SACCSIV – blog ortodox

Motto-ul Forumului Economic Mondial de la Davos (15 – 19 ianuarie 2024): „Rebuilding Trust” („Reconstruind încrederea”) / OPINIE

Posted in DAVOS, FORUMUL ECONOMIC MONDIAL by saccsiv on ianuarie 17, 2024

Global Research: WEF – Davos 2024. The World Is Falling Apart But the Show Must Go On…

WEF – Davos 2024. Lumea se prăbușește însă spectacolul trebuie să continue…

Este o reuniune a unui cartel globalist de ‘lideri’ nealeși, care își arogă dreptul de a încerca deciderea viitorului întregii lumi.

De Peter Koenig, 15 Ianuarie 2024, Global Research

„Iadul este gol și toți diavolii sunt aici.” – William Shakespeare, The Tempest (Furtuna)

Este o furtună a secolului XXI:

„Să ne asigurăm că diavolii ajung acolo unde li se cuvine.”

Redăm mai jos un material oportun al Radio Canada (în franceză) care se referă la Davos24, cu un titlu menit să-i liniștească pe cititorii săi:

TRADUCERE:

‘Marea Resetare’ nu este o conspirație pentru a controla lumea.

‘Această inițiativă a Forumului Economic Mondial de regândire a economiei post-epidemice face obiectul unei importante campanii de dezinformare’.

M. Ch. Global Research, 15 ianuarie 2024

Introducere: Davos24. Agenda WEF (Forumul Economic Mondial)

În momentul în care aceste rânduri vor fi tipărite, aproximativ 3000 de invitați vor participa la cea de-a 54-a reuniune anuală a Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos, între 15 și 19 ianuarie. Sunt așteptați peste 60 de șefi de stat și numeroși ‘demnitari’ – majoritatea fără demnitate – aspiranți la funcții de conducere de un fel sau altul, directori executivi de companii.

Este o reuniune a unui cartel globalist de ‘lideri’ nealeși, care își arogă dreptul de a încerca deciderea viitorului întregii lumi.

Printre aceștia se numără, bineînțeles, bancherii și elita financiară – în primul rând BlackRock, care este, de asemenea, un sponsor și finanțator cheie al WEF.

Această cabală globalistă va bloca, ca în fiecare an, aeroporturile din Zurich, Geneva și Basel, cu avioanele lor private.

La fel ca militarii din întreaga lume, ei sunt mult dincolo de agenda frauduloasă a ‘schimbărilor climatice’ pe care o impun plebei de rând.

Unii dintre șefii de stat invitați de Klaus Schwab, eternul președinte și director general al WEF, ar putea fi considerați criminali de facto.

În timp ce Volodimir Zelenski, care în acest an își face apariția fizică la Davos, călătorește cu un detașament de securitate de mare calibru, criticii săi sunt uciși acasă. După cum a relatat RT (12 ianuarie 2024) și a fost confirmat de Departamentul de Stat al SUA, jurnalistul chiliano-american Gonzalo Lira a fost torturat până la moarte într-o închisoare din Ucraina. Vedeți asta.

Președintele Zelenski este, de asemenea, responsabil pentru trimiterea a zeci de mii de soldați ucraineni la moarte într-un război imposibil de câștigat împotriva Rusiei – pentru care Rusia a oferit de mai multe ori negocieri de pace, iar Zelenski a refuzat la ordinul NATO și al liderilor occidentali.

Alți participanți la WEF, cum ar fi Isaac Herzog, președintele Israelului, sprijină genocidul îngrozitor pe care Israelul îl provoacă în Palestina; Antony Blinken, secretar de stat al SUA, care îl înlocuiește pe președintele Biden, precum și Ursula von der Leyen, (în imagine sus stânga cu Zelenski), președintele neales al Consiliului European (CE) și membră a Consiliului de administrație al WEF – ar putea, de asemenea, să intre în categoria criminalilor de facto pentru că încurajează neîncetat Israelul să continue genocidul nemilos din Gaza, extins deja în Cisiordania și în sudul Libanului; precum și pentru că îl încurajează pe Zelenski cu nenumărate miliarde de dolari și un arsenal de armament sofisticat american și european pentru a continua războiul atroce din Ucraina?

Bill Gates, regele vaxx și promotor al hranei din insecte, ucigaș de ferme și în primul rând eugenist declarat, precum și DG al OMS, Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-ar putea să se încadreze în criteriile de ‘declanșare a depopulării’.

Motto-ul WEF 2024: Reconstruind încrederea

Cu o asemenea nobilime, Davos 2024 a început bine.

Nu degeaba, motto-ul din acest an este ‘Reconstruind încrederea’. Glumești? ‘Reconstruirea încrederii’, asta spune totul. Ceva se schimbă. WEF își dă seama că din ce în ce mai mulți oameni – inclusiv directori de nivel înalt – și-au pierdut și își pierd din ce în ce mai mult încrederea în această ordine distopică, coruptă, bazată pe reguli, care aspiră la o singură lume.

Alte indicii că încrederea în sistem pierde rapid teren în întreaga lume pot fi observate dintr-un articol recent din Telegraph, potrivit căruia secretarul Apărării, Grant Shaps, intenționează să recruteze femei pentru serviciul militar, pentru a suplini numărul tot mai mic de recruți prin poștă.

Tinerii nu mai au încredere în guvernele lor și cu atât mai puțin în politicile lor de război. Este doar o chestiune de timp până când și femeile vor refuza să facă serviciul militar pentru guvern. Poate că momentul a sosit deja. Vedeți asta.

O soluție sigură pentru pace și armonie în lume ar fi ca TOȚI oamenii să refuze să servească în armată. Fără armată în întreaga lume, iar sistemul s-ar prăbuși.

WEF și-ar putea face bagajele, iar Davos și-ar putea recăpăta reputația ilustră de locație turistică excelentă din Alpii de Est ai Elveției.

Visul globalist

Fiți siguri, WEF și compania, că visul vostru globalist de a avea o Ordine Mondială Unică, un Guvern Mondial Unic și un Ordin Unic al Sănătății (a se vedea mai jos) nu se va întâmpla. Este o glumă.

Stimate domnule Schwab, cum veți ‘reconstrui încrederea’ cu aceeași agendă coruptă și cu aceiași elitiști corupți? Nu v-ați schimbat cu o iotă față de obiectivele primare ale Marii Resetări și ale Agendei 2030 a ONU – reducerea drastică a populației, eutanasierea unor mari categorii de oameni, în orice mod posibil, și digitalizarea completă a umanității rămase, până la punctul în care profesorul și fratele dvs. israelian și fratele dvs. de crimă, Yuval Noah Hariri, vă întreabă în termeni foarte clari:

„Ce ne facem cu mâncătorii inutili, odată ce roboții și inteligența artificială (AI) vor fi preluat controlul?”

Răspunsul este clar.

Fii sigur, nu are nimic de-a face cu Construirea Încrederii

Într-adevăr, lucrurile se schimbă. Și poate în moduri imprevizibile. Din moment ce nu trăim într-o lume liniară, iar marea majoritate a umanității nu dorește o lume digitalizată, cu umanoizi digitalizați și controlați digital. Luați aminte – oamenii se trezesc.

Davos24: peste 100 de sesiuni în spatele ușilor închise

Agenda tradițională și oficială a WEF de la Davos24, care cuprinde comerțul, schimbările climatice, inteligența artificială / digitalizarea, nu inspiră încredere, mai ales pentru cei treziți. Iar mulți dintre cei peste 3000 de invitați de elită sunt din ce în ce mai conștienți de trezirea rapidă în rândul populației la scară largă.

Într-adevăr, o schimbare de conștiință se instalează în întreaga lume. Poate că elita vine în aceste numere record la Davos24, pentru a vedea ce are de oferit WEF ca alternative pentru a menține status quo-ul cât mai mult timp posibil.

Pe lângă agenda oficială, de fapt cheia agendei WEF, sunt cele peste 100 de sesiuni secrete, cu ușile închise, destinate doar invitaților.

În cadrul acestor sesiuni, psihopații, sau Übermenschen care planează deasupra umanității, conduși de Schwab, vor discuta despre cum să controleze, să tiranizeze, să reducă și să robotizezeze populația lumii – și despre cea mai bună și mai rapidă modalitate de a o priva de resursele câștigate cu greu și cum să transfere cel mai rapid aceste resurse către o mică elită corporatistă și privată.

Aceste subiecte secrete vor include, cel mai probabil, metodologii privind modul de a impune societății noi factori de frică – după ce fraudele cu covid, lockdown și vaxx ies treptat, dar rapid la iveală și se diminuează.

Pentru a obține maximul de frică și de manipulare mentală a populației în general, WEF ar fi putut invita experți de la Tavistock, institutul britanic de inginerie socială a minților colective și individuale.

Punctele speciale de discuție ar putea include, ca priorități:

  • cum să ne asigurăm că noul președinte al SUA – alegerile din noiembrie 2024, DACĂ vor avea loc – va face jocul, în stilul Biden;
  • punerea în aplicare a noii boli „X”, încă nedefinită, care va fi de mai multe ori mai mortală decât covidul;
  • modul de manipulare a Tratatului privind pandemia și a noului Regulament Sanitar Internațional (RSI) prin intermediul Adunării Mondiale a Sănătății (WHA) din mai 2024, pentru a face din OMS efectiv tiranul și dictatorul unui Ordin Unic al Sănătății (OOS), care va conduce la un Guvern Unic Mondial;
  • următoarele dimensiuni ale IA, robotizării, digitalizării și impunerea generalizată a ID-ului digital și a modului de a le lega de conturile bancare individuale și/sau de moneda digitală a Băncii Centrale (CBDC) – impunere dintr-o dată sau treptat, în speranța de a opri o revoluție; și altele.

Un poligon al atacului cibernetic ar putea fi, de asemenea, pe agenda pentru 2024.

La urma urmei, Noi, Poporul, am fost recent avertizați de filmul produs de Barack și Michelle Obama pe Netflix, ‘Leave the World Behind’ – care prezintă un atac cibernetic al unui inamic necunoscut, încercând să lase oamenii înmărmuriți și temători de ceea ce ar putea urma.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că în anul 2021:

„WEF a realizat o simulare a atacurilor cibernetice care implică un scenariu de paralizie a alimentării cu energie electrică, a comunicațiilor, a transporturilor și a internetului.

„Klaus Schwab a lăsat să se înțeleagă, fără echivoc, pe baza simulării, că un atac cibernetic:

‘ar putea opri complet alimentarea cu energie electrică, transporturile, serviciile spitalicești, societatea noastră ca întreg …

În această privință, criza COVID-19 ar fi considerată o mică perturbare în comparație cu un atac cibernetic major’. (cu sublinierea noastră)

FĂRĂ FRICĂ, vă rog – este din partea Ordinului.

Noi, Poporul, trebuie să devenim conștienți de faptul că lumea occidentală este condusă de un Cult condus de bani, un Cult al Morții sau un Cult Diabolic.

Greu de crezut, dar adevărat.

Ceea ce am experimentat în ultimele decenii sunt atacuri asupra demnității umane, a emoțiilor, prin avertismente care provoacă frică și supunere. Acestea sunt ritualurile tipice pe care trebuie să le urmeze Cultele, pentru a avea succes în acțiunile lor diabolice.

Dacă nu le acordăm atenție, mai ales nu ne lăsăm păcăliți de factorul frică și nu îi urâm pentru ceea ce fac, suntem în siguranță. Ei vor ca noi să-i urâm, deoarece ura emite aceleași vibrații emoționale joase pe care le folosesc pentru atrocitățile lor. Dacă emitem semnale similare, ne au sub control.

A le fi indiferenți sau chiar a-i iubi, monștrii care sunt – conform maximei, ei nu știu ce fac – este o necesitate pentru a ne înălța din întunericul controlului lor în lumină, unde Noi, Poporul, devenim în cele din urmă ființe libere, autonome și suverane, gata să creăm o nouă societate, o nouă civilizație.

Nu trebuie să cedăm niciodată în fața controlului lor, pentru ca nu cumva să ne ducă la cimitir sau, în cel mai bun caz, în curtea lor de sclavi. NICIODATĂ nu trebuie să permitem acest lucru.

 

Comentariu saccsiv:

Agenda 21 a devenit Agenda 2030 în septembrie 2015 la Roma. Cititi va rog mai multe la:

GRABA MARE si are legatura cu Orasele de 15 minute si mancatul insectelor! „Planul de restaurare a naturii” prevede ca pana in 2035 raurile din UE trebuie sa curga liber (fara indiguiri si baraje). Aceasta inseamna o enorma inundare a terenurilor agricole si lipsa hidrocentralelor. CARE E FINALUL?

Cititi va rog si:

Cine va deține totul până la urmă, inclusiv pe tine? BlackRock și Vanguard Group

Cum a declanșat fondul de investiții BlackRock criza energetică globală

A murit Gonzalo Lira, ziaristul torturat si inchis in puscariile ucrainiene deoarece a indraznit sa spuna adevarul despre regimul Zelenski

Ursula von der Leyen a fost pana in 2019 membru al Consiliului de administrație al Forumului de la Davos

Originile întunecate ale Marii Resetări de la Davos

Institutul Tavistock, culoarea neagra, blugii rupti si ingineria sociala a maselor

Misiune înfiorătoare: ‘Boala X’

Vigilant Citizen: Simbolismul ascuns din filmul “Leave the World Behind” (Lasă lumea în urmă), produs de soții Obama

Scenariul Forumului Economic Mondial: O altă criză „mult mai gravă decât cea de covid”, paralizarea alimentării cu energie electrică, a comunicațiilor, a transporturilor

Referitor la finalul articolului de pe Global Research: vise roz.

In realitate vorbim despre antihrist. Nu mai dezvolt tema si pentru incepatori, caci deja intregul material de mai sus este lung. Pentru un inceput de studiu a se citi:

Furia diavolului

Rezumat despre Sfarsitul Lumii

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dan said, on ianuarie 17, 2024 at 9:07 pm

    Ha! Ce încredere poţi avea în servitorii lui Tangalache?

    Apreciază

    • scortisoara said, on ianuarie 18, 2024 at 6:48 am

      E vorba de increderea dintre ei nu sa ne castige noua increderea .

      Apreciază

  2. scortisoara said, on ianuarie 18, 2024 at 6:51 am

    O fi chiar iubitul lui macrou….. Guvernul Unic Mondial dupa chipul si asemanarea lui Intunecatul .

    https://www.activenews.ro/externe/Noul-prim-ministru-al-Frantei-Gabriel-Attal-face-parte-dintre-Tinerii-Lideri-Globali-formati-de-Forumul-Economic-Mondial-si-este-un-membru-cheie-al-grupului-Bilderberg-186910

    Apreciază

  3. scortisoara said, on ianuarie 18, 2024 at 6:53 am

    Se ia…. asta o fi noul virus …X

    https://www.activenews.ro/stiri/Protestele-fermierilor-au-devenit-contagioase-.-Acum-si-in-Franta-VIDEO-186900

    Apreciază

  4. scortisoara said, on ianuarie 18, 2024 at 7:01 am

    Urat mai imbatranesc evreii astia…. Se fac urati ca … intunecatul. Arata ca niste reptile cand imbatranesc . Ati observat? Soros, Kissinger, Rockfeller , Gates , Barbra Streisand …. etc.

    https://www.activenews.ro/opinii/Marian-Dumitru-Poate-te-intrebai-de-ce-sunt-obligati-toti-elevii-din-Romania-sa-studieze-istoria-evreilor-in-clasa-a-11-a-186892

    Apreciază

  5. Lica said, on ianuarie 18, 2024 at 11:42 am

    Ramane de vazut daca vor reusi sau nu cu planul lor – fix asa 100% cum vor ei.

    La Apocalipsa dupa Ioan se vorbeste despre WW3 si Antihrist. Deci de instaurat, il vor instaura.

    Repet: daca prostii se trezesc si cred (ca exista deja de sute de ani un complot globalist), atunci mai avem o sansa. Daca nu, asta e….Hristos Dumnezeu cu mila…

    P.S: Oricum, eu n-am incredere in marea prostime.
    De ex., intreaba-i acum pe mai multi daca a existat sau nu vreo plan-demie si multi o sa zica ca nu, dar „ceva ceva a fost”… Cat de prosti !!!
    Globalistii nici macar nu s-au obosit sa demonstreze existenta ‘virusului magic’ iar gloata isi dau cu parerea la ceea ce a fost o hipnoza in masta la nivel mondial care NU ar fi putut niciodata exista fara MASS-MEDIA, fara TV in principal !!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 18, 2024 at 1:42 pm

      Lica

      O sansa sa ce?
      Sfantul IOAN DAMASCHIN: Trebuie sa vina ANTIHRIST / Il vor primi IUDEII / Va fi OM nascut din curvie si va primi toata energia lui SATAN / La INCEPUT va lua chipul SFINTENIEI…

      Sfantul IOAN DAMASCHIN: Trebuie sa vina ANTIHRIST / Il vor primi IUDEII / Va fi OM nascut din curvie si va primi toata energia lui SATAN / La INCEPUT va lua chipul SFINTENIEI…

      Apreciază

      • Lica said, on ianuarie 18, 2024 at 6:53 pm

        Salut saccsiv!

        Scuze, nu m-am exprimat 100% clar.

        Ma refeream ca daca multimea se trezeste – desi, personal, cred ca e mult prea tarziu – poate mai exista o sansa ca acest cult sa nu-si duca la capat macabra creatie (NWO) fix asa cum o vor ei. Ori se intarzie ori nu se va putea impune NWO peste toata planeta.

        Chiar la Apocalipsa se vorbeste despre cei „trei regi” care vor incerca sa-si pastreze independenta fatza de Antihrist si ca, in cele din urma, Antihrist ii va birui prin puterea armelor.

        De aici vedem clar ca, Antihrist, cat de satanizat ar fi, tot are nevoie de arme nucleare pentru a castiga pe ceilalti. Adica, este clar ca puterea acestuia este limitata prin vointa Divina, la fel ca si faptul ca acesta NU va avea putere asupra celor ce vor refuza pecetea.

        Cei ce vor refuza pecetea vor suferi mult mai putin aici, in aceasta viata, comparati fiind cu cei pecetluiti – care vor scrasni din dinti de chinurile cauzate de catre pecete – aici, iar dincolo, in adevarata existenta nematerialnica, vai de ei… „fumul lor se ridica in vecii vecilor Amin!”…

        Sa nu uitam si de Sf. Ilie si Enoh, care vor avea grija sa mustre si sa pedepseasca pe cei pecetluiti timp de 1260 zile cat va dura lucrarea lor. In tot acest timp cei ce nu vor primi pecetea vor fi intariti in credinta si se vor face multi sfinti, inca din aceasta viata.

        Multe minuni vor face cei „alesi”.

        Va fi de ajuns sa refuzi pecetea si vei fi atat de intarit si protejat de Sf. Duh, incat nimeni si nimic antihristic nu iti va putea face rau.

        Nadejdea si credinta trebuie sa o avem in Hristos Dumnezeu, Prea-Sfanta Treime, nu in oameni si promisiunile lor false.

        Oricum, cum a zis si Yuval Harrari: „planul elitelor ‘is likely to work’… si daca n-o sa le iasa, elitele si-au construit ‘arca lui Noe-arca salvarii’ si vor sacrifica restul maselor”…

        Deci, vor arunca lumea in WW3 … Adica, ei , „creatorii vestului satanizat”, daca nu reusesc sa obtina tot ce vor, atunci vor distruce tot ce ei sustin ca au creat („ei”).

        Apreciază

  6. Antonius said, on ianuarie 18, 2024 at 11:46 am

    Organele de presa ale Patriarhiei NU spun niciun cuvant despre faptul ca azi incepe Saptamana de Rugaciune Ecumenica la Bucuresti si ca delegatul BOR va predica la Catedrala catolica Sfantul Iosif.

    Apreciază

    • DAN said, on ianuarie 19, 2024 at 12:09 pm

      Organizatia lumeasca condusa de Daniel Ciobotea nu are nicio legatura cu Adevarul. Toata activitatea lui demonstreaza ca a lucrat si lucreaza in via antihristului. Iesiti dintre ei si va osebiti, zice Domnul. Avem sfintele canoane, avem sfintii Parinti. Singura solutie lasata de Dumnezeu in vreme de erezie si apostazie este intreruperea pomenirii si comuniunii cu ereticii.

      Apreciază

  7. documenteortodoxe said, on ianuarie 18, 2024 at 8:14 pm

    În fapt, unul dintre participanții la Forumul Economic de la Davos a anunțat că se lucrează la dezvoltarea unui soft care să urmărească cetățenii unde călătoresc, cu ce mijloc de transport, ce mănâncă, ca să calculeze amprenta de carbon.. https://www.national.ro/0pp/vin-taxele-pe-carbon-comisia-europeana-vrea-sa-stie-cata-carne-consuma-fiecare-cetatean-si-cat-timp-foloseste-masina-810787.html

    Apreciază

  8. Id in El said, on ianuarie 19, 2024 at 2:04 pm

    Oare toti membrii WEF sunt de partea cabalei, sau unii nu stiu ce fac?
    De vazut documentarul ‘Caderea cabalei’ al ziaristei de investigatii Janet Ossebaard, de al carui deces recent ai pomenit de curand saccsiv. Asa am aflat despre acest film.

    https://www.bitchute.com/video/hD4HjPxmTCuE/
    N-ar fi oportun sa-l publici aici intr-un articol separat, saccsiv?
    Documentarul este condensat in 10 episoade usor de urmarit. Sigur ca autoarea a fost ajutata cu informatii esentiale de prima mana de la membrii importanti, neinfricati si inimosi ai Q-anon, care au acces la date cruciale despre tagma globalistilor luciferieni care subjuga fara scrupule omenirea.
    Din pacate Janet n-a apucat sa se bucure de roadele muncii ei.
    Oare noi vom trai sa vedem trecerea imparatiei intregului pamant din mana lui Antihrist -care stapaneste in lume acum-
    in mainile ‘sfintilor celui Preainalt’ cum profeteste proorocul Daniel, pentru ‘vremurile din urma’?

    《 Si judecata se va face si i se va lua stapanirea, ca sa-l nimiceasca si sa-l prabuseasca pentru totdeauna.

    27. Iar regatul si stapanirea si marirea regilor de sub ceruri SE VOR DA POPORULUI SFINTILOR CELUI PREAINALT; imparatia Lui este imparatie vesnica si toate stapanirile Ii vor sluji Lui si pe El Il vor asculta”.》

    (Daniel 7:27)

    Amin!

    Apreciază

  9. Un roman said, on ianuarie 20, 2024 at 8:32 am

    seamana cu Matei 8,29 : „Iisuse, fiul lui Dumnezeu…Venit-ai aici mai înainte de vreme ca sa ne chinuiesti?”…. 🙂

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.