SACCSIV – blog ortodox

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

Posted in B1TV, MASONERIA, MASONERIE, Nasul, PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS, Radu Moraru by saccsiv on octombrie 5, 2009

   In aceeasi emisiune, mai aflam ca multi ierarhi (din trecut sau actuali) au purtat sau poarta sortulete …

   Sa ne reamintim ce napasta a reprezentat PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS pentru ORTODOXIE:

   1948 Athenagora, fost arhiepiscop al Americii de Nord şi de Sud, ajunge Patriarh al Constantinopolului după ce Patriarhul Maxim este declarat „necorespunzător psihic” şi silit să se retragă. Athenagoras declara: „Greşim şi păcătuim dacă gândim că credinţa ortodoxă a venit din ceruri şi că celelalte dogme (religii) sunt nevrednice. Trei milioane de oameni au ales mahomedanismul drept cale către Dumnezeu, şi încă câteva sute de milioane sunt protestanţi, catolici şi budişti. Ţelul fiecărei religii este să îl facă pe om mai bun”.

   6 ian. 1964 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea se întalnesc la Ierusalim şi se roagă împreună în Sfântul Mormânt. La intrare, izbucneşte un incendiu, provocând o pană de curent în întreaga biserică.

   7 dec. 1965 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea, în mod simultan, „ridică Anatema de la 1054″. Anatema a fost dată asupra ereziilor papale pentru a-i ocroti pe ortodocşi de învăţăturile ce nu duc la mântuire, ci la pieire. Prin „ridicarea” anatemei, Athenagora proclamă că Papa şi cei ce îl urmează au fost aforisiţi (excomunicaţi) pe nedrept, că Biserica a greşit atunci când a susţinut că învăţăturile papale sunt mincinoase şi că, cu adevărat, Papalitatea Latina este parte a Ortodoxiei. „Îndepărtarea excomunicărilor reciproce restabileşte relaţiile canonice dintre Roma şi Noua Romă. Aceasta restabilire este o necesitate canonică…”, se spune într-o declaraţie a Patriarhiei. Din acest moment, mai multe mănăstiri şi schituri din Muntele Athos încetează să-l mai pomenească pe patriarhul Athenagora.

   26 oct. 1967 Patriarhul Ecumenic Athenagora merge la Roma şi se aşază pe un scaun arhieresc la aceeaşi înălţime cu Papa, şi se roagă împreună.

   Pastorala de Crăciun 1968 Patriarhul Ecumenic Athenagora afirmă că „poporul lui Hristos” – romano-catolicii şi ortodocşii – se vor uni fără ajutorul ierarhilor sau teologilor. Mai declară că a introdus numele Papei Paul al VI-lea în dipticele Patriarhiei Ecumenice. (Dipticele sunt lista de episcopi ortodocşi pomeniţi în timpul Dumnezeieştii Liturghii).

   Feb. 1971 Papa şi Patriarhul Ecumenic Athenagora schimbă scrisori de recunoaştere reciprocă a Bisericilor lor. Patriarhul Athenagora anunţă public că dă Sfânta Împărtăşanie romano-catolicilor şi protestanţilor.

   Iulie 1972 Patriarhul Ecumenic Athenagora moare şi este îngropat; o înmormântare cu sicriul închis (fapt neobişnuit pentru un episcop ortodox). Este urmat de Dimitrie, care promite să continue „politica ecumenică” a predecesorului său.

   Bine zicea marele nostru teolog:

VIDEO – Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei„, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

   Cititi va rog si:

Analiza interviului din Forum masonic prilejuit de implinirea a 200 de ani ai Supremului Consiliu Mamă al Lumii de la Washington

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii””

   Deci mason, gradul 33 … Deja la nivelul acesta nu mai poate spune nimeni ca nu stie despre ce este vorba, caci deja cei ce se afla aici PRACTICA TOTI RITUL PALADIN.

   Albert Pike (1809 – 1891), mason, gradul 33 ritul scotian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minuscula, la influenta enorma pe care o stim astazi) a formulat dogma divinităţii lui lucifer în „Morals and Dogma„:  

   „Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu

   „ Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu şi misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineţii! Este cel care aduce lumina şi în toată splendoarea sa intolerabilă orbeşte pe cei slabi sau sufletele egoiste. „

   Despre francmasonerie Albert Pike sustinea in lucrarea sa „DOGMĂ ŞI RITUAL” ca: „Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoaşterea sa fiind rezervată doar Maeştrilor…, iar cealaltă este publică…”

   In 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument in cinstea sa.

   Madame Blavatsky (H. P. Blavatsky), (1831 – 1891), legaturi apropiate cu ritul scotian (Albert Pike). Lucrarea sa „ The Secret Doctrine „ a fost sursa de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist . Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului. In 1875 fondeaza Theosophical Society, piatra de temelie a new age. Ulterior incepe sa viziteze India. In 1886 se stabileste in Germania unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare plina de teorii rasiste, ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului . Dupa deces a fost INCINERATA.

   Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center , au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

   Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   Aceasta scria in The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:                          

   „In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

   „lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

   Manly Palmer Hall (1901–1990), gradul 33, mason, ritul scotian. In 1934, Hall fondeaza Philosophical Research Society.

   In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scris:

   Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

   Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

   Karl Heinrich Marx ( 1818 – 1883 ), evreu, Germania, celebrul filosof, sociolog, teoretician politic, revolutionar, idol al comunismului. S-a casatorit cu o ruda a lui Nathan Mayer ( 1777 – 1836 ) – fondatorul Rothschild banking family of England .

