SACCSIV – blog ortodox

“Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata la Tehnologia de scanare biometrica a irisului, in urmatorii 10 ani”. Se va incepe EXPERIMENTUL in Mexic?

Posted in BIOMETRIE, IRIS by saccsiv on august 24, 2010

   Citez din articolul Biometric Iris Scanning Technology Rolled Out Across Entire City:

   “Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata [la un sistem de iris] in urmatorii 10 ani”

   O companie de cercetare si dezvoltare biometrica are ca scop raspandirea tehnologiei de recunoastere a irisului intr-un oras intreg, in cadrul unei miscari care pretinde ca o sa creeze un “Minority Report” in viata reala, unde oricine ia trenul sau face cumparaturile intr-un super-market o sa aiba ochii scanati de senzori hi-tech.

   Global Rainmakers Inc. (GRI), cu sediul in New York, a anuntat ca o sa inceapa sa foloseasca tehnologia pentru a creea ceea ce considera a fi “cel mai sigur oras din lume”, in Leon, unul dintre cele mai mari orase ale Mexicului.  

   Miscarea prevede masinariile GRI-ului de scanare a ochilor, care se gasesc intr-o varietate de forme si dimensiuni, legate la o baza de date a irisurilor creata in colaborare cu autoritatile din Leon.

   “In viitor, indiferent daca e vorba despre intrarea in casa, deschiderea masinii, intrarea la locul de munca, obtinearea unei prelungiri pentru prescriptia farmaceutica sau preluarea fisei medicale, toate se vor putea face cu cheia unica, care este irisul dumneavoastra”, declara Jeff Carter, membru din conducerea administrativa a GRI, pentru site-ul FastCompany.com.

   Conform articolului, “Criminalii vor fi luati in evidenta si irisurile le vor fi scanate odata ce vor fi condamnati. Cetatenii care respecta legea vor avea optinuea de a o face voluntar

   Cu toate acestea Carter pare a fi sigur ca toti, indiferent daca este vorba de un criminal sau nu, vor fi introdusi in baza de date.

   Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectat [la sistemul de iris] in urmatorii 10 ani”, spune el.

   In viziunea de viitor hidoasa a lui Carter, care vrea sa controleze totul, oricine face o extragere de la un automat de bani, plateste cumparaturile intr-un magazin sau doar ia autobuzul o sa trebuiasca sa priveasca direct la un sistem-bestie in timp ce “Ofiterii de politie vor monitoriza si urmarii miscarile indivizilor de pe lista de suspecti”.

   Carter chiar face aluzie la “Minority Report” a lui Philip K. Dick, mentionand faptul ca sistemul o sa opereze la un nivel de control si mai mare decat in film.

   Nici macar “ochii morti” din “Minority Report” nu vor putea sa triseze sistemul, spune el. “Daca ati fost condamnat pentru o crima, in esenta, asta o sa aiba rolul de o insemnare digitala. Daca sunteti cunoscut ca un hot in magazine, de exemplu, nu veti putea sa intrati intr-un magazin fara a fi marcat. Pentru altii, intrarea intr-un avion o sa fie imposibila”.

   Comentariu saccsiv:

   Articolul este semnat de Steve Watson si a fost postat pe Prisonplanet.com. Dupa cum am avertizat (FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …) solutiile promovate de site-urile lui Alex Jones sunt de tipul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

   Insa informatiile de mai sus merita toata atentia.

   Scene din filmul Minority Report:

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 24, 2010 at 4:46 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ortodoxul 2 said, on august 24, 2010 at 6:17 am

    OFF TOPIC

    Saccsive, da’ de ce te faci că nu vezi ştirea cu IPP şi legitimaţiile electronice? Tu, care eşti aşa bine informat? Sau pentru că este o ştire pozitivă te faci că nu o vezi, – tu ai nevoie numai de ştirile întunecate cu care să sperii cîţiva proşti…

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 24, 2010 at 7:24 am

      Ortodoxul 2

      Stirea http://www.realitatea.net/ipp-cere-guvernului-renuntarea-la-buletinele-biometrice-sunt-precum-loganul-de-70-000-de-euro_734489.html zice asa:

      „Institutul pentru Politici Publice (IPP) solicită Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) să retragă proiectul de Ordonanţă a Guvernului

      O solicitare similară a mai fost făcută şi de alte organizaţii nonguvernamentale printre care Active Watch, Centrul de Jurnalism Independent, Accept.”

      Cat de imbeciloid sau ticalosit trebuie sa fi ca sa postezi halul de comentariu pe care l-ai postat tu?

      Pe de o parte cei ca tine urlati sa nu indemnam sa fie refuzate noile buletine si sa nu mergem la dezbateri precum cea de vineri. Pe de alta parte scrii ineptia de mai sus. Pai habaucul satului, n-am scris in doua articole cam tot ce s-a petrecut la dezbatere? Ma acuzi ca n-am scris si ca IPP sau Accept au luat atitudine?

