SACCSIV – blog ortodox

Video: ORGANISMELE MODIFICATE GENETIC, marca Monsanto, au facut din SUA O TARA DE GRASI?

Posted in ORGANISME MODIFICATE GENETIC, SUA by saccsiv on august 28, 2010

   Despre MONSANTO cititi va rog detalii la:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

STUDIU: Trei tipuri de cereale modificate genetic, marca MONSANTO, sunt TOXICE

   Asadar, niste grei ii fac pe milioane de americani grasi si cu mari probleme de sanatate, apoi niste prieteni ai acelor grei pun pe picioare o intreaga industrie ce promoveaza tot soiul de metode de slabit … Cui nu-i convine, n-are decat sa cumpere produse foarte scumpe. In acelasi timp, SISTEMUL se straduie ca alternativa de a cultiva pe langa casa, sa dispara:

SUA ar putea interzice gradinaritul …

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 28, 2010 at 2:19 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Danielo said, on august 28, 2010 at 7:25 pm

    Orbit downloader excelent pentru escarcat youtube si alte flv-uri. Moka.

    Apreciază

  3. Nanonim said, on august 28, 2010 at 7:37 pm

    Te rog sa te documentezi despre a-l „5-lea gust”, supranumit si umami, mai pe scurt gluten si sa atragi atentia asupra existentei sale in aproape tot ce consumam. Mai putin apa, lapte, cafea, tigari, legume, branza si cascaval si inca foarte putine produse. In rest este omniprezent in industria alimentara.

    Apreciază

    • tataia said, on august 30, 2010 at 2:11 pm

      Cred ca denumirea de „al cincilea gust” este gresita, iar cuvintul „umami” imi stirneste profunda repulsie nu stiu din ce motiv anume. In fond nu este vorba de un gust in sine. Este doar un compus chimic care pacaleste creierul facindu-l sa creda ca respectiva hrana este deosebit de gustoasa indiferent ce gust ar avea aceasta (sarat, dulce etc). In fapt da dependenta, senzatia de „foarte gustos” nu este nimic altceva decit iluzia creata de dependenta tot asa cum este si cu tigarile sau cafeua pe care le-ai amintit mai sus. Nu cred ca i-a placut cuiva cafeaua sau tigara de prima data. Sint chiar absolut respingatoare. Senzatia de „bun” apare dupa ce s-a instalat dependenta. Probabil monoglutamat de sodiu nu se gaseste nici in bere (desi nu sint sigur) dar pe aceasta nu ai amintit-o. Nu stiu de ce ai amintit de cafea si tigari chiar pe acest blog cind cu totii stim ca nu sint bune. Probabil acestea nu au nevoie de monoglutamat de sodiu pentru a da dependenta intrucit au ele alti compusi care dau dependenta.

      Apreciază

  4. Nanonim said, on august 28, 2010 at 7:48 pm

    @manolescubd: din cate stiu eu real player inca merge ca principal soft de tras video-uri de pe net de toate tipurile. S-ar putea sa faca ceva probleme pe anumite site-uri dar in general merge ca uns pe youtube. Acum depinde si de ce browser ai. De exemplu pe explorer merge de tras, dar pe chrome, mai greu nitel. Pe chrome trebuie o alta tehnica de instalare ca sa mearga. De celelalte browsere nu stiu ca nu ma intersat sa incerc.
    Vezi si tu … incearca …

    Apreciază

  5. a4m said, on august 28, 2010 at 7:59 pm

    ca sa salvezi orice de pe youtube intra pe http://www.keepvid.com, copiezi acolo link-ul filmuletului de pe youtube si dai download, astepti putin si apoi selectezi formatul video dorit din lista care apare… pentru descarcat melodii de pe trilulilu, intri pe http://getmedia.info/ si faci la fel…

    Apreciază

  6. Mos Ioan said, on august 28, 2010 at 8:07 pm

    Dracii astia ne omoara înainte de vreme, printr-o hrana otravita. Dupa ce au asasinat pamânturile agricole cu îngrasaminte chimice acum vin si cu organisme modificate genetic, ca sa omoare cât mai multi……
    Firma satanica Monsanto ( observati ce nume si-au ales dracii !) împrastie Moartea pe tot pamântul S-au instalat si în România cu ajutorul jidanilor…….
    Mor oamenii pe capete, ba un cancer, ba o boala de inima, ba un diabet, si tot asa…pretutindeni se moare datorita dracilor care tin în mâini sursele de hrana ale Planetei.
    Toti acesti criminali, inclusiv Monsanto ( piei drace!) sunt mâna în mâna cu doctorii „lor”…..si uite asa mor milioane de oameni nevinovati…… în timp ce criminalii se îmbogatesc………
    Deci persecutia crestinilor începuta cu 2000 de ani în urma continua ………

    Apreciază

  7. ANCA said, on august 29, 2010 at 8:19 am

    Acesti criminali au facut pact cu satana si prin ei distruge intreaga lume lupta este foarte mare sa ne rugam sa ne ajute DUMNEZEU sa biruim tirani satanisti .

    Apreciază

  8. Eugen Serea said, on august 29, 2010 at 8:45 am

    @manolescubd:
    Exista doua programe gratuite pentru a rezolva problema descarcarilor de fisiere video de pe youtube: unul este Mozilla Firefox, iar altul este un add-on al acestuia, adica Video DownloadHelper.
    Instalezi intai primul soft de aici, este in limba romana: http://www.mozilla.com/ro/
    Apoi instalezi add-on-ul de aici: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006/ dand click pe butonul verde pe care scrie „Add to Firefox”.
    Undeva prin partea stanga sus la Mozilla Firefox vor aparea 3 baloane gri, statice, legate intre ele. Cand dai „play” unui fisier video pe internet, baloanele devin colorate rosu-galben-albastru si incep sa se roteasca. Dai click pe sageata din dreapta baloanelor si alegi tipul de fisier si optiunea de download, conversie, etc.
    Doamne ajuta.

    Apreciază

  9. Diana B. said, on august 29, 2010 at 9:56 am

    Imi cer scuze ca sunt putin pe langa subiect, insa nu stiu cum altfel sa iau legatura cu dvs. Sper ca nu a mai fost publicat pe acest blog, insa cred ca ar trebui: http://www.exploziv-news.ro/abc/622-alert-de-gradul-zero-romania-intr-in-rzboi-poporul-roman-merit-s-tie-ce-i-se-pregtete.html
    Dumnezeu sa ne fereasca si sa ne intareasca!

    Apreciază

  10. acadennis said, on august 29, 2010 at 10:59 pm

    Organic Farms and Gardens Destroyed by HR 875 The Food Safety Modernization Act Glenn Beck. As we speak about health reform they are sneaking this bill through the Senate!

    Apreciază

  11. Luisa said, on august 30, 2010 at 5:24 am

    Ia uita colea stire: http://think.hotnews.ro/e-urile-mai-putin-nocive-decat-se-crede.html
    de tot hazul…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.