SACCSIV – blog ortodox

Evreul JOSEPH STIGLITZ: „Federal Reserve este corupta”

Posted in EVREI, Fed, Federal Reserve, JOSEPH STIGLITZ by saccsiv on martie 5, 2010

   Citez din articolul Stiglitz: „Rezerva Federală este coruptă”:

   Joseph Stiglitz, laureat al premiului Nobel pentru economie şi fost economist şef al Băncii Mondiale, a declarat că Rezerva Federală Americană este implicată în multe conflicte din cauza faptului că este o instituţie coruptă.

   Acesta a explicat faptul că dacă un stat ar depune o solicitare de ajutor la Banca Mondială şi ar avea o bancă centrală similară Fed-ului, în cadrul căreia guvernează nişte bănci care se presupune că ar trebui monitorizate, acest lucru ar atrage nişte semnale de alarmă.

   „Este o structură de guvernare coruptă”, a spus Stiglitz despre Rezerva Federală Americană, în cadrul unui seminar organizat de Roosevelt Institute, de faţă cu reprezentantul organismului care se ocupă de monitorizarea programului de salvare a băncilor, dar şi a omului de afaceri George Soros.

   După ce seminarul s-a încheiat, Stiglitz a recunoscut că afirmaţiile despre Fed au fost un pic exagerate, dar că îşi păstrează ideea că un sistem de reglementare financiară care copiază structura Fed-ului ar trebui să însemne un mare semnal de alarmă că ceva nu e în regulă.  

   Acesta şi-a susţinut afirmaţiile prin faptul că cei cei care au hotărât ca băncile să fie ajutate cu bani de la stat au fost înainte angajaţi ai acelor bănci, fapt ce l-a determinat să se întrebe dacă nu cumva acesta este un conflict de interese.

   saccsiv:

   Ca e corupta, e limpede. Cititi va rog si:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

   Cum de face el asemenea afirmatii? Cititi va rog:

Evreul JOSEPH STIGLITZ: „Problemele din sectorul bancar sunt mult mai grave decat erau in 2007, inainte de criza”. Ce rol joaca acest castigator al premiului Nobel?

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on martie 5, 2010 at 7:07 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. acadennis said, on martie 5, 2010 at 8:24 pm

    Stiati ca UE a semnat un deal cu Israelul pe o durata de 7 ani sub numele:
    European Neighborhood and Partnership Instrument – Israel
    puteti viziona documentul in pdf format la:
    ec.europa.eu/world/enp/pdf/country/enpi_csp_nip_israel_en.pdf

    Iar video da alte importante indicii despre acest deal si despre profetia biblica.

    Apreciază

  3. acadennis said, on martie 6, 2010 at 10:44 am

    Everything count mate.

    Apreciază

  4. Paulista said, on martie 6, 2010 at 12:44 pm

    @Dan

    Poate intr-o zi o sa-ti treaca „frustrarea” si o sa-ti dai seama de niste lucrur. 🙂

    Apreciază

  5. SanQ said, on martie 6, 2010 at 12:46 pm

    @Dan

    Poate intr-o zi o sa-ti treaca „frustrarea” si o sa-ti dai seama de niste lucruri. 🙂

    Apreciază

  6. kosk said, on martie 6, 2010 at 2:40 pm

    …nietzsche dauneaza grav sanatatii. Unii fac scurt’circuit la sinapse. De corporatisti frustrati, zic.

    Apreciază

  7. doar ortodoxia said, on martie 6, 2010 at 3:15 pm

    ” A zis Pilat: Dar ce rau a facut?Ei insa mai tare strigau si ziceau:Sa fie rastignit! Iar cand Pilat si-a spalat mainile si le-a spus iudeilor ca nevinovat va fi de Sangele Dreptului Acestuia,ce a spus tot poporul iudeu? A spus :”Sangele Lui asupra noastra si asupra copiilor nostri! ” Si de 2000 de ani a curs sangele DOMNULUI asupra poporului iudeu,si va mai curge pana isi vor intoarce fata catre DOMNUL IISUS HRISTOS si vor zice ”Bine este cuvantat, Cel ce vine intru numele Domnului .” Dan, cred ca esti tare nefericit cu toti banii pe care ti i-ai facut idoli,de ai ajuns asa un om sarac si pustiit de credinta si iubire.Dar poate intr-o ZI,asa cum ai spus ,CEL RASTIGNIT,MANTUITORUL,se va indura si de sufletul tau si daca nu stii,chiar atunci cand ai scris aceste hulitoare blasfemii ,DOMNUL IISUS,s-a rugat catre BUNUL DUMNEZEU zicand:Iarta-l TATA,ca nu stie ce face!Si poate ca talharul de pe cruce, in ultimul ceas , te vei pocai de faptele tale si vei spune :Intru imparatia TA cand vei veni,pomeneste-ma pe mine DOAMNE !Daca nu stiai,iubita noastra tara, de ceva vreme nu mai este condusa de nativii romani, ci de cei pe care ii lauzi atat de mult ca lucreaza in domeniul bancar,financiar,economic,legislativ,medical,cultural si artistic,si crede-ma ,acestia nu sunt romani si nu sunt crestini!Daca acest biet popor este in aceasta situatie,este datorita credintei ortodoxe in DOMNUL IISUS HRISTOS,ca vrajmasii nu suporta LUMINA INVIERII si mai ales crucea crestina si astfel, iubitul nostru popor este condamnat la pieire.Nu noi am adus iubita noastra tara in pragul saraciei si al distrugerii,ci cei pe care ii lauzi atat de mult,acei bancheri si finantisti cu minte diabolica,dusmani de moarte ai crestinatatii!Ce mult semeni,domnule dan cu acel pavel corut!Dar tine minte un lucru:DUMNEZEUL NOSTRU al crestinilor este un DUMNEZEU bun,iubitor si iertator,dar este si un DUMNEZEU DREPT!IA AMINTE!Acest iubit popor are credinta cea adevarata si pastori cu harul Lui DUMNEZEU si avem drept pavaza , credinta in SFANTA CRUCE a MANTUITORULUI IISUS HRISTOS,care ne apara si ne fereste de toate sagetarile celui viclean!

    Apreciază

    • ovidiu said, on martie 6, 2010 at 4:55 pm

      Nu stiu ce a spus Dan,desi imi inchipui…Dar sint de acord cu ce ai spus tu.Echilibrat si de bun simt.

      Apreciază

  8. @dan said, on martie 6, 2010 at 3:25 pm

    Johannes Kepler (1571 – 1630 ) – autorul celor trei legi ale miscarii planetare a declarat : “ Cred numai si numai in slujirea lui Hristos . Intentionam sa devin teolog , dar vad acum ca prin stradaniile mele Dumnezeu este slavit si in astronomie , intrucat “

    Sir Isaac Newton (1642 – 1727 ) , unul dintre cei mai mari oameni de stiinta , descoperitor al legilor gravitatiei , miscarii si al calculului matematic, a studiat in amanunt Biblia si profetiile din Daniel si Apocalipsa . El declara : “ Studiez zilnic Biblia . Acest sistem extraordinar al soarelui , planetelor si cometelor poate izvori doar din stapanirea unei Fiinte inteligente care guverneaza toate lucrurile … ca DOMN al tuturor . “

    Michael Faraday ( 1791 – 1867 ) pionier al studiului electricitatii , inventatorul generatorului electric , al primului motor electric si al transformatorului electric , a fost un crestin cu viata impregnata de puterea lui Dumnezeu , a ramas un om smerit desi lua masa cu regina Victoria , a fost prezbiter in biserica sa si predica ori de cate ori i se ivea ocazia , Evanghelia . Intrebat de un reporter despre viata de dupa moarte , a raspuns : “ Stiu in Cine am crezut si sunt incredintat ca El are puterea sa pazeasca ce I-am incredintat pana in ziua aceea .”

    Samuel Morse (1791 – 1872 ) inventatorul telegrafului si al codului Morse. Primele cuvinte transmise OFICIAL de el prin intermediul telegrafului au fost :“ Ce lucruri mari a facut Dumnezeu – Numeri 23,23 “ … “ Este opera LUI … nu noua , ci Numelui Tau , Doamne , dam slava .”

    James Joule (1818 – 1889 ) Realizeaza legatura dintre caldura si miscarea mecanica , ofera bazele primei legi a termodinamicii , este unul dintre crestinii a caror credinta era binecunoscuta . Face parte dintre cei 717 oameni de stiinta care , la Londra , in 1864 , semneaza manifestul intitulat “ Declaratia studentilor in stiinte naturale si fizica “ , in care marturiseste : “ Dupa cunoasterea si implinirea voii lui Dumnezeu , urmatorul meu tel este sa cunosc cat pot de mult despre atributele Sale – intelepciunea Sa , puterea si bunatatea Sa , asa cum sunt ele aratate de lucrarea mainilor Sale “ .

    Louis Pasteur ( 1822 – 1895 )A pus bazele microbiologiei si bacteriologiei , a inventat vaccinarea , imunizarea si pasteurizarea , declara : “ Cu cat studiez mai mult natura , cu atat sunt mai uimit de lucrarea Creatorului meu . Stiinta ar trebui sa-i apropie pe oameni de Dumnezeu , pentru ca pretutindeni in natura exista dovezi ale unui “proiect divin “ .

    James Clerk Maxwell (1831 – 1879 ) – autorul teoriei electromagnetice.Printre notitele sale s-a gasit urmatoarea rugaciune : “ Dumnezeule atotputernic , care l-ai creat pe om dupa chipul Tau si l-ai facut un suflet viu ca sa Te poata cauta pe Tine , invata-ne sa studiem lucrarea mainilor Tale si intareste-ne ratiunea pentru slujirea Ta , pentru a crede in Cel pe care L-ai trimis sa ne dea cunostinta mantuirii si a iertarii noastre .Toate acestea le cerem in Numele Aceluiasi Isus Hristos , Domnul nostru . “

    Fleming – pionierul electronicii.“Exista dovezi abundente ca Biblia , desi scrisa de oameni , nu este produsul mintii omenesti si trebuie venerata ca fiind cuvintele transmise noua de catre Creatorul Universului .

    Lister , inventatorul chirurgiei antiseptice declara : “ … sunt un om care crede cu tarie doctrinele fundamentale ale crestinismului “ .

    Simpson , inventatorul anestezicelor , intrebat care este cea mai mare descoperire a vietii sale , raspunde :

    “ Faptul ca L-am gasit pe Mantuitorul .”

    Apreciază

    • Diego said, on martie 6, 2010 at 6:00 pm

      Unii dintre acestia au fost masoni, citind romanul „Razboi si Pace” de Tolstoi am vazut ca acolo se face referire despre francmasonerie si arata ca masonii din acele timpuri li se cerea virtuti crestine, si mai ales iubirea de aproape, si dupa cate stim multe acte filantropice au facut masoni, in roman sa aratat si aceasta, deci nu e de mirate ca acesti masoni au spus acestea, francmasoneria a aparut din crestinismul apusean si are elemente comune cu acesta.

      Apreciază

    • parereamea said, on martie 7, 2010 at 9:12 pm

      DIALOGURI despre Ştiinţă si Credinţă, de Ioan Vlăducă.
      „… Intre ideea exis­ten­tei lui Dum­nezeu si sti­in­tele cele ade­varate nu exista nicio contradictie.
      Alexan­dru: Daca nu este nicio con­tra­dic­tie intre ele, cum se explica fap­tul ca cei mai mari oameni de sti­inta au fost atei?
      Ioan: Asa ne spuneau si noua comu­nis­tii – ca marii savanti au fost atei. Este o min­ci­una. In real­i­tate, marii savanti au crezut in Dum­nezeu. Galileo Galilei, Johannes Kepler, Robert Boyle, Mihail Vasilievici Lomonosov, Blaise Pas­cal, Got­tfried Leib­niz, Isaac New­ton, Michael Fara­day, James Joule, Lord Kelvin, James Maxwell, toti aces­tia cre­deau cu tarie in Dum­nezeu….”
      http://vlad-mihai.blogspot.com/2010/03/aparitie-editoriala-dialoguri-despre.html

      Apreciază

  9. parereamea said, on martie 6, 2010 at 3:59 pm

    Dar de ce l-ai exterminat pe Dan, saccsiv?
    Macar unul din doua comentarii trebuia sa lasi.
    Sa zicem ca nu intoarcem si celalalt obraz, dar macar unul putem pune la bataie.
    Lasa-l ! E o specie interesanta de „disecat”.
    Nu de alta, dar îi lasi pe restul vorbind la pereti pe aici.
    E un „prieten” mai vechi de al nostru, acest Dan, nu?

    Apreciază

  10. Eltoro said, on martie 6, 2010 at 5:37 pm

    @Dan

    Bancile sunt acel prieten care iti dau umbrela pe soare si ti-o iau cand ploua. Exact asta se intampla acum, in aceste vremuri. Imi pare rau pentru faptul ca au reusit intr-atat sa iti spele creierul ca nu mai vezi clar. Fondurile europene vin pentru cine trebuie daca vin ele nu sunt pentru oricine. La fel si ajutoarele guvernamentale. Bineinteles ca mai scapa si firimituri pentru a da apa la moara celor ca tine. Bineinteles ca ar trebui sa existe banci intr-o societate bazata pe bani…daca acestia vor mai avea valoare, banci oneste insa acest lucru este o utopie cu atat mai mult cat la cap se afla un om putred precum cel care conduce la noi sistemul bancar. E de bun simt sa iti dai seama ca de 20 de ani se tine cursul de schimb in mod artificial si se falimenteaza economia in mod intentionat pentru a deveni sclavi. Normal ar fi o finantare a intregii economii si sustinerea ei si atunci masurile artificiale de tinere in frau al cursului nu ar mai fi necesare insa atunci puterea ar fi la mai multi, mult mai multi si asta nu e de dorit… Deschide-ti ochii si curatati sufletul de ura ca e posibil ca din cauza unor oameni ca tine sa ajungem sa ne mancam intre noi ceea ce isi si doresc baietasii care ne conduc si care nu mai sunt de mult romani, ultimul roman care ne-a condus a fost Ceausescu in caz ca nu stiai…asa cum a fost el… Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. Alina said, on martie 6, 2010 at 6:04 pm

    off topic


    AC/DC live in Belgrad. A se vedea decorurile scenei si ce poarta spectatorii pe cap.

    Apreciază

  12. gina said, on martie 6, 2010 at 6:09 pm

    dar comentariul(link=ul) meu de ce nu l-ai postat.
    nu sunt adepta new age, pur si simplu mi-a placut articolul.
    imi place site-ul tau,esti bine informat, desi cateodata postezi articole putin exagerate.
    sunt mama a 2 copii si de aceea nu cred in deviza ”ORTODOXIA E SINGURA CALE SPRE MANTUIRE’,desi sunt ortodoxa.
    toti avem aceleasi sanse indiferent de religie.
    toate religiile sunt in esenta bune, desi sunt folosite pt a dezbina popoarele.
    si copii (oameni)din alte religii au aceleasi sanse spre mantuire indiferent daca au auzit sau nu de ortodoxie,si au ales sa nu o cunoasca.
    ai copii?
    te rog posteaza si comentariile de bun simt.

    Apreciază

    • Diego said, on martie 6, 2010 at 6:21 pm

      Cum sa fie toate religiile bune? cand unele din ele din ele te indeamna sa e inchini la dracii si sa faci lucruri dracest?i sau care promoveaza un Dumnezeu fals denaturat, si autoritar,dictatorial cum este Allah al mulsulmanilor? adevarata religie este religia iubirii care il marturiseste pe Dumnezeul iubirii.

      Apreciază

    • ROrtodox said, on martie 6, 2010 at 6:32 pm

      Toate religiile sunt bune ?? Saracii copiii tai nu au nicio vina.

      Apreciază

  13. Eltoro said, on martie 8, 2010 at 9:39 am

    Saccsiv de ce nu pot sa mai adaug comentarii la acest articol?

    Multumesc

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 8, 2010 at 9:58 am

      Eltoro

      Ai pus prea multe link-uri iar apoi nu platforma nu te-a mai acceptat

      Apreciază

  14. Eltoro said, on martie 8, 2010 at 9:41 am

    Dan

    Explica-mi stiintific urmatoarele fapte:

    http://gabrieltzu.wordpress.com/2009/10/16/semnul-crucii-mai-eficient-decat-aparatele-moderne-de-dezinfectie-a-apei/

    http://vimeo.com/5622344 minutul 125 (iti recomand sa vizionezi ambele filme de la un capat la altul http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/16/video-ingerul-digital-2-cu-traducerea-inclusa/ )

    Multumesc

    Apreciază

  15. Eltoro said, on martie 8, 2010 at 9:55 am

    @Dan

    Cauta o explicatie stiintifica pentru urmatoarele fapte:

    – apa isi schimba structura atunci cand este facut semnul crucii asupra ei de catre un om botezat iar virusii mor datorita ultrasunetelor de la clopote (cauta pe google dupa „cruce apa densitate” primul articol)

    – cauta pe google dupa „digital angel 2” si la minutul 125 vei vedea icoane izvoratoare de mir care sunt din ce in ce mai dese in toata ortodoxia (iti recomand sa vezi ambele parti ale filmului daca vei avea rabdare se poate sa te si trezesti)

    Spune: Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine, păcătosul , mai devreme sau mai tarziu vei ajunge pe calea cea buna!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.