SACCSIV – blog ortodox

In superproductia „NOAH” (Noe) INGERII CAZUTI sunt BAIETII BUNI …

Posted in filme, ingeri cazuti, MASONERIE, NOE by saccsiv on aprilie 2, 2014

   Iata ce putem citi la http://en.wikipedia.org/wiki/Noah_(film):

Fiind tanar, Noe era pe cale sa primeasca pielea sarpelui, cea originala, din Eden, de la tatal sau care o transmitea din generatie in generatie. Dintr-o data, o multime de oameni, condusa deTubal-Cain, care vrea sa transforme dealul intr-o mina, se apropie. Vazandu-l pe Lameh, Tubal-Cain il ucide si ia pielea sarpelui in timp ce Noe o ia la fuga.
Cu multi ani in urma pe cand Noe locuia impreuna cu sotia sa si cei trei fii ai lor Shem, Ham si Japheth a avut parte de un mic miracol: o picatura de apa a cazut pe sol si instantaneu a rasarit o floare. Dupa ce Noe are un vis tulburator, impreuna cu familia sa, pleaca la bunicul sau Matusalem. Pe drum a dat de un grup de oameni, ucisi de putina vreme iar printre ei o fata, grav ranita dar in viata si devenita stearpa, pe nume Ila. Oamenii lui Tubal-Cain i-a alungat iar ei se temeau sa intre in zona intunecata locuita de Observatori, ingeri cazuti ce aratau ca niste golemi de piatra cu sase brate.
Se spunea ca Observatorii sunt prieteni cu Matusalem care ii salvase odata. Ei au venit pe Pamant pentru a ajuta oamenii dupa ce Creatorul i-a alungat din Eden. Ei au fost aspru pedepsiti de Creator pentru neascultare legandu-i de pamant sub forma unor creaturi din piatra. Oamenii, afland despre ei, au incercat sa-i inrobeasca si sa-i ucida. Matusalem i-a ajutat sa scape, luptandu-se cu sabia de foc impotriva valurilor de soldati umani.
Noe sta de vorba cu Matusalem si primeste de la acesta o samanta culeasa din Gradina Edenului. Planteaza samanta pe o campie si din ea rasare o padure intreaga, in cateva secunde. Acest miracol ii convinge pe Observatori ca Noe este ales de Creator. Noe ii anunta ca tot lemnul va fi folosit pentru construirea unei corabii si incep sa-l ajute la construirea ei.
Trecusera opt ani si Arca se apropia de finalizare. Animalele incepusera sa paraseasca padurile si se indreaptau spre Arca unde au fost adormite cu tamaia pregatita de Noe. Intre timp s-au strans recoltele de pe terenurile alaturate iar oamenii condusi de Tubal-Cain au inceput sa se manance intre ei. O hoarda de aproximativ 200 de oameni, condusa de Tubal-Cain s-a apropiat de arca amenintand ca o va lua cu asalt dar, Observatorii i-au obligat sa faca cale intoarsa.


Noe isi da seama ca cei trei fii ai sai au nevoie de neveste si ca Ila nu mai poate sa nasca copii. Se duce in tabara umana pentru a gasi trei femei pe care sa le ia in Arca. Uimit de ceea ce vede in tabara umana, oameni sacrificati pentru mancare, comportamentul inuman si mizerie, renunta la gandul sau si devine convins ca Creatorul doreste sa puna capat rasei umane. Inapoindu-se in tabara, Matusalem o binecuvinteaza pe Ila si o vindeca.
In scurt timp incep ploile sa se reverse. Ham se decide sa plece in tabara umana pentru a-si gasi o femeie. El cade intr-o groapa plina cu cadavre unde da peste o fata speriata, numita Na’el care, ar fi mers cu el dar avea piciorul prins intr-o capcana. Se intoarce la arca. Noe ar fi vrut sa-l ajute dar, vede hoarda umana venind spre arca si-l obliga pe Ham s-o lase pe fata ca sa se salveze. Imediat, hoarda de oameni le calca pe urme iar pe fata o omoara trecand peste ea. Toata familia lui Noe urca in arca numai Matusalem alege sa piara in potop. Arca incepe sa pluteasca si toti Observatorii se sacrifica luptandu-se cu valurile de oameni, permitandu-le astfel sa se intoarca la Creatorul lor care, i-a iertat. Potop de apa cadea peste arca iar soldatii din afara ei se inecau. Ranit, Tubal-Cain prinde ocazia de a supravietui si inoata spre punctul cel mai inalt al arcei tarandu-se in ineriorul ei unde, in cele din urma a fost gasit de Ham. Regele cel rau se joaca cu furia lui Ham fata de Noe care a lasat-o pe Na’el sa moara. Intre timp, familia lui Noe asculta tipetele de moarte ale celor din afara arcei si au incercat sa-l implore pe Noe sa-i lase sa urce dar acesta le-a raspuns ca nu mai exista loc pentru ei.
Ila se trezeste cu senzatie de rau si se duce la Naameh care deduce ca este gravida. Exact in acest moment ploaia s-a oprit. Ila spune ca astfel Creatorul zambeste copilului nenascut. Naameh, Sem si Ila il anunta pe Noe de acest eveniment dar patriarhul crede ca dorinta Creatorului de a distruge omenirea se extinde si asupra familiei lui care, initial, a crezut ca se va stinge de batranete odata cu retragereaapelor potopului. El spune familiei, spre groaza lui Ila, ca daca copilul va fi baiat, atunci el il va inlocui pe cel mai tanar dintre ei ca ultimul om dar, daca va fi fata o va ucide la nastere. Nu era cu adevarat dispus sa faca acest lucru avand sentimentul ca este o datorie a lui fata de Creator si cu lacrimi in ochi urca pe cea mai inalta parte a arcei sa ceara sfat Creatorului. Neprimind niciun raspuns Noe se hotareste sa faca asa cum a spus familiei. Intre timp Tubal-Cain gaseste un sprijin din partea naivului Ham (eventual ajutorul intr-un complot pentru uciderea lui Noe) iar Naameh face o ultima incercare de a-si convinge sotul.
Trecusera multe luni fara sa apara vreun semn de pamant. Ila era in prag sa nasca si Sem construia o pluta mica pentru a scapa de complotul lui Noe de a-i omora copilul. Noe descopera pluta si ii da foc. Socata, Ila se intoarce la treaba. Cu ajutorul lui Naameh, Ila naste doua fetite gemene. Auzind scancetele fetitelor, Noe o urmarea pe Ila de la partea de sus a arcei. Vazand-o pe Ila plangand in timp ce alapta fetitele Noe s-a decis sa le lase sa traiasca.
Tubal-Cain l-a facut pe Ham sa creada ca va deveni rege omorandu-l pe Noe de dragul lui Ila si a urmaselor lui Sem precum si pentru razbunarea lui Na’el si Ham il atrage pe Noe in pupa arcei sub pretextul ca animalele s-au trezit si au inceput sa se manance intre ele. Noe si Tubal-Cain se angajjeaza intr-o lupta brutala., Arca se loveste de un munte si Tubal-Cain este aruncat prin peretele spart al Arcei fiind ranit. Regele se ridica si incearca sa-l termine pe Noe, ranit fiind si el dar Ham, revenindu-si il injunghie pe Tubal-Cain omorandu-l.
Asa cum restul familiei a inceput o viata noua, Ham a decis ca este timpul sa plece fiind, inca suparat pe sfarsitul tragic al lui N’el. Ila se confrunta cu Noe cu privire la supravietuirea nepoatelor sale spunandu-i ca Creatorul i-a dat alegerea ca omenirea sa fie salvata sau nu. Cand ea l-a intrebat de ce nu le-a omorat Noe i-a raspuns ca n-avea nimic cu ele, l-a oprit dragostea pentru copii atunci cand le-a vazut prima data si a vazut bunatatea omenirii. Mai tarziu, familia stand pe varful unei stanci Noe a binecuvantat-o ca un inceput al unei noi rase umane. Priveau cum Creatorul a trimis un curcubeu, acoperind intreg Pamantul, semnalandu-le ca nu va mai distruge omenirea cu un nou potop.

Comentariu saccsiv:

   Nu degeaba e facut de un evreu:

Filmul NOAH. Ce promoveaza?

Cine mai zic ca ingerii cazuti sunt baieti buni? Masonii:

Tradiția completă a gradului al III-lea menționează că îngerul luminii Evlis, Duhul Focului, s-a îndrăgostit de Eva, care s-a supus iubirii lui și astfel s-a născut Cain, întru totul superior lui Abel. Că Dumnezeu Adonai, invidiindu-l pe Cain pentru duhul pe care i l-a transmis îngerul luminii Evlis, l-a izgonit pe Adam și pe Eva din rai. Că acest dumnezeu invidios a frământat materie pentru a-l crea pe Adam și i-a dat un suflet supus (slugarnic). Și i-a fost frică de sufletul liber și autonom al lui Cain.

Cain, alungat pe nedrept de Adonai, l-a omorât pe Abel, iar Adonai, dumnezeul care a vrut să înnece atâtea mii de oameni în apele potopului, a caracterizat uciderea lui Abel ca fiind un păcat de neiertat. Că nerăzbunătorul urmaș al lui Cain, pe nume Hiram, fiu al Duhului Focului, și-a pus tot talentul și energia lui pentru construirea templului pe care mândria lui Solomon l-a ridicat în cinstea necruțătorului dumnezeu Adonai, a cărui ură persecută de secole neamul lui Cain. Că după distrugerea mării de aramă, Hiram s-a dus la strămoșul lui Tuvalcain, în mijlocul focului, în centrul pământului, în sufletul lumii, în împărăția lui Evlis și a lui Cain, acolo unde încetează să mai existe tirania invidiosului Adonai și unde se hrănesc din roadele pomului cunoașterii. Hiram intră acolo în altarul focului și Tuvalcain îi explică neputințele și patimile josnice ale zeului Adonai, care își urăște creația și o condamnă să moară, după ce o va judeca pentru binefacerile pe care duhurile focului le-au dăruit ei. În fine, Tuvalcain profețește dominația urmașilor lui Hiram, care vor impune pe întreg pământul cultul Focului, punând capăt tiraniei lui Adonai.

Cititi va rog mai multe in articolul:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

 

Tagged with: , , ,

114 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] In superproductia „NOAH” (Noe) INGERII CAZUTI sunt BAIETII BUNI … […]

    Apreciază

  2. luizailiescu said, on noiembrie 3, 2017 at 12:07 am

    A republicat asta pe luizailiescu.

    Apreciază

  3. […] In superproductia „NOAH” (Noe) INGERII CAZUTI sunt BAIETII BUNI… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.