SACCSIV – blog ortodox

Atacul terorist de la MANCHESTER: VEDETELE și atragerea TINERILOR în jocul OCULTEI / Scopul elitelor: RESTRICȚIONAREA INTERNETULUI și CONTROLUL MENTAL al maselor

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 4, 2017

Iata ce putem citi la Manchester Terror Attack: Rallying the Youth Around the Occult Elite de pe Vigilant Citizen, traducere OrtodoxInfo:

Atacul terorist de la Manchester a avut loc la un concert al Arianei Grande – un superstar al industriei muzicale. A fost o ciocnire grandioasă și înspăimântătoare a lumii divertismentului și a terorismului mizerabil.

Atacul terorist din Manchester a fost rău / dezgustător din mai multe motive. Rezultatele sale au fost, de asemenea, devastatoare, pentru o serie de alte motive. Era vorba despre împingerea copiilor spre teroare, pentru a ucide zeci de oameni și de distrugerea oricărei șanse de supraviețuire a inocenței. A fost vorba despre amestecarea lumii muzicii, a dansului și a divertismentului cu moartea și groaza.

Pe data de 22 mai 2017, un atac sinucigaș a avut loc în Marea Britanie, imediat după un concert al Arianei Grande la Manchester Arena. Douăzeci și trei de adulți și copii au fost uciși, iar 119 au fost răniți, din care 23 în stare critică. ISIS  a revendicat atacul.

Înainte de a merge mai departe, este necesar să explicăm natura fundamentală a ISIS. Contrar aparențelor, nu este un dușman al elitei mondiale. De fapt, apariția ISIS a fost „înlesnită” de către aceste „elite”..

În 2014 am publicat un articol intitulat ISIS: Invenție CIA pentru a justifica războiul în străinătate și represiunea la domiciliu; Este încă relevant si astăzi. „ISIS” este folosit în mod continuu pentru a destabiliza guvernele ostile față de elită, în timp ce face propagandă pe față, inducând frică, panică și teroare în marile orașe.

Agenda elitei are experiență în a propaga frica, panica și teroarea. Această emoție este ca o monedă de aur, un fel de bun neprețuit care poate fi folosit pentru a modela și amputa societatea cu puțină sau rezistență chiar deloc.

Numărul atacurilor teroriste și al deceselor provocate de ISIS este uimitor și, din păcate, devine „noul normal”. Locurile de distracție, petrecere a timpului liber, turism și divertisment sunt transformate în locuri de masacru. Și, bineînțeles, după fiecare eveniment, nu se propune vreodată niciun plan sau soluție concretă. Este aproape ca și cum ar dori ca societatea modernă să accepte ideea că este „normal” ca orice persoană să fie ucisă în mod aleator în orice moment, fără niciun motiv special.

Există o discuție generală despre problemele care sunt la baza conceptului ISIS și a modalități concrete de a le rezolva? Rareori. Cu toate acestea, multe „probleme de ordin secundar” ce au fost în mod clar pe agenda elitei de ani de zile, sunt adesea inopinate – iar acelea care contează parcă sunt pur și simplu lăsate în așteptare pentru următorul atac terorist pentru a fi aduse in prim plan.

Iată ce a spus Theresa May în urma atacului din Manchester:

Theresa May spune că internetul trebuie să fie de acum reglementat în urma atacului terorist de la London Bridge. Un titlu de la Independent.

Aparent, teroarea trebuie să fie limitată prin reglementarea internetului. Th. May a declarat:

 

„Nu putem permite acestei ideologii un spațiu sigur pe care îl utilizează pentru a se reproduce – tocmai asta este ceea ce oferă internetul și marile companii care furnizează servicii bazate pe internet. Trebuie să colaborăm cu guvernele democrate aliate pentru a ajunge la acorduri internaționale care să reglementeze spațiul cibernetic pentru a preveni răspândirea planificării extremiste și a terorismului”.

 

Răspunsul la fiecare atac terorist este un pas mai încurajator către un stat de tip polițienesc extrem de monitorizabil, care reprimă toți cetățenii săi. Singura reacție la acțiunea teroristă de care societatea este capabilă, pare să limiteze drepturile fundamentale ale vieții private, ale libertății de exprimare și ale democrației tuturor cetățenilor. Nu este vorba despre înțelegerea reală a tuturor problemelor… pentru că atunci când se realizează aceste lucruri oamenii revin la realitate. Și elitei nu-i place când oamenii realizează aceste lucruri. Ei vor ca oamenii să se teamă în timp ce ascultă Ariana Grande.

Despre Ariana Grande:

Atentatul din Manchester a avut loc într-un cadru cu o valoare simbolică importantă. A avut loc în timpul unui spectacol al unui superstar din industria muzicală, care este deosebit de iubit de copii: Ariana Grande. Și, în cazul în care nu ați citit alte articole de pe acest site, ea este un instrument al elitei – nu spre deosebire de ISIS. Cu toate acestea, Grande lucrează în departamentul de divertisment al elitei. Printr-o mână de conglomerate media care semnează și promovează un grup select de vedete, elita folosește acest sistem pentru a modela și forța masele – în special cele mai tinere și mai impresionabile – să adopte idei, valori și atitudini specifice.

Ariana Grande a făcut parte din sistem de când a fost o adolescentă tânără care a jucat rolul de „Cat Valentine” în show-ul Nickelodeon Victorious. Acest rol a condus la statutul său de „idol al adolescenților”, o platformă care a fost folosită apoi pentru a lansa cariera ei de cântăreață.

Spre deosebire de alți adolescenți, cariera solo a lui Grande a coincis cu o schimbare drastică de imagine. Ea a devenind rapid o figură a agendei „Sex Kitten” folosită pentru expunerea copiilor la imagini sexuale de la o vârstă fragedă.

Într-adevăr, „Cat Valentine” de la Victorious s-a transformat într-o cântăreață Beta Kitten.

De la lansarea carierei sale de cântăreață, „urechile de pisică” au devenit parte din aspectul mărcii Grande.

Totul despre ea este relaționat cu pisica.

Grande este adesea îmbrăcată în mod nevinovat cu accesorii care ar putea fi folosite la petrecerile elitelor „Eyes Wide Shut” unde sunt implicate „Pisicuțe Beta”

Pisică.

De-a lungul carierei sale, lui Grande i s-a spus să arate semnul ochiului unic în fotografii, confirmând că face parte din sistemul elitei.

De la Cat Valentine la Ariana Grande: Totul despre semnul ochiului unic de la începutul anului.

În 2016, Grande a lansat un nou album și un nou turneu numit „Dangerous Woman”.

Dacă analizăm marea schemă a lucrurilor, ceea ce s-a întâmplat în Manchester este profund deranjant. Mii de tineri, amețiți de mașina de marketing intensă din spatele Arianei Grande, au fost atrași într-o arenă arhiplină. Apoi o bombă a explodat, omorând și rănind copiii, ciocnind violent lumile divertismentului de elită cu terorismul de elită, forțând o generație întreagă să se confrunte cu o groază și teroare de necrezut.

Există ceva neliniștitor și profetic în această fotografie.

Dacă, în trecut, cei mai tineri membri ai societății occidentale ar fi putut evita fluxul constant de știri deprimante, legate de teroare, concentrându-se pe divertisment, acea epocă s-a terminat în mod clar.

Ca răspuns la atac, pe 4 iunie, Ariana Grande a anuntat un concert de binefacere, One Love Manchester, în onoare victimelor atacului. Spectacolul va include de asemenea si alți artiști ca: Miley Cyrus, Katy Perry și Justin Bieber. Acești artiști au în comun cel puțin două lucruri. În primul rând, piața lor țintă sunt copiii și adolescenții. În al doilea rând, ei fac parte integral din industria elitei oculte, iar toate cataloagele lor sunt îmbrăcate în simbolismul său. Totul despre ei are legătură cu partea întunecată a controlului minții și se referă criptic la traume, abuzuri și ritualuri oculte.

La fel ca Grande, Bieber, Cyrus și Perry nu sunt străini de semnul cu un ochi. La un nivel mai profund, ei au întruchipat pe deplin rolurile sclavilor MK la mila elitei.

Acestea erau starurile alese pentru a „răspunde” terorii și pentru a ridica masele. Pe o scară mai largă, ele reprezintă opoziția principală față de ISIS. Dacă nu vă place ISIS și teroarea, vi se spune că trebuie să îmbrățișați acești pioni ai industriei elitei oculte. Ei sunt răspunsul.

Sigla One Love Manchester prezintă urechile MK Bunny asociate cu albumul „Dangerous Woman” de la Grande.

În mod corespunzător, concertul s-a încheiat cu Ariana Grande cântând Somewhere Over the Rainbow – piesa clasică din 1939 scrisă pentru filmul The Wizard of Oz.

În lumea Programării Monarhului, „peste curcubeu” este un cod de disociere. Filmul The Wizard of Oz a fost folosit ca scenariu de programare MK ULTRA timp de decenii, iar melodia este folosită pentru a induce disocierea. Faptul că acest cântec este folosit la sfârșitul unui concert pentru copii, susținut de reprezentanții sistemului MK, este cu siguranță clarificator.

 

„Deasupra curcubeului din Oz este sclavul monarh care este atras într-o transă și într-o anumită zonă a programării. Trebuie să fie fluctuant la ambele capete ca observator și nu participant, să nu treacă cumva la cealaltă extremă și să devină participant.

Cântecul tematic al filmului spune: „Undeva peste curcubeu … există un teren în care visurile pe care îndrăznești să le visezi într-adevăr se vor împlini”. Aceste versuri sunt o metodă de a hipnotiza creierul pentru a percepe că „experiența curcubeului” (care este de obicei un abuz oribil) este un „vis”. Mintea disociativă este prea fericită să numească trauma un vis, care este trăit ca o realitate pentru un moment, dar este totuși înregistrat de minte ca o fantezie.

Termenul pentru aceasta este cryptoamnesia, ceea ce înseamnă procesul în care funcționarea corectă a memoriei este hipnotizată. Lumea internă a sclavului devine „realitate”, iar lumea reală externă devine Țara lui Oz, care este percepută ca realizează-crede”.

– Fritz Springmeier, Formula pentru a crea un sclav cu mintea controlata fără să își de-a seama

 

În același mod în care sclavii cu mintea controlată sunt expuși traumelor intense pentru a induce disocierea, masele sunt expuse la traume prin teroare până la punctul de amorțeală … și apoi li se spune să „treacă peste curcubeu”. Frica de „teroare” este propria sa magie neagră și poate fi folosită pentru a contamina mintea, pentru a înșela sufletul și, așa cum vom continua să vedem, pentru a perturba societatea. Valurile de șoc și durere pe care le generează devin rapid parte din „psihosferă” și sfârșesc prin definirea unei întregi generații. Ei se hrănesc cu moartea, disperarea și suferința și încearcă să otrăvească toate aspectele societății. Nu îi lăsați să vă contamineze mintea și nu vă lăsați păcăliți de bărbații sau femeile lor „periculoase”.

Comentariu saccsiv:

Pe numele sau intreg Ariana Grande-Butera, a trecut la kabbalah de la varsta de 12 ani. Precum Madonna:

MADONNA cu melodia “ILLUMINATI” …

Sustinatoare a LGBT.

Referitor la ISIS, cititi va rog si:

Vigilant Citizen: ISIS = creatie CIA. Scopul? Razboi si haos in Orientul Mijlociu. Panica si MASURI ANTI TERORISTE = REPRESIUNE acasa …

Alte cateva vedete instrumente ale elitelor:

Video si foto: JUSTIN BIEBER – „Where Are Ü Now”. Plin de SIMBOLURI …

VIDEO: Miley Cyrus – MTV Video Music Awards 2013. EVOLUTIE: de la pubertoasa dornica sa intre in industria muzicala (Hannah Montana), la adolescenta nebunatica, apoi inger cazut si tarfa stricata cu coarne. ATENTIE: acesta poate fi si drumul copilelor nostre, daca se hranesc cu ce le ofera actualmente muzica, filmele si revistele colorate …

VIDEO: Ce ne spune KATY PERRY in melodia sa “RISE”, imnul OLIMPIADEI DE LA RIO?

Video: KATY PERRY si ea papusica illluminati

VIDEO: Ke$ha – marioneta satanistilor dar idol al adolescentilor. ELITELE se folosesc de vedete pentru a promova simboluri. Dar la ce le foloseste?

Vigilant Citizen: THE WEEKND și semnificaţia ocultă a piesei “PARTY MONSTER”

Cititi va rog si:

Despre promovarea desfrâului și a dezordinii sociale pentru a manipula societatea:

Descreștinarea tineretului prin introducerea educației sexuale în școli

BOLSEVISMUL – O AFACERE EVREIASCĂ. Influenta SCOLII DE LA FRANKFURT: Radio si TV / Sondajele de opinie publică / Revoluția psihedelică a CIA / Eros și Civilizație / Corectitudinea Politica / New Age / Recrearea CULTULUI ASTARTEI

REVOLUTIA BOLSEVICA si SEXUL / Nationalizarea femeilor, orgii publice educative, educatie sexuala cu practica in tabere scolare, abolirea familiei, copiii rezultati apartin statului, parade homosexuale nud, avort fortat / A fost o reusita implementare a DOCTRINEI NOII ORDINI MONDIALE in cea mai mare tara ortodoxa si curand ASA VA FI pe intreg PAMANTUL …

EDUCATIA SEXUALA – poarta prin care se promoveaza IN SCOLI cumplitele pacate: HOMOSEXUALITATEA, AVORTUL, DESFRAUL

Protocolul de la Toronto

Despre controlul mental:

Vigilant Citizen: „ÎNTOARCEREA ÎN OZ” – Un film Disney infiorător despre controlul minții unei fetițe / Adică un film despre MKULTRA

Filmul “AMERICAN ULTRA” sau sa facem MKULTRA cool

Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA …

Cultura POP si CONTROLUL MENTAL

Despre restricționarea internetului:

VINE WANNACRY 2.0 / Se pregătește ÎNCHIDEREA INTERNETULUI și crearea UNUIA NOU?

Începe campania de distrugere a site-urilor anti-sistem / GOOGLE cenzurează Natural News, InfoWars și alți editori independenți…

Despre industria ocultă a atentatelor teroriste:

De ce TERORIȘTII sunt OMORÂȚI și NU CAPTURAȚI? Cum de li se găsesc mereu ACTELE DE IDENTITATE?

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

FBI-ul dezvăluie fotografii cu momentul 9/11 dovedind că Pentagonul a fost lovit de o rachetă

 

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. isa said, on iulie 4, 2017 at 9:47 am

  „Marele festival neversea” la Constanta: http://www.telegrafonline.ro/neversea-intoarce-constanta-pe-dos-cum-se-va-schimba-traficul-din-oras
  Biletele care au fost achizitionate pentru festival vor fi preschimbate in bratari electronice, care vor servi atat pentru accesul in perimetrul unde se desfasoara, cat si pentru plata produselor consumate.
  Bratarile vor putea fi incarcate on-line printr-o aplicatie pusa la dispozitie participantilor la festival (creditul neconsumat se va putea restitui ulterior).
  Mai mult, chiar locuitorii și angajații firmelor din Peninsulă, din cauza restrictiilor de circulatie, vor putea intra cu mașina proprie in zona doar în baza unui permis special eliberat de organizatori la Centrul de Informare de pe Plaja Modern. Cam la limita legii sau chiar in afara ei, as zice eu.
  Iar minunatele bratari electronice cu chip incorporat sunt furnizate de …. (tam-taaaammmm!) …: VISA-Raiffeisen !!!
  Dea Domnul ploi si vijelii sa-i sature de neversea.

  Apreciază

 2. Iones said, on iulie 4, 2017 at 10:07 am

  Off-Topic
  Festivalul Neversea din Constanta: Bratari pentru identificarea participantilor si plata prin CHIP INTEGRAT: plata CASH directa sau cu cardul catre comercianti este interzisa

  Citez:
  „Noutate pentru constănțeni! Vor putea plăti… cu brățara de acces, care va avea un CIP, iar pe toată zona festivalului vor exista puncte de reîncărcare a brățarelor, unde se va putea plăti cash sau cu cardul. Cu brățara de festival se asigură și accesul și plata în perimetrul evenimentului. Doar cu brățara de festival (CU CHIP INTEGRAT) oferită de VISA-Raiffeisen se pot achiziționa produse în interiorul festivalului, plata cu cardul bancar sau numerar direct la comerciant fiind INTERZISA.

  Brățara poate fi încărcată prin două opțiuni: încărcările online (detalii despre modalitatea de încărcarea online vor fi disponibile pe neversea.com, începând cu 5 Iulie) sau la cele 50 de puncte de încărcare (Credit Point) din cadrul Neversea. Festivalierii vor putea urmări pașii oferiți de aplicația Neversea (disponibilă în App Store și Google Play) pentru a vedea cum funcționează încărcarea online. Această metodă de încărcare îi va ajuta pe festivalieri să salveze timp prețios și îi va ține departe de posibilele cozi de la Credit Point.

  Pentru o mare parte din punctele de încărcare din festival, organizatorii au pregătit un program prelungit de lucru, unele Credit Point-uri având chiar orar non-stop de funcționare. Brățara se poate încărca cu orice sumă, iar festivalierii vor putea retrage ceea ce nu au cheltuit pe toată perioada festivalului până când evenimentul se apropie de final. Festivalierii își vor putea retrage banii de pe brățara doar până pe 10 Iulie 2017 la 10 dimineața, de la oricare din cele 50 de Credit Points din festival.”

  Articolul integral poate fi citit aici:
  https://www.replicaonline.ro/iata-cum-va-fi-organizata-plaja-neversea-ce-trebuie-sa-stii-legat-de-festival-323574/

  Apreciază

  • Arhanghelul said, on iulie 5, 2017 at 8:51 am

   NEVERSEA = Never Sea = Niciodata Mare(ca apa)

   Si marile se cutremurara … adica si multimile de oameni se agita(erau in schimbare ; contrariate).

   Dar afisele sunt si mai si …

   Apreciat de 1 persoană

 3. haribo said, on iulie 4, 2017 at 4:08 pm

  Exista informatii mai ample despre acest cronovizor,care afirma unii ca au surprins imagini si sunete din trecutul indparatat?Am o imagine cu Iisus in mijloc,Iosif din Arimateea si Iuda apostolul,despre care se spune ca este surprinsa in timpul vietii lor,dar nu o pot atasa aici.

  Apreciază

 4. Mihai said, on iulie 5, 2017 at 12:10 am

  Numiri cu cântec: arhiepiscopia Sucevei și Rădăuți are un nou arhiepiscop, este vorba despre Damaschin Luchian, iar la arhiepiscopia Aradului Emilian lovisteanu, daca primul nu știm prea multe despre, al doilea, știm că a fost în ograda taichii varsanufie gogescu, și are un c.v bogat, plus că are ramificații și în c.m.b, adică iau asigurat ,,studii tehuologie”

  Apreciază

  • Popsy said, on iulie 5, 2017 at 11:20 am

   @Mihai

   Corectie: Cel nou ales este episcop-vicar. Arhiepiscop a ramas Pimen Suceveanul.

   De pe http://basilica.ro/sfantul-sinod-a-ales-noul-episcop-vicar-al-arhiepiscopiei-sucevei-si-radautilor-si-noul-episcop-vicar-al-arhiepiscopiei-aradului/
   Sfântul Sinod l-a ales prin vot secret pe Preacuviosul Părinte Arhimandrit Damaschin Luchian ca Episcop-vicar pentru Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, cu 39 de voturi din 45 de voturi valid exprimate. Noul Episcop-vicar va purta titulatura Preasfințitul Părinte Damaschin Dorneanul.

   Apreciază

   • Mihai said, on iulie 5, 2017 at 3:41 pm

    Popsy scuze de confuzie, apropo de aceasta numire, sa ne ierte Dumnezeu de vorbim cu păcat, în primul rând când faci o astfel de numire, nu trebuie ținut cont și de experiență teologică?!, 2 vârstă, 3 trecutul s.a.m.d?!, Iar la Putna a pătruns și acolo duhoarea ecumenismului, oricum acesta este după chipul și asemănarea șefilor lui ierarhici

    Apreciază

 5. octavpelin said, on octombrie 12, 2017 at 10:33 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 6. […] Atacul terorist de la MANCHESTER: VEDETELE și atragerea TINERILOR în jocul OCULTEI / Scopul elitel… […]

  Apreciază

 7. Adi said, on martie 30, 2019 at 9:54 pm

  A republicat asta pe Cetatean Ortodox.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: