SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

   Transcriptul:

   Jonathan Elinoff – Cine este atent in jur, descopera ca sunt multi oameni care se gandesc la teoriile conspiratiei. Ati putea fi un subiect pentru acesti oameni, deoarece ati fost in Comitetul de Conducere al Consiliului Relatiilor Externe, ati pus bazele Comisiei Trilaterale si ati fost in Grupul Bilderberg.

   Brezinski – Ei bine, da, nu am mai activat de ceva ani, iar acest lucru inseamna achitare partiala, cred. Dar altminteri da….

    Jonathan Elinoff – Dar pentru ca ati facut parte din toate aceste grupuri…. Am mai vorbit despre Comisia Trilaterala cand ati fost aici, in 1989, dar ne puteti spune ceva si despre aceste asociatii? Sunt oamenii prea aproape in lumea aceasta… oamenii din afaceri, sunt prea aproape de guverne?

   Brezinski – Ei bine, exista aceasta influenta inselatoare iar intrebarea este cum functioneaza aceasta, deoarece implica luarea de mita, implica un fel de manipulare psihologica a indivizilor. Nu cred in notiunea de societati secrete ce controleaza oamenii. Dar bineinteles, in orice sistem politic sunt aranjamente “cu cartile pe masa“ si aranjamente secrete. Cat despre organizatiile de care ati pomenit, toate sunt organizatii “cu cartile pe masa“. Stim ceea ce sunt, stim ce fac, probabil le exageram influenta in multe din cazuri, dar ce este mai important este ca ele opereaza deschis. Oricine doreste sa stie ce face Consiliul Relatiilor Externe poate sa afle foarte usor. Si in momentul cand afla, probabil va descoperi ca aceasta organizatie nu prea conduce lumea….

   Jonathan Elinoff – Dar adesea face recomandari foarte folositoare….

   Brezinski – De exemplu, toti ne confruntam cu problema conducerii. Ei bine, nu stiu, poate este o consolidare a teoriei conspiratiei, dar acum doi ani am coordonat un studiu despre politica Statelor Unite pentru Consiliul Relatiilor Externe. Inca mai cred ca este un studiu foarte bun….

   Jonathan Elinoff – Cine a fost co-editorul?

   Brezinski – Robert Gates. Momentan, Secretarul Apararii. Acum, pe de o parte, poate acest studiu intareste ideea teoriei conspiratiei ca am trage sforile in spatele scenei. Dar pe de alta parte, poate va spune ca acesta este un proces deschis, Oricine poate obtine aceste recomandari, le poate citi, poate intelege ce reprezinta si poate aprecia daca rezista la testul timpului sau nu. Si acesta este un lucru bun.

   Comentariu saccsiv:

   Iata si cum vede Brezinski chestiunea manipularii presedintilor:

   Revenind la cele trei institutii despre care se vorbeste in transcript, ele nu sunt nici pe departe de tipul “cu cartile pe masa“.

  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   Iata ce se spunea despre aceasta in 1981:

   Sau 1995:

  Despre Bilderberg Group putem spune ca actioneaza clar pe principiul “aranjamente secrete”. Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:  

   „Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

   Cititi va rog si:

NOUTATI de la intrunirea din Grecia a grupului BILDERBERG

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul din fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Evreul Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   “Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

   Cititi va rog si:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …”

   Detalii despre personaj gasiti la:

Personalitati si organizatii: ZBIGNIEW BRZEZINSKI

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 20, 2010 at 8:21 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Iata ca prin octombrie la Bucuresti se vor intalni elitele lumii pentru niscaiva discutii in cadrul Comisiei Trilaterale . Nu stim ce personalitate va fi gazda insa banuiesc ca dl. Mugur […]

    Apreciază

  3. […] VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELAT… […]

    Apreciază

  4. […] VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELAT… […]

    Apreciază

  5. […] VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELAT… […]

    Apreciază

  6. […] VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELAT… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.