SACCSIV – blog ortodox

SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIEI pentru stoparea INCALZIRII GLOBALE …

Posted in geoinginerie, incalzirea globala by saccsiv on ianuarie 14, 2010

   Citez din articolul Solar shield on agenda at climate summit (Scut solar pe agenda summit-ului climatic):

   Masuri de urgenta ce incetinesc incalzirea globala, ca “scultul solar”,ce blocheaza soarele, sau arbori artificiali ce absorb dioxidul de carbon o sa fie discutate la conferinta de ‘geo-inginerie’.

   In cadrul summit-ului climatic al oamenilor de stiinta,ce va avea loc in martie in California, vor fi examinate tehnici de incetinire a schimbarilor climatice considerate controversate si care au fost descrise ca fiind “geo-piraterie”.

   Printre masurile posibile ce vor fi discutate se afla fertilizarea oceanului, ceea ce ar insemna depunearea de fier in mare pentru a mari cresterea planctonilor, si arbori artificiali ce folosesc un proces chimic pentru absorbtia dioxidului de carbon. 

   Majoritatea technicilor se  concentreaza pe reducerea razelor solare prin blocarea lor folosind oglinzi ce orbiteaza in spatiu sau prin imprastierea compusilor de sulfura in atmosfera inalta pentru a reflecta lumina solara in afara pamantului.

   Una dintre propuneri este folosirea unei flote de vase ce imprastie apa de mare pe cer, ceea ce ar lasa in urma cristale saline pentru a face norii mai luminosi, ca astfel ei se reflecte mai multa lumina solara inapoi in spatiu.

   Conferinta, despre care The Guardian relateaza, vine pe fondul grijilor ca astfel de tehnici ar fi singura modalitate de a preveni cresterea temperaturilor medii.

   Mike MacCracken, un expert in domeniul incalziri globale de la Institutul Climatic in Washington DC,  care organizeaza programul stiintific al conferintei, decalara ziarului ca: “Majoritatea discutiilor pe tema tehnicilor de geo-inginerie spun ca trebuie luate masuri de salvare inaintea ajungerii intr-o situatie de urgenta. Locuitorii din zona Arctic-ului pot spune ca sunt intr-o situatie de urgenta acum.”

   Oamenii de stiinta de la Departamentul pentru Mediu, Alimente si Agricultura sunt de parere ca aceste tehnici nu ar trebui excluse, insa este nevoie de experimente pentru a obtine mai multe informatii cu privire la efectele lor.

   Scietatea Suedeza de Conservare a Mediului a descris recent geo-ingineria ca un act de “geo-piraterie” si a avertizat ca “lumea risca sa aleaga solutii care pot deveni noi probleme globale”.

   Cu toate acestea, unele tehnici de geo-inginerie sunt deja folosite la scara larga. Se crede ca guvernul chinez foloseste tehnica cloud-seeding in mod regulat pentru a stimula precipitatiile in zone afectate de seceta.

   Cititi va rog si:

Propaganda pentru folosirea geoingineriei pentru incetinirea incalzirii globale

   Si toate acestea in conditiile in care:

Specialisti de renume afirma ca NE ASTEAPTA 30 DE ANI DE RACIRE LA NIVEL GLOBAL

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 14, 2010 at 5:35 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ion de la Chiuiesti said, on ianuarie 14, 2010 at 5:46 pm

    Atata vreme cat se gasesc naivi(sa nu le zicem altfel) care sa creada gogoasa cu incalzirea globala, vor continua! O minciuna repetata la infinit sfarseste prin a fi considerata un adevar, nu?

    Apreciază

  3. bogdan said, on ianuarie 14, 2010 at 5:59 pm

    iar cartea Apocalipsei povesteste despre faptul ca in vremurile din urma corpurile ceresti nu-si vor mai da toata lumina lor… dar deh! cine are ochi de vazut, sa vada

    Apreciază

  4. em said, on ianuarie 14, 2010 at 6:12 pm

    „Majoritatea technicilor se concentreaza pe reducerea razelor solare prin blocarea lor folosind oglinzi ce orbiteaza in spatiu sau prin imprastierea compusilor de sulfura in atmosfera inalta pentru a reflecta lumina solara in afara pamantului”
    De ce ii deranjeaza atat de mult lumina clara a soarelui? O zi inourata e trista; cateva zile fara soare incep deja de deprime. Dar ce te faci cand nu ai lumina soarelui pt un timp f lung? Cu siguranta incepi sa „prinzi fluturi”. Acum nu ma mai mir de ce se spune ca spre sfarsit vor fi demonii in oamnei si printre oameni.

    Apreciază

  5. un canadian aka marturisitor ortodox said, on ianuarie 15, 2010 at 5:09 am

    un pic off topic

    Cutremurul din Haiti poate nu e chiar asa de intamplator. Recent a avut loc un cutremur in Haiti de 7 grade urmat parca de doua aftershocks de 5 grade. Iar acum SUA zice a a trimis ajutoare in valoare de 100 de mil plus 5000 de us troops. Pe aici pe la TV se dau ca de obicei ca mari eroi si salvatori zicand ca misiunea lor de ajutorare ar fi una dintre cele mai mari din US history. Ce este interesant:

    An earthquake and volcano activity could also be caused by the new scalar electromagnetic superweapons called „Longitudinal Wave Interferometers,” or „Tesla Howizters.”

    A longitudinal wave interferometer is easy to build. It’s just two special antennae and a computer that connects them. The all-important software, the „know-how,” is the only difficult thing. Where the two scalar beams cross each other is called the „interference zone,” and in that zone a dazzling array of effects can be produced, so many that it boggles the mind. And these longitudinal waves can go right through the earth! So that you have pure action-at-a-distance.

    Two of the things that can by done by manipulation of the wave at the interference zone are making earthquakes at a distant spot, and making volcanos erupt. A previous Secretary of Defense, William Cohen, even confirmed that these kinds of weapons were in existence. In 1997 he stated:

    „Others [terrorists] are engaging even in an eco-type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves… So there are plenty of ingenious minds out there that are at work finding ways in which they can wreak terror upon other nations…It’s real, and that’s the reason why we have to intensifour [counter terrorism] efforts.” – Defense Secretary William Cohen, 1997

    How is done?In fact so fantastic it can create earthquakes and make sleeping volcanos erupt. Here is an amazing description by Tom Bearden of how a Tesla Howitzer could induce an earthquake.

    „Here’s how you initiate a very large earthquake with such weapons. Take a convenient fault zone of set of them. Focus the interferometry on the fault zone, in the „diverging” mode, and deposit EM energy there in the rocks on both sides, increasing (slowly) the stress in the rocks by the reverse piezoelectric effect (deposit excess energy, get crystal mechanical movements).

    „Do it slowly, and the stress will build up to large pressures well-above a plate slip minimum energy required. At some point, the rocks yield and one or both sides „slip” and move rather sharply, giving a very large earthquake in that zone.

    „Do the same thing down in the earth (remember, LWs easily penetrate right through the earth and ocean at will, and so the „interference zone” focus can be inside the earth or beneath the ocean, at will.

    Deci acum USA prin IMF (FMI) probabil ii va indatora pana la gat cu imprumuturi pentru reconsolidearea economiei. Alta sarada este faptul ca zic ei in jur de 3000 de prizonieri au scapat din inchisori datorita cutremurului si acum tre sa trimita special troops sa secure the zone ( o alta scuza ca sa faca ce au facut in irak).

    Ce este foarte interesant ca intamplator am dat peste un canal de stiri in limba chineza care dadeau si ei filmari din Haiti si am prins un bastinas de acolo care intamplator vorbea in engleza si spunea ca de fapt guvernul haitian ar fi stiut din nainte ca un cutremur mare va avea loc,they knew,they knew ahead and they didnt do anything …..spunea el.

    O alta posibila manevra ifetina a elitelor de depopulare (circa 100 de mii de morti) plus de sclavagire a unei tari prin FMI etc.

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 15, 2010 at 7:18 am

      un canadian aka marturisitor ortodox

      Vreau sa-l pun la rubrica „COMENTARIUL ZILEI”. Da-mi te rog un link-uri catre tv acela chinez si citatele din engleza

      Apreciază

    • studentperole said, on martie 18, 2010 at 7:14 am

      Se pare ca tehnologia dezvoltata de Nicola Tesla si Wilhelm Reich de modificare a fenomenelor fizice prinde bine la americani. Bine ca l-au omorat dupa ce a descoperit (W. Reich) si un dispozitiv contra acestor arme (orgonul, orgonitele) … acelasi afurisit de FDA…

      Apreciază

  6. Petru said, on ianuarie 15, 2010 at 2:27 pm

    Sunt atit de monstruoase toate manevrele acestea propuse, cu imbogatirea norilor cu sare, de diminuare a luminii soarelui, de „plantare” a fierului in apele marii, de crearea unor copaci artificiali (?); asa-zisul om de stiinta s-a re-inventat pe sine ca mare demiurg, in stare de orice, chiar si de cele mai ridicole (daca n-ar fi tragice) „inventii”! Ei acum au o atractie deosebita catre dejectie: gaze, intuneric, rugina, putrefactie, etc. Inainte de iadul vesnic, multi se „bucura” de acest iad aici, pe pamint. Si ne invita si pe noi la aceasta mare „cina” a lumii cazute, unde singura lipsa (din capul mesei), deocamdata, este antihristul. Nu este doar „pacea e razboi”, ci in primul rind ei cauta „uritul care este vazut a fi frumos” si apoi, minciuna vinduta ca adevar! Nu cumparati de la ei!!!

    Apreciază

  7. gabriel said, on ianuarie 15, 2010 at 3:02 pm

    salut. locuiesc in orasul quebec-canada, as vrea sa incepem sa corespondam-pentru un canadian aka marturisitor ortodox, mailul meu este branicigabriel1977@yahoo.com.Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. -un canadian- said, on ianuarie 15, 2010 at 5:14 pm

    din nefericire nu am vid-ul pt ca nu am avut timp sa-l inregistrez. Ma uitam la TV pe la news si din intamplare am dat si peste acel canal chinezesc care dadea filmari din Haiti,a fost prea spontan ca sa am timp sa inregistrez. Daca gasesc ceva intre timp am sa te anunt. Iata si un comment al unui user de pe yutube in legatura cu Haiti:

    „USA did it with harp to invade Haiti take control and go further to invade South America”.

    Cred ca ramane de vazut sa vedem ce o sa se intample next.

    Pt. Gabriel : am sa incerc sa iti scriu la weekend,incantat de cunostinta,eu ma numesc Victor si locuiesc in Vancouver BC. Numai bine. Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. Witness said, on ianuarie 15, 2010 at 5:56 pm

    Cita fatarnicie la ‘oamenii de stiinta’. Vorbesc de aceste planuri ca si cum nu le-ar fi pus in practica inca din ’92. De ani de zile blocheaza soarele cu chemtrail-uri….

    Apreciază

  10. […] Comentariul zilei (16.01.2010): Cutremurul din Haiti a fost declansat artificial? Cu ce scop? Posted in Haiti, cutremur by saccsiv on ianuarie 16, 2010    Iata comentariul cititorului un canadian aka marturisitor ortodox, postat la articolul SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE…: […]

    Apreciază

  11. […] SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE… […]

    Apreciază

  12. […] SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE… […]

    Apreciază

  13. […] SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE… […]

    Apreciază

  14. […] SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE… […]

    Apreciază

  15. […] SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE… […]

    Apreciază

  16. […] SISTEMUL nu se lasa: la summit-ului din martie, din California, se va examina folosirea GEOINGINERIE… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.