SACCSIV – blog ortodox

INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXPLOZIE DE SATANISM – PRIGONIREA ORTODOCSILOR. Cu o extrem de puternica implicare directa a DRACILOR

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 3, 2015

Iata comentariul lui iftime dan catalin postat la DOVEZI VIDEO: Obisnuitii clubului “Colectiv” CHIAR SE INCHINAU LUI SATANA. Scurt cuvant catre parintii de adolescenti rockeri:

Toata media ii acuza pe patronii clubului care inchiriaza sala organizatorilor de evenimente. Patronii au stiut sau n-au stiut ca vor fi artificii care vor putea aprinde buretele respectiv. Dar organizatorii stiau sigur ceea ce ii face responsabili de premeditare. Raman la parerea mea ca a fost un sacrificiu ritualic unde important nu este atat sacrificiu in sine cat energiile emotionale generate dupa aceea de catre ceilalti, care sunt folosite prin tehnici speciale de magie neagra( vezi asasinarea lui Ceausescu in ziua de Craciun)

Comentariu saccsiv:

Sau poate stalpul nici n-a luat foc de la artificii:

646x404 (12)

Foto: http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/10/31/563403ecf5eaafab2c2c5da4/646×404.jpg

Dar despre asta voi scrie mai pe larg intr-un alt material.

Pe zi ce trece din ce in ce mai multi considera ca ceva e putred in Danemarca, ca ceva nu se leaga in explicatiile ce ni se tot ofera la tv. Cu atat mai mult cu cat in cor cu totii, guvernanti, analisti, ziaristi si care se mai perinda prin studiouri, exclud din discutie posibilitatea unei maini criminale. Cu totul bizar in conditiile in care si cand explodeaza o butelie in bucatarie se ia in calcul si acest aspect.

De aceea am si inceput seria de articole:

AU FOST JERTFITI? (1) Unii au stiut ce va urma? Ce scrie mass-media

AU FOST JERTFITI? (2) Disparitia si reaparitia lui Claudiu Petre. Unde au fost dusi mortii initial si cati exact au fost?

Pe care o voi continua.

Deocamdata, pedaland pe aceasta ipoteza, sa vedem si care ar fi motivatia unei eventuale maini criminale.

Unii considera ca se vrea scaparea lui Gabriel Oprea:

Jurnalistul George Roncea detine proba video ca focul a fost pus intentionat in Colectiv si ca Oprea a mintit

Eu cred insa ca scopul ar trebui sa fie cu mult mai important.

Altii cred ca s-a dorit o ritualica ucidere in masa. Mai degraba, zic eu. Dar merg si mai departe, tinand cont de cele petrecute in zilele de dupa tragedie.

   Cronologie:

Pe cand inca mai erau carati raniti la spitale, apare Raed Arafat si traseaza linia directoare: s-a interesat si a constatat ca clubul nu era in regula cu avizele si alte hartogarii. Chiar asta sa fi fost treaba lui in acele momente?

Si strict pe linia asta s-a mers de atunci si cred ca se va merge in continuare. Care linie evident ca a suportat dezvoltari: autoritati corupte, ne-am saturat de politicieni.

La scurta vreme, tinerii frumosi si liberi de pe facebook pare ca se mobilizeaza si ies pe strazi in “Marsuri ale Tacerii”:

Mars impresionant in memoria victimelor din Colectiv. „Coruptia, indiferenta si lacomia ucid toata Romania”

Iar presedintele marioneta:

Klaus Iohannis: Vă mulțumesc tuturor! NU mai avem voie să tolerăm corupția, a început să ucidă!

Dupa care televiziunile incep un serial pe tema: Romania s-a trezit.

   Cu ce seamana toate acestea?

Cu o reteta deja veche. Creezi o cauza dupa care te ingrijesti sa ajungi la efectul dorit. Cel mai celebru exemplu e 9/11:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

In cazul incendiului de la “Colectiv” ce s-ar dori? Pare ca o revolutie. Cum? Prin facebook. Ceva asemanator primaverii arabe. Care sa fie papusarii? Aceiasi ca de fiecare data. Maestrii ingineriilor sociale. Poate chiar asociatiile marca George Soros. Evident, ca de obicei, majoritatea celor ce-au iesit pe strada habar nu au de toate acestea.

Observam insa ca asta nu e tot.

   Explozie satanista pe internet, mass-media si strazi

Iata ce putem citi la „18.000 de biserici, 425 de spitale, şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare”. În marş pentru Colectiv. REPORTAJ GÂNDUL de pe site-ul Gandul:

„Vrem spitale, nu catedrale”. Este doar unul dintre mesajele afişate duminică de oamenii care au mărşăluit în tăcere pe străzile din centrul Bucureştiului. Peste flori şi lumânări, domneşte liniştea asurzitoare a indignării. În urma celor 30 rămâne o realitate care-ţi îngheaţă sângele-n vene: o ţară în care numărul spitalelor este mult depăşit de cel al bisericilor şi catedralelor, o Românie în care se ridică mall după mall şi din care pleacă anual mii de medici. Pentru un salariu mai bun, pentru condiţii umane, pentru demnitate. O ţară în care unii încă preferă să se roage în loc să doneze sânge, în care oamenii aruncă vina în spatele mortului pentru că s-a nimerit ca o tragedie să aibă loc în seara de Halloween, la concertul unei trupe care cânta melodia The Day We Die.

Mii de tălpi au călcat duminică în acelaşi ritm şi au ajuns până pe urmele paşilor celor care vineri seara au ieşit în oraş doar pentru un concert. Pentru toţi intrarea a fost liberă. Pe unii, ieşirea i-a costat viaţa. De toate vârstele, îmbrăcaţi în haine piele, cu bărbi lungi şi dese sau cu ochelari de soare, peste 10.000 de oameni au fost astăzi un singur spirit. Spiritul #colectiv.

În Piaţa Universităţii, bucureştenii au început să se adune cu aproape o oră înainte. Printre primii care au apărut au fost câţiva tineri care purtau în mâini o pancartă mare, pe care scrie apăsat: „18.000 de biserici. 425 de spitale. Şi stăm şi ne uităm la fraţii noştri cum mor pe trotuare…”. În jurul lor e rumoare. Oamenii citesc mesajul, iar unii dau din cap aprobator. Andrei e cam cel mai matur dintre ei. Toţi vorbesc, însă, ca nişte oameni mari, oftează din când în când şi privesc dincolo de cei din faţa lor.

„Aia era o dărâmătură, o boschetăreală, a căzut tavanul, a luat foc lumea, nu s-au folosit extinctoarele. Au rupt băieţii uşa să mai iasă unul peste altul, dar eu cred că au murit mai mulţi decât se zice. În primul rând, ambulanţa a venit după o jumate de oră, nu după 10 minute, cum s-a tot spus, eu aşa ştiu. S-au spart geamuri, lumea plângea acolo, oamenii cereau apă. A sărit mai multă lume, au sărit oameni care n-aveau nicio treabă cu locul, niciodată, oameni care ascultă manele, de exemplu. Dar ei au sărit şi au intrat acolo în gazele alea şi şi-au riscat viaţa”, spune înverşunat băiatul. La 21 de ani, a pierdut prieteni în Colectiv, are amici care sunt încă dispăruţi şi vrea să arate realitatea aşa cum e, să spună tot ce-a văzut. Revolta îl gâtuie şi, din când în când, zice că nu mai vrea să vorbească. Apoi îşi aduce aminte de-ai lui, prieteni de care nu se mai ştie nimic, oameni rămaşi singuri de care nu mai are cine să se ocupe, şi izbucneşte din nou.

„Da, am încredere, am încredere în săracii medici, dar dacă n-au bani, ce să facă şi ei? Nu se investeşte în învăţământul de specialitate, nu se investeşte în spitale. Se fac biserici şi catedrale. Am venit şi cu un mesaj. E ceva de genul, aveţi grijă la accidente, că avem multe biserici şi niciun spital. Eu n-am nimic cu nicio biserică, să creadă lumea în ce vrea. Dar să se facă şi pe alte părţi, să se facă şi spitale. Doar de la Unirii până aici am dat de patru biserici”, încheie Andrei.

„Nu cred că s-ar arunca toată lumea să aibă semne pentru alţi oameni”

Cu o cutie de carton în braţe, alţi puşti se agită pentru prietenii lor. Nicole şi Alex Şerban sunt alţi doi adolescenţi pentru care scăparea stă în donarea de sânge şi în colecta pe care o fac pe stradă prietenii lor. „Suntem colectiv” scrie pe cutia îmbrăcată în coală albă de hârtie. Nicole abia s-a trezit din comă, iar Alex nu este deocamdată conştient. În spital mai este şi o altă prietenă de-a lor, Cătălina Dinu. „A fost călcată în picioare, dar acum nu e în stare foarte gravă. Are un picior rupt sau paralizat, din câte am înţeles”, spun amicii fetei.

Despre izbucnirea incendiului, acelaşi şir apocaliptic de întâmplări: „Incendiul a pornit de la artificii, aşa ştim şi noi. Au fost două pe scenă şi două puse în lateral, au sărit scântei la burete, s-a aprins buretele ăla imediat, iar în 30 de secunde tot tavanul, care era din lemn, a căzut. Era o singură uşă, cealaltă din spate era cu lanţuri blocată, au încercat s-o spargă, am înţeles că au spart uşa, dar s-au călcat în picioare. Spuneau toţi că au călcat peste cadavre la propriu ca să poată să scape”, declară Alexandra Dimitrescu, 17 ani.

Ce-i mai ţine să nu se prăbuşească e speranţa. Încrederea pe care o au în medici păleşte, însă, în faţa dezamăgirii pe care o simţi în glasul lor atunci când îşi amintesc ce mult contează donaţiile oamenilor. „La spital am înţeles că au nevoie de grefă de piele, la sânge am înţeles că ajunge, deocamdată. În schimb, nu ştiu ce să zic de grefele de piele, pentru că nu cred că s-ar arunca toată lumea să aibă semne pentru alţi oameni. Nu cred, din păcate asta e”, adaugă Alexandra.

Fata speră, totuşi, ca oamenii să continue să doneze, să-i ajute şi în zilele următoare pe cei a căror viaţă curge prin venele lor. Starea critică a atâtor oameni e o problemă imensă, dar catastrofe de proporţii imense pot apărea oricând. „Sunt mulţi în stare critică, dar, dacă medicii nu pot să facă faţă pentru 150 de tineri, dacă se întâmplă, Doamne fereşte, altceva, ce se întâmplă atunci? Doar un singur bloc are 150 de locatari”, se întreabă adolescenta.

„În loc să facă 100 de mall-uri şi biserici, ar trebui să facă mai multe spitale”

Din spatele ei, alţi tineri sunt revoltaţi. Dau vina pe patron pentru incoştienţă, pe investiţiile fără cap făcute de statul român, pe obiceiurile şpăgare care fac să se ducă de râpă orice urmă de normalitate: „Toţi sunt pe şpagă, pe nimeni nu interesează viaţa altcuiva, decât dacă ai bani pe mână. Aşa a fost mereu. În loc să facă 100 de mall-uri şi biserici, ar trebui să facă mai multe spitale.”. În mai puţin de 20 de ani, puştii par să ştie bine cum se mişcă lumea în jurul lor. Şi mai multe despre incendiul de la Colectiv ştie un băiat care stă mai în spate. Retras, evită să-i privească în ochi pe cei din jur. Poate pentru că vede împăienjenit din cauza lacrimilor care stau să îi curgă pe obraji. A fost acolo. A văzut primele flăcări şi a avut norocul ca spaima să-i trezească simţurile în loc să i le paralizeze. Era lângă uşă şi a scăpat. O secundă mai mult şi ar fi devenit încă un nume pe cutia de donaţii.

