SACCSIV – blog ortodox

Marioneta perfecta: KLAUS JOHANNIS. Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 17, 2014

KO (1)

Acest material cuprinde:

  • DECLARATII DUPA ALEGERI – ca sa stim incotro ne indreptam
  • ROMANIA CA SIBIUL – atunci sa vedem cum e Sibiul
  • ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE
  • PAPUSARII MARIONETEI

DECLARATII DUPA ALEGERI

Doua exemple edificatoare.

Articolul La arme (democratice) cetateni! Apasati pe acceleratie, batalia pentru Romania abia acum incepe din Hotnews:

[…]

Biserica Ortodoxa Romana este o tumoare de pe corpul social al tarii. Comportamentul ei in campania electorala a socat prin intensitate, insa nu a fost o noutate. Intre noi fie vorba, dragi prelati, a te face frate de cruce electorala cu un partid de stanga inseamna a prea curvi (dezlegat). Asemenea struto-camile concepute in prag de alegeri numai pe meleagurile noastre se pot naste.

Actuala BOR trebuie asadar combatuta cu aceeasi intensitate cu care se combate coruptia, nerespectarea drepturilor constitutionale si pradarea banului public. Parazitarea mintii e mai grava decat cea a buzunarului. Profesorul din Buzau, Emil Moise (ce nume frumos!), care a invins binomul Stat-BOR si le-a dat in cap cu legea la Curtea Constitutionala e un exemplu de urmat. Parinti-votanti de Romanie Normala la aceste alegeri, retrageti-va copiii de la actualele ore de religie din scoli. Tineri ai acestei tari, urmariti si denuntati manevrele financiare, fiscale si inlesinirile de tot felul acordate bisericilor nu in schimbul vreunui loc in Rai, ci a unor marsave foloase Pamantesti. Preafericitilor, din doua una: ori va va bate Dumnezeu ori va va lua Dracu’, daca o tineti tot asa! Ma veti intreba ce m-a apucat sa asez Biserica pe lista cu plagile Romaniei? Ganditi-va la milioanele de minti infestate si veti intelege o buna parte din dezastrul de astazi. Vrem spitale, nu catedrale, suna un bun slogan.

CNA este echvalentul laic al BOR. Daca exista o lupta care trebuie dusa in Romania urmatorilor ani, aceea este legata de curatarea spatiului media. CNA trebuie sa devina un DNA al audiovizualului. Nu Reporters sans frontieressau alte ONG-uri din afara vor putea schimba felul in care arata peisajul televiziunilor din tara. Jandarmul CNA va trebui restructurat din temelii ca sa devina pavaza impotriva manipularii si dezinformarii, la fel cum justitia e stavila impotriva coruptiei directe. Doar noi putem propune si impune prin presiune constanta schimbarea legii de functionare si organizarea institutiei dupa regulile elementare ale lumii civilizate. Antena 3 de astazi trebie sa primeasca la nivelul sanctiunilor ceea ce a primit patronul ei in justitie. Cu greu putem cuantifica Binele indus in societate prin resetarea televiziunilor. Miza e uriasa!

Ar mai fi multe: directia Vest, respectarea valorilor, alegerea graului de neghina, combaterea nationalismului optuz, boicotarea activa a initaitivelor care spala pe creier populatia, promovarea intensa a succesului sanatos din orice domeniu… si ma opresc.

[…]

Articolul Victoria bunului-simț, începutul unei revoluții de pe blogul lui Claudiu Tarziu:

[…]

Dar, atenție, victoria lui Iohannis este doar începutul unei revolutii autentice, in sensul restaurării în făgașul firesc a întregii societăți românești. Depinde de noi, de generația noastră, a decrețeilor, mai ales, să ducem la bun sfîrșit această revoluție.

   Comentariu saccsiv:

Claudiu Tarziu fiind cel ce scria in articolul sau Spectrul micii apocalipse românești cum ca:

Eu unul nu identific în restul candidaților pe nimeni care ar merita votul unui om de dreapta, cu excepția Monicăi Macovei.

Iar Monica Macovei fiind aceasta:

Sa-i luam pe rand: MONICA MACOVEI vrea sa scoata ora de religie din scoli. Fondatoare ACCEPT (LGBT). Membra Grupul pentru Dialog Social

Ca sa intelegem de ce gandeste Claudiu Tarziu astfel, sa ne amintim ce spunea intr-o emisiune a realizatorului Razvan Bucuroiu:

Eu personal nu cred in teoria conspiratiei, in sensul ca nu cred in existenta unei grupari atotputernice, atotcunoscatoare si atothotaratoare care urmeaza un plan perfect. Cred mai degraba in momentele de convergenta a intereselor unor forte economice si militare care pot modifica harta si viata lumii.

Nu cred ca se va instala vreodata un guvern mondial unic peste o lume de sclavi.

   Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RAZVAN BUCUROIU avandu-i ca invitati pe RAZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA SI CLAUDIU TARZIU. Elogiu SUE, minciuni despre crestinismul UE, nerecunoasterea activitatii masoneriei, negarea existentei unor grupari ce planuiesc instaurarea guvernului mondial …

Am ales articolul din Hotnews din multimea de materiale ce bantuie prin mass-media online deoarece prezinta adevarate linii directoare. Cititi-l va rog integral si comparati-l apoi cu declaratie publica de azi a noului presedinte:

Klaus Iohannis, prima declaraţie oficială: ”Dragi români, vă mulțumesc. Acum trebuie să ne apucăm de treabă”

ROMANIA CA SIBIUL

   Ati tot auzit vorba asta, la cei care l-au promovat sau la mitinguri.

   Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Capital%C4%83_European%C4%83_a_Culturii in anul 2007 capitala Europeană a culturii a fost timp de un an orașul Sibiu, împreună cu orașul Luxemburg.

Tot pe atunci, prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator:

   „Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană „

Despre rolul masonilor in edificarea UE, cititi va rog si:

STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

STITI CE-A FOST American Committee on United Europe? E ESENTIAL SA STIM, ca sa intelegem mai bine …

SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus …

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Ce altceva se tot petrece la Sibiu? Cititi va rog integral:

SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

   Deci, Romania ca Sibiul? Adica precum in liniile directoare din acel articol din Hotnews? Un soi de centru spiritual al NOII ORDINI MONDIALE? O primadona in corul de voci ce-l vor lauda pe ANTIHRIST?

Fratilor, o sa fie rau!

ETAPELE ACCEDERII LA PUTERE

1) Aparut de niciunde, domina din 2000 primaria Sibiului. Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Sibiu:

Primarul Sibiului este Klaus Iohannis, președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România între 20022013, președinte al PNL din 2014. A fost ales primar în anul 2000, reales în 2004 cu 88,7%, în 2008 cu 83,2%, iar în 2012 cu 77,9% din voturi.

S-a remarcat prin reamenajarea parcurilor orașului și demararea lucrărilor de reabilitare a centrului istoric. A adaptat sistemul de semaforizare al orașului Sibiu la noua tehnologie LED. Totodată a dezvoltat securitatea populației prin promovarea și dezvoltarea serviciilor Poliției Locale.

Comentariu saccsiv:

Unii poate vor zice: iata, a fost un bun gospodar. Sa nu uitam insa cati bani s-au pompat in orasul ala ca sa fie buricul cultural bla bla bla. Iata de exemplu ce putem citi la Joi, 29 noiembrie 2007 / 15:35:22 – Sibiu e Capitală Culturală Europeană – spectacole, artişti străini, 50 de milioane de euro cheltuiţi şi un milion de turişti:

BUCURESTI (MEDIAFAX) „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”, eveniment a cărui organizare a costat 50 milioane de euro, se va închide oficial de Ziua Naţională a României. Statutul de Capitală Europeană a reuşit să atragă un milion de turişti, dar nu a ajutat Sibiul să intre pe Lista patrimoniului mondial UNESCO. Sibiul a fost desemnat, în 27 mai 2004, în urma votului final al Consiliului de Miniştri ai Culturii din Uniunea Europeană, drept Capitală Culturală Europeană pentru anul 2007, titlu pe care l-a împărţit cu Luxemburg. Tema aleasă de Sibiu/Hermannstadt pentru programul „Sibiu 2007” şi-a propus să prezinte profilul multicultural al acestui oraş vechi de opt secole, sub deviza „City of Culture – City of Cultures”. Considerat de mulţi „prima campanie de imagine reală” a României şi „cel mai amplu program cultural” organizat în România, „Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007” a înghiţit de la bugetul de stat o sumă de 50 de milioane de euro, pentru lucrări de reabilitare (circa 40 de faţade ale clădirilor şi ganguri din Sibiu), achiziţia de echipamente (cortul Pavilion 2007, două scene şi gradene, un pian Steinway), reabilitare mai multor lăcaşuri de cult, organizarea de proiecte culturale, promovarea programului, reabilitarea aeroportului din Sibiu. „Aceasta este suma totală, investită de Ministerul Culturi şi Cultelor şi de autorităţile de la Sibiu pentru Capitala Culturală Europeană”, a declarat pentru MEDIAFAX Sergiu Nistor, comisarul guvernamental al programului „Sibiu-Capitală Culturală Europeană 2007”. Capitala Culturală Europeană a fost un prilej pentru derularea la Sibiu, în acest an, a circa 220 de proiecte, la care, potrivit estimărilor autorităţilor locale, au ajuns circa un milion de turişti. Cele mai mari evenimente din cadrul „Sibiu 2007” au fost, de departe, Adunarea Ecumenică Europeană, deschisă de preşedintele Băsescu, concertele susţinute de Opera de Stat din Viena şi Scala din Milano, Festivalul Internaţional de Teatru „Radu Stanca”, Festivalul de rock „Artmania”, dar şi „Sibiu.Dans. Festival”. Nu au lipsit din programul Capitalei Culturale nici recitalurile lui Goran Bregovici şi Julio Iglesias. (Material de Madalina Cerban)

Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Klaus_Iohannis:

La 28 decembrie 2007 președintele Traian Băsescu i-a conferit lui Iohannis Ordinul național „Steaua României” în grad de cavaler, cea mai înaltă distincție oferită de statul român.[12]

2) Si a trait el linistit asa, nestiut de mai nimeni in afara de sibieni, pana prin 2009, cand ne trezim ca-i propus premier de catre PNL dar si de … PSD, PC și UDMR. Ocazie cu care se afla ca:

MIMAREA DIVERSITATII: atat KLAUS JOHANNIS cat si LUCIAN CROITORU sunt MASONI …

Nu iese atunci premier, fiind scos probabil de papusari doar cat sa se obisnuiasca romanii cu figura lui. Se intoarce deci in Sibiu si iar mai sta linistit, dar deja oleaca mai cunoscut. Pana anul asta.

3) Sa discutam acum oleaca de episodul Crin Antonescu.

Dupa cum stiti, evreul Niels Schnecker e mason:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

   Si ne trezim cu el:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Doar ca in februarie 2014 aflam ca:

Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul său

Pe vremea aia Crin figura a fi pe cai mari, aproape sigur viitor presedinte al Romaniei candidand din partea USL si multi s-au intrebat ce i-a venit lui Niels? Ei bine, consider ca nu gresesc presupunand acum ca ultimul deja stia ce se va intampla. Caci la scurta vreme Crin Antonescu se sinucide politic, lasandu-i locul lui Johannis, PNL rupe USL si face ACL cu … PDL. Apoi PDL dispare ocupand PNL-ul si-l baga la inaintare pe neamt care aseara devine presedinte:

KLAUS JOHANNIS a fost ales de LICURICI guvernator al coloniei Romania

PAPUSARII MARIONETEI

Iata un pasaj din ceea ce a scris pe facebook despre mitingurile din ultima vreme, preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, un sustinator al lui Traian Basescu si al Elenei Udrea:

Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, “revolutii” care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

   Comentariu saccsiv:

Cititi mai multe la:

Aurelian Pavelescu, despre protestele de sâmbătă: S-au făcut pe modelul MAIDANULUI ucrainean. Macovei şi SOROS vor să lase în urmă numai praf şi pulbere, pe CADAVRUL istoriei

Intr-adevar, astia sunt papusarii si marionetele de rang inalt ce sforaresc marioneta mai mica Klaus Johannis. Ce i-a venit insa sa recunoasca asta, nu stiu.

   Iata si ce putem citi la Noul fetiş electoral al clujenilor: PNL şi anarhiştii soroşisti au scos lumea în stradă pentru Iohannis:

Ciudatul fetis electoral al clujenilor are un nou anti-erou in persoana candidatului la prezidentiale Victor Ponta. Dupa ce au votat zeci de ani cu Gheorghe Funar, care acum afirma ca germanii se trac din daci si ca dacii au inventat primele aparate de zbor, dupa ce l-au ales de doua ori pe Emil Boc, premier al Romaniei, acum clujenii se considera obligati sa il voteze pe Klaus Johannis, candidat la presedintie al PDL – PNL.

Dovada stau mitingurile uriase organizate Cluj-Napoca in plina campanie electorala, dar neasumate politic. Chiar daca in spatele mitingurilor stau ACL-istii locali, cei care au facut sa fie ales Emil Boc la primarie si Traian Basescu la presedintie, clujenii au considerat necesar sa participe la aceste evenimente in aceeasi masura in care in anii trecuti au participat la mitingurile anti RMGC si anti Basescu.
Prezentul fetis electoral va fi studiat in scoli ca un fenonem de psihoza in masa. Cei care au organizat si participat la actiunile anti RMGC, pro-Rosia Montana si anti Traian Basescu, ies acum in strada pentru sustinerea candidatului sustinut de Basescu si de partidul infiintat de el – PDL, adica Klaus Iohannis.

Steaguri cu mesaje penibile gen “I love DNA”, pancarte anti Biserica si lideri de genul lui Cornel Vilcu, lector la UBB, asociat al gruparii de anarhisti Tinerii Maniosi, ONG-urile Sorosiste Active Watch, Societatea Academica (reprezentata de organizatoarea protestelor anti Basescu si RMGC Andreea Petrut) si Fundatia Ion Ratiu de la Turda, au aratat clujenilor care au stat acasa privind la meciul de fotbal al Nationalei, ca avem de-a face cu doua Romanii. O Romanie anti crestina, crescuta pe Facebook si afiliata Soros, care il sustine pe Klaus Iohannis, Monica Macovei si este obsedata de mitul “idependentei justitiei” (a se citit DNA si CSM controlate de Basescu – PDL). Si o Romanie lasata in urma, care inca mai crede in dihotomia politica stanga – dreapta si care crede ca votul ei mai are vreo importanta. Fara prezenta de spirit sa actioneze cand valorile fundamentale pentru care s-a murit la Revolutie sunt deturnate si calcate in picioare de falsi democrati crescuti in incubatoarele KGB – BND din Europa Occidentala.

NapocaNews

   Comentariu saccsiv:

   Exact despre asta e vorba, despre Soros. Multi ne intrebam la acea vreme ce l-a apucat sa finanteze organizatii anti Rosia Montana si puna la punct mecanismele iesirii aproape instant a mii de oameni pe strazi. Ei bine, nu din iubire fata de romani o facea si cu atat mai putin ca sa le ramana romanilor acest aur, ci ca sa aiba la indemana un extrem de util instrument pe care sa-l poata folosi mai apoi la nevoie.

   Sa mai amintim si de faptul ca evreumason Adrian Thiess s-a ocupat cu supravegherea din umbră a campaniei lui Klaus Iohannis. Asta a fost de asemenea in trecut consilierul lui Oprescu si Iliescu.

   Alte detalii despre el gasiti la:

BIOGRAFIE ADRIAN THIESS masonul a carei fata Alexandra Thiess se iubeste cu Sultan Al Zuhair

   IN CONCLUZIE:

Intram in CEA MAI NEAGRA ETAPA

Cititi va rog si:

Klaus Werner Iohannis o sa ieftineasca benzina la pompa?

Tagged with:

168 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on noiembrie 17, 2014 at 10:05 pm

    Off,tocmai citeam un art pe VR :
    http://romanian.ruvr.ru/news/2014_11_17/Moscova-ingrijorata-de-uciderea-civililor-in-urma-loviturilor-SUA-asupra-pozitiilor-SI-din-Siria-8495/
    ..si un alt art. interesant(cel putin) Nu vedeti nicio legatura?
    Marele Israel … va ajunge la Orientul Mijlociu foarte curând
    http://israel-shabbat-shalom.blogspot.ro/2014/08/marele-israel.html?spref=fb

    Apreciază

  2. daniel said, on noiembrie 17, 2014 at 10:06 pm

    in urma cu cateva minute pe contul de fb al noului PRES edinte

    Klaus Iohannis
    Rog partidele politice să înceapă urgent discuțiile pe legea votului electronic și a votului prin corespondență.

    Apreciază

  3. geo said, on noiembrie 17, 2014 at 10:06 pm

    doua erori, probabil din vauza vitezei…:
    combaterea nationalismului optuz, (obtuz) boicotarea activa a initaitivelor (initiativelor) care spala pe creier populatia

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 17, 2014 at 10:14 pm

      geo

      Daca-i citat, e cu tot cu eventuale greseli.

      Apreciază

      • geo said, on noiembrie 18, 2014 at 9:43 am

        Si…n-ar putea fi corectate?

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 18, 2014 at 10:15 am

        geo

        De ce frate?

        Apreciază

      • geo said, on noiembrie 18, 2014 at 10:18 am

        sar in ochi si zgiriie urechea…

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 18, 2014 at 10:25 am

        geo

        E gandirea lui si modul lui de a scrie.

        Apreciază

  4. ORTODOXIE said, on noiembrie 17, 2014 at 10:10 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  5. doar ortodoxia said, on noiembrie 17, 2014 at 10:19 pm

    Proorociile Schimonahiei Nila ” Atunci când vor începe prigoanele asupra creştinilor, grăbiţi-vă să plecaţi în exil cu primul eşalon, faceţi-vă luntre şi punte, dar să nu rămâneţi. Acei care vor pleca primii se vor mântui…” http://www.toaca.md/?&page=archive&article_id=853 Fratilor cred ca timpul plecarii nostre se apropie cu pasi rapizi si asa cum spune schimonahia Nila – cei care vor pleca cu primul val se vor mantui- problema este cum vom face acest lucru si care parinti sunt gata sa ne pastoreasca? Suntem in stare sa lasam agoniseala de- o viata,bunastarea si comfortul,poate soti si sotii,copii ,parinti,frati si surori -sa ne luam crucea si sa ii urmam Lui Hristos?Ne vom mobiliza? Suntem gata sa ducem o viata asemenea primilor crestini in pesteri si prin crapaturile pamantului???Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Iani said, on noiembrie 17, 2014 at 11:31 pm

      Unde sa pleci frate ? Ei vor fi peste tot pamantul.

      Apreciază

      • Radu Humor said, on noiembrie 18, 2014 at 12:06 am

        Da, în pământ, ce are ? Nu pot fi ?!
        Nu vă mai panicaţi în halul ăsta, că doar aşa le faceţi pe plac !
        E culmea manipulării : Ei, care chiar sunt într-o situaţie dezastruoasă, în pericol de a fi din nou victime ale nesăbuinţei celor care îi mână spre tot felul de nenorociri, prin manipulări ordinare, ne induc nouă starea de spirit de care altfel ei nu pot scăpa !
        Sus inimile !

        Apreciat de 1 persoană

  6. dante said, on noiembrie 17, 2014 at 10:27 pm

    Divide et impera!
    Cine, si despre a cui tara e vorba? Probabil a jidanilor, iar atunci lozinca e adevarat.
    Dragi romani ati votat, acuma ramine sa va faceti bagajele si sa plecatii incolonati pentru a mari numarul de votanti in diaspora, nu de alta, dar sa fiti siguri ca la urmatoarele cozi , din care veti face parte, veti vota…a, si sa nu va uitati de periutele de dinti!
    Vedeti, am depasit prejudecatile reusind sa punem un preș..edinte neamt ( vai ce cool suna!) si ne-am depasit pe noi insine, batindu-i la fund pe americani cu vestitul lor slogan… Yes, we can!
    Si ca sa fie treaba oabla, data viitoare o vom pune sefa pe doamna Nuți, ca sa nu fim misogini, urmind ca spre finalul istoriei acestei tarii sa ne conduca domnul(a) Wurst.
    Din pacate romanul de ani buni nu voteaza cu cineva, ci impotriva cuiva, asta e votul romanesc, si tot din pacate cu repercursiuni dramatice asupra copiilor nostri, dar cui ii pasa?

    Doamne ajuta!!

    Apreciat de 1 persoană

  7. George said, on noiembrie 17, 2014 at 11:07 pm

    Jale

    Apreciat de 1 persoană

  8. ba cacatule nu stii sa mentionezi sursele fututi rasa matii ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 17, 2014 at 11:11 pm

      bindiribli

      Ce surse cacareaza de Roncea?

      Apreciază

    • ETRN said, on noiembrie 17, 2014 at 11:58 pm

      Ma-ntreb: n-ai putea sa-ti deversi frustrarile in alta parte decat la masa noastra rotunda?
      Multumesc!

      Apreciază

    • Radu Humor said, on noiembrie 18, 2014 at 12:09 am

      Învaţă să-njuri :
      Futu-ţi morţii mă-tii !

      Apreciază

      • Otilia said, on noiembrie 18, 2014 at 10:11 am

        :))

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 12:57 am

        NU injurati! Acesta se numeste cumva limbaj crestinesc?

        Apreciază

  9. ETRN said, on noiembrie 17, 2014 at 11:15 pm

    Citatele din Pavelescu, acest lingau al lui Basescu, ma lasa rece… Nu spune nimic, de fapt. Vorbe, vorbe, vorbe = minciuni. Stim, cunoastem.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 17, 2014 at 11:16 pm

      ETRN

      Cum adica minciuni? Nu-i cu Soros, cu Macovei si astia?

      Apreciază

      • ETRN said, on noiembrie 17, 2014 at 11:52 pm

        Pevelescu = zero, asta am vrut sa spun. Pt mine nu-i o sursa de incredere.
        Asa cum, cu stupoare aflu acum despre pozitia lui Tarziu si mi se pare IN-CRE-DI-BIL.
        Se pare ca APROAPE ORICARE DIN ASA ZISII PRACTICANTI ORTODOCSI CU PRIZA LA PUBLIC SI IMAGINE IN MEDIA (mai multa sau mai putina) ASCUNDE CATE CEVA CARE, DUPA PAREREA MEA, NU E IN REGULA.
        Ma-ntreb, OARE, TU CE-ASCUNZI?
        Da’ ma-ntreb… OARE EU CE-ASCUND?!
        Valeu, valeu si valeleu… pare greu, asa greu drumul Crucii, drumul asta al Adevarului, al marturisirii si al luptei fara ocolisuri, fara paranteze, fara mincinoase note de subsol, incat… nu-mi ramane decat sa invoc mila lui Dumnezeu, altfel… ma paralizeaza frica. Si ar mai fi doar un mic pas pana la disperare.

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 18, 2014 at 12:01 am

        ETRN

        Nu ca sursa l-am pus acolo, ci ca sa arat ca pana si el o zice.

        Claudiu Tarziu nu-i de acum asa, ci de ani de zile. Dar nu ascunde. N-am aflat ce gandeste descoperind vreo scrisoare.

        Apreciază

      • ETRN said, on noiembrie 18, 2014 at 7:23 pm

        Inseamna ca nu l-am studiat eu bine. Sau, mai bine zis, n-am aflat asta despre el. L-am vazut vorbind la cateva emisiuni si vorbea bine ce vorbea si m-a impresionat. Cum ziceam, TIND SA CRED CA E IMPOSIBIL ca vreun ortodox cu expunere media sa fie FARA PATA = insemnand prezentare de invatatura NEATINSA a Sf. Parinti si… fara… „note de subsol” (mai mult sau mai putin mincinoase, dar cu siguranta intentionate) in discurs.
        Tu, de ex., te razboiesti si nu prea cu Voicila, cu care n-ai intotdeauna aceleasi pareri.
        Cu D. Vasile, preaplin.
        Cu altii, de nu-i stiu eu, iarasi o faci.
        Eu, pe de alta parte, pe tine te consider „Ok” la unele interpretari, cu altele nu rezonez neaparat.
        Totusi, e o frumusete in toate: suntem niste „fiii pierzarii” cu totii, iertat sa-mi fie, care-NCEARCA cele bune.
        In ce-i priveste pe toti cei enumerati + altii + eu insumi, nu exista suspectare de NESINCERITATE, doar ca, CARACTERUL OMULUI de multe ori face ca, concluzia sa fie una si nu… alta. In plus, mai e si capacitatea, care e sau nu e pusa la bataie integral, caci nu toti isi lucreaza darul (integral), si tot asa.
        Citind textul ai senzatia ca… nu spun nimic. Si totusi, ai si senzatia ca… asa-i in ortodoxie.

        Apreciază

  10. Veronica said, on noiembrie 17, 2014 at 11:18 pm

    Am vazut anul trecut un filmulet pe youtube cu Sibiul nu-l mai gasesc acuma dar era cu referire la multe semne masonice facute pe multe cladiri si cu multe parcari modrene in care accesul este cu carduri si f. multe camere de luat vederi adica pentru siguranta localnicilor si uite asa va deveni si toata tara.

    Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:09 am

      Ai impresia ca in Bucuresti nu sint camere de supraveghere? E plin centrul si aici. Ca aici parcheaza fiecare in legea lui si cum apuca este una…asta e obicei balcanic…nu ca ar fi ceva foarte rau. Dar posesorul de masina parcheaza pe trotuar ca nu are unde in alta parte…pensionarul care nu are ce lucra decit sa se trezeasca de la 7 dimineata pentru a aglomera si mai mult mijloacele de transport in comun cu care oamenii merg la munca il injura pe ala ca de ce a parcat pe trotuar ca sa il incurce pe el si eventual ii arunca si ceva mizerie pe masina si asa mai departe…Cei care merg cu RATB-ul ii urasc pe cei care au masina…cei care au masina urasc faptul ca mijloacele RATB aglomereaza traficul si asa aglomerat. Pensionarii ii urasc pe cetatenii activi fiindca nu li se cedeaza locul in mijloacele de transport public. Persoanele aflate inca in cimpul muncii urasc pensionarii ca nu au ce lucra deit sa circule cu mijloacele de transport public la orele de maxima aglomeratie (desi ei ar avea tot timpul din lume).

      In orasele mult mai „civilizate” decit Bucurestiul si pline de „valorile” apusului (Cum ar fi Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Tirgu-Mures) asa este..intr-adevar nu exista nici o posibilitate de a parca masina fara taxa…Toate parcarile sint cu bariere, cu automate de plata, etc, etc…Da’ fii pe pace…nu ii invata nimeni pe Bucuresteni ca pentru parcare trebuie sa platesti…

      Apreciază

    • clement said, on noiembrie 19, 2014 at 1:30 am

      Vaai Veronica, dumneata crezi ca vor pune lipovenii de un debarcader cu carduri la Jurilovca? Ma infiori, nu alta…

      Apreciază

    • vladx said, on decembrie 3, 2014 at 5:20 pm

      nu sunt asa multe camere… cu cardul intri doar in centrul istoric daca ai domiciliu acolo sau firma. masoni sunt destui in schimb…. si cluburi gen rotary

      Apreciază

  11. Iani said, on noiembrie 17, 2014 at 11:33 pm

    Foarte buna analiza.
    Fantastic ce poate sa spuna Tarziu – ca nici unul dintre candidati nu merita votul, afara de Macovei….
    Daca mai e nevoie sa ne lamurim ce e cu Tarziu.

    Apreciază

  12. Mălin said, on noiembrie 17, 2014 at 11:49 pm

    Acum ce urmează? Iată ce scrie cotidianul: „Ce face Băsescu dacă Iohannis e găsit incompatibil -> http://www.cotidianul.ro/ce-face-basescu-daca-iohannis-e-gasit-incompatibil-251496/

    Apreciază

  13. Marian said, on noiembrie 17, 2014 at 11:50 pm

    Nu ma asteptam la Claudiu Tarziu la asa aberatii sau mai pe romaneste sa dea cu oistea-n gard.
    Sincer, sper din tot sufletul sa nu se piarda fratele Claudiu.
    Doamne ajuta-l si lumineaza-l !

    Doamne ajuta-ne !

    Apreciază

  14. Ion said, on noiembrie 18, 2014 at 12:05 am

    Iohannis e primul presedinte al Romaniei de la Gheorghiu Dej incoace, care nu e roman, nu e ortodox si e ardelean (toti ceilalti, incepand cu Dej si pana la Basescu, cred ca nu ma insel, sunt regateni).
    De asemenea e primul sef al statului roman de la Ferdinand incoace care nu e ortodox.
    Carol I si Ferdinand erau catolici. Protestant nu cred ca am avut pe nimeni niciodata. Ba mi se pare ca a fost un domn, al Moldovei, Despot Voda, care nici nu era roman, si era protestant. Dar nu sunt singur, parca asa imi amintesc.
    Ma rog, astea sunt mai degraba la capitolul curiozitati. Cel mai grav este ca e mason. Fratele Saccsiv a facut un articol excelent, a spus esentialul. Ma intreb daca papusarii nu cumva intentionat au ales pe unul care sa nu fie nici roman nici ortodox, ca sa implementeze mai bine agenda lor.
    Se pare ca acum se doreste demisia lui Ponta.

    Apreciază

    • Mihail said, on noiembrie 18, 2014 at 1:20 pm

      Pe ortodocși nu i-a deranjat că Ion Iliescu a fost ateu, ba, mai mult, l-au votat pentru 2 mandate. Măcar Iohannis, așa eretic cum e, crede în Dumnezeu, dacă ați văzut un mic interviu cu el la PRO TV. A mai declarat acolo că nu crede în reîncarnare.

      Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:11 am

      Ioane am mai avut iteva polemici cu tine…da’ acu’ vaz ca ai ceva si cu ardelenii? Sau ma insel?

      Apreciază

  15. marian said, on noiembrie 18, 2014 at 12:14 am

    Daca nu stiati, iata in Ungaria vecina si prietena se intampla ceva ce miroase a maidan reloaded:

    Organizatorii manifestației administrează o pagină de Facebook intitulată „O zi a revoltei publice”. Potrivit mesajelor publicate pe această pagină, protestatarii se opun „corupției de stat, taxelor crescânde și actualei politici externe”. Astfel de manifestații se desfășoară în paralel în cel puțin 17 orașe din Ungaria, dar și în locații precum Berlin sau Bristol.

    Nu vreau sa dau sursa pt ca vad ca aici cineva injura cu foc!

    Iarta-i Doamne!

    Apreciază

    • Iani said, on noiembrie 18, 2014 at 3:28 am

      Nu vi se pare ca in ultimii 2 – 3 ani, cam peste tot in lume apar miscari de strada, agitatii, parca fara motiv ? Nu cumva toate astea sunt planificate de papusari ? De curand si la Varsovia au fost ciocniri in strada. Si la noi, parca tot incearca sa atate spiritele.

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:12 am

        Toate sint planificate de papusari

        Apreciază

  16. Ion said, on noiembrie 18, 2014 at 12:17 am

    Apreciază

  17. marian said, on noiembrie 18, 2014 at 12:23 am

    Noi ne-am luat o clona de porkoshenko prin persoana acestui sinistru individ acuzat de trafic de copii. LED-urile de la semafoare l-au facut presedinte in ochii presei, dar, realitatea e ca, un trafic al celor mai inocente fiinte e foarte placut satanelor care conduc VREMELNIC aceasta lume. Nimic nu bucura mai mult pe satanisti si indeosebi pe cei de la varful ocultei, decat suferinta copiilor. A se re-vedea SI afacerea Beslan. Daca nevasta-sa a facut pe interpreta pt adoptii, e la fel de grav…
    Toti degeneratii ajung presedinti in aceasta perioada, iar tonul e dat de fascistul porkoshenko, Kieveanul!
    Nu vi se face putin dor de basescu?
    Iertare!

    Apreciază

  18. Mălin said, on noiembrie 18, 2014 at 12:29 am

    Prin structura păpuşarilor numită Curtea Constituţională vor să declanşeze revoltele şi haosul în România:

    Iată şi un comentariu la articolul de pe site-ul cotidianul în care se spune că, „dacă Iohannis e declarat incompatibil, Băsescu continuă mandatul până în martie” :

    NU, mandatul dureaza exact 5 ani de la depunerea jurământului si nu poate fi prelungit decat prin LEGE ORGANICA in caz de razboi sau catastrofa!(art. 83 alin 3)!!!! coroborat cu art. 98 alin 1″ Daca functia de Presedinte devine vacanta ori daca Presedintele este suspendat din functie ori este in imposibilitate temporara de a-si exercita atributiile, interimatul se asigura, in ordine, de Presedintele senatului sau de Presedintele camerei Deputatilor!”

    Apreciază

    • geo said, on noiembrie 18, 2014 at 10:50 am

      corect, exacta asta vroiam sa subliniez: o sa ii avem pe motocicleanu sau pe colegul lui Mihai Viteazul sefii interimari ai Tarii…iar in 6 luni de interimat vor trebui organizate alegeri anticipate…bine ar fi sa se dizolve palavramentul si sa fie organizate simultan – palvramentare si prezidentiale…asa va trebui pus in aplicare rezultatul referendumului din 2009…si sa scapam de clica actuala de bagatori de seama…

      Apreciază

  19. cristi o. said, on noiembrie 18, 2014 at 12:47 am

    Daca Johannis e marioneta perfecta, atunci Ponta e bufonul perfect. Nu mi-am imaginat vreodata ca intre acestia doi exista un echilibru perfect. Si totusi exista. Pusi in balanta in forma de echer si compas, au aceeasi valoare… Sa nu cadem in eroarea de a-l regreta pe Ponta. De 25 de ani incoace, nu cred ca avem pe cine regreta… Manifestatiile degenerative in violenta erau pregatite si au fost fluturate pe strazi, in semn de atentionare. (la fel erau pregatite la sfarsit de 2011-inceput de 2012…) Partidul-stat si partiduletele aflate in „opozitie” au in compozitie suficienti infractori deosebit de periculosi si santajabili ce pot fi sacrificati cu dovezi reale. De fapt, se si vad usoare mitinguri stradale „de incalzire”. Bineinteles, nici sa ne culcam linistiti ca „neamtul” e civilizat si european si, poate, va fi mai „soft”… Si otrava actioneaza „soft”, nu ca tarnacopul mineresc. Rezultatul e acelasi.! Directia antihristica de ura si dezbinare spre care ne indreptam cu avant sorosist e aceeasi! Doar Dumnezeu ne mai poate scapa acum de bestiile cu fata umana, purtatoare de sort si mistrie…

    (Ca tot veni vorba de manifestatii… Parca Parintele Iustin spunea sa nu participam, ca nici nu stim pentru cine ne punem pielea la bataie…)

    Apreciază

  20. Suciu said, on noiembrie 18, 2014 at 12:47 am

    9/11, Rosia Montana, ISIS, Alegeri prezindentiale facute cu dezbinare si ura, Revolutii, Catastrofe provocate – toate se rezuma la Ordo ad Chao (ordine din haos). iluminatii folosind mereu aceasta metoda – nu au cum sa dea gres.

    Exista un tip de criminal care dupa ce isi omoara victima si o ascunde, participa la cautari ca voluntar ca sa nu fie luat drept suspect si sa ‘ajute’ cand el de fapt retraieste momentele si incurca cu buna stiinta. Identic se procedeaza la nivel inalt, doar spetele fiind diferite.

    Apreciază

  21. timisorean1 said, on noiembrie 18, 2014 at 12:56 am

    Foarte bun articolul. Se pare ca „neamtul” a fost ales cu putin inainte sa-si dea demisia niels ala.

    saccsiv,
    crezi ca macar o treime din cititorii tai au inteles acest articol de la cap la coada? Sa dea Dumnezeu.

    Apreciază

  22. realist said, on noiembrie 18, 2014 at 1:26 am

    Voi credeti in coincidente?

    De fiecare data cand a participat la un razboi mondial, Romania a avut un conducator neamt.

    Iohannis tot neamt, deci daca istoria se repeta atunci el trebuie sa duca Romania in al treilea razboi mondial. Si chiar are acest prerogativ ca sef CSAT.

    Si coincidentele astea strainii nu se opresc doar aici.
    Carol al II-lea care impins Romania in al doilea razboi mondial era mason:
    http://www.mlnar.ro/masoni-celebri/regele-carol-al-ii-lea-al-romaniei
    Iohannis la randul lui este elogiat de masonerie.

    Patriarhul de pe vremea lui Carol al II-lea era mason:
    http://www.mlnar.ro/masoni-celebri/miron-cristea
    Patriarhul de azi… destul de elogiat la fel ca Iohannis.

    Niste coincidente stranii…

    Apreciază

  23. acelas said, on noiembrie 18, 2014 at 1:30 am

    o alta marioneta. Pare ca se lasa, dar nici vorba, numai de suprafata si numai sa insele ..

    http://www.evz.ro/dupa-ce-a-facut-cu-ochiul-homosexualilor-papa-se-suceste-brusc.html

    .

    Apreciază

  24. Paul said, on noiembrie 18, 2014 at 4:03 am

    Ai foarte mare dreptate, intram in cea mai neagra etapa, suntem in linia dreapta. Am spus-o si o voi mai spune iar pentru ca vad cum se leaga lucrurile: In Duminica Samariteanului Milostiv, Patriarhul mason Daniel ne anunta ca Dumnezeu lucreaza si prin straini in ajutorul Lui pentru neamul romanesc. Practic ne confirma ca sectantul Iohanis este alesul (masonilor). Daca Nikolaus inseamna Victoria poporului… Iohannis inseamna „Domnul e milostiv”. Inca un motiv sa cred ca domnul Klaus, ar putea fi Nicolae Carpathia, ‘antihristul’ roman din seria ‘Left Behind’ din anii 90.Si ca tot stim ca le place numerologia: Klaus Iohannis este al 5-lea presedinte conform Wikipedia si are 55 de ani. Intra in mandat oficial exact pe 22 Decembrie 2014 cand se implinesc exact 25 ani de la Lovitura de Stat din ’89. La 25 de ani de la eliminarea lui Ceausescu de catre elitele oculte internationale, iata ca un reprezentant direct al acestora se instaleaza pe fotoliul de presedinte al Romaniei. Frate Saccsiv, asta ti-o dau tie special, ai zis tu foarte bine mai sus: Deci, Romania ca Sibiul? […] Un soi de centru spiritual al NOII ORDINI MONDIALE? O primadona in corul de voci ce-l vor lauda pe ANTIHRIST? Uite aici, profetia „crestinului” indian Sundar Singh: http://www.criterii.ro/index.php/en/citeste-si-da-mai-departe/6804-pe-timpul-lui-ceausescu-a-circulat-un-manuscris-profetiile-lui-sundar-singh-despre-romania-citeste-si-da-mai-departe

    Misiunea spirituală a ROMÂNIEI

    „(…) Eu stiu ca Romania are o misiune Dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat intregii umanitati. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand.[…]
    In marele oras sfant Bucuresti se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea

    Romania va trece in viitor prin mari framantari launtrice si prin anumite schimbari externe ce o vor impune exemplar ca prestigiu in conjunctura internationala si prin mila providentei va iesi aproape neafectata din situatia conflictelor razboinice mondiale, declarandu-se, datorita spiritualizarii extraordinare, tara neutra, ce isi va asuma rolul de nucleu ireprosabil al intelepciunii si Iubirii Divine.

    […]Cele ce va spun eu ca vor veni, luati aminte ca sunt durerea a doua si Raiul al doilea, caci prin prima durere ati trecut fara sa va vaitati. In acele timpuri, SCAUNUL JUDECATII DE APOI va fi simtit si vazut de tot neamul omenesc deasupra Romaniei, iar in marele oras sfant Bucuresti, simbolic numit „Noul Ierusalim”, care intr-o oarecare masura va fi opera aproape a intregului neam omenesc, dar conceput dupa un plan inspirat de puterea Dumnezeiasca; se va construi cel mai monumental lacas spiritual de comuniune cu Dumnezeirea, denumit Centrul Divin Suprem, ce va avea reprezentanti foarte evoluati spiritual din toate neamurile, acestia formand Fraternitatea Veghetorilor Iluminati, care se vor alege dintre cei intelepti. Si va fi compus (Centrul Divin Suprem) din 101 centre mai mici, armonios oranduite, in care se vor afla reprezentati de frunte, deosebit de evoluati, care vor transmite atat practic cat si teoretic, Dumnezeiescul si Eternul Adevar imensei majoritati a popoarelor pamantului. Aceasta opera arhitecturala va fi capodopera sublimei colaborari a tuturor stilurilor pamantene ingenios armonizate intr-o mareata lucrare cum alta nu a mai fost.
    Inteleptii slujitori ai acestor lacasuri spirituale din „Noul Ierusalim” vor fi perfecti spiritual si foarte armoniosi fizic, cu trupuri de o ingereasca armonie si proportionalitate, fiind cu totii dintre cei 114.000 de alesi, intelepti, iluminati neprihaniti si neintinati, expresia completei desavarsiri spirituale si a unei inalte impliniri Dumnezeiesti pe acest pamant. Iluminatii veghetori cu trup ingeresc si plin de puritate vor fi in numar de 400. Ceilalti, care vor conduce centrele inelare, de asemenea cu o spiritualitate deosebita si trup ingeresc, vor fi 101 la numar.

    Ei cum va suna? Romania urmatorul Ierusalim? Cu Nikolaus „Victoria Poporului” Iohannis cel milostiv la putere? Sa fie Catedrala Mantuirii Neamului „al treilea templu”?

    Apreciază

  25. Paul said, on noiembrie 18, 2014 at 4:12 am

    Ce e cu adevarat interesant e faptul ca exista niste similaritati cu profetiile Parintelui Arsenie Boca: : “Romania va fi inconjurata de flacari… Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne” Suntem cei de pe urma! Sa inceapa oare sminteala completa a antihristului, Noua Religie New Age, din inima ortodoxiei romanesti? Priviti in ochii lui oameni buni! https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/s720x720/10686799_1507635859520050_2324320728663207240_n.jpg?oh=c3b57b15dd5f08d6f35a0a6878999656&oe=551BB685&__gda__=1423833920_6da0d74a62e27951dcaa2fc8382e6300 Nu se vede oare… lupul din blana de oaie?

    Apreciază

  26. Paul said, on noiembrie 18, 2014 at 4:28 am

    Mai adaug aceasta „profetie” a babei Vanga, denumita si ultima profetie a ei, despre Romania, pe care O CRED FALSA pentru ca se aseamana prea tare cu cea NEW AGE de mai sus a indianului. „In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.” – See more at: http://www.obiectiv.info/ultima-previziune-facuta-de-baba-vanga-ce-se-refera-la-romania_45406.html#sthash.Ykx0ov5d.dpuf” De ce zic falsa? Pentru ca pe acest site rusesc lucrurile sunt diferite http://romanian.ruvr.ru/2014_07_27/Baba-Vanga-Bulgaria-Si-Rusia-au-o-misiune-spirituala-comuna-3257/
    Redau mai jos câteva din profeţiile Vangăi, cuprinse în cartea semnata de Jeni Kostadinova:

    – ne aşteaptă 1000 de ani de pace şi prosperitate

    – Bulgaria si Rusia vor salva lumea

    Bulgaria e sufletul, Rusia – trupul. Împreună vor salva lumea.

    – Bulgaria e mama, Rusia e tatăl întregii lumi slave. Cele două popoare sînt legate de veacuri şi au o misiune comună pe Pământ.

    – Nu închideţi uşa Rusiei – a spus Baba Vanga. Ea este intrare şi ieşire pentru Bulgaria (în sensul de soluţie).

    – De unde poate veni ajutorul pentru Bulgaria?

    Respectaţi Rusia, a spus Baba Vanga, şi nu vă încredeţi în americani. Nimic bun nu vă aşteaptă de la aceştia. Ajutor poate veni numai de la Rusia. Ea ne este mama. Ea ne-a ajutat şi tot ea ne va ajuta iar.

    – Binele stă înaintea noastră.

    Bulgaria îşi va reveni. Îşi va reînnoi prietenia cu Rusia; va avea relaţii şi cu Turcia. Binele va veni.

    – Republicile se vor reface

    Si acum Rusia este măreaţă şi întotdeauna ea va fi măreaţă. Ţineţi minte: republicile vor reveni în Rusia.

    – Nu exista vreo forţă care să poată zdrobi Rusia. Rusia îşi va deschide aripile şi se va înălţa. Rusia va deveni iarăşi Marea Rusie.

    – China, India şi Rusia se vor apropia

    Acum Rusia este numită Uniune (U.R.S.S.) dar ţara Rusia se va întoarce şi se va numi Rusia, ca pe vremea lui Serghei Radonejki. Superioritatea ei spirituală va fi recunoscută de toţi, inclusiv de America. Asta se va întâmpla peste 60 de ani. Înainte de asta, se vor apropia trei state: China, India şi Rusia.

    – Socialismul va reveni

    Socialismul va reveni într-o nouă formă. Scrieţi despre Marx, despre Lenin! Pentru ce va ruşinaţi cu ei?! Învăţătura lui Lenin e bună. Trebuie să fie respectată.

    – O nouă învăţătură spirituală va cuprinde lumea

    O nouă învăţătură se va ivi în Rusia. Mai întâi ea se va curăţa (clarifica) şi apoi îşi va începe marşul prin lume.

    – Vreau să merg la Moscova

    Aşa de mult vreau, măcar pentru o zi, măcar pentru o oră, să merg la Moscova! Să mă plimb pe străzile ei, să văd lumea adunata la catedrală… Şi la Petersburg vreau sa merg…

    – Piatră peste piatră nu va rămîne în Siria

    Oh, ce-o să fie în Siria! E scris în Biblie. Săracii sirieni – va veni vremea când piatră peste piatră nu va rămâne în ţara lor… Dar până atunci mai este..
    Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_07_27/Baba-Vanga-Bulgaria-Si-Rusia-au-o-misiune-spirituala-comuna-3257/

    Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:18 am

      Invatatura lui Lenin NU ESTE BUNA! Dar ma rog…daca asta a spus Baba Vanga, este evident ca trebuie luat in considerare exact opusul spuselor ei…

      Apreciază

  27. Paul said, on noiembrie 18, 2014 at 4:51 am

    Doua aspecte importante din profetia atribuita Vangai (care cred ca se refera la antihrist nu la Mesia): “1. In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. […]2. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume.

    Pentru punctul 1.
    Copiii din Hameln sunt strămoșii sașilor transilvăneni

    Nu se știe de ce a fost legată povestea Fraților Grimm de venirea sașilor în Transilvania, însă este interesant că prima etapă a stabilirii germanilor în Transilvania coincide cu data aproximativă a dispariției copiilor din Hameln, după cum și zona din care se crede că au provenit primii sași este cea a Hamelnului.

    În 1819, Frații Grimm ar fi declarat într-un articol din presa germană că acei copii răpiți de fluieraș au ajuns în Transilvania. În același articol era citat preotul Bisericii Negre din Brașov, Friedrich Müller, autorul cărții Povești din Transilvania, în care a adunat legende ale sașilor transilvăneni. Una dintre legende spunea: “Noi, germanii din Transilvania, suntem copiii luați din Hameln de fluierașul fermecat și am călătorit mult timp pe sub pământ (prin necunoscut), iar apoi am apărut în mijlocul Transilvaniei prin peștera din Merești, Valea Varghișului, și ne-am împrăștiat în cele șapte orașe și multe sate ale noastre”. Locul unde ar fi ieșit la suprafață copiii este și el disputat, existând voci care susțin că ei ar fi ajuns prima dată la Sebeș (germ. Mühlbach) sau Orăștie (germ. Broos).

    În cele din urmă, varianta cea mai plauzibilă este aceea prezentă pe site-ul oficial al orașului Hameln: în trecut, locuitorii unui oraș erau numiți, cu toții, “copiii orașului”. Iar acești “copii ai orașului” au emigrat, fiind angajați de deținătorii de pământuri din Est, iar mai târziu, legenda exodului copiilor a fost legată de legenda expulzării șoarecilor, care se referă la invaziile de rozătoare din localitățile medievale împotriva cărora se lupta, cu mai mult sau mai puțin succes, apelându-se la “prinzători de șoareci” (rattenfänger).

    Punctul 2 e evident, dovada alegerile din 16.11.2014

    Apreciază

  28. Mălin said, on noiembrie 18, 2014 at 5:00 am

    Incredibil, astea sunt rezultate pentru proşti, cică: Iohannis: 54,50 %, Ponta 45,49%.
    Aici se spune că Iohannis ar fi căştigat în judeţele Iaşi, Suceava, Tulcea şi Constanţa …
    Observaţi coincidenţa, cum a fost harta împărţită 20 de judeţe pentru Iohannis şi 20 de judeţe pentru Ponta, exceptând judeţul Ilfov şi capitala…

    http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014/rezultate-partiale-alegeri-prezidentiale-2014-biroul-electoral-central-anunta-primele-rezultate-la-ora-02-00.html
    http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014/rezultate-finale-alegeri-prezidentiale-2014-378-811-romani-au-votat-in-diaspora-cei-mai-multi-in-italia-spania-si-moldova.html

    Apreciază

    • Partizanu said, on noiembrie 18, 2014 at 7:41 am

      Insa nu se spune nici in TURUL INTII nici in TURUL AL DOILEA cite voturi au fost anulate. OARE DE CE?

      Apreciază

      • Mihail V said, on noiembrie 18, 2014 at 12:24 pm

        Stii si tu raspunsul: pentru ca voturile anulate nu conteaza. Ele se numara cand e vorba despre prezenta la vot dar dispar cand e vorba de afisarea rezultatelor.
        Ce ar putea insemna faptul ca un cetatean a anulat votul? Iata cateva variante:
        – a uitat sa puna stampila
        – n-a vazut unde trebuia pusa stampila si a pus-o in afara
        – nu stie cum trebuie votat si a pus stampila pe ambele variante
        – este un derbedeu si-si bate joc de procesul electoral
        – este analfabet si nu stie sa citeasca
        – etc.

        Apreciază

      • Iani said, on noiembrie 18, 2014 at 2:33 pm

        Pentru ca nu conteaza voturile anulate, nu le ia nimeni in seama, chiar daca unii s-ar fi dus intentionat sa le anuleze, ca protest. Conteaza numai absenta.

        Apreciază

  29. RomeoB said, on noiembrie 18, 2014 at 7:38 am

    Se pare ca exista un curent pro-Johanis la cei de la Rost:
    http://www.rostonline.ro/2014/11/desteapta-te-romane/

    Cei de la Rost l-au sustinut pe Basescu fara retinere si in 2004. Nu stiu cim a fost in 2009 si dupa…

    Apreciază

  30. Partizanu said, on noiembrie 18, 2014 at 7:38 am

    FRATE VASILE oare parintele IUSTIN PARVU nu a avut dreptate cind a spus ca: „TRAIM INTR-UN VEAC AL MINCIUNII (ponta) SI AL INSELARII (iohanis)”. Iar eu sustin in continuare ca MASONERIA CONDUCE ROMANIA. DOAMNE AJUTA SA NE MANTUIM.

    Apreciază

  31. mada said, on noiembrie 18, 2014 at 7:55 am

    Domnilor ne-am vandut credinta pentru un protestant?Dar cand s-a intamplat asta la noi de doua mii de ani?E foarte grav.Stiu licuricii ce inseamna protestant?Pai prima porunca data de Dumnezeu este asta:Eu sunt Domnul Dumnezeul tau, sa nu ai alti dumnezei afara de mine.Si Dumnezeu este zelos.Vor veni prostitutie legala, casatorii gay, gaze de sist etc etc, si Dumnezeu nu ne va mai ierta deloc.Nici nu vreau sa ma gandesc.E o nebunie totala.Pai protestantii protesteaza fata de Dumnezeu, au femei preoti.Doamne fereste.Pai am vazut la tv un psd-ist care spunea ca daca ai votat cu Ponta pentru ca s-a declarat ortodox esti xenofob.Va dati seama.nu ma mira ca au pirdut in fata unui protestant.Ma intreb ce vor face preotii cu un presedinte protestant cand Iohanis a dat o cladire unor evanghelisti.Eu cred ca noaptea de dupa alegeri a fost noapte profetita de Arsenie Boca, cand ne vor cuceri trei tari.Daca esti ortodox esti xenofob?Pai miroase a persecutie.Multi vad putini cunosc.Dar cred ca nu le pasa.Dumnezeu sa ne pazeasca pe cei care mai speram la El.

    Apreciază

    • Ion said, on noiembrie 18, 2014 at 2:46 pm

      Uite ceva interesant:

      „Despot Voda (1561 – 1563) este una din celoe mai ciudate figuri din istoria noastra. Era originar din Creta, isi zicea despot de Samos, calatorise in Franta, in Germania si in Polonia. Om invatat, scrisese chiar carti in latineste si in timpul cat a stat in Germania, trecuse la religia protestanta. (…) In tara el voia sa introduca civilizatia ocidentala si aduse profesori straini deschizand o scoala la Cotnari. Greseala lui a fost ca a vrut sa impuie in Moldova religia protestanta. Boerii atunci se rasculara impotriva lui in frunte cu Stefan Toimsa dela Orhei. Tomsa inconjura pe Despot in cetatea Sucevii pe care domnul o tinea cu o garnizoana de mercenari unguri si nemti. Acestia il tradara si Despot fu omorat cu buzduganul de chiar mana lui Stefan Tomsa” (Petre P Panaitescu, Istoria romanilor, manual, 1943)

      Apreciază

      • Mălin said, on noiembrie 18, 2014 at 4:32 pm

        Ioane, ai o probleme, nene? Vad ca tot cauti exemple negative in istorie pentru a indreptati această situaţie. Află că pe vremea lui Despot Voda nu existau alegeri cum sunt cele de azi.Se prea poate să fi votat cu Iohannis. Nu zic că Ponta ar fi fost super ortodox şi cel mai potrivit, însă totuşi a vota cu sectanţi înseamnă să desconsideri Biserica lui Hristos şi să validezi protesrantismul şi ereziile lui. Toţi care aţi votat cu Iohannis au să fie răspunzători înaintea lui Dumnezeu! Asta înseamnă trădare credinţei.ortodoxe.

        Apreciază

      • Ion said, on noiembrie 18, 2014 at 5:30 pm

        Malin
        M-ai inteles gresit, nu am dat exemplu cu Despot Voda ca sa il indreptatesc pe Johannis. Dimpotriva, l-am dat ca exemplu negativ – adica uite, a vrut sa impuna protestantismul si tara nu l-a vrut, nu l-a acceptat, s-au rasculat impotriva lui.
        Eu nici n-am fost la vot.

        Apreciază

  32. RomeoB said, on noiembrie 18, 2014 at 8:03 am

    STIU DE LA CINEVA DIN TARGU MURES CA EXISTA GRUPE DE TINERI PREGATITI PENTRU A DECLANSA LUPTE DE STRADA, CONTRA GUVERNULUI !
    *** !!! SUNT EXCLUSIV ETNICI ROMANI !!!***
    Vor locuri de munca si salarii mai mari – daca se poate ca in occident.
    Fac parte din categoria celor fara pregatire (12 clase), fara meserie, fara perspective si care isi CANALIZEAZA TOATE NEMULTUMIRILE ASUPRA CORUPTILOR DIN BUCURESTI ! NU SE PRICEP LA POLITICA, ECONOMIE, CULTURA E SUB-MEDIOCRA.

    Au lozinci de forma ‘Transilvania fierbe’.
    SUNTEM PREGATITI SI ORGANIZATI IN TOATE ORASELE TRANSILVANIEI SI VREM SA NE RIDICAM LA LUPTA PT A SCAPA DE CORUPTIE, SARACIE etc.

    DE VINA SUNT REGATENII LENESI, INCOMPETENTI SI CORUPTI !

    Nu pot estima care e ponderea dar sunt un grup inchis, pe jumatate conspirativ.

    PS: Sambate treceam prin oras. La o toneta se vedea expus la vedere ziarul Tricolorul.
    Titlul articolului de fond: Vom apara Transilvania cu arma in mana.

    Maidanul este deja in Romania.
    Trecem prin mari ispite…

    Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:27 am

      Pai daca tot sintem in UE, nu ca ar fi de bine, dar daca tot sintem nu este normal sa ne cerem si noi dreptul la niste salarii NORMALE cum ar fi 1500-3000 EUR? Sau trebuie sa traim ca niste viermi pentru ca noi sintem considerati „pleava” UE?

      Cum a spus si fratele Vasile intr-un articol precedent…”salariul colonial”. Ce intelegi prin „fara pregatire”? 12 clase nu inseamna analfabet nu? Te asigur ca exista unii cu 12 clase care vorbesc fluent doua limbi straine si altii cu doua facultati care abia biiguie 2-3 cuvinte in engleza. NU scoala si nu diplomele definesc ceea ce esti tu. In SUA cind te duci la interviu nu iti cere nimeni diplome, atestate si alte hirtoage. Te intreaba CE STII SA FACI? Si te pune sa si faci…daca te pricepi ai dat lovitura! Numai in Europa se merge pe hirtogaraie…birocratie, prostii!

      Apreciază

    • geo said, on noiembrie 18, 2014 at 8:06 am

      surprinde judetul Iasi unde a cistigat Iohannis…de asemenea Hunedoara, Constanta si…Tulcea! Parca la niste alageri prin redistribuire udmr a avut ceva parlamentari…

      Apreciază

  33. Arhanghelul said, on noiembrie 18, 2014 at 8:59 am

    Porecla lui Klaus Werner Iohannis … este Santa Claus (Sfantul Craciun) … 22.12.1989 – 22.12.2014 (25 de ani) …

    http://stirileprotv.ro/stiri/alegeri-prezidentiale-2014/mickey-mouse-sau-santa-claus-ce-a-raspuns-klaus-iohannis-intr-o-serie-de-10-intrebari-fulger.html

    Apreciază

    • Paul said, on noiembrie 18, 2014 at 11:41 am

      Fii atent. In anul 2000 apare filmul Left Behind cu eroul Kirk Cameron, bazat pe cartea cu acelasi titlu aparuta in 1995. De pe imdb The Biblical prophecy of Armegeddon begins when the Rapture instantly takes all believers in Christ from the Earth. A reporter left behind learns that the Anti-Christ will soon take power.

      „Nicolae CarpathiaFormer president of Romania, former Secretary General of the United Nations, self-appointed Global Community Potentate, assassinated in Jerusalem, resurrected at GC complex, and possessed by Satan. Within the series, Carpathia is the Antichrist, and leader of the Global Community, a world government which he ultimately marshals against the followers of Jesus Christ. In the Left Behind movies, Carpathia is portrayed by Gordon Currie. In the Left Behind PC games, he is portrayed by Trevor Parsons. He shares several other characteristics with (and may be directly based on) Romanian dictator Nicolae Ceausescu.”

      14 ani mai tarziu, Kirk Cameron revine cu mesajul „Let’s put Christ Back into Christmas” in noul lui film Saving Christmas.

      Suna promitator. Si eu ma gandeam recent ca noi ar trebui sa sarbatorim craciunul in primul rand pentru nasterea lui Hristos, nu pentru Mos Craciun… Eu ramasesem cu o impresie oarecum buna despre Kirk dupa filmul Left Behind in care el e un soi de erou crestin si demasca primul pe antihrist. Desi am inteles ca Kirk nu mai crede in ideea „rapirii” inaintea tribulatiei, este in continuare un crestin activ. Insa, a ridicat primele semne de intrebare cand a indemnat lumea sa sarbatoreasca Halloween…

      Ce citim aici ? http://christiannews.net/2014/11/12/kirk-cameron-raising-concerns-after-coming-out-in-support-of-santa-claus/

      Kirk Cameron Raising Concerns After Coming Out in Support of Santa Claus

      Interesant articol si abordare
      Practic Cameron vrea sa fuzioneze pe Mos Craciun cu Hristos. Iata ca alarma poate suna deja. Cum face asta?
      Mos Craciun? Cine este Santa Claus? El spune ca este in realitate Sfantul Nicolae…

      “He was a devout Christian,” Cameron states, but not noting Nicholas’ Roman Catholic faith. “He was left with a large sum of money when his parents died, and be became famous for his kindness toward the poor and his generous giving of gifts to children.”

      “He was there at the Council of Nicaea in AD 325, one of the most important events in Church history,” he continues, referring to the first ecumenical conference under Constantine. “The Council of Nicaea ended up producing what is known today as the Nicene Creed, a profession of faith used by churches all around the world. The creed affirmed the deity of Christ and the three persons of the trinity.”

      “So the guy that many of us think is distracting from the birth of the Christ child, is really the defender of the faith you and I want to be,” he asserted.

      Practic Cameron ne spune direct ca Mos Craciun este in realitate Un mare Sfant care la vremea lui era plin de Duhul Sfant.

      Sa ne gandim un pic

      Kirk Cameron, renumit din Left Behind, unde in Left Behind era personajul Nicolae Carpathia, clar referinta romaneasca dupa nume. Insa Nicolae Carphatia in film este antichrist.
      Nicolae Ceausescu, Muntii Carpati denumiti in mod ciudat Carpathia.
      Cine a mai denumit Romania asa? Printul Charles! El a sponsorizat doar seria de 3 documentare Wild Carpathia, intarind si mai tare acest nume. Charles ne-a promovat tara intens prin aceste documemntare. Dar stati, el nu a promovat Romania. Nu nu. El defapt a prezentat Transilvania si Wild Carpathia, cu asta ramane lumea de acolo.

      Cititi va rog si comentariile mele de mai sus ca se leaga….

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 18, 2014 at 5:14 pm

        Paul

        Doamne ajuta!

        Acum am vazut fotografiile. Interesante. In medie, cam cat timp iti ia sa faci una precum „cover”?

        Apreciază

  34. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 9:06 am

    Surprinde atacul la iohannis venit de la motocicleanu:

    Raman de pararea ca domnul Iohannis, cu toate ca e castigatorul, ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Nu are nici experienta, nici competentele necesare. Nu va reprezenta decat o continuare a regimului Basescu. E inconjurat si manevrat de cei din PDL si o sa asistam la o continuare a regimului Basescu.

    http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18588361-calin-popescu-tariceanu-domnul-iohannis-persoana-inadecvata-pentru-functia-presedinte-nu-are-nici-experienta-nici-competentele-necesare-asistam-continuare-regimului-basescu.htm

    Dincolo de celelalte aspecte ce anume il indreptateste pe acest domntovaras sa faca astfel de afirmatii? El a fost policalificat cind a fost numit primi ministru? Sau presedinte al senatului? S-a vazut cit este de pregatit cind a refuzat sa invite seful statului la sarbatorirea Senatului…

    Revenind on topic sa nu fi auzit despre mesajul de felicitare al masoneriei adresat cistigatorului? Tare imi e teama ca va fi retrogradat…

    Sau declaratia, surprinzator de coerenta, logica, ca niciodata pina acum, a lui Ponta?

    „Referitor la PSD, cred că electoratul a dat ieri un mesaj foarte puternic. Trebuie să avem decența și înțelepciunea să tăcem din gură o perioadă, toți. Domnul Negoiță și domnul Vanghelie au pierdut foarte rău în sectoarele pe care le reprezintă. Trebuie să înțelegem că suntem cel mai mare partid din România, dar suntem și partidul care trage cel mai mare vot negativ”, a spus Ponta.

    http://www.cotidianul.ro/ponta-catre-pesedisti-sa-tacem-din-gura-o-perioada-251468/

    A spus-o catre pesedisti dar este aplicabila tuturor celor care au guvernat Tara in ultimii ani…

    De asemenea primarul care este a avut o iesire in acelasi ton:

    „E un rezultat foarte prost, e de neașteptat și e clar că trebuie să facem o analiză, s-au făcut niște greșeli și trebuie să vedem de unde sunt. Nu s-a întâmplat până acum un candidat să recupereze atât de mult de la turul I la turul II. Cred că am avut niște deficiențe în organizarea campaniei. Nu ne putem permite în orice tip de campanie să ne manifestăm așa și să pierdem. Toți cei care s-au ocupat de organizare – directorul de campanie – cred că și Dragnea e răspunzător”, a spus Vanghelie.

    În urmă cu 16 ani, pe când mă aflam la Sibiu, am realizat prima investigaţie în care, printre personajele vizate, miniştri, prefecţi, lideri locali de partide aflate la guvernare, oameni de afaceri, directori de instituţii publice şi private, apărea numele actualului lider PNL, Klaus Iohannis. Pe atunci, era un proaspăt inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar Sibiu. A fost primul pas făcut pe scara scensiunii publice, pentru ca în în 2014 să îl vedem candidând la funcţia de preşedinte al României. Sunt câteva chestiuni care nu s-au schimbat în cei 16 ani, în evoluţia lui Klaus Iohannis: incapacitatea de a dialoga şi lipsa de răspunsuri coerente în privinţa implicării în afacerile imobiliare în care au fost atraşi mulţi “investitori” germani. Din 1998, până în urmă cu patru ani când am plecat din Sibiu, am privit cum instituțiile publice, politicienii locali și naționali, oamenii de afaceri, societatea românească, a privit cu admirație un individ lipsit de scrupule, bolnav de avere și putere.

    http://dantomozei.ro/2014/11/14/filiera-germana-construirea-unui-lider-marioneta-klaus-iohannis/

    http://dantomozei.ro/2014/11/04/alegeri-2014-tratat-de-manipulare-electorala-romaneasca/

    http://dantomozei.ro/2014/11/17/alegeri-2014-presedintele-de-la-16-noiembrie/

    Iluzia Democratiei: http://potiinvinge.ro/

    Probabil ca au fost multi care s-au mahnit datorita fapului ca nu l-am sustinut pe Iohannis in aceste alegeri. Ii rog sa ma ierte. Motivul meu unul strict politic: eu nu am putut si nu o sa pot sta alaturi de forțele care ataca fibra ontologica a acestui neam. Ca acestia au facut zid in jurul candidatului ACL – desi “crestin” in aceast acronim este o pura demagogie – asta nu o poate nega nici cel mai fidel om de “dreapta”. Doar fanaticii ar putea sa nege o evidență. De altfel, toti neoculturnicii care au vrut sa discrediteze, prin candidatura mea la europarlamentare, directia pe care am mers, cea conservatoare, in care libertatea Credintei in general si a Bisericii in mod special, Familia ca nucleu esential al societatii si al dezvoltarii personalitatii copilului si Statul national, care sa contribuie la dinamismul intern al Europei prin ceea ce-l defineste, iar nu printr-o “regionalizare” dictata, prin fărâmițare adica, sa se topeasca inform intr-un moloh economic destructurant, toti acesti intelectuali ideologizati sunt în spatele sau in fata candidaturii lui Klaus Johannis.

    In concluzie, primarul Sibiului poate fi un om decent, desi modul in care s-a prezentat in campanie a fost deziluzionant (practic, pentru mine acest om inca este o mare necunoscuta; nu mi-a permis sa-l percep decat prin faptul ca e neamt, deci stie sa faca bine lucrurile) si nu au fost atacate temele fundamentale care tin de politica postului râvnit – mai ales Armata si Politica externa, domenii in care seful statului are atributii încărcate de responsabilitate, intr-o perioada in care razboiul este o realitate prezenta in proximitatea noastră iar Romania o țară extrem de vulnerabila, cu o armata aproape inexistenta – insa marea problema pentru mine sunt forțele emergente antinationale, revoluționare, care-l gardează.

    http://activenews.ro/de-ce-%E2%80%AAnu%E2%80%AC-iohannis_1872514.html

    rupul pentru Dialog Social

    Apel către nehotărâți

    Nu vă amăgiți că stând acasă nu veți vota. Stând acasă, veți vota un impostor periculos.

    Dragi prieteni care vă gândiți să nu ieșiți pe 16 noiembrie din casă pentru că n-aveți cu cine vota,
    Respectându-vă libertatea opțiunii, vă rugăm să ascultați o clipă „oful” nostru, al celor care au ieșit la vot și vor ieși și-n turul al doilea:
    Convingerea noastră este că episodul electoral prin care trecem acum este – după mineriadele din vara lui 1990 și după cutremurarea societății din vara lui 2012 – al treilea moment de alertă maximă din istoria noastră post-decembristă. Numai un orb nu vede la ce mijloace recurge un grup de oameni cinici în preajma alegerilor, pentru a pune definitiv mâna pe putere și a o utiliza doar în folosul lor. Nu contribuiți, cu dezgustul vostru pentru politică și politicieni – ajungând să credeți că „toți sunt la fel” –, la un deznodământ politic care, pentru o perioadă nedeterminată de timp, se poate dovedi catastrofal pentru viețile noastre.

    http://www.revista22.ro/apel-catre-nehotarati-49765.html

    http://www.romaniaunita.info/2014/10/30/clipul-electoral-al-partidului-romania-unita-votati-vlad-tepes/

    În 2004, România a avut de ales între doi comunişti. După 10 ani, avem de ales între feudalii autohtoni şi feudalii altora. Trăim într-o Românie de Ev Mediu în care baronii de diferite tipuri îşi impart moşiile şi resursele. Transilvania s-a săturat de moşierii din sud şi din Moldova, dar este pusă în faţa opţiunii pentru un alt tip de feudal care a practicat în Sibiu acelaşi tip de retrocedări ca şi baronii PSD sau grofii UDMR.

    Campania electorală este cel mai prost moment pentru a fi imparţial, am observat acest luxru din reacţiile la poziţiile pe care le exprim. În acest moment special, orice îndoială cu privire la Victor Ponta te transform automat în ”omul lui Băsescu”, iar orice critică la adresa lui Iohannis în ”omul lui Victor Ponta”. Radicalismul electoral merge chiar mai departe: simplul fapt de a nu fi un fan absolut al unuia dintre candidaţi te pune pe lista acuzaţilor. Democraţia românească a devenit un fel de proces public în care fiecare parte o execută fără milă pe cealaltă, iar ambele părţi îi execută pe cei care nu doresc să participe la circ. Pentru că, într-o Românie medievală, dezbaterea electorală a luat forma bâlciului şi a batjocurii.

    Soluţia ar fi scoaterea României din feudalism, nu perindarea feudalilor de diferite apartenenţe, dar pentru aceasta este nevoie de mai mult decât de două tabere care împroaşcă noroiul unii peste alţii, dar şi pretutindeni în rest. De fapt, cei care sunt scârbiţi de bătălia feudalilor sunt destul de mulţi, ca dovadă stă numărul imens al celor care nu participă la vot.

    http://www.romaniaunita.info/2014/11/11/bogdan-diaconu-optiunea-fatala-a-romaniei-romanii-au-de-ales-intre-feudalii-sai-si-feudalii-altora-grofii-udmr-etern-castigatori/

    Vom regreta indiferent ce sau pe cine vom vota, aşa cum românii au regretat că l-au votat pe Iliescu, apoi au regretat că l-au votat pe Constantinescu, apoi din nou pe Iliescu, apoi au regretat amarnic că l-au votat pe Băsescu. Aşa cum au regretat că au votat un partid sau altul, oricare dintre cele care s-au succedat la putere. Aceste adevăruri nu reprezintă însă un îndemn la boicot, ci la luciditate, dacă mai avem voie la ea!

    Votarea este, într-adevăr, o datorie de cetăţean. Confirmarea impostorilor şi transformarea unuia dintre ei în preşedintele României nu este o datorie. Dar exact acest lucru se va întâmpla în momentul în care oricine va ieşi câştigător se va împăuna cu nu ştiu câte procente şi va dicta, în contul lor, următorii paşi de distrugere a României. Prezenţa la vot mi se pare o datorie, anularea lui şi trimiterea semnalului că vrem altceva, o datorie la fel de mare.

    http://www.romaniaunita.info/2014/11/02/bogdan-diaconu-orice-am-vota-tot-vom-regreta/

    Printre subiectele abordate de Călin Popescu Tăriceanu s-a numărat și cel al regionalizării. „Nu trebuie să creăm o nouă treaptă administrativă care să însemne mai multă birocrație, însă crearea unor regiuni care să poată atrage mai mulți bani și să se dezvolte mai bine, ar fi benefică. Rămâne de văzut însă cât de dispuși sunt cei din Guvern și cei din consiliile județene să cedeze din prerogative” – a spus Tăriceanu adăugând că deocamdată nu vede prea mare disponibilitate din partea niciunei părți. De asemenea, Tăriceanu a evitat să se pronunțe cu privire la autonomia pe criterii etnice, însă a spus că în opinia lui în zona Covasna și Harghita toți cetățenii ar trebui să știe atât limba română cât și limba maghiară. „Atât românii cât și maghiarii de aici ar trebui să fie bilingvi, și vreau ca această comunitate să fie liberă și realizată” – a spus Tăriceanu.

    http://stiri.covasnamedia.ro/2014/11/12/calin-popescu-tariceanu-in-campanie-la-sfantu-gheorghe/

    http://www.expresmagazin.ro/revoltator-tariceanu-premierul-lui-ponta-romanii-din-covasna-si-harghita-ar-trebui-sa-stie-limba-maghiara/

    http://www.cotidianul.ro/vv-ponta-versus-kw-iohannis-solutia-si-antisolutia-250911/

    http://www.cotidianul.ro/ce-face-basescu-daca-iohannis-e-gasit-incompatibil-251496/

    Devine tot mai evident, pe zi ce trece, ca aruncarea lui Werner Klaus Johannis catre Presedintia Romaniei reprezinta un plan bine stabilit, de sfartecare si ingenunchere a tarii noastre de catre masoneria germana, care nu va uita nicodata „tradarea” acesteia din cel de-al doilea Razboi Mondial. De aceea, am sa public in cele ce urmeaza cateva informatii esentiale despre legaturile lui Werner Klaus Johannis cu masoneria de sorginte germana, precum si despre principiile care conduc masoneria.
    Inainte de a fi propulsat in structurile masonice, Werner Klaus Johannis s-a aflat intr-o perioada de studiu de catre „fratii” sai masonii germani, timp in care i-au fost testate o serie de calitati precum: potentialul de putere al relatiilor la varf pe care le detine, influentarea deciziilor la nivel inalt prin functia pe care o are. Alaturi de el, au fost monitorizate si alte persoane cu putere de decizie, care aveau anumite goluri de personalitate, erau avide avide de putere, dornice de functii si pozitii sociale de conducere. Asa s-a ajuns la „alianta” dintre PDL- PNL, doua partide intesate de oameni avizi de putere economica si politica doar pentru sine.
    Evolutia lui Werner Klaus Johannis a fost din plin monitorizata de serviciile de informatii, insa acestea nu au spus niciodata ca prin acest sas masoneria germana isi propune sa influenteze si sa controleze principalele institutii de decizie nationale si internationale de la noi. Cu toate acestea, romanii stiu bine ca masoneria are ca scop sa detina controlul in domeniu economic, politic, cultural si mai nou militar.
    Ce nu stiu insa romanii, si nici multi dintre masoni (cei mai mici in grad sunt simple unelte care doar cred sau isi imagineaza ca stiu cate ceva), sunt activitatile secrete derulate de masonerie, acestea fiind cunoscute numai de un grup foarte restrans (structura de putere a masonilor se bazeaza pe ranguri ierarhizate, in care membrul situat la un anumit nivel ierarhic nu-si cunoaste decat seful de pe nivelul imediat superior, in genere acesta fiind cel care l-a recomandat si sustinut pentru a accede in masonerie).
    Ei bine, una dintre activitatile secrete ale masoneriei germane este dezagregarea teritoriala si economica a Romaniei, lucru care s-a vazut in ultimii 25 de ani.
    Dar haideti sa vedem legatura lui Werner Klaus Johannis cu masoneria germana.
    Dupa instalarea primarului sas Werner Klaus Johannis la carmuirea orasului Sibiu, masoneria germana a devenit tot mai virulenta, gasind in persoana primarului o adevarata coloana a V-a pentru promovarea intereselor de dominare si control.
    Johannis a fost sprijinit in activitatea sa de lideri si afaceristi de marca din Sibiu, care au capatat pozitii importante pe harta puterii fiind catalogati drept principalii „sateliti” ai Clubului Economic German. Printre acestia au aparut in centru atentiei masonilor si Steffan Mildner, coordonatorul biroului de consultanta romano-germana GTZ din Sibiu, al carui nume a fost conectat la ramificatiile afacerii retrocedarilor din centrul istoric al Sibiului catre Consistoriul Evanghelic German.
    Motivatia masonica a acestui gest o reprezinta faptul ca de numele GTZ se afla legat importanti finantatori care isi desfasoara activitatea in cadrul Ministerului Federal de Interne German, in interiorul caruia activeaza importanti lideri masonici in frunte cu Otto Schilly. Alaturi de acesta pe harta puterii masonice sibiene si-a facut incet loc Steffan Johannes Max Braune, numarul doi in cadrul Aliantei PNL-PD Sibiu si aflat in structura de conducere a Clubului Economic German. A fost propulsat in prim plan ca urmare a finantarilor masive acordate actualei puteri sibiene, prin verigile afacerii Titan Trade, precum si prin influentarea unor centre locale de putere, precum Consiliul Local, in presoana Otiliei Man.
    Cel mai recent membru al filierei germane il constituie Andreas Huber, care „pastoreste” afacerile reprezentantei germane Opel la Sibiu, si pe care Werner Klaus Johannis l-a cununat in cursul lunii august, creandu-i partie pentru a accede in cercul de elita al Clubului Economic German.
    Paradoxal este faptul ca cel care a netezit terenul pentru proliferarea masonilor germani mai sus mentionati in Sibiu nu este de origine germanica, ci este un roman: Crin Andanut, de profesie economist. Increngaturile propulsarii lui Crin Andanut ca si capat de pod al masoneriei de sorginte germanica se regaseste in anul 1993. Pe atunci cel in cauza era sef de cabinat la Fundatia Romano-Germana si avea in vizor ca in functia de director al institutiei mai sus mentionate sa fie promovat un om care sa faca jocurile masoneriei.
    Speculand o presupusa relatie de concubinaj intre directorul fundatiei din acel moment si secretara acestuia, Crin Andanut s-a trezit peste noapte in functia suprema de decizia a fundatiei mai sus mentionate. Pe aceasta cale, si-a castigat increderea masonilor si a dat frau liber patrunderii in Sibiu a masoneriei germane, facand interventii ca, prin influenta sa, pionul german GTZ sa aiba sediul in buricul orasului, pe strada Avram Iancu. Intalnirile masonilor germani au ajuns astfel sa aiba loc la ceas de taina in crama Mildcosib, care apartine aceluiasi Steffan Mildner de la GTZ si in cadrul careia isi expun ideile de sorginte masonica persoane precum: Werner Klaus Johannis si arhitectul sef Szabolts Guttmann.
    Si, pentru a va face o idee de ceea ce se intampla acum in Romania (mitinguri „spontane” de sustinere a lui Johannis, dezbinare, haos, manipulari ordinare ale populatiei) va voi prezenta cateva dintre sloganurile masonice germane:
    1) „Multimea este oarba si de aceea poate fi atat de usor manipulata”
    2) „Prin haos la ordine”
    3) „Politica si morala nu trebuie sa aiba nimic comun”
    4) „Dreptul constra in forta”
    5) „Scopul masonic isi justifica intotdeauna mijloacele”
    6) „Dreptul trebuie sa fie al celui mai tare
    7) „Libertatea este o idee himerica”
    8) „Oamenii politici sunt niste papusi de paie in mainile maestrilor”
    9) „Nevoia painii zilnice ii dreseaza gradat pe oameni”
    (voi reveni)

    Marș la vot! Votaţi cu opoziţia, dacă o găsiți

    http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Votati%20cu%20opozitia%20GM.htm

    Ponta a anunțat că recunoaște înfrângerea sa. Înainte de numărarea tuturor voturilor!
    În opinia mea:
    – Ponta a deranjat pe Marele Licurici cu unele tentative de mișcare în front (cum au fost inițiativele de încheiere a unor relații comerciale cu China);
    – Marele Licurici a ajuns la concluzia că planul B este mai profitabil (îl puteți vedea pe Iohannis ăsta zicând măcar ”Dar, Șefu’…” în fața Marelui Licurici?);
    – Ponta a primit comandă să se declare înfrânt;
    – protestele din stradă, bine orchestrate, au fost folosite ca pretext pentru a forța această decizie;
    – românii masochiști vor avea orgasme multe și intense: regimul băsist, cel mai obedient regim față de mahării din exterior, continuă;
    – planul B mi s-a părut răul cel mai mare; sunt mulțumit că am mers la vot și am votat pentru Ponta, asta mă face să nu mă simt vinovat pentru ce va urma în țara asta.
    Prăbușirea României va continua:
    1) schimbarea Constituției în dezavantajul poporului va fi un obiectiv major pentru EI;
    2) secătuirea țării de ultimele resurse;
    3) angajarea țării în tot felul de jocuri planetare periculoase, primejdioase pentru întreaga lume;
    4) vânarea și persecutarea, pe motive fabricate, a cârtitorilor, a politic-disidenților.

    Pentru mine, ultima speranță se numește Dumnezeu.
    Doamne, ocrotește-i pe români!

    http://informatiinecesare-crystal.blogspot.ro/2014/11/epilog-deprimant-al-alegerilor.html

    Vin alegerile, şi românii se tot întreabă, ca pe vremea lui Caragiale: „Dar eu cu cine votez?”. Tragicomedia poporului român surprins de modernitate este în plină desfăşurare. De fapt, nici nu ştim ce ne-a zăpăcit mai tare de cap: modernitatea sau democraţia, înnoirile fără de nici o rânduială sau dezbinările în numele nu-ştiu-căror cauze? Oricum, cert este că de la Sfântul Mucenic Constantin Brâncoveanu şi până astăzi tot orfan a fost acest popor – orfan de conducători români, orfan de oameni care să-şi dea viaţa pentru el şi pentru Hristos, pentru neam şi credinţă.

    Nădăjduim ca mesajul nostru să ajungă nu numai la ortodocşii români din ţara noastră, ci cât mai departe, oriunde Ortodoxia trăieşte prin câţiva dintre mărturisitorii ei. Când ortodocşii din întreaga lume se vor organiza ca să se roage împreună după această lucrare a „candelei”, când vom hotărî anumite zile de post negru şi rugăciune pentru oprirea prigoanei împotriva creştinilor din zone precum Siria şi Irak, altul va fi cursul istoriei.
    Aceasta credem noi că trebuie să fie mărturia noastră creştină asupra timpurilor pe care le trăim, conştientizând că războiul acesta global care este dus împotriva omului, a normalităţii, nu este altceva decât lupta pe care cel rău o duce pentru a-şi supune lumea, pentru a o îndepărta de Hristos. Căci, întru El, stăpânitorii întunericului acestui veac ştiu că nu ne pot face nimic.

    http://www.familiaortodoxa.ro/2014/10/28/noi-alegem-sa-i-urmam-lui-hristos-iar-el-va-alege-pentru-noi/

    Apreciază

  35. aha said, on noiembrie 18, 2014 at 9:07 am

    mda. vremuri grele fratilor!

    Apreciază

  36. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 9:07 am

    Filosoful francez de origine română Serge Moscovici, considerat „părintele” psihologiei sociale şi teoretician al ecologiei, a murit duminică, la vârsta de 89 de ani, informează MEDIAFAX. A fost un „mare erudit”, un „om liber”, care a ocupat „un loc aparte” în ştiinţele sociale, a declarat premierul Franţei, Manuel Valls. Este tatăl lui Pierre Moscovici, actualul comisar european pentru Afaceri Economice si fost ministru de Finante al Franţei.

    http://www.cotidianul.ro/a-murit-filozoful-francez-de-origine-romana-serge-moscovici-251493/

    Dumnezeu sa il ierte! Fie-i tarina usoara.

    Apreciază

  37. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 9:19 am

    Dosarele penale privind mafia imobiliara sibiană, condusă direct de Klaus Iohannis, au fost ținute ascuns la DNA, ani de zile, de către procurorul șef de secție Doru Țuluș, la ordinul doamnei procuror general de la vremea respectivă, Laura Codruța Kovesi. Pe aceasta o cunosc personal de când lucra la Sibiu și era abonată la revista ,,Justitiarul ”, pe care o primea de la mine personal. Atunci îmi dădea dreptate, când citea ,,la cald ” toate ticaloșiile comise de protejatul ei de acuma, Klaus Iohannis! Date despre aceste dosare, precum și răspunsul domnului Doru Țuluș privind furtul unor imobile în valoare cumulată de sute de milioane de euro – prescriere faptelor cele mai grave și pasarea restului de încadrări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, cu restul faptelor minore care oricum se prescriau! – se regăsesc la finalul acestui articol: http://www.justitiarul.ro/ce-nu-stie-ani-despre-klaus-iohannis-2/

    http://www.justitiarul.ro/pas-cu-pas-adevaratul-klaus-werner-iohannis/

    Sloganul lui Schuster, „Ne luăm ţara înapoi!”, se referă la Transilvania, nu la România încăpută pe mâna ticăloşilor care ne guvernează de 24 de ani, cum au înţeles greşit românii din alte zone ale ţării! Mesajul chiar aşa apare pe paginile revizioniştilor, trilingv: „Ne luăm țara înapoi !!! Visszavesszük az országot !!! Wir holen uns unser Land zurück !!!” Acest slogan al lui Willy Schuster apare şi pe pagina de Facebook a lui Sabin Gherman, dar şi pe alte pagini revizioniste, cum ar fi „Regiunea Autonomă Transilvania” (https://www.facebook.com/pages/Regiunea-Autonoma-Transilvania/459020214196262 ), „Liga Transilvania Democrată” sau „Autonomy for Transylvania” (AFT).

    http://www.justitiarul.ro/sasi-corciti-si-romani-tradatori-militeaza-pentru-dezmembrarea-romaniei/

    Cind am vazut declaratia lui Iohannis mi-am adus aminte ca am mai vazut-o undeva…

    Recent Klaus Iohannis a afirmat că el se gândea să candideze la preşedinţia României încă din anul 2001: „Din 2001, m-am gândit să fiu preşedintele României, când au început jurnaliştii să mă întrebe” (http://www.antena3.ro/politica/klaus-iohannis-viseaza-la-prezidentiale-inca-din-2001-255685.html) Este o mare minciună fiindcă nu l-a întrebat nici un jurnalist aşa ceva şi asta v-o spune un ziarist sibian! În anul 2001, fiind doar în al doilea an din primul mandat de primar, era un mare necunoscut chiar şi pentru sibieni, iar în ţară nu auzise mai nimeni de el. Această declaraţie, total nefondată, denotă pe lângă infatuarea specifică acestui personaj şi o siguranţă de sine ieşită din comun! Ce mari realizări avea la activ, încât să afirme că se considera încă de atunci capabil să conducă destinele unei ţări, după ce a condus şters şi doar un singur an un oraş de mărime medie? Întrebarea fiind retorică o să răspund tot eu: în tot mandatul 2000 – 2004 singura „măreaţă realizare” a lui Iohannis Klaus Werner, în calitate de primar al Sibiului, a constat în plantarea de ghivece cu muşcate pe stâlpii de iluminat public care mărgineau principalele artere din oraş! Deci, da, această „activitate laborioasă” îl recomanda în mod clar pentru ocuparea primei funcţii în stat…

    http://www.justitiarul.ro/pentru-linistea-germaniei-un-gauleiter-se-vrea-in-fruntea-romaniei/

    Am citit, cu mare dificutate, cele 58 de pagini ale „raportului prezidenţial” al lui Klaus Iohannis, intitulat „România lucrului bine făcut”, scrise într-un veritabil limbaj de lemn, luat, direct, din textele rapoartelor prezentate la plenarele şi congresele partidelor comuniste. „România lucrului bine făcut” este o înşiruire de fraze sforăitoare, care nu ne spune nimic despre starea reală actuală a economiei şi societăţii româneşti şi nimic concret despre cum se va schimba această stare în cei 10 ani cât vrea să stea la Cotroceni autorul acestei mostre de demagogie electorală. Nu aflăm nimic despre sărăcirea şi umilirea la care a fost supus poporul român în ultimii 25 de ani, nimic despre marea hoţie numită „privatizare”, despre modul în care poporul român a fost deposedat de avuţia productivă, de capitalul acumulat din munca lui de-a-lungul istoriei, nimic despre faptul că acest capital, în valoare de peste 500 miliarde de euro actuali, a fost trecut, pe nimic, în proprietatea guvernanţilor, uzurpatori şi trădători, şi a corporaţiilor transnaţionale, nimic despre cele peste 2.000 de miliarde de euro profituri realizate de acest capital şi însuşite de noii lui proprietari, nimic despre distrugerea a mai mult de o treime din acest capital, nimic despre distrugerea a peste 4 milioane de locuri de muncă, despre milioanele de români care au fost, astfel, obligaţi să-şi părăsească ţara şi familile, să lase milioane de copii în situaţia de a trăi fără mamă, sau fără tată, sau fără amândoi părinţii.

    http://www.justitiarul.ro/klaus-iohannis-viitor-asasin-economic-al-romaniei/

    De când a intrat în campania electorală, Klaus Iohannis afișează tricolorul românesc la reverul hainei și ține mîna dreaptă la inimă atunci când se intonează imnul național. Este un fățarnic tupeist, fiindcă acest personaj nu a onorat cu prezența sa sărbătorile naționale ale românilor care s-au derulat la Sibiu de-a lungul anilor, începând cu anul 2000, când a fost ales prima oară ca primar. Pe români i-a tratat cu dispreț și superioritate ariană, nu i-a primit în audiențe, deși fișa postului îl obligă să-și plece urechea la problemele cetățenilor. Niciodată, în cei 14 ani de primărie, Klaus Iohannis nu a fost auzit să spună că este român, el afirmând de fiecare dată că este sibian sau sas, dar nu cetățean român! Iată că acuma pozează în mare patriot. O ipocrizie fără margini, așa cum arată și senatorul Sorin Ilieșiu în scrisoarea sa deschisă.

    http://www.justitiarul.ro/senatorul-sorin-iliesiu-despre-ipocritul-klaus-iohannis/

    Am fost profund mirat văzând, deja la începutul lui august, peste tot corturi „prezidențiale” elegante (deci, scumpe) pentru Klaus Iohannis. Ne întrebăm, pe bună dreptate, de unde toate aceste zeci de milioane de lei pentru plata lor și a celor doi-trei susținători ai cauzei sale pe parcursul a aproape trei luni?! PNL-ul nu are definitiv acești bani! Dar și în cazul în care i-ar avea, ce șef de partid avid de putere, cu un bun procentaj electoral și ambiții la Președinție declarate mai demult (sondajul ulterior, chipurile în favoarea lui Klaus Iohannis, a fost măsluit pentru a satisface jocurile din culise pe care le voi demasca în continuare) renunță de bună voie pentru un personaj care a condus un orașel modest și are o condamnare definitivă în niște afaceri dubioase plus alte procese în acțiune la ora actuală!? Răspund cu dvs. împreună:NIMENI! Și care mai primește suplimentar și bizar sprijinul unui alt partid cu un candidat cu șanse mai mari: e vorba de PDL-ul lui Vasile Blaga, cu Monica Macovei, care și-a dat demisia din partid, când s-a văzut victima acestui complot. Nu e greu să ne închipuim de la cine și ce a putut să primească Crin Antonescu și V. Blaga pentru a-și sacrifica cea mai cunoscută personalitate, apreciată a partidului său și cu șanse mult mai mari decât un Klaus Iohannis…
    Să fim onești: Iohannis are șanse minore de a câștiga și aruncarea a cel puțin zece milioane de euro pe ferestră euro pe ferestră sunt excelente – 99,99%! De ce, totuși, are loc această mișcare mai mult decât curioasă, chiar suspicioasă. Nici un partid nu are acest interes, nici PNL-ul însuși. Cine atunci? Răspunsul logic poate fi numai unul, Iohannis fiind și până acum susținut din greu, așa cum a făcut-o din totdeauna: Germania. Clar, numai ea are toți acești bani mulți și interesul de a avea un Președinte etnic german în România. Nu am nimic impotriva unui Președinte integru, care să ne facă onoarea și mândria de a ne reprezenta în interior și exterior și care să-și aducă un susținut aport la dezvoltarea pozitivă a țării, indiferent de origine: evreu, maghiar, tătar, turc, găgăuț dacă vreți, numai să-și facă, în sfârșit, datoria jurată pe constituție.

    http://www.justitiarul.ro/grave-afirmatii-mincinoase-ale-lui-klaus-johannis-cu-privire-la-fosta-organizatie-nazista-a-minoritatilor-germane-din-romania-deutsche-volksgruppe/

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.430320263681298.98356.100001099836955&type=1

    În ianuarie 1994, în revista britanică Intelligence Digest, care se distribuie pe bază de abonamente pentru persoane selecţionate din mediile serviciilor speciale şi care cuprinde numeroase informaţii confidenţiale, a fost publicat un articol, de către redactorul şef, Joseph de Courey, referitor la un acord între Uniunea Sovietică şi Germania, încheiat cu prilejul unor discuţii secrete, la Geneva, în septembrie 1990. Cele două părţi au abordat problemele sferelor de influenţă în centrul şi estul Europei. Redactorul şef al revistei spunea că, ulterior, veridicitatea informaţiilor i-a fost confirmată şi dintr-o altă sursă, neaşteptată, care a dat gir informaţiilor iniţiale.

    http://www.justitiarul.ro/va-aplica-presedintele-klaus-iohannis-intelegerea-germano-sovietica-din-anul-1990/

    Mai multe despre Iohannis – http://www.justitiarul.ro/?s=iohannis&submit=Search

    Alegerile prezidențiale din România au multe aspecte relevante, dar cheia principală a problemei este una geopolitică. Cine și-a imaginat că ele erau de la bun început deschise oricărui rezultat (că ar fi putut câștiga oricare dintre candidații principali) s-a înșelat – și s-a înșelat tocmai pentru că a ignorat miza geopolitică a acestor alegeri.

    Care este această miză? România are (iar) nenorocul istoric de a fi plasată geografic la linia de confruntare între Rusia și marile puteri occidentale. Aceasta îi conferă o importanță strategică deosebită, în total contrast cu lipsa ei de importanță economică și militară. În contextul conflictului cu Rusia, cine anume conduce România și cât de disciplinată va fi România în executarea unor directive americane, ale NATO sau ale UE devin lucruri vitale pentru marile puteri. Cu cât țara are o mai mare autonomie, cu atât ea se poate disocia de unele strategii concepute la Washington sau la Bruxelles (fie în centrul Bruxelles fie la Evere…) Or, o politică autonomă (axată pe interese naționale, și nu pe prioritățile NATO) este ultimul lucru pe care și-l dorește Occidentul, care are deja mari probleme, în acest sens, cu state ca Turcia și Ungaria. Un lider relativ independent, cum e Viktor Orbán la Budapesta sau Erdogan la Ankara, care cenzurează directivele occidentale funcție de interesele naționale pe care le reprezintă, este o mare sursă de probleme pentru puterile ce vor să controleze lumea. Ar fi fost un coșmar pentru marile puteri să aibă și la București un lider politic relativ autonom sau cu un grad apreciabil de independență. De asemenea, ar fi fost foarte neplăcut ca în România conducerea să manifeste ezitări în intransigența față de Rusia, așa cum manifestă, de exemplu, Sofia.

    http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/17/cheia-geopolitica-a-alegerilor-prezidentiale-din-romania/

    Apreciază

  38. romario1 said, on noiembrie 18, 2014 at 9:59 am

    Protestantul asta a fost respins de blocuri mari de populatie majoritar ortodoxa in Muntenia, Oltenia si Moldova. Nu are dreptul moral sa se prezinte drept presedintele acestor regiuni istoric ortodoxe!

    Apreciază

    • geo said, on noiembrie 18, 2014 at 10:22 am

      asa este…mai jos este un link referitor la faptul ca jumatate dintre romani nu au presedinte…

      Apreciază

    • aha said, on noiembrie 18, 2014 at 11:28 am

      @romario1. si acum ce facem frate? dupa ce ca suntem si asa invrajbiti mai bagi si tu un fitil?

      Apreciază

      • romario1 said, on noiembrie 18, 2014 at 2:29 pm

        @aha, nu bag fitil, doar constat ca protestantul nu e reprezentativ pentru 3 provincii romanesti istorice, locuite majoritar de ortodocsi, ci este impus prin propaganda, minciuna si inselatorie. Protestantul va ocupa prin impostura acel post de presedinte. In toata aceasta perioada a alegerilor a existat o campanie pe net dusa impotriva romanilor regateni de religie ortodoxa si chiar s-a cerut de greco-papistasi (din papistasi au iesit protestantii) ori convertirea fortata a ortodocsilor, ori alungarea lor in Rusia ortodoxa (vezi forumul eva, sectiunea familie, topicul „ortodoxia e cancer”). Protestantii injura icoanele, sfintii si pe Maica Domnului. Cum ar putea fi un protestant reprezentatul romanilor ortodocsi majoritari si care au votat impotriva lui covarsitor??
        Acest protestant care se crede presedintele romanilor este impus, este nereprezentativ si e un impostor!

        Apreciază

  39. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 10:08 am

    Un articol apărut încă de acum 11 luni la o oficină a aripii PSD-iniţiaţi îl dădea pierzător pe Ponta.

    Totul era atât de minunat. Sondaje peste sondaje în care Crin Antonescu scade. O mână de ajutor din partea acestuia care fie nu înțelege ce i se întâmplă, fie înțelege dar nu-i pasă și s-a resemnat că va trebui să se mulțumească doar cu amintirea interimatului din timpul „loviturii de stat”. Rar a fost văzut o prestație atât de lamentabilă a unui candidat la președinție, încât singura analogie care îmi vine în minte este acel celebru „Lăsați-ne să ne pregătim pentru Liga Campionilor”.

    http://www.cadranpolitic.ro/?p=4876

    Marţi au fost eliberaţi din arestul poliţiei naţionaliştii slovaci Misun Marian şi Stephen Potocky. Aceştia fuseseră reţinuţi sâmbătă, 10 noiembrie, pentru că în timpul unei manifestaţii din Bratislava au dat foc steagului Uniunii Europene. Pentru acest gest au fost săltaţi imediat de forţele de ordine şi acuzaţi nici mai mult nici mai puţin decât de “ofense aduse naţiunii” şi “incitare la ură rasială”.

    http://www.frontpress.ro/2012/11/slovaci-arestati-pentru-ca-au-incendiat-steagul-ue-video.html

    În ultimele zile asistăm la un nou val de atacuri împotriva Bisericii Ortodoxe. Unii preoți și-au exprimat susținerea pentru Victor Ponta și i-au îndemnat pe credincioși să voteze cu acesta la alegerile prezidențiale din această duminică. De aici s-a ajuns ca o mulțime de jurnaliști anti-creștini, mercenari de campanie a lui Iohannis, să acuze BOR că susține PSD-ul. Doar că nu există nici un comunicat oficial al Bisericii în care să fie susținut neo-comunistul Victor Ponta, iar preoții care l-au susținut pe acesta public nu reprezintă în nici un caz majoritatea preoților Bisericii Ortodoxe.

    Sunt de părere că preoții ce și-au exprimat public susținerea pentru Victor Ponta, îndemnând românii să voteze ”candidatul ortodox” au făcut o greșeală. E dreptul lor să voteze cu Ponta, dar cred că sunt suficient de inteligenți să realizeze că președintele PSD se folosește doar de ortodoxie pentru a atrage voturi. Nu e decât un comunist format de Ion Ilici Iliescu și Adrian Năstase în spirit bolșevic și anti-creștin. Poate că acesta a fost botezat ortodox, dar faptele lui arată că nu are respect față de Biserică și față de credința majorității românilor. Îmi e scârbă să văd cum Ponta se dă drept bun ortodox în campania electorală, profitând de faptul că Iohannis e protestant. Dar la alegerile parlamentare din 2012 l-a ajutat să intre în Parlament pe Remus Cernea, un activist homosexual și dușman al Bisericii.

    http://www.frontpress.ro/2014/11/dusmanii-bisericii-ortodoxe-vad-doar-ce-la-place-nu-tot-adevarul.html

    Circa jumătate din România nu are candidat și nu va avea președinte pentru că nu se simte reprezentată de nimeni. Ca urmare, nu participă la vot. Cine vorbește în numele ei și cine stă să o asculte? Și de ce nu ar fi această jumătate importantă, numai pentru că nu vrea să se lase păcălită de promisiuni electorale? Se tot insistă pe valoarea celor care merg la vot. Și cei care nu merg dau un semnal foarte important: nu au pe cine vota!

    Jumătate din România nu intră în duelul președinților pentru că simte că niciunul dintre candidați nu joacă pentru țară, ci pentru sine și pentru propria armată. Această jumătate nu ar trebui uitată și marginalizată, semnalul pe care ea îl dă este esențial, chiar dacă nu este promovat, ci criticat. Iar la prezidențiale stăm bine ca participare. Două treimi din România nu e reprezentată de europarlamentari (conform cu participarea la alegerile pentru Parlamentul European).

    http://www.frontpress.ro/2014/11/jumatate-din-romania-nu-are-presedinte.html

    Sistemul politic românesc actual este cel mai restrictiv şi discriminatoriu din Uniunea Europeană şi din întreaga lume democratică

    http://bogdanmandru.wordpress.com/generatia-21-cum-nu-poti-incepe-un-partid-politic-in-romania/

    „Marea împărţeală“ a asfaltului. Transilvania şi Banatul au luat 1 mld. euro pentru autostrăzi şi drumuri naţionale în trei ani. Moldova este elevul „repetent“, care a primit doar 100 mil. euro

    http://www.zf.ro/business-construct/marea-imparteala-a-asfaltului-transilvania-si-banatul-au-luat-1-mld-euro-pentru-autostrazi-si-drumuri-nationale-in-trei-ani-moldova-este-elevul-repetent-care-a-primit-doar-100-mil-euro-13425130

    Transilvania şi Banatul au atras în ultimii trei ani cei mai mulţi bani pentru construcţia de autostrăzi şi reabi­litarea de drumuri na­ţionale, puţin peste 1 mld. euro, în timp ce Moldova este zona care a prins cele mai mici investiţii în şosele, doar circa 100 de milioane de euro, arată o analiză a ZF pe baza plăţilor realizate în pe­rioada 2012-2014 de către Com­pania Naţio­nală de Autostrăzi şi Drumuri Na­ţio­nale din România (CNADNR).

    http://www.zf.ro/business-construct/top-10-plati-realizate-de-cnadnr-in-2014-transilvania-si-banatul-au-atras-in-ultimii-trei-ani-cei-mai-multi-bani-pentru-constructia-de-autostrazi-13429811

    Potrivit lui V ladimir Jirinovski, Polonia poate profita de situaţia instabilă din regiune pentru a încerca să anexeze oraşele ucrainene Liov şi Rovno, Ungaria ar revendica zonele transcarpatice, iar România Cernăuţiul şi Bucovina.

    “Aceste teritorii le aparţin. Harta secolului 16 arată că aceste teritorii au fost ocupate de Kiev“

    http://activenews.ro/jirinovski-declaratii-surprinzatoare-despre-romania-si-polonia_1872858.html

    Apreciază

  40. Gil-galad said, on noiembrie 18, 2014 at 10:10 am

    papadiu said, on noiembrie 17, 2014 at 3:04 pm

    „nu are decat sa piara statul. oricum e putred si vandut lui mamona.
    in fapt statul roman suveran exista numai pe hartie si in iluziile unora.
    in istorie au pierit state si au renascut cu voia lui Dumnezeu ( vezi statele romane sau statul sarb, sau grec, etc)
    trebuie pastrat ceea ce este valoros – credinta si neamul; de asta trebuie sa tinem si sa avem nadejde in Dumnezeu.
    daca ne vom pocai si vom fi vrednici si daca mai este timp va ridica Dumnezeu oameni si ne va face alt stat roman.

    de consultat Biserica si statul – Sf Iustin Popovici”

    ” Slava intru cei de sus lui Dumnezeu, si pe pamant pace, intre oameni bunavoire.” (Psalmi)

    Sunt de acord cu tine in tot ce ai scris, si multumesc pentru cartea recomandata, cu adevarat de suflet folositoare. Cand citesti Sfintii Parinti te mai inteleptesti putin. Serafim de Sarov a trait intr-o vreme cand evenimente intunecate s-au petrecut, dar Sfantul traia numai in rugaciune si s-a nevoit 1000 de zile si nopti spunand:” Doamne, milueste-ma pe mine pacatosul”. Rugaciunea neincetata fratilor, si atunci cand stai jos, faci ceva, mergi , tot timpul rugaciunea inimii lui Iisus Hristos, care ne va inteleptii si intari in aceste vremuri tulburi. Tacere si mai putin vorbe, caci vorba ne indeparteaza de Duhul Sfant, in timp ce tacerea ne aduce mai aproape de El. Pustnicii nu mai au nevoie de lumesc si traiesc numai in rugaciune si cele lumesti.
    Politica crestinii stiu din ce aluat este, pentru ca vad mai lamurit duhul lumii, in timp ce oamenii lumii cad inselati si confunda bunul cu raul si raul cu bunul. Sa ne rugam mai mult si sa tacem, sa ne caim pentru pacatele noastre, sa dorim numai pe Dumnezeu si lumea sa o lasam cu ale ei, caci lupta aceasta dintre Lumina si Intuneric ne depaseste noua puterile si de aceea trebuie sa le lasam in seama Domnului Dumnezeu, caci El va avea grija si de noi , pacatosii, si ne va intari ca sa nu cadem.
    Tot ce am scris ieri, era poate mania si nu intelepciunea, caci nu inteleg cum un protestant sa ajunga conducator intr-o tara majoritar ortodoxa? Dar oamenii nu au credinta dreapta ortodoxa , si deci rugaciunea inimii, ca sa vada lamurit asa cum o vad cei aflati in starea de rugaciune, atunci cand simt ca primesc intelepciune si cum vad altfel lucrurile decat lumea, de accea si Iisus Hristos, Mantuitorul nostru a spus:” Duhul Adevarului, pe Care lumea nu poate sa-L primeasca, pentru ca nu-L vede , nici nu-L cunoaste; voi il cunoasteti, ca ramane la voi si in voi va fi! Nu va voi lasa orfani ; voi veni la voi. Inca putin timp si lumea nu Ma va mai vedea ; voi insa Ma veti vedea, pentru ca Eu sunt viu si voi in Mine si Eu in voi. Cel ce are poruncile Mele si le pazeste, acela este care Ma iubeste; iar cel ce Ma iubeste pe Mine va fi iubit de Tatal Meu si-l voi iubi si Eu si Ma voi arata lui. Pace va las voua, pacea Mea o dau voua, nu precum da lumea va dau Eu. Sa nu se tulbure inima voastra, nici sa se infricoseze. Nu voi mai vorbi multe cu voi, caci vine stapanitorul acestei lumi , si el nu are nimic in Mine. Eu sunt vita cea adevarata si Tatal Meu este lucratorul. Acum voi sunteti curati pentru cuvantul pe care vi l-am spus. Ramaneti in Mine si Eu in voi. Precum mladita nu poate sa aduca roada de la sine , daca nu ramane in vita, tot asa nici voi, daca nu ramaneti in Mine. Daca ramaneti intru Mine si cuvintele Mele raman in voi, cereti ceea ce voiti si se va da voua. Intru aceasta a fost slavit Tatal Meu, ca sa aduceti roada multa si sa va faceti ucenicii Mei. Precum M-a iubit pe Mine Tatal, asa v-am iubit si eu pe voi; ramaneti intru iubirea Mea. Daca paziti poruncile Mele, veti ramane intru iubirea Mea, dupa si cum Eu am pazit poruncile Tatalui Meu si raman intru iubirea Lui. Aceasta vi le-am spus, ca bucuria Mea sa fie in voi si ca bucuria voastra sa fie deplina. Aceasta este porunca Mea: sa va iubiti unul pe altul, precum v-am iubit Eu. Mai mare dragoste decat aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui sa si-l puna pentru prietenii sai. Voi sunteti prietenii Mei daca faceti ceea ce va poruncesc” (Ioan, 14-15)
    Vin vremuri grele peste noi crestinii, cei mai incercati vom fi atunci cand vom da dovada ca suntem prietenii adevarati ai lui Iisus Hristos, Cel ce este nebiruit si Duh al Adevarului , si toti ce cred in El sunt fratii mei nestituti pana acum. Romanii au viitor doar slavind Numele Sfant al Domnului nostru Iisus Hristos, neincetat, si atunci vor birui intunericul lumii acesteia precum si cea nevazuta de noi, care actioneaza impreuna cu aceasta din urma la distrugerea ultimei redute a credintei crestin-ortodoxe, Biserica si credinciosii ei. Oare nu am inteles ceea ce se intampla astazi? Vedem cum e atacata Biserica in fel si chip; vedem ratacirile oamenilor fara de credinta, care ca niste nebuni voteaza un protestant in fruntea statului, si cu aceasta si-au votat dusmanul si lupul si nu Pastorul adevarat. Ne inceredm si rugam Domnului Iisus Hristos, Domnul Dumnezeu Tatal si Duhul Sfant precum si Pururea Feciaora Maria impreuna cu Sfintii Parinti ai Bisericii Crestine adevarate ca sa ne ajute si ierte pentru pacatele noastre stiute si nestiute, inca din copilarie si pana azi.
    Lumea cu ale ei,noi crestinii pe drumul nostru care este numai calea Mantuitorului nostru iubit, si bucuria noastra neegalata de nimic altceva lumesc. Nebuni dupa El, batjocoriti de lume, dar mergand pe calea aceasta a mantuirii, care este bucuria noastra mai presus de bunurile lumesti pieritoare si slava desarta care le insotesc, in simplitate traind si in rugaciune, gandind numai la Imparatia Cereasca si la Tatal nostru Dumnezeu Atottiitorul, Care pururea va fi in vecii vecilor, El fara de inceput, si asa cum spunea Mantuitorul nostru,”Cerul si pamantul vor trece, dar cuvantul Meu nu va trece.”

    Apreciază

    • Ionut said, on noiembrie 18, 2014 at 11:06 am

      O nebunie, ce sa mai… Initial, m-am speriat. Am crezut ca Iohannis a zis asa ceva despre Biserica.
      Baiatul asta de la Hotznews e intr-o stare postelectorala euforica. Mai are si germenele (patogen) al unui adevarat comisar sovietic. Eh, ce cariera ar fi facut asta in alte vremuri…
      Soros?! N-are cum sa-i pese de Rosia Montana, atat timp cat a pus gheara pe Kosovo, unde face cam acelasi lucru. Din partea mea, sa finanteze cat de multe ONG-uri, sa pompeze milioane de dolari in asociatii pro-Rosia Montana. Dar si astia de la ONG-uri sa fie romani adevarati si sa simta cand se misca macazul. Sa nu fie niste roboti. Sa-i ia banii si atat.
      Vad ca apar tot felul de falii in societate, mai mult sau mai putine reale. Unii care sunt pro-Rosia Montana sunt impotriva Bisericii, desi Sf. Sinod n-a fost niciodata de partea RMGC. La fel chestia cu coruptia. Problema e ca atunci cand oamenii se inflacareaza de o idee (chiar buna), nu mai asculta de glasul ratiunii.
      Ca o parere personala: cred ca Ponta n-ar trebui sa plece. Sper ca dusul rece pe care l-a primit sa-l fi trezit la realitate. Poate va intelege cat valoreaza „prieteniile” politice de conjunctura, atat interne cat si externe. Nu ma incalzeste cu nimic daca pleaca si in locul lui vine altul care o ia cu prostiile de la zero. Acum are posibilitatea sa demonstreze, prin fapte, ca e un bun crestin-ortodox si un bun roman.
      Unul din cele mai nocive lucruri, in acest moment, e sa ne intaratam unii impotriva celorlalti, pe teme de Rosia Montana, de DNA, de prioritati, de „stanga” si „dreapta”, de apartenenta regionala, de civilizatie si cultura.
      Haideti sa fim un pic mai… evrei, nu ca si credinta, ci ca si constiinta si unitate nationala.

      Apreciază

  41. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 11:02 am

    În aceste zile se negociază depunerea mandatului de premier de către Victor Ponta şi numirea unui prim-ministru tehnocrat. Care va forma un guvern de tehnocraţi. Această variantă este acceptată de majoritatea partidelor din actualul spectru politic şi agreată de principalii parteneri strategici ai României. Această decizie a clasei poltice are la bază avertismentele clare venite dinspre serviciile secrete care relevă un ridicat pericol de mari tensiuni sociale în perioada următoare.

    http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv-comisarulro/victor-ponta-va-demisiona/se-_281287.html

    …e grav…politrucii au facut tandari Tara si vor sa scoata castanele din foc cu miinile altora…

    Apreciază

    • Iani said, on noiembrie 18, 2014 at 5:44 pm

      Nu ar trebui sa plece cata vreme au majoritate in parlament. Alegerile au fost pentru presedinte, nu legislative. Ponta e rau, dar ma tem, ca daca pleaca, cu neamtul ajuns presedinte, o sa puna un prim ministru si mai rau. Tensiunile din tara sunt intretinute de Soros, de exemplu Transilvania versus Regatul, tendinte autonomiste in Transilvania chiar in randul unor romani spalati pe creier sau cumparati. In mod normal nici nu ar trebui sa existe tensiuni, alegerile s-au terminat, lucrurile ar trebui sa se linisteasca. Dar cred ca se vrea agitatie, debarcarea lui ponta si inceperea unor masuri anti-romanesti. ma intrebdaca nu cumva l-au pus pe neamt presedinte tocmai fiindca se planuuieste ruperea Ardealului de tara si asta e cel mai bun, fiindca nu e roman, nu e ortodox, e ardelean si ca marioneta ar executa exact ce i se cere.

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:32 am

        Ponta trebuie sa plece! Majoritatea PSD in parlament nu e de bine!

        Apreciază

  42. geo said, on noiembrie 18, 2014 at 12:22 pm

    Componența completelor de 5 Judecători pentru anul 2015 ale Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) a fost stabilită, luni, prin tragere la sorți.

    http://www.comisarul.ro/actualitate/inalta-curte-a-stabilit-componenta-completelor-de-_280347.html

    CRIMÃ SI PEDEAPSÃ… O întreagã armatã de primari si consilieri din judetul Vaslui a trecut în barca PSD. Soldatii credinciosi ai partidului lui Ponta au bãtut în lung si-n lat judetul într-o campanie electoralã furibundã. Niciun efort nu a fost precupetit pentru victoria lui Victor Viorel Ponta! Si totusi, acesta, a pierdut. Culmea e cã nici mãcar în judetul rosu Vaslui, Ponta nu a stat foate bine. În marea majoritate a comunelor sau oraselor scorul a fost aproape de egalitate. Cum era de asteptat, Ponta a pierdut în celebra comunã Pungesti (Iohannis a avut 53,84%)! La fel s-a întâmplat si în Bârlad (50.39%), acolo unde a pornit miscarea anti-fracking în judetul Vaslui! La Suletea, Ciprian Tamas, primarul anti-sist cum este poreclit, a câstigat competitia cu 55.02%. Sunt multe motive pentru care Ponta a pierdut alegerile. Sigur e cã unul dintre acestea este nesimtirea cu care a tratat pungestenii si vasluienii. A nu se uita cã e pentru prima datã când un candidat al PSD la prezidentiale ocoleste judetul Vaslui!

    http://www.vremeanoua.ro/ponta-a-platit-pentru-crima-de-la-pungesti

    Povestea ar putea fi spusă și așa:

    În primăvara lui 2014 Ponta câștiga.

    În iunie sau iulie sau august 2014 Ponta câștiga.

    Ar fi câștigat și în septembrie. Ba chiar și în octombrie. În ziua turului unu, pe 2 noiembrie, la ora 16 Ponta era practic președinte: avea un avantaj semnificativ în sondajele care măsurau intenția de vot pentru turul doi; avea resurse imense la dispoziție; niciun nor pe cer.

    Între 2 noiembrie (ora 16) și 16 noiembrie (ora 23, când a anunțat ce și cum) Ponta a pierdut alegerile. Nu cunosc vreun sondaj care să fi fost efectuat înainte de turul doi și care să fi arătat un avantaj pentru Iohannis. Aparent, Ponta nu a făcut nicio gafă majoră, gen vizită-la-Vântu. Aparent a câștigat dezbaterea cu mai mulți telespectatori – prima – și a pierdut-o pe cea cu o audiență mai redusă – a doua. A jucat rațional, obținând susținerea mai multor contracandidați din primul tur (deși însumarea voturilor era de fapt o capcană – detalii aici).

    http://sociollogica.blogspot.ro/2014/11/trei-milioane-de-voturi-in-doua.html?spref=fb

    „Eu înnebunesc dacă vine iar Traian Băsescu la putere. Nu mai pot”, își spune of-ul senatorul Cristiana Anghel, în sediul central PSD.

    Înaintea afișării rezultatelor partiale de la ora 21.00, senatorul PC părea extrem de tensionat și de emoționat, așa că am întrebat-o pe Cristiana Anghel cum se simte. Într-adevăr, tensiunea era maximă. Îi era teamă.

    http://www.stiripesurse.ro/cristiana-anghel-rabufne-te-la-sediul-psd-video_939373.html

    Presedintele Consiliului Judetean Parahova, Mircea Cosma, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, i-a scris o poezie lui Victor Ponta, pe care a recitat-o la conferinta judeteana a PSD desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute.

    „Victor, o galaxie romana in devenire,
    Rasare in universul zidit pe rastigniri,
    Pe temelie veche, de piatra si jertfire,
    El reinalta o tara a vechilor romani!
    Victor Ponta presedinte!”

    http://www.observatorulph.ro/exclusiv/42592-cosma-i-a-scris-o-poezie-lui-victor-ponta-video

    Apreciază

    • papadiu said, on noiembrie 18, 2014 at 3:21 pm

      la varsta asta botezul se face la cererea celui ce doreste sa fie botezat si dupa ce indeplineste anumite conditii,
      ce valoare ar avea botezul prin petitie ? aceesi cu cel facut din constrangere sau din interes.

      Apreciază

      • Ionut said, on noiembrie 18, 2014 at 11:12 pm

        Aici sunt mai multe de discutat. In primul rand, nu stiu daca se poate vorbi de un botez in sensul strict al cuvantului, intrucat botezul savarsit in Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh nu se repeta. Dar trebuie facuta randuiala de la Sf.Botez, adica Mirungerea.
        In al doilea rand, nu-l obliga nimeni pe Iohannis sa vina la Ortodoxie, ci ii prezinta o propunere, pe care daca o va indeplini, va fi de mare folos pentru Romania si pentru el personal. Aceasta prevedere a existat in Constitutia din 1923. De asemenea, poate stiti, poate nu, monarhul Marii Britanii trebuie sa apartina confesiunii anglicane (nu poate fi catolic, de exemplu).
        In al treilea rand, au aparut deja aparatorii „libertatii de expresie” impotriva mentalitatii „medievale”, ca si cum ar vrea cineva sa-l boteze cineva cu forta pe Iohannis sau sa-l lapideze in caz contrar.
        Sa-i dea Dumnezeu gandul cel bun!

        Apreciază

      • Irina said, on decembrie 5, 2014 at 12:26 pm

        Ionut botezul trebuie repetat, acel coboramant pe care il face uneori Biserica prin primirea eterodocsilor la ortodoxie doar prin mirungere se face doar in anumite conditii. In rest trebuie savarsit si botezul si mirungerea si absolut tot pt cel ce trece la Ortodoxie. Problema e ca de cand cu falsul ecumenism pe care il propaga papa, s-a ajuns ca un pogoramant lasat de Biserica sa devina regula, iar regula de a primi si botezul cei ce trec la ortodoxie dintre eterodocsi a devenit pogoramant.

        Apreciază

      • papadiu said, on noiembrie 19, 2014 at 9:12 pm

        @ionut
        nu se repeta daca este adevarat/corect; facut de preot, episcop sau la nevoie de altcineva ( se intelege ca de cineva botezat cu botez valid ) – vezi pidalionul, molitfelnicul, pravila, etc. este tratat si botezul facut de eretici

        propunerea pentru botez e o idee buna, s-ar putea sa i se fi facut pana la aceasta varsta macar o data dar
        ai dreptate cu gandul bun, ne putem ruga pentru asta. ( petitia e cam deplasata ).

        daca nu iesea la alegeri cred ca aveam proteste, dezordini poate si violente la ora asta. cam asta am inteles ca ni se pregatea. sa vedem daca s-a anulat aceasta posibilitate sau este doar o amanare. si pentru asta ne putem ruga. cred ca Cineva a avut grija de noi si glontul a trecut pe la ureche.

        cat despre constitutie aceasta este de la lume – apare, dispare, se modifica. randuiala Bisericii nu se modifica, poate cea a BOR.

        printul mostenitor al marii britanii, care urmeaza sa fie si seful bisericii anglicane daca ajunge rege, „cocheteaza” cu ortodoxia dar si cu islamul sunit, si cu budismul si cine mai stie.
        este interesant de urmarit personajul mai ales ca este prezentat ca prieten al Romaniei.
        Doamne ajuta !

        Apreciază

  43. acelas said, on noiembrie 18, 2014 at 12:44 pm

    http://www.petitieonline.com/votati_pentru_mentinerea_religiei_in_scoli

    intr-adevar, are fata de un fel de „terminator” klaus asta. swartzenneger

    Apreciază

  44. acelas said, on noiembrie 18, 2014 at 12:49 pm

    http://www.petitieonline.com/votati_pentru_mentinerea_religiei_in_scoli

    intr-adevar, are un fel de fata de „terminator” klaus asta. swartzenneger.

    .

    Apreciază

    • Irina said, on decembrie 5, 2014 at 12:37 pm

      Eu as zice sa nu judecam pana nu vedem si faptele. Daca are dreptate PF Daniel ca uneori Dumnezeu poate lucra si printr-un strai de neam si chiar de credinta. Poate o sa fie echidistant si nu se va lega in vreun fel de BOR, ci doar va mai diminua din talharii din politica romaneasca post-descembrista. Din cate am inteles la Sibiu a fost in relatii foarte bune cu reprezentantul BOR de acolo IPS Laurentiu Streza. Sa vedem mai intai ce se mai intampla, sa vedem cat de exterminator va fi si pentru cine si apoi sa comentam.

      Apreciază

  45. Gil-galad said, on noiembrie 18, 2014 at 1:39 pm

    Sintem copii, caci nu mai cautam pocainta si nadejdea mantuirii. Politica si numai politica tot timpul, chiar daca sunt bune informatiile, dar Domnului Dumnezeu, cand ii vom da atata timp din viata noastra? Rugati-va neincetatat si lasati lucrurile netrebuincioase , caci atunci cand va veni prigoana sa nu ne prinda nepregatiti si slabi in credinta. A sosit vremea pocaintei si a lacrimilor pentru a fi curatiti de pacatele noastre , de Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Fiul si Duhul Sfant. Nimic nu ne mai retine aici in lumea asta condusa de tatal minciunii. Trebuie sa cerem iertare Domnului, si Maicii Domnului, sa se roage pentru noi, pentru mantuirea noastra, caci numai nadajduind in Iisus Hristos, Domnul se va milui de noi, pacatosii, care am manaiat mereu pe Domnul prin incapatanarea noastra…Doamne iarta, milueste-ma ca Ti-am gresit Tie, si inima s-a ticalosit si netrebnic am devenit si Te-am indeparatat , purtandu-ma ca un smintit si de Tine am fugit, lipsindu-ma de dragostea Ta si pacea , ce mult o cautam? Am cazut de atatea ori, dar stiu ca Tu m-ai ridicat si mi-ai mangaiat obrajii mei in lacrimi, slavindu-Ti Numele Tau Preasfant si cerand iertare Tie; Tu nu Te-ai rusinat de faptele mele nefiresti si ma iertai. Acum stau rusinat inaintea Ta Doamne si nimic nu mai spun, caci dorul de Tine il am in interior si oamenii ma ponegresc pentru toate astea, si vrajmasii s-au inmultit, zicand ca nu-i nadejde a mea la Domnul Dumnezeu meu, o, cat de mult s-au inmultit ei? (Psalmi) Doamne, ma trezesc in noapte si simt ca imi lipseste ceva, cand toti dorm, te strig si caut, astept sa mai vii si pe la mine, asa cum faceai odata, si cu rugaciuni si lacrimi in ochi te chem, caci nu vreau sa Te pierd, caci ce viata ar fi aceea fara de Tine? Caci mai buna este mila Ta decat viata, cum spunea Psalmistul.
    Doamne ajuta, Doamne milueste…

    Un comentator a avut ideea buna de a pune o trimitere de pe un site ortodox si profetia schimonahiei Nila, pe care o voi da doar finalul, poate vom trage invatamine si in acest ultim ceas al vremurilor actuale, si trebuie sa traim numai rugaciune, rugaciune si iar rugaciune, caci vremurile sunt aproape:

    „Copilaşi, va fi război

    Maica spunea că la sfârşitul vremurilor în locul Petersburgului va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

    – Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului orăşelul va fi distrus.

    – Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori. – Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani vor fi înarmaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor înarma pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împresurat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de mult îmi este milă de voi! – de multe-multe ori repeta maica.

    Dintre toţi sfinţii cel mai mult maica îl iubea pe sfântul apostol şi evanghelist Ioan Teologul. Ea spunea că sfântul iubeşte Rusia şi că el va veni la noi în vremurile lui antihrist. Unui fiu duhovnicesc maica i-a dat o astfel de rugăciune: „Doamne, fie voia Ta întru mine, păcătosul pe toate căile vieţii, ajută-mi să-Ţi rămân credincios până la sfârşit. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuieşte-mă pe mine, păcătosul. Sfinte apostole Ioane Teologul, fii îndrumătorul meu, fii mijlocitor şi rugător pentru mine înaintea Domnului şi a Preacuratei Sale Maici”. „( Toaca.md)

    Apreciază

  46. Dan.H said, on noiembrie 18, 2014 at 3:35 pm

    In primul rand buna ziua !

    De regula eu nu postez pe forumuri ci ma multumesc sa citesc / sa ascult cu atentie fara sa subscriu neaparat la ce citesc dar de data asta chiar nu mai pot:

    Faceti urmatorul experiment : scrieti pe forumurile ziarelor sustinatoare ale aclistilor adica ex pdlistiilor gen gandul adevarul, etc ceva impotriva lui mickey klaus asta la modul cel mai cuviincios cu putinta evident , aduceti vorba despre unio trium natium, religiile precepte ori faceti referire la Sfintii Mucenici Nasaudeni si la pruncii macelariti in leagan femeile batranii si barbatii spintecati de vii in Transilvania la Ip Traznea Ciumarna Moisei Viseu de Sus – Dosu Taului, Cerișa, Marca, Brețcu, Mureșenii de Câmpie, Mihai Bravu, Zalău, Huedin, Belin, Zăbala, Halmășd, Sântion, Cosniciu de Sus, Camăr, Aghireș, Sucutard, Ditrău, Suciu de Sus, Tărian, Prundu Bârgăului, Cătina, Răchitiș, Șincai, Turda, Ozd, Gădălin Aita Seacă Sărmașu Luduș Sândominic Aghireș Huedin Hărcana (Turda) Nușfalău, Sălaj sa vedeti ce se intampla.

    COMENTARIILE DISPAR INSTANTANEU !!!

    DA

    CHIAR SI LA ARTICOLE CARE TREC IN ARHIVA !!!

    Deci nici macar obisnuitele invective si laturi verrbale aruncate de sceleratii „activisti”, nici macar penibilele tentative de combatere cu iz de rationalitate dar care frizeaza dementa ci … DIRECT STERGERE!!!

    Asta spune multe …… foarte foarte foarte multe !!!

    DUMNEZEU SA NE APERE !!! Desi vorba aceea din filmul Capcana mercenarilor – ” De ce ar face-o?

    Daca fratii nostri transilvaneni crestin ortodocsi care au patimit atat de cumplit din mosi stramosi si patimesc si acum de pe urma ereziei apusene fie ea papistasa ori pocaita l-au votat pe acest venetic eretic ticalos ucigas de copii romani …….

    Nu inteleg … parca le-ar fi luat cineva mintile! A-l vota pe asta e ca si cum te-ai face partas la toate nelegiuirile lui si ale stramosilor lui. Si peste toate astea pacatele noastre ale romanilor pe care nu numai ca nu le lepadam dar zi de zi mai abitir le sporim.

    Apai cum sa nu se manie bunul Dumnezeu?

    Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 1:35 am

      Si pe cine voiai sa voteze? Pe Ponta?

      Apreciază

      • Dan H said, on noiembrie 19, 2014 at 5:11 pm

        CUUUUUUUM? SI DUMNEATA SUSTII FARADELEGEA ACESTEI FIARE ?????

        SA NU VOTEZE DACA NU EXISTA ALTERNATIVA OMULE DARA SA NU FACA UNA CA ASTA

        MACAR PTR SUFLETELE STRAMOSILOR NOSTRI CE AU DOBANDIT CUNUNA MUCENICIEI LUPTAND IMPOTRIVA ACESTOR DUSMANI AI DOMNULUI DUMNEZEU!!!

        SA IASA IN STRADA PENTRU A BOICOTA ALEGERILE NU CA SA TOPAIE DRACESTE CA NISTE CAPRE RAZVRATITE DE FERICIRE CA LI S-A PUS FIARA NAPRAZNICA PE POST DE CONDUCATOR !!!

        Nu inteleg, parca acesta trebuia sa fie un site crestin ortodox patriot, DUMENATA CE CAUTI AICI ???

        Si cel putin Ponta, macar ca doar din varful buzelor, se declara crestin ortodox deci o urma de respect fata de dreapta credinta tot manifesta si nu a vandut niciodata copii romani spre a fi macelariti pentru organe. Faptul ca alternativa la fiara venetica ucigasa de prunci si eretica era acest utecist rasarit de sub pulpana cominternista a lui Iliescu nu scuza in niciun fel comportamentul romanilor mai ales al celor din Transilvania. Si fii sigur ca o sa ne primim pedeapsa cuvenita pentru asta inclusiv dumneata cu atitudinea aceasta de sfidare si raliere activista la aceasta uriasa tradare nationala si batjocorire a lui Dumnezeu si a Sfintilor Sai.

        Daca asa gandesc toti cei din aceaste ultime redute ale nationalismului crestin ortodox atunci ……….

        TOTUL E PIERDUT !!!!

        chiar ca vine SFARSITUL !!!!

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 19, 2014 at 7:37 pm

        Nationalismul crestin ortodox nu are nimic de-a face cu fiara rosie reprezentata anul acesta de dusmanul neamului romanesc Ponta. Ca se declara el crestin ortodox ma lasa rece…a declarat el multe ca apoi in saptamina urmatoare sa se intoarca la 180 de grade…

        Despre ce copii macelariti vorbesti? Ca poate nu am auzit eu si tu ai dreptate….dar te asigur ca nu am cunostinta despre ce vorbesti. Bine ca unii (si mai sint din astia ca tine) care asociaza crestinismul si nationalismul cu stinga socialista, cu fiara rosie…Urita asociere. Crestinismul nationalist are o doctrina politica de dreapta….de dreapta nu de stinga!

        Eu activist? Aici chiar nu m-ai nimerit…ma tem ca ma confunzi cu Radu Iacoboaie care a gasit de cuviinta sa faca propaganda politica si electorala pe un blog crestin…eu nu am facut..NU AM VOTAT si nu am sfatuit pe nimeni sa voteze. Dar ma intriga faptul ca toti se infricoseaza de „fiara” Iohannis si nu se bucura ca am scapat de fiara si mai mare Ponta.;

        Apreciază

      • aha said, on noiembrie 19, 2014 at 9:18 pm

        @tataia. cu parere de rau eu ma intristez de faptul ca am fost obligati sa alegem din 2 rele. nu stiu cum ai interpretat sau citit dar stiu ca majoritatea de aici nu sunt nici cu ponta nici cu iohannis. mai sunt si exceptii, evident.
        dar in niciun caz nu ma pot bucura ca am scapat de ponta si sa ma inficosez ca a venit iohannis. pur si simplu sunt mahnit ca a venit timpul sa nu am pe cine alege…dar ce vorbesc eu ” a alege”? practic nu am niciun punct de vedere comun nici cu unul nici cu celalat! nici nu se pune problema sa fac o alegere! deci verbul „a alege” (politic vorbind) pentru mine, la ora actuala e ca si inexistent!

        Apreciază

      • timisorean1 said, on noiembrie 19, 2014 at 10:03 pm

        @tataia

        pai tocmai ca mai multi(din cei de aici, din „zona asta”) considera ca „fiara” nemteasca e mai mare decat „fiara” romaneasca. Si din pacate se pare ca diferenta se tot mareste

        http://www.argumentesifapte.ro/2014/11/17/cheia-geopolitica-a-alegerilor-prezidentiale-din-romania/

        http://activenews.ro/se-repeta-scenariul-din-decembrie-1989_1872589.html

        ps.Nu am votat la aceste alegeri(am mai spus)

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.