SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop?

Posted in cutremur, Haiti by saccsiv on ianuarie 16, 2010

   Iata comentariul cititorului un canadian aka marturisitor ortodox, postat la articolul SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …:

   Cutremurul din Haiti poate nu e chiar asa de intamplator. Recent a avut loc un cutremur in Haiti de 7 grade urmat parca de doua aftershocks de 5 grade. Iar acum SUA zice a a trimis ajutoare in valoare de 100 de mil plus 5000 de us troops. Pe aici pe la TV se dau ca de obicei ca mari eroi si salvatori zicand ca misiunea lor de ajutorare ar fi una dintre cele mai mari din US history. Ce este interesant:

   An earthquake and volcano activity could also be caused by the new scalar electromagnetic superweapons called “Longitudinal Wave Interferometers,” or “Tesla Howizters.”

   A longitudinal wave interferometer is easy to build. It’s just two special antennae and a computer that connects them. The all-important software, the “know-how,” is the only difficult thing. Where the two scalar beams cross each other is called the “interference zone,” and in that zone a dazzling array of effects can be produced, so many that it boggles the mind. And these longitudinal waves can go right through the earth! So that you have pure action-at-a-distance.

Two of the things that can by done by manipulation of the wave at the interference zone are making earthquakes at a distant spot, and making volcanos erupt. A previous Secretary of Defense, William Cohen, even confirmed that these kinds of weapons were in existence. In 1997 he stated:

   “Others [terrorists] are engaging even in an eco-type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves… So there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations…It’s real, and that’s the reason why we have to intensifour [counter terrorism] efforts.” – Defense Secretary William Cohen, 1997

   How is done?In fact so fantastic it can create earthquakes and make sleeping volcanos erupt. Here is an amazing description by Tom Bearden of how a Tesla Howitzer could induce an earthquake.

   “Here’s how you initiate a very large earthquake with such weapons. Take a convenient fault zone of set of them. Focus the interferometry on the fault zone, in the “diverging” mode, and deposit EM energy there in the rocks on both sides, increasing (slowly) the stress in the rocks by the reverse piezoelectric effect (deposit excess energy, get crystal mechanical movements).

   “Do it slowly, and the stress will build up to large pressures well-above a plate slip minimum energy required. At some point, the rocks yield and one or both sides “slip” and move rather sharply, giving a very large earthquake in that zone.

   “Do the same thing down in the earth (remember, LWs easily penetrate right through the earth and ocean at will, and so the “interference zone” focus can be inside the earth or beneath the ocean, at will.

   Deci acum USA prin IMF (FMI) probabil ii va indatora pana la gat cu imprumuturi pentru reconsolidearea economiei. Alta sarada este faptul ca zic ei in jur de 3000 de prizonieri au scapat din inchisori datorita cutremurului si acum tre sa trimita special troops sa secure the zone ( o alta scuza ca sa faca ce au facut in irak).

   Ce este foarte interesant ca intamplator am dat peste un canal de stiri in limba chineza care dadeau si ei filmari din Haiti si am prins un bastinas de acolo care intamplator vorbea in engleza si spunea ca de fapt guvernul haitian ar fi stiut din nainte ca un cutremur mare va avea loc,they knew,they knew ahead and they didnt do anything …..spunea el.

   O alta posibila manevra ifetina a elitelor de depopulare (circa 100 de mii de morti) plus de sclavagire a unei tari prin FMI etc.

   Comentariu saccsiv:

   Iata traducerea pasajului de mai sus, scris in engleza:

   Un cutremur si o activitate vulcanica pot fi produse, de asemeni, de catre noile super-arme scalare electromagnetice denumite “Interferometre cu unde longitudinale“ sau “Tesla Howizters“.

   Un interferometru cu unde longitudinale este usor de realizat. Are nevoie doar de doua antene speciale si un computer care sa le conecteze. Singurul lucru dificil este softul care va fi folosit. Cand cele doua fascicule scalare se intersecteaza, se formeaza “zona de interferenta“ si in aceasta zona se produce o gama de efecte orbitoare, atat de multe incat se depaseste capacitatea de intelegere a mintii. Toate aceste unde longitudinale pot trece de-a dreptul prin pamant! Astfel incat se obtine efectul la distanta.

   Doua dintre lucrurile ce se pot realiza prin manevrarea undelor in zona de interferenta sunt cutremurele in locuri indepartate si eruptiile vulcanice. Un fost secretar al apararii, William Cohen, chiar a confirmat ca aceste arme exista de mult. In anul 1997 el a declarat:

  “Altii (teroristi) sunt implicati intr-o forma de eco-terorism prin care se poate altera clima, se pot obtine cutremure, eruptii vulcanice, folosindu-se undele electromagnetice… Deci exista nenumarate minti luminate ce lucreaza la gasirea unor modalitati prin care sa poata aduce teroarea asupra altor natiuni… Aceasta este o realitate si de aceea trebuie sa intensificam eforturile de lupta impotriva terorismului“ – Secretarul Apararii William Cohen, 1997.

   Cum se realizeaza? De fapt, este atat de fantastic incat se pot obtine cutremure si vulcanii adormiti pot fi facuti sa erupa. Iata o descriere surprinzatoare facuta de Tom Bearden despre modalitatea in care un interferometru Tesla Howitzer poate induce un cutremur:

  “Iata cum se obtine un cutremur foarte mare cu aceste arme. Luam o anumita zona. Focalizam interferometrul asupra acestei zone, in modul “divergent“ si concentram energia electromagnetica in stancile din ambele parti ale zonei, crescand (usor) stresul din stanca prin efectul invers piezoelectric (depozitarea unui exces de energie, obtinerea miscarilor mecanice ale cristalelor).

  “Daca aceasta se face incet, stresul va produce o presiune foarte mare, cu mult peste energia obisnuita a placii. La un anumit punct, stanca va ceda si una sau ambele parti “vor aluneca“ si se vor muta destul de puternic, producand un cutremur foarte mare in acea zona.“

  “Faceti acelasi lucru in interiorul pamantului (amintiti-va, undele longitudinale pot trece de-a dreptul prin pamant si prin ocean si astfel focalizarea “zonei de interferenta“ poate fi in pamant sau sub ocean, cum este nevoie).“

   Vom vedea ce si cum. Pana una alta, FMI deja a distrus tara. Au pornit de la zero datorii iar dupa acordurile de imprumut, situatia lor actuala este dramatica, hrana de baza a multor cetateni ajungand a fi un soi de biscuiti pe baza de … lut:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2) FMI (Fondul Mondial International)

   Cititi va rog si:

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

HAITI: peste 100 000 DE MORTI dupa CUTREMUR. Au facut haitienii un pact cu diavolul?

 

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 16, 2010 at 7:09 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop? […]

    Apreciază

  3. Svetlana said, on ianuarie 16, 2010 at 8:57 am

    Ceea ce m-a dumemerit ca a fost declansat artificial, faptul ca multe se leaga, zona, starea sociala, nationalitatea, religia tării date, adincimea cutremurului a carui provenienta este de la suprafata scoartei terestre în raport cu tehnologiile care dispun americanii, rusii de haarp. Cît de lenos în gîndire trebuie sa fii ca sa nu-ti dai seama de acest lucru.

    Apreciază

    • john said, on ianuarie 16, 2010 at 6:53 pm

      Hai sa nu ne mai batem cu pumnii in piept ca ce dastepti sintem noi si ce prosti ailalti. Eu de cite ori am facut-o mi s-a dat peste nas rapid putin mai tirziu.

      Apreciază

      • Svetlana said, on ianuarie 16, 2010 at 7:10 pm

        Nu ma angajez sa plac nimanui.

        Apreciază

  4. Arcasul lui Stefan said, on ianuarie 16, 2010 at 12:27 pm

    Daca mergem pe partea religioasa avand in vedere nivelul de degradare al acelei locatii, cu siguranta Dumnezeu a avut un cuvant de spus! Dar privind la evenimentele ultimilor ani, si evolutia noastra nu ma mira sa fi fost un nou experiment, testarea unei noi arme!
    Daca nu ar fi fost asa nu ar fi trimis USA asa de rapid atatia soldati, inainte de asta nimeni nu a trimis nimic. Cuba e aproape, Venezuela la fel. USA are nevoie de o noua baza militara in regiune si in plus trebuie sa inregistreze date legate de efetele experimentului. Vezi tu saccsiv privind la tot ce se intampla, coreland cu profetiile Sfintilor nostri Parinti, mie mi se pare fiecare eveniment o piesa din puzzle. Teste peste teste, repetitii peste repetitii inaintea atacului final. Fiecare eveniment are rolul de a testa si perfectiona o anumita metoda. De a testa nivelul de ignoranta si perfectiunea planului. In ultimii ani la primele evenimente foarte multi oameni s-au revoltat si au vazut adevarul. Apoi baietii au muncit mai mult la reducerea educatiei, sanatatii, ridicarea nivelului de ignoranta, dezbinarea tineretului, familiei, biserici (vezi proiectul (I/MY/YOu) – My space, Iphone, YouTube). Dupa fiecare etapa au reluat experimentele. Observi si tu ca la fiecare nou ciclu oameni sunt tot mai controlati, tot mai orbi sunt tot mai putini cei ce cauta adevarul si viata intru Hristos! De aceea in ziua de azi Gaska asta de netrebnici fac cam ce doresc, cum doresc. In Romania nu se aud toate stirile, dar fiind in strainatate aici altcumva se pune problema. Si au fost din 2000-2009 o multime de evenimente in Africa, Asia, America, care au implicatiii masive in noua ordine mondiala. Multe teste cu arme chimice, meteorologice etc., psihotronice etc. Ucideri in masa, sacrificii umane, etc. Toate pregatirile astea au un final. Sa ne ajute Dumnezeu!

    Apreciază

    • john said, on ianuarie 16, 2010 at 6:49 pm

      Care-i treaba cu proiectul I/My/YOu? N-am auzit de el. Ce implica?

      Apreciază

  5. Aurora said, on ianuarie 16, 2010 at 5:42 pm

    Trebuie sa fim cu ochii-n patru la tot ce se intampla : cutremure, epidemii, conflicte, pt. ca trebuie sa stim sa deosebim semnele si sa nu ne prinda sfarsitul nepregatiti. Sa nu ne temem de moarte, ci de felul in care ne vom afla noi in clipa mortii : cu Hristos sau in afara Lui.

    Apreciază

  6. Adrian said, on ianuarie 16, 2010 at 11:21 pm

    Nu va lasati inselati cu manipulari de felul acesta.Cred ca ar dori ei sa poata provoca dezastre de proportia asta dupa dorinta inimii lor dar cutremur de asa amploare nu poate fi totusi provocat artificial.Haide-ti sa avem si noi putere de judecata si sa nu aceptam cu sfintenie ori ce se poate fabula pe marginea unor evenimente de asa proportii.Si nu uitati ca sunt prorocite cutremure mari,catastrofe naturale ,razboaie si alte evenimente ample care vor avea loc cand se vor apropia vremurile precedente sfarsitului acestei lumi .E prea multa speculatie si informatie venita si de la oameni cu mintea deranjata si cu imaginatie bolnavicioase .Un cutremur nu e nici virus ce se poate face in laborator,nu e vaccin si pana la urma nici razboi, toate cele enumerate depinzind de puterile omenesti.
    Asa ca concluzia finala; ce s-a petrecut in Haiti a fost un cutremur autentic.

    Apreciază

  7. […] articolul : Aici Dacă tot ai ajuns aici , lasă şi un comentariu! Taguri folosite: cutremur […]

    Apreciază

  8. Sky said, on ianuarie 17, 2010 at 11:22 am

    a fost cutremur autentic, nu incape indoiala si Adrian a pus punctul pe i.

    Apreciază

  9. Victoria said, on ianuarie 17, 2010 at 4:35 pm

    Sky, zau? Ce punct? Ai 100%? Ce marginalizat.

    Apreciază

  10. john said, on ianuarie 17, 2010 at 7:57 pm

    Hai ca m-ai spart!!! Muream si p-asta n-o mai auzeam!

    Toata lumea urechile incoa’! Stiti cui datoram noi fericita epoca post -razboiu’ doi?? Minunatilor americani care si-au varsat pretioasa hemoglobina ca noi sa avem parte de v-o 50 de ani de comunism, invazie, lagare/inchisori de exterminare si alte avantaje.

    Da’ poate doamnia voastra n-a trait in partea asta de Europa, ci in aillalta.

    Si de unde stiti doamnia voastra ca rusii sint puturosi si criminali? Chiar asa… toti, toooti??
    Si adica ortodox= somer?

    Apreciază

  11. john said, on ianuarie 17, 2010 at 7:59 pm

    Hopa! a disparut Lefter caruia ii raspundeam si eu.

    Apreciază

  12. ion adrian said, on ianuarie 17, 2010 at 8:10 pm

    @Adrian,
    Nu ma pricep dar cred ca stiinta va putea ajunge si la astfel de performante.Cand?
    Cand vom controla si stapanii energii de ordinul de marime a celor eliberate in focarul unui seism.
    Este probabil, ca daca intr-o falie tectonica, intr-un potential focar seismic, un cutremur sta se se petreaca, un sistem ca cel descris, ar putea fi factorul declansator, picatura care revarsa paharul. Dar energia enorma la alta scara decat cea umana, similara cu cea a multor bombe atomice nu poate fi creata de un aparat de acest soi, caci maine nu am mai avea problema energiei pe Terra.
    Dar la ce ar fi folosit crearea unei astfel de catastrofe?

    Apreciază

    • betelgeuse said, on ianuarie 18, 2010 at 6:21 am

      @ion hadrian

      gigele, toate placile tectonice au nu soi de mecanism de blocare, dotat cu carlig. nu trebuie decat sa sapi o gaura si sa cobori o sfoara cu lat, cu care sa agati carligul si sa il tragi, si gata! ai declansat cutremurul. deci, pentru asta nu ai nevoie decat de o cazma si o sfoara, sau o sarma, ceva. nu este nevoie de cine stie ce tehnologie. am declansat si eu cateva cutremure in gradina din curte, anu trecut. parol!

      Apreciază

  13. ro said, on ianuarie 17, 2010 at 9:40 pm

    Mai putem gasi adevarul in drumul nostru in ziz-zag printre atatea intoxicari cu scopul de a ne manipula gandirea, spiritul si trupul, ?? ofensiva de evenimente la care suntem supusi arata ca lucrurile se precipita, si intrebarea este in ce ne vom pune speranta..?? ca fara speranta „e putin cam greu” …iar despre cutremur …provocat sau nu, se vede cine se inghesuie sa profite sub acoperirea ajutoarelor…asa ca…lucrurile se deruleaza pas cu pas indiferent ca le observam „semnele „sau nu, indiferent ca ne informam sau nu ne mai intereseaza nimic ….pe unde ne vom croi poteca in acest hatis ? numai D-zeu sa ne aiba in paza pe toti…

    Apreciază

  14. admin said, on ianuarie 17, 2010 at 10:48 pm

    Un mic update:

    UN chief a declarat ca Haiti are nevoie de 550 mil de dolari imprumut pentru reconosolidare.

    -Guvernul haitian a declarat ca pot fi in jur de 200 000 de morti (au crescut cu 100 de mii fata de ce au declarat acum cateva zile)

    -Obama a delclarat ca va fi nevoie de cel putin 3 ani pana ce Haiti se va putea pune cat de cat pe picioare.

    -Initial au fost trimise 5000 de troops in Haiti iar acum au mai trimis inca pe atat,deci 10 mii de american troops.

    Un cutremur de 5 grade a avut loc si in Venezuela( recent).

    Asta ce am vazut ieri la stiri la CNN in direct.

    Trebuie mentionat ca guvernul american a deschis multe amplasamente pentru a primii donatii de la oamnei pentru cei din Haiti ( oare banii pe care ii vor strange vor ajunge la cei din Haiti sau tot in buzunarul mega umflat al elitelor).

    Totul e o sarada,pe aici pe la TV se dau cei mai mari eroi, toate canalele de stiri americane sunt pline cu footage in direct cu toate ajutoarele pe care le ofera americanii. Mai mult, Obama a anuntat live ca a cerut ajutorul lui Bush si lui Clinton ca sa-l asiste cu strangerea de fonduri pentru ajutoararea celor din Haiti si pentru a-l sprijini cu operatiunile de ajutoarare. La care Bush vine si da un speech siropos despre ajutorarea celor in nevointa,dupa care este urmat de Clinton care spune acelasi lucru dar cu alte cuvinte.

    In legatura cu armele scalare colonelul Tom Barden a explicat clar cum functioneaza acestea. Iata si cateva informatii despre Barden:

    Tom Bearden
    Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer’s Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses.

    Tom is a leading conceptualist in alternate energy technology, mind/matter interaction, EM bioeffects, paranormal phenomena, parapsychology, psychotronics, Tesla technology, and unified field theory concepts. He is the leading advocate of scalar potential electromagnetics, and has worked with several inventors involved in alternate energy devices and scalar electromagnetic system prototypes. He advanced the first force-free redefinition of mass as well as an electromagnetic mechanism that generates the flow of time, and has proposed a testable resolution of the century-old debate over the way in which energy flows in electrical circuits. He defined charge q as a coupled system of two components, and not unitary at all. He advanced a mechanism for electromagnetically producing a vacuum engine, whereby the vacuum itself is utilized to energetically shape and manipulate matter and energy.

    Confirmarea publica a acestor arme a fost facuta publica in anul 1997 intr-un speech al fostului secretar al apararii, William Cohen.

    Si un scurt vid al unui senator american in legatura cu existenta acestor arme:

    Aditional puteti citi si despre programul HAARP:

    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread59535/pg1

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 18, 2010 at 5:06 am

      marturisitor ortodox

      Iar cu acea ocazie, Bush a spus:”Stiu ca americanii doresc sa faca fiecare cate ceva. Sa adune paturi … Lasati insa paturile … avem nevoie de cash”

      Apreciază

      • narcisa7 said, on februarie 13, 2011 at 4:31 pm

        s-a scris mult pe seama zacamintelor de petrol din haiti…DATI UN SEARCH PE GOOGLE haiti-petrol-americani ;cu siguranta nici holera,nici cutremurul nici actualele tulburari sociale nu sunt intimplatoare,; ceea ce mi se pare si mai strigator la cer este faptul ca presa nu vorbeste decit asa ca ffapt, DE SUTELE DE MORTI DE HOLERA….IN ZIUA DE AZI ACEASTA BOALA ESTE TRATABILA…CHIAR AU CONFISCAT AMERICANII AJUTORAREA HAITIULUI SI NIMENI NU SE MAI POATE BAGA?DE NU SE MAI AUDE NICI MUSCA DESPRE SUBIECTUL ACESTA?

        Apreciază

  15. Lucian Bureriu said, on ianuarie 18, 2010 at 5:22 am

    Cel mai mare seism mondial l-a constituit intervenția americană în Primul Război Mondial. E drept și că acest război a fost declanșat de Rusia și total nedorit de Germania. Despre asta istoria actuală a românilor nu prea spune mare lucru, Wilson contribuind la distrugerea unui imperiu prosper și acordând teritorii nemeritate unor țări prost administrate. Între ele și România. Seismul intervenționist a atras după sine cea de a doua conflagrație. Acum intra în arenă spiritul malefic al lui Churchill…Vedeți, astea sunt problemele, nu tehnologia futuristă etc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 18, 2010 at 6:06 am

      Lucian Bureriu

      Iar o problema si mai mare e ca Woodrow Wilson sau Winston Churchill au fost niste marionete. In mana cui?

      Apreciază

      • Lucian Bureriu said, on ianuarie 25, 2010 at 3:32 pm

        Probabil că aveți și răspunsul la această chestiune. Desigur că l-au avut și germanii. Pe listă poate fi pus cu ușurință și Roosevelt…Și atunci se cam clarifică conturul fantomei internaționale din spatele marionetelor. Evident, aveți dreptate. Iar evenimentele de acum aproape nici nu mai contează, că intră în același unghi de incidență.

        Apreciază

  16. Mos Ioan said, on ianuarie 18, 2010 at 9:38 pm

    Da, într’adevar este ceva ciudat la mijloc. Va mai amintiti cutremurul din 1977 din România?
    Cutremurul din Tara noastra a fost de 7,5 grade pe scara Richter si nu a facut atâtia morti ca în Haiti. Cutremurul în Haiti a fost de 7 grade Richter si a facut peste 200.000 de morti.
    Ciudat, nu? Daca priviti cu atentie imaginile, veti vedea cladiri aproape pulverizate, ceea ce da de banuit. In Port-au- Prince nu erau cladiri foarte înalte, deci multi se puteau salva, iesind în strada, si cu toate acestea sunt mii sub darâmaturi. Este ca si când ar fi avut loc mai multe explozii în acelasi timp.

    Cutremurul „lor” a atins si cladirea Natiunilor Unite (aceasta organizatie satanica), au mai murit si de-ai „lor”……..
    Este o vorba în popor: „Dumnezeu nu bate cu parul, bate cu timpul”…………

    Apreciază

    • betelgeuse said, on ianuarie 19, 2010 at 7:42 am

      magnitudinea unui cutremur este o masura a energiei degajate in timpul seismului. efectele lui depind de distribuita energiei, de adancimea epicentrului, de configuratia terenului afectat, de consistenta lui, de distanta pana la zona afecata, etc, etc… de multe chestii

      un cutremur este un fenomen extrem de complex, in care sunt implicate energii si mase gigantice. ideea ca un cutremur de o asemenea magnitudine ar putea fi provocat, sau chiar si numai declansat, este puerila

      Apreciază

      • Ostrov said, on ianuarie 28, 2010 at 10:12 am

        Nu este deloc puerila:
        http://www.freeinfosociety.com/article.php?id=190

        Nikola Tesla a demonstrat ca e posibil; ce te face sa crezi ca nu s-a investit in cercetare in aceasta directie?

        Apreciază

      • Ostrov said, on ianuarie 28, 2010 at 10:15 am

        Fizica elementara, unde, vibratii, rezonanta, interferenta.

        Apreciază

      • Ostrov said, on ianuarie 28, 2010 at 10:19 am

        În fizică, rezonanţa este tendinţa unui sistem de a oscila cu amplitudine maximă la anumite frecvenţe, denumite frecvenţe de rezonanţă. La aceste frecvenţe, chiar şi forţe oscilante mici pot produce amplitudini de vibraţie mari, deoarece sistemul stochează energie oscilantă.- Wikipedia

        Ex: cu o singura mana poti rupe balustrada de otel din casa scarii;
        Soldati care merg in cadenta pe un pod i-l pot distruge.

        Apreciază

      • betelgeuse said, on ianuarie 29, 2010 at 8:45 am

        cu sau fara rezonanta, problema ramane aceiasi: cantitatea FOARTE mare de energie necesara

        Apreciază

  17. […] Saccsiv: Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop? […]

    Apreciază

  18. ORTODOX said, on ianuarie 19, 2010 at 4:56 pm

    Ai mare dreptate,..”Arcasul lui Stefan”, nimic nu este intimplator, ci toate sint ingaduitede Dumnezeu. Urgiile au inceput si se accentuiaza de la o zi la alta. deci Apocalipsa este in plina desfasurare,..haideti sa haidem sa fim mai realisti si sa ne pregatim duhovniceste si cu nadejde in Domnul….ca de la politiceni nu poti sa te astepti la nimic bun, s a vazut cel putin de la 1900 incoace,..e plina Romania de cozi de „topor”, folosite de strainii din afara, are nu urmaresc decit desfiintarea Romaniei ca natiune.

    Apreciază

  19. […] Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop? […]

    Apreciază

  20. […] Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop? […]

    Apreciază

  21. Mari said, on ianuarie 26, 2010 at 7:10 pm

    „There is evidence that the United States found oil in Haiti decades ago and due to the geopolitical circumstances and big business interests of that era made the decision to keep Haitian oil in reserve for when Middle Eastern oil had dried up.”


    http://pakalert.wordpress.com/2010/01/22/oil-in-haiti-economic-reasons-for-the-unus-occupation/

    O fi vreun posibil raspuns la intrebarile noastre?

    E ciudat fapul ca pe o insula cu suprafata a 10 judete de-ale noastre Republica Dominicana sa nu fie afectata, am descoperit ca la adancimea de 10 km sunt cutremure de suprafata care daca sunt puternice pot fi distrugatoare, dar afecteaza suprafete reduse.

    Ambele tari au religia catolica majoritara in plus pe wikipedia scrie ca:
    „Deşi catolicismul este religia oficială, vaudou african adus de negri, nu şi-a pierdut din adepţi nici în Haiti, nici în Republica Dominicană.”
    Asa ca ambele se ocupa cu woodoo. Deosebirea e ca la haitieni cica s-a oficializat alaturi de catolicism.

    In imagini apar desenate faliile tectonice din zona si istoricul cutremurelor pe insula in ultimele 300 de ani.

    http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/recenteqsww/Quakes/us2010rja6.php#summary

    Poate ne lamureste cineva din domeniul geografiei.

    Apreciază

  22. […]    Cititi va rog si: Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop? […]

    Apreciază

  23. Mari said, on februarie 2, 2010 at 8:35 pm

    „Haiti contains substancial amounts of gold and elements of value. Haiti has oil as well, interestingly, much is in port-au-prince. Reportedly, the oil potential in haiti is even greater than that of Venezuela.” (citat de pe forumul siteul outlawjournalism)

    Apreciază

  24. anonim said, on martie 15, 2010 at 4:47 pm

    (666) ingerul digital, Criza financiara si venirea lui Anticrist http://www.sfaturiortodoxe.ro/_buletine.htm ,inrati si vedeti

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.