SACCSIV – blog ortodox

Council on Foreign Relations: Un război între SUA, China și alte puteri majore este „mai probabil ca niciodată”

Posted in Bilderberg, CHINA, COMISIA TRILATERALA, Council on Foreign Relations by saccsiv on februarie 20, 2021

evz: Avertismentul Stăpânilor Lumii! Războiul e „mai probabil ca niciodată”

Un grup de experți al faimosului Consiliu pentru Relații Externe îl avertizează pe președintele american Joe Biden că un război în Marea Chinei de Sud între SUA și China este „mai probabil ca niciodată”.

Avertismentul Stăpânilor Lumii! Consiliul pentru Relații Externe este, alături de Comisia Trilaterală și Grupul Bilderberg, una dintre organizațiile transnaționale despre care teoriile conspiraționiste afirmă că ar conduce lumea.

Chiar și dacă nu dăm crezare acestor acuzații, Consiliul pentru Relații Externe este printre cele mai influente think-tank-uri de politică externă din lume.

Din rândurile acestei organizații au făcut sau fac parte David Rockefeller, Dick Cheney, Barack Obama, Hillary Clinton, dar și managerii celor mai mari corporații din lume.

Avertismentul Stăpânilor Lumii

Având în vedere influența de care se bucură Consiliul, avertismentele pe care le lansează politicienilor trebuie analizate cu toată responsabilitatea, Mai ales când e vorba de o problemă atât de delicată cum este confruntarea dintre SUA și China.

Un raport al grupului de reflecție al Consiliului îi transmite președintelui că o „criză severă” în Marea Chinei de Sud ar putea începe anul acesta. O indică, potrivit experților, acțiunile din ce în ce mai agresive ale Chinei față de Taiwan.

Experții susțin că Taiwanul este, în acest moment, „cel mai periculos punct de la care ar putea pleca un posibil război între Statele Unite, China și probabil alte puteri majore”.

În încercarea de a preveni un potențial conflict, experții îl îndeamnă pe Biden a fost să clarifice strategia sa în rgiunea Indo-Pacifică.

Avertismentul Stăpânilor Lumii. China provoacî deliberat

„Obiectivul strategic al SUA în ceea ce privește Taiwanul ar trebui să fie să-și păstreze autonomia politică și economică, dinamismul ca societate liberă și descurajarea aliaților SUA – fără a declanșa un atac chinez asupra Taiwanului.

În ianuarie, China a intensificat exercițiile militare lângă Taiwan, cu incursiuni repetate în spațiul aerian al țării.

O duzină de bombardiere și avioane de luptă au fost atrimise peste strâmtoarea Taiwan. Mai mult,  Wu Qian, purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării din China, a spus: „Le spunem serios forțelor independenței Taiwanului: cei care se joacă cu focul se vor arde singuri. Independența Taiwanului înseamnă război.

„Activitățile militare desfășurate de Armata Populară de Eliberare a Chinei în Strâmtoarea Taiwan sunt acțiuni necesare pentru a aborda situația actuală de securitate din Strâmtoarea Taiwan și pentru a proteja suveranitatea și securitatea națională.

„Sunt un răspuns solemn la interferențele externe și provocările de către forțele„ independenței Taiwanului ”.”

Continuând abordarea fostului președinte Donald Trump față de regiune, Biden a declarat că susține independența Taiwanului față de China.

În prima sa discuție la telefon cu președintele comunist chinez Xi Jinping, președintele SUA și-a afirmat angajamentul față de Taiwan și a spus reporterilor după aceea: „Am împărtășit și îngrijorări cu privire la practicile economice ale Beijingului, abuzurile împotriva drepturilor omului și coerciția îndreptată împotriva Taiwanului.

I-am spus că voi colabora cu China atunci când va aduce beneficii poporului american”.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat de CBS, Joe Biden a spus că consideră relația SUA cu China drept una de „concurență extremă”, notează Daily Express.

 

Comentariu saccsiv:

Council on Foreign Relations, Comisia Trilaterală și Grupul Bilderberg nu conduc lumea, ci sunt instrumente prin care este condusa lumea de catre papusari. Si nu sunt sigurele.

Si n-au nici o legatura cu vreo “teorie a conspiratiei”. Ele exista, fondatorii lor exista, finantatorii lor exista, membrii lor exista, participantii lor exista.

Council on Foreign Relations

A fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei si unul dintre fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt familia Rockefeller, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations.

CFR a initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane.

Publica bilunarul Foreign Affairs. Evreul Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations, spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

Joseph Kraft, fost membru CFR si Trilateral Commission, spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”.

Chester Ward, amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru Council on Foreign Relations timp de 15 ani, spunea:

Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.“

Dintre personalitatile membre ale Council on Foreign Relations:

Anthony Blinken

Noul Secretar de Stat, evreul Antony Blinken: SUA va continua sa recunoasca Ierusalimul drept capitala a Israelului si va mentine ambasada in acest oras

Benjamin Netanyahu

Rabini îl acuză pe Netanyahu de un „complot al microcipării în masă”: vânzarea Israelului agendei globaliste

Richard Haass

Vineri, conferinta la BNR: Vicontele Etienne Davignon (reprezentand grupul Bilderberg) si Richard Haass (in calitate de presedinte Council on Foreign Relations)

Intr-un video ce a disparut de pe youtube, dar al carui transcript am apucat sa-l postez, membrii ai Consiliului (printre care Brian Williams, Fareed Zakaria, Angelina Jolie, Chuck Hagel şi Erin Burnett) explică de ce CFR este o resursă indispensabilă pentru politica externă a SUA şi pentru afacerile internaţionale:

VIDEOCLIP oficial (si transcriptul): Despre COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (Consiliul pentru Relaţii Externe)

Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, lista membrilor (E-K)

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, lista membrilor (L-Q)      

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, lista membrilor (R-Z)

Comisia Trilaterală

A fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director:

Lista membri COMISIA TRILATERALA

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, este, de asemenea, membru:

30 de ani de cand Mugur Isarescu e Guvernatorul BNR. Biografie

In 2010, membrii Comisiei Trilaterale s-au întâlnit pentru prima data in istorie in Romania:

COMISIA TRILATERALA la Bucuresti – prima zi. Hal de articol in Romania Libera…

Grupul Bilderberg

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se aduna periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council on Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala…”

Vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bilderberg, a fost in Romania in 2011 (cand a ținut o conferință la BNR) si in 2013, cand s-a intalnit, separat, cu președintele Băsescu, cu guvernatorul Băncii Naționale și cu … Patriarhul Daniel:

PATRIARHUL DANIEL SE VEDE CU ȘEFUL GRUPULUI BILDERBERG

Cititi va rog si:

NOI DOCUMENTE DEMONSTREAZA ca Prinţul olandez BERNHARD, unul din fondatorii BILDERBERG, a fost membru al partidului NAZIST …

VIDEO: Ion Cristoiu discuta cu un fost ofiter SIE despre Grupul Bilderberg

Revenind la China

De ce CFR avertizeaza despre un razboi cu China? Ei creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”, de ce ar avertiza? Nu vor un razboi China – SUA (sau altii)? Sau vor dar mai vor nici sa nu se spuna ca n-au avertizat?

Sau sperie pentru ca SUA sa faca ceva anume pentru a nu fi razboi?

Vom vedea. Oricum, degeaba n-au iesit ei sa glasuiasca.

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Palex said, on februarie 20, 2021 at 9:34 pm

    Apreciază

  2. kunta kinte said, on februarie 20, 2021 at 9:49 pm

    Off topic
    Am citit cu ceva timp in urma( cineva a pus aici un link) ca , maine pe 21, ovreii din lumea larga se vor ruga sa apara ” me666ia” lor. Are cineva ceva informatii despre asta? Sa urmarim stirile neoficiale de maine…

    Apreciază

  3. Tudor said, on februarie 20, 2021 at 11:17 pm

    Înainte de război între „marile puteri” trebuie fie:
    – Să recunoască că nu sînt arme nucleare
    fie
    – Să zică că au redus armamentul nuclear la un nr ce nu poate distruge planeta de n+1 ori.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Grigore said, on februarie 21, 2021 at 10:49 am

    Stati linistiti ca nu o sa fie nici un razboi cat timp vaccinarea merge inainte! Sa ajunga sub pielea omului si omul sa se obisnuiasca cu asta, e mai important decat razboiul. China a fost lasata sa castige enorm in timpul pandemiei. Nu e o chestie intamplatoare, ca elitele doresc sa creasca puterea Chinei, dar sa slabeasca puterea Europei si Americii. Razboiul va porni cand vor hotara asta, nicidecum intamplator.

    Iar Taiwanul e populat de chinezi. Aia nu sunt taiwanezi, ci chinezi sunt si tot chineza vorbesc.
    E ca si cum America s-ar opune unirii Romaniei cu Moldova.

    Si totusi intr-o buna zi va fi razboi. Si ce razboi!

    Apreciat de 2 persoane

  5. AVIZ said, on februarie 21, 2021 at 1:24 pm

    China este condusa financiar si economic de evrei. evreii au mutat tehnologia americanilor si europenilor in China odata cu epoca lui Kissinger. Odata distrusa si parasita lumea crestina de evrei, urmeaza sa fie distrusa si puterea asiaticilor iar china si india sa fie faramitate si conduse mai usor de evrei. Mossadul lucreaza de multi ani la o revolutie chineza de emancipare, revolutia va duce la caderea partidului comunist, iar puterea absoluta va trece in pixurile armatei multinationale a ONU. ONU va face razboi impotriva Israelului de forma, iar Israelul va castiga si asa va lua puterea pe tot globul. magarii concepute de cabala babiloniana pt suprematia sinedriului talmudistilor.

    Apreciat de 2 persoane

  6. Amazom turnul Babel said, on februarie 21, 2021 at 1:31 pm

    se spune ca magnatul lui Amazon este acum presedintele guvernului mondial corporatist.

    Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.