SACCSIV – blog ortodox

Nigeria va combina cardul bancar cu cardul electronic național de identitate

Posted in BANCI, BANI, CARD ELECTRONIC DE IDENTITATE, MasterCard, NIGERIA by saccsiv on mai 28, 2023

Biometric Update: Nigeria to combine bank cards with national ID

Nigeria va combina cardul bancar cu cardul electronic național de identitate

De Joel R. McConvey, 25 Mai 2023, Biometric Update

Activitatea bancară și identitatea converg în Nigeria, unde guvernul a cerut băncilor comerciale să înceapă să emită carduri de debit care pot servi, de asemenea, drept document național de identitate.

După cum a relatat The Cable Nigeria, măsura a fost luată în urma unui memorandum al Comisiei Naționale de Gestionare a Identității (NIMC) prin care băncile au primit permisiunea de a furniza carduri bancare care sunt și carduri electronice naționale de identitate. Aprobarea din partea Consiliul Executiv Federal și încheierea unui parteneriat cu Banca Centrală a Nigeriei (CBN) au oficializat procesul.

Ministrul nigerian al comunicațiilor și al economiei digitale, Isa Pantami, a declarat că această schimbare este un răspuns la creșterea cererii de cărți electronice de identitate. Încă din 2007, este obligatoriu ca cetățenii nigerieni să aibă un număr național de identitate. Cărțile de identitate fizice sunt opționale, iar o carte de identitate digitală pe telefoanele tip smart este disponibilă prin intermediul unei aplicații. Însă Pantamia a spus că, în special în comunitățile rurale, oamenii preferă cărțile electronice de identitate fizice.

„Pentru a face lucrurile mai ușoare, NIMC a încheiat un parteneriat cu CBN, astfel încât cetățenii care sunt interesați să aibă un card electronic de identitate fizic, îl pot obține cu ușurință la băncile relevante”, a declarat Pantania, în timpul unui briefing de presă. „Banca este autorizată să tipărească un card electronic de identitate în combinație cu un card bancar Mastercard sau Visa. Astfel că atunci când solicitați un card la banca dumneavoastră, puteți cere ‘ca acest card să servească în mai multe scopuri, cum ar fi card bancar dar și carte electronică de identitate națională’.”

Programul nu implică costuri suplimentare pentru solicitanți și este însoțit de un acord comun de confidențialitate pentru a păstra confidențialitatea și siguranța datelor clienților.

În tandem cu anunțul privind cardul bancar, Pantami a confirmat faptul că acest lucru a fost aprobat de către Consiliul Executiv Federal, care a fost de acord, de asemenea, și cu o propunere privind un sistem automatizat de unificare a numerelor naționale de identitate cu cartelele SIM individuale. Această propunere din urmă a provocat controverse în trecut, toate încercările anterioare au eșuat.

La fel ca și alte câteva națiuni africane, Nigeria a cunoscut schimbări rapide și uneori bulversante în spațiul de identificare și autentificare personală și națională. La începutul acestei luni, Banca Centrală a Nigeriei a anunțat că toate conturile bancare care nu sunt legate de un număr biometric electronic de verificare bancară (BVN) vor fi închise în termen de 30 de zile.

 

Comentariu saccsiv:

Lucrurile sunt legate intre ele. La sfarsitul anului trecut:

Nigeria a limitat retragerile de numerar, ca parte a unui proces agresiv de trecere la un sistem monetar exclusiv digital

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on mai 28, 2023 at 1:35 pm

    Abolirea numerarului – sfârșitul libertății!

    Ceea ce este previzibil și întruchipat în romanul „1984” al lui Orwell și redat apoi în reprezentari cinematografice de science fiction pe care le vedem în zilele noastre va deveni realitate.
    În prezent, în multe țări din lumea a treia și nu numai, se planifică eliminarea completă a numerarului și implantarea microcipurilor, care se propagă ca fiind benefică pentru uz medical, pentru securitate la toate nivelurile și pentru confortul zilnic.
    În definiția puterii se află utilizarea microciparii pentru și încercarea satanică de a interconecta creierul cu computerele electronice.
    Cel mai neplăcut lucru este pervertirea conștiinței multora dintre semenii noștri care acceptă în mod voluntar „cipuirea” din motive diverse.
    Numerarul, care, potrivit lui Dostoievski, este „libertatea exprimata în monede cash” este incriminat de Noua Ordine Mondială ca fiind pretext de terorism, evaziune fiscală, trafic de droguri etc.
    Sub acest pretextul FMI intenționează să elimine cash-ul și propune, printre altele, țărilor:
    a) eliminarea bacnotelor cu valoare nominală ridicată,
    b) plafoane și alte restricții privind tranzacțiile cu numerar
    c) stimulente economice pentru extinderea utilizării tranzactiilor electronice și
    d) programe de comunicare pentru „linistirea” cetatenilor care exprima puncte de vedere legitime pentru mentinerea cash-ului in circulatie.
    Eliminarea numerarului poate aduce beneficii multora:
    bănci, guverne, corporații, cu excepția cetățenilor obișnuiți care vor fi supuși controlului deplin care va monitoriza cum se cheltuieste fiecare bănuț.
    Ca urmare, fie centralizat într-o bază de date, fie „descentralizat” în mai multe baze de date, se va crea un profil complet medical, de consum, religios, politic al cetățenilor, care vor deveni pradă atât sistemului politic, cât și celui financiar, deoarece nu vor mai avea în mână principala lor armă de apărare: retragerea depozitelor lor bancare – cash-ul.
    Guvernanța electronică, care este pariul/miza carierei politice a conducătorilor noștri, urmărește să consolideze sistemul global deja stabilit de guvernanța planetara.
    Prin aceasta, finanțele tuturor oamenilor vor fi controlate, deoarece băncile cu legi nepopulare forțează oamenii într-un mod de viață înstrăinat, fără iubire, fără comunicare, fără dorința de intrajutorare a semenului.
    Foarte important de luat in considerare este poziția economistului și scriitorului de renume internațional Norbert Häring și a cărții sale „Abolirea numerarului și consecințele sale”.
    Contrar cerințelor Constituției, care garantează libertatea personală, dezvoltarea liberă si
    protejarea datelor noastre, impunerea banilor electronici creează probleme în viața noastră de zi cu zi.
    Expresia „sistemul a căzut, a intrat in colaps” va fi caracteristică.
    În ciuda a ceea ce se proclamă, banii electronici creează obstacole în calea tranzacțiilor economice, a accesului la sănătate, justiție și alte drepturi sociale.
    Extragerea datelor cu caracter personal va fi exploatată până la punctul de predictibilitate și control al comportamentului cetățenilor
    Independența omenirii și toate libertățile cetățenilor vor fi amenințate când se va proiecta digital dependența totală a vieții economice de organizațiile supranaționale (visa – mastercard). Riscurile personale, sociale și naționale apar prin eliminarea numerarului.
    Autoritatea omului, libertatea sa dată de Dumnezeu pe care Dumnezeu o respectă pe deplin, va fi afectată cu cruzime de integraționismul electronic și economic care tinde să fie impus.
    Dumnezeu l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa.
    Diferența dintre omul creat și toate celelalte creaturi este liberul arbitru și autodeterminarea sa inalienabila.
    După neascultarea lui Adam, mintea omului este intunecata și autodeterminarea este deteriorată.
    Libertatea dată de Dumnezeu omului este astfel falsificată de vrajmasul diavolul și fiecare generație este robita de faptele sale înșelătoare.
    În zilele noastre polemica sa metodică împotriva chipului lui Dumnezeu din om capătă dimensiuni tragice.
    Satana încearcă să pătrundă în adâncul inimii omului, ignorand faptul, ca întruparea Singurului Fiu Născut și Cuvântul lui Dumnezeu, răstignirea și Învierea Sa au fost savarsite pentru mântuirea omului. Satana răstoarnă legile dumnezeiesti din Evanghelie, care îl îndumnezeiesc dupa har pe om.
    Adevăratul oponent al omului va avea îndrăzneala rebeliunii prin principalul său reprezentant, Antihristul, care va încerca să-L expulzeze pe Hristos din sufletele oamenilor și din biserici.
    Apostazia modernă de la credința ortodoxă și încălcarea dogmei evanghelice sunt cauza suferinței prezente și viitoare.
    Acestea dau Antihristului puterea „de a declara”, după cum scrie Sfântul Iustin Popovici, „că toate legile lui Dumnezeu, toate legile lui Hristos sunt rele și periculoase, că sunt imorale…si trebuie respinse și înlocuite cu alte legi cu conținut contrariu…!”
    În acest scop, utilizarea numărului de rău augur 666 în sistemele electronice este acum din ce în ce mai necesară spre a fi utlizabila, în tranzactiile internaționale de produse și servicii informaționale. Astfel, se instituie un sistem centralizat global de putere, iar cei care refuză să i se alăture sunt amenințați cu excluderea economică.
    Fapte concrete din societatea în curs de dezvoltare fără numerar demonstrează planurile celor care sunt activi în stabilirea cu succes a statului antihristic la nivel mondial.
    Mai ales prin intermediul tehnologiei digitale puternice, aceasta agenda va uni întreaga lume sub o dictatură globală.
    Va fi obligatoriu ca fiecare persoană să participe în calitate de membru al acesteia, pe deplin supusă legilor și cerințelor sale.
    Prin tehnologia digitală modernă, este foarte ușor să se cunoasca toate datele cu caracter personal ale cetatenilor.
    Scopul dinastiei noii epoci a lui Antihrist este de a implanta cipul cu capacități de înregistrare experimentate în mână sau pe frunte și, astfel, antihrist va putea guverna întreaga lume.
    Nu ar fi fost posibil ca ei să ajungă la acest sfârșit previzibil dacă Satana nu ar fi sădit în mintea lor planul de excludere economică a tuturor ființelor umane, pe care îl parcurgem astăzi.
    Aceasta miza va fi urmată de implentarea generalizata a cardului cetateanului (portofelul digital) în toate tranzacțiile și apoi de pecetluirea pe frunte sau pe mana dreapta cu pecetea Antihristului.
    Hristos Dumnezeul-Om a avut grijă să dezvăluie atât în ultima carte a Noului Testament, Apocalipsa, cât și prin Sfântul Paisie Aghioritul etapele relevante de pecetluire cu semnul fiarei și consecințele pecetluirii pentru cei care o vor accepta.
    Cei care nu acceptă pecetea lui Antihrist, al cărui numar este 666, vor supraviețui prin credință și vor trece biruitori în veșnicie.
    Trebuie să reacționăm aceasta pecetluire și să o refuzăm, sa nu o acceptăm.
    Pe de altă parte, ca un act de rezistență ne cere să folosim numerarul cât mai mult posibil în tranzacțiile noastre.
    Exemplul nostru rămâne îndrăzneala Sfinților Patruzeci de Mucenici care au strigat:
    „Gerul ierni este greu de indurat, dar mai dulce este Raiul”.
    Fie ca noi să avem ocrotitori milioanele de martiri ai Bisericii noastre Una, Sfanta, Soborniceasca și Apostolica care să ne sprijine pe toți și să ne invredniceasca de viata veșnică a Imparatiei Cerurilor!

    Κατάργηση μετρητῶν, τέλος τῆς ἐλευθερίας. – Το Ρωμαίικο
    https://toromaiiko.com/katargisi-metrit-n-telos-t-s-leytherias/

    Apreciază

  2. Felix said, on mai 28, 2023 at 3:16 pm

    Norbert Häring:
    autorul cartii: „Eliminarea numerarului și consecințele sale”
    Fără bani cash sau numerar supravegherea in masa a oamenilor va deveni totală

    Băncile și industria financiară, împreună cu băncile centrale, vor să elimine numerarul, spune omul de afaceri Norbert Häring.
    Scopul este de a putea controla și monitoriza mai bine fiecare client și cetățean în parte – și de a câștiga și mai mult de la ei.

    https://www.deutschlandfunkkultur.de/norbert-haering-die-abschaffung-des-bargelds-und-die-folgen-100.html

    În cartea sa „Abolirea numerarului și a consecințelor”, Norbert Häring nu lasă nicio îndoială că elita financiară internațională duce un „război pentru eliminarea banilor cash”.
    Este aceasta afirmatie ceva exagerat?
    Nu, spune el în interviu:
    „Numerarul este un pericol pentru bănci, „pentru că au promis că vor plăti oricând banii pe care ni-i dau în numerar”.
    „Asta e valabil doar pentru vremurile bune.”
    În ceea ce privește vremurile de criză financiară, Häring spune:
    „Odată ce numerarul a fost eliminat, băncile vor putea „specula mult mai necondiționat decât înainte”.
    „Clienții și banii lor ar fi pur și simplu închiși/blocati/devalizati de criză”.

    Tranzacțiile dezvăluie aproape totul

    Pentru Băncile Centrale, eliminarea numerarului este atractivă, scrie Häring, deoarece acestea ar putea apoi să impună rate negative ale dobânzilor fără probleme.
    Iar pentru guverne și agențiile de informații de stat, o lume fără numerar creează oportunități perfecte de control/ supraveghere/monitorizare in masa a cetatenilor.
    Fiecare plată electronică/digitala lasă o urmă de date care este stocata/colectată și evaluată.
    „Există așa-numiți agregatori de date care cumpără aceste date dintr-o mare varietate de surse și creează apoi dosare personalizate despre noi.”
    O divulgare a acestor date dezvăluie „aproape totul despre fiecare dintre noi”.

    Sfârșitul banilor cash crește puterea absoluta de control a statului

    Fără bani cash, statele ar avea, de asemenea, o mare putere de șantaj asupra cetatenilor, avertizează Häring.
    El indică exemplul Wikileaks, care, în calitate de organizație internațională, nu a putut folosi numerarul:
    „Guvernul SUA a profitat de acest lucru și a cerut prestatorilor de servicii de plată – care sunt toți în SUA, adică companii de carduri de credit și PayPal – fără niciun temei legal:
    Vă rugăm să opriți procesarea tranzacțiilor de plată ale Wikileaks. Și atunci Wikileaks nu a mai putut primi donații.”
    Häring recomandă ca oricine dorește să primească si sa mentina plata in numerar să plătească în numerar cât mai des posibil.
    „Chiar dacă cumperi o bicicletă sau o mașină de spălat, mergi în prealabil la bancomat, scoate banii necesari și plătește apoi cu cash.” Aceasta este singura modalitate de a preveni ceea ce a început deja:
    „Căci oricine ne vireaza/plateste sume ceva mai mari în numerar are deja anticiparea de a face pe viitor ceva indecent (eliminarea cash’-ului n.n.)”.

    Apreciază

  3. Felix said, on mai 28, 2023 at 4:25 pm

    Biden se bucură pentru un ‘compromis’ care face posibilă evitarea unui ‘default catastrofal’ – Black News
    https://blacknews.ro/biden-se-bucura-pentru-un-compromis-care-face-posibila-evitarea-unui-default-catastrofal/

    „Departamentul Trezoreriei SUA avertizează că s-ar putea confrunta cu o penurie de resurse financiare pentru a acoperi cheltuielile începand de la 1 iunie 2023, ceea ce ar declanșa o incapacitate de plată catastrofală în cazul în care Congresul nu reușește să ajungă la un acord.
    Economiștii estimează că această incapacitate de plată ar fi catastrofală, ar zgudui piețele financiare globale, ar împinge în sus costurile/dobanzile împrumuturilor și ar provoca o recesiune profundă, cu șomaj foarte ridicat în SUA cu ecou in intreaga lume.”

    https://www.iefimerida.gr/kosmos/mpainten-den-tha-yparxei-stasi-pliromon

    „Indiferent dacă imprimă bani sau nu, o schimbare majoră în sistemul global financiar este iminentă.
    Pe vremuri, bani tipariti erau distribuiți între cele patru colțuri ale globului ca moneda de valoare de rezervă/schimb.
    Astăzi, însă, când China și Rusia, cu sateliții lor economici, India, Arabia Saudită, Brazilia și altele, au abolit dolarul ca unitate de măsură de schimb, si această sumă excedentară de bani noi tipariti va stagna în SUA și, eventual, în Europa și va provoca bum inflaționist mortal, ceea ce numim in anatomia omului insuficiență cardiacă
    Ei știu acest lucru și o fav deliberat și vor găsi o singura soluție:
    banii digitali și închisoarea digitală pe care vor să o impună planetei!”

    Ελληνορωμαϊκά!: θανατηφόρα πληθωριστική ανεπάρκεια στις ΗΠΑ , το κάτι άλλο;
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/05/blog-post_670.html?m=1

    Apreciază

  4. Grigore said, on mai 28, 2023 at 4:48 pm

    Am citit un comentariu al fratelui mircea.v in care facea o analogie intre cardurile de vacanta si cartelele despre care vorbea Sfantul Paisie. Cred ca aceste carduri din Nigeria sunt cartelele despre care vorbea Sfantul Paisie, nu cardurile de vacanta. Cardurile de vacanta nu sunt de ajutorare, sunt despre a tine in picioare afacerile de pe litoral unde patroni sunt cine credeti? Da de ajutorare ale acelor patroni!
    Cardurile pe care eu le vad intr-adevar de ajutorare, sunt cele de incalzire. Caci la mare nu e vreo problema daca nu te duci, dar cu incalzirea e o problema mare daca n-o ai pe timp de iarna.
    Despre cardurile nigeriene cred eu ca ne-a avertizat Sfantul Paisie. Caci leaga clar identitatea biometrica de plati. De aceea si la noi se cauta tot directia asta.
    Comentariul fratelui mircea.v:

    Forțele rusești au preluat controlul total al provinciei Bahmut – cea mai sângeroasă bătălie de infanterie de după cel de-al Doilea Război Mondial

    Apreciază

  5. Felix said, on mai 28, 2023 at 5:02 pm

    ☦️ Arhimandritul Tavrion ☦️
    (1898-1978)

    Vorbiți cât se mai poate vorbi, fiindcă va veni o vreme când vă va fi frică de toate.
    Părintele spunea că primul lucru pe care îl vor face va fi să crească foarte mult prețurile, ca astfel să determine oamenii să recunoască in mod absolut puterea statala.
    Vor crește prețurile la alimente, la serviciile sociale, iar apoi vor scoate banii lichizi din circulație și îi vor face electronici.
    Noi întrebam: cum adică electronici?
    Parintele spunea că va fi un card care va fi introdus undeva. Banii lichizi care vor circula vor ajunge la bancă și nu vor mai ieși de acolo.
    Și așa va fi până când toți banii lichizi vor fi luați de la toti oamenii.
    Iar atunci va apărea o mare foamete.
    Și din cauza foametei oamenii se vor alătura la toate aceste nelegiuiri, pentru că foametea este cel mai îngrozitor lucru.
    Dar Parintele Tavrion spunea să nu ne fie frică pentru că Domnul nu ne va da mai mult decât putem noi să ducem.
    Voi doar să vă rugați: ”Doamne ajută-mă și întărește-mă”.
    Va fi un mare haos, nu va mai fi credință, sau va fi credință prea puțină, iar preoții vor tăcea.
    Ispita globalizării a apropiat și mai mult păstorii noștri de autorități, cu oamenii politici ai lumii și a deschis calea lui Antihrist.
    Cel mai periculos este că poporul va fi mințit de păstori.
    Și dacă conducerea Bisericii se înfrățește cu cei de alte credințe și cu răstignitorii Fiului lui Dumnezeu, atunci fără îndoială se va înfrăți și cu Antihrist și vor conduce către Antihrist întreaga turmă pe care o păstoresc.
    Astfel se va încheia Apocalipsa.
    Când va veni la putere Fiara va fi prea târziu, Domnul își va retrage Harul.
    În locul bisericilor distruse de comuniști se vor construi altele, dar nu vor mai avea har, se vor construi pentru alte religii, unite cu antihrist.
    Părintele Tavrion spunea că vor fi mari prigoniri, hărțuială, pecetea, iar apoi va începe războiul. Războiul mondial va fi scurt, dar puternic.
    Oamenii își pun speranțele în păstori și fe aceea nu vor comunica între ei, va exista o contradicție. Dacă va fi vreo persoană căreia Dumnezeu îi va arata adevărul, și ea va încerca să îi convingă pe ceilalți, nu îl vor băga în seamă, întrucât vor avea încredere deplină în preoți.
    Dar mulți dintre clerici vor accepta să slujească puterii pământene.
    Mulți dintre ei vor pierde credința în Învierea Domnului.
    Vedeți, să nu greșiți, țineți minte că pecetea este una (Botezul si Mirungerea), aceea a Domnului, iar pecetea asta – semnul fiarei – este de la antihrist.
    Voi să vă rugați Domnului, dar străduiți-vă să îndepliniți poruncile Domnului, pentru că dacă voi nu veți îndeplini poruncile lui Hristos, și veți aștepta semnele vremurilor fara lucrare duhovniceasca, atunci pecetea pe mana dreapta sau pe frunte, veți ajunge sa o purtati.
    Acum nu aveți bagaj, dar când veți începe să vă rugați, să faceți fapte bune, să vă căiți și
    să-L rugați pe Domnul să nu ingaduie ca sa va lepadati de El si Domnul nu vă va lăsa.
    Până la instaurarea lui antihrist in Templu la Ierusalim nimeni nu o să observe – nici măcar cei care vor primi acele carduri ale cetateanului (ID digitale n.n.) – vor simți toate bucuriile, toate reușitele. Și mulți vor cădea în ispită.
    Dar această bucurie va ține până la instaurarea Antihristului care va activa un computer universal. Și atunci cei care au primit pecetea… va fi vai și amar de ei.
    Iar cei care n-au primit pecetea vor fi prigoniți, dar vor fi cu Domnul.
    Cel mai îngrozitor și mai degradant pentru suflet este să fie înregistrat si monitorizat
    dintr-un computer universal.
    Computerul este idolul principal al epocii noastre.
    Dar este un idol inteligent, progenitură a Antihristului.
    Iar când sufletul ajunge in baza de date a acelui computer universal, primind un număr (ID digital n.n.), diavolul îl va înscrie în cartea sa, a morții.
    Și doar la a Doua Venire a Mântuitorului, când pământul și tot ce este pe el va arde, se vor distruge și computerul și numerele (ID digitale n.n.) personale.
    Atunci sufletele vor apărea din iad în fața Domnului cu numele lor.
    Dar care va fi Judecata lor atunci, Doamne miluiește!
    Părintele Tavrion spunea că într-una din țările mici ale Vestului se va monta într-o clădire cu cinci etaje un aparat mare, puternic, care este un computer.
    El spunea: aceasta va fi fiara.
    Acest aparat, emis și inventat la început în secret, iar după aceea vocea Domnului îl va îndemna pe inventatorul lui să spună lumii întregi ce a construit.
    Și acest inventator nu o să ascundă nimic, o să spună simplu pentru cine a lucrat. El nici măcar nu va înțelege pentru cine a pregătit asta.
    Străduiți-vă să nu ajungeți în baza de date a computerului aceluia.
    El va funcționa, dar puterea lui cea mai mare va fi aratata când se va introna Antihristul.
    Așa el va funcționa normal, va primi informații, de la toți oamenii de pe planetă care vor primi numarul (ID digital n.n).
    Dar forța acestui aparat nu se va dezvălui până nu se introneaza Antihristul.
    Atunci el îi va prezenta antihristului câți oameni de pe pământ au primit deja numarul (ID digital n.n.) si pecetea fiarei și câți au mai rămas nepecetluiti.
    Atunci el Fiara Antihristul va declara război tuturor celor care nu au primit semul fiarei.
    Nu vă temeți, pentru că Dumnezeu are nevoie de oameni curajoși.
    Nu îi iubește Duhul Lui pe cei cu suflete mici și fricoase.
    👇
    Pe 22 aprilie 2021, Nathaniel C.J. Rothschild, postaurmătorul mesaj pe Twitter:

    „Următoarea criză vă va lovi în timp ce dormiți și vă veți trezi săraci. Se va petrece cu viteza fulgerului. Muzica nu s-a oprit încă. Puțini își dau seama că toate piețele sunt asemenea unor castele de nisip. Așa că pregătiți-vă.”

    „Vom asista la colapsul sistemului monetar. Când spun asta, mă refer la o prăbușire a încrederii în monedele de hârtie din lumea întreagă; este o prăbușire a încrederii în toate monedele de hârtie”

    https://twitter.com/NCJRothschild/status/1496205067418222594?s=20&t=kiLc367NogKqmYZs4ftO1Q
    👇
    Cuviosul Vasilios:
    .. Totul se va întoarce foarte curând cu susul în jos, chipurile pentru a ne pune în lege si ordine, dar alții ne vor guverna pentru a ne impune legea lor.
    Grecii nu vor conduce ei, ci alții vor face legea și totul va deveni mai scump. Salariile vor scădea, pensiile vor scădea, dar și prețurile vor urca
    Taxele se vor impune peste tot.
    Lumea nu va avea timp sa se pregateasca. Totul, dar totul va fi impozitat (pe taxa carbon). Veți vedea averile (depozitele bancare) schimbându-și sau pierzandu-si brusc valoarea și oamenii vor înnebunii.

    Bătrânul Vasilios plângea ca un copil când Dumnezeu i-a descoperit dificultățile care vor veni…

    Cei care obișnuiesc să mănânce carne, cei depedenti de carne, nu vor ezita în zilele dificile să mănânce chiar și din trupurile oamenilor, să-și mănânce chjiar și copiii… (și a suspinat)…
    Nu ingadui Dumnezeul meu, nu lasa sa se intample un astfel de lucru…

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/05/blog-post_74.html

    – Nu există speranța Gheronda de a se schimba lucrurile?

    – Speranța există la Dumnezeu, dar lumea nu mai crede. Din păcate, doar câțiva creștini credincioși se mai roagă zi și noapte. Doar printr o minune vom fi corectați. Singura soluție este rugăciunea, rugăciunea, rugăciunea și pocăința. Dumnezeu ne dă semne, dar noi le ignorăm. Ne trimite multe boli și chiar unele dintre ele incurabile. Medicii nu vor avea mai avea timp să găsească medicamente pentru a le trata. De îndată ce vor găsi medicamentul pentru o boală, va veni imediat alta, ceea ce va duce la acuzarea si revolta asupra medicilor.
    Desigur, mulți medici vor accepta că tot ceea ce se va întâmpla este pur și simplu voia lui Dumnezeu și vor crede.
    Veți vedea copiii mei că oamenii vor alerga să trăiască în munți și în peșteri, pentru că nu vor putea face față poverilor. Dar acolo nu vor putea suporta. Veți vedea mulți mergând în alte țări. Și acolo nu-și vor pierde doar trupurile, ci și sufletele. Mulți bogați cu bani vor construi tuneluri (buncare) și orașe subterane pentru a trăi acolo în timpul războiului. Naivii au impresia că vor fi salvați în aceste tuneluri subterane care vor fi distruse. Cei care intră in aceste buncare nu vor mai ieși. Tunelurile subterane vor sucomba ca fiind dinamitate de un conductor de paratrăsnet. În ele cei care au intrat vor muri. Cei vii vor intra acolo și vor ramane acolo morți, cei vii vor intra și nu vor mai ieși de acolo. Popoarele se misca greșit și pervers, chiar si cei mai mulți greci presupuși ortodocși, care sunt nerecunoscători față de Dumnezeu, în timp ce unii se comportă ca niște lupi în blana de oaie. Ei pretind ca au primit Sfântul Botez, dar, din păcate, ei calcă în picioare în mod conștient numele Cel Sfânt al lui Dumnezeu.
    Anotimpurile copiilor mei se vor schimba. Vom avea doar vara și iarna.
    Celelalte două anotimpuri (primavara si toamna) vor dispărea. Numai pe calea Adevărului vom fi mântuiți. Dar cum?
    Cu toții am plecat de la Lumină și am ales conștient să trăim în întuneric. Evităm Adevărul și în curând va trebui să plătim. Vom plăti pentru pacatele pe care le comitem. A venit deja timpul. În curând vor veni în lume incercari, întinzându-se întunericul, pentru ca toți să poată tine post, sa aiba rugăciune și evlavie, pentru a fi mântuiți. Cei care vor să fie mântuiți vor fi mântuiți. Ei vor face voia lui Dumnezeu și Dumnezeu va
    fi cu ei. Să ne pocăim și să ne rugăm ca Dumnezeu să aibă milă de noi. A avea curaj, a nădăjdui în Dumnezeu, a avea curaj ca ne mântuiește cu ajutorul Lui.
    Lumea nu va avea timp sa se pregateasca. Totul, dar totul va fi impozitat (pe taxa carbon). Veți vedea averile (depozitele bancare) schimbându-și sau pierzandu-si brusc valoarea și oamenii vor înnebunii.

    Bătrânul Vasilios plângea ca un copil când Dumnezeu i-a descoperit dificultățile care vor veni…

    Cei care obișnuiesc să mănânce carne, cei depedenti de carne, nu vor ezita în zilele dificile să mănânce chiar și din trupurile oamenilor, să-și mănânce chiar și copiii… (și a suspinat)…
    Nu ingadui Dumnezeul meu, nu lasa sa se intample un astfel de lucru…

    http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2017/05/blog-post_74.html

    Σφράγισαν τις εκκλησίες για να μας σφραγίσουν;;; Προρρήσεις Γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη: Η Αμερική θα γίνει μερική….Θα σφραγίσουν τις εκκλησίες….Μετά το κόκκινο φεγγάρι αρχίζουν όλα…τότε οι αλλόθρησκοι θα εισβάλλουν εις νήσον… – dimpenews.com

    Σφράγισαν τις εκκλησίες για να μας σφραγίσουν;;; Προρρήσεις Γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη: Η Αμερική θα γίνει μερική….Θα σφραγίσουν τις εκκλησίες….Μετά το κόκκινο φεγγάρι αρχίζουν όλα…τότε οι αλλόθρησκοι θα εισβάλλουν εις νήσον…

    Real Prophecies – Αληθινές Προφητείες: Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης
    https://real-prophecies.blogspot.com/2018/08/basileios-kausokalyvitis.html?m=1

    Veți vedea cum totul se va întâmpla brusc (black out, retragerea banilor cash de pe piata n.n.)
    Veti adormi, va veti culca liberi și va veti trezi înrobiti.

    Real Prophecies – Αληθινές Προφητείες: Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης
    https://real-prophecies.blogspot.com/2018/08/basileios-kausokalyvitis.html?m=1

    Apreciază

  6. Felix said, on mai 29, 2023 at 11:22 am

    Datoriile pun presiune pe economia SUA deja cu risc de recesiune

    Debt Deal Adds Brake on US Economy Already at Risk of Recession – Bloomberg
    https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-05-28/debt-deal-adds-brake-on-us-economy-already-at-risk-of-recession

    Apreciază

  7. Felix said, on mai 29, 2023 at 1:31 pm

    Is the US heading for recession? All the indicators say yes | World Economic Forum
    https://www.weforum.org/agenda/2022/05/united-states-recession/

    Apreciază

  8. Felix said, on mai 29, 2023 at 2:22 pm

    Identitatea digitală –
    Conferință in Europa – 2023

    https://www.biometricupdate.com/202304/digital-identity-unconference-europe-2023

    Conferinta inter europeana
    încurajează colaborarea privind identitatea digitală între guverne, cetățeni și întreprinderi din întreaga Europă.

    Conferința este deosebit de generatoare.
    Există multe motive pentru care sunt necesare sisteme de identitate sigure pentru a ne conecta unii cu alții, practicarea comerțului, sprijinirea piețelor forței de muncă și trecerea frontierelor.
    S-au făcut investiții semnificative în dezvoltarea de standarde interoperabile, protocoale, niveluri de aplicare a sistemelor, cazuri de utilizare conceptuală și multe altele. Acest eveniment este destinat persoanelor fizice, practicienilor, cercetătorilor, autorităților de reglementare, implementatorilor, liderilor guvernamentali, tehnocratilor și activiștilor pentru drepturile digitale și de confidențialitate.
    Un eveniment neutru în care oameni dintr-o serie de standarde, eforturi și afaceri diferite se pot reuni, pot învăța unii de la alții, pot construi conexiuni și pot duce munca mai departe.

    Webinar: Is your digital onboarding really digital? | Biometric Update
    https://www.biometricupdate.com/202305/webinar-is-your-digital-onboarding-really-digital

    Acest eveniment online va explora:

    – Principalele provocări cu care se confruntă companiile din industrie în timp ce înființează platforma digitala pentru clienți și modalități de a le răspunde

    – Statisticile recente privind cazurile emergente de fraudă biometrică și de documente în băncile și întreprinderile fintech din UE și din întreaga lume

    – Componentele secrete ale unui flux de interoperare sigur pentru organizațiile legate de finanțe

    – Cele mai bune practici din partea companiilor de servicii financiare care valorifică onboarding-ul digital

    – Povești de succes ale clienților privind digitalizarea în domeniul bancar și Fintech de la experții PwC

    Apreciază

  9. Felix said, on mai 29, 2023 at 3:24 pm

    Acordul privind datoria menit să evite o incapacitate de plată a Statelor Unite este gata să fie înaintat Congresului american, a anunţat duminică preşedintele Joe Biden, îndemnând parlamentarii să-l adopte.

    „Să continuăm să avansăm îndeplinindu-ne obligaţiile şi construind cea mai puternică economie din istoria lumii”, a declarat preşedintele Biden în cursul unei scurte apariţii în faţa presei la Casa Albă, îndemnând „cele două Camere să adopte acest acord”.

    Apreciază

  10. Apa trece, pietrele rămân said, on mai 29, 2023 at 6:42 pm

    În predica de astăzi, și părintele Macarie Banu vorbește despre aceste probleme.

    Apreciază

  11. Ștefan said, on mai 29, 2023 at 9:25 pm

    Fraților,vă rog fiți vigilenți în aceste vremuri tulburi de prigoană asupra Bisericii lui Hristos și a ortodocșilor care țin cu adevărat dreapta credință și vor cu adevărat să se mântuiască. Diavolul și-a trimis toate puterile întunericului pe pământ ca să rătăcească turma lui Hristos și să o ducă în iad. În Biserică prin ecumenism(unirea ortodocșilor cu toate sectele,ereticii și păgânii, avându-l șef pe Antihrist), schimbarea dogmelor, ignorarea canoanelor și a învățăturii Sfinților Părinți. În lume prin Papă,președinți,guverne,tribunale,media,medicină,știință,internet,războaie și instituțiile fiecărui stat. Scopul satanei,prin Antihrist și acoliții lui,este de a pecetlui lumea cu semnul fiarei(666). Cine va lua pecetea Antihristului se va lepada de Hristos și va merge în fundul iadului. Dacă s-a luat pecetea nu mai există cale de întoarcere. Atenție și la numărul numelui farei care este număr de om(666). Atenție și la constrângerile sistemului care prin viclenie îl va face pe om să accepte pecetea. Fugiți de actele biometrice(buletine,permise,pașapoarte,carduri bancare,card de sănatate,portofelul digital,etc.) acestea toate sunt căderi și lepădare de Hristos. Cine va lua acestea va lua și pecetea. Acestea ne-au tot avertizat Sfinții Părinți în decursul timpului. Luați ca reper scoaterea banilor și toate mizeriile care au fost și vor fi impuse prin legi,HG,OG,etc. Nu acceptați toate otrăvurile care ne sunt date prin alimentație,farmacii,vaccinuri,etc. Citiți etichetele și vă informați și din alte surse care nu sunt controlate de sistem. Cum știți voi ce este în vaccin, așa știu și doctorii. Pentru o mână de bani își vând sufletele satanei. Să punem început bun prin a merge la slujbele Bisericii (ortodoxe),rugăciune,mărturisire(spovedanie),împărtășanie(Hristos),milostenie,etc și a înmulți talantul care ne-a fost dat. Cine are urechi să audă și cine are ochi să vadă. Fiți treji și cu luare aminte căci vremurile sunt grele și diavolul umblă să înșele. Mă iertați și vă rog să vă rugați și pentru mine păcătosul. Ștefan

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.