   Karl Marx a fost mason, s-a tras dintr-o familie de rabini, dar nici el si nici Engels n-au inventat comunismul. Ei au fost influentati direct de evreul Moses (Moshe) Hess (1812 – 1875) care a fost si unul din fondatorii socialismului. Este unul din creatorii anti-semitismului de tip modern, cititi va rog lucrarea sa On the Jewish Question.
   Citat Karl Marx:

   „ Aburi infernali se ridica si umplu creierul,
  Pana cand innebunesc si inima mi se schimba cu desavarsire.
Vezi aceasta sabie?
Printul intunericului mi-a vandut-o.
Pentru mine el este cel care masoara timpul si da semnalul,
Cu tot mai multa indrazneala interpretez dansul mortii „

   Tot el mai scria ca instrumentele de tortura sunt bune deoarece asigura locuri de munca , atat fierarilor cat si calailor …

   Cititi va rog si:       

Documentare celebre: “BLESTEMUL SATANIC AL COMUNISMULUI” si completari necesare

   Walther Rathenau ( 1867 – 1922 ), evreu, politician, scriitor, ministru de externe in timpul Weimar Republic. Fiul lui Emil Rathenau.

   Legaturi stranse cu masoneria. Lider industrias in vechiul imperiu german si noua republica. Unul din fondatorii German Democratic Party. In 1921 devine ministru al reconstructiei si in 1922 ministru de externe. Insistenta sa ca Germania sa accepte integral obligatiile Treaty of Versailles precum si Treaty of Rapallo cu Uniunea Sovietica i-au infuriat pe nationalisti.

   Acesta scria la 24 decembrie 1921 in Wiener Freie Presse:

   „Trei sute de oameni foarte apropiati intre ei ghideaza mereu destinele economice ale continentelor si tot ei decid cine le sunt succesorii

   Cititi va rog si:

Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi

   NOTA:       

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

   Pentru o mai buna intelegere a celor de mai sus, cititi va rog si articolele:

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 1)

NOUA ORDINE MONDIALA – rezumatul blogului (partea 2)

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 5, 2009 at 12:49 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Cristi said, on aprilie 18, 2020 at 9:35 pm

      7 dec. 1965 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea, în mod simultan, „ridică Anatema de la 1054″
      Acest lucru s-a făcut la Vatican în cadrul Conciliului ll !!! Ce căuta un patriarh ortodox la un sinod eretic?!!!
      Faptul acesta nu este spus în manualele de istorie.
      Lucrările Conciliului II Vatican s-au încheiat la 8 decembrie 1965 !!!

      Apreciază

  2. M.A. said, on octombrie 5, 2009 at 4:55 pm

    La Man. Radu Voda este pomenit duminica la Sf. Liturghie Athenagoras. Oare staretul Nectarie nu stie biografia acestui patriarh?
    De ce nu se sesizeaza nimeni si nu ii atrage atentia ca ce face este un mare pacat?
    Ce ar trebui sa fac eu, in calitate de crestin, care are duhovnic la aceasta manastire si care doresc sa nu ma abat de la credinta in care m-am nascut? Mai pot continua sa merg la aceasta manastire in care se pomeneste la Sf. Liturghie un patriarh care a ridicat anatemele? In ce masura este amenintata mantuirea oamenilor care merg acolo de deschiderea manifestata de Arhim. Nectarie? Vom da socoteala doar pentru faptele noastre, dar ce este de facut in aceasta situatie, cand singurele oaze de reculegere urbana devin poluate de asemenea ineptii si esti pus in situatia de a nu mai avea unde sa mergi la o slujba curata.

    Apreciază

    • un.oarecare said, on octombrie 5, 2009 at 5:23 pm

      M.A., continua sa mergi acolo, nu esti raspunzator pt faptu ca este pomenit. Cat despre duhovnic, Pr Paisie Aghioritul spunea ca „Sporirea duhovnicească a nevoitorului nu va depinde de bunătatea părintelui duhovnicesc, ci de gândurile bune ale ucenicului. Ucenicul care primeşte gând viclean împotriva stareţului său şi îşi pierde încrederea în el cade singur, precum se prăbuşeşte cupola când se ia cărămida centrală, cheia.”

      Apreciază

  3. dana said, on octombrie 5, 2009 at 5:57 pm

    m-am revoltat si eu cand am vazut emisiunea,mai ales ca aveam niste asteptari de la radu moraru. au un tupeu grozav masonii si au inceput sa-si faca reclama. eu i-am scris nasului si mi-am prezentat punctul de vedere. sper ca o faca si altii. la fel, ar trebui sa sriem lui basescu in legatura cu referendumul legat de documentele biometrice. sa facem cat mai multa propaganda acestui lucru.
    ps: a aparut in librarii carte evadarea din inchisoarea ingerilor cazuti, ca as vrea sa o cumpar.
    ps: imi puteti adauga la lista de bloguri si blogul meu? http://luptapentruortodoxie.blogspot.com/ multumesc!
    dana stefan

    Apreciază

  4. dana said, on octombrie 5, 2009 at 6:14 pm

    multumesc! e si in constanta libraria sophia. sper sa o gasesc! chiar daca s-a autoinvitat masonul, nu trebuia chemat singur sa-si faca , cu neobrazare, reclama. macar daca invita si un duhovnic ortodox, ca sa fie echilibrata emisiunea.
    pt sacciv: am observat, ca, de cate ori vreau sa fac reclama blogului dvs la antena 3, la comentarii, e cenzurat din cauza limbajului obscen. astia chiar sunt baieti cu ochi albastrii? au ceva clar cu dvs. halal libertate am castigat!

    Apreciază

  5. Donkeypapuas said, on octombrie 5, 2009 at 6:46 pm

    Aha! Şi dacă masonii zic asta noi trebuie obligatoriu să-i credem…

    Apreciază

  6. lkrem said, on octombrie 5, 2009 at 7:15 pm

    Nu ma mai mira nimic.
    Uitati ce simbol si-a ales alt „prezidentiabil”: heptagrama albastra, am gasit mai mult despre asta pe http://politicaoculta.wordpress.com/

    Apreciază

  7. M.A. said, on octombrie 5, 2009 at 7:45 pm

    @ un.oarecare
    Multumesc pentru cuvantul folositor transmis.

    Apreciază

  8. intrus117 said, on octombrie 5, 2009 at 8:06 pm

    Ziariştii sunt practic nişte prostituaţi în meseria lor, fiind plătiţi extrem de bine; ei nu îşi riscă aproape niciodată viitorul financiar pentru echitate socială, dreptate şi adevăr, ci ascultă slugarnic de poruncile celor care ţin hăţurile.

    „Majoritatea oamenilor sunt preocupaţi în mod obsesiv de necazurile lor personale, într-o societate terorizată de o violenţă explozivă, alimentată de mass-media şi sprijinită de o legislaţie incorectă.

    “Pentru a fi stăpâni pe opinia publică trebuie să o aducem într-o stare de zăpăceală. Noi vom folosi presa ca să prezinte oamenilor ştiri diverse, încât ei să se piardă în labirintul acestor informaţii. Oamenii vor ajunge la concluzia că este mai bine să nu aibă nici o părere…”
    (Protocoalele maeştrilor francmasoni)

    “Întrucât noi suntem stăpânii presei şi noi avem puterea de decizie asupra succesului ei, nouă ne revine sarcina de extremă importanţă de a veghea ca acei oameni pe care noi îi considerăm periculoşi să nu poată răzbate în acele puncte de unde să poată vorbi maselor prin cuvinte răsunătoare sau prin literă tipărită. Astfel, trebuie să instaurăm o muţenie absolută şi o grijă permanentă de îndată ce se profilează un om periculos în rândul duşmanilor noştri. Treaba noastră este nu să îi dăm publicului ceea ce el doreşte, ci ceea ce noi hotărâm ca el să primească.

    Ziarele sunt pline în zilele noastre de ştiri despre creşterea explozivă a numărului de divorţuri, despre maltratarea crescândă a copiilor de către unii părinţi, despre numărul tot mai mare de violuri, despre creşterea continuă a numărului celor care citesc materiale pornografice, despre creşterea continuă a tâlhăriei, despre cereri care solicită să se instituie un guvern mondial, despre insistenţa tot mai mare de a se urmări să se dărâme graniţele naţionale, despre tot mai multe biserici creştine închise pentru că nu vor să se supună cenzurii guvernului. Dar oare de unde vin toate acestea? De ce toate moştenirile trecutului, graniţele naţionale, dreptul de a avea o religie liber aleasă, dreptul la avere personală şi alte drepturi sunt acerb atacate? Oare există persoane şi organizaţii secrete care doresc să schimbe ordinea de bază a lucrurilor.

    ROLUL PRESEI:

    * Concentrează interesul publicului asupra evenimentelor sportive, relaţiilor sexuale mai mult sau mai puţin perverse, senzaţionalului şi faptului divers, astfel încât acesta să nu observe acţiunile guvernului;

    * Împarte publicul în grupări ostile, exacerbând controverse minore (deviza francmasonilor este „Dezbină şi stăpâneşte”);

    * Vorbeşte în cuvinte mari şi umflate despre democraţie;

    * Arată risipa care se face în guvern (orchestrată anume) pentru a discredita guvernul şi a produce teama de inflaţie şi creşterea preţurilor;

    * Încurajează greve şi răzmeriţe, încurajează dezordinea şi criminalitatea, dar şi atitudinea îngăduitoare faţă de criminalitatea guvernului.”

    Apreciază

    • Alexandru Partioc said, on octombrie 6, 2009 at 11:24 pm

      Da, ai dreptate, si exista o supraputere cu intentia de destabilizare pe toate planurile pentru ca mai apoi,dezbinati, sa putem fi mai usor manipulati si exploatati.Acum mai mult ca ori cand este necesara o lume unita; unitate in credinta in Dumnezeu si capabila sa raspunda cu spirit critic si atitudine demna in fata abuzurilor si a tendintelor de insclavire sustinuta de asa zisele elite mondiale.Omul a fost creat liber de catre Dumnezeu si liber trebuie sa ramana.

      Apreciază

  9. cititor said, on octombrie 6, 2009 at 7:29 am

    un.oarecare omul sistemului, o sa dea socoteala la Judecata inaintea lui Dumnezeu fiindca ii sminteste pe cei mai mici in credinta!

    M.A. i: Sf Ioan Iacob spune ca la vremea de pe urma staretii nevrednici vor trage cu el in iad toata manastirea, fiindca asculta de el ! ‘Este eretic pastoruil? Fugi de el ca de un sarpe’ spune Sf Fotie cel Mare. Eu zic sa-l intrebi direct pe respectivul de la Radu Voda de ce face asa ceva si daca marturiseste erezia sa-l infrunti pe fata sau pur si simplu sa te desparti linistit de el. Sa nu confunzi pacatul personal cu erezia: pacatul personal este o incalcare a legii lui Dumnezeu, pe cand erezia este schimbarea legi lui Dumnezeu. Si cred ca nu vrei sa fii judecat la Judecata impreuna cu asemenea eretici.

