SACCSIV – blog ortodox

Planned Parenthood a încasat anul trecut 2,9 miliarde de dolari și a ucis zilnic prin avort 1 075 de bebeluși

Posted in avort, Planned Parenthood, SUA by saccsiv on aprilie 21, 2024

LifeNews: Planned Parenthood Brought in $2.9 Billion Last Year, Killed 1,075 Babies in Abortions Every Day

Planned Parenthood a încasat anul trecut 2,9 miliarde de dolari și a ucis zilnic prin avort 1.075 de bebeluși

Publicat pe 18 Aprilie 2024, de LifeNews

În ciuda faptului că la 24 iunie 2022 Curtea Supremă a SUA a anulat cauza Roe vs. Wade și Planned Parenthood vs. Casey, Planned Parenthood a întrerupt sarcini cu cinci procente mai multe în anul fiscal 2022-2023 decât în anul precedent și a adus peste 2,9 miliarde de dolari în active.

În raportul anual al anului fiscal 2022-2023, publicat recent și intitulat ‘Above & Beyond’ (Peste & Detașat), Planned Parenthood afirmă că a efectuat 392.715 avorturi. Asta înseamnă că Planned Parenthood a ucis zilnic 1.075 de bebeluși în avorturi, chiar dacă gigantul avorturilor susține că obiectivul său principal este doar ‘îngrijirea sănătății femeilor’. Cu alte cuvinte, Planned Parenthood ucide 44 de copii la fiecare oră.

Acest lucru oferă o dovadă în plus că, în ciuda faptului că Înalta Curte a decis lipsa dreptului la avort la nivel federal, Planned Parenthood continuă să facă profitul din avorturi principala sa prioritate. Cu toate acestea, în raportul anual, gigantul avorturilor compătimește faptul că ‘de la decizia Curții Supreme de a elimina dreptul constituțional federal la avort, peste 20 de state au interzis unele sau toate avorturile… furnizorii de servicii medicale și personalul din cele aproape 600 de centre de sănătate ale Planned Parenthood din întreaga țară au trecut prin cele mai grele momente’. Cu toate acestea, raportul se laudă că ‘cererea la centrele de sănătate Planned Parenthood din statele în care avortul este legal a crescut cu până la 700%’.

‘Above & Beyond’ mai arată că 34% din veniturile Planned Parenthood, respectiv 699,3 milioane de dolari, provin din ‘rambursări și subvenții guvernamentale pentru servicii de sănătate’, adică din banii contribuabililor.

Chiar dacă este cel mai mare furnizor de servicii de avort din America, raportul anual al Planned Parenthood susține că avortul reprezintă doar patru procente din ‘serviciile medicale’ ale organizației pentru ultimul an fiscal. Cu toate acestea, Planned Parenthood ajunge la această statistică falsă împărțind numărul de copii pe care i-a avortat (392.715) pentru anul respectiv la numărul de ‘servicii’ furnizate de grup (9,13 milioane). Acest lucru înseamnă că atunci când o femeie vizitează o unitate Planned Parenthood pentru a obține un avort, i se oferă și un test de sarcină, un test ITS, un test de depistare a cancerului și mijloace contraceptive. Prin urmare, procedura de avort ar fi considerată 20 la sută din ‘serviciile’ pe care le-a oferit. Acesta este motivul pentru care grupul își enumeră ‘serviciile’ anuale ca fiind mult mai mari decât numărul de pacienți pe care i-a văzut anul trecut (2,05 milioane). Folosind această formulă înșelătoare, raportul manipulează datele pentru a face să pară că avortul reprezintă un procent infim din ‘serviciile’ sale, deși un procent mult mai mare de pacienți reali care vizitează unitățile Planned Parenthood sunt acolo, în primul rând, pentru a obține un avort.

În ultimii ani, Planned Parenthood a mai adăugat un alt producător de bani. Patruzeci și cinci de filiale au oferit hormoni și blocante pentru pubertate în anul 2022, ceea ce îl face al doilea cel mai mare furnizor de blocante pentru pubertate și tratamente hormonale dăunătoare din America.

Fondatorul și președintele Liberty Counsel, Mat Staver, a declarat:

„Raportul anual al Planned Parenthood dezvăluie încă o dată că misiunea sa principală este de a obține profituri uriașe prin avortarea bebelușilor nevinovați. Avortul nu este asistență medicală și cu siguranță nu este sigur. Este actul intenționat de a ucide o ființă umană. Este un genocid uman pentru profit. Chiar dacă Înalta Curte a anulat deciziile din 1973 privind avortul, acum trebuie să continuăm să luptăm pentru a proteja acești copii neajutorați.”

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Sinodul Bisericii Ortodoxe Ruse: o persoană are dreptul la viață încă din momentul concepției. Medicii care efectuează avorturi sunt vinovați de crimă

Cea care a fondat Planned Parenthood este evreica Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), importanta activista a avorturilor, eugenista. Apropriata a evreicei anarhiste Emma Goldman si al eugenistulului Clarence J. Gamble (proprietarul Procter and Gamble)

John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei).

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 21, 2024 at 9:47 pm

    Alertă! Minoră din Adamclisi, dată dispărută! Dacă o vedeți, sunați la 112 | replicaonline.ro

    https://www.replicaonline.ro/alerta-minora-din-adamclisi-data-disparuta-daca-o-vedeti-sunati-la-112-590185

    Apreciază

  2. Felix said, on aprilie 21, 2024 at 10:27 pm

    Sfantul Efrem Sirul:

    Căci în acest fel va face tiranul, ca toţi să poarte pecetea fiarei când va veni în vremea sa, la plinirea vremurilor; să amăgească cu semne pe toţi, şi apoi aşa să cumpere aceştia bucate şi tot felul de trebuinţe; şi să pună povăţuitori [cârmuitori] de popor, ca toţi să săvârşească porunca lui.

    Luati aminte fratii mei, la covarsirea fiarei si mestesugirile vicleniei, cum de la pantece isi incepe lucrarea: ca după ce se va strâmtora cineva de lipsa de bucate, sa fie silit a primi pecetea aceluia, paganescul chip, dar nu peste toate madularele trupului, ci peste mana dreapta, asijderea si pe frunte!

    Parintele Athanasie Mitilineos:

    Apocalipsa 13:14
    “și înșeala pe cei locuiesc pe pământ prin semnele care i s-au dat ei sa faca inaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ, sa faca icoana fiarei, care a avut rănile înjunghierii și a trăit”.

    Prorocul Mincinos (Papa) îi înșeală pe cei care locuiesc pe pământ cu aceste minuni pe care i-a fost ingaduit să le facă insidios, spunându-le oamenilor de pe pământ să facă o icoana fiarei și să i se închine – adică lui Antihrist, – care a avut o rana din pricina junghierii și s-a vindecat.
    Amintiți-vă, cum obișnuiam să va spun că fie antihrist însuși va fi înviat dupa ce va suferi o rană mortală – printr-o pseudo-înviere – fie unul dintre adjutanții săi (Papa) va fi înviat – și astfel antihrist va crea impresia că poate învia pe cineva din morți. Și atunci aceasta este miza prin care va glorifica Prorocul Mincinos pe Antihrist ca sa fie venerat prin icoană.
    Cine se va insela atunci?
    Toți oamenii vietuitori pe pământ. Cu excepția, desigur, a celor care deosebesc duhurile.
    Cei cu discernamant duhovnicesc reprezinta poporul lui Dumnezeu și
    v-am spus duminica trecută – si o voi mai spune încă o dată – că poporul ales al lui Dumnezeu nu coincide, nu se indentifica cu toti locuitorii unui popor creștin ortodox.
    Dacă suntem 9 000 000 de greci, în sensul cel mai larg, ne consideram desigur că suntem poporul lui Dumnezeu, dar de fapt numai poporul ales este afieorisit lui Dumnezeu, adica aceia care nu se vor închina lui Antihrist și vor fi gata să sufere martiriu.
    Dar poporul ales al lui Dumnezeu nu coincide, nu se indentifica cu toti cei
    noua milioane de locuitori de aici din Grecia.
    Acest lucru ar trebui să ne facă să ne gândim dacă aparținem cu adevărat si suntem poporul lui Dumnezeu și daca nu cumva ne lăudăm nefondat că suntem creștini ortodocși, botezați și că avem siguranta ca vom fi mântuiți fara nicio deosebire.
    Doar cei aleși nu vor accepta toate înșelăciunile pe care Profetul Mincinos le va oferi si nu se vor lepada de Hristos.
    Vedem că suntem înșelați, credinciosi fiind – caci ne zbatem pe pământ pentru cele trecatoare la fel ca si cei care au o mentalitate seculară, pământească. Suntem crestini, mergem la biserica daca vreti, ne marturisim pacatele, ne impartasim cu Sfintele Taine, dar avem o mentalitate laică, gandim prea lumeste intotdeauna. Prea mulți dintre creștinii noștri ortodocsi au o mentalitate paganeasca.
    Si cei care au o mentalitate seculară cat de greu se vor mântui!
    Adica cei care au mentalitate lumească, materialista, acestia vor fi cei care vor fi predispusi spre înșelare. Dacă ar trebui să investigăm printre ascultătorii noștri, ascultătorii din această seară, cei prezenți și inclusiv pe mine, nu știu, dragii mei, de ce avem atata gandire seculară, cu atat de multa grija lumeasca în noi.
    Asta ma îngrijorează! Mă îngrijorează personal. Mă îngrijorează foarte mult. Și cred că ar trebui să fim cu totii îngrijorați. Este ușor de înțeles acest lucru atunci când se vede din lucruri foarte grosiere, nu din cele subțiri, ci dupa cum se comporta creștinii.
    Dacă ar veni acest Profet Mincinos, mă tem că mase largi de creștini ortodocsi vor fi duse foarte ușor de nas.
    Vă înștiințez, așa cum spune Domnul Hristos: “Va spun dinainte”, v-am spus anticipat. Vă avertizez și vedem asta în fiecare zi, ca oamenii care aud aceste argumente aici, la un moment dat îi vedeți ca se lasa totusi dusi de val.
    Mai concret creștinii noștri sunt confuzi, nu au constiinta dogmatica, nu au sprijin, nu au nicio bază, nu sunt stapani pe ei insisi.
    Aici voi mai spune ce va face Prorocul Mincinos spre a inlesni venerarea finală absoluta a chipului antihristului.
    Antihristul va fi si o figură politică. De fapt, încheiem si explicatia cu aceste probleme.
    Antihrist va fi evreu, va fi inteligent, va fi filantrop va fi… calitati pe care Sfantul Ioan Evanghelistul nu le mentioneaza in Apocalipsa, ci sunt stipulate in alte parti ale Traditiei Duhului. Atunci cu mare usurinta i se va inchina lumea lui antihrist ca unei persoane politice. Ca figură politică care va conduce lumea, în acest sens i se va închina.
    Avandu-l pe acest guvernator mondial, nu o sa mai aiba nimeni nevoie de Dumnezeu.
    Iar Biblia o spune clar:

    Blestemat este cel ce-şi pune nădejdea în om” (Ieremia 17, 5)

    În vremea mântuirii, a dobândirii vieţii veşnice, nădejdea noastră trebuie s-o punem numai în Dumnezeu (Ps. 2, 12; 5, 11; 117, 8-9). Nădejdea nu trebuie pusă în om (Ps. 145, 3; Is. 2, 22). Nădejdea celui credincios nu trebuie pusă în trup (Filip. 3, 4); nici în noi înşine (II Cor. 1, 9). Nu trebuie sa nădăjduim în dreptatea noastră (Luca 18, 19).

    Omul se aseamănă cu iarba (Ps. 102, 15), cu floarea câmpului, cu umbra, cu trestia cea frântă de vânt, cu pânza păianjenului (Is. 36, 6; Iov 18, 19).

    Deci este blestemat omul care nădăjduieşte în om, căci unul ca acela nădăjduieşte în zidirea lui Dumnezeu cea prea mică şi slabă şi nu în Dumnezeul puterilor. Cine nădăjduieşte în Dumnezeu este iubit de Dumnezeu (Ps. 146, 11), iar cine nădăjduieşte în om, nădăjduieşte în deşertăciune, deoarece omul deşertăciunii s-a asemănat şi zilele lui ca umbra trec (Ps. 101, 12; 143, 4; Eccl. 6, 16; 8, 13).

    Blestemat este omul care lasă pe Ziditorul său şi nădăjduieşte în cele deşarte şi stricăcioase şi în om, care este rob al păcatelor (Ioan 8, 34; Rom. 1, 24; 3, 9; 7, 5; 14; 23; Efes. 2, 3).

    Blestemat omul care isi pune speranțele sale într-un om, în sens absolut. Cum spuneam, imi pun speranta mea in priceprea unui medic, ca ma va face bine. Dacă spunem acest lucru în sens relativ, nu ne ridicăm împotriva voii lui Dumnezeu pentru că îl punem pe Dumnezeu mai intai și apoi ne bizuim pe mestesugul doctorului si pe medicatie. Dacă doriți, o sa spun si acest lucru, asa ca sa ne trezim:

    “Fiule! În boala ta nu fi nebăgător de seamă; ci te roagă Domnului şi El te va tămădui” (Ecclesiasticul 38, 9)

    In acest sens, desigur, putem spune, ca ne punem o speranta moderata in medic. Dar când spun că nu cred în Hristos Dumnezeu, dar speranța mea absolută este medicul si medicatia atunci, desigur, am absolutizat medicatia și apoi, desigur, mă închin ca un idolatru medicului. Fac pelerinaj la doctor, adică îl venerez pe medic. Așa îi putem idolatriza si pe conducătorii politici, pe oricare ar fi. Ei pot fi oameni remarcabili, pot fi oameni mari, dar atâta timp cât le absolutizam acțiunea, faptele, atunci cădem în închinarea la Cezar, si ne pregatim astfel spre a ne închina și venera pe Antihrist.

    Un alt punct al Prorocului Mincinos este sugestionarea simularii vorbirii icoanei lui Antihrist, deci făcând-o cumva să vorbească pentru a i se închina lumea. Bizar! Cu alte cuvinte, i se face o icoana lui Antihrist, i se va picta icoana lui Antihrist, pentru ca această icoana să înceapă a vorbi. Cum va vorbi?
    Ne spune Sfantul Andrei al Cezareei:
    “De multe ori sunt farmece, o vraja rostita pentru icoana, asa cum a facut Apollonius (din Tyaneus) si altii, si oamenii nu vor percepe ca vorbeste un demon.”
    Au fost mari vrajitori în istorie, Simon Magul, Apollonius Tyaneus, vrajitori celebri, uimitori. Odată, Apollonius de Tyaneus a fost găsit în Alexandria, și pentru o clipă el a rămas in extaz, și apoi a spus:
    “În acest moment împăratul a fost ucis.” După o lună o corabie care a venit din Italia a adusa vestea că împăratul în ziua respectiva a murit. Acestea, însă, nu sunt ciudate. Pentru că spiritismul este un exemplu foarte concludent. Veti fi surprinsi de modul în care o icoana poate vorbi?! Tot ce trebuie să facem este să citim – dar sa nu mergem niciodată la sedintele lor, Doamne ferește, – despre spiritisti!
    Diavolul, dragii mei, el este cel care vorbește prin masa care se misca si dă această informație spiritistilor.
    Deci ei au obiecte care se mișcă, au obiecte care creează miscare in ritm de muzical. Ies dintr-un coș pe ritm de muzică. Obiectele au o greutate diferită. Dar nu mergeți niciodată, dar niciodată la o sesiune spiritista, că daca acest lucru se întâmplă, ati comite un mare păcat. Chiar și din curiozitate, dacă cineva ar merge la ei, sa știți, ca eu sunt ingrijorat. Dar v-am spus așa că tot ce trebuie să faceți este să va informati, asa ca o figură de stil.
    Deci daca icoana va vorbi atunci, oamenii se vor închina lui Antihrist. Dar v-am spus că aceasta va fi inselare și persuasiune…
    Si intr-o etapa ulterioara, când oamenii nu vor mai putea fi convinși, atunci se va folosi violența și constrângerea brutala.
    Deci se va folosi si constrângerea deplina pentru a va lepada de Hristos!
    Nabucodonosor a dorit să creeze unificarea popoarelor, egalizarea popoarelor pentru a-și menține dictatura in imperiu.
    Metoda lui a fost copiată de perși, apoi a fost copiată de grecii antici, de Alexandru cel Mare și apoi a fost copiată de romani. Grecii antici, desigur, cu excepția lui Antioh Epiphanes, nu au cerut oamenilor închinarea la Cezar.
    Dar romanii cereau închinarea la Cezar tocmai pentru a crea unificare si egalizare absoluta in imperiul roman. Ca să existe o singura manifestare religioasă prin venerarea persoanei împăratului.
    Aceasta este ultima carte de joc pe care Antihristul o va juca pentru a conduce printr-o religie unica absoluta întreaga lume.
    Va fi un semn de unire absoluta a popoarelor intr-un guvern mondial
    printr-o religia unica a venerarii Antihristului.
    Să nu credeți că este un basm sau o fictiune, sau este cumva o teorie a conspiratiei. Avem precedente istorice.
    Pliniu cel Tânăr, care a fost prefectul Bitiniei a fost cunoscut sub numele de cărturar. Acest carturar a trimis o scrisoare, care este mentionata de catre Eusebiu de Cezareea în “istoria bisericeasca”, în al treilea volum, o scrisoare epocala despre Traian, care dezlănțuise o persecuție teribilă împotriva creștinilor.
    Pliniu scrie:

    “În afara lui Traian, nu se agreează, nu se idolatrizează nicio personalitate in imperiu.
    Nu este nimic imoral de reprosat în rechizitoriul adus crestinilor, nimic păcătos, malign.
    Crestinii nu sunt nici oameni adulteri, crestini nu ucid, insa comit o fapta care are o gravitate absoluta: nu se inchina idolului, nu se inchina Cezarului”.
    Ceea ce înseamnă că credincioșii ortodocsi marturisitori vor comite o singură fapta care va fi incriminata ca o crima de inalta de tradare: nu se vor închina Antihristului!
    Si Antihristul se va întoarce împotriva lor într-un mod teribil!
    In prealabil, Prorocul mincinos va insela pe toți cei mici și cei mari, pe cei bogați și pe cei săraci, pe cei liberi și pe sclavi, astfel încât să le fie pusa pecetea 666 pe mâna dreaptă, sau pe frunte astfel incat sa se valideze prin pecetluire că
    s-au inchinat icoanei Antihristului și vor purta ireversibil pecetea lui Antihrist!

    A 55-a cuvantare la Cartea Noului Testament, Apocalipsa.

    Apreciază

  3. Cateva linii directoare said, on aprilie 22, 2024 at 8:19 am

    In legatura cu Planned Parenthood: cititorii acestui blog ar putea dori sa parcurga, daca timpul lor o permite, planurile detaliate de dr. Richard Day, primul director al Planned Parenthood, ca sa nu mai persiste dubii in legatura cu intentia din spatele infiintarii respectivei agentii.

    Textul este in limba engleza, cu o versiune audio pentru cei care n-au rabdare sa citeasca. Instructiv pentru cine nu s-a lamurit inca de realitatea unor planuri concrete de depopulare.

    https://drrichardday.wordpress.com/

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 22, 2024 at 11:19 am

      Cateva linii directoare

      Am mai pus o completare in articol:

      Cea care a fondat Planned Parenthood este evreica Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), importanta activista a avorturilor, eugenista. Apropriata a evreicei anarhiste Emma Goldman si al eugenistulului Clarence J. Gamble (proprietarul Procter and Gamble)
      John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv pe Margaret Sanger (iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei).

      Hiperlink-uri in articol.

      Apreciază

  4. geo said, on aprilie 22, 2024 at 8:37 am

    https://cont.ws/@slavikapple/2786798 folositi translate

    Apreciază

  5. Geo said, on aprilie 22, 2024 at 11:27 am

    https://www.stiripesurse.ro/video-imagini-de-cosmar-din-gaza-au-fost-dezgropati-oameni-care-au-fost-torturati-ucisi-si-ingropati-in-gropi-comune_3298463.html

    http://www.frontiersin.org/journals/immunology/articles/10.3389/fimmu.2024.1332425/full

    https://m.facebook.com/bihoreanul?ref=embed_video&wtsid=rdr_08bcO9LUmdnh1w8gg

    Apreciază

  6. geo said, on aprilie 22, 2024 at 11:42 am

    https://www.g4media.ro/presedintele-israelului-atentioneaza-asupra-dezvoltarii-de-arme-nucleare-de-catre-iran.html

    sigur, nu voi care nici nu recunoasteti ca aveti asa ceva…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.