SACCSIV – blog ortodox

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a ADMIS printr-o decizie ca VACCINURILE PRODUC BOLI / Specialistii romani: asa ceva nu se va intampla in Romania

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 26, 2017

Iata ce putem citi la Judecătorii europeni, DECIZIE ŞOC privind vaccinurile. Cum este afectat întreg domeniul medical de pe stiripesurse.ro:

Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a luat o hotărâre care poate influenţa întreg domeniul medical. Judecătorii spun că se poate considera că un vaccin a provocat o boală, chiar dacă nu există dovezi ştiinţifice, scrie ziarul ADEVĂRUL..

Mai exact, magistraţii UE au luat în discuţie cazul unui francez care a fost vaccinat, în 1999, împotriva hepatitei B. Un an mai târziu a făcut scleroză în plăci şi a murit în 2011. Înainte de imunizare, bărbatul avea o stare de sănătate excelentă şi nu existau antecendente ale acestei boli în familia sa.

În urmă cu 11 ani, familia bărbatului a dat în judecată firma care a produs vaccinul şi a cerut despăgubiri. Justiţia franceză a dat însă dreptate companiei, deoarece nu se poate proba ştiinţific, fără nicio îndoială, că există o legătură între acel ser şi scleroza în plăci. Cazul a ajuns în Luxemburg, la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene. Judecătorii de acolo au decis că sunt suficiente indicii grave, precise şi concordante, care să arate că vaccinul este cauza cea mai plauzibilă pentru apariţia bolii. Şi asta deoarece nu se poate demonstra ştiinţific faptul că scleroza în plăci a fost provocată de orice altceva.

Acum, familia bărbatului poate invoca această decizie pentru a deschide un nou proces în Franţa.

Comentariu saccsiv: 

Cu toate acestea, Antena 1 ne spune ca specialistii romani le-au spus ca asa ceva nu se va intampla in Romania:

O alta decizie care contrazice mitul imunizarii si loveste in industria vaccinurilor a luat-o Curtea Suprema din Germania:

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”

Cititi de asemenea si despre cum persoanele vaccinate raspandesc de fapt boala impotriva careia au fost ,,imunizate”:

NATURAL NEWS: Persoanele vaccinate cu VACCINUL ANTI-VARICELĂ răspândesc BOLI INFECȚIOASE

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iunie 26, 2017 at 9:41 pm

    Apreciază

  2. Maria said, on iunie 27, 2017 at 12:41 am

    Se poate folosi decizia in procesele despre vaccinuri initiate in Ro. De altfel, blocarea taxei auto a pornit de la faptul ca Austria a fost condamnata la CJUE pt o taxa similara celei din Ro, iar asta (blocarea taxei prin hotarari judecatoresti)s-a obtinut prin invocarea directa in instantele romanesti a jurisprudentei europene. Sunt mlt prea multe evidente pt a invalida teza potrivit careia folosirea vaccinurilor pt reducerea populatiei ar tine doar de o teorie a conspiratiei. Curaj!

    Apreciat de 2 persoane

  3. Dorel said, on iunie 27, 2017 at 8:58 am

    Vin dracii. In curand oficial vor fi aratati lumii „extraterestrii”:

    @ Saccsiv si Ortodoxinfo.ro
    Am citit raspunsul si voi face acea lista.

    Apreciază

    • Dorel @ Saccsiv said, on iunie 27, 2017 at 5:50 pm

      Saccsiv ma uitam la articolele din blog despre vaccinuri. Tu ai zis sa fac o lista cu aceste articole. Cum ai vrea sa fie aceasta lista? Cam asa:
      Titlul 1
      Linkul 1
      Titlul 2
      Linkul 2

      Le pun pe toate in lista in asa fel incat Titlul 1 sa fie cel mai recent articol despre vaccinuri. Ulterior cand apare alt articol acela devine Titlul 1 si vechiul Titlul 1 devine Titlul 2, impingandu-le pe celelalte in jos.

      Apreciază

  4. Marius said, on iunie 29, 2017 at 8:25 am

    Va rog cititi aceasta scurta marturie despre vaccinare, dar cel mai important este partea a doua a articolului, care incepe dupa poza cu Cristela si tatal ei. Urmariti si video de acolo.
    http://cristelageorgescu.ro/sunt-vaccinata-e-relevant/06/2017/

    Apreciază

  5. […] Curtea de Justiţie a Uniunii Europene a ADMIS printr-o decizie ca VACCINURILE PRODUC BOLI / Special… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.