SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Ar fi putut SUA să folosească un „Kill Switch” (comutator de oprire, întrerupător) pentru a-l asasina pe președintele Raisi?

Global Research: Could US Have Used a “Kill Switch” to Assassinate President Raisi?

Ar fi putut SUA să folosească un „Kill Switch” (comutator de oprire, întrerupător) pentru a-l asasina pe președintele Raisi?

De Drago Bosnic, 03 Iunie 2024, Global Research

Luna mai 2024 va fi amintită ca una dintre cele mai turbulente luni din ultima vreme.

Mai întâi a avut loc tentativa de asasinare a prim-ministrului slovac Robert Fico, în timp ce doar patru zile mai târziu, președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul său de externe Hossein Amir-Abdollahian au murit amândoi când aeronava Bell 212 de fabricație americană s-a prăbușit lângă orașul Varzaqan, în nord-vestul țării.

(more…)

Vasile Astărăstoae despre avortul după naștere

Posted in avort, Uncategorized, Vasile Astarastoae by saccsiv on iunie 5, 2024

Sursa: https://astarastoae.wordpress.com/2024/04/15/sfarsitul-vietii-la-inceputul-vietii-despre-infanticidul-legal-i/

Sfârșitul vieții la începutul vieții – despre infanticidul legal (I)

În ultimii 40 de ani, a existat o dezbatere activă asupra eticii uciderii sau a permiterii morții nou-născuților grav bolnavi, cu dizabilități și chiar a celor sănătoși. Această problemă este poate cea mai controversată dezbatere bioetică din primii ani ai secolului XXI cu atât mai mult cu cât infanticidul este în prezent legal în Țările de Jos. „Protocolul de la Groningen”(2002) permite medicilor să ucidă nou-născuți la cererea părinților lor. Retragerea activă a îngrijirii medicale este o parte standard a îngrijirii nou-născuților cu dizabilități severe și suferință în Marea Britanie, SUA, restul Europei și aproape în toată lumea.

(more…)

Cine nu-i in stare sa observe ca Diana Ivanovici Sosoaca (si multi alti falsi activisti anti sistem) duhnesc a satanism si pregatesc terenul pentru Antihrist, oare cum cred ca nu vor putea fi inselati de Antihrist? Ultima isprava a Dianei Ivanovici Sosoaca: ritual vrajitoresc cu o gaina neagra impotriva presedintelui Consiliului Judetean Calarasi

Posted in antihrist, Diana Iovanovici-Sosoaca, IISUS HRISTOS, NEW AGE, satanism, vrajitorie by saccsiv on iunie 5, 2024

Turcia vrea in BRICS

Posted in BRICS, Turcia by saccsiv on iunie 5, 2024

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/reasezari-la-nivel-mondial-cu-usa-inchisa-in-ue-turcia-vrea-sa-intre-in-alianta-cu-rusia-china-b_3339615.html

Turcia dorește să adere la BRICS, iar această chestiune o să fie discutată la o întâlnire a miniștrilor asociației la Nijni Novgorod, a transmis ministrul turc de Externe, Hakan Fidan. Oficialul turc a făcut această declarație din China, acolo unde efectuează o vizită de lucru.

„Desigur, am dori să fim primiți în BRICS. Să vedem ce putem realiza în acest an”, a spus ministrul, citat de publicația South China Morning Post (SCMP).

Potrivit lui Fidan, unele state europene se opun aderării țării sale la UE, astfel încât autoritățile turce consideră BRICS drept o platformă alternativă pentru integrare. „Nu putem ignora faptul că BRICS, ca platformă importantă de cooperare, oferă altor țări o alternativă bună. Vedem potențial în BRICS”, a explicat el.

Potrivit SCMP, Fidan a mai spus, în timpul evenimentului de la Beijing, că se așteaptă să participe la o reuniune a miniștrilor de externe BRICS în Rusia. Este de așteptat ca la această întâlnire, unul dintre subiecte să fie posibilitatea ca Turcia, care este membră a NATO, să adere la BRICS.

Context

În perioada 10-11 iunie, la Nijni Novgorod, va avea loc o reuniune a miniștrilor de externe BRICS. Potrivit viceministrului rus de externe, Serghei Riabkov, evenimentul va avea loc într-un format extins, datorită participării partenerilor care nu sunt membri ai asociației.

Liderul turc Recep Tayyip Erdogan a participat la summitul BRICS din 2018. Președintele rus Vladimir Putin a declarat atunci că Ankara ar putea adera la BRICS în 2022. Până în prezent, Turcia nu a luat nicio inițiativă în această direcție.

În 2006, Brazilia, Rusia, India și China au format grupul „Bric”. Africa de Sud a venit ulterior, în 2010, devenind „Brics”.

Grupul a fost conceput pentru a reuni cele mai importante țări în curs de dezvoltare ale lumii, pentru a provoca puterea politică și economică a națiunilor mai bogate din America de Nord și Europa de Vest.

Ce urmează?

BRICS se pregătește pentru o extindere majoră, deoarece șapte noi țări și-au depus oficial cererile de a se alătura alianței înainte de summitul din 2024. Această dinamică, care marchează un punct de cotitură semnificativ în geopolitica globală, arată atracția tot mai mare a acestui bloc și ambițiile sale de a remodela ordinea economică mondială.

Summitul BRICS, programat pentru octombrie 2024, va marca o etapă crucială prin admiterea oficială a patru noi membri: Emiratele Arabe Unite, Egipt, Iran și Etiopia. Această extindere, anunțată la ultimul summit, va aduce numărul membrilor alianței la nouă.

De la începutul anului 2024, alte șapte țări și-au exprimat intenția de a adera la BRICS înainte de următorul summit. Acestea sunt Camerun, Pakistan, Sri Lanka, Siria, Thailanda, Venezuela și Zimbabwe.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Categoria pioni albi – pioni negri? BRICS impotriva Noii Ordini Mondiale a Occidentului Colectiv

 

Tagged with: ,

Mark Twain: Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam”

Posted in alegeri, VOT by saccsiv on iunie 5, 2024
Tagged with: , ,

Directorul OMS: „Este timpul să fim mai agresivi în combaterea antivacciniștilor”

Life Site News: WHO director Tedros: ‘It’s time to be more aggressive in pushing back on anti-vaxxers’

Directorul OMS, Tedros: „Este timpul să fim mai agresivi în combaterea antivacciniștilor”

Tedros Adhanom Ghebreyesus, de la Organizația Mondială a Sănătății, finanțată de Bill Gates, a declarat că „trebuie să elaborăm o strategie pentru a riposta cu adevărat” împotriva așa-numiților „anti-vaxxeri”.

De Andreas Wailzer, 03 Iunie 2024, LifeSiteNews

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, îi atacă pe „anti-vaxxeri ” / LifeSiteNews

(LifeSiteNews) – Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat că „este timpul să fim mai agresivi în combaterea anti-vaxxerilor”.

În timpul unei conferințe intitulate „Celebrarea a 50 de ani de progres în domeniul imunizării”, Ghebreyesus a declarat:

„Cunoașteți provocarea serioasă pe care o reprezintă anti-vaxxerii și cred că trebuie să ne stabilim o strategie pentru a-i combate serios.”

„Cred că a venit timpul să fim mai agresivi în a combate anti-vaxxerii”, a declarat acesta.

„Cred că au folosit COVID ca pe o oportunitate și știți toate ravagiile pe care le creează.”

OMS a atacat anterior persoanele care se opun injecțiilor contra COVID, periculoase, ineficiente și cu celule de la fetuși avortati, defăimându-i în mod nefondat pe criticii injecțiilor experimentale considerându-i o „forță ucigașă majoră” și încercând să îi lege de „extrema dreaptă”.

OMS și Ghebreyesus ignoră complet dovezile copleșitoare care arată că injecțiile experimentale COVID au provocat milioane de decese și răni grave, precum și declarația recentă și dramatică a unui fost ministru al guvernului japonez care și-a cerut scuze pentru aceste decese.

În discursul său, Ghebreyesus a abordat presupusele realizări ale vaccinurilor în general și ale vaccinării copiilor în special, fără a menționa rolul îmbunătățirii nutriției și a igienei în reducerea mortalității infantile și materne.

„În anul 2022 peste 14 milioane de copii nu au primit nicio doză de vaccin; lucrând împreună cu parteneri precum GAVI [Alianța Mondială pentru Vaccinuri și Imunizare] și UNICEF, ne propunem să reducem la jumătate acest număr până în anul 2030”, a declarat șeful OMS.

Ghebreyesus a lăudat rolul GAVI „în susținerea accesului la vaccinuri în întreaga lume” și a făcut apel la oameni să doneze pentru programul său „scrisoare de reaprovizionare”. Atât GAVI cât și OMS primesc anual sute de milioane de dolari din partea Fundației Gates.

Critici proeminenți ai Big Pharma și ai sistemului medical, precum eminentul cardiolog Dr. Peter McCullough, au declarat că ratele în creștere ale autismului și ale confuziei de gen la copii pot fi legate de supra-vaccinarea în primii ani de viață.

Citiți și:

„Atât de mulți au murit”: Fostul ministru japonez își cere scuze pentru decesele legate de injecția COVID

‘Epidemia de autism este reală, iar supravaccinarea este cauza ei’: O conversație cu Mark Blaxill

Dr. McCullough: „Hiper-vaccinarea” copiilor se află probabil în spatele creșterii autismului și a transsexualității

Un nou studiu arată că autismul este legat de vaccinurile care conțin celule de la fetuși avortați

A manipulat CDC datele pentru a ascunde o legătură între vaccinurile MMR și autism?

24 de guvernatori republicani i-au transmis lui Biden că se vor opune tratatului „neconstituțional” al OMS privind pandemia

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO: Un fost ministru de Interne al Japoniei, scuze publice pentru victimele vaccinurilor anti-COVID: ‘Atât de mulți au murit și nu ar fi trebuit să moară’

Si vechile vaccinuri au mari probleme, nu doar vaccinul anti Covid

Video: România are cea mai mică rată de imunizare împotriva HPV din UE (7,5 %)