SACCSIV – blog ortodox

„Timpul s-a sfârșit” – semnificațiile înfiorătoare din cântecul artistei Poppy

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 4, 2018

Traducerea OrtodoxInfo:

Poppy a început să dea fiori pe spatele celor care se uita pe YouTube încă din 2015, cu sute de videoclipuri bizare, suprarealiste și hipnotice. În articolul „Acea Poppy”: Starul YouTube aflat sub controlul Illuminati, am explicat cum întregul act artistic se învârte în jurul MKULTRA. Într-adevăr, aproape fiecare videoclip postat pe canalul ei de YouTube și în care Poppy vorbește către cameră în stil robotic face trimitere la diferite aspecte ale controlului minții. De asemenea, strecurate prin videoclipuri, pot fi găsite subtile dar de netăgăduit trimiteri către satanism. Pe scurt, Poppy este 100% conectată la agenda elitei oculte.

Poppy este de asemenea o artista sub contract cu Island Records. Urmează să lanseze foarte curând un al doilea album de studio, Am I A Girl? [Oare Sunt O Fată? – n.tr.] și să se îmbarce pentru un al doilea turneu mondial cu același nume. Iar de această dată, campania media este una puternică. Într-adevăr, încet dar sigur, numele ei se mută către canalele media principale și este hărăzită să devină un nume de casă.

Expunerea în media

Când ne-am referit prima dată la Poppy, ea era deja un fenomen viral cu milioane de vizualizări pe YouTube. Oricum, rămăsese încă relativ necunoscută marelui public. Probabil că acest lucru se va schimba foarte curând din moment ce acum primește acea dulce expunere în media care, de obicei, este rezervată numai starurilor mari ale lumii. Și ați face bine să fiți convinși că tot ce este legat de ea se concentrează pe controlul minții, exercitat de Illuminati.

Poppy a câștigat în 2017 Premiul Streamy Awards pentru debut artistic. Pe covorul roșu, ea a venit închisă într-o cutie pe rotile, asemenea unui animal în cușcă – o foarte bună metodă de a reprezenta un sclav controlat mental. Ea a venit „trasă pe roți” de către un alt argat MK … adică asociat… Satanic Sinclair… adică Titanic Sinclair.
Costumația stranie purtată de Poppy la ediția din 2018 a American Music Awards a atras privirile jurnaliștilor. Chiar și așa, nimeni nu a menționat că masca simbolizează tăcerea forțată a sclavilor MK.

Posterul turneului lui Poppy, Oare Sunt O Fată?, este și el ticsit de simbolism MK.

Posterul este conceput cu un pronunțat carecter dualist, alb versus negru, un concept foarte important în controlul mental. Poppy poartă o pălărie de Mickey Mouse, care este folosită pentru a identifica sclavii MK din industria de divertisment (vezi Programarea Mickey Mouse). Chiar mai mult, culorile roșu, alb și negru sunt culorile oficiale ale elitei oculte. În final, mâinile ținute „pentru rugăciune” fac trimitere la dimensiunea spirituală a „liderului de cult” al personajului ei.

Numele turneului – Oare Sunt O Fată? – este exact genul de întrebare pe care o sclavă MK și-ar pune-o după ce mintea, prin traume și spălări pe creier intense, i-a fost adusă la stadiul de tablă goală.

Timpul s-a terminat, piesa principală a noului ei album, este una dintre cele mai răsunătoare celebrări ale controlului minții lansate in ultima perioadă în media. Și a fost difuzată pe posturile naționale de televiziune din America.

Poppy, promovându-și apariția la Late Late Show, cu James Corden drept gazdă. Artista își croiește drumul în curentul media principal.

În Timpul s-a sfârșit, Poppy este un sclav MK (ca de obicei) care blestemă omenirea la grămadă și îi dorește distrugerea. Exact. Să ne aruncăm o privire peste versuri.

Timpul s-a sfârșit

Atât versurile cât și imaginile din videoclip vorbesc 100% despre Poppy ca despre o sclavă MK aflată sub control mental. Cu toate că există câteva aluzii că ar fi vreun robot dotat cu inteligență artificială, videoclipul în ansamblu ne vorbește despre o fată complet dezumanizată prin programare.

Prima imagine din videoclip spune totul:

Videoclipul începe cu Poppy întinsă pe un pat, în interiorul a ceea ce pare o celulă stilizată. Ea este conectată la un aparat care îi monitorizează funcțiile vitale. Roboții nu au funcții vitale. Videoclipul este despre un om controlat prin MKULTRA.
Se pot vedea electrozi conectați de capul ei. Mintea îi este literalmente controlată.
Poppy este monitorizată de un operator, interpretat de Diplo.

Versurile primei strofe nu ar putea fi mai evidente despre MKULTRA:

În uzină
În locul steril în care m-au făcut
M-am trezit singură
Amețită de la programare
Am fost biciuită din nou?
Dumnezeule, habar nu am…

Poppy se trezește, așadar, „în uzină” (locul unde se produce controlul mental), „amețită după programare”. În cutremurătoarea lume a controlului minții prin traume, „programarea” se face prin droguri, abuz sexual și tortură fizică, terapie cu electroșocuri și alte practici oribile.

Când întreabă „Am fost biciuită din nou?”, se referă la traume atât de intense la care a fost supusă încât a fost desprinsă de realitate iar mintea „i-a fost ștearsă” până la stadiul de tablă goală care poate fi rescrisă de către operator.

Ea descrie apoi laboratorul MK.

E un mister
Toți cei din jurul meu sunt foarte ocupați
Sunt cumva acasă?
Sunt prizonierul sau agentul vostru?
Doamne, nici n-aveți idee.

Poppy este prezentată unei adunări ca fiind un nou prototip de robot.

In videoclipurile ei de pe YouTube, Poppy este un sclav spălat pe creier folosit pentru a racola și alți oameni pentru cultul ei, care urmează să se formeze. Conceptul este prezent și în Timpul s-a sfârșit.

Poppy oferă pilule adepților ei, nu foarte diferit de un preot în timpul euharistiei.
După înghițirea pilulei, pe fețele adepților lui Poppy sunt proiectate serii de 0 și 1, indicând că sunt transformați și ei în roboți (sclavi).

Aparent, pilulele nu sunt foarte sănătoase. Adepții lui Poppy au parte, foarte curând,  de convulsii și dureri.

Lui Poppy nu-i plac adepții și oamenii în general. De fapt, ea vrea să-i omoare.

În a doua strofă, Poppy declară practic că vrea distrugerea omenirii pentru binele mediului.

Amintirile îmi revin exponențial cu fiecare zi
Nu v-ar veni să credeți
Viețile voastre sunt fără sens, sunteți ca niște gândaci
Exterminarea este singura voastră speranță
Istoria omenirii, poluarea și orașele supraaglomerate
Asta e tot ce-ați realizat
Dar nu vă faceți probleme
În curând nu veți mai fi nimic
Doamne, nici nu aveți idee.

Așadar, Poppy, o sclavă MK programată de elita ocultă, îi transmite omenirii că „exterminarea este singura ei speranță”. Artista este, de fapt, trâmbița elitei care visează la depopularea planetei (vezi Georgia Guidestones și picturile înfiorătoare din Aeroportul Internațional din Denver).

Apoi videoclipul purcede în a confirma că Poppy este o unealtă a elitei oculte.

Poppy le cântă noilor ei adepți purtând o rochie care prezintă un cap stilizat de Baphomet – idolul elitei oculte.

Pe scurt, Timpul s-a sfârșit este un amestec a tot ce are elita ocultă: MKULTRA și ale sale practici terifiante, exterminarea umanității și, peste toate, satanism subliminal. Iar canalul CBS îl consideră minunat. Într-adevăr, Poppy a interpretat acest cântec la Late Late Show. Interpretarea a fost ticsită și ea de simboluri.

Poppy la Late Late Show.

După cum puteți observa, se întâmplă multe lucruri acolo în studio. În primul rând, costumația lui Poppy este o cruce gigantică întoarsă – un simbol al satanismului; fete cu peruci blonde (simbolizând sclave sexuale de nivel inferior) dansează în tuburi MK; în final, doi bărbați purtând măști de gaze sfârșesc „morți” la picioarele lui Poppy.

O privire mai atentă la monitor ne dezvăluie că Poppy nu e un robot ci un sclav MK.

Pe monitor se poate vedea numele „Poppy” și denumiri precum „Corp, Sistem Osos, Sistem Nervos”. Roboții nu au sistem nervos.

În concluzie

Poppy reprezintă o nouă generație de staruri pop care duc lucrurile la un înfiorător nou nivel. Într-adevăr, în timp ce majoritatea starurilor pop lansează la un moment dat un videoclip cu teme MK, în cazul Poppy toate producțiile ei sunt despre statutul ei de sclavă MK. Ea interpretează acest rol în mod constant, chiar și în interviuri. În subtext, este vorba despre ea ca o victimă a abuzurilor, a traumelor și torturii în timp ce este „programată”.

Aproape că nu-ți vine să crezi ochilor privind-o pe Poppy cântând pe un post național despre cum oamenii sunt „ca gândacii” și cum „exterminarea este singura lor speranță”. Cum ea este, practic, un sclav complet spălat pe creier, tot ceea ce spune este programat în ea. Cu alte cuvinte, elita vorbește maselor prin intermediul ei. Iar lumea o aplaudă, pentru că Poppy este drăguță iar ritmul pieselor ei este antrenant.

Dacă nu se vor trezi repede, masele vor continua să aplaude mesajele care le vestesc propria lor distrugere… până într-o zi când vor constata că, într-adevăr, timpul s-a sfârșit.

Nota traducatorului:

Habar n-aveam cine este Poppy. Probabil ca după ce vor citi acest articol, mulți vor cauta pe YouTube să vadă ce face fetița asta. În fine, nu mai este chiar o fetiță, are acum vreo 23 de ani. Vor constata că articolul spune adevărul. Ori ea nu știe ce face (și poate o ierta-o Dumnezeu) ori știe foarte bine, iar atunci lucrurile sunt mult mai grave pentru ea… Dar nu numai pentru ea…

În primul rând, și pentru alți artiști, că sunt o armată întreagă. Avem și noi articole pe tema asta, cu duiumul:

FOTO: Inelul lui Beyonce – BAPHOMET …

4 septembrie 1981: S-a nascut papusica illuminati BEYONCE

Înțelesul ascuns al albumului „ANTIdiaRY” (Rihanna) prezintă pașii prin care tinerele vedete sunt inițiate de ELITA OCULTĂ

Videoclipul piesei „Better Have My Money” interpretată de Rihanna promovează obsesia ELITEI cu TORTURA

Lady Gaga confirmă SATANISMUL din spatele industriei muzicale: „Regret că mi-am vândut sufletul către Illuminati“

Lista e uriașă, n-are sens să insistăm.

În al doilea rând, însă, problema este gravă pentru noi toți. Nu avem cum să știm câtă programare MK este în cazul Poppy, așa cum susține articolul. Foarte probabil, însă, că nici nu era nevoie. E suficient să ne uităm la copiii care se înghesuie să participe la concursurile „de talente” de pe la toate posturile TV. Și ei și părinții lor visează să devină o Poppy sau, mă rog, corespondentul ei masculin, după caz. Fără MKLULTRA, fără tortură și electroșocuri, fără abuzuri sexuale. Mirajul succesului, al banilor mulți și al mândriei de a fi o vedetă admirată poate sminti orice minte slabă și orice suflet molâu. Nici nu mai aducem vorba despre efectele pe care muzica lor le poate avea pentru cei care o ascultă… Ar fi deja prea mult pentru ei…

Soluția? Stați departe de TV și de orice forme de divertisment contemporan, mai ales de cele cu viziuni „avangardiste” și „progresiste”. Reduceți timpul pentru muzică, dacă nu de tot, măcar pentru cea modernă: rock, pop, house, trance, etc. Evitați filmele, cu precădere cele hollywoodiene. Necuratul se poate preface în înger de lumină pentru ochii noștri iar artele sunt haine cu care satana se îmbracă pentru a ne înșela. Muzica și filmul sunt pe primele locuri. Prea puțini dintre noi sunt cei care au mintea și sufletul pregătite suficient pentru a filtra răul din acestea și a nu-l lăsa să intre, astfel că ne expunem de bună voie spălării pe creier și uitării de Dumnezeu, fără a fi nevoie de MKULTRA sau alte asemenea orori. Nu că ele nu ar exista și nu s-ar practica dar prostia și slăbiciunea omului au ajuns, din păcate, la asemenea niveluri încât aproape că nici măcar nu mai e nevoie să-l ameninți… Își cere deja singur jugul și e cel mai fericit dacă-l primește.

Doamne, iartă-ne!

 

Nota saccsiv:

Cititi va rog si:

SIMBOLISM SATANIC la “American Music Awards” cu TAYLOR SWIFT in rol de regina

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim 500 milioane de locuitori pe Pamant si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL DIN DENVER – un loc DEMONIC. Picturi murale cu SACRIFICII DE COPII și SIMBOLURI APOCALIPTICE

Pe de alta parte, nici muzica clasica nu-i buna:

MUZICA CLASICA si MASONERIA

 

Reclame

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alexandru Boris Cosciug said, on noiembrie 4, 2018 at 8:56 pm

  Pe siteurile
  http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/scrisul-in-stiinta-in-arta-si-iar-in-stiinta?xg_source=activity
  şi
  http://negrupealb.ning.com/forum/topics/scrisul-in-stiinta-in-arta-si-iar-in-stiinta?xg_source=activity

  am publicat stadiul lucrării mele de doctorat, prin care mi-am propus să demonstrez genetic GENEZA, lucrare în care am menţionat că din 2013 omul a atins deja performanţa de a controla mintea umană prin inginerie genetică şi electronică, echivalentul DRACULUI PERFECT:
  – What is life? A 21st century perspective – On the 70th Anniversary of Schroedinger’s Lecture at Trinity College by J. Craig Venter [7.12.12] – Introduction by John Brockman – https://www.edge.org/conversation/j_craig_venter-what-is-life-a-21st-century-perspective/ (R2CS – ref. 6, Venter)
  – Custom Creatures? – San Francisco-based biotech wants to see its technology applied for inventing new organisms – By Kerry Grens | January 6, 2015 – http://www.the-scientist.com//?articles.view/articleNo/41848/title/Custom-Creatures-/ (R2CS – ref. 13, Grens)

  http://www.ipscell.com/2015/01/cambrian/ (PCS – ref. 1.20, Heinz)

  Apreciază

  • gheorghe said, on noiembrie 5, 2018 at 12:59 pm

   „… mi-am propus să demonstrez genetic GENEZA…”
   Genetica este descriptiva, nu este functionala – cel mai usor se vede din faptul ca din primii oameni s-a nascut un om care si-a omorat fratele… crezi ca a fost ceva „genetic”?.
   „Taina” [mai] inseamna ceva?
   Au incercat (si nu s-au potolit) altii sa „demonstreze” stiintfic afirmand ca „se poate”!…. au ajuns la „evolutionism” ca parere anti-crestina (si deci si anti-Geneza) facuta religie si la aberatiile matriarhatului si poligamiei…. altii prin fizica scoasa din imaginatie, falsa… a miliardelor de ani, bing-bang – alta religie, pseudo-stiinta… Sa mai zicceva si despre „creatorii” manipulatori genetic veniti de niciunde – Anunaki, extraterestri?? Minti ratacite.
   Cred ca desi poate fi un demers „consumator de timp: datorita eronatei prezumtie de validitate a metodei nu va avea finalitate stiintifica, nici duhovniceasca binefacatoare. Poate va iesi ceva conform neo-marxismului acualmente exacerbat, corect politic care nu poate fi decat anti-crestin, nu ma bucur sa exprim neincrederea in demersul tau.
   Daca tainele s-ar putea descoperi – cum cred adeptii teorii critice, a materialismului, rationalismului… omul s-ar face el dumnezeu, cum l-a ispitit Satana.
   Cei care cred ca „toate” se pot gasi si intelege de om cu mintea lui se arunca intr-o provocare facuta lui Dumnezeu care-l pierde – nici nu stie cu cine se „intrece”…

   Apreciat de 1 persoană

 2. r said, on noiembrie 4, 2018 at 8:59 pm

  Apreciază

 3. r said, on noiembrie 5, 2018 at 6:24 pm

  Chiar numele „ei”, Poppy, adică mac, nu cred că este întâmplător. Ce se face din mac? Opiul.

  Apreciază

 4. pamaio said, on noiembrie 5, 2018 at 9:27 pm

  https://playtech.ro/2018/prima-masina-motor-aburi/

  Apreciază

 5. eulescu said, on noiembrie 5, 2018 at 11:43 pm

  Apreciază

 6. mihay2016 said, on noiembrie 5, 2018 at 11:46 pm

  Se anunta de la anu vremuri grele cu internetu si cica Youtube ori va fi restrictionat la multe chestii ori va fi inchis
  Art 13 la youtube sal cititi

  Apreciază

 7. Ade said, on noiembrie 6, 2018 at 1:39 am

  E mult mai mult de atat…

  MK ultra bazat pe tortura si etc e expirat demult asta se aplica acum 50 de ani in urma… au trecut la stagiul urmator …

  Recomand videoclipul despre Inteligenta artificiala si CIP RFID – ii groaznic ce ne asteapta- nu mai exista scapare… o sa va schimbe gandirea viata totul.

  Si sunt mai mult ca sigur ca acest videoclip se refera la Neurolink – cip- A.I – singularity – transhumanism … nicidecum la vechiul MK ULTRA!

  Sacciv ar trebuii sa faci un articol legat de NEUROLINK – ELON MUSK- CIP – A.I. Block Chain – Singularity – toate intr`un singur post pentru ca sunt strans legate intre el …

  E sfarsitul… Suntem terminati… au roboti , camere , sateliti, Supravegheati non stop… nu te poti ascunde. si A.I care ii de 1000x mai destept ca omul…

  Doamne Iisuse Hristoase fiul Lui Dumnezeu dane putere si curaj caci suntem terminati.

  Apreciază

 8. SErgiu M said, on noiembrie 6, 2018 at 12:08 pm

  Draga de ea.. 😦 am urmărit interviuri cu ea, pe ani.. parcă e lipsită de libertate, in trecut in 2015 de exemplu, părea plină de viață energică, acum.. e ca un robot.. Acum in 2018, vorbește despre, ei dar nu menționează cine sunt ”ei”.. Reporterul(sau ce o fi) zice că ar vrea să-i cunoască pe acești ”ei”, ea zice că nu se poate, deoarece „lor” nu prea le plac oamenii..tot intreviul e halucinant dpdv psihologic(spiritual).. uitați aici

  Apreciază

 9. SErgiu M said, on noiembrie 6, 2018 at 12:20 pm

  Fraților, mie niciodată nu mi s-a părut mai evidentă o posesie demonică decât în ceea ce o privește pe această tânără.. Aș vrea s-o scot de acolo.. 😦

  Apreciază

 10. Croaţia luată cu asalt de 20.000 de imigranți înarmați care atacă frontiera pentru a pătrunde în Europa Centrală said, on noiembrie 6, 2018 at 1:17 pm

  De câteva zile la granița cu Croația, la numai 224 de kilometri de Austria, peste 20.000 de migranți speră să aibă o șansă de a pătrunde în Europa Centrală, declară oficialul Kronen Zeitung din Austria.

  Potrivit oficialului, aproape toți migranții „sunt înarmați” şi că „aproape toți au cuțite”. „Croații încearcă într-adevăr să se ocupe de acest lucru singuri. De asemenea, au plasat Forțele Speciale la frontieră „, spune expertul. În grup sunt puţine femei și copii, 95% bărbați, iar un polițist de frontieră a fost deja înjunghiat.

  „Majoritatea provin din Pakistan. Dar există mulți iranieni, algerieni și marocani. Scopul lor nu este Austria „, a adăugat oficialul. Potrivit acestuia, migranții doresc să meargă în Germania sau într-una din țările scandinave. „Majoritatea tinerilor au cărți de credit preplatite furnizate de Înalta Comisie a Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) și de Fondul Internațional de Urgență pentru Copii (UNICEF) al Organizației Națiunilor Unite”, adaugă oficialul.

  https://imgl.krone.at/scaled/1801388/v959d0d/630×356

  https://imgl.krone.at/scaled/1801390/v346821/630×356

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: