SACCSIV – blog ortodox

SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

Posted in MASONERIE by saccsiv on septembrie 23, 2010

   Citez din articolul Conferinţă publică despre francmasonerie la Sibiu:

   Începând de joi 23 sept. şi până sămbătă 25 sept., va avea loc prima conferinţă internaţională anuală Bridging Theorient and the Occident, cu tema „Francmasonerie, fraternalism şi naşterea ideii de libertate. România în context european”, manifestare organizată de Fundaţia Culturală Delta, la hotel Hilton Sibiu. Conferinţa publică este menită să marcheze cea de a 130-a aniversare a Marii Loji Naţionale din România (MLNR), cât şi lansarea „Institutului Român pentru Studiul Francmasoneriei şi Fraternalismului” şi va inaugura o suită de întâlniri ştiinţifice periodice, realizate printr-o colaborare internaţională de nivel academic. Seria conferinţelor publice de la Sibiu este dedicată prezentării conexiunilor multiculturale, transferului paradigmatic, cât şi sinergiilor comune dintre Europa de Est, Regiunea mediteraneană şi Occident, scoţând în evidenţă rolul francmasoneriei şi fraternalismului în dezvoltarea şi instituţionalizarea ideii de libertate (în secolele al XVIII-lea şi al XIX-lea). Evenimentul se adresează publicului larg printr-o conferinţă la care vor participa profesori universitari români şi străini, cercetători, experţi, distinşi erudiţi ai domeniilor alese, precum şi invitaţi de onoare, personalităţi marcante ale vieţii culturale, promotori ai valorilor umaniste din diverse ţări ca Austria, Franţa, Germania, Israel, Marea Britanie, Republica Moldova, SUA. Fundaţia Culturală Delta are o activitate dinamică în susţinerea tinerilor, bursa „Alexandru Paleologu” fiind una din formele de stimulare a acestora. Sibiul nu este la prima manifestare cu tentă esoterică din acest an. Astfel, la data de 10-13 septembrie, a avut loc la Sibiu, la Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris-Bucureşti, o acţiune care a adus în discuţie momente din istoria framcmasoneriei în România şi demersurile iluminaţilor menite să contureze România modernă.

   Comentariu saccsiv:

   Iata cateva citate ce nu vor fi auzite la conferinta:

   Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Karl Heinrich Marx (1818 – 1883), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Mayer Amschel Rothschild (1777 – 1836) – fondatorul Rothschild banking family of England .

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului.

   Citat Karl Marx:

   „Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii„

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca, atat fierarilor cat si calailor …

   Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:  

   „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste.„

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument in cinstea sa.

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

Dr. Nicolae Paulescu: „SPITALUL, CORANUL, TALMUDUL, KAHALUL ŞI FRANCMASONERIA”

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

Dailybusiness: „De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate”

DOCUMENT: Un mesaj al PATRIARHULUI DANIEL adresat MARELUI MAESTRU AL MARII LOJI NATIONALE A ROMANIEI

Elogiu masoneriei si romanul „THE LOST SYMBOL” a lui DAN BROWN

GIGI BECALI, a fost NAS la casatoria MASONULUI Florin Maşu, fiul lui Ştefan Masu, Mare Comandor al Cavalerilor Templieri din România, Mare Guvernator General al Ritului de York în România

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

LISTA MASONI celebri

MASONERIA, CA O PLAGA: Monumentul eroilor morţi în Afganistan a fost construit fără autorizaţie, după un model francmason

MASONII vor sa deschida un birou la BRUXELLES, PENTRU A FACE LOBBY IMPOTRIVA influenţei crescânde pe care o au ORGANIZATIILE RELIGIOASE în instituţiile UE. DE CE IES IN LUMINILE RAMPEI?

ORESTE si PAVEL CORUT: elogiu masoneriei, new age si Noii Ordini Mondiale

Pentru cine mai avea dubii ca ORESTE E MASON …

ORTODOXIA si MASONERIA. Ierarhi masoni

VIDEO: Biblia … masonica

VIDEO: MASONERIA il lauda pe Papa Ioan Paul al doilea si se lauda ca are printre membrii sai Mitropoliti, Episcopi, politicieni …

VIDEO si FOTO: Israel Suprem Court Building Ierusalim, O CLADIRE PLINA DE SIMBOLURI …

VOX NEWS: Emisiunea “ARHIVELE SECRETE”, Olimpian Ungherea si Oreste – ELOGIU MASONERIEI …

   Multe chestii „minunate” se mai petrec in Sibiul cu primar mason:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU  sunt MASONI …

   Daca conferinta de mai sus se vrea o treaba academica, amatorii mazgalesc pe cladiri (Exclusiv: Şoimii Şatrei lovesc din nou! Graffiti imens pe strada Tribunei):

   Prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

   „Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

   Despre rolul masonilor in edificarea UE, cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

   Sunt interesante si urmatoarele imagini, dinaintea Adunaturii ecumenice de la Sibiu, din 2007, unde IPS Laurentiu, care era si gazda, a “sfintit” o imensa Cruce din otel, ce se voia ecumenista:

   In judetul Sibiu, s-a mai construti de asemenea si o „biserica” efemera, pentru toti, la gramada:

ECUMENISM: Biserica de Gheaţă de la Bâlea Lac

   Despre Societatea Biblică Interconfesională din România (SBIR), iata ce putem citi la:

http://www.societateabiblica.ro/Files/despreSBIR.html

   16 octombrie 1990. Institutul Teologic de Grad Universitar ,,Andrei Şaguna” din Sibiu găzduieşte o întâlnire a reprezentanţilor Bisericilor din România, membre ale Consiliului Mondial al Bisericilor şi ale Conferinţei Bisericilor Europene(Biserica Ortodoxă Română, Biserica Reformată şi Biserica Evanghelică Lutherană). Se hotărăşte, în principiu, înfiinţarea unui Consiliu Ecumenic al Bisericilor din România şi a Societăţii Biblice din România. Aceasta va avea ,,ca principal scop traducerea, tipărirea, difuzarea şi studierea Sfintei Scripturi pentru toate Bisericile membre şi în limbile credincioşilor acestora”.

   Cititi va rog si:

Un nou pas spre BIBLIA ECUMENISMULUI?

   Mai amintesc si ca iubitorul de KK, Prof. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula este profesor in cadrul Facultatii de Teologie „Andrei Saguna” din Sibiu.

    Cititi va rog si:

Asociatia Ortodoxa pentru o Lume Noua si Facultatea de teologie ortodoxa din Sibiu l-au elogiat pe ereticul Frere Rogers, fondatorul comunitatii Taize

   A nu se intelege ca bietii sibieni sunt habauci, ci ca in oraselul lor se strang din ce in ce mai des tot soiul de rataciti.

Reclame

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 23, 2010 at 9:31 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. rica said, on septembrie 23, 2010 at 9:42 am

  se poate posta urarea:”La mut ue!” ? dorintza lor ,tzelul lor,nu putem sa i impiedicam,e sus se vede de departe,la lume place,treaba i buna

  Apreciază

 3. Marturiseste said, on septembrie 23, 2010 at 5:38 pm

  La vederea din filmulet a crucii m-a apucat o durere in suflet vazand ca partea superioara a ei este facuta aidoma unui obelisc egiptean, de genul celui din Washington DC. Auzisem undeva ca obeliscul egiptean reprezinta de fapt un omagiu adus falusului. Daca gresesc va rog sa ma corectati, Dar daca e asa,… atunci acea cruce mi se pare o batjocura adusa Sfintei Cruci.

  Apreciază

 4. Aurora said, on septembrie 23, 2010 at 10:33 pm

  @Marturiseste,
  Da, ai perfecta dreptate, varful crucii este ca un obelisc. Cel care a proiectat-o stie foarte bine ce urmareste :batjocorirea Sfintei Cruci. Iar Streza, naiv ,se bucura de asa o isprava, nebanuind nimic. Cred ca episcopii ecumenisti cum este cel din filmulet , au capatat aceasta orbire sufleteasca datorita patimilor ascunse, probabil iubirea de putere, de bani, de onoruri.Cum se face ca niste mireni pacatosi ca noi au ochi sa vada nelegiuirile ce se tes impotriva ortodoxiei, iar preotii si ierarhii nu scot o vorbulita contra sistemului ? Preotii tac pt. ca se tem sa nu-si piarda parohiile, iar arhiereii tac de teama de nu se compromita in fata U.E. de la care au primit fonduri grase. Noi, mirenii suntem niste pacatosi, unii cuprinsi de patimi grele, dar Dumnezeu se milostiveste de noi si ne mai descopera cate ceva din planurile intunecatilor, desi nu meritam; poate ca ii e mila de saracia si nevoille noastre, pe cand episcopilor, molesiti de atatea mese copioase si obositi de atatea intalniri cu reprezentantii altor „confesiuni”, nu le mai descopera decat bucuriile acestea terestre pt. ca de cele duhovnicesti nu prea mai au timp, sarmanii. Sa ne rugam pt. ei caci e vai de noi daca se strica sarea pamantului ! Cei care considera ca sunt prea dura cu inaltul cler sa nu creada ca dau cu piatra, dimpotriva, ma doare inima ca s-au lasat robiti de duhul acestei lumi, uitand de menirea lor initiala , cea de monah. Unde sunt voturile saraciei ? Cati isi mai amintesc de ele ? Doamne miluieste-ne si pazeste-ne cu Crucea Ta !

  Apreciază

 5. […] SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smi… […]

  Apreciază

 6. […] SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smi… […]

  Apreciază

 7. […] Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMA… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: