SACCSIV – blog ortodox

STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine …

Posted in EVREI, ROCKEFELLER, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on septembrie 6, 2014

   Acesta e un articol pe care-l consider a fi din categoria celor esentiale pentru a pricepe pe ce lume ne aflam.

   Iata ce putem citi la American Committee on United Europe:

Comitetul American al Europei Unite

Comitetul American al Europei Unite- The American Committee on European (ACUE), fondat în 1948, a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa promovând politica integrării europene. Primul finanţator era fostul şef OSS pe timp de război, William Joseph Donovan.

Structua organizaţiei a fost prezentată în linii generale la începutul verii lui 1948 de Donovan şi Allen Welsh Dulles de atunci de asemenea şi revizuirea organizaţiei din Agenţia Centrului de Inteligenţă sau Central Intelligence Agency (CIA) ca răspuns la solicitările lui Richard Coudenhove-Kalergi  şi  Winston Churchill.

Documente guvernamentale americane declasificate au arătat că ACUE a fost întâiul finanţator al celor două Mişcarea Europeană şi Campania Europeană de Tineret. În sine ACUE a primit finanţare de la fundaţiile Rockefeller şi  Ford.

Politica Statelor Unite a fost să promoveze Statele Unite ale Europei, și în acest scop comitetul a fost folosit spre a-şi întinde discret pâlnia spre fondurile CIA – de la mijlocul anilor ’50 ACUE a primit aproximativ 1000000 de dolari pe an – de la pro-federalişti europeni care susţineau organizaţii gen Conciliul Europei, Comunitatea Europeană a Cărbunelui şi Oţelului, Comunitatea Europeană de Apărare.

Comentariu saccsiv:

   Zic ei:

a fost o organizaţie care a căutat să contracareze ameninţarea comunistă în Europa

Asta-i motivatie pentru naivi si consumatori de bere in fata televizorului. Ca ideea Statelor Unite ale Europei au avut-o stapanii masonilor in capatani inca de pe vremea cand Lenin nici nu se nascuse.

Ca sa intelegem mai bine, iata cateva detalii despre personajele si organizatiile in ordinea in care sunt ele amintite in scurtul dar edificatorul articol de mai sus:

William Joseph Donovan (1883 – 1959)

   Seful Office of Strategic Services (OSS), precursor al CIA. Cunoscut ca „Father of American Intelligence” si „Father of Central Intelligence”.

Membru Knights of Malta.

Chiar daca neoficial, a avut insa un rol determinant in formarea CIA prin protejatul sau Allen Dulles.

In 1949 devine presedintele acestui American Committee on United Europe (ACUE), vicepresedinte fiind Allen Dulles.

Putem aminti aici si de:

   Józef Hieronim Retinger (1888 – 1960)

Fondator al Miscarii Europene dar si unul dintre fondatorii Bilderberg Group.

Dupa cum stiti, sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

   Allen Dulles (1893–1969)

Prieten apropiat al familiei RockefellerDirector of Central Intelligence (de-facto sef al U.S. Central Intelligence Agency), membru Warren Commission, partener al Sullivan & Cromwell. Fratele lui John Foster Dulles. Cavaler de Malta.

Dupa razboi este creata vestita si influenta Central Intelligence Agency (CIA), devenindu-i sef, ajutat fiind de Henry Kissinger, ce lucrase pentru Army Intelligence.

Membru Council on Foreign Relations

In 1953, impreuna cu fratele sau, in cadrul Operation Ajax, l-a inscaunat in Iran pe nepopularul prooccidental sah Mohammad Reza Pahlavi.

Tot ei au realizat dezastrul Bay of Pigs Invasion cand au lucrat inclusiv cu mafia pentru incercarea de rasturnare a lui Castro.

L-au exasperat pe John F. Kennedy care la un moment dat a spus: “Spargeti CIA in mii de bucati si aruncati-le in vant “  N-a mai apucat, Dulles fiind cel ce i-a anchetat moartea …

Cititi va rog mai multe la:

Personalitati si organizatii: ALLEN DULLES (ALLEN WELSH DULLES)

Tot aici putem vorbi oleaca si de fratele sau:

  John Foster Dulles (1888–1959),

U.S. Secretary of State sub President Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959.

In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwell care a facut afaceri cu regimul nazist.

In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches). Cititi va rog si:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR impreuna cu catolicii fac apel la toate cultele SA BATA CLOPOTELE in timpul summit-ului din Copenhaga legat de schimbarile climei

Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council on Foreign Relations. Evident, si el prieten apropiat al familiei Rockefeller.

Personalitati si organizatii: JOHN FOSTER DULLES

   Richard Coudenhove-Kalergi

   Detalii la:

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

Rockefeller

   Detalii la:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   Statele Unite ale Europei

Detalii la:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on septembrie 6, 2014 at 10:18 am

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  2. Bogdan said, on septembrie 6, 2014 at 1:24 pm

    Apreciat de 1 persoană

  3. Graiul Ortodox said, on septembrie 6, 2014 at 7:31 pm

    Fragmente din scrisoarea Mitropoliților Pireului și Konitsei către Papă, prin care îl cheamă pe acesta din urmă la pocăință și la lepădarea de ereziile Papismului

    http://graiulortodox.wordpress.com/2014/08/13/biserica-ortodoxa-romana-dezaproba-confruntarea-politica-motivata-religios-biserica-sa-nu-faca-politica-dar-nici-statul-sa-nu-faca-religie-sau-ecumenism/

    Apreciază

  4. Emanuel said, on septembrie 6, 2014 at 7:55 pm

    Ce sunt necazurile veacului de acum fata de bucuriile Imparatiei cerurilor ? Nimic, zero. Chiar daca am fi spanzurati, taiati in bucati, trasi in teapa, fericirea raiului merita orice necaz. Am trait aceasta bucurie si stiu ce inseamna, de aia spun.
    Chiar daca sunt cel mai sarac din sat, chiar daca nu am bani nici de paine, chiar daca casa in care stau nu are acte si este a altora in ciuda faptului ca eu am facut-o, chiar daca toti din satul in care stau fura de la mine si putinii bani care ii mai am ( mai ales cei mai bogati ), chiar daca nu am pamant, chiar daca nu gasesc de lucru si cand gasesc ( f rar ) sunt platit la doar jumate din pret, chiar daca stau singur tot timpul, totusi nimic nu consider toate acestea si nu imi doresc nimic, decat ceea ce am, adica linistea sufleteasca, si ma consider printre cei mai bogati oameni. ” Neavand nimic avem toate „. Ii compatimesc pe bietii oameni care muncesc toata viata pe pamant ca sa adune vantul desertaciunii, pentru ca mai apoi sa mearga si in iad pentru mult timp. Si chiar daca au fost femei putin credincioase ( merg in sarbatori la biserica, dar cam atat ), care mi-au oferit bogatie si placeri, le-am refuzat pentru ca Dumnezeu nu vrea sa alerg toata ziua dupa desertaciune. Prefer asa, nu as putea rezista intr-o viata desarta mai mult de o luna. Dar acestea le fac si paganii, Hristos ne-a descoperit un lucru mult mai important, a ma considera mai prejos decat toti si a nu-i judeca. Acestea se pot face prin Dumnezeiasca Impartasanie, fara de care as fi fost cu desavarsire pierdut.
    Pacat ca deocamdata nu pot face mai multe pentru Dumnezeu, din neputinta. Insa bine ar fi ca la sfarsitul vietii noastre sa putem spune asemenea sf Sisoe cel mare, care dupa 70 de ani de pustie a spus adevarul : ” putin am stat aici ” pe pamant si ” sunt mai prejos decat toti „.

    Apreciază

  5. Iones said, on septembrie 6, 2014 at 11:09 pm

    AU FOST INNOBILATE SI FEMEI
    Reportaj din mijlocul Templierilor români. Viaţa de cavaler, între SUV şi sabie
    http://adevarul.ro/news/eveniment/foto-reportaj-mijlocul-templierilor-romani-viata-cavaler-suv-sabie-1_540b47280d133766a8e97775/index.html

    Apreciază

  6. lastunnegru said, on septembrie 6, 2014 at 11:17 pm

    off topic

    Fete incepand cu varsta de 12 ani li sau dat contraceptive implantabile( progestereon ) in mana multe din ele fara acordul parintilor. Fetele sant printre cele 3500 de eleve din Scotia ce li sau implantat dispozitive pe termen lung de control al nasterilor.

    http://www.dailymail.co.uk/health/article-2736517/Children-young-12-given-contraceptive-implants-making-vulnerable-abuse-sexual-exploitation.html

    http://www.nexplanon.com/en/consumer/about-it/what-is-nexplanon/

    Apreciază

  7. […] STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.