta. Dar ca sa fac paralela aceasta mi-ar trebui sa scriu trei pagini…si nu am nici timpul necesar si stiu precis ca nici voi nu veti avea rabdarea sa cititi…

        Apreciază

    • Dan H said, on noiembrie 19, 2014 at 5:21 pm

      despre Ponta stim sigur ca este RAU dar despre neamt STIM SI MAI SIGUR CA E SI MAI RAU. veneticul A UCIS PRUNCI ROMANI , romanul vandut ponta A BATUT BATRANI si A VANDUT RESURSELE TARII . INTRE CRIMA SI BATAIE respectiv FURT CEA MAI GRAVA E CRIMA dovada ca din toate timpurile orice sistem legislativ uman ori chiar si LEGEA DUMNEZEIASCA a prevazut PEDESPE DIFERITE ca forma intensitate durata s.a.m.d

      E STRIGATOR LA CER!!!!

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 19, 2014 at 7:04 pm

        Dan H

        E rau, dar a ucis prunci romani?

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 8:03 pm

        Ponta chiar a ucis!

        http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=54720

        Ce copii a ucis Iohannis? S-ar putea sa aveti dreptate si sa nu fiu eu la curent…dar va asigur ca nu stiu nimic despre acest subiect…

        Apreciază

      • Dan.H said, on noiembrie 20, 2014 at 3:48 pm

        Scuzati-ma dar nu inteleg. Asta zic si eu Ponta NU a ucis prunci romani pe cand IOHANIS DA. Iohanis a intermediat o adoptie a unor copii romani recurgand la forta dupa marturia filamata – se gasese pe youtube – a bunicii acelor copii, de catre un cuplu de canadieni ce au fost anchetati in tara lor de origine pentru implicare in traficul cu organe, iar in prezent despre acei copii nu se mai stie nimic si nici cuplul acela nu mai este de gasit toate datele de contact pe care le-au lasat in tara fiind FALSE!!! Ori , cum fum fara foc nu iese, ceva putred tot a fost in treaba aceasta si cum miza campaniei era mare fiti siguri ca daca respectivii ar mai fi fost in viata ia-ar fi gasit si in gura de sarpe si i-ar fi platit/fortat sa iasa in fata si sa zica iata-ne , suntem vii deci ponta minte …. ar fi fost o mare victorie pentru tabara neamtului.

        Dumneata te inseli , eu stiu sau cel putin cred ca stiu ce inseamna comunismul si care este legatura dintre acesta si nationalism. Nu are a face una cu alta. comunismul a fost gandit ca o nou religie (satanica desigur) universala si cosmopolita , o noua babilonie (inclusiv in sensul romanesc al cuvantului de haos , debandada, etc.), iar cand unii au incercat sa-i dea o tenta nationalista nu a functionat (normal! ca se contrazicea singura) si NU !SUB NICIO FORMA NU-I SUSTIN PE ACESTIA!!!

        Imi cer scuze daca te-am facut activist, dar din primul dumitale raspuns asa reisea (se pare ca papusarii se folosesc de toaa treba aceasta ca sa ne dezbine caci nu-i asa? divide et impera!). Eu nu iti reprosez dumitale personal ca il sustii pe neamt , din contra foarte bine ai facut ca nu ai votat – era si normal pentru ca dumneata ca si toti cititorii acestui forum sunt mai atenti la detalii si au o aplecare fireasca spre ceea ce se afla in profunzime deci in spatele acestor perdele de fum si deci implicit si mai bine informati deci pot sa judece corect.

        DAR EU REPROSEZ ALEGEREA ACEASTA CELOR MAI PUTIN INFORMATI adica romanului de rand care nu citeste ce scrie aici si nici nu cauta intelepciunea caci, si AICI E DIFERENTA MAJORA DINTRE NOI DOI , EU CRED CA FIARA MAI MARE ESTE VENETICUL (dovedit si prin fapta cu copii care pe langa fatul ca erau copii erau si romani nu sasi ca el).

        Uff nu imi plac deloc discutiile acestea indelungi si in contradictoriu . Cred ca mi bine tac.

        Oricum asta voiam sa spun. Sper sa nu fiu inteles gresit.

        Apreciază

  7. cristina said, on noiembrie 19, 2014 at 2:33 am

    Klauss Johaniss o sa reinvie dinastia Habsburgilor,adica Imperiul Austro-Ungar si romanii vor devenii iar iobagi pe mosiile grofilor. Cine a blestemat acest popor,sa fie orb si surd si sa nu vada adevarul ? Cum puteti sa alegeti cu buna stiinta un STRAIN sa ne conduca tara,chiar daca are cetatenie romana ? Prin venele lui nu curge sange romanesc si asta spune totul,ca sa nu mai pun in evidenta ca nu este ortodox ci protestant.Si o mai are aliata si pe nazista aia de Angela Merkel,care taie si spanzura prin UE si toti o asculta orbeste. Oameni buni,urmatorul pas pe care-l va face Johaniss,va fi Autonomia pt Tinutul Secuiesc ,iar la guvernare vor fi bagati toti bozgorii,care stau ca hienele si asteapta sa sara la gatul Romaniei .Domne iarta-ne ca nu stim ce facem ?

    Apreciază

    • Mălin said, on noiembrie 19, 2014 at 9:51 am

      Alegerile au fost falsificate, aceasta este realitate, nu minciunile cu facebook şi alte fitile pentru aburit oamenii….

      Apreciază

  8. geo said, on noiembrie 19, 2014 at 1:20 pm

    Daca sustii Rosia Montana primesti titluri:

    Susţinător al RMGC…

    Cum ziariştii nu au fost anunţaţi dinainte de festivitate, ca în cazul celorlalte decernări de DHC la Universitatea din Oradea, nu am avut ocazia să îl întrebăm pe prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu de actuala sa poziţie faţă de proiectul dorit de Gold Corporation la Roşia Montană.

    Cert este că pe vremea când era profesor la Academia de Ştiinţe Economice, universitarul Ovidiu Nicolescu apărea şi în reclamele gen „Roşia Montană”.

    De asemenea, pe site-ul http://www.rmgc.ro apar încă postate declaraţii ale acestuia. „Trebuie pus accent pe relansarea procesului investiţional. Singura direcţie majoră care poate să determine revigorarea sectorului de IMM-uri este intensificarea investiţiilor (…) Am convingerea că peste 1000 de IMM-uri vor beneficia direct şi indirect de proiectul Roşia Montană ” – prof. Ovidiu Nicolescu, preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

    Ori chiar şi Facultatea pentru Protecţia Mediului din cadrul UO s-a aliniat altor facultăţi şi universităţi din ţară care au criticat proiectul RMGC.

    http://www.bihon.ro/dhc-pentru-un-sustinator-al-gold-corporation/1479712

    Apreciază

  9. Irina said, on noiembrie 19, 2014 at 1:43 pm

    In legatura cu petitia aceea. Cred ca este un nonsens cererea de a trece la ortodoxie a lui Iohannis, pentru ca nu va trece cu siguranta, iar noi suntem catalogati drept habotnici si din cauza asta cred ca nu vor lua in seama nici urmatoarele doua elemenete importante din petitie si anume obligativitatea religiei in scoli si renuntarea la actele cu cip. Va spun asta pt ca pe facebook am postat petitia aceea si cineva mi-a introdus o contrapetite prin care cere libertatea omului de a adera la o credinta fie e si gresita, e dreptul lui pana la urma. Si alaturi de aceasta contrapetitie mi-a aparut pe facebookul meu si un filmulet plin de un limbaj obscen si injuraturi la adresa Ortodoxiei.

    Acum va intreb, exista posibilitatea de a sterge acel filmulet care sta ca o mizerie printre alte postari de-ale mele ce au legatura cu Ortodoxia?

    Nu vreu sa se creada ca sunt de acord cu religia lui Iohannis, dar in acelasi timp nici nu ne putem transforma in inchizitori si sa-i impunem noi sa treaca la Ortodoxie, atata timp cat si Dumnezeu respecta liberul albitru al omului. La regi era alta problema, acolo se punea problema ungerii lor de catre Biserica, de aceea era necesara convertirea lor la Ortodoxie. Ba mai mult mornarhii aveau oarecum obligatia sa adopte si credinta tarii pe care o conduc.

    Apreciază

  10. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  11. Radu said, on noiembrie 20, 2014 at 8:12 pm

    Nu cred sa se rezolve ceva cu petitia aia e de admirat macar gestul de curaj si de credinta !
    O vor ignora ca de obicei oricum are in spate oameni puternici nu cred ca ii va zice nimeni nimic.

    Ce mai stiti de Arhiepiscopul Tomisului? stiam ca a fost la DNA, a fost cumva si arestat si dus la inchisoare? sper ca nu…a avut curaj sa il invite pe Mitropolitul Pireului asta cred ca a fost adevaratul motiv pentru care s-au luat de el.
    Sper ca e bine sanatos ! Dumnezeu sa il apere de toate relele !

    Apreciază

  12. Gherasimi said, on noiembrie 21, 2014 at 12:50 am

    Pentru mine, domnul Johannis este un dar pe care Dumnezeu ni l-a facut noua, romanilor chiar in Duminica Samarineanului Milostiv. Noua , romanilor raniti pe cale, caci tot coborand de 25 de ani de la Ierusalim la Ierihon….talharii ne-au lasat aproape fara suflare.. . Au trecut mai multi pe langa noi, botezati ortodocsi, dar ne-au lasat zacand in drum. Ce folos ca erau botezati? Ce folos ca suntem noi botezati? Oare avem noi faptele credintei?
    Samarineanul milostiv, eretic fiind si dispretuit de iudei, a fost miscat de un sentiment dumnezeiesc, citez: ” patruns fiind pana in maruntaiele sale” Si oare ce intelegem noi de aici? Ca fapta lui va fi fost egala cu zero?
    Hristos ne-a dat aceasta pilda. Iar cine poate sa priceapa, bine. Cine nu, ce sa le faci? Lasa-i cu dilemele lor. Doar noi suntem ortodocsi perfecti, avem faptele credintei, ne spovedim, ne impartasim, noi nu avem cum sa gresim, asa ca mai ramane doar sa -i osandim pe ceilalti care nu-s ca noi…..?

    Slava Tie Dumnezeule, Slava Tie!
    Doamne, ai grija de samarineanul nostru milostiv, iar noua ajuta-ne sa fim multumitori. Amin!

    P.S : nu am votat, am lasat sa hotarasca altii, insa sunt nespus de fericita de rezultat!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 21, 2014 at 12:54 am

      Gherasimi

      Probabil ca la fel de fericit ai fi si daca ar fi ales antihristul.

      Apreciază

  13. tataia said, on noiembrie 24, 2014 at 8:16 pm

    Uf…multa discutie in contradictoriu si polemica…unii ca e mai bun unul altii ca e mai bun celalalt…desi cred ca va dati seama…toata lumea de aici (inclusiv eu) am vorbit aici in termeni de „raul mai mic”…adica prin „mai bun” intelegind de fapt „mai putin rau”….Dar in fine…gata! NU e nici unul bun! Amindoi sint niste nenorociti! Cu asta ne-am lamurit!

    Apreciază

  14. […] Foto: Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  15. […] Foto: Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  16. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  17. Ioan said, on noiembrie 11, 2015 at 11:27 am

    Sa aruncam mingea inapoi, semnati si:
    http://www.petitieonline.net/petitie/16804150

    Apreciază

  18. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  19. octavpelin said, on noiembrie 18, 2015 at 3:50 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  20. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  21. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  22. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  23. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  24. […] Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA […]

    Apreciază

  25. […] este un articol ce l-am postat pe Ortodoxinfo la 10.12.2017, o dezvoltare a articolului Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA ce-l postasem pe saccsiv in […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.