SACCSIV – blog ortodox

DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 22, 2019

Donald Trump trimite doi emisari evrei să-i întrebe pe rabinii din Israel: “Când va veni mesia?”

BREAKING ISRAEL NEWS: Report: Trump Emissaries Sent to Ask Major Israeli Rabbi, “When Will Messiah Come?”

Preşedintele SUA Donald Trump se roagă la Zidul de Vest, cel mai sfânt loc de rugăciune din iudaism, în Oraşul Vechi din Ierusalim pe 22 mai 2017. (Nati Shohat/Flash90)

Informare: Emisarii lui Trump trimişi să-i întrebe pe rabinii din Israel, “Când va veni Mesia?”

De Adam Eliyahu Berkowitz 19 iulie 2019

“’Iată, îmi voi trimite mesagerul, iar el va pregăti calea pentru Mine. Iar Dumnezeul pe care-L cauţi, va veni deodată la templul Lui; iar  mesagerul legământului, de care te bucuri, iată, El vine, a spus Dumnezeul gazdelor. Dar cine poate dăinui până la venirea SA? Şi cine poate sta drept când El apare?” Malachi 3:1 (Biblia Israelită™)

Mai multe trusturi media vorbitoare de idiş din comunitatea Haredi (Ultra-Ortodocşi) au transmis joi că preşedintele SUA Donald Trump a trimis doi emisari evrei la rabinul Chaim Kanievsky să-i pună o întrebare: Când va veni Mesia?

Rabinul Chaim Kanievsky. (Photo: Yaakov Naumi/Flash90)

Hadrei Haredim a transmis joi că rabinul Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai influenţi lideri spirituali ai generaţiei noastre, primea vizitatori în casa sa din Bnei Brak în această săptămână. Rabinul Kanievsky are 91 de ani şi îi este greu să plece de acasă. Povestea este atribuită unui articol dintr-o pagină din Haredi numită Divrei Siach care relatează despre învăţăturile rabinului şi este elaborată de nepotul rabinului Kanievsky’s. Divrei Siach a scris că doi evrei din SUA l-au abordat pe rabin şi s-au prezentat ca prieteni apropiaţi ai preşedintelui SUA, spunându-i rabinului că vin cu un mesaj personal de la Trump.

“A auzit câte ceva despre influenţa pe care rabinul Kanievsky o are printre evreii din întreaga lume iar preşedintele îi transmite salutările sale personale,” i-au spus cei doi emisari rabinului. În mod surprinzător, cei prezenţi la întâlnire au spus că rabinul nu a părut interesat de emisari sau de mesajul lor.

Unul dintre emisari a spus, “Onorabilul preşedinte ar vrea să ştie când va veni Mesia.”

Rabinul a zâmbit şi a răspuns cu o întrebare adresată chiar emisarului. “Şi tu ce faci pentru a te pregăti pentru Mesia? Ai venit să locuieşti în Israel?”

Emisarul a fost confuz şi a răspuns negativ.

“Vino să locuieşti aici şi vom vedea déjà sosirea Mântuirii”, a spus rabinul, adăugând, “Amin”.

Divrei Siach a conchis scriind, “ Astfel, iată ce-l îngrijorează pe Ministrul Torei [Rabinul Kanievsky], anticipând Geula (mântuirea), voinţa şi aşteptarea revenirii Celui Sfânt, binecuvântat fie El întru milă pentru Zion, şi cu voia lui Dumnezeu chiar vom putea binecuvânta când vom privi spre Mesia.”

Ultima afirmaţie a fost o referinţă la Legea Evreiască detaliind cele şapte binecuvântări ce trebuie recitate la vederea lui Mesia pentru prima dată.

Asta n-a fost prima dată când reprezentanţii guvernului SUA au venit la rabinul Kanievsky. În decembrie, David Freidman, ambasadorul SUA în Israel, i-a făcut o vizită oficială rabinului şi a primit binecuvântarea.

Trebuie remarcat că rabinul Kanievsky este o figură proeminentă în lumea evreiască. Acum patru ani, rabinul Kanievsky a anunţat că sosirea lui Mesia este iminentă. Acest anunţ a fost inconsecvent faţă de maniera sa de a preda, dar totuşi a continuat să anunţe că Mesia este aproape cu adevărat, iar câţiva rabini proeminenţi i s-au alăturat.

Implicit în răspunsul rabinului este înţelegerea sa conform căreia cheia pentru grăbirea sosirii lui Mesia este întoarcerea evreilor din exil.

Traducerea: Costin Ştirbu

Comentariu saccsiv:

Rabinii ne tot spun de la o vreme de venirea lui mesia. Iata doar cateva exemple:

Rabini: NETANYAHU deține cheile pentru „MESIA”

Rabinul de la Mormântul Regelui David despre MESIA si testele ADN pentru clarificarea identităților adevărate ale oamenilor / 150 de milioane de latino-americani au origini evreiești

Ce spun EVREII despre PROFETII, despre marele METEORIT descoperit recent de NASA care “va intersecta traiectoria Pamantului in 2023” si despre rolul lor inainte de MESIA?

Iar rabinii nu doar ca vorbesc, ci se si pregatesc:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului

ANTIHRISTUL va interzice HOMOSEXUALITATEA și AVORTUL? Sanhedrinul cere înlocuirea ONU, reeducarea religioasă a oamenilor și unirea națiunilor la Ierusalim

[VIDEO] Evrei despre al 3-lea templu: „Se construiește pentru întreaga lume. Deja avem uniune între toate religiile”

Video: EVREII au gasit VACA ROSIE ce o vor sacrifica in TEMPLU?

Pentru prima data de la dărâmarea celui de-al doilea Templu: vase de aur au fost folosite pentru libații

Sanhedrinul îndeamnă candidații la funcția de primar al Ierusalimului să se pregătească pentru reconstrucția celui de-al Treilea Templu

Noutăți despre Templul lui antihrist: S-a constituit sanhedrinul. Monedă de argint cu chipul lui Donald Trump și al regelui Cyrus!

Pentru cei ce inca nu stiu despre ce mesia este vorba:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA asteptat de RABINI este ANTIHRIST

Adica antihrist, despre a carui venire ne-au avertizat in primul rand Sfintii Parinti:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

APOCALIPSA A ÎNCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce înțeleg PROFEȚIA Sfântului Nil Athonitul

De ce Dumnezeu ingaduie sa vina antihristul? Raspunsul ni-l ofera Sfantul Apostol Pavel in Epistola a doua către Tesaloniceni, capitolul 2:

Sa nu ne miram ca Donald Trump pune astfel de intrebari:

A ÎNCEPUT SFÂRȘITUL: Donald Trump recunoaște Ierusalimul drept capitala a Israelului si a ordonat începerea pregătirilor pentru transferarea ambasadei americane

GEMATRIA EVREIASCĂ (mult înaintea alegerilor): “DONALD TRUMP îl va anunța pe MESIA”

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  2. […] DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  3. […] DONALD TRUMP l-a intreabat pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL. […]

    Apreciază

  4. […] DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  5. […] DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  6. Adrian said, on februarie 8, 2020 at 11:05 am

    Nu știe când vine antihristul, dacă analizam un pic lucrurile vedem ca coroana trebuie înmânata de toate religiile…. Sunt astăzi multe religii care știu de venirea lui mesia dar nu sunt de acord cu asta, încă o încercare de a unii bisericile va fi in 2024 când va fi un alt sinod talharesc cu acest scop… De a unii și de accepta pe mesia evreilor, sau dacă nu cumva sa semnat în sinodul din creta în ascuns acceptarea lui mesia evreu, nu știu, dar dacă sa semnat acest lucru atunci poate apărea în orice moment…. Care se va instala în templu lui Solomon ce astăzi nu exista, doar dărâmături, au vase au vaca de jerta dar nu au templul,oricum trebuie sa fim atenți

    Apreciat de 1 persoană

  7. Adrian said, on februarie 8, 2020 at 11:48 am

    Mai e ceva când a zis ca coroana va fi înmânat de toate religiile înseamnă că puterea lui Antihrist e asa de puternica ca va convinge doar pe conducătorii acestora…. Masoni evrei khazari iezuiti și eretici….. Va fi un soc puternic și în rândul catolicilor care știu de satanismul din vatican soc puternic în rândul musulmanilor de al accepta pe un fals Mohamed, știind ca ei nu îl accepta pe Iisus Hristos ca fiind fiul lui Dumnezeu, cum va accepta un alt ceva care va stalmaci Coranul lor, din punctul meu de vedere antihristul va fi jumate om jumate mașinărie care va vorbii cam toate limbile pământului și asa se va adresa multora în limbi diferite…. Mașinărie care va avea un timp de procesare pentru răspuns la fel ca și Sophia robotul creat astăzi ce vorbește cu scrisul creatorilor lor, dacă ar fi sa vorbească robotul după capul lui atunci nimeni nu ar înțelege nimic…..la fel ca și zuckerman creator Fb ce folosește un implant în corp pentru a răspunde oamenilor răspunsuri complexe, viziune în ochi demonica, lucru ce l_am văzut toți în procesul din America, un alt aspect care eu cred ca creaza dificultăți este și ascunderea și pregătirea lui Antihrist în secret pentru a combate și memora toate dogmele religiei aflate pe pământ, probleme ce le are cu noi ortodoxii, cu musulmanii cu penticostalii un fel de a zice, trebuie împăcată și capra și varza și lupul….. Lucru ce probabil au dus la schimbarea multor Antihristi din cauza neputintelor lor….. Mai au o problema care cred eu e ca e foarte greu sa convingă un evreu ce e diferit de un kazar, astăzi kazarii (evrei falși sionisti) ce au creat Israel și conduc Israelul și familiile cele mai bogate ale lumii, în adevărații evrei în putinii rămași exista o bunătate omeneasca gen Maica Domnului care a fost aleasa de Dumnezeu, din profețiile sfinților părinți 114000 (poate greșesc nr, nu mai știu exact sau 140000)evrei adevărați vor fi salvați, din punctul meu de vedere convingerea oamenilor ca e un mesia adevărat va fi un eșec și atunci vor face totul forțat,. Știm că în acel jumate om părerea mea jumate mașinărie Mesia creat și educat în subteran care va semna cu Iisus pentru a induce în eroare pe mulți, va întra însuși Satana cu puteri ce ii va înșela și pe mulți aleși…inca un aspect important ce vream sa zic e ca Masonii iezuiti illuminatii kazarii etc vor accepta pe mesia din cauza ca ei ca persoane toată viata lor au apelat la jertfe demonice satanice pentru îndeplinirea oracarui vis a lor….. Sunt atât de slabi mintali ca nu au făcut nimic fără ritualuri, dar antihristul nu ii dorește pe ei știind ca ei sunt alți demoni ca și alții astăzi ieșiți din iad pe pământ,, Proclu din pustie, toți demonii din iad sunt pe pământ, deci între demonii din iad sau cei care i_am enumerat sunt aceeasi treaba…. Ci scopul e sa ii atragă pe toți care astăzi se opun….. Din cauza conducerii din Bor sau din vatican sau de la musulmani sau arabi sau asiatici oamenii nu sunt informați de aceste probleme și de aceea mulți astăzi sunt indiferenți la actele biometrice etc etc, au ajuns sa își dea seama și ei ca depopularea planetei cu scop viclean duce oamenii în rai prin neștiință, lucru ce lui satan nu ii place, Satan vrea ca toți sa îl dorească din suflet, un lucru foarte greu de atins…… Din învățăturile sfinților părinți mulți creștini vor fi ascunși de duhul sfânt mulți vor fi omorâți….. Și în final vor rămâne doar masonii illuminatii ateii iezuiti etc și cei care astăzi le slujesc…. Atunci mania lui Dumnezeu va distruge Tot, Doamne Ajuta

    Apreciază

  8. […] DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL […]

    Apreciază

  9. […] DONALD TRUMP il intreaba pe rabinul Chaim Kanievsky CAND VINE ANTIHRISTUL […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.