SACCSIV – blog ortodox

SUA ar putea interzice gradinaritul …

Posted in GRADINARIT, MANCARE by saccsiv on august 19, 2010

   Citez din articolul SUA ar putea interzice gradinaritul:

   SUA sunt pe cale sa adopte noul pachet legislativ, numit S510, care va putea interzice tuturor entitatilor cultivarea unor plante utilizate in alimentatie.
   In acest moment, legea se afla in Senatul Statelor Unite pentru a fi modificata, dorindu-se introducerea unui amendament care sa protejeze entitatile care au rulaj mai mare de 500.000 de dolari.
   Asta va duce practic la ruinarea fermelor mici si la interzicerea cultivarii unor plante pentru consum propriu de catre cetateni in gradini, scrie Articleproductions.com.
   Pachetul legislativ a fost scris dupa ultima epidemie de salmonela, contine aproximativ 250 de pagini si are ca scop obtinerea dreptului de a hotari daca cineva poate sa cultive ceva.
   In urma catorva declaratii, compania Monsanto sustine ca nu are nici un interes in aparitia legii, desi un fost angajat al sau, Michael Taylor, este unul dintre cei care au conceput pachetul legislativ.
   In urma adoptarii acestei legi se va crea un departament nou pentru controlul alimentelor, urmand ca acesta sa fie nominalizat ca presedinte.

   Cititi va rog si:

VIDEO: Colectarea apei de ploaie a devenit ilegala in mai multe state americane …

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

STUDIU: Trei tipuri de cereale modificate genetic, marca MONSANTO, sunt TOXICE

Articolul zilei (04.03.2010): Adevăratele motive pentru care africanii nu au ce mânca

Plantele modificate genetic se raspandesc rapid si in salbaticie

Porumbul modificat genetic imbolnaveste ficatul si rinichii

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 19, 2010 at 1:09 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. pepikul said, on august 19, 2010 at 1:56 pm

    Asa ceva, este de necrezut! Citisem, ca-n Arizona s-au „interzis fantanile”, acum si gradinaritul? Groaznic!

    Apreciază

    • MARESALUL said, on august 19, 2010 at 3:24 pm

      Cand Tesla a incercat sa transmita energia electrica fara sa fie nevoie de cabluri evreul J.P.Morgan i-a intrerupt finantarea speriat fiind de faptul ca nu se va mai putea pune contoare .

      Apreciază

  3. gabriel said, on august 19, 2010 at 3:01 pm

    http://www.awt.be/web/dem/index.aspx?page=dem,fr,dvd,010,004
    de vazut, nu trebuie mari cunostinte de franceza, e la belgieni, video despre cum se utilizeaza cartea de identitate electronica

    Apreciază

  4. gabriel said, on august 19, 2010 at 3:22 pm

    mai e ceva, deja in franta se va utiliza un fel de cheie informatica personalizata pentru identificare care va inlocui toate parolele care le utilizam pe net. incepe unificarea!

    Apreciază

  5. clement said, on august 19, 2010 at 8:08 pm

    Cu internetul mai poti afla ce ti-se pregateste.
    De exemplu, Dacian Ciolos a comis documentele ce prevad reformarea Pactului Agricol Comunitar din 2013! Putem afla daca mai avem voie sa plantam ceapa pe balcon si daca ceapa asta va mai avea gust de ceapa. Baiatul asta cu ifose a deschis larg portile pentru patrunderea lui Monsanto in tara noastra dar este comunitar detestat de toti agricultorii si oamenii sanatosi la cap.
    Pentru informare si dialog accesati: http://ec. europa.eu/commision 2010-2014/ciolos/index fr.htm sau, http://ec.europa.eu/agriculture/cap-post-2013/debate:index fr.htm

    Apreciază

  6. vasile said, on august 19, 2010 at 8:33 pm

    Doar un orb nu vede spre ce ne indreptam . Sa nu ne amagim ca suntem departe de asta . „Totul trebuie impozitat” se inscrie in aceeasi linie . Sa recapitulam – statul oricare ar fi el vrea sa controleze totul : hrana , apa , veniturile . Cireasa de pe tort va fi bineinteles cipul , identitate biometrica . Fara aceste cipuri nu vei mai avea voie sa te intretii singur in afara sistemului .

    Apreciază

  7. steff said, on august 19, 2010 at 8:37 pm

    Saccsiv ,cat mai asteapta Dumnezeu ?! Nedreptatile au ajuns departe ! De ce seamana totul cu un experiment? De ce nu se rezolva aceste probleme fundamentale de existenta si cunoastere pe parcursul unei generatii si specia umana lupta sa supravietuiasca sub jugul unui blestem absurd de-aungul miilor de ani? Constat ca toate evenimentele converg catre un apogeu fatal…. Asta e singura cale pentru specia noastra? Omenirea orbecaie in intuneric, este manipulata sub toate formele, societatea sclavagista dainuie cu putere si azi …. De fiecare data ramane doar un fir de nadejde si multi crapa si fara asta……………

    Apreciază

  8. […] the article here: SUA ar putea interzice gradinaritul … […]

    Apreciază

  9. […] citeam despre o propunere din SUA, de a interzice gradinaritul: https://saccsiv.wordpress.com/2010/08/19/sua-ar-putea-interzice-gradinaritul/ si am gasit un film interesant despre viitorul […]

    Apreciază

  10. Mos Ioan said, on august 20, 2010 at 11:07 pm

    Ticalosii dracului, nu-i mai lasa omului o ceapa si o gaina în ograda…….

    Apreciază

  11. babi said, on octombrie 29, 2010 at 8:55 pm

    ceva interesant aici,poate ceva,ceva se va mai putea „remedia”…deci vezi asta: http://energienaturala.wordpress.com/2010/10/10/cum-confectionezi-un-panou-solar-ieftin/ Poate cineva ne va explica si noua,celor „neavizati” cate ceva… Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. cyp said, on martie 9, 2011 at 8:41 am

    Probabil o sa se incerce si la noi asta, dar macar 5 ani de acum incolo eu zic ca suntem oarecum in siguranta. A fost la un moment dat legea cu eutanasierea porcului daca mai tine cineva minte (e posibil ca inca sa fie in vigoare) si iti garantez ca nu au fost multi care au respectat-o. La fel va fi si cu legea asta. Momentan suntem in siguranta, cel putin cei care mai avem teren prin zone rurale.

    Apreciază

  13. […] SUA ar putea interzice gradinaritul … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.