      Si ce te entuziasmezi asa de solicitarea IPP? Tocmai tu si cei ca tine, ce doriti sa nu vorbim despre cipuri, caci astfel prezint „ştirile întunecate cu care să sperii cîţiva proşti…”. Sa ne bucuram daca guvernul renunta la idee si sa dam slava bunului Dumnezeu, nu anti crestinilor de la APADOR sau Accept.

      Si cum iti permiti tu sa-i cataloghezi astfel pe cititorii acestui blog? Ti-am lasat acest comentariu doar pentru a se vedea ce hal de gandire au cei ce ataca turbati pe cei ce indeamna sa nu fie luate buletinele cu cip.

      Apreciază

    • danutza said, on august 24, 2010 at 10:24 pm

      e mare pacat ca ti-ai luat ca nume de postare: ortodox. nu cred ca stii ce inseamna. mai potrivit era…iuda.

      Apreciază

  3. stefan said, on august 24, 2010 at 9:10 am

    ortodoxul(?)2-dar ce te faci tu si „ceilalti”ai tai cand veti vedea ca’ntr-adevar,noi cateva milioane de Crestin Ortodocsii care nu suntem prosti dupa cum spui tu ci doar cu frica de Dumnezeu,nu vom fi pecetluiti ca voi si vom fi in starea pe care am primit-o la Sfantul Botez?Eu nu intru cu tine in polemica dar nu cauta sa deturnezi subiectul postat de fratele Saccsiv intr-o directie unde „lucrezi” tu si ai tai,iar daca tot ai incredere in IPP si Accept(organizatia homosexualilor) nu ai decat sa faci parte dintre ei si pe noi sa ne lasi in pace!
    Dumnezeu sa ne lumineze pe toti si sa ne aiba in pace!

    Apreciază

  4. eu said, on august 24, 2010 at 9:57 am

    Kelly Rowland ft. David Guetta – Commander e suspecta melodia.cu piramida pe imbracaminte si semnul illuminati.

    Apreciază

  5. sCuM.asd said, on august 24, 2010 at 12:58 pm

    exact de filmul ala vroiam sa aduc aminte , film care personajul principal vrea sa scape de politie ( care are drept sa te bage in puscarie dinainte sa faci o fapta.. adio prezumtie de nevinovatie) schimbandu-si ochii..

    Apreciază

  6. agerstress said, on august 24, 2010 at 5:27 pm

    Industria lentilelor de contact poate copia cu precizie fotografica orice iris particular asa ca sistemul lor de identificare nu este deloc sigur si se pare ca este sortit esecului.
    Mult mai sigur mi se pare sistemul de scanare a structurii vaselor sanguine din deget implementat la unele bancomate experimentale prin Polonia ca sistem de identificare.
    In cazul acestuia din urma dar si in cazul primului singura problema etica este monitorizarea actiunilor individului.
    in cazul acestora identificarea facandu-se printr-o caracteristica personala unica, ceva apartinand fiintei umane respective fara 666, fara marca de proprietate a nimanui asupra individului, fara nici un numar de indexare a persoanei (cel putin in procesul direct de identificare) nu ridica in principiu probleme de natura religioasa. Ar fi insa si aici loc de o mare pacaleala! Si anume, daca in interiorul sistemului informatic cu care interactionezi prin acest mod de identificare iti este atribuita fara sa stii o anumita eticheta de genul „cu aceasta amprenta se identifica sclavul fiarei cu numarul xyz…”

    In plus, s-ar putea ridica si o problema de sanatate datorita expunerii la un anumit spectru de radiatii specific senzorului de citire a amprentei respective, fie ca este vorba de expunerea ochiului fie ca este vorba de expunerea degetului.

    Apreciază

  7. danutza said, on august 24, 2010 at 10:30 pm

    da, frate, primiti actele biometrice, ca nu reprezinta nici un pericol, apoi primiti si sa vi se scaneze retina, ca, intr-un final, tot la implantare ajungeti. veti fi prea dependenti de cip. nu va puteti inchipui viata fara el. am cardul de salariu cu cip, cum sa renunt la el? eu sunt bolnav , am cardul de sanatate de cip, doar nu o sa mor. singura mea salvare e implantul….si uite asa…armata de zombii cipuiti.
    incercam sa ne mintim ca nu-s periculoase actele cu cip, ca doar implantul reprezinta lepadarea. dar vom fi in stare sa nu-l primim? ca daca suntem legati biometric de societate…cam greu!
    nu fiti caldicei!am mai spus cuiva asta si s-a suparat pe mine, dar indemnul este cu toata dragostea, pt ca nu se bucura nimeni cand se duce un suflet in iad!Doamne-ajuta!

    Apreciază

  8. […] “Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata la Tehnologia de scanare… […]

    Apreciază

  9. […] “Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata la Tehnologia de scanare… […]

    Apreciază

  10. […] “Fiecare persoana, loc si obiect de pe aceasta planeta o sa fie conectata la Tehnologia de scanare… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.