SACCSIV – blog ortodox

Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo?

Posted in Luna by saccsiv on octombrie 29, 2013

   Iata ce putem citi in articolul Astronaut Leonov Kubrick filmed parts of Apollo moon landings???:

Alexey Leonov: A contrafăcut Kubrick filmul cu imagini de pe Apollo 11?

În 1975 Leonov a făcut un comentariu cu privire la Hollywood în timpul unei conferințe de presă în Statele Unite ale Americii. Leonov, unul dintre astronauții care au fost selectaţi pentru zborul Apollo-Soyuz, a făcut următorul comentariu către astronautul NASA Stafford, care stătea lângă el, „În Statele Unite doresc să vizitez Hollywood …. pentru că vreau să fiu star de cinema … nu, nu vreau …. Tom Stafford vrea. „.

Clipul complet poate fi văzut şi download-at la https://archive.org/details/gov.archives.arc.1154974

Veţi găsi comentariul lui Leonov la min. 8:15.

Leonov, astronautul rus, primul om care a păşit în spațiu, spune că americanii au aterizat pe Lună, dar că Kubrick a realizat bucăţi din filmul cu aterizarea pe lună a lui Apollo, pe Pământ. Acest lucru reflectă declarația făcută de regretatul dl Teague în timpul unui interviu dat la Infowars Nightly News, în care el afirmă, de asemenea, că materialul filmat şi fotografiat a fost, probabil, falsificat. Leonov a făcut această declarație în timpul unui interviu dat către RT în 2009. De ani de zile oamenii au investigat materialul filmat şi fotografiat de către echipajul de pe Apollo şi au descoperit tot felul de anomalii. Despre ce vorbea Leonov? A cerut NASA lui Kubrick să falsifice unele imagini? La ce imagini se referă Leonov şi care e reacţia celor de la NASA? (transcriere plus link-ul de la site-ul RT le găsiţi sub acest articol).

La min. 2.55. Leonov face o declaraţie relevantă în timpul interviului acordat site-ului RT.

Leonov spune din nou că Kubrick a cosmetizat părți din filmul de pe Apollo 11 cu aterizările pe lună. Porniți setările video pentru traduceri în limba engleză. De ce, atunci când se spune ceva ce nu susține povestea oficială NASA, acest lucru este ignorat? Leonov este sigur că restul poveştii de pe Apollo este real, el  sustine că Kubrick a prelucrat câteva fotografii cu aterizarea pe lună doar ca să arate mai frumos? Este acesta motivul pentru care NASA a șters de pe Apollo 11  casetele cu aterizarea pe lună?

Scriptul  interviului din 2009, plus link-ul de la site-ul RT,

RT:

SUA este de multe ori acuzată de faptul că americanii n-au ajuns pe Lună şi că au falsificat imaginile de acolo. Ce crezi despre asta?

AL:

Asta este ignoranță, ignoranță totală din partea celor care spun așa. Acești oameni nu știu nimic despre tehnologie. Sau caută doar popularitate. Doar două țări nu au monitorizat orbita Lunii și aselenizarea pe ea. S-a petrecut în timpul Războiului Rece. Au existat sisteme, monitorizarea avioanelor precum și rachete. Radarele noastre au monitorizat totul. Nu am avut un centru de control al misiunii. A existat o bază militară de comunicare cu spaţiul în Moscova. Americanii au anunțat începerea misiunii Saturn-5 cu Frank Borman în calitate de comandant. Am observat decolarea rachetei, americanii transmiteau fără întrerupere în întreaga lume, și doar două țări nu au privit – Uniunea Sovietică și China. Doar din prostie. Am văzut toate cele patru ajustări. Sistemele noastre au înregistrat cum un meteorit uriaș a venit de la sud, și a aterizat.

Un fapt interesant: Frank Borman a venit aici la ceva timp după zbor. Mulțimile au înconjurat hotelul lui in fiecare zi. Guvernul a organizat o recepție mare pentru el, a fost o conferință de presă. Poporul nostru l-a salutat pe Frank Borman la fel cum l-a salutat şi pe Gagarin. A fost bucurie pură!

Am fi putut orbita in jurul Lunii înainte de Frank Borman. Toate testele mergeau bine. Ni s-a cerut să mergem la L-6. „Nu, hai să facem mai multe teste.” Korolev a murit, și Vasili Mișin a preluat comanda. El a fost un inginer excelent, dar  nu a avut aptitudinile puternice de lider ale lui Korolev.

Inginerilor noștri nu le place riscul. Deci, au lansat a şasea navă fără echipaj, care a aterizat la 600 de metri distanță de lansare. Precizie, toate sistemele au lucrat perfect, dar a fost fără echipaj uman. Acesta a fost cel mai dureros lucru. Am avut toate șansele de a ne plasa pe orbita Lunii înainte ca Frank Borman s-o facă. În ceea ce privește aterizarea, mergea … Trebuia să orbităm în jurul Lunii de trei ori și apoi să alegem doi membri ai echipajului. Americanii au planificat să coboare două persoane pe sol, noi am planificat una.

Am fost comandantul echipajului din voiajul destinat să meargă pe Lună și m-am ocupat  de antrenarea echipei. Am avut trei echipaje în echipă cu totul. Deci, atunci când americanii au anunțat misiunea lor, ne-am adunat în această bază militară. Am stat acolo, ținând degetele încrucișate. Le-am dorit tot norocul din lume băieţilor. Noi personal îi cunoşteam și ne cunoşteau şi ei. Radarele au monitorizat întregul proces. Când nava a aterizat, camerele lor externe au început să arate împrejurimile. Am văzut totul. Apoi, trapa s-a deschis, următoarea cameră a pornit (ei chiar au crezut că se vede peste tot). Armstrong a coborât scările. Ultima treaptă a fost la aproximativ 50 cm deasupra suprafeței Lunii. Îşi mișca cu grijă piciorul. Noi toți am înghețat, așteptând să vedem ce se va întâmpla în continuare. El a sărit de pe treaptă, apoi s-a întors și a început să meargă. El avea o antenă care transmitea  totul  pe Pământ, am văzut tot ceea ce au făcut acolo.

Întrebarea despre vântul de pe Lună: Există o copie a acelui steag american în muzeu. Steagul a fost scos din husă și desfășurat. Și în această desfășurare, părea ca şi cum steagul era mişcat de vânt.

Zvonurile au început atunci când soția lui Stanley Kubrik a comentat cu privire la munca soțului ei. Ea a spus că era foarte dificil să se facă pe lună filmul despre aselenizarea americanilor. Ei bine, este de înțeles. Există două nave rămase pe Pământ. Una este de la Muzeul Smithsonian. Nu este permis să se facă fotografii acolo, pentru că afişajele  sunt extrem de valoroase. Și al doilea vas, copia exactă, este  la Hollywood. Deci, el a făcut o parte din fotografii acolo,  cele cu debarcarea şi cu deschiderea  trapei. Pentru că altfel telespectatorii nu ar fi vizionat imaginea de ansamblu. Deci așa a început zvonul cu privire la falsificarea imaginilor cu aselenizarea. Doi oameni chiar au executat o pedeapsă cu  închisoarea pentru mărturie mincinoasă.

Când povestea a ajuns la jurnaliștii noștri, ei au început să  răspândească tot felul de prostii . Au fost doi idioți care prezentau imagini ale Pământului, filmate de pe Lună . Ei au declarat că sunt specialiști în optică , și că aparent că este imposibil să se captureze astfel o imagine detaliată a globului , cu toate continentele și chiar cu fluviile . Lucru amuzant este că noi înșine am făcut această fotografie la bordul navelor noastre fără pilot , folosind camera produsă de către unul dintre laboratoarele de optică ale Moscovei . Am făcut asta ! Cum îndrăznesc ei să spună lucruri de genul ăsta! Și am avut două aeronave fără pilot timp de nouă luni acolo . Există atâta ignoranţă să se spună că americanii nu au fost niciodată acolo , în acelaşi timp noi controlând vehiculele noastre de pe Pamant . Este pur și simplu nepoliticos . Dar este chiar şi mai nepoliticos faptul că doar două țări nu au urmărit misiunea – China și Uniunea Sovietică , ambele țări comuniste . Acesta este doar un nonsens idiot , au furat propriilor popoare privilegiul de a trăi  această experiență . Este ca și cum , dacă nu l-am aratat ,  înseamnă că nu s-a întâmplat niciodată . Ca o pisică care se furișează în undeva, cu ochii închiși , gândindu-se că este invizibilă . A fost o greşeală din partea unei ţări atât de mari, să facă aşa ceva.

Link RT:

http://rt.com/news/i-armstrong-bouncing-moon/

Comentariu saccsiv:

   Omul e foarte convins ca teoretic un echipaj uman poate ajunge pe Luna. E si firesc pana la urma, doar ani de zile s-a pregatit pentru asta. De ce n-a ajuns insa si el cu oamenii sai?

Este de asemenea foarte sigur ca acei cosmonauti chiar au pasit pe Luna si argumenteaza ca ei au urmarit racheta americana. Problema scepticilor este insa cu totul alta: ei nu neaga ca ceva n-ar fi ajuns pe Luna, ci ca un echipaj uman ar fi fost in acel ceva.

Alexey Leonov admite totusi ca cel putin o parte dintre filmari au fost facute de fapt pe Pamant. Nu admite insa ca totul ar fi putut fi o mare inselaciune de natura sa faca umanitatea sa creada ca un echipaj uman chiar a transmis de pe Luna. El considera ca s-a apelat la Kubrick doar pentru a avea omenirea un spectacol de calitate. Atunci de ce nu putem admite ca totul a fost facut pe Pamant iar pe Luna n-a ajuns decat o nava fara echipaj uman?

Cititi va rog si:

Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite recent de astronautul Cernan pentru Discovery. DE CE?

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

Cat despre evreul Stanley Kubrick, citit va rog si:

VIDEO: “Eyes Wide Shut” (CU OCHII LARG INCHISI) – secventa ritualului

 

Tagged with: , ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Graiul Ortodox said, on octombrie 29, 2013 at 2:31 pm

    Despre Roșia Montană și proprietațile românilor – Riscăm să ajugem sub ocupație străină.

    Sfinții Marturisitori Ardeleni

    Luni 21 octombrie

    Predică rostită în Catedrala Mitropolitană din Cluj de către Exarhul Mânăstirilor din Arhiepiscopia Clujului, Arhimandritul Dumitru Cobzaru

    “La Roșia Montana se dărâmă și biserici, se strămută nu numai viii… se strămută și morții… din cimitire… Riscăm să fim contaminați din punct de vedere ecologic dar și să ne pierdem identitatea națională și creștină. Riscăm să ajugem sub ocupație străină așa cum am fost o mie de ani. Pentru că pământurile nu ne aparțin”

    Ascultați cu atenție acest cuvânt de invățătură…

    http://graiulortodox.wordpress.com/2013/10/28/despre-roasia-montana-si-proprietatile-romanilor-riscam-sa-ajugem-sub-ocupatie-straina-de-arhimandritul-dumitru-cobzaru/

    Apreciază

  2. costea said, on octombrie 29, 2013 at 10:42 pm

    Auzi la el … a filmat Kubrick cateva imagini pe pamant ca sa para mai frumoase. De ce ar fi facut asa ceva? Avea vre-un rost? Transmisiunea „de pe Luna” a fost continua nu? Cand si cum au inserat americanii imaginile filmate pe Pamant fara ca nimeni sa nu-si dea seama? Filmarile de pe Pamant trebuiau facute intr-un loc cu un peisaj identic cu cel de pe Luna ; de unde au stiut sa aleaga un asemenea loc inainte sa fi fost vreodata pe Luna ? Rusul pretinde ca „a vazut tot” ce faceau americanii pe Luna; pai nu cumva Rusia se afla la ora aia pe partea opusa a Pamantului, fara contact vizual cu Luna? Din cate am citit nici un radioamator nu a reusit ca receptioneze vreun semnal de la misiunea Apollo.Numai minciuni. Rusii si americanii mint si unii si altii la fel de mult in privinta spatiului cosmic.

    Apreciază

  3. tataia said, on octombrie 30, 2013 at 10:56 pm

    Eu am adus in discutie acest subiect.mai demult…chiar si o decodificare a unuia din filmele marelui maestru Kubrick, „The Shining”, un clasic al genului Horror sustine ca in acest film marele regizor a introdus diverse indicii care sa ne dea de inteles ca el a regizat toata farsa cu aselenizare.

    Va rog sa urmariti in intregime urmatorul clip, tin sa mentionez ca NU ESTE vorba despre filmul in sine ci este o analiza a acestuia!

    Apreciază

  4. discerne said, on octombrie 31, 2013 at 7:25 pm

    va invit sa vedeti filmul Room 237, acolo se demonstreaza clar cum insusi Kubrick a marturisit in The Shining ca el a filmat farsa de pe luna http://www.imdb.com/title/tt2085910/

    Apreciază

  5. AwE130 said, on noiembrie 7, 2013 at 12:47 pm

    My god lead us the way.

    Apreciază

  6. AwE130 said, on noiembrie 17, 2013 at 3:57 pm

    Dear friends here is 100% proof Apollo 11 images are altered on the NASA website. http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/163

    Apreciază

  7. […] Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo? […]

    Apreciază

  8. […] Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo? […]

    Apreciază

  9. […] Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo? […]

    Apreciază

  10. […] Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo? […]

    Apreciază

  11. […] Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.