Mulţi dintre cei strânşi în Piaţa Universităţii n-au fost, însă, în club. Mulţi nu pot decât să-şi închipuie cum a fost, să-şi facă scenarii, să aducă un omagiu. Nici Robert n-a fost vineri seara în Colectiv. Dar ştie oameni care au mers la distracţie şi au ieşit afară pe tărgi. „A zis că s-au aprins stâlpii cu burete de la artificii, erau din alea mici, de tort. Apoi, imediat, totul a luat foc. Uşa era cam de un metru, cât să iasă un om odată, cum să iasă 400 de oameni grămadă pe o uşă aşa de mică?”, spune bărbatul de 35 de ani. N-a mai auzit niciodată de aşa tragedie şi vrea neapărat să depună nişte flori pentru cei ce nu mai sunt. Despre medici, numai de bine. A auzit că au tot ce le trebuie, că sunt pregătiţi cu materiale şi cu sânge, ba chiar că preşedintele însuşi dă dispoziţii pentru ca lucrurile să fie gestionate cum trebuie. De la distanţă, e mulţumit de doctori. E încrezător şi zice că sunt la spitale cele mai bune echipe, oameni cu suflet. N-au cum să nu-i salveze.

Minuni, însă, nu pot face. Şi nici măcar slujbele din multele biserici ale ţării nu pot alina acum chinuile celor care se zbat între viaţă şi moarte pe patul de spital. Între mir şi morfină, raţiunea alege întotdeauna a doua variantă. Din această perspectivă, realitatea românească apare, totuşi, mult mai puţin logică. 42 de biserici la un singur spital. Doamne-ajută!

Un reportaj de CRISTINA ANDREI

   Comentariu saccsiv:

   Dar sunt oare prea multe biserici?

Calcul: PREA MULTE BISERICI in Romania? 13.709 localităţi şi 10.580 biserici parohiale ortodoxe

“Scandalos” – 18.300 de biserici… și 425 de spitale

Iar bani pentru sanatate nu avem pentru ca avem biserici? Nu cumva de fapt lipsa banilor trebuie cautata in contracte de autostrazi fantoma precum cel cu Bechtel? Si nu cumva despre lipsa banilor trebuie intrebati papusarii marionetelor de la Guvern, ce au transformat programatic tara asta intr-o colonie?

DOSARUL REVOLUTIEI s-a clasat. CONCLUZIA: s-au ucis intre ei de … stres. Care ar fi insa MOTIVUL REAL al inchiderii dosarului?

Iata si ce putem citi la http://www.petitieonline.com/vrem_spitale_nu_biserici:

VREM SPITALE NU BISERICI

În România sunt 18.300 de biserici şi doar 425 de spitale.

Românii care vor trece prin Piaţa Constituţiei pot afla de pe aceste panouri că în România sunt 18.300 de biserici şi doar 4.700 de şcoli generale şi 425 de spitale.”În România, în ultimii 15 ani, s-a inaugurat câte o biserica nouă la fiecare două zile, nota de plată fiind achitată, într-o măsură semnificativă, de bugetul de stat sau de către bugetele locale. În România, în aceeaşi perioadă, din cauza unui buget insuficient alocat Ministerului Educaţiei, s-au desfiinţat peste 21.000 de unităţi de învăţămînt – echivalent cu dispariţia a patru şcoli în fiecare zi a fiecărui an!”, se arată într-un comunicat la ASUR.

   Comentariu saccsiv:

Pana acum sunt peste 18 000 de semnaturi.

Iata si primul comentariu:

“Daca Dumnezeu exista va trebui sa ma implore sa-l iert.”

Asta pentru ca cei de la ASUR sunt satanisti:

SOROS si satanistii de la ASUR ataca furibund predarea religiei in scoli

Si vor scoaterea religiei in scoli deoarece acolo copii invata despre iad si ca dracii sunt rai:

Slugoii diavolului de la ASUR turbeaza deoarece copiii invata la scoala despre pacat, draci, iad, osanda vesnica …

Desigur, n-au nimic impotriva rock-ului ce tot despre draci vorbeste …

Cititi va rog si:

Toma Pătrașcu, președinte A.S.U.R. – Copiii creștin-ortodocși sunt idioți

Iata si comentariul cititorului Riko postat la articolul Fotografia zilei: “666 – IN THE DARK SIDE WE TRUST” printre lumanarile de la “Colectiv”:

Nu stiu cum e prin alta parte, dar la mine pe facebook e plin de posturi in care este calcata in picioare Ortodoxia, de la patriarh, la numarul de biserici, se critica oamenii care spun ceva rau despre victime si orice se poate in legatura cu distrugerea ortodoxiei si a „cretinilor” din ea. Am sa insirui cateva:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t1.0-9/12141578_922676484465343_8809696647189671651_n.png?oh=da09795f776920bf9e2e1d70a769772b&oe=56C8732F
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12208796_1640506029551572_8994090709771358367_n.jpg?oh=4800754a105569b9396524ad9657e0aa&oe=56BAA19B

„Scrie te rog un comentariu aici daca in capul tau încuiat cu cheia eventual pierdută undeva in peștera din care te tragi, consideri ca rock-ul a fost motivul tragediei din ‪#‎colectiv iar eu ulterior o sa stiu sa-ti dau unfriend ca sa-mi curat si eu lista de prieteni.”

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xlf1/v/t1.0-9/12187641_921556707940192_839307026145590346_n.jpg?oh=4f61733199c644c453646ec19cdea935&oe=56CD0A20
http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2013/12/29/52c00f3bc7b855ff561286d4/646×404.jpg
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/s720x720/12189699_1055765561125073_4552185138464489934_n.jpg?oh=2213601b03565cc8de1d1e8ea3d61c41&oe=56C83449&__gda__=1455376241_e387c5d23d459f9455837b18d1c69400

http://www.bitpress.ro/caleidoscop/preafericite-daniel-mi-ar-fi-placut-sa-te-dai-dracului-jos-din-mercedesul-cu-scaune-incalzite-si-sa-mangai-pe-crestet-mamele-care-si-cauta-copiii-1243476

Doamne,vad tot felul de postari in legatura cu explozia dintr-un club din Bucuresti si raman socat. Oameni buni,in loc sa va para rau de toti oamenii raniti,familiile lor si cei care au murit,voi comentati „ce cautau aia de 15 ani in club?” ..”aia de seama cu tata ce cautau acolo?”..”da-i dracu,ce sa le fac eu?” . Baii,nu aveti pic de suflet,oameni de cacat ce sunteti,putea fi oricare din noi acolo . Si mai ales cei din Bucuresti,in loc sa comentati atat,duceti-va sa donati sange,PUTETI SALVA UN OM ! Nu pot sa cred de ce fel de oameni suntem inconjurati. Rusine sa va fie tuturor care aveti chef de baza pe seama unor oameni care se zbat intre viata si moarte. RUSINE !!

„Mă gândesc, așa, dacă ce s-a întâmplat azi noapte s-ar fi întâmplat într-un alt oraș. Mai mic, gen Cluj, Timișoara…dacă spitalele de urgență din București au ajuns la capacitate maximă, ce s-ar fi întâmplat altundeva?
Din câte știu, preoții nu au făcut cursuri de prim ajutor, iar bisericile nu au aparatura medicală necesară…iar serviciile secrete nu pot prevesti astfel de situații, oricâte ar fi ele și oricâți angajați ar avea.
Exceptând discursul anti-corupție (faptul că Statul permite ca unele localuri sau spații să poată funcționa mai puțin legal și/sau fără cele necesare în caz de urgență, iar patronii sunt dispuși să nu facă anumite lucruri, ca să iasă mai ieftin și cu un profit mai mare), discursul sistemului educațional și sănătate vs. biserici, catedrale și bani pentru serviciile secrete, armată, etc., trebuie dus la un alt nivel.
***
De asemenea, să începem să luăm în calcul și pe acei oameni, care sunt niște fundamentaliști ortodocși (sau catolici, greco-catolici, etc.) care cred că astfel de evenimente se întâmplă din cauza unor sărbători importate din alte țări, din cauza păgânismului, lui Satana, etc. Ei sunt o masă de manevră care poate fi folosită, la nevoie, de către BOR și Stat împotriva modernizării unor sfere importante din viața socială, politică, culturală…”

„Aruncați Biblia! „Sfinții” noștri știu mai bine. Dumnezeul ala iubitor e mort. Acum avem unul care arde tinerii în cluburi neortodoxe.
Cum poți să spui că „așa le trebuie dacă ascultă de-alea sataniste”? Cum poți să scoți țap ispășitor un grup de tineri care ieșise în oraș să se distreze? Cum poți, în 2015, să ai păreri de Evul Mediu?
Sunt ateu, dar am citit biblia de mai multe ori pentru a putea fi în stare să vă dau cu ea de cap când habar nu aveți ce te învață, dar bateți din gură că Iisus e răzbunătorul suprem.
De la Ozana Barabancea la alte persoane de doi bani, vocile astea ar trebui stinse, nu viețile unor tineri. E inadmisibil să arunci cu pietre, în astfel de clipe sau în oricare altă situație. Dumnezeu nu pedepsește. Dumnezeu nu ucide. Sau?
Vedeți-vă voi de mântuirea voastră și lăsați-ne pe noi să trăim în pace.
Religia a ucis deja prea mult. De câți morți mai e nevoie să arătăm că dumnezeu iubește pacea și viața?”

„E horror ! M-am contrazis si eu cu cateva persoane care spun ca muzica e de vina !
Ma supara destul tragedia asta dar cand ii mai aud pe oamenii astia … ma ia cu frisoane cand ma gandesc ca urmatoarea generatie va fi la fel ca generatille anilor 70′ -80′ . Lipsite de rationament . emoticon frown trist”

„Parca cu cat is mai „crestini” cu atat is pierd mai mult din umanitate, nu pot sa inteleg cat de batut in cap trebuie sa fi cineva sa dea vina pe Halloween si „Devil Music” dupa un asa eveniment, dar sa nu aiba nici o problema sa se tarasca pe jos sa linga cadavre, mumii si oase. It just fucking sad…..”

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12208357_927707293970879_3382353894208398360_n.jpg?oh=9ed4ad5b433d621eda5ef8a797600aa6&oe=56AC0D88

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/12190916_1489207141408562_6270718029202755105_n.jpg?oh=79606e1597912e73b6476954466cb2c0&oe=56B0D7ED
Eu nu am spus nimic nimanui, doar ca mult mai mult decat se vede mai sus a aparut la mine pe faceook in cateva ore, iar in mod normal, la cei sub 50 de prieteni de pe f meu de-abea apar 30 posturi in cursul unei zile, iar acum e exagerat. Zici ca ii inteapa dracii de se revolta asa.

Comentariu saccsiv:

   E plin internetul. E explozie. Iar faptul ca si pe un cont de facebook atat de mic au dat navala dovedeste indubitabil ca nu-i vorba doar despre niste rockeri obisnuiti ci mai ales despre echipe intregi de baieti cu treaba care stiu cum sa foloseasca internetul. Cam dupa modelul asta:

“FIVE EYES” – cyber magicienii ce manipuleaza online. O retea mondiala de spionaj ce invadeaza, inseala si controleaza comunitatile online, raspandind informatii false pentru a discredita opozantii SISTEMULUI

Si din nefericire are efect. Iata si comentariul lui Gabriel M. postat la acelasi articol:

Sunt din ce in ce mai porniti impotriva Bisericii Ortodoxe. Sunt din ce in ce mai agresivi.
In jurul meu constat ca din ce in ce mai multi prieteni/ rude prind ura pe biserica si pe religia Ortodoxa. e atat de trist ca parca iti pierzi curajul sa mai vorbesti cu ei.
…Simti ca efectiv nu te mai aud si nu te mai inteleg deloc. Vorbesti ca la pereti cu ei.

Comentariu saccsiv:

   Si nu e singurul care a observant treaba asta. Si nu e doar un efect al postacilor de pe facebook, ci si un efect al actiunii directe a dracilor. Ajungem astfel la comentariul de la inceputul acestui articol. Nu stim sigur daca a fost sau nu o mana criminala la “Colectiv”, sigur e insa ca acolo dracii au fost prezenti si au lucrat deosebit de intens. Stim de asemenea sigur ca papusarii SISTEMULUI profita la maxim de cele petrecute acolo si ca implicarea maleficului va fi din ce in ce mai intensa.

Va amintiti?

VIDEO: Ritual ciudat la Ground Zero 911. De ce participantii s-au asezat simbolizand un ochi?

Sigur ceva de genul vor face si la club.

   Concluzie

Va amintiti liniile directoare trasate dupa desemnarea lui Klaus Johannis presedinte?

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii.

Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului.

Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. 

 Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi.

combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initaitivelor care spala pe creier populatia

Cititi va rog mai multe la:

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

SANDRA PRALONG, consiliera lui Klaus Johannis: RELIGIA INDOBITOCESTE. Scoala nu are nevoie de religie

   Schema ce se desfasoara sub ochii nostri seamana izbitor de mult cu cele ce le explicam la:

ZEITGEIST ADDENDUM, subtitrare in limba romana. Despre PROIECTUL VENUS. Demonstratia faptului ca aceasta miscare pregateste NOUA ORDINE MONDIALA

Ca atare nu putem exclude ipoteza:

La “Colectiv” ar putea fi vorba despre o ucidere ritualica in masa, urmata de o actiune bine inchegata a mass-media si a postacilor pe internet pentru declansarea unei adevarate revolutii de factura satanista avand ca tinte clasa politica sacrificabila si mai ales ortodocsii …

 

Reclame

162 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. lastunnegru said, on noiembrie 3, 2015 at 7:36 pm

  Ma scuzati iar m-am grabit si iar am greseli gramaticale mai grave.

  Apreciază

  • intruder117 said, on noiembrie 4, 2015 at 12:39 am

   M-am pregatit foarte bine psihic, pentru a va primi injuraturile (ale unora incetosati) ce vor urma, insa imi asum riscul deoarece sper ca macar cativa tineri care se afla prinsi in aceasta capcana a rock-ului satanist sa realizeze pericolul si sa incerce sa-si pastreze echilibru pentru a nu pica in extrema „cealalta…”

   Am sa incep prin a va ruga sa vizionati un clip, filmat in acelasi club cu ceva timp inainte si ascultati muzica:

   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=k6NeSPrMUDc[/embed]

   Acum, orice om intreg la minte poate sa realizeze ca acesta muzica actioneaza nevativ la nivelul psihicului uman si nu numai..Dupa un studiu efectuat pe cimpanzei urmarile au fost, ca atunci cand acestia s-au aflat din nou impreuna intr-o curte inchisa, dupa mai multe luni de ascultat acest gen de muzica, acestia s-au mancat intre ei. S-au batut, omorat si s-au mancat intre ei, au ajuns la canibalism. Imediat studiul a fost trecut la secret. Inainte de experiment acestia erau foarte buni prieteni.

   Bun, trecand mai departe incerc sa va evidentiez caracterul satanist al acestor tineri, in special al organizatorilor din umbra ale acestor cluburi, ce atrag tineri naivi dornici doar de distractie, gagicareala si de ceva „cool”. Mentionez ca in aceste cluburi, printre tineri sunt infiltrati adepti practicanti ai satanismului, care din umbra prin fatarnicie acapareaza si recruteaza tineri, viitori adepti..

   Dupa tragedie, am auzit reprosuri fata de biserica, cum ca de ce preotii nu au venit imediat la fata locului sa faca ce?? Sa le dea viata din nou? Cica sa sfinteasca locul… ! Fratilor aceste cluburi se transforma peste noapte in tot felul de „evenimente” scenele nu sunt altceva decat altare dracesti. Ce sa faca preotul acolo, sa sfinteasca altarul dracului??Sa binecuvinteze altarele dracesti si crucile incendiate si arse si sacrilegiile facute?? Asta inseamna astazi in mentalitatea tinerilor „distractie”?? Sarbatoare de halloween??Ce naiba mai e si asta, sarbatoare pagana cu origini de la „preotii” druizi din Irlanda??

   Imi pare nespus de rau ca niste tineri nevinovati si-au pierdut viata. Si in special intr-un mod atat de cumplit>!

   Va spun doar atat: Cea mai mare vina o au parintii, parinti ce nu si-au educat corect copii, cu credinta in Dumnezeu. Pacat, acesti copii erau departe de Dumnezeu. Era suficient ca macar foarte foarte putin acesti tineri sa frecventeze biserica si sa vorbeasca cu un duhovnic, si sunt aproape sigue ca acesti copii erau poate in seara cu pricina in alta parte…Aici a fost lipsa lui Dumnezeu…Si va spu clar: Dumnezeu nu face asa ceva, aici e vorba despre ” trofeul ” dracului pe care il venerau si invocau..:

   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=Gc_xieIIayc[/embed]

   Cu degetele in forma de coarne, semnul invocarii si de supunere totala lui Bahomet. Pun pariu ca cei mai multi tineri abar nu nu au ce inseamna acest semn. Imita ti ei ca oile ce vad la altii, ca asa e cool…asta este educatia si indobitocirea tineretului in lume…nu vorbesc dor de Romania… In Romania saracii tineri inca mai au cacat in chiloti, insa gura lor e plina de englezisme si gesturi importate din maleficul Occident, cu concursul bine stabilit al televiziunilor si a oricarei surse de informare scrisa sau vorbita.

   O alta chestiune ce m-a oripilat a fost doar arestarea co-patronilor acestui club. Oameni buni, acesti patroni aveau acte in „regula” din punct de vedere legal nu si moral. Intreabarea mea este pentru toata prostimea din strada , din politie, din televiziuni ce comenteasa si rastalmacesc, pentru alte entitati abilitate: Cum poti aresta doar pe acesti patroni, si nu arestezi vinovatul principal ce a emis aceste acte si autorizatii false? Autorizatii de functionare , cand acestea nu indeplinesc toate conditiile de a functiona in conditiile impuse de lege in aceasta categorie de a desfasura astfel de activitati??

   Alt ceva ce ma framanda dincolo de moartea acestor sarmasni tineri, este : Cum naiba se pot aduna atatia oameni in strada doar atunci cand se intampla o astfel de tragedie?/ Ce se intampla cu acesti oameni iesit in strada, de nu vad miile de tragedii ce au loc zilnic din cauza acestor tradatori de tara? De ce oamenii nu vad tracediile zilnice , morzii nostri zilnici din spitale ce mor cu zile? Cum de nu le pasa de milioanele de pensionari ce mor inainte de vreme datorita genocidului zilnic impus de saracie, subnutritie, lipsa medicamentelor si multe altele>>?

   Cum de nu vad acesti protestatari copii abandonati si abuzati de sistem, tinuti si chinuiti de foame si frig datorita jafului si hotiei a celor care manuie si administreaza banii alocati lor??

   Cum de nu vad acesti oameni milioanele de oameni cu salarii assasine, ce nu fac altceva decat sa bage oamenii in mormant, traind de pe o zi pe alta cu datoria la caiet la buticul din colt. ? Oameni ce de atatea griji si lipsuri clacheaza, le cedeaza fizic organismul, se consuma privindu-si copii cum sufera datorita lipsurilor??

   Cum de nu vad acesti protestatari toate jafurile ce se fac asupra acestei tari de 26 de ani, jafuri ce nu au alta consecinta decat a transforma proprii lor copii in sclavi autentici cu acte in regula, ce in viitorul apropiat vor fi crotaliati si inregistrati ca vitele la abator??

   Nu vedeti destrabalarea care se impune din afara , fortandune copii sa fie crescuti intro atmosfera contra lucrurilor firesti si de bun simt> Vi se baga pe gat formula cu drepturile minoritatilor, schimband legile Universului> ? Ne indobitocesc copii prin lectii de sexualitate perversa de pa bancule gradinitei?? Sta nu vede nimeni si nu iesi nimeni in strada pentru copilil lui? Va spun eu asta tot moartea copilului si a tinerilor se cheama, ne transforma copii in niste „morti” vii.. si asta e si mai grav…!

   Toate aceste intrebari, si nu numai ma face sa cred ca acest protest e fals?! Ca acest protest a fost comandat de CINEVA, si oamenii de buna credinta sa se aluturi prin efectul de turma cum se obisnuiedte la noi? Da stiu , sunt oameni care eu iesit in strada prin propria convingere, asta e just, dar oare cati??Si daca au iesit oare cati dintre acestia vor pune problema tuturor nedumeririlor mele de mai sus??

   Parinti, aveti mare grija cum va cresteti copii..

   Parinti, nu mai „loviti” in biserica, pemntru ca unii preoti sunt corupti. Unii sau mai multi nu conteaza, acestia sunt niste oameni. NU CONFUNDATI BISERICA cu niste slujitori ai Ei. Biserica, duhul bisericesc si binecuvantarea lui Dumnezeu, nu consta in cativa preoti care prin slabiciunile lumesti sunt corupti, sau se abat de la calea Sfanta si bisericeasca…Dupa asta se vede cat suntedi de dezorientati..Tot indernetul duduie de articole ce lovest in biserica, multe biserici putine spitale etc etc..Multi popi cu multi bani etc etc..dat ati vazut cum la necaz toata lumea involintar si inconstient cauta refugiu catre Dumnezeu?? Dragilor, acum la bine huliti, dar va veni ziua cand veti dori sa va intoatceti, si va fi prea tarziu caci ratacirea voastra va crea evenimente si situatii propice in lume in asa maniera inact raul va pluti in aer, iar binele aproape cu nu-l veti mai vedea ..

   V-ar placea dragi parinti ca, copii vostri sa arate si sa se comporte asa dormind prin sicrie ca e cool de halloween?

   [embed]https://www.youtube.com/watch?v=7O6Uv3ByBnk[/embed]

   [ fghjnfg gtull;; hghjhgjkhkhkg hkl;;;jui images rty srtutu tyjtyktk uopo9p9oCatalin Nadabaica.

   Apreciat de 2 persoane

   • lastunnegru said, on noiembrie 4, 2015 at 8:01 pm

    Comentariu este bun dar pacat de poza ta totusi poate te razgandesti si pui o alta poza.

    Apreciază

   • intruder117 said, on noiembrie 6, 2015 at 3:35 pm

    E poza cu dedicatie pentru cei de la STS, din pacate nu pot sa o schimb.. Ignorati va rog poza.. Zilnic sunt pe blogul mei, si nu pot sa-i intampin altfel..!

    Apreciază

  • Just Lucia said, on noiembrie 8, 2015 at 5:54 pm

   E o intâmplare ca design logo club Colectiv e un ochi sau pare a fi un ochi?

   Apreciază

  • Gilda said, on noiembrie 4, 2015 at 1:31 am

   O echipă de chimişti de la Univeristatea Politehnică a analizat gazul rezultat prin arderea buretelui cu care erau căptuşiţi stâlpii şi tavanul din Colectiv, depistând un gaz foarte toxic – monoxid de carbon, acid cinahidric, acid clorhidirc, mono şi dioxid de azot, dar şi substanţe inflamabile.

   „Am luat o bucată de burete. Am ars-o în instalaţii speciale şi am analizt gazul rezultat în urma arderii. Ne-am şocat, nu ne-am imaginat să găsim atât de multe substanţe toxice, puternice la un loc. Se ştie că orice arde consumă oxigen. Din gazul analizat am putut constata că ponderea cea mai mare era a monoxidului de carbon. Acesta se leagă de hemoglobina din sânge şi formează carboxihemoglobina, care omoară fără să simţi. Este cazul celor care mor din cauza improvizaţiilor la instalaţiile de gaz, spre exemplu. Apoi, acidul cinahidric care prin descompunere formeazăcianurile. Nu cred că mai este cazul să spunem că aceste cinauri sunt ortăvuri foarte puternice. Monoxidul şi dioxidul de azot sunt alţi produşi foarte toxici – îi putem vedea ieşind pe coşurile combinatelor chimice, este gazul de culoare roşiatică”, a explicat Ecaterina Andronescu, specialist în chimie organică.

   De asemenea, în gazul inhalat de victimele din Clubul Colectiv mai erau acid clorhidric şi doi solvenţi foarte toxici – toluen şi xilen -, substanţe infamabile, cu care este posibil să fi fost spălat buretele cu care erau căptuşiţi stâlpii şi tavanul din local.

   ”Despre cei doi solvenţi putem spune că fie a fost spălat cu ei buretele, fie că este rezultatul în urma arderii. Este un amestec foarte toxic în sine, de aceea au murit foarte mulţi . Au fost unele persoane care au ieşit afară din club, se simţeau bine, au intrat în club să ajute alţi oamni, dar nu s-au mai întors. Pentru că s-au intoxicat cu monoxid de carbon, care, aşa cum am spus, blochează hemoglobina şi mori fără simptome, pe loc”, a mai spus profesorul universitar Ecaterina Andronescu.

   Aşadar, cei din club au suferit, pe lângă efectul temperaturii ridicate, şi pe cel al agresiunii chimice extreme. Mai mult, înainte să ardă, buretele s-a topit, iar picături fierbinţi de substanţe toxice au căzut pe pielea tinerilor.

   Aerul din clubul Colectiv conţinea o combinaţie de otrăvuri greu de imaginat care a cauzat intoxicaţie şi arsuri cum medici cu o îndelungată experienţă nu au mai văzut, au spus, luni seară, şi medicii Ioan Lascăr şi Dan Enescu.

   În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, peste 50 fiind în stare critică sau gravă.

   sursa :mediafax.

   Apreciază

 2. lastunnegru said, on noiembrie 3, 2015 at 7:50 pm

  Biserica este devina pentru ca au murit acei oameni la incendiul din clubul Colectiv.

  O fata bisericeasca si-a facut aparitia la Colectiv ca sa se roage! Uite cine e – A blamat Guvernul si Biserica
  Arhiepiscopul Romano-Catolic, Ioan Robu, a venit, luni după-amiază, la clubul Colectiv, a aprins o lumânare, a îngenunchiat şi s-a rugat, spunând apoi că i-a cerut iertare lui Dumnezeu pentru ce s-a întâmplat şi că ar trebui să ne fie ruşine tuturor, inclusiv Guvernului, instituţiilor statului, bisericilor.

  „Ne rugăm pentru cei rămaşi în viaţă şi ne rugăm la Dumnezeu pentru victime. Mi-am cerut iertare celor decedaţi. I-am cerut iertare şi lui Dumnezeu pentru că noi, noi toţi din ţară, n-am făcut nimic deosebit ca să nu se întâmple aşa ceva, ca România să fie altfel. Ar trebui să ne fie ruşine, nouă tuturor şi guvernelor şi instituţiilor statului şi bisericilor că n-am schimbat ceva în ţara noastră în 25 de ani şi ne pare rău. Trebuie să ne cerem iertare celor care au murit şi după aceea să ne rugăm. Noi nu am făcut îndeajuns ce trebuia să facem şi i-am încredinţat milostivirii lui Dumnezeu şi pe ei care au murit şi pe cei care au rămas în continuare în viaţă”, a spus Ioan Robu.

  „Am cerut ca Dumnezeu să îi ducă în lumina veşnică, iar pe cei rămaşi să-i mângăie. Noi, bisericile, nu am lucrat îndeajuns. Trebuie să schimbăm ceva în modul de a gândi şi să acţionăm. Înghiţim neglijenţele, corupţia, şmecheria şi credem că sunt nimicuri, dar ele pot fi criminale. Nu Dumnezeu a îngăduit această tragedie”, a mai afirmat Robu.

  http://www.wowbiz.ro/o-fata-bisericeasca-si-a-facut-aparitia-la-colectiv-ca-sa-se-roage-uite-cine-e–a-blamat-guvernul-si-biserica_165933.html

  Apreciază

  • Bogdan said, on noiembrie 4, 2015 at 7:47 pm

   Eu cred ca mesajul este in parte instigator, pune oarecum gaz peste foc. Sa ma ierte Dumnezeu daca gresesc.

   Apreciază

  • Mishu said, on noiembrie 4, 2015 at 10:10 pm

   Reclama ieftina din partea catolicilor

   Apreciază

 3. Orthodox said, on noiembrie 3, 2015 at 8:00 pm

  LIVE DE LA UNIVERSITATE https://www.privesc.eu/

  Apreciază

 4. john said, on noiembrie 3, 2015 at 8:02 pm

  Acest eveniment nefericit din viata noastra a romanilor este echivalentul „cutremurului prorocit referitor la Bucuresti”- parerea mea ca urmeaza un adevarat cataclism social.Restul s-au scris aici pe acest blog.A fost amorsata „bomba sociala”Masonii misuna la posturile tv isi spun poeziile invatate.

  Proteste determinate de tragedia din clubul Colectiv au loc acum in toata tara. La Brasov, mii de tineri se afla in Piata Sfatului, unde cer demisia lui Piedone, Oprea si Ponta.
  „Demisia, demisia”, „Piedone nu uita, te asteapa DNA”, „Solidaritate”, „Jos coruptii”, scandeaza protestatarii.
  http://www.aktual24.ro/proteste-de-anvergura-in-toata-tara-piata-sfatului-din-brasov-este-plina-video/

  Apreciază

 5. Orthodox said, on noiembrie 3, 2015 at 8:05 pm

  DE CE SE VREA HAOS SI LUMEA IN STRADA ??? CARE E JOCUL ? SI CINE PROFITA ?

  Apreciat de 1 persoană

  • John said, on noiembrie 3, 2015 at 9:36 pm

   Sistemul amice..sistemul care ne vrea în Ț arc pe toți.

   Apreciază

 6. lastunnegru said, on noiembrie 3, 2015 at 8:07 pm

  Mass-media suna si trambita ca Biserica este de vina pentru incendiul de clubul Col ectiv. Asa ca acum sau apucat sa publice parererea unui ” preot ” caterisit care a fugit la alta ” Biserica ” si ne spune el ca Biserica este de vina si ne mai spune ele si despre planeta Nibru, gandirea negativa produce catastrofe, vibrati.

  Mărturia CUTREMURĂTOARE a unui preot, în legătură cu tragicul eveniment din Clubul Colectiv! „Biserica este vinovată!”

  http://spynews.ro/actualitate/marturia-cutremuratoare-a-unui-preot-in-legatura-cu-tragicul-eveniment-din-clubul-colectiv-biserica-este-vinovata-84275.html

  Contactat de reporterii SPYNEWS.ro, preotul Marian Pintică şi-a manifestat revolta în legătură cu evenimentul care a îndoliat o ţară întreagă. 31 de oameni şi-au găsit sfârşitul pe ringul de dans, iar alţii sunt în stare gravă, pe paturile spitalelor din Capitală. Preotul a mărturisit că vinovatul moral al tragicului eveniment ar fi chiar Biserica. „Nu putem să-L învinuim pe Dumnezeu, nici pe Satana pentru cele petrecute în acel club. Nici măcar pe acei tineri care ascultau un gen de muzică. Muzica rock nu reprezintă un păcat, iar cei care ascultă acest gen muzical sunt tot copiii lui Dumnezeu, ca noi toţi ceilalţi. Eu am cunoscut la viaţa mea rockeri şi pot spune că oamenii în sutană sunt mai răi ca ei. Biserica este vinovată, pentru că nu se îndreaptă mai mult spre tineri, religia aceasta haotică. Generaţiile din ziua de azi sunt diferite, nu le putem învăţa ceea ce îi învăţam pe enoriaşi în urmă cu 2.000 de ani. Lucrurile se schimbă mereu”, a mărturisit preotul Marian Pintică, în exclusivitate pentru SPYNEWS.ro.

  „Mă aştept la o altă tragedie oricând”

  Şirul declaraţiilor şocante continuă, Pintică susţinând că o astfel de tragedie poate avea loc oricând. „Din cauza încărcăturii noastre emoţionale în viitorul apropiat ne putem aştepta la o altă nenorocire. Totul în viaţă este ciclic, evenimentele se repetă periodic, iar mentalul colectiv poate atrage răul sau binele. Astfel se explică şi celelalte incendii care au avut loc în România, la scurt timp de la incendiul din acel club. Oamenii se tem să nu mai aibă loc o altă tragedie, însă cu gândirea negativă nu fac altceva decât să o atragă mai tare”, a adăugat preotul.

  A prezis sfârşitul lumii

  Preotul Marian Pintică a intrat în atenția presei după ce a povestit pentru SPYNEWS că o planetă, numită Nibiru, va trece pe lângă planeta Pământ, iar acest aspect ne va afecta pe toţi. „Este o nouă etapă, Pământul a fost mai aproape de soare şi vibraţiile acestea au schimbat mentalitatea. În luna decembrie s-a deschis un portal. Primul semn este faptul că nu a fost soare aproape o lună. Toate aceste cutremure din ultimul timp sunt doar niște semne care ne avertizează că ceva rău ni se pregăteşte”, a povestit preotul, la momentul respectiv.

  Preotul care a înmormântat-o pe Mărioara Zăvoranu este RĂSPOPIT. VIDEO

  http://www.romaniatv.net/preotul-care-a-inmormantat-o-pe-marioara-zavoranu-este-raspopit_215806.html

  „Eu am acte şi pot să slujesc ca şi preot în România. Nu este doar Patriarhia Română în România. Nu mă mai supun patriarhului Daniel. Mi-a fost citită rugăciunea de dezlegare de către un episcop. Preoţia nu poate fi luată”, a declarat preotul Pintică la România TV.

  Referitor la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, preotul răspopit a declarat că a fost solicitat de un domn care s-a ocupat de funeralii

  Apreciază

 7. iftime dan catalin said, on noiembrie 3, 2015 at 8:13 pm

  Un alt aspect sesizat de putini este apelul autoritatilor pentru donatiile de sange..am inteles ca era o problema cele aproape 200 de urgente..in situatiile de genul acesta se apeleaza la rude, la cei cu sange compatibil..numai ca datorita socului emotional de la nivelul intregii tari au mers mii de oameni..o fi trebuit cuiva sangele nostru..

  Apreciat de 2 persoane

  • el said, on noiembrie 3, 2015 at 9:42 pm

   iftime dan catalin

   vezi ce spune si Parintele Teodot, interesanta obervatia !

   Apreciază

   • Spaceman said, on noiembrie 5, 2015 at 12:01 am

    Ministerul Sănătății a făcut apel să se doneze sânge pentru victimele incendiului de la Clubul Colectiv și tot sângele care a fost donat în România zilele acestea pentru acest lucru, a ajuns în Israel până la ultima picătură. Se poate verifica! La Centrului Regional de Transfuzii Galați după înregistrarea a 150 de persoane s-a oprit împărțirea bonurilor de ordine, iar cei care încă erau acolo au fost rugați să vină în altă zi, deoarece va mai fi în continuare nevoie de sânge. N-a spus nimeni nici un mulțumesc că s-a donat foarte mult sânge și nici nu li s-a spus oamenilor că s-a donat destul, niciodată nu este destul sânge!… Sângele care a ajuns în Israel va fi folosit în tratamente PRP, după principiul terapiei PRP, pentru toate creaturile iadului, nu că ar fi acolo război. Asta cu războiul e de acoperire. În caz că s-ar afla le-ar spune oamenilor că victimele din Clubul Colectiv au primit cele mai bune îngrijiri medicale iar acel sânge a fost folosit și în alte scopuri nobile altfel oricum se strica, iar dacă zici mai multe merg până la acuzații de antisemitism.
    Camelia Stoichicescu, managerul Centrului Regional de Transfuzii Galați, a precizat că se cere în special sânge din grupe mai rare cum ar fi AB cu Rh negativ sau pozitiv. Unde și de către cine „se cere”!?

    http://www.agerpres.ro/social/2015/11/02/galati-capacitatea-de-donare-a-centrului-de-transfuzii-a-fost-depasita-13-39-10

    Apreciază

 8. acelas said, on noiembrie 3, 2015 at 8:25 pm

  frumos. Poate nu degeaba se duce la muntele Athos.

  http://www.activenews.ro/stiri/MESAJUL-printului-Charles-Gandurile-si-rugaciunile-mele-sunt-alaturi-de-poporul-roman-126286

  .

  Apreciază

  • aha said, on noiembrie 3, 2015 at 9:11 pm

   @acelas. chiar crezi ca charles iubeste romanii? :)))) ce sa zic……uite cat de mult suntem iubiti de englezi in ultima perioada:))) vaiii..ma simt flatat pana in maduva oaselor:))))) ma iubeste charles:)))

   Apreciază

  • Paul222 said, on noiembrie 4, 2015 at 9:32 am

   Charles este mason inchinator la diavol,nu mai crede toate aparentele!

   Apreciază

 9. lastunnegru said, on noiembrie 3, 2015 at 8:44 pm

  Saccsiv

  Scrie in articol

  http://spynews.ro/actualitate/marturia-cutremuratoare-a-unui-preot-in-legatura-cu-tragicul-eveniment-din-clubul-colectiv-biserica-este-vinovata-84275.html

  Preotul Marian Pintică a intrat în atenția presei după ce a povestit pentru SPYNEWS că o planetă, numită Nibiru, va trece pe lângă planeta Pământ, iar acest aspect ne va afecta pe toţi. „Este o nouă etapă, Pământul a fost mai aproape de soare şi vibraţiile acestea au schimbat mentalitatea. În luna decembrie s-a deschis un portal.

  Apreciază

 10. valentin said, on noiembrie 3, 2015 at 8:54 pm

  Sfântul Arhiepiscop Luca, CHirurgul fără de arginți va ajuta pe mulți și bolnavi și rătăciți care vor căuta la el o alinare sau vindecare, luminarea sufletului și a minții.

  Apreciază

 11. Turbomelc said, on noiembrie 3, 2015 at 8:59 pm

  In primul rand buna seara tuturor cititorilor acestui blog si Doamne ajuta!

  E prima data cand scriu aici desi am mai intrat ocazional cu mult timp in urma de fapt cred ca de vreo doua tre iori cu totul dar date fiind evolutiile cu adevarat socante ale evenimentelor recente simt nevoia sa spun celor care au macar un dram de credinta ce am observat si eu si cu ce m-am confruntat.

  Personal nu sunt foarte religios adica rar de tot dau pe la Sfanta Slujba si atunci mai mult de gura bunicilor cand ma duc pe la tara de fapt nici de gura lor ci mai mult silit de imprejurari ca-i duc eu cu masina la Biserica si na ce sa fac sa stau ca huhurezu singur pe-afara? Intru si eu unde-i lumea , mai ma uit pe pereti mai ascult ce zice parintele desi pentru ca sunt cantate nu prea inteleg tot dar imi place cand citeste din Scriptura ca mai imi aduc aminte de ce am mai citit si eu ca m-a pasionat religia si in ciuda a ceea ce spun toti semidoctii se impaca foarte bine cu cealalta pasiune a mea – ingineria mecanica ba chiar religia este un ghid pentru inginerie, iar ingineria se dovedeste o confirmare practica a religiei. In fine cred ca termenul biblic ce mi se potriveste este acela de „caldicel”. Nu-i bai cred ca mai e timp sa ajungem la temperatura optima de functionare. Desi………

  Dar sa revenim:

  iata ce fac membrii formatiilor pe care ii ascultau cei din club :

  http://www.viralnova.com/satanic-murders/

  intr-alta ordine de idei dupa ce am vazut la ce se dedau aia prin clubul dracimii am luat decizia sa-mi fac ordine printre putinele melodii desemnate rock pe care le aveam in calculator si pe care dealtminteri le ascultam rar de tot cand … ei bine cand ma mai apucau nabadaile ……gen cand aveam chef de harta nu stiu cum sa va explic senzatia – ca o iritare dar fara niciun motiv si culmea in loc sa ma mobilizeze sa invat mai bine airea parca ma lovea cineva in moalele capului de nu mai eram in stare sa fac un sistem de ecuatii simple… in fine… si zic hai s-o iau metodic si sa vedem care-i satanist si care nu ………..

  Doamne Dumnezeule ce mizerii aveam pe hdd si grozavii ascultam desi pareau inofensive – rolling stones – satisfaction ca sa aflu ca jagger a scris o melodie simpatie ptr dracu, melodie in care era blasfemiata printre altele familia tarista executata de bolsevici si ramstein – benzin (in care cereau benzina kerosen si dinamita sa dea foc omenirii) si chestia care efectiv m-a ingrozit dar la propriu adica simteam fiori reci la ceafa de mi-am facut cruce dar asa automat de mi-a sarit mana singura din umar, a fost o declaratie al unui membru al trupei scorpions care cica ar fi asistat tineti-va bine prin anii 80 sau 90 la orgii terminate cu crime ritualice si ca cica bogatii plateau 100 000 de dolari sa asiste la crimele cu pricina.

  Am sters cam tot – amai rams queen – 2 melodii , bon jovi-4 meodii maimult din filme si the doors 2 melodii plus zz top 1 melodie dar nici p-astia nu-i vad prea bine.

  Dar fenomenul mi-a atras atentia si am inceput sa fac putin studiu de caz pe internet asa am gasit si site-ul de mai sus.

  Coroborat cu asta m-a frapat in mod deosebit insistenta cu care turbatii de la colectiv cereau sa vina acolo patriarhul . De ce? Ca doar pana mai adineauri il batjocoreati in fel si chip si huleati pe Dumnezeu si blestemati crestinsmul acum buf… deodata hai sa vina si nu orice preot ci taman Patriarhul dar fix nu muftiul nu papa nu rabinul sef. Pai cum vine asta zic, unde e logica ca doar la capataiul unui musulman nu vine preotul asa cum la evreul mort nu vine imamul si tot asa – adica chestie de bun simt ! Deci care-i treaba , vreti sa asasinati Patriarhul ca sa ziceti pe urma iata romanii se ridica contra coruptiei BOR si deci implicit contra religiei crestin ortodoxe – un fel de proces stalinist al maselor – rezultatul fiind ateismul neobolsevic si din nou daramarea de biserici , scoaterea religiei din scoli numai ca de data asta nu vor mai fi comunisti authtoni care mai sarbatoreau Pastele pe ascuns si se duceau la biserica sub pretextul rezolvarii de probleme administrative dar ei ascultau slujba . De data asta cred ca e cu weltpolitik adica ploitically correct.

  Si i-am intrebat pe forum pe preponentii acestei idei ca sa primesc niste raspunsuri incoerente si fara nicio noima dar care repetau la nesfarsit aceeasi idee in fundal – BOR e de vina ca o lozinca repetata exasperant la infinit.

  Si cea mai tare faza unul care se dadea pe fata satanist sustinea ca satanismul este o religie ca este frumoasa ca e plina de viata ca doreste sa trezeasca focul launtric in om si satanistii sunt oameni de bine la care bineinteles l-au luat toti cu huideo cu exceptia postacilor. Si… aici devine interesant – satanistul intreaba :’de ce urati satanistii, ati cunoscut vreunul ca sa aveti motiv?” la care unul de pe forum zice : „da am cunoscut – este vorba despre o satanista declarata pe nume pandor oana CARE este ANGAJATA IN INSTITUTIILE STATULUI ROMAN”

  CEEEEEEEEEEE………? Hopaaaaaaa ce-i asta ?

  Ce institutie a angajat-o p-asta ? Sunteti pregatiti?

  DIRECTIA PENTRU PROTECTIA COPILULUI !

  Ce s-a intamplat foarte frecvent in ultima vreme mai ales in cazul familiilor sarace cu multi copii? LI S-AU LUAT COPIII!

  Ce parere aveau figurantii si vizibil blasfemiatorii Badea Patraru si Banciu despre asta? Erau foarte de acord.

  De catre cine li s-au luat copii? de catre cei ce cred si probabil practica sacrificii ritualice ale pruncilor exact cum faceau vechii evrei la zeul moloh reprezentat ca un taur si… ale carui coarne sunt simbolizate prin semnul rockerilor – vedeti ipostazele in care este pozat rugina – „eroul” decorat de …? iohanis care ce a facut cu copiii?

  Sunt eu paranoic sau lucrurile se leaga?

  Dar nu se termina aici … Ce raspunde satanistul ? Da o cunosc pe oana (deci astia se cunosc intre ei – deci lucreaza organizat in haita) este o persoana iubitoare de natura, aniiiimaaaaale siiii…? copii.

  Prin ce se facuse femeia aceasta remarcata cititorului (acesta fiind indignat de prezenta maidanezilor pe strazi si de moartea lui Ionut Anghel , indignare la care de altfel subscriu si eu) ? Prin blestemele amenintarile si violenta de limbaj pe care femeia le profera la adresa copilului mort a familiei acestuia a hingherilor si a oricui nu era de acord cu ea .Se pare ca individa era activa pe absolut orice forum pe care se discuta chestiunea cainilor si a ranirilor si mortilor cauzate de acestia. Si bineinteles tipul sau tipa respectiva i-a dat-o peste nas mincinosului de satanist exact cu cuvintele impricinatei pe care i le-a citat si i-a dat si adresa de la forumurile unde puteau fi gasite obscenitatile.

  Bomboana de pe tort? Pandor Oana satanista inversunata era angajata ca PSIHOLOGin cadrul Directiei pentru Protectia Copilului! CUM BAI PSIHOLOG cand COMPLET NEBUNA ESTE TAMAN EA?

  Deci fratilor, iertat sa-mi fie dar spuneti-mi voi…. AM INNEBUNIT EU SAU A INNEBUNIT LUMEA?

  Imi aduc aminte ca am citit ceva despre zilele cele de pe urma dar nu mai stiu exact. Nu era din Apocalipsa ci era o profetie a unui sfant cum ca cu putin inaintea venirii anticristului , lumea va innebuni si se va inrai peste masura si ca nu se va mai putea intelege om cu om – nu mai stiu sa zic . Cred ca era un sfant rus dar nu Sfantul Efrem. Are idee cineva?

  In fine atata voiam sa zic dar m-am cam intins. Sincer prefer sa fi innebunit eu dar cum toate principiile mecanice ce guverneaza lumea aceasta in care traim acum sunt alcatuite in asa fel incat niciodata nu se intampla sa fie ceva la voia intamplarii si pentru fiecare efect exista o cauza ma cam ia din nou cu fiori. Brrrrrr……..Doamne apara si pazeste !

  Apreciat de 2 persoane

  • saccsiv said, on noiembrie 4, 2015 at 2:32 am

   Turbomelc

   Dovezi cu link-uri despre pandor oana, te rog.

   Daca sunt, voi scrie un articol.

   Apreciază

   • Turbomelc said, on noiembrie 6, 2015 at 12:10 am

    Buna seara si scuze pentru intarzierea cu care raspund dar parca vin pe mine gramada informatiile din toate partile si am si o grmada de proiecte de facut, iar de cand cu manifestarile acestea bizare parca tot sistemul social si toata ratiunea umana e complet dezechilibrat/a de zici ca avenit un sabotor si a aruncat cheia fixa intr-o bijuterie de mecanism care de ceva vreme dadea semne de ancrasare.

    Am zis sa raspund tot aici ca sa pastram o oarecare noima si logica in vorbire dar uite ca evenimentele ne depasesc atat in viteza de propagare cat si in gravitate.

    Referitor la dovezi uitati aici am citit eu :

    http://www.gandul.info/gandul-meu/gandul-meu-ne-am-crezut-invincibili-si-nemuritori-nu-suntem-14870563

    la comentariile 26 34 si 56

    apoi la o cautare superficiala pe celebrul „goagal’ au aparut mai multe cu precizarea ca respectivul a facut cateva greseli pe care as dori sa le precizez ulterior ptr ca mie cel putin mi se par relevante mai ales prin asocierile care rezulta ca asa ne-a lasat pe noi Dumnezeu sa avem neuronii legati unii de altii si gandim asociativ. Astfel :

    https://www.facebook.com/lioness.lilith

    se vede la poza de fundal crucea inversata si cu formatii de asa zisa muzica

    uitati mostre de limbaj : https://plus.google.com/109358544382550478874/posts

    http://www.autofixinfo.com/YxW7tHoW8aBXd9/Manifest-ANTI-MAIDANEZI-!!.html

    https://www.youtube.com/all_comments?lc=rFIPnnBkermgIVG3IPuS52FK5bXVTAcyXQEZmuDXhR8&v=AjJf4CkO2f0

    la primul comentariu blasfemierea Crucii din nou

    PRECIZARI :

    – femeia lucreaza in prezent la Protectia Copilui dar aveti mare grija pentru ca o buna perioada ar fi lucrat in Ministerul de Interne e drept ca la penitenciar si tot ca pisalog dar asta nu o face mai putin periculoasa (deci cu alte cuvinte aveti grija ca astia sunt prosti rai si cu mijloacele necesare de a genera probleme). Si apoi Doamne fereste cum s-o pui pe nebuna asta sa consilieze un om care are o condamnare ptr o fapta minora si data de context de ex a furat o paine de foame . Pai dupa ce sta de vb cu asta acela ori devine criminal ori innebuneste. Si apoi dintr-un mediu atat de dur ca sistemul penitenciar sa o pui la Protectia Copilului …..E ceva foarte dubios!

    – lioness lilith pseudonimul ei nu dark lilith care e doar un personaj de desene animate sub forma de dracoaica (bun personaj ptr copii n-am ce zice)

    De ce este important asta ? pai lilith este alt nume ptr ishtar astarte/ea inanna zeitate venerata atata in babilon cat si mesopotamia si persia si caaaare… ghici unde apare ? taman in Scriptura la Sf Ilie care se lupta cu regina izabela adepta cultului lui …? exact astarteea) Si ai cui consoarta era ishtar …? a lui baal
    pe a carui preoti ……ce le-a facut Sf Ilie ?…….ce a fost drept sa le faca.

    cum este infatisata ishtar la o cautare pe goagal images ?ca o femeie care sta calare pe 2 feline si are 2 bufnite la stanga si dreapta deci lioness lilith deci e cu simbolisme in toata regula si e in ograda noastra cum se zice. sincer eu am mai citit din astea cu conspiratii si ocult dar credem ca sunt doar legende urbane probabil cu un sambure de adevar ca orice legenda. Realitatea tinde sa ne contrazica flagrant.

    Daaar……ca sa vezi cum se leaga – asta vara prin vacanta ma apucasem sa joc un joc mai vechi dar foarte bine facut cu cavaleri si sabii (hack &slash ptr amatori) contra creaturilor intunecate gen orci troli si d’astia si care avea ca element de fundal mitolgia babiloniana deci era putin si quest (Doamne oribil joc, imi dadea o senzatie ….. tot din asta de brrr….adica trebuia tot timpul sa-mi tin firea si sa fiu incordat si nu era cu prea multe efecte din astea sangeroase, peisajele super bine realizate, muzica fenomenala plus ca jucai numai de partea binelui si exterminai tot ce era malefic deci na. Ma rog oi fi eu mai sensibil!) asa ca am pus mana pe Isoria Religiilor a lui Eliade si m-am apucat sa citesc ca sa descopar ca baal asta de orgine ugarit cananita dupa o vreme a fost asociat cu marduk in babilon si care apare tot timpul insotit de un balaur cu labe de leu in fata cu gheare de acvila in spate si cu cap cu coarne cu o creasta pe cap – infatisat pe poarta lui Ishtar reconstruita la Muzeul Pergamon din Berlin

    baal – marduk e coleg de panteon cu moloch ale carui coarne sunt simbolizate prin semnul rockerilor si caruia i se aduceau sacrificii umane – bebelusi aruncati in foc de proprii parinti in valea Gehenna de langa Ierusalim

    Una din formatiile de black metal (care de fapt e satanic metal dar al carui nume a fost schimbat in black deoarece impresarii si promoterii se temeau ca va intampina rezistenta din partea publicului si autoritatilor) care a concertat la Rasnov si care se caracterizeaza prin blasfemii abominabile inclusiv pangarirea Crucii (n-am stat sa ma uit ci asa am citit in observatorul cultural) in timpul concertului se numea tot marduk.

    Ca sa vedeti un pic cu cine avem de a face aici si fac o paranteza cu referire la clubul colectiv:

    Una din formatiile care ar fi concertat in club colectiv cu o spatamana am inteles inainte de astia cu gravity a fost watain tot black metal si care citez in romana de pe wikipedia in engleza : „Foarte multe trupe de black metal din Suedia cele mai notabile Watain si Dissection sunt (sau au fost) afiliate templului luminii negre sau ordinul luciferian mizantropic , o organizatie satanica teistic gnostica cu sediul in suedia”

    „Multe formatii nu canta live iar putinele care o fac spun ca prestatia lor nu e pentru spectacol sau distractie. Sinceritatea , autenticitatea si extremismul sunt pretuite mai mult decat orice. Unele formatii considera concertele lor ca fiind ritualuri si fac uz de recuzita si scenarii. Trupe precum mayhem si gorgoroth sunt celebre pentru spectacolele lor controversate care prezinta capete de animale trase in teapa , crucificari in batjocura , armuri medievale si cantareti acoperiti cu sange. Unii cantareti sunt cunoscuti pentru ca se automutileaza in timp ce canta pe scena.”

    sursa poate fi gasita aici :https://en.wikipedia.org/wiki/Black_metal

    In Norvegia membrii trupelor recurg la incendierea bisericilor si la asasinate dar pentru care primesc pedepse mici – liderul trupei dissection a primit in 1995 10 ani de inchisoare pentru un asasinat. majoritatea promoveaza satanismul, altii proveaza paganismul iar cativa promoveaza nazismul …..DAAAAR…… surpriza surpriza … nazistii sunt repudiati de catre satanisti si paganisti ptr ca ura lor e prea specifica si nu e generala.

    EI SI ACUM MARE SURPRIZA – CINE ESTE CONSIDERAT PARINTELE death/black metalului?

    Chuck Schuldiner…. CINE?

    Cum cine? Chuck Schuldiner

    Pai si cine-i asta? unul care a facut o formatie numita death adica moartea si care a crapat la 32 de ani de un cancer super cumplit la creier dupa care a fost incinerat la crematoriu.

    Asa! Si?

    va las sa descoperiti orginea etnica a individului aici (daca nu ati ghicit deja)

    https://en.wikipedia.org/wiki/Chuck_Schuldiner#Early_life

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    Scuze ca m-am intins dar v-am zis mi se par cam prea tulburi apele!

    „el” multumesc de apreciere dar nu cred ca am eu vreo „vedere” , sunt doar un pustiulica mai curios care vrea sa gaseasca un pic de noima in ceea ce se intampla in jurul lui desi de multe ori, pe masura ce aflu mai multe constat ca nu stiu nimic. Ei da’ cine stie poate mi-o creste si mie barba odata – DOAMNE AJUTA ! daca o mai fi timp!
    Haha tare, nu stiam de melc voi studia ce mi-ai spus, turbo inseamna vartej turbion sau rasucire in latina si cuvantul chiar desemneaza o specie de melc marin deci turbomelc este un pleonasm de fapt dar pentru ca multi tineri de varsta mea dar inconstienti si foarte superficiali (din pacate cu consecinte letale) cred ca turbo este un fel de dispozitiv magic de marire a vitezei unui autovehicul, ma amuza sa le ofer un aparent paradox (Scriptura e plina de astfel de paradoxuri aparente care te incita la refelectie si cand stai si privesti mai atent si intelegi sau iti explica cineva cum trebuie si in sfarsit intelegi E FANTASTIC ! E OAUUU. E MAI TARE DECAT ORICE PROBLEMA SI E DE O SIMPLITATE SI FRUMUSETE SI LOGICA EXTRAORDINARA !) – melcul rapid care de fapt nu e nicun paradox ptr ca melcul este o vietuitoare foarte rapida (daca intelegem contextul – distanta parcursa in unitate de timp raportat la dimensiunile lui) si foarte ingenios alcatuita – are propriul drum la purtator si merge….cum merge? CONSTANT – visul oricarui inginer – Pamantul se invarte constant, gravitatia e constanta…. si multe altele………. MINUNAT E DUMNEZEU! si asta uitandu-te la o parlita de molusca , da’ ia uite dpdv mecanic sau biomecanic(nu mai vb de creier sau si mai tare de SUFLET) la chipul si asemanrea LUI. Mamaaaaaa…..daca asemanrea e asa CUM O FI ORIGINALUL? Si cum sa nu INNEBUNESTI DE INDIGNARE cand nimicul acesta de reflexie se strica si (se) distorsioneaza apucandu-se sa zbiere ca nu vrea catedrale si altele mai grave batjocorind in ultimul hal imaginea LUI! CEL care ne-a dat VIATA!!

    despre ce s-a intamplat pana acum eu inteleg ca, chiar a fost un sacrificiu pentru ca unul care mai facut sacrificii de copii (iohanis) si haita din spatele lui sa preia puterea. Stiati ca dusa ministrul apararii si favorit la interimar s-a intalnit zilele astea cu ambasadorul israelian? ce s-o fi discutat acolo…ca dupa aia n-a mai fost favorit.

    si eu subscriu la ideea ca incearca sa determine preotii sa pangareasca Sf Biserica prin coparticiparea la ritualurile astea dracesti. Pacat ca Patriarhul nostru e cam slab – la inceputuri l-a sustinut pe acest neamt venetic si apoi in loc sa fie taios si sa-i excomunice pe cei declarati satanisti si sa refuze orice participare la orice fel de slujba s-a apucat sa dea explicatii sovaielnice. Pai daca dadea cu barda in ei populatia se cristaliza si lucrurile se limpezeau – crestinii contra satanistii deci Binele contra Raul – ia sa vezi cand sareau 15 milioane de romani crestini contra 15 mii de indraciti. Imediat amutea si Dragotescu (bai asta chiar si-o cauta cu lumanarea a avut cancer si tot blasfemiaza) si cetepe si toti astia.

    ref la postarea cu muzica si explicatiile Sf Vasile nu cred ca priviti din unghiul corect, mie imi place muzica de foarte multe feluri (precizare – aia cu black nu e muzica sunt doar niste horcaituri ca asta si vor sa reproduca sunetele moritii) si imi da felurite trairi de la profunzimile linistea si culmea o SUPER TARIE INTERIOARA (as putea sa joc un joc de 10 ori mai rau fara macar sa clipesc dar incamite sa ma incordez) Sfintei Liturghii (ca imi place si muzica la biserica v-am zis da nu prea pricep – mi-ar trebui sa stiu cuvintele ca libretul la opera) la mobilizarea sau relaxarea dupa caz a muzicii clasice si pana la emotia, valul de caldura bucurie si tristete si sentimentul acela de apartanenta al buciumului din muzica populara precum si altele care sunt frumoase si placute – si de joc si voie buna si de intristare si de relaxare. Sigur daca ajungi sa folosesti acest dar minunat al Creatorului numit muzica (DECI ORDINE CREATIVA IN SUNETE) drept facilitator pentru fapte imorale apai sa ma ierte Dumnezeu dar iti meriti pedeapsa – s-avem pardon nu iei tesatura fina migaloasa si frumoasa din toate punctele de vedere inclusiv miros ca sa stergi detritusurile biologice (ca sa nu zic altceva) cu ea.

    Legat de instrumente uite ce am gasit la o cautare pe net :

    Când sunt 6 stihiri, se cântă:

    Lăudați-L pe El între puterile Lui; lăudați-L pe El după mulțimea slavei Lui.
    Lăudați-L pe El în glas de trâmbiță; lăudați-L pe El în psaltire și în alăută.

    Când sunt 4 stihiri, se cântă:

    Lăudați-L pe El în timpane și în horă; lăudați-L pe El în strune și organe.
    Lăudați-L pe El în chimvale bine răsunătoare; lăudați-L pe El în chimvale de strigare. Toată suflarea să laude pe Domnul.

    Deci…..

    Ma rog asta discutam alta data ca acum mi-e cam somnic si maine am iarasi enshpe mii de laboratoare (hehehe de fapt doar unul 😉 da’ greu) si tre sa fiu in sa cu palosul intr-o mana cu buzduganul in cealalta cu darlogii-n dinti viziera pe ochi si picioarele bine infipte in scari . Si da-i si lupta si da-i……

    aaaa by za way sa nu uit traducerea la melodia aia care si-au facut-o nebunii imn aia cu the day we give in is the day we day e gresit tradusa
    in engleza sunt doua tipuri de cedare – no.1 give up care e o cedare voluntara – am renuntat la dulciuri , plaiesii moldoveni s-au predat in fata lui sobieski si no.2 care e o cedare conditionata sau coroborata cu a face ceva : am cedat tentatiei (am cazut in ispita) de a face, profesorul m-a avertizat ca daca nu rezolv problema ma pica la examen si eu am rezolvat-o chit ca n-aveam nici chef mi-era si antipatic si plus nu avea cum sa ma pice dar hai sa-i fac omului hatarul – deci am give-in

    Deci in ziua care se vor supune (ca sa zicem asa ) vor muri. Cui se vor supune? In fine ….. E tarziu

    Noapte buna si Doamne ajuta!

    Apreciază

  • el said, on noiembrie 4, 2015 at 10:45 am

   Turbomelc

   FELICITARI !
   desi nu prea dai pe la Biserica cum spui singur despre tine VADIT harul nu te-a parasit si „vederea” ta duhovniceasca este mai buna ca a multor ducatori la Biserica DEGEABA indoctrinati cu duhul pervers al „iubirismului” si feluritelor inelari care le-au astupat ochiul mintii.
   Se confirma inca odata cuvantul Mantuitorului din Fericiri :”fericiti cei curati cu inima ca aceia vor vedea pe Dumnezeu” macar la nivelul incipient, intaia treapta a curatiei cu inima este LIPSA DE VICLESUG si onestitatea care deschid „ochiul” intelegerii si calauzesc fara greseala pe om catre matuire si intelegerea a tot adevarul caci mijlocesc harul cel curatior si luminator.

   Multumim pentru observatii, ai dreptate 100%

   PS: melcul cu cohilie cu coarnele (ochii) ridicate in sus catre Cer este blazonul Sf Antim Ivireanu ctitorul Manastirii Antim din Bucuresti( caruia Sf Agatha i-a poruncit i n vedenie sa ridice manastirea si i-a Promis ca aceasta va rezista pana la sfarsitul vecurilor, sa speram ca nu in ratacire doar ca ziduri ci in mARTURISIREA`Adevarului asa cum a mai facut-o si in trecut prin Miscarea Rugul Aprins care a dat SFINTI !)
   Felicitari si pentru „blazon” ! 🙂

   Apreciază

 12. aha said, on noiembrie 3, 2015 at 9:08 pm

  nu bag mana in foc cum se spune dar asta e un semn de anarhie…ma duce cu gandul la meritocratie…ca e cineva acolo care face mare tam tam pe ideea asta ca statul e incompetent (nu ca nu ar fi..asta e ideea adevarata…care se combina mai tarziu cu furia oamenilor de tv sau net)….si deci…trebuie „meritocrati” la conducere…desi nu am inteles niciodata cum se vor alege:))) e un fel de „gogoasa otravita”:)) din pacate…imi vine sa rad desi stiu ca ar trebui sa plang.

  Apreciază

 13. John said, on noiembrie 3, 2015 at 9:32 pm

  Frați romani,nu va lăsați antrenați și manipulați, în acțiuni „de furie colectivă” Totul este o înscenare și o acțiune subversivă,în aceste clipe! La ordine prin haos „Ordo ab chao” va sună cunoscut? De la Revoluția Franceză(iluminată) Totul,nu a fost decât o înscenare ordinară de răsturnare a Ordinii de Drept si instaurarea NWO,ordinea pe care și’o doresc ei,iluminații patronați de lucifer,satan însuși. Nu mi’am închipuit,niciodată ca măsele pot fi dirijate și manipulate cu atâta ușurință. Doamne …Treziți-va!

  Apreciază

 14. mihai said, on noiembrie 3, 2015 at 9:38 pm

  Am lucrat ca ag. Paza la un club din bucuresti, nu eram angajatul clubului ci a unei firme de paza ce avea contract cu acel club, clubul se numeste club one din preajma complexului studentesc regie. Fratilor ceea ce am vazut acolo pot sa spun ca era si este iadul pe pamint, desfraul la el acasa, tineri majoritatea de bani gata de politicieni, de oameni de afaceri se dedau la tot felul de chestii care sincer ami este rusine sa le descriu in cuvinte caci mai sunt si doamne si domnisoare pe blog, consum de droguri, si majoritatea petrecerilor organizate, atentie de primaria capitalei, interiorul acestuia identic cu al clubului colectiv cu mada lemnoasa si material usor inflamabil la greu, numai muzica dementa

  Apreciază

 15. pepe said, on noiembrie 3, 2015 at 9:59 pm

  INTREBARE: Unde sunt artisti? (fugari, disapauti, eroi, sau avansati in grad!!?)
  Gasiti raspunsul daca studiati calendarul SATANIST pe Octombrie

  OCTOBER
  22 – 29 Sacrifice preparation: kidnapping, holding and ceremonial preparation of person for human sacrifice.
  28 – 30 Satanist high unholy days: Related to halloween. Human sacrifices.
  31 All hallow’s Eve (Halloween): One of the two most important nights of the year. Attempts are made to break the bond which is keeping the doors to the underworld closed. Blood and sexual rituals. Sexual association with demons. Animal and human sacrifice – male or female.

  Se urmareste scopurile din Concluzii
  Ne asteapta noi legi prostesti de tip bigBrother (cauza efect)

  Satana este pe pamant si lucreaza, dar Binele va invinge.
  Dumnezeu sa-i ierte, iar Numele Lui Binecuvantat.

  Apreciază

 16. mircea.v said, on noiembrie 3, 2015 at 10:10 pm

  Cand ai o atitudine de om slab, si cedezi la santaj, sau accepti compromisul sperand ca totul se termina, te inseli. Asa pare a fi Daniel. A cedat cu actele electronice, e ecumenist, o fi zis ca s-a terminat stresul lui si ca il lasa in pace. Chiar daca e omul sistemului, o fi avand si el o limita. Dar astia nu au limita, vor ca Biserica sa devina pur si simplu satanica. Nu cred ca Daniel a citit ce spune Parintele Steinhardt:


  “Plecăciunea” (închinarea, cedarea, capitularea imediată) iscă – de data aceasta fără greş – alt rezultat: măreşte pretenţiile adversarului, îi dă acestuia un surplus de energie, de neruşinare, de tupeu. Totodată ea semnifică pasul dintâi pe calea unei înrobiri din ce în ce mai perfecte. O lege inexorabilă se aplică în toate cazurile de cedare: neluptătorului i se va cere mereu altceva, va fi exploatat cu predilecţie, departe de a-şi fi asigurat liniştea va ajunge, ca şi consumatorul de stupefiante, la o stare de totală dependenţă şi-şi va sfârşi mizerabila viaţă ca sclav al unui gangster obraznic şi nesăţios, la consolidarea puterii căruia va fi contribuit şi el, victima.

  Singura sansa este sa nu accepti absolut nici un compromis. Prea tarziu pentru Daniel. Si din nefericire si pt BOR oficiala.

  Apreciază

 17. amadessa said, on noiembrie 3, 2015 at 10:22 pm

  SUA, FMI-ul si oculta vrea inca o lovitura de stat si prăpădul românilor. Se intentionează de data asta si ruperea in bucati a teritoriului national.

  Apreciază

  • gheorghe said, on noiembrie 4, 2015 at 8:25 am

   In ton cu „underground”-ul anti-crestin, rabufnit in public.
   Ce am gasit la pagina indicata…. am mers sa vad ce se serveste „la zi” si…. e confirmata temerea mea (ca nu am premonitii, Doamne’ fereste!)… Invitatie la piesa de teatru Testament, realizata cu bani de la Norvegieni…. pt „diversitate”… tema cu 2 femei; „e posibila dragostea intre 2 femei cu credinte diferite?”
   De asta nu putea sa doarma Radu Popescu, fost medic si posesor de Master in „teatru”!
   Pai si asta e un motiv pentru care „nu avem spitale” – ce ziceti?
   … SI alte nenorociri postate la aceasta „cooperativa”, am inchis ca nu imi face bine…
   –––––
   Astfel de forme de petrecere a timpului liber continua aancirea in confuzie, amagirea „corectitudinii” de a face ce vrei, cu cine, cand si unde vrei – cam tot asa cum zicea mentorul satanistilor, crowley.

   Apreciază

 18. Cristian said, on noiembrie 3, 2015 at 10:33 pm

  Un detaliu putin curios, poate remarcat si de altii. Am citit o marturie a unei fete care a fost la acel club si povestea cum a sunat la 112 si cum au tratat-o cei de acolo (credeau ca e o gluma proasta initial si nu vroiau sa trimita echipaje), povestea cat de greu a venit… prima masina de politie, cu doar doi politisti care habar nu aveau ce se intampla etc. IN ACEST CONTEXT, BRUSC, apare Raed Arafat si alti oficiali + televiziuni si presa etc. + a fost trezit presedintele si anuntat etc. Astia cand au fost anuntati?? Cum de s-au alertat mai repede decat 112-ul?! Adica primul echipaj de ompieri intrebau cine are cheile de la poarta clubului ca sa intre ei cu masina… (ca nu puteau sa sparga poarta fiind urgenta mare de tot), iar Raed Arafat deja era pe drum spre ei?! Bine ca nu dormea… sau cine stie… Dar serios vorbind: astia cum de erau toti pregatiti sa apara asa de brusc si imediat?!

  Apreciază

 19. el said, on noiembrie 3, 2015 at 10:35 pm

  mi se pare FOARTE INTERESANT ca afisarea comentariilor de pe platforma woerpress aici la Saccsiv TAMAN ACUM s-a damblagit.
  eu NU mai pot veddea practic la nici un articol comentariile integral.

  sa fie doar o „defectiune intamplatoare”???
  NU CRED.

  ci „intamplarea” vine taman de la faptul ca se IMPIEDICA aratarea adevarului despre nisre fenimene sociale cu impornatna MARE, acest lucru TREBUIE absolut impieicat pe toate caile , cel putin in faza acuta cand lumea atinsa de grozavie ar mai avea o sansa de trezire din anesteza generala in care zace din indoctrinaea cu succes a maselor.
  Asadar problema e la „platforma” NU e intamplatoare fratilor!

  TREBUIE sa treaca evenimentele acute si api oamenii vor uita si isi vor relua vechile lor indeletniciri indobitocitoare si formatarea reeducarii prin manipulare isi va atinge scopul cu succes la segmentul cu pricina: cei cu buna intentie dar SLABI, niznai si si FARA discernamant !

  urmeaza vremuri CUMPLITE fratilor !

  sa va pregatiti si sa ne pregatim,vremurile s-au copt, din „roada ” lor vor muri otraviti multi CURAND.
  Doamne ajuta !

  Apreciază

  • carla said, on noiembrie 4, 2015 at 3:32 am

   Da clic pe „comentarii mai vechi”, ca se vad. Dar e derutant ca nu se mai vad „comentariile in asteptare”.

   Apreciază

 20. Geo said, on noiembrie 3, 2015 at 11:02 pm

  Doamne Iarta-ne, Indura-te de noi, Intareste-ne si apara sufletul crestinilor ortodocsi! Hristoase Dumnezeule miluieste-ne pe noi pacatosii, sa ne ridicam impotriva dusmanilor ce vor sa calce Adevarul si Dragostea credintei noastre!

  Apreciază

 21. cosminmatiu said, on noiembrie 3, 2015 at 11:24 pm

  Au inceput manifestatiile, dar:
  Nu este de ajuns. Voi latrati, caravana trece.
  Trebuie facuta lista tradatorilor si bagati toti in puscarii, toti care au tradat, toti care au dat legi antinationale, la fel si toti jandarmii si politistii si militarii si oamenii din institutiile statului care acum intervin si sustin tradatorii.
  Noi suntem ortodocsi si nu avem voie sa ucidem dar inchisoare pe viata pentru tradare merita.
  Altfel iar o sa fiti manipulati si batjocoriti a nu stiu cata oara.
  Fotografia postată de Sa cautam Romania la ea acasa.

  Apreciază

 22. petru said, on noiembrie 3, 2015 at 11:29 pm

  se indeamna la revolutie prin papusarii care pot convinge tinerii

  Apreciază

 23. Paul222 said, on noiembrie 3, 2015 at 11:52 pm

  Cinste tie frate Vasile pentru tot efortul pe care il depui si lupta pe care o duci, cu mari sacrificii! Sa-ti dea bunul Dumnezeu rabdare in suferinte, tarie duhovniceasca si mantuirea sufletului!

  Apreciază

 24. mircea.v said, on noiembrie 4, 2015 at 12:35 am

  Fragment din „viziunea a 2-a a Staretului Antonie”. E de citit si recitit toata viziunea.
  Totul e spus de catre acest Parinte.

  „Pervertirea moralitatii. De cate ori a incercat satana s-o faca generala, atotcuprinzatoare, s-a ciocnit de fiecare data de demascarea amenintatoare a Bisericii. Dar pentru duhurile intunericului cea mai groaznica este demascarea, scoaterea la lumina. Precum hotul se furiseaza in intuneric, fiindu-i frica de lumina, asa si invaziile dracesti sunt mai eficiente si mai ispititoare cand lipseste lumina adevarului. Lumea e in intunericul placerilor unei duzini de tari “dezvoltate”, pe care vrajmasul le-a ales ca sprijin in misiunea de innebunire a intregii lumi. Arma principala in aceasta afacere este lozinca libertatii. Cat sange a fost varsat in revolutii si rasturnari de putere, in actiuni sociale si pseudoreligioase, rafuieli politice si mistice pe altarul diavolului “libertate”! Acesta este el, diavolul rasculat si invins, zidirea care a vrut sa ia locul Creatorului- acesta este cel mai de seama iubitor de libertate. Si “libertatea” lui nu e capacitatea daruita omului de a fi desavarsit in virtuti. Nu, “libertatea” lui sunt cele mai grele lanturi, al caror scop e ca, lipsindu-l pe om de orice posibilitate de a alege intre bine si rau, sa-i lase liber doar drumul spre iad.(…)

  Esenta acestei miscari e sa faca drum, intai de toate pentru tineri, catre satan. Observati, parinte, un drum intr-un singur sens. Incearca sa te opui: imediat vei fi stopat. Biserica Ortodoxa – ea nu-i lasa pe toti sa doarma linistit. Toti catolicii sunt gata pentru orice, ei primesc civilizatia draceasca, “progresul”. Sustinand sionismul, ei spun, de fapt, “da” venirii lui Antihrist. Si am vazut eu cate incercari face raul mondial pentru a pata Sfanta Biserica, preacurat Trupul lui Hristos! Intai de toate o vor defaima in toate ziarele, la radio si televiziune. Iudei cu nume slave vor defaima in fel si chip clerul si pe crestini, isi vor bate joc de randuieli, de posturi, de modul de viata, de tot ceea ce a fost intotdeauna baza viabilitatii poporului. Chiar in Biserica, in mediul duhovnicesc vor patrunde mii si mii de distrugatori catoliciti ai Ortodoxiei. Aparent evlaviosi, duhul lor e altul, strain, si poporul va parasi lacasurile lor. Vor sta restaurate si proaspat construite, dar pustii. Unde va straluci luminita adevaratei sfintenii si credinciosiei duhului credintei stramosesti? Dar cine cauta gaseste. Nimeni nu se va putea indreptati spunand: “Doamne, am cautat dar n-am gasit!” In intunericul necredintei si al ateismului, pe tot pamantul ard luminitele adevarului.

  Si vor fi prigonitii si stramtorati dreptii slujitori şi supuşi hulelor de tot felul. Slugile diavolului nu se vor sfii nici să ucidă, dacă va îngădui Dumnezeu unui cuvios să primească cununa mucenicească. Mulţi vor fi ei, drepţii mucenici ai timpului de pe urmă! Dar cei de duh străin îşi vor aştepta conducătorul, pe antihrist. Şi lor însă li se va mai oferi posibilitatea de a se salva, adică să-şi dea seama cine este el, numai că puterea şi banii le vor închide multora ochii. Cumplite vremuri! „

  Apreciază

 25. remus said, on noiembrie 4, 2015 at 3:40 am

  Ce bine ar fi fost dacă ar fi ieșit lumea în stradă pentru accidentele de mașină! http://www.agerpres.ro/social/2015/03/24/romania-locul-doi-in-ue-dupa-numarul-de-morti-din-accidente-rutiere-15-28-46

  Apreciază

 26. Rusine said, on noiembrie 4, 2015 at 4:11 am

  Sa îți fie rușine saccsiv ca ai ajuns sa deviezi de la cel mai bun blog anti-sistem pe care îl citeam cu drag în urma cu 4-5 ani la cel mai macabru blog anti-omenie. Ești un exemplu de ura nefondata care nu trebuie sa își aibe locul în societate. Ești mai rău decât cei despre care scriai pe vremuri. Nu e de mirare ca te ascunzi în spatele unui pseudonim. Dar stai liniștit, vom afla cine ești și te vom pune și pe tine la un loc cu politicienii corupți, preoții lacomi și toate celelalte exemple de oameni de nimic între care te afli acum: pe un tablou al rușinii și al ignorantei. Sunt sigur ca Dumnezeu exista și te va pedepsi pentru ceea ce scrii. Repet, rușine.

  Apreciază

  • saccsiv said, on noiembrie 4, 2015 at 4:34 am

   Rusine

   Si cam care ar fi diferenta intre ceea ce scriam acum 4-5 ani si ceea ce scriu acum?

   Apreciază

  • isa said, on noiembrie 4, 2015 at 9:38 am

   Ati ajuns sa amenintati pe fata ?

   Apreciază

  • Paul222 said, on noiembrie 4, 2015 at 9:41 am

   Cine te-a pus sa scrii comentariu asta, postacule spalat pe creier care esti tu??? Tocmai ca Saccsiv e unul din blogurile unde chiar exista DISCERNAMANT! Du-te inapoi la slugile tale de la care iti iei bani si transmitele ca epoca lui Lucifer se apropie de sfarsit! SACCSIV face o treaba extraordinara pe acest blog dar spalatii pe creier ca tine nu inteleg pe ce lume se afla!

   Apreciază

  • Liliana said, on noiembrie 4, 2015 at 9:20 pm

   Cel care citea cu drag acum 4-5 ani in urma,cu siguranta nu erai tu cel de azi!Ce spui de aceasta posibilitate?
   Pour le reste-Dumnezeu sa te lumineze si sa te miluiasca ,sa-ti revii la starea normal afectiva,crestineste vorbind.

   Apreciază

 27. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 28. o oarecare said, on noiembrie 4, 2015 at 11:47 am

  Daca presedintele tarii se crede mai presus decat regii inseamna ca i s-a defectat oglinda. Regii tarii au respectat religia ortodoxa. Este normal s-o respecte si el, nu sa-si foloseasca pozitia de presedinte pentru a ridica mana impotriva ortodocsilor care l-au propulsat in functia de presedinte.

  Daca moda promovata de presedinte este sa fim impotriva bisericii, atunci trebuie sa facem rugaciuni pentru vrajmasii bisericii. Un tanar educat ortodox nu vine cu pancarte impotriva bisericii. Mai ales in in urma unui incendiu din care Dumnezeu l-a ajutat sa scape, spre slava Sa.

  De ce sa fie nevoie de mai multe spitale? Ca sa aiba unde sa vina medicii arabi? De ce sa nu fie bine platiti medici romani? De ce sa fie nevoiti sa plece in strainatate, lasandu-si conationalii pe mana traficantilor de organe? De ce sa nu fie in spitalele existente servicii de calitate pentru toata lumea, nu doar pentru masoni si pentru lingaii Sistemului? De ce nu se mai respecta juramantul lui Hipocrat? Asta au uitat sa strige… Sau poate ca nu li s-a parut important…

  Daca biserica ortodoxa ii incurca inseamna ca dusmanii ortodoxiei lupta pe fata, vehement. Sa ne intarim duhovniceste prin post si rugaciune pentru a face fata acestor vremuri.

  Da, crestinii vor incercati ca argintul, dupa cum spunea cineva. Daca ai cui, spui ca greseste, dar daca nu, nici Dumnezeu nu cere asa ceva.

  Apreciază

 29. Dan said, on noiembrie 4, 2015 at 12:28 pm

  La Teo Show, ieri 03.11.2015 propaganda satanista desantata cu 3 habauci invitati in emisiune. Tema „666 – un numar de care ar trebui sa ne fie frica ?” Concluzia ? 666 – trei cifre ale perfectiunii, ale dragostei, ale umanitatii !!! https://www.youtube.com/watch?v=pzqsDxq8WZ4 de la minutul 14.00 Aaa …si rockul e bun. Incredibil cum negrul devine alb !!!

  Apreciază

  • Ionut said, on noiembrie 4, 2015 at 3:49 pm

   Cand auzi asemenea aberatii, ti se face dor de ăia cu „fara numar, fara numar…”

   Apreciază

 30. lastunnegru said, on noiembrie 4, 2015 at 8:04 pm

  Saccsiv

  Am scris sau dat reply la un comentariu pentru comentatorul intruder117 sper ca nu l-am trimis din greseala catre tine.

  Apreciază

 31. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 32. mihaelmarius said, on noiembrie 6, 2015 at 12:22 am

  Reblogged this on sfintiinugresesc.

  Apreciază

 33. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 34. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 35. Saccsiv - Weblog said, on noiembrie 6, 2015 at 9:00 pm

  […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 36. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 37. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 38. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 39. octavpelin said, on noiembrie 19, 2015 at 12:49 pm

  Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 40. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 41. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 42. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază

 43. […] INCENDIUL de la “Colectiv” = Un 9/11 ROMANESC? Scopul? SACRIFICIU RITUALIC – REVOLUTIE – EXP… […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: