SACCSIV – blog ortodox

Au pasit oamenii pe Luna?

Posted in Apolo 11, ASELENIZARE, Luna, Neil Armstrong, SUA by saccsiv on iulie 21, 2023

Ni se spune ca pe data de 21 iulie 1969, Neil Armstrong și Edwin „Buzz” Aldrin au devenit primii oameni care au pășit vreodată pe Lună, în timp ce Collins orbita deasupra lor:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Apollo_11

Asa sa fi fost?

Cititi va rog:

In 2015 RUSIA cerea o ANCHETA INTERNATIONALA cu privire la ASELENIZAREA americana din 1969

45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pana acum?

Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite recent de astronautul Cernan pentru Discovery. DE CE?

Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo?

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ciprian said, on iulie 21, 2023 at 8:20 pm

    Principalul motiv pt care nu s-a ajuns pe luna e nivelul de radiații. Pt raze X se folosește un perete de plumb și nu e suficient. Nivelul de radiații în afara atmosferei e mult mai mare. Nu mai vb de alte probleme tehnice și logistice.

    Apreciază

    • San said, on iulie 21, 2023 at 9:45 pm

      De unde radiații, măi ?!Doar n-o fi Cerul și cei care-l locuiesc sursă de radiații…
      Vasile, io cre că ar fi folositor să mai reiei- fie și doar ca pingback uri-articole despre cum văd Creația Sf.Părinți, iudeii și cei care acceptă teoria Pământului plat….

      Apreciază

      • Ciprian said, on iulie 22, 2023 at 8:52 am

        Prima sursa e soarele. Care produce raze X radiații uv sa. E un reactor de fuziune nucleara cu metale grele în centru. Pe urma ai diverse alte stele comete sa corpuri cerești. Plus ca nu vad legătură cu teoria pământului plat. Aceasta încercare de discreditare e nereușită și de prost gust.

        Apreciază

      • mircea.v said, on iulie 23, 2023 at 8:47 am

        San,

        exista particule de foarte mare viteza care trec prin orice, ajung la om si rezulta distrugeri la nivel de ADN. E plin cosmosul de astfel de particule. Ele sant deviate de campul magnetic al pamantului, si asa rezulta aurorele boreale.
        Primele efectele care se observa sant distrugerile la nivel de neuroni -creier, rezulta Alzheimer, si pe parte de nerv optic-ochi, rezulta orbire. Sant date publicate in urma unor experimente in laborator pe soareci.

        Cand americanii au retras navetele spatiale, la ultima misiune au dus-o de la 500km la 1000km, cu toate scuturile de la hublouri puse, casti pe cap…, si in momentul ala au inceput sa „vada”/sa le apara pe retina tot felul de dare luminoase. Imediat au dat comanda sa coboare.

        Apreciază

  2. Duhul Capitanului said, on iulie 22, 2023 at 12:08 am

    V-am mai spus că luna este un condensator electrostatic de lumină rece.In interiorul ei este gaz.Ce este greu de înțeles?!De multe ori e transparenta și se vad prin ea apele cele de deasupra cupolei,primul cer cum îi spunem noi.De aceea și cerul este albastru.Cand apare ca având oarecare forme de relief pe ea nu este altceva decât harta pământului plat,deoarece luna,în anumite momente reflecta geografia pământului.Daca nu mă credeți, faceți o fotografie lunii când apar „continentele” pe ea și comparati-o cu hărțile vechi ale pământului plat de pe internet. Succes!

    Apreciază

    • Ciprian said, on iulie 22, 2023 at 8:54 am

      Cerul e albastru pentru ca ozonul și apa au nunta de culoarea turcoaz. Numai ca pt a vedea e nevoie de o cantitate mare de apa. Se poate vedea într-o piscina de ex.

      Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 22, 2023 at 11:11 pm

      Asa este perfect adevarat si precis ceea ce sustii. Subscriu.

      Apreciază

  3. P.M. said, on iulie 22, 2023 at 7:29 am

    Este unul dintre lucrurile interzise de către Ta tăl Ceresc;mai sunt călătoria în timp, teleportarea, nemurirea trupească, transformarea din bărbat în femeie și invers și alte asemenea chestii la care oamenii nebuni visează și susțin că se întâmplă sau se vor întâmpla.

    Apreciază

  4. vaivoua said, on iulie 22, 2023 at 11:02 am

    au pasit pe Luna Park

    Apreciază

  5. Florin said, on iulie 22, 2023 at 11:36 am

    Daca omul a ajuns pe luna inseamna ca sun false citatele din biblie despre TARIA CERULUI.

    16. A făcut Dumnezeu cei doi luminători mari: luminătorul cel mai mare pentru cârmuirea zilei şi luminătorul cel mai mic pentru cârmuirea nopţii, şi stelele.
    17. Şi le-a pus Dumnezeu pe TARIA CERULUI, ca să lumineze pământul.

    Apreciază

  6. San said, on iulie 22, 2023 at 3:11 pm

    Nu, niciodată….ca să răspund întrebării din titlul articolului !

    Apreciază

  7. abc said, on iulie 22, 2023 at 3:12 pm

    – Au pasit oamenii pe Luna?
    – Nu.
    – Nu a pasit nimeni niciodata pe Luna. Si nici nu va pasi.

    Un inginer NASA recunoaşte clar că astronauţii încă n-au putut trece de centura de radiaţii Van Allen din jurul Pământului! Ce altă dovadă mai clară vreţi pentru a arăta că omul nu a ajuns pe Lună niciodată!?

    De pe siteul lovendal.ro
    Nu-i el un site tocmai prtodox, mai mult spre … sa-i zicem mistere, dar acest articol merita citit

    * Numele meu e Kelly Smith şi sunt inginer NASA, lucrând pentru ghidarea navigaţiei la nava Orion. Aceasta este o navă de generaţie viitoare a lui NASA. Ea îi va conduce pe astronauţi departe în spaţiul cosmic, acolo unde n-am ajuns niciodată, către vreun asteroid şi chiar pe Marte. Pentru aceste misiuni, Orion trebuie să fie o navă spaţială puternică: să meargă cu viteze mari, să facă faţă temperaturilor extreme şi radiaţiilor extreme.

    Aşadar, reţineţi: radiaţii extreme!

    * Înainte să-i trimitem pe astronauţi în spaţiu, trebuie să testăm toate sistemele. Şi avem o singură posibilitate de a face asta: zburând în spaţiu. Pentru primul zbor al lui Orion, nu vor fi astronauţi la bord. Nava este încărcată cu senzori pentru a înregistra şi a măsura toate aspectele, în toate detaliile.

    Curios… nu existau deja toate datele de la misiunile Apollo din anii 60-70, în care astronauţii s-ar fi avântat departe în spaţiul cosmic?

    * Nava Orion trebuie să treacă prin Centura Van Allen, o zonă cu radiaţii periculoase.

    Radiaţii periculoase peste care astronauţii din 1969 au trecut fără probleme, nu?:D

    * Normal, trebuie să trecem prin această zonă de două ori, o dată dus şi o dată întors. Dar Orion are protecţie, scuturi care vor fi puse la testare atunci când vor trece prin zona de radiaţii.

    N-au putut să folosească aceeaşi tehnologie ca în misiunile Apollo; aceleaşi scuturi în 1969 au funcţionat, nu? De ce mai trebuie testate din nou, mai ales că au avut succes…

    * Senzorii de la bord vor înregistra date despre radiaţii pe care oamenii de ştiinţă le vor studia.

    De ce mai trebuie studiate? Nu au fost ele studiate suficient în anii 60-70, atunci când NASA susţine că a trecut de centura Van Allen? Şi acum urmează afirmaţia bombă a inginerului NASA:

    * Trebuie să rezolvăm aceste provocări înainte de a trimite oamenii prin această regiune spaţială.

    CE!?? Nu-mi vine să cred ce-aud! De ce este o problemă trecerea oamenilor prin radiaţiile Van Allen, atâta timp cât această problemă a fost deja rezolvată cu succes acum aproape 50 de ani!? De ce mai constituie o provocare acest lucru, când oamenii au ajuns pe Lună încă din 1969, trecând prin centura Van Allen? Aici, inginerul NASA se dă de gol şi recunoaşte că în 1969, oamenii n-au trecut de centură şi, deci, n-au ajuns pe Lună. Abia în zilele noastre, se încearcă a se găsi şi a se testa o modalitate de a trece dincolo de centura Van Allen. Tot ceea ce ni s-a vândut până acum n-au fost decât simple gogoşi…

    P.S. Se pare vă videoclipul YouTube de care vorbeam în articol nu mai există la ora actuală! Ori a fost şters de proprietar, ori de către platforma YouTube.

    https://www.lovendal.ro/wp52/un-inginer-nasa-recunoaste-clar-ca-astronautii-inca-n-au-putut-trece-de-centura-de-radiatii-van-allen-din-jurul-pamantului-ce-alta-dovada-mai-clara-vreti-pentru-a-arata-ca-omul-nu-a-ajuns-pe-luna-nic/

    Apreciază

  8. abc said, on iulie 22, 2023 at 3:14 pm

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.