    Uite ce zice aici parintele Serafim Alexiev despre osandirea ereticilor http://traditiaortodoxa.wordpress.com/2007/06/27/singura-osandire-ingaduita-arhimandrit-serafim-alexiev/

    iar aici http://traditiaortodoxa.wordpress.com/2007/06/27/staretul-sava-monah-la-esfigmenu/ poate te lamuresti care este pozitia patristica.

    Apreciază

  10. proscrisul said, on octombrie 6, 2009 at 7:56 am

    Matei12/31. De aceea vă zic: Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta.
    32. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie.
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=12
    Matei15/17. Nu înţelegeţi că tot ce intră în gură se duce în pântece şi se aruncă afară?
    18. Iar cele ce ies din gură pornesc din inimă şi acelea spurcă pe om.
    19. Căci din inimă ies: gânduri rele, ucideri, adultere, desfrânări, furtişaguri, mărturii mincinoase, hule.
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=55&cap=15

    Apreciază

  11. proscrisul said, on octombrie 6, 2009 at 8:01 am

    Isaia Capitolul 1/10. Ascultaţi cuvântul Domnului, voi conducători ai Sodomei, luaţi aminte la învăţătura Domnului, voi popor al Gomorei!
    11. Ce-mi foloseşte mulţimea jertfelor voastre?, zice Domnul. M-am săturat de arderile de tot cu berbeci şi de grăsimea viţeilor graşi şi nu mai vreau sânge de tauri, de miei şi de ţapi!
    12. Când veneaţi să le aduceţi, cine vi le ceruse? Nu mai călcaţi în curtea templului Meu!
    13. Nu mai aduceţi daruri zadarnice! Tămâierile Îmi sunt dezgustătoare; lunile noi, zilele de odihnă şi adunările de la sărbători nu le mai pot suferi. Însăşi prăznuirea voastră e nelegiuire!
    14. Urăsc lunile noi şi sărbătorile voastre sunt pentru Mine o povară. Ajunge!
    15. Când ridicaţi mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, şi când înmulţiţi rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge; spălaţi-vă, curăţiţi-vă!
    16. Nu mai faceţi rău înaintea ochilor Mei. Încetaţi odată!
    17. Învăţaţi să faceţi binele, căutaţi dreptatea, ajutaţi pe cel apăsat, faceţi dreptate orfanului, apăraţi pe văduvă!
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=43

    Apreciază

  12. M.A. said, on octombrie 6, 2009 at 8:22 am

    Eu NU ma spovedesc la Arhim. Nectarie, cel care il pomeneste pe Athenagoras la slujba de duminica.
    Merg la altcineva din cadrul manastirii. La Sf. Liturghie care se tine in celelalte zile ale saptamanii si la care slujesc ceilalti preoti ai manastirii NU se pomeneste acest eretic.
    Intrebarea e – judecam la fel si pe ceilalti preoti care nu procedeaza la fel si care nu si-au ales singuri cine sa ii pastoreasca si singura lor vina este ca apartin obstii Man. Radu Voda? Am avut o discutie cu duhovnicul meu in legatura cu catolicii si si-a manifestat dezacordul vis-a-vis de ecumenism, impreuna rugaciune.

    Apreciază

  13. Un creştin-ortodox said, on octombrie 6, 2009 at 8:35 am

    Emisiunea ca emisiunea…dar aş vrea să ştiu la noi câţi ierarhi nu sunt masoni…În opinia mea România va fi prima care va da naştere Bisericii Ecumeniste…Va fi prima dintre Bisericile Ortodoxe surori care va apostazia …” Acestea zice Cel ce este Amin, martorul cel credincios şi adevărat, începutul zidirii lui Dumnezeu:
    Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
    Astfel, fiindcă eşti căldicel – nici fierbinte, nici rece – am să te vărs din gura Mea.
    Fiindcă tu zici: Sunt bogat şi m-am îmbogăţit şi de nimic nu am nevoie! Şi nu ştii că tu eşti cel ticălos şi vrednic de plâns, şi sărac şi orb şi gol!
    Te sfătuiesc să cumperi de la Mine aur lămurit în foc, ca să te îmbogăţeşti, şi veşminte albe ca să te îmbraci şi să nu se dea pe faţă ruşinea goliciunii tale, şi alifie de ochi ca să-ţi ungi ochii şi să vezi.
    Eu pe câţi îi iubesc îi mustru şi îi pedepsesc; sârguieşte dar şi te pocăieşte.
    Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine.
    Celui ce biruieşte îi voi da să şadă cu Mine pe scaunul Meu, precum şi Eu am biruit şi am şezut cu Tatăl Meu pe scaunul Lui.
    Cine are urechi să audă ceea ce Duhul zice Bisericilor…” Mulţi părinţi au tâlcuit că ar fi vorba despre B.O.R.

    Apreciază

  14. proscrisul said, on octombrie 6, 2009 at 8:51 am

    A doua epistolă Sobornicească a Sfântului Apostol Petru Capitolul 2
    ..2. Şi mulţi se vor lua după învăţăturile lor rătăcite şi, din pricina lor, calea adevărului va fi hulită;
    3. Şi din poftă de avere şi cu cuvinte amăgitoare, ei vă vor momi pe voi. Dar osânda lor, de mult pregătită, nu zăboveşte şi pierzarea lor nu dormitează…
    http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=62&cap=2

    Apreciază

  15. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  16. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  17. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  18. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  19. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  20. Ioan Marinoiu ,octogenar,ortodox , vetreran de razboi said, on martie 10, 2010 at 1:11 am

    In articol se sustine un neadevar grosolan sa nu-i spun sf. minciuna (…) Papalitatea latina este parte din ortodoxie. Nu inteleg, de ce atunci, papalitatea latina numara in prezent 1,2 miliarde de credincios, iar ortodoxa numara.abia 173 de milioane. De ce Papalitatea latina are 166 de universitati, de ce ortodoxii nu au nici o universitate. De ce tarile papale sun civilizate si bogate , unde milioane de ortodocsi emigreaza. in latinitatea papala si chear, in tari musulmane, budiste ,confucioniste, nu va spune nimic acest lucri d-lor ortodocsi va spun eu, pentru ca, in otodoxie ceva este putred. Lauda de sine nu miroase a bine, coborati sf.parinti ortodocsi cu capul pe pamant. cititi articolul de mai jos sa vedeti ca Ortodoxia s’a rupt de papalitatea latina

    Ortodoxia este Erezie, Secta si Schisma ,
    Wikipedia encyclopedia libera “Crestinismul din perspectiva filozofiei si stiintei”
    Nota 31scrie, citez: E o iluzie sa ne inchipim cand ne referim la Sinoadele ecumenice ca in aceste adunari o suta sau doua sute de distinsi domni se asezau calm sa discute sobru si cu demnitate acele probleme propuse lor spre limpezire. Din contra, multi dintre episcopi erau niste tulbutenti insotiti de gloate de sprijinitori huliganici, care pandeau cel mai mic motiv ca sa poata schilodi si ucide oponentii . Cele mai socante scene care pot fi vazute azi in viata politica contemporana, nu sant nimic in comparatie cu ce spune istoria ca era obisnuitul in aceste Sinoade crestine. (Dr.Phllip Schaff, in a sa “Istorie a bisericii crestine” (Vol.3,cap.5).
    http://www.ccel.org/s/schaff/history/3_ch05.htm spune: ”Alaturi de talent, cunoastere si virtute
    se aduna acolo la Sinoade si ignoranta, intriga, patimilie partinirii ce erau deja aprinse la toate partile in disputa de lungile contraverse anterioare, si care acum se intalneau si se asezau pe pozitii de lupta ca niste armate ostile gata de lupta deschisa.”Protopopul (Vicarul Catedralei Sfantul Pavel din Londra) Henery Hart Milman, renumitul istoric adauga (Istoria crestinatatii latine, citare din Istoria lui Schsff, voi 3.cap.9. si el: Ar fi fost de asteptat ca crestinismul sa nu apara in nici o alta ipostaza intr-o mai mare majestuozitate impunatoare decat la Sinoadele ecumenice, intruniri care se presupune ca strang in toate colturile lumii cei mai eminenti prelati si cei mai distinsi clerici; ca o piosenie elevata (elevant = nobil) si senina va fi guvernat de lucrarile acestor adunari si ca o profunda si impartiala cercetare va fi epuizat orice subiect in dezbatere: ca patimule omenasti si interesele meschine vor fi stat rusinate si umile in fata maretei adunari; ca simplu, simtul proprii lor demnitati sau macar dorinta de a lasa fratilor lor intru credinta o buna impresie prin solemnitatea si seriozitatea credintei lor, va fi exclus absolut toate excesele de comportament si limbaj.
    Istoria ne arata insa melancolic exact inversul: Nicaeri nu este crestinismul mai putin atractiv, si daca tinem seama de tonul si caracterul obisnuit al lucrarilor, mai lipsit de autoritate decat in Sinoadele ecumenice ale bisericii. In general acestea se prezinta sub forma unei ciocnirii feroce a doua fractinui rivale, din care nici una nu cedeaza dar care amandoua marturisesc impotriva propriei ei convingeri si credinte. Intriga, nedreptatea, violenta, liberul arbitru, decizia impusa dar nu consimtita, hotararile luate cu forta, acea forta a unei majoritati tulburente si zgomotoase, decizii luate pe baza ovatiilor salbatice mai degraba decat pe baza cercetarii sobre, demisiile de la bunul simt si comportamentul civilizat, scad onoarea si neaga ratiunea de a fi a cel putin ultimelor Sinoade. [….] jubilieri si veselie la blestemarea in chinurile Iadului a adevrsarului umilit, degenerarea si decadera este rapida incepand cu Sinodul ecumenic de la Niceea la cel de la Efes, unde fiecare tabara a venit hotarata sa foloseasca orice mijloace pentru a-si strivi adversarul, mergand de la precipitarea lucrarilor pana la manevre de culise, de la influenta oculta pana la mita si santaj; a fost prezenta acolo incurajarea violentei (daca nu apelul deschis la violenta) multimii pentru influentarea deciziilor intrunirii; fiecare avea propria gloata de prostime violenta adusa de acasa pentru a-si sprijini punctul de vedere; si nici unul nu se dadea inapoi de la nici un mijloc pentru a obtine implimirea anatemelor (anatema=excludere din biserica,..afursenie, excomunicare ) si a blestemelor lor (1-blestem=abaterea unei nenorociri asupra cuiva=2-dscantec de vrajitoare) de catre ceilalti, prin instigarea persecutiei funestei stapaniri a vremii. Sfantul Parinte Grigore din Nazianz vorbeste de ei ca “adunari de cocori si gaste” (Schaff, Vol.3,cap.5) Dezgustat din cale afara el a refuzat sa aiba de a face cu ei, spunand: “Ca sa spun adevarul, inclin sa ma feresc de orice adunare a episcopilor, pentru ca pana acum na-m vazut niciodata vreun Sinod care sa se sfarsasca cu bine sau care sa alunge relele in loc sa le creasca. Pentru ca la aceste intruniri (si nu cred ca ma exprim prea aspru aici) artagosenia de nedescris si ambitiile prvaleaza […]de aceea m-am retras si mi-am gasit linistea sufleteasca in singuratate.
    ”( In Conciluil II Ecumenic din Constantinopol (381) sa luat si decizii nefericite […] Canonul III.ce stipula ca Episcopul “noii Rome” {Constantinopolul} trebuie sa aibe acelasi prerogative cu Papa de la Roma, Fiind al doilea in scaun dupa Papa. Rezidand in resedinta imperilala, dupa ei titlu pur politic, eludand.(a eluda=a ocoli adevarul) ca in Roma a activat si a murit martir Sfantul Petru. Deci Roma este un scaun apostolic de origine divina. […] cu timpul Bizantul a centralizat toate problemele orientale sub inalta directie a imparatului, si a “Sinodului permanent “ prezidat de partiarh. Bizantul fiind ridicat la rangul de tribunal religios al Orientului, punand patriarhul la nivelul Papei si imparatul deasupra tuturora. (Deci Constantinopolul este scaun imparatesc laic. Nu apostolic.). [….] Dupa moartea patriarhului Melinte, el a fost numit patriarh si a condus prima parte Sinodului II Ecumenic(Constantinopol (381) dar ofensat de episcopii orientali ca asculta de Papa de la Roma, Sfantul Grigore demisioneaza, parasind imediat sinodul. […] Cand episcopii orientali ii reprosaza ca Isus s-a nascut in Orient si ca ei trebuie sa aibe cuvantul si in problemele sinodale, iar nu Apusul. (pretentii absurde, cum adica, patriarhul numit de imparat, laic, deci, sa fie mai presus decat urmasiul Sfantultui Petru, Papa.n.p.I.M.). Sfantul Grigore le-a raspuns: “Dar tot in Orient a fost restignit Isus Cristos” [….] In 390 imparatul Teudosiu a fost pedepsit de Sfantul Ambrozie fiindca a ordonat sa fie ucisii 7000 de oameni razvratiti [domnilor istorici romani laici si teologi ortodoxi cei care aratati cu degetul, inchizita catolica, arderea pe rug, cateva cazuri, dar treceti cu vederea uciderea a 7000 de personae, iar imparateasa Teodora a ordonat sa se scoata ochii la 100 crestini ortodocsi nu a fost in orient o inchizite mai teribila?. Este nedrept, sa ascundeti crimele episcopilor rasariteni sa impuna “sfinta ortodoxie?”, prin sange la Conciliile ecumenice. ,vezi continuarea de mai jos. pentru satanica dorinta lumeasca de a fie si ei egali cu Urmasul Sf, Petru. n.p.I.M.] (Pr.Prof.dr.Ioan M.Bota.Istoria Bisericii Universale si a Bisericii Romanesti de la origine pana astazi, edita II, pag 78)

    ( “Schaff,vol. 3, cap 5.) Al treilea Sinod Ecumenic al Bisericii, care s-a tinut la Efes in 431e.n., a fost marcat de “intriga infama, nemiloasa sete de acuzare si violenta bruta. Ambele fractiuni au venit cu escorte inarmate, ca si cum s-ar fi dus la razboi, fiind urmate de gloate mari de plebe ignoranta, sclavi si matrozi, drojdia Constantinopolului, taranime, hoarde de femei, toti gata de violenta si dezordini; orasul era patrulat de trupe, iar Nestor si Ioan din Antiohia aveu garzi de corp inarmate pentru a fi protejati de violenta tabara a lui Chiril” (Schaff).“In cele doua tabere s-au luptat in strada si mult sange a curs. La citirea Hotararii imperiale se produse o asa zisa razmerita incat episcopii rivali au fost arestati” (Schaff) “S-a facut imediat un efort de a se organiza un Sinod in Constantinopol, dar atat de mare a fost frica de revolta, incat a trebuit sa fie amanat si transferat la districtele suburbane de peste Bosfor. (Schaff) In August 449 e.n. s-a intrunit la Efes un Sinod care ocupa un loc notoriu in scandalurile istoriei bisericii si care de la frauda si violenta cu care s-a transat si caracterul odios al lucrarilor lui a fost numit “Sinodul Talharilor”.A fost prezidat de Dioscor al Alexandriei cu o violenta bruta (Schaff) sub protectia soldatilor. Frica de mutilare a fost asa de mare incat si sustinatorii lui care constituiau o fractiune cu greu au scos doua vorbe, in timp ce Teodoret a fost scos de-a dreptul de la lucrari. Flavian aehiepiscioul al Constantinopolului a fost maltratat si ucis in “Sinodul talharesc de la Efes 449”.( idem. Pr.prof. dr.Ioan M.Bota, editia II, pag. 68) .Un cominicat prezentat de Eusebiu (Urmasii imparatului Constantin cel Mre (+ 337) Constant in Apus si Constantiu in Rasarit, fii sai, primul nicenian catholic, celalalt semiarian cu Eusebiu de Nicomedia pe care l-a instalat episcop la Constantinopol , Biserica era deja impartita. Idem, I.BU,.Pag. 65.) a fost primit de catre multime cu huidueli si strigate “sa-l ardem pe Eusebiu, sa-l ardem de viu! Asa cum el L-a taiat pe Hristos in doua, asa sa-l taiem si noi pe el in doua!’ (Schaff). Trei delgati ai Romei au fost asa de inspaimantati, incat nu au curajul sa citeasca o Epistola din Partea lui Leon (Schaff)

    Subiectul Canonului nu a fost bineanteles singurul subiect discutat in Sinoadele ecumenice. In realitate multe Sinoade nici nu au abordat problema canonica. Disocor si tabara lui voiau ca Flavian si prieten sai sa semneze o marturisire cum ca Hristos nu are decat o singura natura, Flavian a refuzat asta. La un semnal dat, usile au fost izbite de perete si un numar de soldati alaturi de o gloata inarmata s-a napustit inauntru, iar episcopii inspaimantati ai taberei lui Flavian, sub ploaie de pumni si ghionti au fost fortati da semneze in timp ce erau impunsi cu sabiile, ( Mosheim, Istoria bisericii, Vol.II ) Acolo unde pana atunci fusesera doua tabere, acum era nu numai o majoritate, ci chiar unanimitate (Milman). Dupa semnarea hotararii finale, Dioscor nu a mai putut sa-si infraneze furia si il lovi pe Flavian-invinsul (Milman) Incurajata de gestul sau, o gloata de calugari s-a napustit asupra nefericitului episcop al Ierusalimului, strigand “omorati-l, omorati-l ! si-l batu si calcara in picioare producandu-i astfel de rani, ca bietul muri curand dupa aceea (Milman, Schaff) ,Protopopul Milman face remarca semnificativa ca acesta nu a fost ultimul Sinod ecumenic murdarit cu sange.

    Alt Sinod care trebuia sa se desfasoare la Niceia in 451 e.n. a fost atat de nestapanit incat a trebuit sa fie mutat la Calcedon, peste stamtoarea Constantinopolului, de unde imparatul potea sa-
    i supravegheze si sa mentina ordinea cu trpele sale (Schaff). Astfel aceasta este cunoscut ca “Sinodul de la Calcedon”.Lucarile au fost prmanent intrerupte de de urlete si zarva (Schaff) chear mirenii simtindu-se obligati sa aminteasca episcopilor de demnitatea lor clericala (Schaff), Phillip Schaff zice: La Calcedon aparitia renumitului scriitor si istoric Teodoret a provocat o scena care involuntar ne aminteste de actualele incaerari ale calugarilor greci si romano-catolici la Sfantul Mormant, incaerari care au loc in ciuda prezentei intimidate a politiei turce (otomane).
    Oponentii egipteni ai lui Teodoret au stigat din toti rarunchii ”Jos cu el, acest invatator a lui Nestor!” Cei din tabara sa raspunsesera cu egala violenta: Ne-au fortat la “Sinodul Talharilor” sa semnam sub ghionti si pumni, jos cu meniheistii, dusmanii lui Flavius si dusmanii dreptei credinte! Jos cu ucigasiul de Dioscor! Cine nu cunoste faptele lui marsave? Episcopii egipteni strigara: “Jos cu evrei, cu dusmanii lui Dumnezeu, si nu-i ziceti aluia episcop! La care episcopii din cealalta tabra stiga din nou: afara cu rasculatii si zurbagii, afara cu criminalii! Drept –credinciosii isi au locul la Sinod! “Armata a trebuit sa intervina din nou pentru a tine in frau adunarea” (Schaff ) . La sinodul tinut la Constantinopole in 785 e.n. soldatii s-au napustit in camera unde se tinea intrunirea si au alungat una dintre taberile de episcopi care nu voiau sa semneze hotararea celeilalte tabere (Milman): iar la cel de-al doilea Sinod de la Niceea (787 a denuntat acest Sinod de la Constantinopol ca fiind un “Sinod de nebuni si de posedati” (Schaff).(i.c.)
    Crestinusmul incepe cu anul (33), lasat de Isus Cristos, prin cuvintele; “Tu Petre esti piatra pe care voi zidi Biserica Mea…. Sf.Apostol Petru a fost primul popa (Papa). (64-67). Apusul crestin, catolic (catholic = universal) a ramas neschimbat, are o vechime de 1965, (33-2008) cu 1,2 miliarde de credinciosi, raspandit pe cele cinci Continente. este cu adevarat Biserica Apostolica universala.
    Imparatii laici rasariteni prin infiintarea rangului de patriarh si impartirea crestinilor in patru scaune patriarhale in anul (381) a fost o “Erezie”.(dupa explicatia lexicala, erezie este “Conceptie religioasa in contradictie cu dogmele bisericii in cadrul careia ia nastere si condamnata de aceasta. Mic.dictionar al lumbi Romane. Pag. 212. V.Breban). Adoptarea Dogmei ortodoxe impusa cu sabia, violente si cu varsari de sange. (“Vezi istoria crestinata, de mai sus, Dr.Phillip Scharff,) a fost “sectarism ”.(secta este comunitatea religioasa desprinsa dintr-o biserica Oficiala. Idem D.V,Breban pag. 604). “Schisma”(separarea unui grup de credinciosi de comunitatea religioasea careia ii apartine…Idem D.V.Breban pag.597. Deci, crestinii ortodocxi sunt: “Eretici, Sectari si Shismatici”, de la 1054 incoace. Afirmatia vanturata de ortodocsi: “catolicii s-au rupt din ortodixe” nu rezista, istoric. Dogma catolica a inceput in anul (33). Dogma Ortodoxa apare in anul 451, dupa ce logica anul 451 sta inaintea anului 33.
    Catolicii prin zeci de mii de scoli parohiale, liceeie, 166 de universitati, in care sa invatat muzica, scluptura, pictura, arhitectura si poezia a fost arma folosita de Catolica pentru a imblanzi sufletul omului si al civiliza […](M.Eminescu)
    Arma folosita de Partiarhii a fost, analfabetismul, frica de Dumnezeu. Pe pamant frica de preot, de stapan, si saracia, a facut din credinciosii ortodocsi o turme docila, neganditoare. Dovada, toate Popoarele ortodoxe sunt sarace si inapoiate. Ierarhii BOR ortodocsi folosesc aceleasi medode impotriva greco-catolicilor folosite de inaintasii lor la Conciliile ecumenice de la Constantinopol, Efes, Calcedon si Niceea, vinovati pentru ca la 1697-1700 au intors pe toti romanii la latinitate, la spirtitualitatea, si la civilizatia occidentala, universala. Pedeapsa divina nu a intarziat. Din Falnicul Bizant, a ramas doar istorie, Constantinopolul a devenit Istambul, Catedrala Sf.Sofia Muzeu, Pariarhii din fostul Constantinopol,(Istambul) Ierusalim, Alexandria si Antiohia, sunt supus docili ai musulmanilor.
    Pedeapsa divina nu va intarzia nici pentru noi romanii, chear in cadrul UE. fiind. Romania sa devina federatie mioritica. Munteana, moldoveana, ungureana, plus federatia UDMR. Ungurii in anul 1000 au trecut de la barbarie la civilizatia. Romanii la 1054, au trecut de la civilizata occidentala la incultura balcanica ortodoxa greco-slavona. Noi romani ne-am uitat trecutul pentru ca, ne lipseste judecata. Lipsa de judecata se numeste prostie spunea marele filozof Emmanuel Kant (1724-1802). Iar Wiston Churchll “un popor care-si uita trecutul se condamna ca sa-l retraiasca” . Sa iesim din acest impas, este nevoie de o discutie la masa rotunda. 22, Noembrie 1008. Ioan Marinoiu, octogenar. Ortodox.USA

    Apreciază

    • ioana said, on august 23, 2011 at 7:26 pm

      Serios? Ortodoxia nu a avut soldati (vezi cavalerii templieri), nu a avut inchizitie, nu a crestinat cu forta popoarele pe care le-a asuprit. Putreziciunea este in catolicism nu in ortodoxie.

      Apreciază

  21. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  22. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  23. GIGI said, on mai 13, 2010 at 5:54 pm

    Locic a venit si a plecat.Asta chiar crede ca scapa asa de usor.Domnule a tepuit prea multi oameni sa poata fi uitat asa usor.Locotenentul lui,vad ca a inceput sa se ascunda si el de oameni,sa nu mai raspunda la telefon,firma a disparut din Dorobanti,cu acte cu tot,crezind ca sunt in siguranta la adresa necunoscuta.Mai nou angajatii au inceput sa-l copieze pe patron la tepe.La creierasul lui de picol afumat cred ca i se cam infunda.Pina acum se p–a pe toti,dar cred ca va sosi si reversul cit de durind pentru{mister presidente}.Cum de nu la intrebat fiscul pina acum unde se duc toate materialele de constructii,daca nu ajung pe santier.Cu ce materiale a renovat casa de la Pitesti,sau alte case prin centru,si restul obligatiilor de pe urma carora au de suferit si alti oameni?Sa nu uite ca se stiu multe din firma ,de se poate face un serial mai ceva ca Elodia. P.S.Ospatarule Locic suntem pe urmele tale.

    Apreciază

  24. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  25. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  26. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  27. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  28. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  29. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  30. LISTA MASONI celebri | said, on decembrie 27, 2013 at 1:44 pm

    […] Patriarhul ATHENAGORAS […]

    Apreciază

  31. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  32. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  33. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  34. […] rotary din insula Corfu  a amplasat statuia Patriarhului Ecumenic – ecumenist – Atenagora, masonul de grad 33 ce a ridicat anatema de la 1054, in fata catedralei mitropolitane cu moastele Sfintei Imparatese Teodora din […]

    Apreciază

  35. […] Patriarhul Constantinopolului ATHENAGORAS (1948-1972), grad 33.  La 7 dec. 1965 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea, în mod simultan, „ridică Anatema de la 1054″. In iulie 1972 moare si este inmormântat; o inmormântare cu sicriul inchis. […]

    Apreciază

  36. […] Patriarhul Constantinopolului ATHENAGORAS (1948-1972), grad 33.  La 7 dec. 1965 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea, în mod simultan, „ridică Anatema de la 1054″. In iulie 1972 moare si este inmormântat; o inmormântare cu sicriul inchis. […]

    Apreciază

  37. […] Prieten cu Patriarhul Athenagoras. […]

    Apreciază

  38. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  39. […] Atenagora a fost masonul de grad 33 ce a ridicat anatema de la 1054. […]

    Apreciază

  40. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază

  41. […] Sa ne amintim ca Patriarhul Atenagora este masonul de grad 33 ce a ridicat anatema de la 1054: […]

    Apreciază

  42. […] La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.