SACCSIV – blog ortodox

CARTEA ELECTRONICĂ DE IDENTITATE ÎN DEZBATERE PUBLICĂ. Întâlnirea va avea loc vineri, 20 august 2010, ora 12, Piaţa Revoluţiei, nr.1A, Sector 1, Sala de Marmură, etaj II, intrarea A1

Posted in CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE by saccsiv on august 19, 2010

   Citez din articolul Dezbatere publică organizată de MAI:

 În conformitate cu prevederile art.6 alin.(7) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează vineri, 20 august a.c., ora 12.00, o dezbatere publică privind proiectul de Ordonanţă a Guvernului pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 97/2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români şi pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.102/2005 privind libera circulaţie pe teritoriul României a cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Europene şi Spaţiului Economic European, la care vor participa atât reprezentaţi ai M.A.I. cât şi ai societăţii civile.
   În acest sens, vă adresăm invitaţia de a lua parte la această activitate, care va fi organizată la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor (Piaţa Revoluţiei, nr.1A, Sector 1), Sala de Marmură, etaj II, intrarea A1.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 19, 2010 at 12:46 pm

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. gabi said, on august 19, 2010 at 2:46 pm

  Toti cei care am flat de acesta dezbatere din blogurile crestine sa avem pe noi camasa alba.
  Doamne ajuta!

  Apreciază

 3. Stefan said, on august 19, 2010 at 3:01 pm

  Mai bine mor aici pe pamant,prin temnite sau prin munti dar Crestin Ortodox si nu cu cipul satanic prin acte! Frate saccsiv,am sa imi postez acest comentariu peste tot,pentru ca nu mai este timp! Trebuie sa ne aparam credinta pentru care au patimit Sfintii Brancoveni,Sfintii Martiri ai temnitelor comuniste si toti martirii dinaintea noastra.Eu unul sunt gata sa las tot ceea ce am,inclusiv familia daca nu ma urmeaza,pentru ca trebuiesc exemple si nu vorbe!Daca nu ne ajutam unii pe altii,fac referire la juristii si avocatii Crestin Ortodocsi,atunci nu putem decat sa ne retragem din aceasta lume pe alte cai(prin pesteri,prin munti,oriunde) si sa ne rugam!
  Exista frati de ai nostri din alte tari Crestin Ortodoxe,si care prin protestele masive din strada si nu ascunsi pe internet,au cerut si au primit si alternativa la actele cu cip satanic,adica acte vechi in genul celor dinainte de 1989.
  Noi Crestin Ortodocsii Romani suntem oameni si nu vite sau conserve care suntem purtatori de coduri malefice .
  Va rog mult sa incercati macar seara daca mai aveti curaj sa va uitati in oglinda si sa va intrebati : sunt Crestin Ortodox sau robul placerilor lumesti?Nu ne trebuie mult,decat sa luam pozitie dar in strada si impreuna,ca eu nu pot de unul singur decat cu voi surorile si fratii mei intru Iisus Hristos! …”Marturisesc un Botez intru iertarea pacatelor”….

  Apreciază

 4. Marius8eu said, on august 19, 2010 at 5:19 pm

  @Stefan
  Vei fi pe 20 aug la aceasta dezbatere publica? Daca avem aceasta sansa, sa profitam sa contrazice cu argumente crestine marturisitoare la aceasta intalnire. Te rog sa-mi confirmi daca participi.

  Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul si pe toata lumea ta.

  Apreciază

 5. Aurora said, on august 19, 2010 at 6:08 pm

  Sa fim acolo cat mai multi. Numai asa ii putem invinge, prin unire si prin rugaciune.

  Apreciază

 6. stefan said, on august 19, 2010 at 6:11 pm

  Dragul meu frate,din pacate pentru mine,eu numai maine,nu pot participa deoarece nu ma pot invoi decat mai inainte cu ceva timp,in acest sens am vorbit telefonic chiar cu d-na Maria(organizatoarea din partea Apador-CH) sa ne ofere posibilitatea unei amanari a acestei intrevederi sau luari de pozitie cum vreti sa-i spuneti,din partea ATENTIE,societatii civile.Eu particip oriunde este cazul si imi iau liber sau ce mi-a mai ramas din concediu pentru a sprijini efectiv,nu prin vorbe,aceasta opinie a noastra a Crestinilor Ortodocsi impotriva ateilor si a tuturor talharilor care vor sa ne oblige sa purtam pecetea fiarei.Eu am mai participat si alte dati la demonstratii anticip si nu imi este teama chiar daca tu,ipotetic discutand,poti face parte din „sistem”,deci nu imi mai este frica decat de Bunul Dumnezeu care ne ocroteste pe toti!
  Concluzia:nu se poate amana aceasta intrevedere mi-a spus d-na Maria si eu maine nu pot participa dar daca vrei,hai sa discutam de pilda cum putem sa ne organizam pentru a intreprinde proteste de anvergura celor din alte tari Ortodoxe si unde au fost demonstratii masive de strada si le-au fost oferite dupa cum spuneam mai inainte si alternative.Doamne ajuta!
  ORTODOXIE sau Moarte!

