SACCSIV – blog ortodox

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 2, 2017

Iata ce putem citi la Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” de pe aparatorul.md:

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”, iar vaccinarea a milioane de cetățeni germani care nu au bănuit nimic, s-a făcut din motive „SINISTRE”.

”Judecătorii de la Curtea Supremă Federală din Germania au confirmat că virusul rujeolei nu există, îndreptățind teoreticienii conspirației care au spus că nici un studiu nu a demonstrat vreodată existența virusului.

Conform hotărârii de către Curtea Supremă, vaccinarea anti-rujeolei ar fi putut să fi infectat milioane de cetățeni germani care nu bănuiesc nimic, din motive sinistre.

Anonhq.com raporteaza:

Primul Senat civil al BGH a confirmat hotărârea dată de către Înalta Curte Regională din Stuttgart (OLG) din 16 februarie 2016. Suma de 100.000 € pe care am oferit ca recompensă pentru dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei, nu trebuie să fie plătită reclamantului. Reclamantul, de asemenea, a fost obligat să suporte toate costurile procedurale.

Cinci experți au fost implicați în acest caz și au prezentat rezultatele studiilor științifice. Toți cei cinci experţi, inclusiv Prof. Dr. Dr. Andreas Podbielski care a fost numit de OLG Stuttgart ca instanța precedentă, au constatat în mod constant că nici una dintre cele șase publicații care au fost parte în proces, nu conține dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei.

Genetica falsifică teza existenței

În studiu au fost introduse rezultatele cercetării în așa-numitele amprente genetice ale presupusului virus rujeoleic. Două laboratoare recunoscute, inclusiv cel mai mare și lider din lume, Institutul Genetic, a ajuns la exact aceleași rezultate ca și rezultatele independente, și dovedesc că autorii celor șase publicații, în cazul virusului rujeolei au publicat informații greșite și, ca rezultat direct toate abordările virusologilor sunt încă greșite astăzi: Ei au interpretat greșit constituenți obișnuiți ai celulelor, ca parte a virusului rujeolei suspectat.

Din cauza acestei erori, în timpul procesului de decenii de construire a consensului, elementele constitutive ale celulelor normale au fost asamblate mental într-un model al unui virus al rujeolei. În ziua de azi, o structură reală care corespunde acestui model nu a fost găsită în nici un om și nici într-un animal. Cu rezultatele testelor genetice, toate teza existenței virusului rujeolei a fost infirmată științific.

Autorii celor șase publicații și toate celelalte persoane implicate, nu și-au dat seama de eroare, deoarece au încălcat datoria științifică fundamentală, care este necesitatea de a lucra „lege artis“, adică în conformitate cu normele definite la nivel internațional și cele mai bune practici ale științei. Ei nu a efectuat nici un control al experimentelor. Experimentele de control ar fi protejat pe autori și omenirea de această eroare importantă. Această eroare a devenit baza credinței în existența unor virusuri cauzatoare de boli. Expertul desemnat de instanța de judecată, Prof. Dr. Dr. Podbielski, răspunzând la întrebarea relevantă de instanță, ca pe pagina 7 a protocolului, a confirmat în mod explicit faptul că autorii nu au efectuat nici un control al experimentelor.

OLG Stuttgart , la 16 februarie 2016 a anulat hotărârea tribunalului primei instanțe, a respins acțiunea și face referire, printre altele, la mesajul central al Prof. Podbielski cu privire la cele șase publicații. Reclamantul a formulat recurs împotriva hotărârii pronunțate de OLG la Curtea Supremă. Ca motiv el a declarat, percepția subiectivă în fapt falsă a secvenței de proces la instanța din Stuttgart, privind afirmația că faptele lor despre rujeolă au reprezentat o amenințare pentru sănătatea publică. Poziția reclamantului a fost respinsă de Curtea Supremă în cuvinte simple. Astfel, Curtea Supremă a confirmat hotărârea de OLG Stuttgart de la 16 februarie 2016.

Concluzii

Cele șase publicații prezentate în proces sunt principalele publicații relevante pe tema „virusului rujeolei.“ Din moment ce în urma acestor șase nu orice alte publicații, care ar încerca prin metode științifice să dovedească existența virusului rujeolei, Curtea Supremă hotărăște în proces privind virusul rujeolei și rezultatele testelor genetice în consecință:

Orice declarații naționale și internaționale cu privire la presupusul virus al rujeolei, infecțiozitatea rujeolică, sau despre beneficiul și siguranța vaccinării împotriva rujeolei, nu au nici un caracter științific și au fost, astfel, lipsite de temei juridic.

La anchetele care au fost declanșate privind virusul rujeolei, șeful Institutului Național de Referință pentru pojar de la Institutul Robert Koch (RKI), Prof. Dr. Annette Mankertz, a recunoscut un fapt important. Această admitere poate explica rata crescută de handicap indusă de vaccinare, și anume cea a vaccinării împotriva rujeolei și de ce modul în care acest tip specific de vaccinare pare să declanșeze autismul.

Prof. Mankertz a recunoscut că „virusul rujeolei“ conține celule tipic componente naturale (ribozomii, fabricile de proteine ale celulei). Deoarece vaccinarea împotriva rujeolei conține întreg „virusul rujeolei, acest vaccin conține de fapt structurile proprii ale celulei. Acest lucru explică de ce vaccinarea împotriva rujeolei cauzează alergii frecvente și foarte severe și reacții autoimune decât alte tipuri de vaccinare. Expertul Prof. Podbielski a declarat instanță în mai multe rânduri că, prin afirmarea RKI, cu privire la ribozomii din virusul rujeolei, teza existenței virusului rujeolei a fost falsificată.

În studiul a fost, de asemenea, pus pe evidență faptul că cea mai înaltă autoritate științifică germană în domeniul bolilor infecțioase, a RKI, contrar atribuțiile sale legale conform § 4 Infectarea Legea privind protecția (IfSG), nu a reușit să creeze teste pentru presupusul virus al rujeolei și să le publice. RKI susține că a făcut studii interne privind virusul rujeolei, cu toate acestea refuză să predea sau să publice rezultatele.”

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a ADMIS printr-o decizie ca VACCINURILE PRODUC BOLI / Specialistii romani: asa ceva nu se va intampla in Romania

NATURAL NEWS: Persoanele vaccinate cu VACCINUL ANTI-VARICELĂ răspândesc BOLI INFECȚIOASE

VACCINATII raspandesc BOLILE. N-o spune Olivia Steer ci o Cercetare NASA si CDC publicata in “The Journal of Infectious Diseases”

RASPANDITI. Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tataia said, on iulie 2, 2017 at 7:28 pm

    Pentru cei care inca mai cred ca Trump este cavalerul in armura care ne va aduce salvarea si ne va scapa de elitele satanice avem vesti proaste…Trump nu ne va scapa de chemtrails:

    Nici nu ar avea vreun interes sa o faca…face parte din elita (altfel nu ar fi ajuns niciodata atit de bogat) si nu va trada elita. Iar elitele nu vor renunta niciodata la chemtrails…ar iesi mult prea multe rahaturi la iveala…cum ar fi ca dupa incetarea chemtrails nici un om sa nu se mai imbolnaveasca vreodata? Si pina si cei care erau bolnavi (nu foarte grav) sa se faca bine? Sa nu mai ai niciodata nevoie de doctor sau medicamente? Si-ar da si lumea seama in cele din urma ca boala era creatie 100% umana! Ca nu este naturala si ca oameni nu au fost bolnavi dintotdeauna asa cum ni se spune. Dar asta nu se va intimpla niciodata..cum ar putea permite elita ca cireada sa afle ca de sute de ani a fost imbolnavita intentionat..ca desi ni se spune ca datorita medicinei sintem din ce in ce mai sanatosi cu fiecare generatie care trece, adevarul este chiar opusul acestei afirmatii?

    Exista citeva metode prin care elita ne tine sub control…si desi cei mai multi asa-zis cospirationisti vor fi de acord ca sint 100% reale citeva dintre aceste metode de control, nu stiu de ce cei mai multi nu sint de acord tocmai cu cea mai importanta si mai grava dintre acestea. Principalele metode de control ar fi urmatoarele:

    1. Controlul banilor. Ei detin intregul sistem financiar bancar care este corupt pina in maduva oaselor. Contrar a ceea ce cerd cei mai putin intiati elitele nu doresc bani. Ei nu iubesc banii, ei NU AU NEVOIE DE BANI, caci deja au tot ceea ce is doresc…fara a cheltui un ban…ei folosesc banul ca mijloc de control a populatiei. Si le reuseste foarte bine deoarece marea majoritate a prostimii iubeste banul..cei mai multi oameni nici macar nu mai realizeaza de ce doresc bani..pina la urma banii sint hirtie igienica…sau o cifra intr-un calculator…valoare zero. Eu inteleg ca iti doresti casa, masina sau sa mergi in concediu in insule exotice. SAu la safari. Sau la vinatoare de cerbi si mistreti. Petnru toate acestea este nevoie de bani..dar le doresti pe cele de mai sus..nu banii in sine. Si este nevoie de bani pentru a obtine toate acestea pentru ca asa este gindita aceasta socoetate…gindita sa serveasca scopurilor elitelor. Ei le dau bani unora sa isi implneasca aceste vise doar daca aceia chiar servesc cit de cit planurilor elitelor. Cu cit servesti mai bine elitele cu atit iti vor asigura o viata mai buna…dar egalul lor nu vei fi niciodata…daca nu servesti nici un scop al acestor elite esti condamnat sa traieti in saracie sa nu iti ajunga banii de intretinere la bloc de la un salariu la altul. Si cind te mai gindesti ca snt unii care mai si promoveaza un astfel destil de viata…pina unde a ajuns nivelul indoctrinarii. Probabil multi conspirationisti vor fi de acord cu faptul ca elitele detin controlul sistemului fnanciar bancar…desigur nu cei care au studii superioare in domeniul economic. Asta ca sa vedeti cum functineaza indoctrinarea

    2. Controlul informatiei. ei tin omul de rind intr-un stadiu de dezinformare cumplit…tot ceea ce ne serveste mass-media si sistemul de invatamint sint doar informatii controlate de „Ei”. Aproape nimic din ceea ce ni se spune nu este adevarat….de obicei adevarul este chiar opusul a ceea ce ni se spune….

    3. Controlul legislativ. Toate guvernele lumii sint puse acolo pentru a servi scopurilor elitelor. Daca vreun conducator pe undeva actioneaza in favoarea cetatenilor sai si nu in favoare elitelor este eliminat…si exista trei metode de eliminare a conducatorilor nedoriti…asasinatul, provoacarea unei „revolutii” populare sau direct razboiul (invadarea respectivei tari si impunerea „democratiei”

    4….Ei aici e aici….aceasta metoda de control este cea mai grava cu putinta dar in mod paradoxal cei mai multi refuza ca creada ca este reala…este vorba de controlul starii de sanatate a populatiei si a longevitatii acesteia. Ideea este as tii omul bolnav in incapacitatea de a se revolta si totodata dependent de un sistem medical corupt si eronat care nu a facut niciodata pe nimeni bine ci doar a agravat si prelungit bolile prin medicamentele toxice care ne sint bagate pe git..Omul a fost imbolnavit in mod intentionat cel putin de 200 de ani incoace prin intermediul vaccinurilor, al plombelor cu mercur, al termometrelor si tensiometrelor cu mercur de care se spargeau accidental cu sutele in spitale, al tratamentelor cu mercur (vezi sifilis) prin intemdiul benzinei cu plumb, a cernelurilor de tipografie cu plumb, al vopselelor pe baza de plumb, al cosmeticelor pe baza de plumb, al jucariilor pentru copii facute din plumb al tevilor de apa potabila facute din plumb etc..Ei bine..cei mai multi vor spune ca la ora actuala marea majoritate a celor enumerate mai sus nu mai exista (cu exceptia vaccinurilor). Deci putem sa rasuflam usurati,,,nu mai avem cum sa ne imbolnavim de la intoxicatia cu metale grele caci benzina nu mai are plumb, nu se mai fac jucarii de plumb, nu se mai folosesc vopsele sau cerneluri sau cosmetice pe baza de plumb…nu se mai folosesc plombe cu mercur, nici termometre sau tensiometre cu mercur, nu se mai fac tratamente medicale cu merur…nu? Ce bine si frumos…realitatea este insa ca toate cele de mai sus au fost eliminate deoarece s-a gasit o metioda mult mai buna de intoxicare a populatiei cu metale grele..direle din cer…chemtrails. Si sint mult mai eficace decit toate cele mai de sus…s-au pastrat doar vaccinurile (cu mercur si aluminiu) deoarece sint singura metoda de otravire MAI EFICIENTA decit chemtrails! In rest chemtrails sint mai eficiente decit toate celelalte..

    Apreciat de 2 persoane

    • gheorghe said, on iulie 3, 2017 at 4:18 am

      Ei… sa nu dam cu presupusul si sa idealizam…
      „Si-ar da si lumea seama in cele din urma ca boala era creatie 100% umana! Ca nu este naturala si ca oameni nu au fost bolnavi dintotdeauna asa cum ni se spune.”
      Nu doar omul a „cazut” ci si ceea ce il inconjoara, Creatia.
      De aia il musca jivinele, de aia ii cade cate o craca peste spinare, „in cap”… sau se surpa pamantul si-i inghite casa, … de aia se si imbolnaveste.
      Despre boala ne spun Sfintii Parintii si alti Parinti ca nu este intamplatoare…
      Cum sa crezi ca ar putea sa vina vremuri pe Pamant cand nu s-ar mai imbolnavi vreunul…???
      Ti se pare ca „lumea” se indreapta, se pocaieste si marturiseste pe Hristos?
      ––-
      Chemtrails au la baza credinta in atotputernicia omului si in Gaia, zeita ecologistilor.
      Au fost initiate de Universitatea California din Davis dupa vizita unui Rockefeller ajuns membru in administyratia federala.
      Tema era sa fie influentat mediul cu privire nu doar la temperatura ci si la compozitia solului peste care se imprastiau. Nu am auzit sa fie aruncate peste mari si oceane…
      Apoi, in sensul modificarilor globale intra si proiectul luminarii quasi-permanente sau controlate prin oglinzi amplasate la mare inaltime care sa tina/faca ziua altfel decat este in realitate; nu stiu sa se fi realizat, poate ca era prea amplu, prea costisitor si riscant…
      Mai era ceva cu „funia la cer”, unde sa fie vorba de un cablu tinut intins (sustinut) de baloane si pe care sa sa catere ceva – un fel de funicular vertical…
      Sigur ca nu merge ca la inaltime mare baloanele se sparg daca nu se scade presiune gazului din interior insa nu mai au forta ascensionala sa ridice/tina greutati si atunci nu se poate sustine vreun cablu…
      Mai sint si alte aberatii, inclusiv gaura prin Pamant ca sa faca un tunel care sa accelereze un vehicul aruncat pe o parte, sa tasneasca in Cosmos repejor pe partea ailalta…
      ––-
      Pricum, punand la indoiala „incalzirea globala”, se ajunge si la aceasta tmpenie cu micro/nanoparticule imprastiate din avion nu doar inutil ci si daunator. Cand se taie finantarea se termina si manevrele, ramane scandalul pro-GAY-sistior.

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 3, 2017 at 10:45 am

        Pai ceea ce spui tu nu prea contrazice ceea ce spun eu…ok. poate am exagerat cind am zis ca bolile sint 100% creatie umana…nu sint decit 99,8% creatie umana…Dar pina la urma ce inseamna „caderea” omului? NU faptul ca l-a aceptat drept conducator pe satana? CA eu aia inteleg prin cadere..iar satana ne-a vrajit ca o se ne fie bine dar tot el este cel care ne otraveste cu metale grele. Prin intermediul elitelor satanice si al chemtrails precum si prin toate celelalte metode mai vechi despre care am amintit…

        Deci caderea = acceptarea lui lucifer drept conducator al acestei lumi. Lucifer ne otraveste deci asa a aparut boala. Nu ar exista boala fara otrava.
        Cit despre gaura prin pamint prin care sa circule trenuri sau sa se lanseze rachete in cosmos…care cosmos? Care centru al pamintului daca pamintul e plat?

        Apreciază

    • gheorghe said, on iulie 4, 2017 at 5:46 am

      De acord cu acceptarea sugestiei Satanei ca asa a ajuns sa iasa de sub ascultarea lui Dumnezeu.
      SI am avut grija sa spun: ?Mai sint si alte aberatii, inclusiv gaura prin Pamant …”, aberatie si nu ipoteza, teorie ori proiect.
      Aberatie mentala, fiindca „mintea ne minte” cand iesim de sub ascultare.
      M-as bucura sa fii mai ingaduitor – doar o parte din boli sint datorate otravurilor; supararea, grijile, lipsirea de odihna, liniste sufleteasca,… abuzuri cam in orice directie si alte conditii cauzate de necunoastere, negkijenta, desconsiderarea efectelor asupra noastra… cam zdruncina sanatatea, deregleaza functionarea organismului.
      Totusi, a crede ca vreun politician salveaza o tara sau … lumea, ei bine – asa ceva denota infantilism, lipsa de discernamant.
      Imi amintesc despre ocazii anterioare cand m-am pronuntat asupra posibilelor actiuni ale administratiei americane sub conducerea lui Trump; cred si acum ca a redus din viteza de autodistrugere a federatiei SUA, ca a impiedicat in masura vizibila degradarea rapida a ordinii sociale accentuate sub comanda guristului musulman pro-GAY-sist.
      Dupa cum se vede, problemele grave din toate directiile de actiune a administratiei SUA sint abordate cu imensa opozitie mediatica, juridica si chiar administrativa iar Trump nu a pretins ca este salvator sau ca el poate face orice, dimpotriva a spus de fiecare data ca se bazeaza pe poporul american sa indrepte lucrurile.
      Daca el merita in principal sa fie atacat, cred ca in cazul alegerii lui Killary cu unii nu mai stateam de vorba ca faceau atac cerebral sau de inima…
      Dintre actiunile comandate, cele legate de Siria sint cele mai dizarmonioase, neconcordante cu toata lista de afirmatii poitice. Greseala este de o amplitudine aproape extrema.
      Iar chemtrails… – e o intreaga retea de interese care au indepartat decizia imediata de atributiile sefului de Guvern, Presedintele SUA. Eu cred ca inca se lucreaza si la asta, la verificare cu scopul opririi lor. Nu pentru salvat „lumea” ci pentru ca fac rau omului direct si indirect (apa, lantul trofic).
      Ce te faci daca afli ca sint particule nanometrice tip „chip” care „comunica” intre ele… nano-roboti?

      Apreciază

      • tataia said, on iulie 8, 2017 at 1:30 pm

        Apreciază

      • tataia said, on iulie 15, 2017 at 12:10 am

        @Gheorghe….Io cred ca esti cam cu ceva misiune pe aici…dar atita timp cit te lansezi intr-o discutie decenta bazata pe argumente nu vad de ce nu am putea dialoga. Vezi tu ce incerci sa faci? Incerci sa arunci din nou pisica moarta in ograda celui bolnav…Asta ne invata mereu mass-media. „Daca va imbolnaviti este vina voastra”. ” Nu ati mincat ceea ce trebuie”, „Nu ati facut destul exercitiu fizic”, ” Nu ati facut analizele regulat si nu ati fost regulat la doctor..chiar daca va simteati bine..trebuia sa mergeti preventiv…”, etc. e drept tu muti discutia din plan pur fizic in plan sufletesc…”grijile, lipsa de odihna, supararile, etc, va imbolnavesc”. Deci in consecinta e tot vina noastra. NU neg faptul ca grijile si supararile au o oarecare influenta asupra starii de sanatate a individului…ok…nu am afirmat ca nu au nici o influenta….dar tot este gresit sa afirmi ca aceasta ar fi cauza primordiala a bolii. Adica cum ai vrea sa nu sufar daca imi moare sotia? Apoi e vina mea ca m-am imbolnavit si eu pentru ca am suferit? Cum vrei sa nu sufar cind vad in ce directie se indreapta lumea?

        Hai sa iti dau un exemplu banal…ca vad ca lumea tot nu vrea sau nu poate sa vada adevarul pina la capat. Ai vazut ca pe multe stradute, si alei mai putin circulate s-au montat tot felul de speed-bumpuri din acelea care ar trebui sa te determine sa incetinesti…fie pentru ca este o zona circulata de pietoni, fie deoarece prin zona se joaca copii, etc Eu unul nu am incetinit niciodata la alea….daca dau peste un pieton raspunderea este oricum a mea…Deci cu alte cuvinte daca dau peste un pieton E VINA MEA SI RASPUND LEGAL, dar ce se intimpla daca din cauza ca nu am incetinit si am trecut in viteza peste un din ala mi s-a rupt masina? A cui este vina? A mea ca nu am incetinit? Nicidecum….este vina celul care a pus speedbump-ul. Doar ca unii s-au erijat in asa-zise autoritati si cred ca au dreptul sa impuna unde sa incetinesti, cu ce viteza sa circuli, etc. Doar ca nu este normal..soferul stie singur sa aprecieze cu ce viteza poate circula pe acolo in siguranta in functie de conditile meteo, starea carosabilului, experienta si indeminarea sa la volan.

        In cazul bolilor, anumite stari sufletesti pot precipita anumite evenimente medicale, dar in nici un caz nu sint cauza primordiala. Cauza primordiala ramine OTRAVIREA ORGANISMULUI. Este adevarat ca in cazul in care adopti o stare de spirit senina, optimista, etc poti face fata ceva mai bine otravii….dar de ce trebuie eu sa fac fata otravirii? Nici o boala nu ar aparea daca nu ar exista otrava! Si medicina ne-a mintit in primul rind ca boala e data de microbi…care se inmultesc din cauza lipsei de igiena. Sa fie clar..nu sustin ca nu ar trebui sa beneficiezi de o igiena corespunzatoare…dar ca in orice alte situatii ce e prea mult e prea mult! Este necesar sa detii instalatii sanitare corespunzatoare si pe care sa le folosesti in mod corect. Este necesar sa ai apa rece si calda la robinet si sa folosesti sapunul…dar in ziua de azi exista o obsesie pentru curatenie. Iar aceasta obsesie se traduce in mii de produse comerciale de curatenie. Trebuie sa exemplific? Detergent de vase, detergent de rufe, produs pentru curatarea parchetului si a mobilei. Produs pentru curatarea faiantei si a gresiei, produs pentru curatarea pantofilor, produs pentru curatarea pardoselilor, produs pentru curatarea WC-ului, produs pentru curatarea obiectelor sanitare, etc, etc…Totul trebuie sa straluceasca de curatenie! Trebuie cumva sa mai mentionez ca aceste produse de curatenie sint TOXICE? Periculosi indeosebi sint detergentii de haine deoarece nu se elimina complet din haine nici dupa enspe clatiri…iar apoi stau in contact cu pielea ta 24/24….iar prin piele se absorb mai multe toxine decit recunoaste medicina oficiala. SA mai spunem de obsesia impotriva transpiratiei? Deodorante, antiperspirante, parfumuri etc..toate toxice! Dar pina la urma aceste optraviri sint nimic in comparatie cu principala metoda de otravire si anume cea PULMONARA C METALE GRELE. Care s-a efectuat in trecut prin intermediul plumbului aditivat in benzina, in ziua de azi se realizeaza prin CHEMTRAILS!

        Tu incerci sa sustii teoria aceea cum ca un organism ( o cetate, un oras) nu poate fi cucerit din exterior daca nu are in primul rind probleme din interior..doar ca nu e chiar asa. In primul si in primul rind mai intii se imbolnaveste trupul si abia apoi spiritul….in al doilea rind stii ce e acela un cal troian? Otrava joaca rolul unui cal troian deoarece cu totii am acceptat-o ca pe ceva benefic…o data ajunsa in organism deschide alte cai pentru alte si alte otravuri, pentru demoni etc…Demonii o data intrati produc si griji, suferinte sufletesti, etc, etc…Deci totul porneste de la otrava…

        A crede ca in cele din urma se va renunta la chemtrails deoarece se va intrerupe finantarea denota infantilism…iar eu unul nu mi-am pus sperante prea mari in Trump…cu toate ca mie si acum imi este oarecum simpatic datorita mastii anti-sistem pe care o poarta..dar sint perfect constient ca este doar o masca…tot o astfel de masca a purtat si Basescu la noi…dar acest blog l-a blamat in asa hal incit mai ca indemna lumea sa il voteze pe Geoana….desi daca tot te pronunti ca esti de drepta ar trebui sa nu ii iei in considerare niciodata pe „rosii”…nu ca ar exista vreo alternativa REALA la acestia. Ce ma intereseaza pe mine de faptul ca inca nu s-a prabusit complet economia SUA, ca Trump a mai aminat putin nenorocirea? Ce ma intereseaza pe mine de politica extrena absolut infecta a SUA? Daca nu se opresc CHEMTRAILS acum inseamna ca nu s-a rezolvat nimic! Explica-mi si mie ce anume poate fi mai important decit starea de sanatate si longevitatea populatiei? Pentru ca eu chiar nu vad cum ar putea fi ceva mai important decit asta!

        Apreciat de 1 persoană

  2. geo said, on iulie 3, 2017 at 9:06 am

    Buna dimineata,

    https://www.stuff.co.nz/business/innovation/93629356/minimal-ethics-education-for-computer-programmers

    https://www.thelocal.it/20170702/italy-urges-eu-ports-to-take-migrants-as-pressure-builds

    https://mises.org/library/myths-behind-war-cash

    http://readynutrition.com/resources/the-power-grid-is-far-more-vulnerable-to-cyber-attacks-than-most-people-realize_18062017/

    https://www.eff.org/deeplinks/2017/06/top-canadian-court-permits-worldwide-internet-censorship

    http://www.alt-market.com/articles/3221-the-federal-reserve-is-a-saboteur-and-the-qexpertsq-are-oblivious

    https://lasvegassun.com/news/2017/jun/28/bionic-bartenders-deployed-at-las-vegas-strip-bar/

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-06-28/how-america-s-aircraft-carriers-could-become-obsolete

    http://theantimedia.org/qatar-us-dollar-next-syria/

    https://mises.org/blog/government-medicine-court-declares-child-should-die-rather-receive-privately-funded-health-care ???

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-06-29/america-can-bring-back-factories-but-few-jobs-says-mckinsey

    https://www.gatestoneinstitute.org/10575/sharia-fear

    https://www.strategic-culture.org/news/2017/06/29/saudi-arabia-weakening-us-influence-middle-east.html

    http://www.shtfplan.com/headline-news/russian-satellite-will-launch-in-two-weeks-will-be-the-brightest-star-in-sky_06292017

    https://www.strategic-culture.org/news/2017/06/29/5-reasons-america-should-not-fight-iran-russia-and-assad-syria.html

    https://www.statista.com/chart/10054/share-of-war-dead-over-time-since-world-war-two/

    http://theeconomiccollapseblog.com/archives/the-world-is-now-217000000000000-in-debt-and-the-global-elite-like-it-that-way

    https://www.peakprosperity.com/podcast/109453/joseph-tainter-collapse-complex-societies

    http://www.paulcraigroberts.org/2017/06/29/washington-war-16-years/

    http://www.shtfplan.com/headline-news/the-2nd-amendment-comes-to-europe-czech-republic-expected-to-enshrine-right-to-bear-arms-in-constitution_06292017

    http://ibankcoin.com/zeropointnow/2017/06/26/cnn-exposed-in-undercover-sting-producer-admits-russia-story-fake-news-pushed-for-ratings/

    http://www.acting-man.com/?p=49719

    http://theantimedia.org/stop-arming-terrorists/

    http://stockboardasset.com/insights-and-research/nasa-solar-minimum-coming-us-govt-prepares/

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-01/china-completes-construction-new-missile-shelters-disputed-south-china-sea-islands

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-01/and-country-receiving-most-asylum-applications-world

    http://www.mauldineconomics.com/this-week-in-geopolitics/medieval-times-in-the-modern-middle-east

    http://www.zerohedge.com/news/2017-07-02/one-day-saudi-ultimatum-expires-defiant-qatar-ready-face-consequences

    http://www.zerohedge.com/news/2017-03-07/germanys-jihad-freedom-speech

    http://news.valubit.com/germany-passes-online-hate-speech-law/

    http://www.firstcoastnews.com/news/crime/local-greyhound-racing-dogs-test-positive-for-cocaine/451549602

    http://www.acting-man.com/?p=49727

    https://mises.org/blog/getting-taxpayer-funded-free-stuff-not-religious-liberty

    http://theantimedia.org/avoid-nuclear-war/

    http://www.laprovence.com/actu/en-direct/4521476/avignon-huit-personnes-blessees-dans-une-fusillade-devant-une-mosquee.html

    https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-07-02/u-s-navy-sends-warship-close-to-disputed-south-china-sea-island

    https://www.strategic-culture.org/news/2017/07/02/only-way-out-qatar-crisis.html

    http://money.cnn.com/2017/06/28/news/economy/venezuela-currency-collapse/index.html?iid=hp-toplead-dom

    http://news.antiwar.com/2017/06/30/more-turkish-troops-arrive-in-qatar-in-show-of-support/

    http://landdestroyer.blogspot.com/2017/07/us-media-sells-disorder-in-eastern-syria.html

    http://thefreethoughtproject.com/stone-warmongering-2-party-paradigm/

    http://filmingcops.com/police-california-using-new-surveillance-tools-determine-threat-score/

    http://www.zdnet.com/article/one-federal-wiretap-order-recorded-millions-phone-calls/

    https://consortiumnews.com/2017/07/01/how-israelisaudi-alliance-plays-trump/

    http://www.zerohedge.com/news/2017-06-30/americas-fertility-rate-falls-record-low

    https://apnews.com/5111167bcaf84892b01eea93eea4bc01/US-quietly-publishes-once-expunged-papers-on-1953-Iran-coup

    http://www.reuters.com/article/us-venezuela-goldman-sachs-idUSKBN19L2KJ?il=0

    https://www.aol.com/article/finance/2017/06/29/north-korea-is-sitting-on-a-stockpile-of-minerals-worth-trillion/23008501/ ???

    http://www.blacklistednews.com/The_Over-Criminalization_of_American_Life/59431/0/38/38/Y/M.html

    http://www.activistpost.com/product/0939040085/US/permacultucom-20/?cart=y

    http://www.whydontyoutrythis.com/2017/06/in-1950s-cia-sprayed-french-town-with-lsd-heres-what-happened.html

    http://thefreethoughtproject.com/shocking-study-shows-mere-presence-smartphone-reduces-brain-power-even-off/ ???

    http://www.anh-usa.org/coconut-oil-bad-for-you/

    http://www.paulcraigroberts.org/2017/06/28/presstitutes-not-russia-interfered-us-presidential-election/

    Apreciază

  3. agache18 said, on iulie 3, 2017 at 11:06 am

    Doamne ajuta Saccsiv,
    Avand o mai mare influenta asupra unor traducatori, te rog in numele tuturor, gaseste pe cineva care ar putea traduce acest film crestin din care cu siguranta am avea foarte multe de invatat.
    Bunutul Dumnezeu sa-ti rasplateasca toata munca pe care o depui!

    Apreciază

  4. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iulie 3, 2017 at 11:36 am

    Apreciază

  5. Rozalia said, on iulie 3, 2017 at 11:31 pm

    Nu reusesc sa inteleg, daca virusul rujeolei nu exista, atunci ce boala e cea denumita ,,rujeola” si cum apare, ce o provoaca…?

    Apreciază

    • tataia said, on iulie 4, 2017 at 1:06 am

      E greu de inteles…medicina ne-a indoctrinat atit de tare cum ca bolile sint cauzate de „microbi” adica bacterii si/sau virusuri incit nu mai putem gindi altceva…Boala e data de otrava…in cazul rujeolei care se manifesta si printr-o eruptie cutanata specifica paote fi vorba de o reactie alergica la cine stie ce toxine din mediu…dar nu! Noi vrem neaparat sa fie virusul de vina pentru ca asa ne-a indoctrinat medicina..

      Apreciază

      • ilya said, on octombrie 24, 2017 at 1:44 pm

        Rujeola e cunoscuta de acul aproape 4000 de ani cand nici nu se punea problema chimicalelor din atmosfera. Foarte curios cum se „ia” rujeola (pojarul), fratele meu a avut de toate:rujeola, oreion…in bloc la scoala gradinita copii faceau tot felul de forme, eu n-am avut. Ca virusii nu exista e clara (focumentat la surss) ayunci cum se ia? Rmpatic? S-s facut urmayorul experiment 50+1 copii au fost vaccinati, restul pana la 100n-au facut boala, subconstientul colectiv? Empatia? Crtt este ca nimrni nicoodata n-a facut cercetare pe copii bolnavi de pojar de exemplu sa vada ce prezinta acestia in minu sau in plus fata de copii sanatosi. Bine ca avem bani sa schimbam banda electronica a pamantilui, sa cumparam scuturi si sateliti inutili, de cercetare n-avem. Omul se poate vindeca singur, dar nu stie pasii. Intotdeauna asaxisul paranormal a fost ridiculizat de grupuri de interese, nu d-a facut niciun pas in sensul asta oare de ce? Teama ca ce?

        Apreciază

    • gheorghe said, on iulie 4, 2017 at 6:19 am

      Ca si in alte situatii, ipoteza ca un „pitic dusmanos”, o faptura rautacioasa intre in corp si incepe sa se lupte cu celulele sa le faca rau…. este o prostie.
      Degradarea starii de sanatate si efectele vizibile pot fi considerata imbolnavire, dar nu exista un micro-agent care intra ca soarecele in magazie si roade cascavalul.
      In corpul omenesc sint mai multe bacterii decat celule (gasisem o estimare ca ar fi cam dubla proportia) ceea ce ar insemna ca sintem mai degraba formati ca o colectivitatede bacterii atasate de o structura complexa celulara, …. intr-un fel de om putin banuit (dupa cum se observa din rezultatele medicinii si altor incercari terapeutice ne-stiintifice).
      Nu am gasit vreundeva un inventar sau o … lista de bacterii constituente; inclin sa cred ca este o diversitate foarte mare intre cele – dac nu ma-nsel – cca 80 de mii de miliarde aflate intrun corp de om incat ar putea sa se gaseasca orice bacterie posibila de pe Pamant.
      In aceasta directie, mai presupun ca numarul unei „clase” sau „familii” de bacterii creste si descreste in timp si in unele situatii efectul este amplu, semnificativ si numim ceea ce vedem, simtim drept boala.
      Probabil ca in cele mai multe cazuri fluctuatiile numerice si efectele sint ne-sesizabile, auto-reglabile sau chiar controlate intr-um fel de armonizare interioara a vietuirii lor.
      presupunand astfel, tot ce tine de virusi si vaccinare imi par nu doar inutile dar si daunatoare.
      Imi amintesc de un experiment al unui rus care a observat cu uimire ca „infectia” s-a transmis de la o mostra de tesut la alta prin reflexia luminoasa dintr-o „camera” in alta separate de o foaie (perete) din cuart! Nu era contact mecanic/atingere, nu era circulatie de aer/gaze sau fluide… doar cand era lumina intre cele doua spatii izolate de cuart.
      Un fel de „inspiratie” vizuala sau semnalizare luminoasa facea posibila „imbolnavirea”!
      Aici chiar am cave amuzant de spus: am vazut un film sf (cu multi ani in urma) in care oamenii priveau pe ecrane instalate pe strazi si un fel virus informatic declansa o forma de imbolnavire extrem de galopanta iar privitorul murea in cateva minute… cadea pe jos… etc.! Poate ca unii chiar asta cauta, inclusiv prin asocierea unor nanoparticule chemtyrails cu diverse substante puse in apa ori imprastiate tot in atmosfera sub alta forma, cu efect toxic binar.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 4, 2017 at 6:55 am

        gheorghe

        Crezi ca poti da pe internet de experimentul rusesc de care zici? Ca sa-l popularizam.

        Apreciază

      • hhhh said, on iunie 19, 2018 at 5:28 pm

        Trebuie ca exista legaturi, electrice, magnetice sau alte forme de energie. Irisul se dilata la lumina, vegetatia creste la lumina, florile se deschid la lumina. Caldura. Vasele se dilata la caldura, untul se topeste la caldura, apa fierbe etc. Ei, aceste cercetari nu au fost facute in asa fel incat sa se faca corelatia cu transmiterea bolilor si chiar aparitia lor. Va aduc aminte ca cercetarea este zero barat. S-a facut cercetare doar pe principii economice. Exemplu: Se cunoaste ce este diabetul, tot procesul, toata morfologia, dar, in loc sa fie vindecat este tinut doar pe loc , ca sa devii consumator de medicamente. Repet, se cunoaste cum functioneaza dar nu se doreste vindecarea. Sunt niste criminali.Ne-am pus vietile in mainile unor criminali. Ne-au mintit ca exista o sumedenie de boli, de virusi de bactetii, aha, nu exista asa ceva. Baza, bacteriile de baza (microbii) sunt o singura familie, care prin polimorfism ajung la alta forma dar ea ca bactetie ca microb este una singura, prin evolutie ca la om, au ajuns sa indeplineasca diverse funcyii in functie de necesitati, pana la fungi. Virusii nu exista, asta-i alta minciuna. Dupa farma virusii au forma, se constutuie in familii, tulpini , dimensiuni,etc, cand in real nici macar nu a fost depistat. Exista la ora actuala un super-computer-microscop „Titan” care vede electronii. Farma nu poate dovedi nici cu acesta existenta virusilor. Traim intro mare de minciuni.Acum pentru cei bolnavi: diabetul dispare prin dieta 100%, reumatismul asemenea (fara dulce grasimi condimentat). Este atat de usor. Guvernul si ministetul sanatatii nu este interesat de lectii de nutritie pentru ca are comisioanele grase de la farma, iat ministrii nostrii nu s-ar mai plba prin Malta si Egipt, ce conteaza faca mai avem cateva sute de autisti. O tara si un mapamond de salbatici moderni.

        Apreciază

  6. Rozalia said, on iulie 3, 2017 at 11:42 pm

    Florin Barbu sta in ploaie. E umezeala, frig, are peste 2 saptamani de greva foamei. Doamne fie-ti mila de el si de copiii lui! Nu ingadui Doamne ca uraciunile pamantului sa batjocoreasca acesti copii.

    Apreciază

  7. gheorghe said, on iulie 5, 2017 at 11:28 am

    sa caut…

    Apreciază

  8. Emil Baciu said, on iulie 7, 2017 at 11:29 am

    Ma bucur sa nemtii au avut curajul sa spuna adevarul si anume ca vaccinurile provoaca boli ca autismul, cancerul, alergii grave, handicap, etc. Si a spune adevarul astazi, inseamna asumarea unor mari riscuri, inclusiv a celui mai mare dintre ele.

    Apreciază

  9. tataia said, on iulie 7, 2017 at 12:54 pm

    8 moduri in care barbatii sint feminizati…

    http://www.naturalblaze.com/2016/04/8-disturbing-ways-society-is-feminizing-men-through-food-and-products.html

    Apreciază

  10. […] Sursă: Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a fă… […]

    Apreciază

  11. A. M. Cioceanu said, on iulie 27, 2017 at 1:36 am

    Halucinant !!!
    Cate vieti distruse ? Cate familii in suferinta, NU doar in Germania , ci in intreaga lume !!!

    RASPUNDE CINEVA PE LUMEA ASTA ???

    Vai si Amar pe LUMEA cealalta !!!

    Doamne si Mila de noi !

    Apreciază

  12. octavpelin said, on august 10, 2017 at 1:33 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  13. kifa7 said, on februarie 17, 2020 at 10:33 am

    A republicat asta pe Eterno, grup proiecte independente și a comentat:
    Deci in Germania numai judecatorii isi permit luxul sa inteleaga ce citesc !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.