SACCSIV – blog ortodox

In 2015 RUSIA cerea o ANCHETA INTERNATIONALA cu privire la ASELENIZAREA americana din 1969

Posted in ASELENIZARE, Luna, RUSIA, SUA by saccsiv on septembrie 11, 2022

In 2015, intr-o serie de acuzatii abia voalate, Vladimir Markin punea sub semnul intrebarii aselenizarile americane, subliniind ca este necesara atat anchetarea disparitiei unor secvente filmate la contactul Apollo cu Luna in 1969, cat si testarea „validitatii” celor 400 de kilograme de roca lunara colectata de misiuni americane ulterioare.
„Nu, noi nu sustinem ca ei nu au zburat (pana la Luna) si ca doar au inregistrat un film. Insa toate aceste artefacte stiintifice – sau poate culturale – fac parte din mostenirea umanitatii, iar disparitia lor fara urma este pierderea noastra comuna. O investigatie va arata (ce s-a intamplat)”, scrie Markin.
NASA a admis in 2009 ca a sters inregistrarea aselenizarii din motive bugetare, dar ca aceasta a fost refacuta, ulterior, cu ajutorul inregistrarilor de televiziune.

Cititi va rog mai multe la:

RUSIA cere o ANCHETA INTERNATIONALA cu privire la ASELENIZAREA americana din 1969

Ce s-a intamplat mai departe, nu stiu.

Cititi va rog si:

Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo?

Nu stiu ce au mai zis sau zic actualmente alti rusi importanti.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on septembrie 11, 2022 at 3:52 pm

    Cine v-a spus că doar bateriile se pot reîncărca?

    FDA din SUA (Food and Drug Administration) informează cetățenii că de acum își vor putea reîncărca imunitatea cu o doză de rapel COVID19 actualizată!

    Apreciază

  2. Tataia said, on septembrie 11, 2022 at 4:14 pm

    Nu doar aselenizarea americana ar trebui anchetata ci si misiunile spatiale sovietice deoarece si unele si altele sint la fel de false. Nu mai vorbim de programul spatial chinezesc care s-a desfasurat de curind (fara echipaj uman la bord) dar despre care nimeni nu vorbeste nimic deoarece daca te uiti la imagini se vede ca sint un CGI infect.

    Apreciază

  3. GABI said, on septembrie 11, 2022 at 4:16 pm

    Pute de trazneste a minciuna !!! unii, CICA, fac eforturi sa ajunga pe Luna… si sa filmeze, iar altii…, CICA, sterg filmarea pe motiv … bugetar ?!?? Costa prea mult ca sa tina rola intr-o arhiva ??? (intrebarea mea nu cauta raspuns, subliniaza doar bazaconia explicatiei lor…). Se arhiveaza toate prostiile de filmari , pana si banalele desene animate.. si nu se pastreaza asa zis filmari de pe alta…planeta ???? Bineinteles ca nu se pastreaza, daca nici nu au existat decat, cel mult, in studiouri de filmare. !!!
    CICA, pentru a putea pune piciorul pe Luna si a se deplasa, Armstrong sustinea ca mișcarea în câmpul gravitațional al Lunii, ar fi fost de… șase ori mai slaba ca a Pământului. Si ni se arata cum sareau ei, precum cangurii, trebuind sa-si ataseze greutati pt a nu incepe sa pluteasca…. Pai sa luam definitia impoonderabilitatii… data de acesti cunoscatori: “..Imponderabilitatea este starea de gravitație nulă ce apare la depășirea atmosferei Pământului de către un corp, de regulă o rachetă spațială sau orice acțiune care are ca scop reducerea/anularea forței gravitaționale a Terrei. NASA utilizează pentru simularea imponderabilității o incintă ermetică care se umple cu apă și, astfel apare o oarecare stare de gravitație mult redusă, SIMILARA GRAVITATIEI LUNII etc.”
    Atunci vin cu o alta intrebare : de ce partea de jos a steagului exceptand cele doua laturi ferme care-l susineau ,nu era ridicata, in tendinta fireasca de plutire pe care ar fi avut-o un banal… material textil, incomparabil mai usor decat corpul uman.. ??? !!.. Ca sa nu mai vorbim ca pana si copiii s-au intrebat de ce au putut ajunge oamenii pe luna in 1969 si… (culmea !!!) pana in zilele noastre, cu tehnica atat de avansata, nu mai reuseste nimeni s-o faca ??? SIMPLU – PENTRU CA RELMENTE OMUL NU A AJUNS SA PASEASCA PE LUNA !!!

    Apreciat de 2 persoane

    • Tataia said, on septembrie 11, 2022 at 9:30 pm

      Vezi ca le incurci….imponderabilitatea nu apare cind racheta iese din atmosfera…ci apare cind un corp (in cazul exemplului tau racheta) este in cadere libera catre pamint. Sau ca sa iti explic cu exemple si mai banale, daca se rupe cablul liftului tu te vei afla in imponderabilitate si vei incepe sa plutesti prin lift. Desigur pina te ve izbi si tu si liftul de sol. Cum se explica asta? Nu e mare explicatie de dat…sa ne imaginam un lift din acela transparent intr-o cladire din aceea transparenta. Ce vede un observator aflat pe sol? Ca si persoana si liftul cad deodata cu aceeasi viteza, este doar o intimplare ca unul se afla in interiorul celuilalt. Daca erau unul linga altul nu se schimba nimic. Problema cu imponderabilitatea liftului e ca e de scurta durata. Pentru a simula imponderabilitati de mai lunga durata NASA foloseste avioane care coboara in picaj (zero G planes), nu piscine cu apa.

      Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 12, 2022 at 3:02 pm

        Tataia

        Ai dreptate. Chiar ei explica faptul ca imponderabilitatea de pe statia minune ce se invarte in jurul Pamantului este datorata unei caderi continue:
        https://ro.frwiki.wiki/wiki/Impesanteur

        Apreciază

      • GABI said, on septembrie 12, 2022 at 5:55 pm

        Vezi ca nu ma incurc. Nu eu am dat definitia imponderabilitatii, ci am citat-o tot din sursele lor… Practic, oricum o dai, li se poate dovedi minciuna chiar pe baza propriilor lor argumente . Lucru pe care l-am si subliniat. Tine cont si de acel CICA, scris cu majuscule, mai, tataia, mai… si de tot restul textului.
        Nu va opreste nimeni sa veniti cu argumente stiintifice solide care sa le rastoarne si sa le vadeasca minciunile. Eu nu ma opun, ba chiar ma bucur. Sunt bine venite. Fiecare cu darul lui.. unul cu fizica, altul cu bio-fizica, altul cu … limba romana si nuantele ei…, altul cu articolul.. etc.. Si asa facem o echipa.. Scopul e unul singur : Adevarul sa fie reliefat !!!! Doamne, ajuta !

        Apreciază

    • Duhul Capitanului said, on septembrie 11, 2022 at 10:08 pm

      În primul rand,luna și soarele nu sunt sfere,ci discuri.Sunt niște acumulatori de energie,luna,Alba,adică lumină rece,iar soarele galbena,adică lumină caldă. De aici,și minciuna cu fața nevăzută a lunii,care,de fapt,nu există, luna fiind orientată mereu la fel către pământ. Soarele și luna joacă rolul unor condensatori. Nu știm exact natura fizica a soarelui și a lunii,Biblia nu ne spune acest lucru.Pot fi corpuri solide,lichide,gazoase,sau de altă natură. Normal că nu se poate „aseleniza”…

      Apreciază

  4. pamaio said, on septembrie 11, 2022 at 6:53 pm

    Apreciat de 1 persoană

    • Avram Iancu said, on septembrie 11, 2022 at 8:53 pm

      ce e asta frate, pare un ritual in padure printre niste stanci ciudate cu aia care sufla in coarne de berbec ?!?!

      Apreciază

  5. Geo said, on septembrie 11, 2022 at 10:06 pm

    http://www.stiridecluj.ro/politic/premierul-nicolae-ciuca-huiduit-puternic-la-tebea-tradatorii-tradatorii-video

    E si normal…ce sa caute la mormântul Sfânt al Iancului, un plagiator analfabet si unul care doarme pe bancheta din spate…slugile unui strain de Neam si Tara..

    Apreciază

  6. Geo said, on septembrie 11, 2022 at 10:14 pm

    https://inpolitics.ro/avram-iancu-omagiat-de-iohannis-cu-citate-despre-sua-nato-si-ucraina_1836693736.html

    Ia uite…Iamcu fix da’ fix pentru tampeniile debitate de johann a luptat…

    Apreciază

  7. abc said, on septembrie 12, 2022 at 12:19 pm

    Un inginer NASA recunoaşte clar că astronauţii încă n-au putut trece de centura de radiaţii Van Allen din jurul Pământului! Ce altă dovadă mai clară vreţi pentru a arăta că omul nu a ajuns pe Lună niciodată!?

    * Numele meu e Kelly Smith şi sunt inginer NASA, lucrând pentru ghidarea navigaţiei la nava Orion. Aceasta este o navă de generaţie viitoare a lui NASA. Ea îi va conduce pe astronauţi departe în spaţiul cosmic, acolo unde n-am ajuns niciodată, către vreun asteroid şi chiar pe Marte. Pentru aceste misiuni, Orion trebuie să fie o navă spaţială puternică: să meargă cu viteze mari, să facă faţă temperaturilor extreme şi radiaţiilor extreme.
    * Înainte să-i trimitem pe astronauţi în spaţiu, trebuie să testăm toate sistemele. Şi avem o singură posibilitate de a face asta: zburând în spaţiu. Pentru primul zbor al lui Orion, nu vor fi astronauţi la bord. Nava este încărcată cu senzori pentru a înregistra şi a măsura toate aspectele, în toate detaliile.
    * Nava Orion trebuie să treacă prin Centura Van Allen, o zonă cu radiaţii periculoase.
    Normal, trebuie să trecem prin această zonă de două ori, o dată dus şi o dată întors. Dar Orion are protecţie, scuturi care vor fi puse la testare atunci când vor trece prin zona de radiaţii.
    * Senzorii de la bord vor înregistra date despre radiaţii pe care oamenii de ştiinţă le vor studia.
    * Trebuie să rezolvăm aceste provocări înainte de a trimite oamenii prin această regiune spaţială.
    https://www.lovendal.ro/wp52/un-inginer-nasa-recunoaste-clar-ca-astronautii-inca-n-au-putut-trece-de-centura-de-radiatii-van-allen-din-jurul-pamantului-ce-alta-dovada-mai-clara-vreti-pentru-a-arata-ca-omul-nu-a-ajuns-pe-luna-nic/

    Să mai aducem aminte că într-un interviu acordat de şeful NASA, Dan Godlin, în 1994, jurnalistei de televiziune Sheena McDonald, acesta a recunoscut faptul că omenirea nu se poate aventura în spaţiu mai mult de 400 de kilometri, până nu se va găsi o modalitate de a traversa centura de radiaţii mortale van Allen. Săracul şef NASA uitase că în urmă cu vreo 25 de ani, Agenţia Spaţială Americană trimisese deja 27 astronauţi, dincolo de această centură, până pe Lună (aflată la circa 400.000 de kilometri distanţă). A fost prins cu mâţa-n sac!
    https://www.lovendal.ro/wp52/nasa-omenirea-nu-se-poate-aventura-in-spatiu-datorita-centurii-van-allen-cum-dracu-am-ajuns-atunci-pe-luna/

    Apreciază

    • Pim said, on iulie 21, 2023 at 9:23 pm

      Mai abc,ai preluat-si tuo marota a sistemului nasaios, cum ca Luna ar fi la pa’sute da mii de kile de Pământ?!
      Vezi ca saccsiv are mai multe materiale în istoricul blogului, unde se prezintă alte idei despre Luminatori(luminarii) și Pământ decât cele din propaganda satan ista globalista.Dac ai făcut traducere de articol când ai dat cifra,ar fi bine sa spui…sa nu produci nici măcar confuzie.Cu drag,

      Apreciază

  8. Toma Necredinciosul said, on septembrie 12, 2022 at 1:39 pm

    Ce pot sa zică, că toată cursa spatiala a fost o minciuna de la cap la coadă? Nu exista spațiu cosmic si tot ce a învățat lumea din fragedă pruncie dupa WW2 este o minciună. Încă de cand au apărut „Universal Studios” au avut globul că siglă la inceputul fiecarui film. Din 1900 sub o forma sau alta oamenii au fost înșelați cu globul cu mult inainte de apariția Nasa si a primelor fabricații video. Practic intai a venit minciuna si apoi dovada. Dovada încă de cand au tot publicat-o scârțâie din toate incheieturile si e răsdovedita ca fiind o fabricatie modesta dupa standardele tehnologice actuale. Lumea chiar crede in aselenizari si sateliți si stații spațiale că doar văd la TV filmulețe. Păcat că nu și înțeleg ce văd la tembelizor. Toti astronăucii americani au inelele masonice in poze pe degete (aia de au ajuns pe luna) si deasemeni toti care povestesc de pământul globular până la 1950 in tablouri sunt pictați ori cu sextantul, compasul sau G-ul masonic la îndemână. Toti care susțin că spațiul cosmic există sunt toți din aceași mamă: chinezi, americani, ruși si cine se mai preface. La chinezi deja este penibil din imaginile pe care le fac publice in ce hal de ieftin falsifica trucajele video. Macar la ăilalți sunt facute de niste profesioniști in arta cinematografica și experți in editare foto video. Măcar sa ne mintă frumos ca uite ce frumos a iesit filmul artistic „Marțianul”….

    Apreciază

  9. […] In 2015 RUSIA cerea o ANCHETA INTERNATIONALA cu privire la ASELENIZAREA americana din 1969 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.