SACCSIV – blog ortodox

De ce produsele farmaceutice pot fi denumite „arme de distrugere in masa cu prescriptie”

Posted in produse farmaceutice by saccsiv on martie 3, 2010

   Citez din articolul Why pharmaceuticals might be called Weapons of Mass Prescription:

   Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu expresia traditionala arme de distrugere in masa, cum ar fi armele biologice, nucleare si chimice. Obiectivul comun al acestor arme de distrugere in masa este acela de a provoca un  numar mare de victime din randul populatiei civile, ca o modalitate de a paraliza o natiune prin supunere politica sau militara.

   Cand vine vorba de lansarea armelor de distrugere in masa impotriva populatiei civile, nicio alta tara un a omorat mai multi civili nevinovati decat Statele Unite ale Americii prin bombardarea a doua orase japoneze in timpul celui de-al doilea razboi mondial. (Este un fapt istoric.)

   Bombele atomice au fost arme de distrugere in masa lansate vizibil in cel de-al doilea razboi mondial ca o modalitate de a forta imperiul japonez sa se predea fortelor din vest. De atunci, armele nucleare nu au mai fost folosite niciodata impotriva civililor, Statele Unite ale Americii mentinandu-si titlul de singura natiune din istoria civilizatiei umane care a lansat arme atomice asupra populatiei civile.

   Se pune intrebarea: In cazul in care liderii nationali considera ca lansarea armelor atomice asupra populatiei civile este justificata, ce alte arme mai considera ei ca ar trebui lansate asupra acestora?

   Ce s-ar intampla daca o natiune ar dori sa-si reduca numarul populatiei civile, dar o face pe ascuns? O modalitate de a realiza acest lucru ar fi otravirea lenta a populatiei prin expunerea acesteia la produse chimice toxice, metale grele, toxina care perturba echilibrul natural hormonal si nervos.

   Orice terorist va poate spune ca cea mai ascunsa modalitate de a realiza acest lucru ar fi prin injectarea acestor chimicale in produsele pe care oamenii le folosesc zilnic: apa hrana, produsele de ingrijire personala si medicamentele. Am publicat o caricatura pe aceasta tema in urma cu cativa ani:

   Iata un alt lucru interesant: daca examinezi continutul apei, hranei, produselor si medicamentelor care se vand de-a lungul Americii de Nord, vei descoperi o varietate periculoasa de chimicale care, luate impreuna, ar putea fi considerate arme de distrugere in masa.

   Interesant, fluorul pus in reteaua de aprovizonare cu apa a populatiei a fost folosit initial in instalatiile de prelucrare a uraniului imbogatit care era folosit pentru armele nucleare. In zilele noastre, fluorul este doar deseu toxic provenit de la fabricile de ingrasaminte sau deseuri provenite de la centralele energetice ce functioneaza pe baza de carbune. Oricum, nu este sanatos pentru dinti: Pe ordinea de zi este prevazuta o modalitate convenabila si ieftina de a elimina deseurile chimice industriale, denumit program de santate publica.
   Proprietatile antibacteriene ale sapunurilor provin din chimicale care sunt similare din punct de vedere molecular  cu infamul Agent Orange folosit in Razboiul din Vietnam. Si totusi, aceste produse sunt comercializate in mod deschis pentru a fi utilizate de catre copii.

   Copii si adultii sunt otraviti cu metale grele, precum mercurul, datorita produselor extrem de toxice folosite de stomatologia moderna – o industrie care, incredibil, nu a admis inca toxicitatea evidenta a metalelor grele pe care medicii continua sa le monteze in gurile oamenilor ca “plombe de argint” (care, de fapt, contin mai mult mercur decat argint).

   Exista chimicale in majoritatea materialelor plastice folosite in industria alimentara procesata care perturba echilibrul hormonal – in special supele conservate, care sunt foarte toxice din diverse alte motive. MSG si alti distrugatori ai sistemului nervos sunt folositi in supe, snack-uri, sosuri pentru salate si arome.
   Acestea toate sunt atacuri chimice, dar cel mai mare atac chimic asupra mintii si corpurilor consumatorilor din vest vine sub forma chimicalelor folosite in produsele farmaceutice. De aceea le numesc “Arme de prescriptie in masa”.

   Distrugeti toate natiune prin distrugerea sanatatii cetatenilor 

   Daca doresti sa distrugi vreo natiune, pur si simplu dezlantui Big Pharma in sistemul medical.

   In decursul a  doua generatii, populatia va suferi de boli ale organelor, scaderea functiilor cognitive si boli degenerative produse de efectele secundare ale produselor farmaceutice.

   Cititi va rog si:

PLASTICUL duce la „feminizarea” baietilor si alterarea sanatatii reproductive a barbatilor

VIDEO: majoritatea produselor alimentare din SUA sunt vandute in ambalaje ce contin un … hormon sexual

VIDEO: Zapada din Bucureşti poate ucide?

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 3, 2010 at 10:39 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. AdrianP said, on martie 3, 2010 at 12:13 pm

    Off – topic:
    Biblioteca Miscarii Legionare detine un document cutremurator. O harta care i-ar fi fost data lui Ceausescu dupa discutiile din Malta dintre SUA si URSS cu schimbarile de granite ce urmau sa se produca in Europa.
    Unele din schimbarile mentionate acolo acum s-au produs deja. De citit.
    http://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Harta-Noii-617.html

    Apreciază

  3. Pater Mihail said, on martie 4, 2010 at 4:44 am

    Câteva articole pe
    http://patermihail.wordpress.com/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.