SACCSIV – blog ortodox

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

Posted in antihrist, ECUMENISM by saccsiv on octombrie 11, 2010

   Voi dezvolta in cele ce urmeaza o tema abordata in articolul Sa analizam rezultatele COMISIEI DE LA VIENA. Consider ca E MULT MAI RAU decat se bucura catolicii ca este …:

   ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

   Spre deosebire de incercarile din evul mediu, actuala stradanie de unire dintre ortodocsi si catolici trebuie vazuta ca parte a ecumenismului modern de tip total, adica a marelui ghiveci religios ce-l va accepta pe antihrist.

   Astfel, desi folosit des, termenul de unire este folosit gresit, fiind de fapt vorba despre o „unire” intre ghilimele, un soi de fratie intre cele doua biserici, un soi de unitate in diversitate. Altfel spus, sa nu ne asteptam la ceva de genul:

Pomenirea mucenicilor din Athos, carora li s-a dat foc caci s-au opus ticalosiei imparatului bizantin ce la conciliul de la Lyon din 1274 a semnat unirea cu catolicii …

   Adica la o reusita a papei de a subordona din toate punctele de vedere biserica ortodoxa. Si aici trebuie facuta o paranteza: am folosit mai sus termenul de biserica si pentru catolici, deoarece acesta a intrat in limbajul comun. Insa e folosit gresit, caci Biserica e doar una, cea a lui Hristos. Iar catolicii s-au desprins de ea, incet si sigur. Vaticanul incearca sa-si convinga credinciosii (si sa-i convinga si pe altii) ca e continuatorul vechii Rome crestine, insa lucrurile nu stau deloc asa. Vechea Roma nu era intr-o uniune cu lumea ortodoxa, ci era parte a lumii ortodoxe. Daca pe vremea Sfantului Maxim Marturisitorul (580-662), de exemplu, Papa si Roma au tinut dreapta credinta, in timp ce Constantinopolul si estul acceptasera erezii, cu timpul, Roma s-a tot indepartat de Ortodoxie, pana a ajuns Vaticanul de azi:

Articolul zilei (08.07.2001): Papa vrea Guvern Mondial

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

Lista albumelor muzicale recomandate de VATICAN reflecta deschiderea acestuia spre NOUA ORDINE MONDIALA …

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

VATICANUL: versiune rap a BIBLIEI la radio şi pe internet

   Ghiveciul final va include mare parte dintre: ortodocsi (sau mai bine zis partea de ortodocsi ce nu va veghea treaza), catolici, protestanti, evrei, islam, cei ce cred in reincarnare, animism, etc. Toti acestia au credinte atat de diferite, incat este imposibil sa-i unesti intr-o singura religie. Dar, le poti crea iluzia ca sunt frati intre ei, in numele pacii, al iubirii, al noii lumi a binelui pe acest pamant. Adica ceva de genul:

VIDEO si FOTO: Ecumenism muzical total in Rusia

VIDEO – Chemare la ECUMENISM TOTAL: duminica, 26 septembrie 2010, la Ierusalim. Crestini, evrei, musulmani, budisti, samani sunt indemnati sa se roage simultan (care la ce stie) pentru pace …

   Le poti crea iluzia ca fiecare a gasit un drum propriu spre acelasi Dumnezeu. Si astfel se va forma un soi de „unire”, o federatie a religiilor, tocmai buna sa-l accepte pe antihrist, cel ce initial va fi un lider carismatic, ce va propovadui iubirea si pacea, ce va face minuni si care se va stradui sa vorbeasca in mare masura pe limba si credinta fiecaruia.

   Desi printre catolicii de rang inalt sunt destui ce viseaza cai verzi pe pereti, in sensul ca se va ajunge la un Vatican universal stapanitor peste toti cei ce-si zic crestini, adevarul este ca se va ajunge acolo unde de fapt ELITELE practicante ale inchinarii la lucifer doresc: ghiveciul de care am pomenit mai sus.

   N-am amintit degeaba si la aceasta tema de ELITE, deoarece sunt cu adevarat implicate in aceasta actiune.

    The Conference of European Churches (Conferinţa Bisericilor Europene) este afiliata World Council of Churches (Consiliul Mondial al Bisericilor), ambele cu sediul la Ecumenical Centre din Geneva, Elvetia. Ca si sora lor americana, National Council of the Churches of Christ in the USA (Consiliul National al Bisericilor lui Hristos din SUA), au fost infiintate imediat dupa al doilea razboi mondial (1948, 1950, 1959), caci nu se putea rata extinderea conceptului de unire globala (pe care se pedala intens inca de atunci) si la nivelul „confesiunilor crestine”, odata cu crearea ONU (pas important in constructia edificiului viitorului GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE). Unul din cei mai mari finantatori al Consiliului Mondial al Bisericilor a fost John Davison Rockefeller, Jr.
   Prieteni, cand studiezi SISTEMUL, descoperi cat de frumos se leaga lucrurile. Legatura intre viitorul GUVERN MONDIAL (uniunea tuturor natiunilor planetei) si viitoarea „RELIGIE MONDIALA” nu este doar o speculatie. Ne putem da seama de aceasta si cercetand cine le finanteaza pe amandoua. Despre partea partea politico-economica am tot scris pe acest blog. Iata si cateva chestiuni interesante referitor la religie:

   National Council of the Churches of Christ in the USA (National Council of Churches sau NCC) este o fratie ecumenica formata din 35 de culte crestine din SUA. Incluzand si protestanti sau ortodocsi, insumeaza aproximativ 45 milioane de adepti.

   Sediul Consiliului se afla la Interchurch Center, o cladire construita in anii 1950 din contributiile generoase ale lui John D. Rockefeller, ce si-a dorit mult promovarea cooperarii dintre bisericile din SUA. Presedintele mason Dwight D. Eisenhower a pus piatra de temelie în 1958, înaintea unei mulţimi de 10,000 de persoane. In acelasi sediu se afla si organizatia sora Church World Service, diverse organizatii ecumenice sau World Council of Churches (Consiliul Mondial al Bisericilor). In timp, in sediu au aparut si alte grupuri religioase, inclusiv organizatii evreiesti sau musulmane. De asemenea mai exista cateva birouri ale Rockefeller Brothers Fund si Religion Communicators Council, Odyssey Networks (media distribution agency a National Interfaith Cable Coalition) si Interfaith Center for Corporate Responsibility.

   Un personaj foarte activ in NCC a fost si John Foster Dulles, Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America.

   Primul presedinte al NCC (1960-63) a fost Joseph Irwin Miller

   Consiliul detine drepturile de autor asupra versiunii standard revizuite (1952) şi a noii versiuni standard revizuite (1989) a Bibliei. Se considera ca ele beneficiaza de manuscrise indisponibile anterior, cum ar fi cele de la Marea Moarta, precum si de colaborarea unor traducarori evrei, protestanti, catolici si ortodocsi

   Detalii despre „stalpii” consiliului:

   John Davison Rockefeller, Jr., (1874 – 1960) fiul John D. Rockefeller. In 1897 scrie un studiu despre lucrarea lui Karl Marx Das Kapital “. Membru al societatilor secrete Alpha Delta Phi si Phi Beta Kappa. Dupa terminarea studiilor devine director la  Standard Oil si mai apoi director si la compania lui J. P. Morgan, U.S. Steel.

   In 1900 se insoara cu Abby Greene Aldrich, fiica puternicului Nelson W. Aldrich.

   In timpul Great Depression devine cel mai mare proprietar imobiliar din New York, dezvoltand Rockefeller Center. Cu timpul acolo s-au stabilit colosii GE (General Electric Company), RCA (Radio Corporation of America), NBC (National Broadcasting Company), RKO (Radio-Keith-Orpheum Pictures), Standard Oil of New Jersey (Esso), Associated Press, Time IncChase National Bank (acum JP Morgan Chase).

   A finantat masiv programe ale Ligii Natiunilor.

   A finantat constructia Palestine Archaeological Museum in East JerusalemRockefeller Museum, ce azi adaposteste si celebrele “manuscrise de la Marea Moarta “.

   In 1946, Nelson Aldrich Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU, devenind UN Headquarters amplasamentul complexului.

   Un ecumenist indarjit, a finantat de asemenea enorm cultele protestante si baptiste, Interchurch World Movement, Federal Council of Churches, Union Theological Seminary, Riverside Church si World Council of Churches (Consiliul Mondial al Bisericilor).

    A ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger cu a ei the American Birth Control League, devenita mai tarziu Planned Parenthood (unul din principalii factori ai promovarii uciderii de prunci nenascuti).   

   Cititi va rog si articolele:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

   John Foster Dulles (1888–1959), U.S. Secretary of State sub presedintele Dwight D. Eisenhower, 1953 – 1959, fratele directorului CIA Allen Welsh Dulles.

   In 1918 este consilier in delegatia americana de la Versailles Peace Conference ajutandu-l pe unchiul sau, viitorul secretar de stat Robert Lansing, apoi membru al War Reparations Committee.

   Devine partener al firmei internationale de avocatura Sullivan & Cromwell care a facut afaceri cu regimul nazist, Dulles fiind un suporter al lui Hitler.

   In 1945 participa la San Francisco Conference consiliindu-l pe Arthur H. Vandenberg si ajutand la pregatirea United Nations Charter. A fost delegat american United Nations General Assembly 1946, 1947 si 1950.

   Ca secretar de stat si-a adus un aport considerabil la consolidarea NATO.

   Chairman si cofondator al Commission on a Just and Durable Peace of the Federal Council of Churches of Christ in America (National Council of Churches), Chairman of the Board for the Carnegie Endowment for International Peace, Trustee of the Rockefeller Foundation 1935 – 1952, membru fondator Council on Foreign Relations. Prieten apropiat al familiei Rockefeller.

   Joseph Irwin Miller (1909-2004), industrias, lider in miscarea ecumenica si drepturile civile, membru Phi Beta Kappa.

   L-a ajutat pe Nelson Aldrich Rockefeller in campania prezidentiala (pe care n-a mai apucat s-o castige, murind de atac de cord).

   A fost de asemenea trustee of the Ford Foundation si membru Council on Foreign Relations.

   Legatura dintre cele trei consilii (american, european si mondial) este indubitabila si nu o neaga nici ele, ci din contra. Evident ca toata aceasta mega miscare ce are ca scop final o uniune de religii, se poate realiza doar daca varfurile cultelor apartin masoneriei:

   Fisher Geoffrey, a devenit al 99-lea Archbishop of Canterbury in 1945. Presedinte al World Council of Churches (1948-54), a fost un foarte cunoscut mason.

   PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS, a fost mason grad 33. Asa se explica actiunile sale:

La „Nasul” (B1TV), MASONII se lauda ca PATRIARHUL ECUMENIC ATHENAGORAS (cel ce a ridicat anatema de la 1054) a avut GRADUL 33 … (adica se inchina lui LUCIFER)

   Nu mai dezvolt aici si alte implicari ale ELITELOR, caci consider ca cele de mai sus sunt lamuritoare. Cititi va rog si:

Episcopul Sloboziei şi Călărasilor VINCENTIU GRIFONI si Patriarhul BARTOLOMEU de Constantinopol in The Elijah Interfaith Institute (finantare ROCKEFELLER) …

   Vaticanul nu este parte a Consiliului Mondial al Bisericilor, insa ELITELE au puse la punct mecanismele prin care sa-l coordoneze si pe el, prin oameni pusi in functii cheie. In plus, nu trebuie sa uitam cel mai important element, anume influenta draceasca, astfel incat, chiar daca doi oameni nu fac parte din aceeasi organizatie, acestia pot lucra totusi pentru un acelasi scop, chiar daca separat, ba chiar in conditiile in care nu stiu ca lucreaza pentru un acelasi scop.

   Cititi va rog si:

http://www.share-international.org/

   Nu stiu daca Maitreya este antihristul, insa sigur pregateste mentalul colectiv cu ideea …

   In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii „, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul„ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate. Acesta a fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Madame Blavatsky sau Alice Bailey a fost contactat de “maestrii intelepciunii“ non umani cica din Shambhala (de fapt draci). In 1959 declara ca acestia i-au spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … Iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important .

   Iar in 1982 declara:“Cristul este printre noi“ …

   Daca este vorba despre antihrist, acesta s-a nascut prin 1979, deci are aproximativ 31 de ani …

   Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

   Alice Bailey (1880–1949), este initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

   Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

   Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

   In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

   Este intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

   Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite !!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

   Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

   Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membru Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membru fondator al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

   Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

   Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci este Robert Muller (1923-). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le traseaza. E plin de idei despre guvernarea mondiala . Recunoaste ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“ …

   Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “ religiilor “ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

   In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

   „NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

   „NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

   „In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

   „NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (27.05.2009) si completari utile despre NEW AGE si MASONERIE: „Obiectivul Patriarhului, acelasi cu al masoneriei: “Unitatea spirituala a lumii”” 

   Asadar, fratilor, se merge dupa un plan, iar tara noastra nu-i scutita:

TARA SUB ASEDIUL RATACITILOR: Meditatie activa OSHO incepand de Joi, 7 octombrie 2010

GRAV: Ziarul Lumina rataceste credinciosii cu traditia Ramakrishna …

VASSULA RYDEN revine in Romania. Sau TARA SUB ASEDIUL RATACITILOR …

   Cititi va rog si:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Pomenirea Cuviosului NIL izvorâtorul de mir. Profetia sa despre ANTIHRIST

VIDEO: IN 1995 Parintele Cleopa spunea ca ANTIHRISTUL AVEA DEJA 18 ANI …

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on octombrie 11, 2010 at 6:48 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Gunea Emilia said, on octombrie 11, 2010 at 7:43 pm

  Si nu este un singur Dumnezeu, acelasi pentru toate confesiunile ?

  Apreciază

  • vasile said, on octombrie 12, 2010 at 6:16 am

   Emilia te informez ca ai postat pe un blog ortodox 100%. Raspunsul la intrebarea ta este NU. Iti recomand sa citesti de aici http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/ si ai sa intelegi, daca-ti doresti asta, la cine se inchina neortodocsii. Ar fi fost bine daca ai fi citit pana acum Biblia cat si alte carti folositoare, daca ai avea un duhovnic sa te indrume spre mantuire, dar timpul inca nu e pierdut. Roaga-te sa pui inceputul cel bun si cu Doamne-ajuta vei reusi sa te luminezi. Doamne ajuta!

   Apreciat de 1 persoană

 3. gabriel said, on octombrie 12, 2010 at 12:38 am

  http://vestitorul.blogspot.com/2010/10/se-ofera-posibilitatea-de-se-opta-intre.html
  o veste buna, chiar f. buna

  Apreciază

 4. vasilica said, on octombrie 12, 2010 at 6:16 am

  Ecumenismul este erezie.Ecumenismul vine ca o „scapare”din socialism,ducand la cealalta extrema”binefacerile totalitariste,ca acolo unde comunismul a esuat,ecumenismul sa izbuteasca..
  Comunismul a fost demonic,ecumenismu este antihristic-precum socialismul a asuprit comunismul,asa ecumenismul pregateste venirea antihristului.
  A incerca sa „legalizezi”eresul in Biserica este ca si cum ai umbla sa-l decapitezi pe Hristos
  De aceea nu adevaratii ortodoxi trebuie sa fuga din Bisericile ecumenistilor,ci ecumenisti trebuie fugariti din Biserica cea ortodoxa.
  Cand veti vedea pe eretici [catolici,uniati,protestanti,monofiziti] impartasinndu-se din potirul ortodox,sa cunoasteti ca acolo se lucreaza toata HULA si APOSTAZIA…

  Apreciază

 5. victor said, on octombrie 12, 2010 at 11:04 am

  vasilica- pai ecumenistii nu vor sa fuga ci sa ne traga si pe noi in erezia lor, altfel si-ar fi facut biserica separata.

  Apreciază

  • vasilica said, on octombrie 12, 2010 at 4:07 pm

   Victor
   Trebuie sa cunoastem ca episcopului,preotului sau duhovnicului ecumenist nu ii este frica nici de Dumnezeu[altfel nu l-ar fi tradat]…..nici de moarte[altfel s-ar infricosa de osanda cel asteapta].ECUMENISTILOR ORTODOXI le e frica numai de POPORUL CEL BINECREDINCIOS,de glasurile care se ridica si ii mustra atunci cand savarsesc FARADELEGI IN BISERICA..
   Daca glasurile dreptmaritorilor se vor acoperi mai departe deTACERE,nu peste mult timp vom ajunge sa traim intr-o ORTODOXIE ECUMENISTA,in care nici calugarii,nici preotii si nici crestinii nu vor mai avea curajul si ravna SFANTULUI Prooroc Ilie sau asprimea Sfantului IOAN BOTEZATORUL,care mustrau,certau, amenintau,strigau indreptau, tocmai pentru a ‘tulbura”,deranja”si ”supara”pe cei rataciti,indiferent de rang si breasla.
   Nu credinta Bisericii,ci credinta noastra este supusa ispitirii si caderii.
   Dreapta credinta este adevarul de care nu trbuie sa ne dezlipim,este chipul lui HRISTOS
   din noi care trbuie aparat cu orice pret.Si toti trebuie sa fim pregatiti sa ne aparam la nevoie credinta, dupa DREPTARUL si MARTURIA SFINTILOR;..NIMENI SA NU NE STAPINEASCA IN CREDINTA NOASTRA; NICI UN IMPARAT NICI UN IERARH,NICI UN MINCINOS SINOD,NICI ALTCINEVA,ci numai UNUL DUMNEZEU,si pastrati Sfanta ORTODOXIE care atat prin HRISTOS IISUS cat si prin Apostolii Sai ne-a fost daruita noua
   [din scrierile Ierom.Visarion Moldoveanu]

   Apreciază

 6. […] Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST […]

  Apreciază

 7. Elena said, on octombrie 13, 2010 at 10:16 am

  Nu impartesc aceiasi credinta cu catolici. Raspunsul meu este, SUNT CRESTIN ORTODOX SI CU PUTEREA LUI DUMNEZEU ASA VOI RAMANE.

  PACE TUTUROR

  Apreciază

 8. […] Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST […]

  Apreciază

 9. […] Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST […]

  Apreciază

 10. […] stapanirea antihristica se va sustine si pe un al doilea stalp, ce se edifica si el de zor acum: ecumenismul total. Deci multa vreme nu mai este pana cand nu vor mai fi nici macar cele ce le explica preotul de mai […]

  Apreciază

 11. […] stapanirea antihristica se va sustine si pe un al doilea stalp, ce se edifica si el de zor acum: ecumenismul total. Deci multa vreme nu mai este pana cand nu vor mai fi nici macar cele ce le explica preotul de mai […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: