SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Videoclipul piesei ‘V.A.N’ interpretată de Poppy – unul dintre cele mai evidente videoclipuri MKULTRA realizate vreodată

Posted in MK ULTRA, MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on martie 6, 2024

Vigilant Citizen: Poppy’s “V.A.N”: One of the Most Blatant MKULTRA Videos Ever Made

Videoclipul piesei ‘V.A.N’ interpretată de Poppy: unul dintre cele mai evidente videoclipuri MKULTRA realizate vreodată

După ani de zile în care pe YouTube s-a făcut aluzie subtilă la controlul minții Monarch, videoclipul piesei ‘V.A.N.’ interpretată de Poppy arată totul în mod deschis. Iată o privire asupra unuia dintre cele mai evidente videoclipuri muzicale despre MKULTRA realizate vreodată.

Publicat pe 03 Martie 2024, de Vigilant Citizen

În anul 2017 am publicat un articol despre Poppy – o artista care a devenit virală pe YouTube datorită videoclipurilor sale scurte și bizare care păreau să ascundă mesaje ascunse. Titlul articolului: „Acea Poppy”: Vedeta YouTube aflată sub controlul minții de către Illuminati. Deși la prima vedere acest titlu părea cam exagerat, era singura modalitate corectă de a rezuma mesajele și simbolistica presărate în videoclipurile ei. Pentru că, atunci când cineva pune cap la cap narațiunea acestor videoclipuri aparent absurde și fără sens, ajunge la o concluzie inevitabilă: Poppy este o sclavă MK (mind control – controlul minții).

Dacă Poppy este o sclavă reală sau dacă doar joacă un rol este de discutat. Cu toate acestea, dincolo de imagini, există ceva ‘ciudat’ în unele dintre aceste videoclipuri, deoarece acestea sugerează abuzuri reale suferite de Poppy. Într-adevăr, în unele videoclipuri, Poppy pare a fi vânătă sau complet traumatizată, în timp ce, în altele, este supusă unor forme ușoare de tortură.

Într-un videoclip, Poppy citește Biblia timp de 49 de minute, fără nicio pauză. Totul în legătură cu asta este în neregulă și înfiorător.

În articolul meu inițial, am explicat:

„Nu este nimic ‘religios’ în ceea ce privește citirea Bibliei de către Poppy. Pe măsură ce se străduiește să citească cuvintele, numele și frazele mai puțin comune din Biblie cu vocea ei robotizată, procesul devine un exercițiu de absurditate. Pe măsură ce minutele trec și pe măsură ce Poppy obosește să citească, se simte un element bizar de voyeurism, ca și cum am urmări un film snuff ușor în care citirea Bibliei pentru o perioadă lungă de timp este tortura aleasă.”

După publicarea primului meu articol despre Poppy, pe canalul ei au fost încărcate mai multe videoclipuri bizare. Ultimul a fost postat în anul 2022 și este destul de încărcat de simboluri.

Intitulat ‘Capture’ (Captura), videoclipul prezintă un bărbat mascat înfiorător (probabil ‘manipulatorul’ lui Poppy, Titanic Sinclair) care o capturează pe Poppy folosindu-se de propriul ei păr. Simbolism pur al controlului minții.

În ciuda simbolismului destul de evident din videoclipurile lui Poppy (cel puțin pentru ‘cetățenii vigilenți’), unii le-au interpretat diferit. Cu toate acestea, odată cu lansarea în anul 2024 a videoclipului V.A.N., pur și simplu nu mai există loc pentru interpretări. Videoclipul este practic ‘Monarch Mind Control 101’ (Controlul Minții Monarh 101), complet cu toate semnificațiile și simbolurile discutate pe acest site de ani de zile.

Iată o privire de ansamblu asupra videoclipului.

Violența împotriva naturii

V.A.N. reprezintă ‘Violence Against Nature’ (Violența Împotriva Naturii) și exact la asta suntem martori pe parcursul videoclipului. Este vorba despre coruperea stării naturale a oamenilor în scopuri nefaste. După cum vom vedea în curând, piesa conține și o componentă spirituală în care ‘violența împotriva naturii’ este, de asemenea, violență împotriva creației lui Dumnezeu.

Videoclipul începe cu un măr enigmatic care se află într-un cadru asemănător unui laborator. În Geneză, Lucifer îi oferă Evei proverbialul măr care duce la Păcatul Originar.

Mărul începe să leviteze în mod magic în timp ce picură sânge.

Ce este acest lucru plutitor și ce reprezintă? Ei bine, primim un indiciu important aproximativ o secundă mai târziu.

Într-un cadru rapid, vedem o seringă care extrage sânge de la Poppy.

Reprezintă mărul adrenocromul? Știți, acea substanță pe care se spune că elita ocultă o dorește cu ardoare și care se spune că este recoltată din sângele tinerilor captivi ai sistemului?

Un lucru este sigur, Poppy este o captivă a unui sistem bolnav.

Poppy este închisă într-o incintă de sticlă cu ceva pământ pentru a simula ‘natura’.

Poppy se află sub controlul unor manipulatori MK – cântărețul principal al trupei Bad Omens joacă rolul unuia dintre ei.

Piesa a fost realizată în colaborare cu trupa de muzică metal Bad Omens, iar complexul MK este marcat peste tot cu o versiune stilizată a logo-ului lor. Cu alte cuvinte, trupa joacă rolul manipulatorilor sadici. Ei dețin chiar și laboratorul MK. Având în vedere oribilele abuzuri psihice, fizice și sexuale la care operatorii MK îi supun pe sclavii lor, este un rol destul de ciudat de jucat.

Unul dintre manipulatori este chiar Poppy, dar având părul de culoare neagră. Îndrumătorii MK sunt adesea ei înșiși sclavi MK, iar acest videoclip dorește cu adevărat să fie un omagiu precis adus MKULTRA.

Pacient: V.A.N.

În videoclip, Poppy este identificată ca fiind pacienta: V.A.N. – o sclavă care este programată să se implice în activități neevlavioase.

Versurile cântecului transmit sentimentul că Poppy este o creație artificială care se află în opoziție totală cu viața, natura și tot ceea ce este bun. Cele câteva referiri la Dumnezeu indică, de asemenea, natura satanică a acestui program.

„Sunt în algoritmul tău, învățând toate manierele tale.

Sunt deja la același nivel cu Dumnezeu

Un milion de cuvinte pe secundă și îți cunosc imperfecțiunile.

Iubito, sunt singurul viitor pe care îl ai.

Vorbește în diatonice, motivație diabolică

Sunt religia mai bine închisă într-o cutie

Imagine perfectă, mai puternică cu fiecare minut

Iubito, sunt tot ce nu ești tu.”

La începutul videoclipului, se extrage sânge de la Poppy. Mai târziu, ceva este injectat în interiorul ei. Apoi, se întâmplă ceva plin de simbolism.

După ce a fost injectată, ochii lui Poppy se înnegresc – un mod clasic de a reprezenta pierderea sufletului și posesia demonică.

De-a lungul videoclipului, o Poppy disociativă este supusă la tot felul de proceduri și injecții care îi corup treptat sinele natural.

Pentru a ne asigura că înțelegem că este vorba despre programarea Monarch și nimic altceva, în videoclip au fost inserate câteva simboluri despre care s-a discutat pe acest site până la refuz.

Un fluture (reprezentând programarea Monarch) ascunde unul dintre ochii lui Poppy, creând astfel semnul unui singur ochi (reprezentând sclavia față de elita ocultă). Această imagine simbolică sintetizează mesajul întregului videoclip.

PROGRAMAREA.MONARH.

Un iepure alb ascunde unul dintre ochii lui Poppy. Din nou, plin de simbolism.

După cum s-a explicat în numeroase articole anterioare, simbolul iepurelui alb este extrem de important în programarea MK. În Alice în Țara Minunilor (poveste folosită ca scenariu de programare în controlul mental Monarh), Alice urmează un iepure alb prin oglindă pentru a intra în Țara Minunilor. În timp ce sunt programați, sclavilor MK li se spune să ‘urmeze iepurele alb’ în Țara Minunilor, care, în cazul lor, este disocierea totală. Când acest lucru este realizat, manipulatorii se pot angaja în scopul final al programării Monarh: scindarea personalităților sclavului.

În mod corespunzător, acest proces este descris vizual în videoclip.

Fractura

În aproape toate filmele și videoclipurile cu tematică MK pe care le-am descris pe acest site, se întâmplă inevitabil o anumită scenă: Vedem cioburi de sticlă sparte. Apoi, sclavul MK se răzvrătește și încearcă să scape de programare. Și, prin simbolism, ni se spune că toate acestea se întâmplă în capul sclavului. Un prim exemplu al acestui tipar poate fi găsit în filmul Labirint al lui David Bowie.

Bineînțeles, având în vedere că V.A.N. este Mind Control 101, conține o versiune de manual a acestui tipar.

La un moment dat, Poppy se uită fix la Poppy… manipulatoarea cu părul negru. Reflecțiile lor în oglindă indică faptul că este posibil ca ele să fie alter ego-uri ale aceleiași persoane.

Manipulatoarea Poppy sparge geamul cu un ciocan, recreând scena obligatorie de ‘fracturare a persoanei’ descrisă în toate poveștile legate de MK.

Apoi, o Poppy fără viață cântă în timp ce este înconjurată de versiuni plutitoare ale ei. Acest lucru reprezintă faptul că persoana ei de bază este fracturată în mai multe alter ego-uri.

Odată ce sticla se sparge, Poppy scapă și se dezlănțuie iadul în laborator.

După ce Poppy evadează, o echipă SWAT o caută cu lanterne.

Însă Poppy este acum, aparent, o mașină de ucis supraîncărcată și îi masacrează pe oamenii înarmați. În acest moment, suntem tentați să spunem ‘Poppy este o tipă dură care s-a eliberat de controlul minții’.

Cu toate acestea, un cadru care clipește rapid în timpul acestor scene neagă toate acestea.

După scena în care echipa SWAT căuta cu lanternele, vedem pentru scurt timp un manipulator care ține o lanternă în ochii lui Poppy. Mesajul: Evadarea lui Poppy se petrece în capul ei. Ea este încă total sub controlul supraveghetorilor ei.

Finalul videoclipului ar putea părea unul fericit… însă nu este.

Poppy aleargă spre lumină în timp ce pare să părăsească laboratorul.

Având în vedere că acest lucru se întâmplă în capul ei, ‘lumina’ de mai sus ar putea fi lanterna supraveghetorului. Cu alte cuvinte, ea se întoarce imediat la programarea ei obișnuită. Este blocată într-o buclă din care nu poate scăpa.

În concluzie

Poppy sperie de ani de zile milioane de oameni cu videoclipurile ei bizare și cu comportamentul ei din ce în ce mai robotic. Deși au existat diverse teorii despre actul ei, V.A.N. pur și simplu nu lasă loc de interpretări. Este o confirmare a faptului că tot ceea ce este legat de Poppy indică în mod direct controlul minții Monarh. Într-adevăr, V.A.N. este unul dintre cele mai evidente videoclipuri despre MKULTRA realizate vreodată, iar Poppy joacă în mod clar rolul unui sclav MK. Nu numai atât, ea chiar face semnul cu un singur ochi folosind un fluture Monarch. Nu cred că puteau face asta într-un mod mai evident pentru noi.

Acestea fiind spuse, există vreo morală în povestea cu V.A.N.? Nu, nu există. Este vorba despre lipsa de speranță, pierderea liberului arbitru și despre a urî creația lui Dumnezeu. Pe scurt, este vorba despre celebrarea a ceea ce elita vrea în cele din urmă pentru noi. Nu-i lăsați să vă injecteze cu ceea ce au injectat-o pe Poppy. Nu doar la propriu, ci și mental și spiritual. Pentru că ei vor ca noi toți să ne transformăm în Pacienți: V.A.N.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

„Timpul s-a sfârșit” – semnificațiile înfiorătoare din cântecul artistei Poppy

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

Jim Caviezel îi atacă dur pe directorii de la Hollywood pentru actele oribile săvârșite de aceștia asupra unor copii, pentru a le extrage ADRENOCROMUL

 

Tagged with: , ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Simion P said, on martie 6, 2024 at 9:49 pm

    A Google Cloud engineer interrupted Google Israel CEO Barak Regev at an Israeli tech industry
    https://www.bitchute.com/video/YkzrsD83isRn/?list=subscriptions

    Apreciază

  2. alex said, on martie 6, 2024 at 10:42 pm

    https://www.buzoienii.ro/toma-am-angajat-un-inginer-de-la-ratb-si-am-mutat-doua-politiste-locale/

    Foarte foarte grav!
    Big brother la Buzau!

    Apreciază

  3. Spaceman said, on martie 7, 2024 at 11:41 am

    Poppy, numele de scenă ales, este floarea de mac, însă ascunde și trei de șase, cei trei ‘p’ ca niște șesari răsturnați, iar asta arată clar că avem de-a face cu un pion negru al satanei.

    La o simplă căutare pe net vom observa că se pot găsi o serie de produse ‘poppy’, printre care jucării, cosmetice, păpuși…

    Trei șesari mai sunt ascunși în cuvinte și ca litera ‘b’, ca de exemplu ‘bubble’.

    Avem și pe la noi astfel de pioni negri pe tabla de șah a satanei…

    https://adevarul.ro/showbiz/muzica/turneul-sufrageria-irinei-rimes-incepe-pe-28-2345360.html

    Se pot spune multe despre această imagine promo cu Irina Rimes și despre sponsorii evenimentului, însă mă opresc la a remarca faptul că în imagine Irina Rimes este înfățișată ca un pion negru pe o tablă de șah în timp ce își acoperă zonele intime ale trupului ca și cum ar fi dezbrăcată.

    Apreciat de 1 persoană

  4. […] Vigilant Citizen: Videoclipul piesei ‘V.A.N’ interpretată de Poppy – unul dintre cele mai evi… […]

    Apreciază

  5. […] Vigilant Citizen: Videoclipul piesei ‘V.A.N’ interpretată de Poppy – unul dintre cele mai evi… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.