SACCSIV – blog ortodox

Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

Posted in Margaret Sanger by saccsiv on aprilie 11, 2014

Este interesant cum Margaret Sanger, fondatoare Societatea Americana Eugenia si membrii ai Planificarii Familiale, toti au contribuit la stabilirea eutanasiei si a ideologiei asa numita „uciderea din mila” in America. Furnizorii de moarte au aplicat fanatismul lor incepand de la conceptie si pana la terminarea vietii si nimeni nu este in afara mainilor lor sangeroase.

O  scrisoare descoperita recent arata ca Margaret Sanger a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie

In anul 1938, doar cu cativa ani inainte de Liga Americana de Control al Nasterilor, ce si-a schimbat denumirea in Planificare Familiala si care astazi este cel mai mare  furnizor de asistenta  medicala in domeniul avorturilor din Statele Unite, un grup format din membrii Societatii Eugenia din America si membrii ai ligii Societatea Americana pentru Eutanasie fondata de catre Margaret Sanger au format Societatea Nationala pentru Legalizarea Eutanasiei.

Randurile de inceput ale acestui panou incep cu numele lui Charles F. Potter care, in 1938 a facut parte din comitetul Ligii Americane pentru Controlul Natalitatii potrivit unei relatari din cotidianul New York Times din luna februarie a anului 1938.

De asemenea, pe aceasta planseta aparea si Sidney Goldstein care a infiintat Consiliul National al Ligii Americane de Control al Nasterilor si ma tarziu a facut parte din Consiliul Director al Planificarii Familiale.

Un alt membru a fost Frank H. Hankins, care a fost un editor de conducere pentru publicatia de stiri Birth Control Review a fondatorului Planificarii Familiale, Margaret Sanger. Hankins a fost, de asemenea, un membru al Societatii Americane Eugenia.

Un alt nume mai celebru care apare in consiliul consultativ de pe acest panou a fost Julian Huxley,un beneficiar al premiului Planificarea Familiala.

Doamna F. Robertson Jones care a fost, si ea, de asemenea, pe acest panou, a fost presedinte al Ligii Americane de Control al Nasterilor, a aparut in publicatia Birth Control Review detinuta de catre Sanger, si a fost membru de onoare al consiliului de conducere pentru Planificarea Familiala- Populatia Lumii si membru al consiliului director al Planificarii Familiale.

Doctorul Foster Kennedy, membru al Consiliului Cetatenilor pentru Planificare Familiala aparea si el pe panou.

Clarence Cook Little, membru al Societatii Americane Eugenia, a fost presedinte al Ligii Americane de Control al Nasterilor si in acelasi timp el a aparut pe acest panou al pro-eutanasiei.

Clarence Little a fost presedintele Universitatii din Michigan, un membru fondator al Societatii Americane Eugenia si un membru al consiliului de conducere al Ligii Americane de Control al Nasterilor care va fi cunoscut mai tarziu sub numele de Planificare Familiala.

Leon Whitney, fondator al Societatii Americane Eugenia si prieten al Margaretei Sanger, aparea si el pe acest panou. Whitney a pledat pentru fertilizarea fortata, a aparut in Birth Control Review si l-a laudat, in mod deschis, pe Adolf Hitler pentru efortul lui nazist.

Margaret Sanger si Eutanasia

Este neclar de ce fondatorul planificarii familiale, Margaret Sanger nu este trecuta in lista din articolul de mai sus fiindca Sanger a fost in mod clar implicata in Societatea Eutanasia. Sanger a fost membru al Societatii Americane Eugenia si multi alti membri ai acestei societati apar pe acel panou. Sanger a recunoscut ca a tinut un discurs pentru organizatiile rasiste extremiste reunite sub numele de Klu Klu Klan si in autobiografia ei se lauda ca a primit o multime de invitatii din partea Klan-ului pentru a tine cuvantari viitoare.

Prin 1952, Margaret Sanger si-a recunoscut deschis credinta ei in Eutanasia.

Aceasta scrisoare din anul 1952 din partea Societatii de Eutanasie din America o arata in mod clar pe Margaret Sanger ca facand parte din Consiliul Consultativ american al Societatii de Eutanasie.

In plus fata de Margaret Sanger, care a fondat Planificarea Familiala- panoul il arata, de asemenea,si pe Henry P. Fairchild, un presedinte din trecut al Societatii Americane Eugenia, un VP al Planificarii Familiale.

Vedeti aici unde apare Sanger ca Presedinte de onoare a Planificarii Familiale in anii ei de inceput.

De asemenea, apare si Harry Emerson Fosdick, un beneficiar al premiului Albert Lasker oferit de catre Planificarea Familiala in anul 1953.

Henry H. Goddard este si el listat pe panou si a aparut in cartea Margaretei Sanger, Cazul pentru Controlul Nasterilor.

De asemenea, pe lista apare si Samuel H Holmes. Potrivit filmului, Maafa21, intr-un discurs din 1929 acesta a propus controlul obligatoriu al nasterilor ca ar trebui sa fie folosit ca un instrument pentru a elimina ceea ce el a denumit amenintarea la adresa rasei albe, aparuta ca urmare a cresterii numarului persoanelor ce apartineau rasei negre. Solutia lui a fost sa se faca un sistem de cote in care dreptul de a avea un copil sa poata fi controlat de catre guvern  si sa fie determinat in functie de rasa.

Atunci, Holmes a facut parte din Consiliul National al Ligii Americane de Control al Nasterilor care va deveni mai tarziu cunoscut sub numele de Planificare Familiala.

Frank L. Babbott este listat ca fiind Vice- Presedinte al Societatii Eutanasia. Babbott a fost un membru fondator al Societatii Americane Eugenia.

Frank H. Hankins – este listat in Consiliul director. Asocierile sale sunt enumerate mai sus.

Clarence C. Little este, de asemenea, enumerat in Consiliul Director. Clarence Little a fost presedintele Universitatii din Michigan, un membru fondator al Societatii Americane Eugenia si membru al consiliului Ligii Americane de Control al Nasterilor. El a fost presedintele Ligii Internationale de Control al Nasterilor, presedintele Federatiei de Control al Nasterilor, a fost pe panoul editorial al revistei Birth Control Review, VP al Federatiei Americane de Control al Nasterilor si in 1938 in Comitetul Citizen (Cetatean) pentru Planificare Familiala si printre alte cunoscute asociatii infiintate de catre Sanger.

Charles Francis Potter a fost fondatorul Societatii Umaniste si in anul 1924 Margaret Sanger a scris “Introducere pentru Charles Francis Potter”. Potter a activat in Asociatia pentru Sanatate Materna din Insulele Rhode, unde a deservit ca director si ca medic precum si ca asistent al Planificarii Familiale. El a fost membru al societatilor medicale americane, al Insulelor Rhode si al Providence. In 1967, doctorul Potter a fost premiat cu Medalia Margaret Sanger de catre asociatia Planificarea Familiala pentru serviciile sale excelente in planificarea familiala dupa ce a prestat timp de 11 ani ca doctor si ca medic in clinica asociatiei.

Presedintele Societatii Eutanasia a fost dna F.Robertson Jones care a aparut si ea pe panoul Ligii Americane de Control al Nasterilor.

O sa descoperim mai tarziu ca RL Dickinson  a fost presedintele Societatii Eutanasia si Senior VP al Federatiei Americane de Planificare Familiala.

In anul 2012 Peter Goodwin MD si-a incheiat viata in conformitate cu Masura 16 formulata de catre B. Oregon, „ Actul Moartea cu demnitate”. In afara de sustinerea sa publica pentru Masura 16, el a deservit si ca presedinte al Comitetului Moartea cu Demnitate initiata de Oregon. El a fost, de asemenea, si membru al consiliului Planificarii Familiale din Columbia/Willamette.

In 1964, Evelyn Ames a co-fondat Asociatia Planificare Familiala din Nashville. Ea a servit ca reprezentant al acestei organizatii pentru noua state din zona de sud si a facut parte din Comitetul Executiv al consiliului director al Planificarii Familiale- Populatia Lumii. Ea a fost, de asemenea, fondator si membru al  Consiliului din Nashville pentru Preocupare pentru Moarte, un grup de sprijinitori pentru dreptul de a muri. Ames Davis a murit in anul 1993.

Esther Istebo a cedat donatii pentru Planificarea Familiala si politicienii Washington. Istebo si-a atras prietenii in politica Partidului Democrat. Aceasta a lucrat  in organizatia de eutanasie Compasiune si Alegeri pentru a se pregati in acordarea ’’ajutorului’’ in moarte sub legea statului Moarte cu Demnitate. Stiind ca ea a avut aceasta optiune, „ si-a imbunatatit calitatea vietii in ultimele 6 luni pentru ca stia ca nu putea sa se puna cu ceva de care ii era frica”.

Potrivit cercetatoarei Rita Dillar, cand „Compasiune si Alegeri”, fosta Societatea Hemlock, a convocat conferinta din iunie 2012, Theresa Connor, fostul membru al Planificarii Familiale a fost un orator dedicat. Ea a fost director de politici publice pentru Planificare Familiala in statul Washington timp de 15 ani si a instituit cercetarea si strategia din spatele cazului 2001 Erickson v. Bartell „ care cerea ca planurile de asigurare ale angajatorilor sa acopere prescriptia de anticonceptionale sub legile anti-discriminare”.

Este interesant cum Margaret Sanger, fondatoare Eugenia, Societatea Americana Eugenia si membrii ai Planificarii Familiale, toti au contribuit la stabilirea eutanasiei si a ideologiei asa numita „uciderea din mila” in America. Furnizorii de moarte au aplicat fanatismul lor incepand de la conceptie si pana la terminarea vietii si nimeni nu este in afara mainilor lor sangeroase.

Nota LifeNews: Carole Novielli este autorul blogului Saynsumthn, unde a aparut acest articol initial.

Comentariu saccsiv:

Fotocopiile documentelor le gasiti in articolul Just-Discovered Letter Shows Margaret Sanger Was Part of Euthanasia Society.

   Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), evreica.

Amica cu Emma Goldman. 

   John Davison Rockefeller, Jr. a ajutat-o si finantat-o masiv.

Iubita lui HG Wells care nu s-a ocupat doar cu sf-uri ci a fost si un principal sustinator al eugeniei

Cititi va rog si:

Articolul zilei (12.12.2010): Un interviu cu răul personificat – Margaret Sanger

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. geo said, on aprilie 11, 2014 at 11:56 am

  ” Este inadmisibil ca un preot sa fie fricos ”

  Preot Ioan Vladuca

  ziditor

  Omul modern se preocupă mai mult de ce are decât cine este. Sunt cei mai frumoși ani din viața noastră, cei ai tinereții. Nu este corect față de noi să investim tot timpul nostru doar în distracții. Mai sunt și alte lucruri de făcut în viață, mai importante decât interfeţele, reţelele de comunicare, banii și cumpărăturile: construirea noastră ca oameni. Ca să înțelegi ce înseamnă să fi om trebuie să analizezi un pic proiectul omului, adică să-L consulți pe Proiectant. Ce a avut Dumnezeu în minte când l-a făcut pe om? Care este măsura omului sau pentru ce a fost omul creat?

  Te invităm pentru o săptămână să trăiești altceva, să întrebi, să iscodești și extragi concluzii legate de sensul vieții, de semnificația fericirii, de modul în care omul poate deveni creator și stăpân al propriei identități.

  Liga Studenților din Timișoara, Cluj și Oradea, alături de Organizația Tinerilor din Sibiu,
  organizează în perioada 25 aprilie – 4 mai 2014 tabără pentru tineri la Schitul Sfântul Ioan Evanghelistul din localitatea Găbud, judeţul Alba.

  Ediția din această primăvară îi va avea ca invitați pe prof. Claudiu Răducu și prof. Gabriela Alexandru, care vor susține mai multe prelegeri abordând teme referitoare la CREDINȚĂ ȘI IDENTITATE : Hristos versus Zeități, Ce s-a schimbat după Învierea lui Hristos, Diferența dintre bărbat și femeie.

  Te așteptăm așadar într-o mânăstire pe dealurile de pe Valea Mureșului, care ne va întâmpina cu flori de salcâm, cu liniștea și frumusețea peisajului ce se dezvăluie privirii de pe vârful dealului care ocrotește schitul.

  Programul taberei presupune discuții pe diverse teme, vizionarea de filme documentare culturale, repetiții de muzică, participarea la slujbe și integrarea tinerilor în viața de obște prin participarea la treburile zilnice din mânăstire.

  Termenul final pentru înscrieri este 22 aprilie.
  Menţionăm că participarea în tabără este gratuită.
  Cazarea şi masa sunt asigurate de Mânăstirea Oașa.

  Te așteptăm cu drag!

  Contact:
  Elena Ciorogariu – Timișoara:
  tel: 0721/ 615. 948
  e-mail: pusa_ciorogariu@yahoo.com

  Pentru prieteni, poți trimite acest e-mail mai departe sau poți da SHARE de pe facebook la event cu tabăra:
  https://www.facebook.com/events/615572958531213/

  De asemenea, ca să vezi locul de cazare si împrejurimile, accesează link-ul de mai jos și click stânga-dreapta sau vezi atasamentel la acest e-mail:

  Apreciat de 1 persoană

  • safimvigilenti said, on aprilie 12, 2014 at 5:10 pm

   de astfel de preoti avem si noi nevoie la conducerea BOR

   Apreciază

 2. danutza said, on aprilie 11, 2014 at 1:50 pm

  http://observator.tv/eveniment/alinierea-marte-pamant-soare-si-luna-insangerata-coincid-cu-4-sarbatori-religioase-123419.html
  parca era si o profetie ca vor coincide niste sarbatori….

  Apreciază

 3. seraf said, on aprilie 11, 2014 at 1:58 pm

  Tocmai am vazut pe protv o reclama la postul procinema, „decalogul procinema”.
  Dupa cum banuiti, o btjocura la adresa celor 10 porunci Dumnezeiesti.

  Apreciază

 4. George said, on aprilie 11, 2014 at 2:28 pm

  Off topic

  Brașovenii pornesc în Vinerea Mare pe Calea Crucii
  Publicat la 09 aprilie 2014

  Procesiunea va fi una ecumenică, care va aduna credincioşi din toate
  http://www.bzb.ro/stire/brasoveni-pornesc-in-vinerea-mare-pe-calea-crucii-a72017

  Apreciază

  • dinu marius said, on aprilie 11, 2014 at 4:27 pm

   gresit!ecumenista si antihrista!

   Apreciază

  • dinu marius said, on aprilie 11, 2014 at 4:30 pm

   PANEREZIE antihristica la brasov .spurcaciune eretica in comun.ORTODOCSI NU PARTICIPATI CA VA FI VAI DE VOI TOTI CARE COCHETATI CU ERETICII HULITORI ,citez Ca în fiecare an, în Vinerea Mare credincioşii braşoveni din toate confesiunile vor putea lua parte la programul creştin – ecumenic „Calea Crucii”. Programul va începe la ora 13.00, în Catedrala Romano-Catolică „Sfinţii Petru şi Paul”, unde va avea loc introducerea, aceasta reprezentând staţionarea confesiunii romano-catolice. După pornirea procesiunii, în faţa bisericii franciscane pe Strada Sfântul Ioan se va desfăşura staţionarea Bisericii Reformate, urmată de cea a Bisericii Greco – Catolice, la coltul străzilor Sf. Ioan şi Republicii. Apoi, intersecţia străzilor Republicii şi Michael Weiss va fi locul staţionării Bisericii Unitariene, iar la intrarea în Piaţa Sfatului, dinspre strada Republicii va avea loc momentul Bisericii Evanghelică-Maghiară. Procesiunea se va opri apoi şi în faţa :>>>>>>CATEDRALEI ORTODOXE!!!!!<<<<< din Piaţa Sfatului

   Apreciază

 5. […] care a fondat Planned Parenthood este evreica Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), importanta activista a avorturilor, eugenista. Apropriata a evreicei […]

  Apreciază

 6. […] Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie […]

  Apreciază

 7. […] Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie […]

  Apreciază

 8. […] care a fondat Planned Parenthood este evreica Margaret Higgins Sanger (1879 – 1966), importanta activista a avorturilor, eugenista. Apropriata a evreicei […]

  Apreciază

 9. […] Raul personificat MARGARET SANGER a facut parte din Societatea Americana pentru Eutanasie […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: