SACCSIV – blog ortodox

Israelul a efectuat o lovitură cu rachete asupra aeroportului internațional din Damasc și l-a scos din funcțiune

Posted in ISRAEL, Siria by saccsiv on ianuarie 2, 2023

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/israelul-a-lovit-extrem-de-puternic-in-siria-principalul-aeroport-din-damasc-a-fost-scos-din-functiune-video_2726675.html

explozii alep siria

Armata siriană a anunțat luni că Israelul a efectuat o lovitură cu rachete asupra aeroportului internațional din Damasc și l-a scos din funcțiune, potrivit Reuters.

O salvă de rachete lansate din aer a lovit aeroportul la ora 2 dimineața, a anunțat armata siriană. Se pare că rachetele au venit din direcția lacului Tiberias din Israel.

De asemenea, alte rachete au lovit ținte în sudul Damascului, ucigând doi membri ai forțelor armate siriene și provocând pagube, au precizat reprezentanții armatei.

Anterior, două surse de informații din regiune au anunțat că loviturile aeriene au vizat un avanpost din apropierea aeroportului al Forței Quds a Iranului și al milițiilor. Prezența acestora s-a extins în Siria în ultimii ani.

Anul trecut, Israelul a intensificat loviturile asupra aeroportului internațional din Damasc și a altor aeroporturi civile pentru a întrerupe utilizarea tot mai frecventă de către Teheran a liniilor de aprovizionare aeriene pentru a livra arme aliaților din Siria și Liban, inclusiv Hezbollah.

Siria a întrerupt zborurile către și dinspre aeroport în luna iunie timp de aproape două săptămâni, după ce loviturile israeliene au provocat pagube importante infrastructurii.

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Clement said, on ianuarie 2, 2023 at 7:13 pm

    E grav, deosebit de grav .
    Nu inteleg insa ce-i cu tacerea aceasta absoluta privind cel mai important eveniment al momentului, investirea oficiala pentru a 3a oara a Presedintelui Lula da Silva in functia de Presedinte al Braziliei.
    Toata ziua au fost plimbati pe ecranele televizoarelor ” mortii zilei” si despre singurul viu care le da fiori pe sira spinarii americanilor, nici macar o imagine trunchiata.
    Faptul ca Lula ii urca pe pereti si pe republicani si pe democrati, fiindu-le primejduite interesele de predatori , deducem si din inflamarea electoratului convins ca chineziii sunt raspunzatori pentru „catastrofa” realegerii pentru a3a oara a incercatului Lula da Silva.
    https://reseauinternational.net/bresil-investi-lula-sengage-a-reconstruire-le-pays-avec-le-peuple-bresilien/

    Apreciază

  2. Geo said, on ianuarie 2, 2023 at 7:21 pm

    https://t.me/RenastereaPhoenixului/5822

    Apreciază

    • scortisoara said, on ianuarie 3, 2023 at 6:57 am

      Ma incearca o tuse neproductiva inca de la Paste ,anul trecut . Acum vreo 2 saptamani matusa-mea a observat ca tusesc ( eram inca in Post) si m-a intrebat ce e cu tusea asta . Am dat vina pe pisici ( lasa par ) si s-ar putea sa fiu alergica la parul fin pe care-l lasa desi aspir f. des si le perii pana le ustura pielea. Nu va spun ce smocuri scot de pe ele . Daca nu fac asta parul lor va pluti in aerul pe care il respir . Dar le am de 4 ani pana acum n-am tusit asa constant .Deci ,eu tusesc de anul trecut din primavara . Eu oricum am un fond bronsitic cronic si clar sunt sensibila la par de animale si la temperaturi reci ( nu am voie sa beau rece , sa mananc rece ) si la orice e in aer nepotrivit pt respiratie . Dupa cum reiese ma comport tocmai pe dos : am animalute , mananc inghetata indiferent de sezon. Eh , zilele astea am racit , am facut laringita ,mi-a accentuat bronsita astmatiforma …si asta de la inghetata . Adica motive as avea si nu neaparat ce improasca astia prin aer .O fi si asta ca deja eu am un fond declansat si ma resimt la orice .
      S-ar putea sa fie nevoie sa ma mut undeva la aer curat . In oras e imposibil sa ramai sanatos pe fondul respirator .

      Apreciază

      • Cezara said, on ianuarie 4, 2023 at 12:12 pm

        Scortisoara

        Am uitat…..

        Trebuie folosit pin silvestru, NU pin maritim ! Acele de pin silvestru sa fie proaspete, faceti o rezerva, crengutzele de pin se pot si congela !

        Atentie!

        Vaccinatii sa bea 3 cesti de pin silvestru /zi, iar nevaccinatii sa bea 1ceasca /zi preventiv!

        Apreciază

  3. acelas said, on ianuarie 4, 2023 at 12:24 am

    https://t.me/DianaIovanoviciSosoaca/350901

    Apreciază

  4. […] Israelul a efectuat o lovitură cu rachete asupra aeroportului internațional din Damasc și l-a sco… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.