SACCSIV – blog ortodox

DAMIEN: Un nou serial TV ce ne arata un ANTIHRIST asa cum nu a mai fost vazut …

Posted in Uncategorized by saccsiv on februarie 16, 2016

damien-tv-new-teaser

Foto: http://www.joblo.com/movie-news/welcome-home-the-beast-in-new-trailer-for-aes-damien-tv-series-248

Dupa serialul Lucifer

Video (trailer): LUCIFER – un serial tv in care Lucifer ajuta la prinderea criminalilor …

   Mega uzina de indoctrinare, manipulare si pregatire a mentalului maselor vine cu un nou serial: Damien.

Iata un trailer:

   Iata si ce putem citi la New TV Series Damien Gives You the Antichrist as You’ve Never Seen Him:

Noul serial TV Damien vi-l arată pe antihrist aşa cum nu a mai fost văzut

Noua serie A & E Damien se bazează pe filmul original din 1976 Omen – și aici toate similitudinile cu ştiutul antihrist cel nebun iau sfârşit. Acest spectacol ne va oferi o imagine total diferită a progeniturii satanei și oferă posibilitatea ca răul să nu fie chiar aşa cum s-ar fi crezut că este. Astăzi la Comic-Con, avem ştirea.

Regizată de Glen Mazzara, care a produs strălucitul serial polițist The Shield, precum și mai multe sezoane ale serialului The Walking Dead, emisiunea are loc la 25 de ani după evenimentele din originalul film The Omen. (Mazzara a spus că este un „mare fan” al filmului). Damien, jucat de Bradley James (Merlin), este un fotograf de război în vârstă de 30 de ani, care a uitat totul despre trecutul lui satanic. Aşa cum James a spus presei în această după-amiază, el „nu este un personaj negativ.” El este un om reprezentativ pentru specie, nici mai bun, nici mai rău. El este la fel ca noi, trăind de pe o zi pe alta. [Dar], există lucruri ciudate care se întâmplă, iar viața lui nu este ceea ce pare a fi viaţa altora „.

Mazzara a spus că stilul show-ului va fi similar cu filmul din 1976, și că este „realist” și „motivat.” Vor fi câteva efecte speciale asociate cu puterile lui Damien dar, în cele mai multe cazuri, spectacolul „se potriveşte lumii noastre”. Sunt de aşteptat elemente de groază și thriller. La urma urmelor, așa cum Mazzara a spus, „Damien este implicat într-o conspirație condusă de Satana. Să sperăm că asta e palpitant”.

El a adăugat că Damien „se confruntă întotdeauna cu problema credinţei versus voinţă liberă”. Există puteri mai mari care încearcă să-l împingă pe o cale, dar el se luptă împotriva acestora. Povestea se dezvoltă din această luptă care se dă între umanitatea sa firească şi destinul pe care Lucifer l-a plănuit pentru el. Mazzara l-a comparat, de asemenea, pe Damien, cu The Shield, în care personajul principal încearcă să obțină controlul asupra vieții sale, dar lucrurile merg prost-teribil de prost. „Există momente de groază și la fel de bine există momente de atitudine”, spune el.

Una dintre forțele care îl împing pe Damien să alunece către partea sa antihristică este Ann, o femeie puternică, interpretată de Barbara Hershey, care l-a supravegheat pe Damien pe parcursul întregii vieţi. Hershey a spus că Ann nu este doar un manipulator al răului, ci e un personaj complex, motivat de a-l proteja pe Damien. „Ea a stat în umbră, ghidând situația și protejându-l de toate aceste elemente care vor să-l distrugă, sau să-l absoarbă. Există o mulțime de forțe în joc „, a declarat Hershey în secţiunea despre Damien a lui Comic-Con. (Ea a adaugat: „Prima mea întrebare pentru Glen a fost, ea este umană? ‘” – Răspunsul este da.)

Ea a mai spus că spectacolul ne va cere să punem la îndoială modul în care îl vedem pe Satana. „Lucifer înseamnă „aducător de lumină’”, a declarat astăzi. „S-ar putea argumenta că antihristul ne aduce o eră a iluminării.”

Ea a adăugat că spectacolul se centrează în cea mai mare parte pe modul în care Damien reacţionează la descoperirea bruscă că el este Antihristul. Dupa ani de reprimare a amintirilor din copilăria sa satanică, el se confruntă brusc cu un destin pe care nu l-a aşteptat. În timpul primului sezon, nu vom vedea prea multe despre modul în care îşi manifestă puterile care vin împreună cu statutul său satanic. Ne vom întâlni cu forțele care îl ajută şi i se opun, dar destinul său rămâne un mister.

De asemenea, în spectacol: Scott Wilson, actorul din The Walking Dead, după ce şi-a tuns coada de cal a personajului Hershel, care a fost reţinut cu privire la cel pe care-l va interpreta. „El i-a cunoscut pe părinții lui Damien, și o cunoaşte pe Ann de o lungă perioadă de timp. El merge pe coridoarele puterii. E un agent al puterii „, a declarat Wilson. „Dar nu se va ști pentru un timp cine este. Va fi distractiv, cred, pentru public. Personajele se dezvăluie într-un mod interesant. ”

Mazarra spus cititorilor Comic-Con că Robin Weigert din Deadwood s-a alăturat, de asemenea, distribuţiei, ca fiind „cineva trimis de la Vatican pentru a investiga întâmplările ciudate din lumea lui Damien.” El a fost crescut catolic, spune el, dar nu e îngrijorat că devine ținta protestatarilor religioşi. „Eu cred că un film de groază bun trebuie să fie șocant, nu gratuit, dar există pentru a solicita un răspuns puternic. În cariera mea, am încercat să spun povești care să-i facă pe oameni să simtă disconfort. Nu e pentru toată lumea, dar cu siguranță e un puternic punct de vedere. ”

În cele din urmă, a spus Glen Mazzara, acesta este un spectacol despre modul în care fiecare dintre noi are în interior potenţial de bine și rău. Asta e ceea ce-l face pe Damien atât de uman și atât de fascinant.

   Comentariu saccsiv:

Premiera va avea loc pe 7 martie 2016.

Referitor la paragraful:

Ea a mai spus că spectacolul ne va cere să punem la îndoială modul în care îl vedem pe Satana. „Lucifer înseamnă „aducător de lumină’”, a declarat astăzi. „S-ar putea argumenta că antihristul ne aduce o eră a iluminării.”

Cititi va rog mai multe la:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

In superproductia „NOAH” (Noe) INGERII CAZUTI sunt BAIETII BUNI …

Filmul “LUCY” – despre filosofia LUCIFERICA si TRANSUMANISM. O analiza VIGILANT CITIZEN

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Sa ne amintim insa care-i real treaba cu antihristul:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Cititorii mai noi e bine insa sa citeasca toate profetiile:

LISTA PROFETII

Sa ne amintim si cine sunt papusarii industriei de filme:

EVREII SI BENZILE DESENATE …

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

 

Reclame
Tagged with: , ,

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alin said, on februarie 16, 2016 at 10:46 pm

  de asta ce spuneti

  Albert Pike, decedat în 1891, a fost unul dintre cele mai de seamă personaje ale masoneriei mondiale. Cele mai celebre tituluri ale sale erau acelea de Suveran Mare Comandor al Consiliului Suprem al gradului 33 şi Suprem Pontif al Masoneriei Universale.
  Intr-o scrisoare adresata „fratelui” sau evreu, francmason, Giuseppe_Mazzini.jpgGiuseppe Mazzini, datată 15 august 1871, ii povesteste cum vor arata cele trei razboaie mondiale:

  Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu. Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.

  Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

  Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică…/…/ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism. Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.

  Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă.

  General Albert Pike, extras din scrisoarea trimisă lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană, traducerea fiind a redacţiei Curierului Conservator.

  Apreciat de 1 persoană

  • sherlock_holmes said, on februarie 17, 2016 at 7:44 pm

   Agentura iluminatilor este condusa de sionistii politici,care si asta vor,controlul asupra intregii lumi,cum sa se lupte sionistii politici impotriva lor ?…se pare ca generalul Pike gindeste ca un caporal sau poate nu a trecut prin reciclarile de rigoare,nu a fost updatat,adus la zi cu ceea ce ticluiesc aceia.

   Te rog sa citesti profetiile sfintilor,sint foarte clare in aceasta privinta.

   Apreciază

 2. cca70 said, on februarie 16, 2016 at 11:06 pm

  @saccsiv

  Nu am intentia sa plictisesc sau sa indispun…..dar ce se mai aude cu postul TV Ortodoxinfo?

  Ai renuntat? e prea complicat de nu i-ai dat drumul inca?

  Apreciază

 3. Viorel said, on februarie 16, 2016 at 11:07 pm

  Actorul principal a ma jucat si rolul regelui Arthur in seriaru Merlin.

  Apreciază

 4. mircea.v said, on februarie 17, 2016 at 12:32 am

  off

  pt cititorii mai noi

  „Indemn la simplitate” – Ernest Bernea

  In 1939, pe cand avea 35 de ani, scrie cartea „Indemn la simplitate”; primul capitol poarta acelasi nume.
  Ca orice intelectual respectabil face puscarie in mai multe etape. Nu poate fi reeducat.
  Suflet frumos si sensibil, pentru majoritatea pietonilor ramane un ilustru necunoscut (la fel si scrierile sale), asa cum au fost cei mai multi dintre cei mai buni romani.

  De la linkul de mai jos se pot descarca scrierile filozofului ortodox Ernest Bernea.

  http://www.predania.ro/pdf/ernest-bernea-preludii.pdf

  Apreciază

 5. valentindortodox said, on februarie 17, 2016 at 2:40 am

  ceva care spunea părintele paisie aghioritul – în momentul în care veți auzi știri spunând despre încălcarea celor 6 mile – se referă la spațiul maritim grec încălcat de turcia ….

  http://www.nasul.tv/un-nou-conflict-sta-sa-izbucneasca-in-europa-turcia-a-violat-de-20-de-ori-spatiul-aerian-al-greciei/
  iată o știre destul de nouă pe nasultv
  http://www.nasul.tv/un-nou-conflict-sta-sa-izbucneasca-in-europa-turcia-a-violat-de-20-de-ori-spatiul-aerian-al-greciei/

  Apreciază

  • valentindortodox said, on februarie 17, 2016 at 2:41 am

   iată și partea cunoscută
   Sfântul Paisie Aghioritul recent canonizat de patriarhia ecumenică (de la Constantinopol- ca patriarhie istorică se denumește cu numele vechi al patriarhiei) a profețit și a zis că nu vor fi prea afectați grecii, dar conflagrația care va începe odată cu evenimentele din Siria va fi mondială – grecii vor suferi doar la început, după care vor interveni mari puteri și occidentalii vor avea interes să ia teritoriile istorice ale fostului bizanț ce aparțineau greciei și fără să fie de partea lor, le vor reîntregi grecilor țara…
   însă va fi mare curgere de sânge, turcii vor muri, vor fugi în orient, iar ce va mai rămâne se va converti la adevărata credință.

   deci marele război e început deja . https://www.youtube.com/watch?v=Ldo58VsYbF8 este cel mai căutat pe google , ca video – se găsește pe youtube Profetia Cuviosului Paisie Aghioritul despre al treilea razboi mondial, Turcia, Grecia, Rusia

   Apreciază

 6. Orthodox said, on februarie 17, 2016 at 3:55 am

  DE POSTAT ,ASCULTAT SI REASCULTAT !

  Apreciază

  • tom beron said, on februarie 18, 2016 at 5:03 am

   ..la min.5:30 apare o drona! Hmmm,cine o fi proprietarul?

   Apreciază

 7. Orthodox said, on februarie 17, 2016 at 3:56 am

  Apreciază

 8. valentindortodox said, on februarie 17, 2016 at 4:31 am

  http://axa.info.ro/axa-tv-net/cinci-plus-unu-vesti-si-povesti-din-tara-mea-legionarismul-observatii-generale/

  o idee spre sfârșit – ROMÂNII AU FĂCUT ÎN TOTAL PESTE 10.000 DE ANI DE PUȘCĂRIE ȘI NOI SUNTEM ÎN SITUAȚIA DE A NU AVEA CURAJ SĂ VORBIM DESPRE EI!
  MESAJUL E CĂ MIȘCAREA LEGIONARĂ A FOST O ȘCOALĂ DE ATITUDINE, CURAJ ȘI CREDINȚĂ DE PE LA NOI DE AICI, ROMÂNEASCĂ!

  Apreciază

 9. trovant said, on februarie 17, 2016 at 9:28 am

  medicamente cu microcipuri incorporate sunt deja in productie
  http://liebeisstleben.com/2016/02/14/pharmakonzerne-versehen-medikamente-mit-mikrochips/

  Apreciază

 10. energein7 said, on februarie 17, 2016 at 9:56 am

  Reblogged this on energein7's Blog.

  Apreciază

 11. remus said, on februarie 17, 2016 at 10:14 am

  „Casa tuturor religiilor”- proiectul demarat în inima Berlinului. Construcția va fi biserică, sinagogă și moschee simultan
  http://www.cunoastelumea.ro/casa-tuturor-religiilor-proiectul-demarat-in-inima-berlinului-constructia-va-fi-biserica-sinagoga-si-moschee-simultan/

  Apreciat de 1 persoană

 12. evtodiev said, on februarie 17, 2016 at 11:40 am

  off topic: Maica Nina Krighina: „Cum să comunici cu soțul necredincios. Despre purtarea crucii în familie”:

  Apreciază

  • Spaceman said, on februarie 17, 2016 at 12:59 pm

   Patriarhul Kirill ortodox plus papa Francisc catolic egal ortodoxia catolică adică ortodoxia universală. Zeița Iuno Moneta căreia va fi închinat Marele Sinod la care Întâistătătorii de Biserici Ortodoxe vor oferi lumii o mărturie a unității și fraternității ortodoxiei catolice, este numită și Juga pentru că patrona căsătoriile.
   In DECLARAȚIA COMUNA semnată de papa Francisc și patriarhul Kirill al Rusiei la punctele

   19. Familia este centrul natural al vieții omenești și al societății. Suntem preocupați de criza familiei, în multe țări. Ortodocșii și catolicii, care împărtășesc aceeași concepție despre familie, sunt chemați să mărturisească faptul că aceasta este o cale a sfințeniei, manifestând fidelitatea dintre soți în interacțiunea lor reciprocă, deschiderea lor spre procrearea și creșterea propriilor copii, solidaritatea între generații și respectul fata de cei mai slabi.

   20. Familia se bazează pe căsătorie, un act al iubirii libere și credincioase între un bărbat și o femeie. Iubirea este cea care sigilează unirea lor și îi învață să se accepte unul pe altul ca pe un dar. Căsătoria este o școală a iubirii și fidelității. Regretăm că alte forme de conviețuire au fost plasate la același nivel cu aceasta unire, în timp ce conceptul, consacrat prin tradiție biblică, ca paternitate și maternitate a vocației distincte a bărbatului și femeii în căsătorie, este expulzat din conștiința publică.

   In România s-a semnat o petiție pentru modificarea Constituției în sensul de a se înlocui termenul de soți cu bărbat și femeie, defapt o mare manipulare în susținerea DECLARAȚIEI COMUNE semnată de papa Francisc și patriarhul Kirill al Rusiei și a ortodoxiei catolice. De aici și preocuparea excesivă față de femeie, față de familie.

   Marșul pentru viață, pentru femeie, pentru zeița Iuno Moneta! Pentru că în templul zeiței de pe Capitoliu se băteau monedele romane, pentru că ziua de 14 februarie, considerată a „Sfântului Valentin” sau „Ziua Îndrăgostiților”, sărbătorită în Europa Occidentală, este atribuită la fel, ca o reamintire a zeiței, fiind cinstită cu un buchet de flori dăruite persoanei iubite, pentru că sărbătorile de 1 martie îi erau închinate și purtau numele de Matronalia (lat. femeie) și aminteau de rolul salvator pentru cetate al femeilor sabine răpite odinioară, care s-au aruncat în încăierare între părinții și noii lor soți, împiedicându-i să se măcelărească reciproc. Denumirea lunii iunie provine de la această zeiță. Iunona Moneta era considerată zeița care avertizează și sfătuiește, dar era considerată și ca protectoare a femeilor și paznica finanțelor.

   Apreciază

   • el said, on februarie 17, 2016 at 3:22 pm

    Spaceman

    „Iunona Moneta era considerată zeița care avertizează și sfătuiește, dar era considerată și ca protectoare a femeilor și paznica finanțelor.”______femeilor MARITATE !

    Apreciat de 1 persoană

   • Spaceman said, on februarie 17, 2016 at 7:41 pm

    @el
    Mulțumesc de precizare, zeița Iunona Moneta la romani este identificată în mitologia greacă cu Hera zeița protectoare a căsniciei, a căminului și a femeilor măritate, precum și regina zeilor și a oamenilor. Dar nu degeaba am ales în comentariul meu varianta din mitologia romană. Pasionații de numismatică înțeleg și mai bine de ce. Dar mai important este să înțelegem că „al optulea sinod” va avea un caracter păgân și nu va avea nimic Sfânt. Marele sinod – „al optulea sinod” va fi doar pentru mărturisirea luminii universale a noii ortodoxii catolice, adică ortodoxia universală.

    Apreciază

  • el said, on februarie 17, 2016 at 3:17 pm

   evdotiev

   NU e treaba caluagrilor/(mai ales)CALUGARITELOR sa discute despre viata casatoritilor !
   cel mult a Sfintilor duhovnici de casatoriti…. dar a SFINTILOR nu a limbagiilor neastamparati !

   BLABLABLA !

   calugarii sa se ocupe SERIOS de voturile lor calugaresti DOAR ASA vor ajuta Biserica.
   aflatul in treaba si amestecatul in rufe straine !______CALUGARI CAZUTI !

   Apreciat de 1 persoană

  • marinela said, on februarie 17, 2016 at 8:14 pm

   Nu inteleg nimic din ce spune maicuta aceasta,poate se indura vreun cunoscator al limbii ruse si-i face o traducere acestui videoclip.Multumesc anticipat.Doamne ajuta si mintuire!

   Apreciază

 13. Spaceman said, on februarie 17, 2016 at 11:58 am

  Lucifer purtătorul de lumină este acum aducătorul de lumină, care vrea să facă toți oamenii noi, fiii și fiicele luminii universale într-o nouă biserică a ortodoxiei catolice, adică a ortodoxiei universale. Astfel de nouă ortodoxie, ortodoxia universală a luminii universale dorește și praf Daniel, căreia va închina catedrala luminii universale a mântuirii neamului omenesc. Și când te gândești că până la Marele Sinod închinat zeiței Iuno Moneta la care Întâistătătorii de Biserici Ortodoxe vor oferi lumii o mărturie a unității și fraternității ortodoxiei catolice, adică a unității și fraternității ortodoxiei universale, mai sunt 4 luni.

  Apreciază

 14. intelepciuneasfintilor said, on februarie 17, 2016 at 4:57 pm

  http://adevarul.ro/news/eveniment/bebelusii-dinarges-mor-autoritatile-asista-neputincioase-1_56c366065ab6550cb8e088b5/index.html

  Frate Vasile, am o rugaminte. Indeamna-i te rog pe cei care-ti citesc blog-ul ca macar timp de trei zile, la o anumita ora din zi (propun ora 20:30) sa faca o rugaciune, dupa puterile fiecaruia, oricat de scurta, pentru bebelusii din Arges a caror viata este in pericol. In acest moment, cred cu tarie ca, rugaciunea este cel mai bun medicament pentru ei.

  Daca ne vom ruga mai multi in acelasi timp, vom intra intr-o comuniune de rugaciune, iar rugaciunea va ajunge mai usor la Dumnezeu. Din cati ne vom ruga se va gasi careva cu o viata mai curata, caruia Dumnezeu ii va asculta rugaciunea mai mult decat unuia ca mine.

  Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 15. sarpe81 said, on februarie 17, 2016 at 5:30 pm

  Mai e un serial de acest gen, menit sa l înfățișeze pe necuratul ca fiind bun. Poate doar „neînțeles” de oameni… Lucifer, se numește serialul în cauza

  Apreciază

  • marinela said, on februarie 17, 2016 at 8:23 pm

   Frate Vasile ,ce mai face micutza Maria,fiica prietenilor tai,e mai bine acum?Eu ma rog in continuare pt sanatatea ei.Doamne ajuta si mintuire!

   Apreciază

  • marinela said, on februarie 19, 2016 at 1:28 am

   Ma bucur s-aud asta.Multumesc de raspuns ,frate Vasile.Doamne ajuta si mintuire!

   Apreciază

  • marinela said, on februarie 19, 2016 at 1:38 am

   Sint curioasa cum vor trece toti acesti catolici la ortodoxie,ca gisca prin apa,adica doar stropiti in virful ciufului sau doar c-o cetanie si-un crez poticnit si gata?M-as bucura sa-i boteze pe toti asa cum se cuvine cu scufundare intreita si toata rinduiala completa a botezului.

   Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: