SACCSIV – blog ortodox

RETEAUA

NATURAL NEWS: COVID criminal network leads to the Gates of Hell

Rețeaua infracțională COVID ajunge până la (Gates) Porțile Iadului

Publicat pe 20 Februarie 2022, de către redactorii de știri ai Natural News

Videoclipul de mai sus, realizat de Clubul german Der Klaren Worte, sau Clubul Cuvintelor Limpezi, analizează în profunzime rețeaua de persoane și organizații responsabile de înșelătoria COVID. Înregistrarea audio este în limba germană, dar există o traducere subtitrată în partea de jos a videoclipului.

(Articol republicat de pe Articles.Mercola.com)

Revizuirea este condusă de jurnalistul și regizorul Markus Langemann. După cum remarcă Langemann, nu neapărat oamenii cu cele mai bune idei sunt cei care câștigă în viață. Mai degrabă, câștigătorii sunt cei care se află în rețeaua ‘potrivită’ – o rețea cu oameni aflați în locurile potrivite. Nu subestimați niciodată puterea unei rețele.

Unele rețele sunt vizibile. Un exemplu ar fi o rețea de absolvenți la care vă puteți alătura, și pe care o puteți folosi pentru a vă promova cariera. Alte rețele sunt mai ascunse, mai secrete și mai exclusiviste, și nu pot fi accesate decât prin invitația selectivă a unui alt membru.

Indiferent dacă este vizibilă în mod flagrant sau nu, puteți identifica aproape orice rețea prin conectarea punctelor între persoane și organizații. Cine lucrează cu cine, unde și de ce? Cine plătește pe cine? Și odată ce ați făcut acest lucru, puteți identifica mai clar motivațiile din spatele diverselor decizii.

O Rețea Globală Dezvăluită

În acest videoclip, Langemann prezintă „un document de rețea unic în lume, care arată pentru prima dată rețeaua complexă de relații, de la organizații neguvernamentale (ONG-uri), companii, documente și oameni”.

Documentul de 170 de pagini detaliază peste 7.200 de legături între 6.500 de entități și obiecte, inclusiv fluxuri de plăți și investiții.

„În cazul Fundației Bill & Melinda Gates, deja la pagina 4 a documentului, vedeți că această fundație a cheltuit 43 de miliarde de dolari [rețineți că este miliard cu ‘m’] numai în SUA în perioada 1994-2001 și a distribuit în jur de jumătate de miliard de dolari în Germania în această perioadă”, spune Langemann.

Puteți analiza și descărca documentul aici.1- Documentul este în mare parte în limba engleză. Este incredibil de cuprinzător în ceea ce privește domeniul de aplicare, detaliind o rețea globală care lucrează în spatele scenei pentru a influența sănătatea, finanțele și guvernarea la nivel mondial.

Ca o paranteză interesantă, documentul a fost creat, de fapt, cu ajutorul unui software pe care anchetatorii și detectivii îl folosesc pentru a-i ajuta să identifice conexiunile ascunse între potențialii suspecți. Toate punctele de date, documentele, datele privind plățile și așa mai departe, sunt disponibile publicului.

Săgețile roșii sunt folosite în tot documentul pentru a indica fluxurile de bani, cum ar fi subvențiile, donațiile și alte plăți. Ca un exemplu, așa cum se arată la pagina 3 a documentului, cel puțin 21 de universități americane sunt finanțate de și prin intermediul a doar trei organizații cheie:

  1. Fundația Bill și Melinda Gates
  2. Proiectul Open Philanthropy, o fundație de cercetare și acordare de granturi, care are legătură cu WEF
  3. Wellcome Trust, a doua cea mai mare fundație de sănătate din lume, situată în Marea Britanie.

Un grup mic și strâns unit

Potrivit specialistului anonim în IT care a creat documentul, nucleul acestei „rețele criminale COVID”, în jurul căreia se învârte aproape totul, nu depășește 20 sau 30 de persoane. Câteva dintre acestea apar la pagina 36.

Ei s-au reunit la 8 mai 2019, la un eveniment CDU/CSU, unde au discutat despre cum să consolideze sănătatea globală și să pună în aplicare Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. CDU/CSU este o alianță politică formată din două partide politice germane, Uniunea Creștin-Democrată din Germania (CDU) și Uniunea Creștin-Socială din Bavaria (CSU). Printre participanți s-au numărat:

  • Hermann Gröhe, membru al Uniunii Creștin-Democrate (CDU) și fost ministru al sănătății
  • Ralph Brinkhaus, lider parlamentar al CDU
  • Angela Merkel, fost cancelar al Germaniei și membru al CDU
  • Ilona Kickbush, doctor în științe, Institutul Universitar de Studii Internaționale și de Dezvoltare, Geneva
  • Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al OMS
  • Christian Drosten, un virusolog german care la începutul anului 2020 a creat testul COVID PCR
  • Clarissa Prazeres da Costa, microbiolog și specialist în boli infecțioase
  • Joe Cerrell, director general pentru Europa, Orientul Mijlociu și Asia de Est al Fundației Gates
  • Profesorul Jeremy Farrar, director al Wellcome Trust
  • Georg Kippels, membru al CDU
  • Jens Spahn, membru CDU și fost ministru al sănătății

Începând cu acea reuniune din mai 2019, aceste persoane se regăsesc iar și iar, în grupuri de lucru care se suprapun. De asemenea, îi găsiți și în trecut frecându-și coatele.

De exemplu, Farrar, Drosten și Kickbush au fost cu toții prezenți la un exercițiu de masă din 14 februarie 2019 privind răspunsul internațional la evenimente biologice deliberate, desfășurat în cadrul Conferinței de securitate de la München, după cum se arată la pagina 124. Au fost prezente, de asemenea, persoane de la Institutul Robert Koch, de la CDC din China și de la Fundația Gates.

În 2017 și 2018, Kickbush, Drosten și Farrar au fost adăugați în calitate de membri ai Consiliului consultativ internațional pentru sănătate globală. Farrar și Kickbush s-au alăturat, de asemenea, Consiliului de monitorizare a pregătirii globale, un organism comun al OMS și al Băncii Mondiale, lansat oficial în mai 2018. (Dr. Anthony Fauci este un alt membru al acestui consiliu.) Alte două persoane-cheie din cadrul acestei rețele sunt:

  • Chris Elias, președinte al Programului de Dezvoltare Globală al Fundației Gates. Acesta face la rândul său parte atât din Consiliul de monitorizare a pregătirii globale, cât și din Consiliul Consultativ Internațional pentru Sănătate Globală, alături de Kickbush, Drosten și Farrar.
  • Peter Piot, un microbiolog belgiano-britanic cunoscut pentru cercetările sale privind Ebola și SIDA, profesor de sănătate globală, director al Școlii de Igienă și Medicină Tropicală din Londra, membru senior al Programului de Sănătate Globală al Fundației Gates și fost subsecretar general al Națiunilor Unite.

Organizații cheie

Din cauza complexității conexiunilor de rețea, nu există o modalitate ușoară de a le rezuma aici. Trebuie pur și simplu să parcurgeți documentul, pagină cu pagină. Acestea fiind spuse, printre organizațiile cheie, ale căror conexiuni de rețea sunt detaliate, se numără:

Fundația Bill & Melinda Gates, Fundația Wellcome Trust, o organizație finanțată de și legată strategic de GlaxoSmithKline (un producător de vaccinuri în care Bill Gates a investit financiar).

Organizația Mondială a Sănătății, Fundația Rockefeller,

Grupul Băncii Mondiale Forumul Economic Mondial (WEF),

GAVI – Alianța pentru vaccinuri, înființată de Fundația Gates, Coaliția pentru inovații în domeniul pregătirii împotriva epidemiilor (CEPI), înființată de guvernele Norvegiei și Indiei, Fundația Gates, Wellcome Trust și WEF.

Forumul Fondului Global al tinerilor lideri globali, fondat de WEF în 2004.

FIND, alianța globală pentru diagnosticare, care urmărește să asigure accesul echitabil la un diagnostic fiabil în întreaga lume.

Big Pharma – prin Universitatea Johns Hopkins Charité, Universitätsmedizin Berlin, Institutul Robert Koch.

Comisia Europeană, Agenția Europeană de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate (MHRA), Agenția Elvețiană pentru Produse Terapeutice,

Centrul german pentru sănătate globală.

Dintre acestea, Fundația Bill și Melinda Gates pare a fi aproape de vârful sau de centrul acestei rețele criminale, în funcție de modul în care o vizualizați. Gates este, de asemenea, un finanțator major al mass-mediei, ceea ce, desigur, este important dacă vrei să asiguri o presă unilaterală bună.

Controlul mediatic al lui Gates

În trecut, Fundația Bill & Melinda Gates a finanțat plasarea de mesaje „educative” în emisiuni TV populare precum „ER”, „Law & Order: SVU” și „Private Practice”, incluzând subiecte precum prevenirea HIV, siguranța chirurgicală și răspândirea bolilor infecțioase, adică vaccinarea.2 Dar acesta a fost doar începutul.

Prin intermediul a peste 30.000 de granturi, Gates a contribuit cu cel puțin 319 milioane de dolari la mass-media, inclusiv CNN, NBC, NPR, PBS, The Atlantic, Texas Tribune (SUA), BBC, The Guardian, The Financial Times, The Daily Telegraph (Marea Britanie), Le Monde (Franța), Der Spiegel (Germania), El País (Spania) și posturi de televiziune globale precum Al-Jazeera.3

Mai mult de 38 de milioane de dolari din banii lui Gates au fost, de asemenea, direcționați către centre de jurnalism de investigație. Cea mai mare parte a acestor bani a fost alocată pentru dezvoltarea și extinderea mass-media în Africa.4 După cum ați putea bănui, donațiile lui Gates vin cu condiții. După cum a raportat Columbia Journalism Review:5

„Atunci când Gates dă bani redacțiilor, restricționează modul în care sunt folosiți banii – adesea pentru subiecte, cum ar fi sănătatea globală și educația, la care lucrează fundația – ceea ce poate contribui la ridicarea agendei sale în presa de știri.

De exemplu, în 2015, Gates a donat 383.000 de dolari Institutului Poynter, o autoritate larg citată în materie de etică jurnalistică … alocând fondurile ‘pentru a îmbunătăți acuratețea în mass-media din întreaga lume a afirmațiilor legate de sănătatea și dezvoltarea globală’. Vicepreședintele senior al Poynter, Kelly McBride, a declarat că banii lui Gates au fost transferați către site-uri de verificare a faptelor din mass-media …

Din 2000, Fundația Gates a dat NPR 17,5 milioane de dolari [acum până la 24,6 milioane de dolari6] prin intermediul a 10 granturi caritabile – toate destinate acoperirii sănătății și educației globale, probleme specifice la care lucrează Gates.”

Cine altcineva mai controlează mass-media?

Puterea lui Gates asupra presei este imensă, dar el nu este singurul actor. Alți actori în controlul mass-media sunt BlackRock și Vanguard Group, cele mai mari două firme de gestionare a activelor din lume, care controlează, de asemenea, Big Pharma.7 Acestea se află în vârful unei piramide care controlează practic totul, dar nu prea auziți de monopolul lor terifiant, deoarece dețin și mass-media. După cum se observă în videoclipul „Portofoliile păpușarilor”, Vanguard și Blackrock:8

„… dețin știrile care au fost create, dețin distribuția știrilor care au fost create, dețin viețile reporterilor care relatează știrile care sunt distribuite și care sunt create pe ecranul televizorului tău. CBS, FOX, ABC, nu contează la care vă uitați.”

Așa stând lucrurile, este important să fim conștienți de faptul că mass-media convenționale se află sub controlul unor influențe puternice – fie că este vorba de Bill Gates, BlackRock sau Vanguard – și că principala lor intenție nu este aceea de a vă oferi informații obiective, ci, mai degrabă, de a promova agendele acestor influențe.

Cine deține cu adevărat lumea?

BlackRock și Vanguard dețin, de asemenea, acțiuni la o listă imposibil de lungă de aproape toate companiile importante din lume. În afară de mass-media mondială, companiile controlate de Blackrock și Vanguard acoperă toate domeniile, de la divertisment și companii aeriene până la social media și comunicații9 – literalmente tot ce vă puteți gândi, și multe altele la care nu vă puteți gândi.

Împreună, acestea formează un monopol ascuns asupra activelor globale și, prin influența lor asupra mass-media centralizate, au puterea de a manipula și controla o mare parte din economia și evenimentele mondiale, și modul în care lumea vede totul.

În total, BlackRock și Vanguard dețin participații în aproximativ 1.600 de firme americane, care în 2015 au avut venituri combinate de 9,1 trilioane de dolari. Dacă adăugăm și al treilea cel mai mare proprietar la nivel mondial, State Street, proprietatea lor combinată cuprinde aproape 90% din toate firmele din S&P 500./10

Este interesant faptul că Vanguard deține, de asemenea, o mare parte din Blackrock. La rândul său, Blackrock a fost numită de Bloomberg „a patra ramură a guvernului”, deoarece este singura firmă privată care are acorduri financiare pentru a împrumuta bani sistemului bancar central.11

Printre proprietarii și acționarii Vanguard se numără Rothschild Investment Corp,12 Edmond De Rothschild Holding,13 familia italiană Orsini, familia americană Bush, familia regală britanică, precum și familia du Pont, familiile Morgan, Vanderbilt și Rockefeller./14,15

Gates dictează și politica alimentară globală

Pe lângă controlul pe care îl are asupra sănătății mondiale și a mass-mediei, rețeaua lui Bill Gates include și politica mondială în domeniul alimentar și agricol. Este chiar unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri agricole din SUA.16 Dacă Gates ar fi fost un susținător al agriculturii ecologice, proprietatea sa asupra terenurilor ar fi fost probabil considerată un lucru bun, dar nu este deloc așa.

Dimpotrivă, nu numai că este un susținător de mult timp al OMG-urilor și al chimicalelor agricole toxice, dar a fost și un susținător oficial al îndemnului adresat națiunilor occidentale de a trece la imitații de carne de vită, 100% sintetică, cultivată în laborator, și s-a opus cu vehemență încercărilor legislative de a se asigura că produsele din carne contrafăcută sunt etichetate în mod corespunzător, deoarece acest lucru va încetini acceptarea de către public.17

Nu este surprinzător faptul că Gates are investiții financiare în majoritatea „soluțiilor” pe care le propune pentru problemele lumii, fie că este vorba de foamete, boli, pandemii virale sau schimbări climatice.18

Aceste tipuri de eforturi interesate sunt cele care i-au adus lui Gates titlul neoficial de cel mai periculos filantropist din lume. După cum au remarcat AGRA Watch19 , Vandana Shiva, doctor în filozofie, și alții, filantropia lui Gates creează mai multe probleme noi pentru fiecare problemă pe care promite să o rezolve și poate fi descrisă cel mai bine drept „filantrocapitalism”.

Din nou și din nou, abordarea globalistă a lui Gates în ceea ce privește agricultura a avut consecințe devastatoare pentru alimentația și durabilitatea mediului în general, și pentru securitatea alimentară locală în special. Totuși, este profitabilă pentru Gates și aliații săi corporatiști, și promovează planul tehnocratic de a controla lumea prin deținerea tuturor resurselor lumii.

[Marea resetare] este o viziune pentru transferul lumii într-un stat de supraveghere totalitar și autoritar, manipulat de tehnocrați pentru a gestiona populațiile traumatizate, pentru a transfera bogăția în sus și pentru a servi interesele oligarhilor miliardari de elită. ~ The Defender

WEF, fondat de tehnocratul Klaus Schwab, este doar una dintre agențiile neguvernamentale globale care ajută la promovarea agendei agricole distructive și a alimentelor false ale lui Gates.

Marea Resetare a Vieții așa cum o cunoaștem

Fundația Gates, prin finanțarea WEF, joacă, de asemenea, un rol important în Marea Resetare, care a fost dezvăluită oficial în cadrul unui summit WEF în mai 2020. După cum a relatat The Defender, Marea Resetare:20

„… este o viziune pentru transferul lumii într-un stat de supraveghere totalitar și autoritar, manipulat de tehnocrați pentru a gestiona populațiile traumatizate, pentru a transfera bogăția în sus și pentru a servi interesele oligarhilor miliardari de elită.”

Fiecare aspect imaginabil al vieții și al societății este programat să fie „resetat” în conformitate cu planul lor – inclusiv politicile alimentare globale. În fruntea acestei acuzații specifice se află o organizație numită EAT Forum, cofondată de Wellcome Trust, care se descrie ca fiind „Davosul pentru alimentație”.

Cea mai mare inițiativă a Forumului EAT se numește FReSH, care își propune să transforme sistemul alimentar în ansamblul său. Printre partenerii de proiect în această inițiativă se numără Bayer, Cargill, Syngenta, Unilever și Google. EAT colaborează, de asemenea, cu aproape 40 de primării din Europa, Africa, Asia, America de Nord, America de Sud și Australia și ajută Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), finanțat de Gates, să creeze ghiduri dietetice actualizate.

După cum puteți vedea, indiferent de rețeaua la care vă uitați, fie că este vorba de sănătate globală, finanțe, mass-media, politica de mediu sau alimentație, Fundația Gates, WEF și Wellcome Trust sunt acolo, iar legătura dintre toate acestea este planul The Great Reset, cu a patra revoluție industrială (o altă invenție a lui Schwab), care constă în transformarea umanității însăși în cyborgi conectați la internet.

În cele din urmă, acolo încearcă să ne ducă această întreprindere criminală COVID. Pentru a preveni ca acest coșmar distopic să devină soarta noastră, trebuie să vedem rețelele ascunse care lucrează în spatele scenei.

Trebuie să recunoaștem că deciziile nu sunt luate la întâmplare. Există un plan, iar deciziile din domenii aparent disparate au de fapt un scop identic. Nu poți vedea acest lucru dacă te gândești că oamenii, organizațiile și chiar țările lucrează independent.

Ele sunt de fapt conectate în rețea, ceea ce le face atât de puternice. Lucrul care poate întrerupe sau distruge această putere este înțelegerea publică a acestor rețele și înțelegerea faptului că scopul final al tuturor acestora este de a „reseta” și „reconstrui” civilizația („Build Back Better”) într-una creată de ei înșiși.

Citiți mai multe pe: Articles.Mercola.com

 

45 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • dmaximilian said, on februarie 22, 2022 at 9:13 am

      nimic despre Ucraina – Rusia şi iubirea ortodoxă?

      păi Rusia dacă era aia bună nu făcea ca Hitler – smulge bucăţi din Cehoslovacia, pardon Ucraina, pt a menţine ”pacea” care în rusă se traduce ca război, rapt teritorial, umilirea vecinilor

      Rusia dacă era aia bună nu le făcea teste Covid la refugiați – dar ei sunt mână în mână cu camarila satanică care conduce lumea asta bolnavă şi impune agenda prin vaccin, război, protecția mediului etc

      Apreciat de 1 persoană

  1. nexus said, on februarie 21, 2022 at 8:23 pm

    Comisia Europeană este una dintre instituţiile Uniunii Europene, SINGURA care poate iniţia propuneri legislative la nivelul Uniunii. Membrii Comisiei, comisarii europeni, reprezintă INTERESUL GENERAL AL UNIUNII, şi NU AL STATELOR MEMBRE … Comisia Europeană are DREPT DE INIŢIATIVĂ DEPLINĂ cu privire la propunerile legislative (regulamente şi directive) necesare pentru punerea în aplicare a tratatelor. Tot DREPT DE INIȚIATIVĂ DEPLINĂ îl are şi asupra proiectului de buget, pe care îl elaborează şi îl prezintă Consiliului şi Parlamentului, cele două instituţii decizionale.

    https://www.agerpres.ro/documentare/2019/11/27/comisia-europeana-rol-atributii-mod-de-lucru–409629

    Procesul de luare a deciziilor
    Inițiativele Comisiei Europene privind noile politici, comunicări și legi trebuie să fie convenite în plan intern. În cazul legilor propuse, acestea trebuie să fie convenite de către Comisie ÎNAINTE ca acestea să poată fi adoptate de Parlamentul European și Consiliu, co-legislatorii UE.

    https://ec.europa.eu/info/strategy/decision-making-process_en

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    În UE legile sunt întocmite de către Comisia Europeană, ai cărei membri sunt NUMIȚI și nu aleși. Comisia Europeană înaintează aceste legi Parlamentului European spre aprobare. Așadar Parlamentului European i se pun în brațe aceste legi gata făcute, fără ca acesta să aibă nici o contribuție la alcătuirea acestor legi.

    Apreciat de 2 persoane

  2. abc said, on februarie 21, 2022 at 8:25 pm

    Mda, Bil Gates (porti) cel ce face Windows (ferestre).

    Apreciat de 1 persoană

  3. nexus said, on februarie 21, 2022 at 8:38 pm

    Dracu’ e la putere în lume cum n-a fost niciodată – decât poate pe vremea lui Noe – petru că oamenii i-au dat foarte multe drepturi. Așa că el exercită aceste drepturi cum știe el, prin minciună, înșelare, teroare și îngrădiri de tot felul. Să nu ne mirăm dacă nu cumva dă ordine direct acelora ce doresc extincția omenirii. S-a văzut că principala țină a fost Europa, continentul care a fost creștinat de Sf. Apostoli. Europa, chiar dacă nu mai e creștină în fapt, măcar mai păstrează o urmă a civilizației care a avut la bază creștinismul. Acum, ceea ce s-a vrut, a fost pedepsirea acestei civilizații, și ștergerea, dacă e posibil, a oricărei urme de creștinism din conștiința oamenilor. Se pare că europenii mor pe propria mână, lăsându-se înșelați cu incredibilă ușurință. Atât a mai rămas din Europa, o societate depravată care și-a pierdut demult orice moralitate.

    Apreciat de 5 persoane

  4. Clement said, on februarie 21, 2022 at 8:57 pm

    Majoritatea numelor si societatilor amintite nu au o consistenta precisa pentru romani.
    Au auzit despre..
    Observ ca au disparut de pe lista Soros, grupul Bilderberg, Trilaterala, Clubul de la Budapesta, marile Ordine Masonice.
    Singura societate pe care o cunosc direct, facand efectiv parte din viata si din moartea lor si care isi promoveaza necenzurat produsele cancerigene, mutagene si neurotoxice este Syngenta.
    Imi propusesem la un moment dat sa socotesc cate spoturi publicitate difuzeaza Agro tv intr-o zi dar, din lehamite, am renuntat.
    Fara legatura dar tot apocaliptic, neomarxistul Josep Borrel zice ca Europa nu va admite niciodata dizolvarea Bosniei si pretentiile de independenta ale sarbilor.
    https://www.rtbf.be/article/situation-plus-preoccupante-que-jamais-en-bosnie-selon-le-chef-de-la-diplomatie-europeenne-josep-borrell-10939268

    Apreciază

  5. mariusmioc said, on februarie 21, 2022 at 9:27 pm

    Avocatul Reiner Fuellmich despre procesul legat de escrocheria covid (video) https://mariusmioc.wordpress.com/2022/02/21/avocatul-reiner-fuellmich-despre-procesul-legat-de-escrocheria-covid-video/

    Apreciază

  6. Paul said, on februarie 21, 2022 at 10:05 pm

    Încurajați oamenii să se roage, lăsați societățile secrete, grupuri, uniuni etc.
    Rugați-vă bunului Dumnezeu!
    Scrie… saccsiv blog ortodox…
    Profitați de șansa de a vă fi născut în ortodoxie!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 22, 2022 at 11:45 am

      Paul

      Daca ne rugam de ce sa nu ne si intereseze? Ce Sfant a indemnat astfel?

      Apreciază

      • Paul said, on februarie 22, 2022 at 1:22 pm

        Ai dreptate, îmi cer iertare! Cred că da, trebuie să ne intereseze și faci o muncă extraordinară dar hai indemnăm și la rugăciune.
        Adversarul nu poate fi înfrânt altfel…
        Iartă-mă!

        Apreciază

      • Felix said, on februarie 22, 2022 at 2:14 pm

        Sfantul Siluan Athonitul:

        Odată, de ziua numelui său, mergând la el l-au aflat în tovărăşia prietenilor săi duhovniceşti: unul din bătrânii duhovnici, Părintele Trofim şi Stareţul Siluan. Ce se întâmplase până la venirea mea nu ştiu, dar am auzit următoarele:

        Duhovnicul povestea ceva ce citise într-un ziar şi, întorcându-se către Stareţul Siluan, l-a întrebat:

        – Părinte Siluan, ce spui?

        – Mie, Batiuşka, nu-mi plac ziarele şi veştile din ziare, a răspuns el.

        – De ce asta?

        – Pentru că citirea ziarelor întunecă mintea şi împiedică rugăciunea curată.

        – Curios, răspunde duhovnicul. După mine, dimpotrivă, ziarele ajută a te ruga. Noi trăim aci în pustie, nimic nu vedem, şi astfel sufletul uită de lume, se închide în sine, şi atunci rugăciunea slăbeşte… Eu când citesc ziarele văd cum trăieşte lumea şi cum suferă oamenii, şi de acolo mi se naşte dorinţa de a mă ruga. Atunci, fie că slujesc Liturghia, fie că mă rog în chilie, eu din suflet rog pe Dumnezeu pentru oameni şi pentru lume.

        – Sufletul, când se roagă pentru lume, ştie mai bine, fără ziare, cum suferă întreg pământul, ştie şi care sunt nevoile oamenilor, şi îl doare pentru ei.

        – Cum poate sufletul să ştie de la sine ce se întâmplă în lume?, a întrebat duhovnicul.

        – Ziarele scriu nu despre oameni, ci despre întâmplări, şi nici aia adevărat; ele aduc tulburare minţii şi adevărul tot nu-l vei afla din ele; dar rugăciunea curaţă mintea şi ea vede mai bine totul.

        – Nu mi-e limpede: ce vrei să zici?, a întrebat din nou duhovnicul.

        https://siluanathonitul.wordpress.com/2012/01/26/sufletul-care-se-roaga-pentru-lume-stie-cum-sufera-intreg-pamantul/

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 22, 2022 at 2:42 pm

        Felix

        Citat ai pus, dar ce doresti sa se inteleaga din el?
        Despre ce stiri vorbim?
        Sa nu mai descalcim toata mascarada ultimilor doi ani, ca sa poata linistiti Ierarhii vanduti sa o promoveze?
        Aidoma in cazul cipurilor, ecumenismului, globalizarii, etc.?

        Apreciază

      • Felix said, on februarie 22, 2022 at 3:24 pm

        Nu te mai indreptati cu justificari ci primeste cuvantul de la Duhul Sfant, in rest e doar parere ta!

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 22, 2022 at 3:33 pm

        Felix

        Pana la urma ai primit si tu de la dracul o ispita din dreapta.
        Blogul e plin de scrieri ale Sfintilor Parinti si ale marilor duhovnici INSUFLATI INDUBITABIL DE DUHUL SFANT care dovedesc cu prisosinta ca am dreptate.

        Apreciază

  7. Kunta Kinte said, on februarie 21, 2022 at 10:50 pm

    Off topic
    Gata, e clar: Outin a recunoscut independenta celor doua republici ex- ucrainene. Imediat duoa terminarea J.O de Iarna! Acum trebuie sa le apere de Junta de la Kiev.

    Apreciază

    • dmaximilian said, on februarie 22, 2022 at 1:49 pm

      exact cum a început şi Hitler cu apărarea germanilor ”opresați” nevoie mare din Cehoslovacia! Sudetenland = Donbass.

      junta de la Kremlin e criminală şi nu respectă acordurile de pace

      se vede asta clar dc nu ești răuintenționat- din Transnistria nu mai pleacă de decenii

      Apreciat de 1 persoană

  8. scortisoara said, on februarie 21, 2022 at 11:04 pm

    Radu Moraru spune ca au fost formate trupe de opresiune ( referitor la ce se întâmplă în Canada ) fără semne de identificare ,mascați sa nu poată fi recunoscuți , cu casti negre . Dar cred ca mai multe tari au asemenea trupe dar oamenii nu observa .

    SA VORBIM DESPRE TINE
    cu GABRIELA CALITESCU & RADU MORARU & CATALIN BADITOIU
    21 februarie 2022

    https://www.facebook.com/nasulteleviziunealibera

    Apreciază

  9. geo said, on februarie 22, 2022 at 10:32 am

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=192071&title=bilderbergul-mario-draghi-nu-are-odihna-pana-nu-duce-la-indeplinire-planul-retelei-progresiste-italia-recomanda-administrarea-unei-a-patra-doze-de-vaccin-impotriva-covid-19-persoanelor-cu-sistem-imunitar-compromis

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=191032&title=uk-mita-la-parlamentari-parlamentarii-au-primit-gratuit-peste-100-000-de-lire-sterline-de-la-firmele-de-jocuri-de-noroc-in-doar-sase-luni-arata-cifrele

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=191376&title=sua-oficialii-cdc-recunosc-c-259-agen-539-ia-a-ascuns-publicului-informa-539-ii-critice-despre-covid-inclusiv-date-despre-infec-539-ii-inovatoare-din-cauza-temerilor-de-ezitare-la-vaccin-

    http://www.fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=187640&title=dupa-ce-a-rezolvat-problemele-sahel-ului-iohannis-va-rezolva-rapid-si-problemele-romilor-prin-hartiile-programului-inexistent-romania-educata-klaus-iohannis-de-ziua-dezrobirii-romilor-romii-au-contribuit-constant-la-modernizarea-tarii-noastre-

    https://flux.md/stiri/economie/europa-nu-mai-are-aproape-deloc-gaz-gazprom

    https://flux.md/stiri/social/mass-media-promoveaza-naratiunea-variantei-hiv-ca-stire-de-prima-pagina-pentru-colapsul-sistemului-imunitar-indus-de-vaccin

    https://www.activenews.ro/stiri/VIDEO-Maltratarea-bestiala-a-soferului-de-camion-din-Romania-la-Ottawa-a-ajuns-in-presa-internationala-reclamata-de-producatorul-lui-Tucker-Carlson-de-la-Fox-News.-Csaba-Vizi-originar-din-Baia-Mare-elimina-sange.-MAE-TACE-IN-PAPUSOI-172898

    https://flux24.ro/este-ireal-ce-face-germania-cu-familia-furdui-un-deputat-pnl-acuza-germania-de-marsavie-si-ca-este-un-sistem-nenorocit/

    https://www.activenews.ro/stiri/Parlamentarii-canadieni-au-ratificat-legea-privind-starea-de-urgenta.-Cum-a-motivat-Trudeau-decizia-172904

    Apreciază

  10. geo said, on februarie 22, 2022 at 11:14 am

    Se pare ca trupele rusesti ar fi intrat in Donbass…

    https://twitter.com/hashtag/donbass

    Apreciază

  11. scortisoara said, on februarie 22, 2022 at 11:33 am

    Uite așa vom renunța singuri la proprietăți . Ce inginerie !

    Gheorghe Piperea: Când se va introduce amprenta de carbon pe casa, mașina, biroul și grădina ta, vei plăti atât de multe taxe, încât vei renunța la dreptul de proprietate

    https://www.activenews.ro/opinii/Gheorghe-Piperea-Cand-se-va-introduce-amprenta-de-carbon-pe-casa-masina-biroul-si-gradina-ta-vei-plati-atat-de-multe-taxe-incat-vei-renunta-la-dreptul-de-proprietate-172903

    Apreciază

    • adrianradauti said, on februarie 22, 2022 at 12:39 pm

      Păi înainte se face recensământul pe persoane, locuință, utilități etc. și apoi Dumnezeu cu mila.

      Apreciază

    • dmaximilian said, on februarie 22, 2022 at 1:52 pm

      s-a dublat preţul la gunoi

      acum se plăteşte şi pt fiecare copil din gospodărie

      la fiecare 100 taxe anul trecut acum 2 sute si ceva

      la anu poate se va scumpi de 3x.. – 4x…

      Apreciază

    • Clement said, on februarie 22, 2022 at 3:50 pm

      Pentru ca actualii complici ai satanei, politicieni, negustori de produse farmaceutice , ” cioclii in halate albe ” cum le spunea analfabeta doctor in chimie doctorilor care-si cumparau titluri in occident, sunt copiii nomenclaturistilor reciclati in decembrie ’89.
      Dr Eduard Apetrei confesandu-se jurnalistei Daniela Sarb ( Adevarul 2016 ) explicand motivul pentru care este convins ca in Romania lucrurile nu pot evolua in sens pozitiv.
      Dr. M M Eduard Apetrei a fost cardiologul lui Nicolae Ceausescu, al generalului primar Olteanu si al lui Iliescu.
      „Pentru că aceşti oameni care au avut putere, după Revoluţie au făcut copii. Pe copiii respectivi i-au educat la şcoli mari. Sunt foarte bine pregătiţi. Ştiu limbi străine perfect, au cultură bună, fac faţă în toate împrejurările. Şi, în afară de faptul că i-au educat mult mai mult decât au fost educaţi ei, le-au transmis şi obiceiurile lor. Iar ei aplică aceste obiceiuri cu un scor mult mai sus. Şi răul vine mult mai tare. Pentru că e mai greu de descoperit. Acesta este punctul meu de vedere”
      Copiii la care se refera sau lucreaza in State pentru Fauci sau ii vedem defiland pe ecranele televizoarelor galonati, mierosi, rujati.
      https://adevarul.ro/sanatate/medicina/cardiologul-ceausescu-prof-dr-eduardapetrei-sotiamea-mi-a-spus-e-vineri-cred-scapat-1_574ad7d25ab6550cb86d1c3a/index.html

      Apreciază

      • Clement said, on februarie 22, 2022 at 6:08 pm

        Numele jurnalistei -Daniela Serb

        Apreciază

  12. mariusmioc said, on februarie 22, 2022 at 12:17 pm

    Instituirea carantinei într-o localitate înseamnă limitarea dreptului de a ieși din acea localitate, nu a dreptului de a ieși din clădirea de domiciliu. Decizie definitivă a Tribunalului Timiș. https://mariusmioc.wordpress.com/2022/02/22/tribunalul-timis-decizie-definitiva-instituirea-carantinei-intr-o-localitate-inseamna-limitarea-dreptului-de-a-iesi-din-acea-localitate-nu-a-dreptului-de-a-iesi-din-cladirea-de-domiciliu/

    Apreciat de 1 persoană

  13. Maltratarea bestială a șoferului de camion din România la Ottawa a ajuns în presa internațională, reclamată de producătorul lui Tucker Carlson de la Fox News. Csaba Vizi, originar din Baia Mare, elimină sânge. MAE TACE ÎN PĂPUȘOI said, on februarie 22, 2022 at 1:38 pm

    VIDEO: Maltratarea bestială a șoferului de camion din România la Ottawa a ajuns în presa internațională, reclamată de producătorul lui Tucker Carlson de la Fox News. Csaba Vizi, originar din Baia Mare, elimină sânge. MAE TACE ÎN PĂPUȘOI

    https://www.activenews.ro/stiri/VIDEO-Maltratarea-bestiala-a-soferului-de-camion-din-Romania-la-Ottawa-a-ajuns-in-presa-internationala-reclamata-de-producatorul-lui-Tucker-Carlson-de-la-Fox-News.-Csaba-Vizi-originar-din-Baia-Mare-elimina-sange.-MAE-TACE-IN-PAPUSOI-172898

    Forțele de represiune din Ottawa au fost filmate în timp ce băteau cu cruzime un șofer de camion sâmbătă dimineața, după ce premierul Justin Trudeau a suspendat drepturile civile ale canadienilor prin decret guvernamental (VIDEO mai sus).

    Este vorba despre șoferul Csaba Vizi, originar din România, unul dintre participanții de cursă lungă ai Convoiului canadian pentru Libertate. Filmarea cu arestarea și violentarea bestială a lui Csaba Vizi, deși acesta se predase de bună voie, după cum se vede în imagini, a fost publicată duminică de ActiveNews și semnalată pe Twitter de jurnalistul Gregg Re de la Fox News, producătorul emisiunii lui Tucker Carlson, după cum semnalează En-volve.com.

    În prezent, șoferul acuză dureri puternice în zona spatelui și a gâtului și faptul că urinează cu sânge. Mai multe înregistrări pe care ActiveNews le-a cuprins într-un material video în baza acestui articol, atestă că forțele mixte de represiune au adoptat metode similare de lovire repetată a manifestanților pașnici, cu genunchiul, în timp ce victima este la pământ, în ficat și rinichi.

    Apreciază

    • Clement said, on februarie 23, 2022 at 1:01 am

      Fortele acestea de ordine se dopeaza sub oŕdonanta, cum se spune.
      Conditia fizica si violenta sunt intretinute nu doar prin antrenamente.
      In plus, superiorii ii fac sa inteleaga ca nu sint de neinlocuit. Robotii de ” supraveghere” si anihilare sunt deja functionali in Statele Unite.
      ” Cainii fantoma” sunt dotati cu drone si arme pe frontiera iar in Bronx au fost folositi pentru identificarea persoanelor contaminate cu covid prin scanarea irisului si inregistrarea temperaturii.

      Apreciază

  14. mircea.v said, on februarie 22, 2022 at 2:25 pm

    Pt a se intampla „caderea comunismului”, sua si rusia au facut intelegerea ca nato sa nu se extinda.

    Si apoi nato s-a tot extins, nerespectand intelegerea. Si asta pana au ajuns la ucraina. Si aici Putin a spus Stop joc.

    Asa ca, in acest caz, Putin face ce trebuie sa faca, adica are dreptate. Ce o sa fie mai departe, vom vedea.

    Referitor la CO2, gradina absoarbe CO2, terenurile agricole si padurile idem, si eu zic ca se va tine cont de aspectul asta. Dupa Kyoto, marii bogatasi au cumparat zeci de mii de hectare prin padurea amazoniana, tocmai spre a face comert cu CO2-ul absorbit. Apoi, din diverse considerente s-a oprit toata lucrarea. Acum nu se va mai opri.

    Dar, e clar ca omul obisnuit nu are o gradina prea mare, idem terenuri agricole si paduri.
    Si, daca tot ne-am vandut la straini terenurile agricole si padurile, apoi alea vor absorbi CO2 pt ei, nu pt noi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.