SACCSIV – blog ortodox

Istorii din cripta: Ce este HEK?

Posted in avort, Coronavirus, FETUSI, Olanda, vaccin by saccsiv on noiembrie 4, 2021

CBR UK: What the HEK?!

Ce este HEK?

De Christian Hacking

HEK 293 este o linie de celule umane creată folosind un rinichi de la un bebeluș avortat și disecat în Olanda între anii 1972 și 1973. Este a doua cea mai comună linie de celule și este folosită intens în „cercetarea biomedicală și farmaceutică”. De asemenea, este folosită în crearea vaccinurilor și în cercetări privind cancerul.

Cum este folosită în vaccinurile Covid?

HEK 293 a fost folosită de toți producătorii celor trei vaccinuri Covid disponibile în Marea Britanie (articolul este scris în februarie 2021 – n.tr.), într-unul dintre următoarele moduri:

  1. A fost folosită, împreună cu alte linii celulare umane, pentru a dezvolta o proteină spike prin inginerie genetică (aceea pentru care vaccinul mARN produce „codificarea”) în faza inițială de dezvoltare a vaccinului1.
  2. Vaccinul Pfizer și Vaccinul Moderna, produse după „noua tehnologie”, au fost testate pe HEK 293 înainte de a începe testele clinice pe oameni. Testele se desfășoară în continuare pentru toate loturile noi2.
  3. În final, vaccinul Oxford-AstraZeneca, realizat cu „tehnologie tradițională”, a creat o populație de viruși slabiți în culturi de celule HEK 293, care a fost apoi filtrată și curățată, rămânând doar mici componente celulare și resturi de ADN3.

De unde vine numele de HEK 293?

Numele este format din două părți.

În primul rând, HEK vine de la „Human Embryonic Kidney” [rinichi embrionar uman – n.tr]. Rinichiul în cauză a fost disecat de la o fetiță olandeză sănătoasă, de origini necunoscute, de către o echipă de la Universitatea Leiden din  Olanda în 1972. În ciuda includerii termenului „embrionar” în acronim, fetița în cauză avea 12-13 săptămâni când a fost ucisă pentru a se preleva celule din rinichii funcționali. Însărcinat cu cercetarea a fost numit Alex Jan Van der Eb; este încă în viață și locuiește tot în Olanda.

Când a fost întrebat de FDA în 2001 despre această problemă, D. Van der Eb a confirmat că a fost vorba despre un „fetus” avortat intenționat și a oferit detalii răscolitoare despre experimentele avute în vedere.

„Așadar, materialul de rinichi fetal prelevat, era după cum urmează: rinichiul provenea de la un fetus cu istorie necunoscută a familiei, obținut probabil în 1972. Data exactă nu mai este cunoscută. Fetusul, din câte îmi amintesc, era complet normal. Nimic nu era în neregulă. Motivele avortului nu îmi sunt cunoscute. Probabil că le știam la momentul respectiv, dar am uitat aceste informații”.5

El a mai confirmat că a făcut personal disecția declarând:

„Ambele linii celulare (HEK 293 și PER.C6) au fost realizate în laboratorul meu și de asemenea celulele, materialul de început, a fost preparat de mine la Universitatea din Leiden.”6

Numărul 293 reprezintă numărul de experimente efectuate de un alt cercetător, un canadian pe nume Frank Graham, și care au fost necesare pentru a manipula genetic celulele pentru a se putea multiplica la infinit într-un mediu artificial. El a realizat acest lucru folosind o metodă nouă cunoscută drept „tehnica calciului”. Linia celulară rezultată era robustă, creștea repede, era ușor de transectat cu ADN străin și capabilă să producă o cantitate mare de proteine recombinante.8

Cum au fost obținute inițial celulele HEK?

Din cauza pierderii convenabile a înregistrărilor, este imposibil să spunem exact cum au fost inițial obținute celulele HEK sau câte „specimene” de copil nenăscut au fost necesare în total. Oricum, asta nu înseamnă că nu știm nimic. Pe 27 octombrie 2003, specialistul în etică Alvin Wong i-a scris lui Van der Eb, încercând să clarifice problema. Dr. Van der Eb a confirmat că înregistrările s-au pierdut, la fel cum declarase și pentru FDA, dar a admis că a lucrat cu țesuturi provenind atât din avorturi spontane cât și induse.

Folosind această informație, mulți au presupus tot ce era mai bine despre linia HEK, sugerând că puteau proveni de la un avort natural dar, la o cercetare mai atentă a tehnicilor de prelevare a țesuturilor fetale, o asemenea presupunere devine cam prea optimistă. Aceasta întrucât extragerea și cultivarea de celule vii este incredibil de dificilă. Pentru a se asigura șansele cele mai mari de reușită, fătul trebuie să fie sănătos, intact și steril. Un embriolog și profesor emerit de anatomie confirmă:

„Pentru a susține 95% din celule, țesutul viu trebuie prelevat în primele 5 minute după avort. În aproximativ o oră, celulele vor continua să se deterioreze până la nivelul la care specimenele devin inutile.”9

WI-38

O altă linie de celule obișnuită, folosită în vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă), este WI-38. La fel ca în cazul HEK 293, numele ne spune foarte multe despre originile acestei linii.

WI vine de la Wistar Institute, comunitate de cercetare din Pennsylvania. Numărul 38 este cel al experimentelor făcute pe fetuși nenăscuți pentru a obține linia celulară. Crearea ei ne dă o perspectivă relevantă despre procedurile folosite.

Potrivit paginii WI-38 de pe Wikipedia, fătul a fost folosit fără ca mama să-și fi dat înainte consimțământul.

Copii nenăscuți aleși special pentru acest scop

Primul lucru care trebuie observat este că aceste avorturi sunt planificate. Deși este posibil ca trupurile de bebeluși disecate de Dr. Van der Eb să fi fost avortate natural, este totuși puțin probabil ca părțile acestor trupuri să fi putut fi folosite în procerea HEK 293 pentru că fetușii avortați natural de regulă nu sunt sănătoși și nu poți prezice când vor fi născuți.

Acest aspect devine clar când cercetăm linia WI-38. Răspunzând unor întrebări despre WI-38, cercetătorul șef din SUA Leonard Hayflick a confirmat faptul că colegul său din Suedia, Dr. Sven Gard, a ales cu grijă un fetus, pe baza sănătății acestuia. Scriind într-un chestionar medical, acesta declară:

„Acest fetus a fost ales de Dr. Sven Gard, special pentru acest scop. Ambii părinți sunt cunoscuți și, din păcate pentru această poveste, sunt căsătoriți unul cu celălalt, sunt bine și în viață, trăind probabil în Stockholm. Avortul a fost făcut întrucât au considerat ca au prea mulți copii. Nu au existat antecedente de boli pentru niciunul dintre părinți și nici antecedente pentru vreun cancer specific în familiile lor.” 10

Linii celulare mai recente, precum WalVax 2, confirmă continuarea acestei practici. În documentul care însoțește linia celulară se stipulează (sublinierea ne aparține):

„Am obținut 9 fetuși printr-o monitorizare riguroasă, bazată pe criterii de includere specificate cu mare atenție.”

Copii nenăscuți disecați în condiții speciale

După ce a fost făcută selecția, echipa de cercetare trebuie să coordoneze medicul care efectuează avortul cu ceilalți tehnicieni, pentru a preleva organele intacte, vii și sterile.

Pentru ca organele prelevate să aibă „viabilitate optimă”, copilul trebuie disecat iar organele extrase în primele 5 minute de la avort. De asemenea, nu se folosesc anestezice pentru a nu modifica activitatea celulară a organelor pe care cercetătorul vrea să le obțină.11

Într-un articol publicat în revista Nature, Meredith Wadman dă o tentă ambiguă unor asemenea evenimente când descrie că „o fată, lungime 20 centimetri” a fost „învelită într-o pânză sterilă de culoare verde” și livrată către Institutul Karolinska în nord-vestul Stockholmului. Ceea ce nu precizează ea este că un mare spital universitar este lipit de institut, însemnând că „livrarea” se putea face în câteva minute. Alte mărturii oficiale atestă acest fapt.

Renumitul doctor Ian Donald, pionierul scannerelor cu ultrasunete, susține și el că a fost martor la disecții WI-38, desfășurate la Institutul Karolinska și pe care le descrie astfel:

„Experimentele s-au desfășurat pe bebeluși avortați și pentru scurt timp încă în viață dar cărora nu le-a fost îngăduită nici măcar mila unei anestezii în timp ce se zvârcoleau și țipau în agonie, iar când utilitatea lor a expirat, au fost executați și aruncați ca niște gunoaie.”12

În stufoasa sa carte „Fetusul ca donator pentru transplant – perspective științifice, sociale și etice”, imunologul Dr. Peter McCullagh oferă descrieri detaliate ale metodelor folosite pe duzini de „donatori de țesut fetal” începând din anii 1970 încoace, inclusiv moartea prin decapitare, expunere la condiții periculoase, disecare și testare de medicamente a unor fetuși aflați în perioade cuprinse între 7 și 26 săptămâni de sarcina. Ginecologul și fostul avorționist Dr. Bermard Nathanson ne prezintă propria lui perspectivă asupra avorturilor și, citând din cartea lui McCullagh, susține că experimentele din Suedia se desfășurau cam așa:

„…în Suedia înțepau sacul femeii gravide în 14-16 săptămâni, după care puneau o clamă în capul copilului, il trăgeau pe canalul uterului, făceau o gaură în capul copilului și, cu ajutorul unei mașini de aspirat, scoteau afară celulele creierului… Au fost folosiți fetuși umani cu vârste între 7 și 21 de săptămâni, proveniți din avorturi legale. Asta e în Suedia. Data concepției era estimată pe baza lungimii cap-șezut și așa mai departe. Ficatul și rinichii fetali erau repede recoltați și cântăriți. Ceea ce se face acum la 21 de săptămâni sau 18 sau 16 săptămâni este ceea ce se numește avort cu prostaglandină. Se injectează o substanță în uter. Femeia intră apoi într-un mini-travaliu și elimină copilul. În 50% din cazuri, fătul este încă în viață, dar asta nu-i oprește. Pur și simplu vor deschide fără anestezie abdomenul fătului, vor scoate ficatul și rinichii, etc.”

Într-un document de cercetare al Universității din Toronto din iunie 1952, comentând asupra metodei folosite în experimentele lor, se sugerează că aceste tehnici sunt universale pentru cercetătorii care lucrează în domenii învecinate cu avortul.

„Nu au fost folosite specimene macerate și în mulți embrioni inima încă bătea la momentul când au recepționat virusul de laborator.”

Copii nenăscuți avortați prin cezariană pentru a preveni contaminarea

Al treilea aspect care trebuie observat în procesul de extracție este sterilitatea.

Cei mai îndemânatici avorționiști o pot obține până la un anumit nivel prin tehnici chirugicale de avort, dar se consideră că avortul prin cezariană sau histerectomia sunt „prin excelență” cele mai bune avorturi pentru recoltarea de țesuturi fetale.14

Potrivit lui Gonzalo Herranz, fost șef al Comitetului de Etică Medicală din Spania, cea mai buna metodă de a evita „contaminarea cu microorganisme” este livrarea fătului prin cezariană sau prin extirparea uterului.15

O analiză din 1982 a istoriei donării de țesuturi confirmă multe dintre cele de mai sus, afirmând că:

„Țesutul fetal pentru transplant trebuie «recoltat» în câteva minute de la livrare. Ideal este prin histerectomie, cu fătul livrat in utero. Medicamentele care ar reduce activitatea fiziologică a fătului trebuie evitate. Fetusul va fi astfel cât se poate de viu și apt la momentul deschiderii.”

Metode ceva mai moderne, precum cea folosită în crearea liniei celulare WalVax 2 în 2015 în China, presupun inducerea unei nașteri și păstrarea fătului în propriul sac amniotic sau „pungă cu apă” până la momentul disecției.

La treisprezece ani după ce Dr. Alex Van der Eb (împreună cu Dr. Graham) a creat HEW 293, el a creat o linie celulară separată numită PER.C6 dintr-un alt copil nenăscut și ucis intenționat printr-un avort social la vârsta de 18 săptămâni. Acești trei factori: monitorizarea parentală, extracția intactă și sterilizarea apar în descrierea pe care a dat-o către FDA privind experimentul. El declară (sublinierea autorului):

„Așadar, am izolat retina de la un fetus, de la un fetus sănătos din câte am putut să-mi dau seama, în vârstă de 18 săptămâni. Nu era nimic special în istoria familiei iar sarcina fusese complet normală până la vârsta de 18 săptămâni, dovedindu-se că era un avort indicat social – abortus provocatus, și asta pentru că pur și simplu femeia voia să scape de fetus.”16

Celulele în cauză au fost izolate și înghețate în azot lichid până în 1995, când au fost dezghețate pentru „generarea celulelor PER.C6”. 17

Examinând, așadar, crearea unor linii celulare mai bine documentate și studiind propria descrierea a unui experiment susecvent a Dr. Van der Eb, devine foarte improbabil că HEK 293 a fost obținut prin metode etice.

În cartea sa „Etica liniei HEK 293” Alvin Wong concluzionează că, deși nu poate exista o „certitudine morală” în privința HEK 293, totuși:

„…este mult mai probabil că țesutul provine de la un avort provocat. Situația mult mai convenabilă de a preleva țesut printr-un avort programat și selectat decât a aștepta un avort spontan neprevăzut sprijină această posibilitate.”

Câte organe de copii nenăscuți a recoltat Dr. Van der Eb înaintea fetiței ai cărei rinichi au fost folosiți pentru a face HEK 293?

În absența documentației, nu este clar câte mostre proaspete de țesut fetal au fost cerute de Frank Graham (și furnizate de Alex Van der Eb) pentru a obține celebra linie celulară. Deși este puțin probabil ca 293 de fetuși să fi fost disecați în procesul de producție al HEK 293, unii experți sugerează că au fost peste 100.

Deși, în lipsa dovezilor, ar trebui să presupunem varianta cea mai fericită, implorăm cititorii să se gândească serios la implicațiile unor experimente de așa natură.

Știm că în crearea liniei WI-38, 32 de copii au fost uciși și disecați.19 Dacă mai adăugăm experimentele adiționale pentru a obține virusul rubeolei și experimentele subsecvente pentru testări, numărul total de bebeluși uciși urcă la 99. Știm de asemenea că cel puțin 5 bebeluși au fost uciși pentru crearea liniei MRC-5 în 1970 și 9 bebeluși pentru producția WalVax 2 în 2015.

În lumina acestor fapte, cifrele mici devin foarte improbabile. Cel puțin putem spune că ideea că dezvoltarea vaccinul Covid s-a bazat parțial și pe un „unic avort tragic” este falsă și nu poate fi decât rezultatul unei ignorări intenționate a faptelor.

Note:

  1. Preluare de pe site-ul Children of God life: „Acest brevet american descrie cum se produc moleculele ARN prin codarea proteinelor de fuziune (precum proteina spike) și se testează în timpul dezvoltării. Se folosește o varietate de linii celulare, printre care și HEK 293, dar nu se specifică care linie celulară este folosită pentru vaccinul COVID-19”.
  2. Ghidul FDA specifică faptul că „fiecare lot de medicamente trebuie să respecte standardele de calitate, astfel încât să fie sigure și eficiente” – prin extensie rezultă că fiecare lot va trebui testat pe celule umane înainte de a fi lansat pe piață.
  3. Deisher et al, 2015, Legătura epidemiologică și molegulară dintre fabricarea vaccinurilor și prevalența tulburărilor din spectrul autismului examinează posibilul impact al fragmentelor de ADN rămase după centrifugare în vaccinurile de tehnologie mai veche.
  4. Cuvântul „embrion” avea un înțeles ușor diferit în anii 1960-1970 și nu era rezevat doar fetușilor de vârste foarte fragede.
  5. FDA 2001, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri și Produse Biologice Relaționate, P81, [14-22], a fost eliminat de pe site-ul web dar o copie needitată poate fi accesată aici.
  6. FDA 2001, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri și Produse Biologice Relaționate, P77, [11-12], a fost eliminat de pe site-ul web dar o copie needitată poate fi accesată aici.
  7. Experimentul inițial poate fi citit aici.
  8. Un înscris semnat de D. Alvin Wong, care susține că ar fi comunicat cu Van der Eb prin email în 2003, aceasta este înregistrată în documentul său „Etica liniei HEK 293” disponibil aici, P475.
  9. C. Ward Kischer, embriolog și profesor emerit de anatomie, specialist în embriologie umană, Universitatea din Arizona, Facultatea de Medicină (Tucson, Arizona). Interviu personal cu Debra Vinnedge 7-02, Conferința ALL.
  10. Sven, S. Plotkin, K. McCarthy, Profilaxia cu Gammaglobulină; Virusul inactiv de rubeolă; Producția și controlul biologic al vaccinurilor cu viruși atenuați de rubeolă; Amer J Dis Child Vol, disponibil aici.
  11. „Medicamentele care ar reduce activitatea fiziologică a fătului trebuie evitate. Fetusul va fi astfel cât se poate de viu și apt la momentul deschiderii.”, citând-o pe Alderson, Priscilla (nota de subsol nr. 14).
  12. Ian Donald descrie experimentele la care personal a fost martor la Karolinska – totul în numele științei.
  13. 01-06-1988; Marx, Paul; Confesiunile unui misionar pro-viață; https://www.amazon.com/dp/155922021X
  14. McCullagh, Peter, „Fetusul ca donator pentru transplant – perspective științifice, sociale și etice” (1987), p.106
  15. 26-04-1988; Herranz, Gonzalo; Il Sabato, no. 15; Un răspuns la un articol anterior publicat în același cotidian de Paolo Cuchiarelli și Marina Ricci.
  16. FDA 2001, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri și Produse Biologice Relaționate, P91, a fost eliminat de pe site-ul web dar o copie needitată poate fi accesată aici.
  17. FDA 2001, Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri și Produse Biologice Relaționate, P92, a fost eliminat de pe site-ul web dar o copie needitată poate fi accesată aici.
  18. Acker, Pamela, Vaccinurile: O Perspectivă Catolică (2020).
  19. Cifra este obținută prin analiza metodologiei din două documente de cercetare scrise de Hayflick. Primul document a fost redactat împreună cu Moore în 1961 și poate fi citit aici iar al doilea în 1964 și poate fi văzut aici.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video (subtitrare si transcript în romana): Celebrul dr Stanley Plotkin recunoaște ca a folosit organe de copii avortati pentru fabricarea vaccinurilor si ca a facut experimente pe copii cu handicap mintal

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Medicul Thomas Verny said, on noiembrie 4, 2021 at 12:32 pm

    Medicul Thomas Verny din Toronto (Canada), un psihiatru cu renume, a făcut recent o declaraţie, ce a produs senzaţie în cercurile medicale: “Copiii nenăscuţi se sinucid în uterul mamei care-i poartă, dacă aceasta nu-i doreşte”. A susţinut afirmaţia pe baza unor fapte şi a unor serioase cercetări, fiind convins că mama-gravida poate transmite fătului sentimentele şi temerile ei, determinându-l să se comporte astfel încât să provoace propria-i rejecţie, deci avortul spontan.

    Dr. Verny, autor al lucrării Viaţă secretă a copilului nenăscut, relatează pe larg ca a ajuns la aceste concluzii după un studiu de ani de zile asupra a 400 de avorturi spontane, cărora nu li s-a descoperit cauza. Într-un procent foarte mare de cazuri, argumentează dr. Verny, mama a avut sentimente foarte amestecate la gândul responsabilităţii faţă de copil după naştere, sentiment provocat de teamă, nesiguranţa, de eventualitatea de a naşte un copil cu tare, frică de a fi părăsită de soţ, naşterea unui copil “din flori” etc. Presat de asemenea gânduri chinuitoare, organismul femeii în cauză provoacă o secreţie de hormoni. Aceşti hormoni, absorbiţi de fetuşi, le creează acestora o stare de anxietate. Ei simt că mama nu-i doreşte, explica mai departe dr. Verny, iar în această stare fetusul încetineşte producţia anumitor substanţe chimice în uter, substanţe vitale pentru procesul normal de dezvoltare a viitorului copil. În ultima fază, are loc, deseori, avortul spontan.

    Cercetările dr. Verny sunt susţinute de dr. David Chamberlain, psiholog la Centrul de tratament al anxietăţii din San Diego (California), care declară: “Sunt convins că numeroase avorturi spontane sunt cauzate de factori psihici. Fetuşii ajung să se sinucidă! Ei pot fi serios lezaţi şi afectaţi dacă sunt respinşi emoţional de mama”.

    Conform dr. Verny, un fetus visează, învaţă, îşi dezvoltă memoria, are emoţii: “Este pur şi simplu fenomenal faptul de a şti că un fetus este o fiinţă care simte, experimentează, îşi aminteşte, o fiinţă care reacţionează la mediul înconjurător, fiind la rândul său influenţat de acest mediu. Ceea ce m-a surprins în mare măsură în cursul celor 6 ani de cercetări, a fost să văd cum este influenţat fetusul şi în ce măsură gândurile, sentimentele şi reacţiile mamei au importanţă. Experienţele s-au bazat pe date ştiinţifice precise: am fost totuşi uimit să descopăr că unele din superstiţiile şi credinţele străvechi, pe care le denumim cu dispreţ “poveşti de femei bătrâne”, s-au dovedit a fi cât se poate de adevărate. De exemplu, un fetus o poate auzi cât se poate de distinct cântând pe mama lui. Din a 16-a săptămână a procesului sau de dezvoltare, fetusul întoarce capul respingând o lumină puternică proiectată pe abdomenul mamei sale; după a 24-a săptămâna începe să posede simţul gustului, iar din a 25-a el salta dacă se bate într-o tobă. De la a 32-a săptămână după concepţie, fetusul face mişcări rapide cu ochii în cursul somnului, ceea ce demonstrează că visează”.

    Tot materialul utilizat de dr. Verny pentru lucrarea sa a fost obţinut în urma unor cercetări şi experienţe de ani de zile cu ajutorul unor aparate electronice ultrasensibile, prin studii psihiatrice asupra reacţiilor femeilor gravide şi ale fetuşilor.

    Apreciază

    • Un om said, on noiembrie 4, 2021 at 4:00 pm

      Tocmai de aceea cred că noi ar trebui să trăim fără sex, cu excepția cazului în care ne dorim copii!

      Apreciază

  2. dd_2d said, on noiembrie 4, 2021 at 12:36 pm

    Daca Dumnezeu te-ar intreba ce pedeapsa sa le dai astora , ce ai zice?
    Nu-i asa ca ai zice sa li se intample la fel si lor? Facuti bucati pe viu si apoi da-ti de mancare fiarelor? Apoi din nou la infinit.

    Apreciază

  3. Viața secretă a copilului nenăscut - Thomas Verny said, on noiembrie 4, 2021 at 12:37 pm

    Viața secretă a copilului nenăscut – Thomas Verny

    The Secret Life of the Unborn Child – Thomas Verny – YouTube

    Apreciază

  4. sky said, on noiembrie 4, 2021 at 12:51 pm

    Fereasca Dumnezeu…!

    Apreciază

  5. Centrul Medi@ said, on noiembrie 4, 2021 at 1:05 pm

    😱😠👎

    Apreciază

  6. Centrul Medi@ said, on noiembrie 4, 2021 at 1:06 pm

    Moarte sigură în numele științei ce hiene draconice și prea criminale 😠👎

    Apreciază

  7. Centrul Medi@ said, on noiembrie 4, 2021 at 1:07 pm

    Să omori copii nenăscuți adică avortați în numele științei moderne, criminalii teroriști ticăloși sataniști ăștia 😭😠🙏🏻

    Apreciază

  8. Liviu said, on noiembrie 4, 2021 at 1:20 pm

    HEK293 era mentionat pe eticheta Pepsi in Romania acum vreo 10 ani.

    PEPSI BEVERAGES:
    – All Pepsi soft drinks
    – Sierra Mist soft drinks
    – Mountain Dew soft drinks
    – Mug root beer and other soft drinks
    – No Fear beverages
    – Ocean Spray beverages
    – Seattle’s Best Coffee
    – Tazo beverages
    – AMP Energy beverages
    – Aquafina water
    – Aquafina flavored beverages
    – DoubleShot energy beverages
    – Frappuccino beverages
    – Lipton tea and other beverages
    – Propel beverages
    – SoBe beverages
    – Gatorade beverages
    – Fiesta Miranda beverages
    – Tropicana juices and beverages
    NESTLE PRODUCTS:
    – All coffee creamers
    – Maggi Brand instant soups, bouillon cubes, ketchups, sauces, seasoning, instant noodles
    KRAFT – CADBURY ADAMS PRODUCTS:
    – Black Jack chewing gum
    – Bubbaloo bubble gum
    – Bubblicious bubble gum
    – Chiclets
    – Clorets
    – Dentyne
    – Freshen Up Gum
    – Sour Cherry Gum (Limited)
    – Sour Apple Gum (Limited)
    – Stride
    – Trident
    CADBURY ADAMS CANDIES:
    – Sour Cherry Blasters
    – Fruit Mania
    – Bassett’s Liquorice All sorts
    – Maynards Wine Gum
    – Swedish Fish
    – Swedish Berries
    – Juicy Squirts
    – Original Gummies
    – Fuzzy Peach
    – Sour Chillers
    – Sour Patch Kids
    – Mini Fruit Gums
    – Certs breath mints
    – Halls Cough Drops
    NEOCUTIS “BEAUTY” PRODUCTS:
    Neocutis uses aborted male baby cells after a 14 week gestation period in their anti-wrinkle
    creams. The following creams they sell contain aborted fetal cells, but we need to boycott all
    their products.
    -Bio-Gel Prevedem Journee
    -Bio-Serum Lumiere
    -Bio Restorative Skin Cream
    VACCINES:
    -MMR II (Merck)
    -ProQuad (MMR + Chickenpox — Merck)
    -Varivax (Chickenpox — Merck)
    -Pentacel (Polio + DTaP + HiB — Sanofi Pasteur)
    -Vaqta (Hepatitis-A — Merck)
    -Havrix (Hepatitis-A — Glaxo SmithKline)
    -Twinrix (Hepatitis-A and B combo — Glaxo)
    -Zostavax (Shingles — Merck)
    -Imovax (Rabies — Sanofi Pasteur)
    OTHER MEDICINES:
    -Pulmozyme (Cystic Fibrosis — Genetech)
    -Enbrel (Rheumatoid Arthritis — Amgen)

    Dă clic pentru a accesa Companies-That-use-Aborted-Human-Fetuses-in-their-Foods-5ce5f2e5eb52e.pdf

    Apreciază

  9. Christinne Radu said, on noiembrie 4, 2021 at 1:23 pm

    „Heck” inseamna si „iad”, „dracu”, dar spus la modul elegant atit in engleza originala cit si in cea americana. Ortografia este diferita (heck/hek), pronuntia aceeasi, faceti si voi legatura….

    Apreciat de 2 persoane

  10. felurimi said, on noiembrie 4, 2021 at 1:51 pm

    Aldous Huxley (fratele lui Julian Huxley), autorul cărţii „Minunata Lume Nouă” a ţinut un discurs la Berkley în 1962 cu puţin timp înainte de moartea sa. El a admis ca foarte vânduta sa carte scrisă în 1932, s-a bazat nu pe ficţiune ci pe ceea ce NOM planifica să implementeze!

    Aldous Huxley:

    Va exista, in cursul generatiei urmatoare sau nu foarte departe de aceasta, o metoda farmacologica de a-i face pe oameni sa-si iubeasca robia , creand dictaturi fara lacrimi, ca sa spunem asa, si sa produca curand un fel de lagare de concentrare nedureroase pentru societati intregi, astfel incat oamenilor le vor fi luate libertatile, dar le va placea, fiindca vor fi distrasi de la orice dorinta de a se rascula prin propaganda sau spalarea creierelor, sau prin spalarea creierelor imbunatatita prin metode farmacologice. Si aceasta pare sa fie ultima revolutie.

     Aldous Huxley,
    Tavistock Group, California Medical Scool
    #
    https://www.smartradio.ro/anthony-fauci-spune-ca-sars-cov-2-s-ar-putea-combina-cu-un-alt-virus-mai-letal-ar-fi-o-catastrofa-pentru-umanitate/
    https://www.smartradio.ro/anthony-fauci-spune-ca-sars-cov-2-s-ar-putea-combina-cu-un-alt-virus-mai-letal-ar-fi-o-catastrofa-pentru-umanitate/

    Apreciază

    • ledpanelll said, on noiembrie 4, 2021 at 8:58 pm

      Multi scriitori, pretinsi filozofi, eseisti, psihanalisti, economisti etc etc etc au lansat de-a lungul secolelor idei, teorii cu grad ridicat de periculozitate la viata, integritatea, libertatea individului. N-am pus nici un cuvant in plus, ci mai lipsesc cateva! Acesti indivizi, unelte ale ocultelor, au promovat tot prin oamenii ocultelor teorii sociale, curente de gandire, directii in cultura.
      Nu omul supravietuieste veacului, ci secolul schimba generatii, si apun si oamenii care vor sa faca ceva. Pe acest principiu, liniile directoare ale ocultelor au supravietuit, formand curente de gandire, simtire, actiune. Omul e furtuna in pahar, ocultele fac curenti oceanici cu inertie uriasa.
      Formand cultura si civilizatia, au creat oamenii care peste secole sa faca legi, coduri penale, aducand astfel sustinere totala, completa a unor idei satanice. Pana la socialism, capitalism, democratia de azi s-au facut o infinitate de pasi marunti, pregatitori.
      Multi scriitori simpatici de la distanta nu erau si nu sunt ceea ce par. Oamenii adevarati, din contra, sunt cei pe care istoria ii uita, neaga, istoria fiind scrisa doar de elitele care doresc epurarea a tot ce nu le convine. Pregatirea omului nou de azi, ultraindividualist, parsivit, fara valori a inceput de 2000 de ani!

      Apreciază

  11. Un om said, on noiembrie 4, 2021 at 2:02 pm

    Tocmai de aceea NU trebuie să ne vaccinăm anticovrig și NU trebuie să ne vaccinăm copiii de nimic!

    Apreciat de 1 persoană

    • Asa este omule! said, on noiembrie 4, 2021 at 5:43 pm

      Asa este omule!

      Sa punem la inima indemnurile Parintelui Athanasie Mytilineos:

      Cartea Apocalipsei nu este altceva decât o călătorie în spațiul profetic al Bisericii. Pe măsură ce ne îndreptăm spre final, lucrurile nu se vor îmbunătăți, ci se vor înrăutăți. Unii cred și visează că va veni o epocă de aur, că va exista Împărăția lui Dumnezeu pe Pământ.
      O mie de ani, înseamnă de fapt, intervalul de timp cuprins între Prima Venire a lui Hristos și a Doua Venire a lui Hristos. Și acești o mie de ani nu sunt decât așa numitul „timp al Evangheliei”. Adică timpul când este propovăduită Evanghelia. Și oricine acceptă Evanghelia, trăiește pacea lui Dumnezeu. Dar numai cine trăiește Evanghelia are pace și astfel este legat Satana prin trăirea în duhul poruncilor lui Hristos. Prin urmare nu vor urma zile mai bune. Deși unii se vor scandaliza și vor cârti când vor vedea că nu vor urma zile mai bune. Și cred că vă dați seama că ne apropiem de sfârșitul vremurilor. În zilele Antihristului credincioșii trăitori vor fi nevoiți să plece în munți! Aceste carduri simple pe care ni le trimit și ni le împing necontenit, putem – după iconomie – să le luăm pentru că trebuie să trăim; altfel nu vom putea face față nevoilor de zi cu zi. Aceștia ne vor trimite și un card inteligent (biometric) care le va înlocui pe toate celelalte dinainte (va avea rol si de card de sanatate etc). Acest card inteligent nu-l vom primi! (Este cardul biometric care se emite incepand din luna august 2021). Pentru aceasta merită să plecăm și în munți dacă trebuie, pentru că o vom face pentru dragostea lui Dumnezeu și vom avea harul Duhului asupra noastră. În ceea ce privește supraviețuirea să nu vă neliniștiți, pentru că este grija lui Dumnezeu. Acest card biometric să nu-l luăm pentru că, oricine îl va lua, nu va scăpa de pecetluirea care urmează (Apocalipsa 13, 16:18 / Este începutul primejdios al acelei lepădări de Hristos din care nu vom putea scăpa mai târziu când ni se va cere fățiș să ne lepădăm de Mântuitorul!).
      În vremurile persecuțiilor din Biserica primară, o formă de tortură corporală a fost știută, dar nu a existat niciodată un fel de influență directă (alterare prin metode farmacologice) a minții și a sufletului. În zilele martiriului din timpul venirii lui Antihrist, va exista o manipulare a sufletului, iar metodele folosite vor fi cele mai satanice. De ce? Vor injecta (vaccinuri mRNA) substanțe chimice în trupul nostru. Acest lucru ne va paraliza voința, libertatea, ne va modifica simțurile și ne va altera discernământul. Aceste lucruri au fost testate și sunt cunoscute pe scară largă! Acestea fiind spuse, cum se va mai mărturisi numele lui Hristos ca să nu ne plecăm înaintea Antihristului? Ce formă terifiantă de martiriu! De aceea, va fi necesar să plecăm în munți! Pentru că nu știm dacă putem suporta un astfel de martiriu. Cum vom reacționa? Care va fi poziția, dispoziția și dorința noastră atunci când ne vor injecta (innocula prin nanotehnonologie) astfel de substanțe chimice? Un alt element va fi amăgirea. Cel puțin vechii martiri știau clar diferența dintre creștinism și idolatrie. Știau că, în calitate de creștini, se confruntă cu idolatria și trebuie să lupte! Acum creștinismul a devenit secularizat prin ecumenism – lucrurile nu mai sunt atât de clare! Credința ortodoxă este expusă compromisului! Antihristul va face și minuni! În general, amăgirea va prevala și cei mai mulți creștini nu vor deosebi duhurile. De aceea Domnul ne spune că de va fi cu putință, o să-i înșele și pe cei aleși (Apocalipsa 21, 7:8).
      Antihristul va anunța, iubiții mei, venirea unei Noi Ere (NewAge) pe Pământ, care va urma după era creștină. Antihristul va sta și el oare în bisericile ortodoxe? Sfântul Ioan Gură de Aur ne spune ca va fi reprezentat de către trimișii săi în bisericile ortodoxe. Când vom vedem clerici dornici de ecumenism care vor profera învățături de genul: canoanele sunt învechite, postul ar trebui abolit, Pidalionul (Colecția Canoanelor Bisericii) nu mai are nicio semnificație, înfrânarea sau abstinența este un lucru demodat, vom intra într-o Nouă Eră…, ei bine, toți clericii care vor propaga astfel de idei vor fi în slujba Antihristului! Însă în apropierea venirii Antihristului in public vor închide bisericile pentru a sabota tinerea slujbelor din varii motive. Ce-i spune Hristos episcopului Bisericii din Filadelfia în Apocalipsa 3, 10-11:
      Pentru că ai păstrat cuvântul răbdării Mele, de aceea te voi păzi la vremea ispitei care ve veni în întregul Univers. Care este această ispită? Prigoana lui Antihrist! Hristos spune că va avea grijă de tine. Va veni repede, păstrează ceea ce ai! Ești creștin ortodox? Păstrează ceea ce ai: credința ortodoxă!
      Există și un al treilea și ultim pas al ecumenismului. Primul pas a fost unirea sau amestecarea ortodoxiei cu romano-catolicismul și cu protestantismul. Al doilea pas este unirea acestora antemenționate cu iudaismul și islamul. Și apoi al treilea și ultimul pas al ecumenismului: unirea acestora cinci religii amintite cu așa numitele religii naturale, păgâne, budhiste etc.
      Această ultimă amestecare va fi cea mai mare ispită a sfârșitului vremurilor! Ce înseamnă această ispită? Provocarea și eliminarea credinței în Dumnezeu-Omul Hristos! Această ispită vine pe calea ecumenismului. Aceasta va fi ultima ispită din istorie. În spațiu religios la nivel planetar, înainte de venirea Antihristului toate religiile vor fi diluate. Aceasta va conduce la îintronizarea lui Antihrist. Când Antihristul va fi întronizat va desfința ecumenismul. Antihristul se va auto-intitula „Mesia” și va pretinde să i se aducă închinare dar deasupra tuturor: deasupra Sfintei Treimi, deasupra lui Budha, etc. Deci Antihristul va desfința toate religiile care au fost unite prin ecumenism și va spune: Eu sunt „Mesia” și nu există alt Dumnezeu afară de mine!
      Deci treptat omenirea, creștinismul alunecă spre apostazie totală spre respingerea absolută a Dumnezeu-Omului Hristos! Din această cauză doar o rămășiță dintre ortodocșii va fi salvată, ceilalți se vor lepăda cu toții de Hristos Dumnezeu și de Sfânta Treime!

      Apreciază

  12. Ioana said, on noiembrie 4, 2021 at 7:15 pm

    Biserica Greciei cere teste credinciosilor la intrarea in Biserica
    https://r3media.ro/biserica-ortodoxa-a-greciei-anunta-ca-ii-indeamna-parinteste-pe-credinciosi-sa-se-testeze-inainte-de-a-intra-in-biserica/

    Apreciază

  13. Geo said, on noiembrie 4, 2021 at 7:42 pm

    Apreciat de 1 persoană

  14. […] Istorii din cripta: Ce este HEK? […]

    Apreciază

  15. […] Istorii din cripta: Ce este HEK? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.