  Apreciază

  • saccsiv said, on august 19, 2010 at 6:35 pm

   Atentie mare cu acest APADOR, ce a actionat pentru scoaterea icoanelor din scoli, al carui fondator este Gabriel Andreescu, din ale carui lucrari exemplific :
   EXTREMISMUL DE DREAPTA ÎN ROMÂNIA
   Cu capitolele :
   Tendinte extremiste din Biserica Ortodoxã Românã
   Biserica Ortodoxã Românã, cadru de manifestare a curentelor extremiste fundamentaliste
   Biserica Ortodoxã Românã si contestarea statului de drept
   Supunerea clasei politice la presiunea ortodoxistã
   Legãturi istorice cu legionarismul
   Armata si Biserica Ortodoxã
   Citez din lucrare : „ Volumul actual este o variantã dezvoltatã a raportului pe care l-am pregãtit în cadrul unui proiect regional initiat de Institutul pentru o Societate Deschisã (Budapesta) . Varianta propusã spre publicare a profitat de observatiile lui Renate Weber „
   De asemenea , n-are cum sa nu urasca crestinismul , fiind pro MISA , activand in favoarea miscarii yoga .
   Din articolul „ Cateva amintiri despre Fundatia Soros „ reiese ca acesta are o deosebita admiratie fata de miliardar , oamenii din fundatie si un cult al ideilor vehiculate acolo .

   Apreciază

   • Stefan said, on august 20, 2010 at 10:11 am

    Da frate saccsiv,stiu ca Apador-CH nu este cu noi dar in disperarea mea accept sa fiu cu oricine (pana la un punct ) de aceiasi parte a baricadei.
    Semnalam candva despre faptul ca fenomenul”Piata Universitatii” ,unde au cuvantat si cativa parinti,aceasta miscare a fost distrusa din interior chiar de catre acest gabriel andreescu si altii ca si el,iar acolo daca nu stii iti spun doar ca unul din punctele enumerat pe listele doleantelor ce le aveam era si Religia ca disciplina obligatorie in sistemul educational dar… In ceea ce ma priveste, eu spun doar ca simplul fapt ca postez aici si tot sunt monitorizat ca sa nu mai spun de tine,iar cei care mai comentam pe site-ul acesta,unii sunt ca si tine Crestin Otodocsi,altii ca si mine pacatosi care sunt in cautarea mantuirii iar altii sunt atei,iude,provocatori sau chiar oamenii „sistemului” deci ma necajeste faptul(de altfel si pe tine te-au iritat) ca sunt unii frati intru hristos care pe site-ul lor banalizeaza problema atat de stringenta cauzata de timp de catre actele satanice.Ca sa nu mai spun de marea dezamagire cauzata de unii parinti care si prin faptul ca nu iau atitudine impotriva inceputului prigoanei impotriva insusi madularelor BOR care suntem noi,astia care protestam si ne agitam sufletele ca totusi reusim sa nu primeasca nimeni peceta antihristica,deci simt o durere in suflet ca suntem parasiti chiar de catre pastori,dar cat mai putem posta (nu se stie cat) pe acest site o vom face iar apoi daca totusi nu se poate sa ne unim in lupta noastra comuna impotriva antihristului,o sa o facem individual dar vom fi ori „insemnati” unii dintre noi, ori martiri mai devreme decat o sa credem asa dupa cum tot atragi atentia de atata timp.
    ORTODOXIE sau Moarte!

    Apreciază

   • Stefan said, on august 20, 2010 at 10:14 am

    Imi cer scuze ptr. ca in graba mea am scris Hristos cu h!

    Apreciază

 7. […] vă luați după înflăcărații din comentariile de pe SACCSIV. Stați în banca voastră, stați bine, stați cu frică. Citiți ce […]

  Apreciază

  • danutza said, on august 20, 2010 at 9:40 am

   de ce sa stam in banca noastra? asa au facut sfintii in fata ereticilor? asa au facut primii crestini? Matei-32.” Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri. „

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: