SACCSIV – blog ortodox

Poate un crestin accepta certificatul verde chiar si doar pentru a demonstra trecerea prin boala?

Iata comentariul fratelui mircea.v postat la SEMNUL FIAREI: “face pre toti” (Biblia 1688) sau “sileste pe toti” (Biblia actuala)?

Sfantul Paisie in „Semnele vremurilor – 666” spune:

„De asemenea, sub stãpînirea lui Deciu, s-a poruncit crestinilor sã mãrturiseascã religia închinãtorilor la idoli si crestinii care au mãrturisit si au jertfit idolilor, au primit un certificat scãpînd astfel de mucenicie. Dar nu numai acestia s-au lepãdat de Hristos, ci si cei care au dat bani închinãtorilor la idoli si au luat certificatul fãrã sã se lepede de Hristos, asa numitii „libellus”. Chiar si pe acestia Biserica noastrã i-a considerat lepãdati, cãzuti.”

Iti iei certificat de vaccinare, de covid, verde sau cum s-o chema, prin consecinta lucrurilor, dar tot lepadare se cheama. Ca e pe bune sau pe bani.

Certificat atunci, certificat acum… Numai ca atunci era clar si cu un sileste limpede, acum totul e indirect, inconjurat de ceata, abur, e cu un sileste indirect, e cu face.

Foarte multi vorbesc impotriva vaccinului Covid si mai ales impotriva vaccinarii obligatorii. Putini insa vorbesc ceva despre certificatul verde, care, in functie de tara, dovedeste ca te-ai vaccinat sau ca te-ai testat negativ sau ca esti trecut prin boala. Trecut prin boala, adica, in cazul Romaniei, ca ai avut un test RT – PCR pozitiv, indiferent daca ai fost asimptomatic sau simptomatic, daca te-ai izolat acasa sau internat la spital.

Asadar, nu te vaccinezi, dar altceva poti face? Adica, un crestin poate accepta certificatul QR “vaccinandu-se” la chiuveta sau cu test negativ sau chiar doar pentru a demonstra ca a trecut prin boala?

Pentru a putea raspunde, trebuie sa stim si daca a te vaccina e jertfire la idoli, adica lepadare de Hristos.

HEK 293 este o linie de celule umane creată folosind un rinichi de la un bebeluș avortat și disecat în Olanda între anii 1972 și 1973. A fost folosită de producătorii a trei vaccinuri Covid.

O altă linie de celule obișnuită, folosită în vaccinul ROR (rujeolă-oreion-rubeolă), este WI-38. La fel ca în cazul HEK 293, numele ne spune foarte multe despre originile acestei linii.

WI vine de la Wistar Institute, comunitate de cercetare din Pennsylvania. Numărul 38 este cel al experimentelor făcute pe fetuși nenăscuți pentru a obține linia celulară. Crearea ei ne dă o perspectivă relevantă despre procedurile folosite.

Potrivit paginii WI-38 de pe Wikipedia, fătul a fost folosit fără ca mama să-și fi dat înainte consimțământul.

Copii nenăscuți aleși special pentru acest scop

Primul lucru care trebuie observat este că aceste avorturi sunt planificate. Deși este posibil ca trupurile de bebeluși disecate de Dr. Van der Eb să fi fost avortate natural, este totuși puțin probabil ca părțile acestor trupuri să fi putut fi folosite în producerea HEK 293 pentru că fetușii avortați natural de regulă nu sunt sănătoși și nu poți prezice când vor fi născuți.

Acest aspect devine clar când cercetăm linia WI-38. Răspunzând unor întrebări despre WI-38, cercetătorul șef din SUA Leonard Hayflick a confirmat faptul că colegul său din Suedia, Dr. Sven Gard, a ales cu grijă un fetus, pe baza sănătății acestuia. Scriind într-un chestionar medical, acesta declară:

„Acest fetus a fost ales de Dr. Sven Gard, special pentru acest scop. Ambii părinți sunt cunoscuți și, din păcate pentru această poveste, sunt căsătoriți unul cu celălalt, sunt bine și în viață, trăind probabil în Stockholm. Avortul a fost făcut întrucât au considerat ca au prea mulți copii. Nu au existat antecedente de boli pentru niciunul dintre părinți și nici antecedente pentru vreun cancer specific în familiile lor.

Linii celulare mai recente, precum WalVax 2, confirmă continuarea acestei practici. În documentul care însoțește linia celulară se stipulează:

„Am obținut 9 fetuși printr-o monitorizare riguroasă, bazată pe criterii de includere specificate cu mare atenție.”

Copii nenăscuți disecați în condiții speciale

După ce a fost făcută selecția, echipa de cercetare trebuie să coordoneze medicul care efectuează avortul cu ceilalți tehnicieni, pentru a preleva organele intacte, vii și sterile.

Pentru ca organele prelevate să aibă „viabilitate optimă”, copilul trebuie disecat iar organele extrase în primele 5 minute de la avort. De asemenea, nu se folosesc anestezice pentru a nu modifica activitatea celulară a organelor pe care cercetătorul vrea să le obțină.

Cititi va rog mai multe la:

Istorii din cripta: Ce este HEK?

Cititi va rog si:

Vaccinurile împotriva Coronavirusului și utilizarea celulelor de la fetușii avortați: situația actuală

Unii poate ca vor zice ca aceste crime nu sunt totusi lepadare. Altii poate ca vor considera chiar ca nu conteaza, dupa modelul Vaticanului:

Vaticanul aprobă vaccinurile anti-COVID care folosesc celule prelevate de la fetuşi avortaţi

Pentru mine este insa un motiv suficient pentru a nu accepta vaccinul, deci nici “vaccinarea” la chiuveta si, evident nici certificatul verde pe chestia asta.

In ceea ce priveste codul QR, oricum nu l-as accepta din motiv de … QR. Adica il incadrez in aceeasi categorie cu pasaportul cu cip, cardul de sanatate sau buletinul cu cip.

Daca la toate acestea mai adaug si o foarte mare probabilitate ca, intr-adevar, in vaccin sa fie si tot soiul de dracii (dupa cum tot incearca unii sa demonstreze), atunci, pentru mine, raspunsul la intrebarea din titlu este simplu: nu doar ca nu ma vaccinez, dar nici certificatul verde nu-l accept, indiferent daca vaccinarea chiar o fi sau nu lepadare.

Asta e parerea mea, dati-va si voi cu presupusul la comentarii.

Tagged with: ,

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Aurel said, on decembrie 4, 2021 at 4:14 pm

  Codul QR al celor trecuti prin boala, carora li se emit coduri QR automat, este egal cu cnp-ul alocat automat.

  Apreciază

  • Alex said, on decembrie 4, 2021 at 8:29 pm

   Gresit. QR = 666. Personal aleg moartea decat sa primesc cod QR.

   Apreciat de 1 persoană

  • un cititor said, on decembrie 5, 2021 at 5:12 pm

   Vai, sunt foarte neplăcut surprins să văd aici comentarii de relativizare, cum oare cineva care se consideră creștin și antisistem, cititor al unui blog cu informații atât de bune, să ajungă să facă asemenea comentarii??!! Nu s-a scris de atâtea ori aici despre internetul obiectelor și transumanism? Cum de nu înțelegeți că pașaportul covid cu qr este doar un pretext pentru identitatea digitală pe care vor să o impună fiecărui om de pe pământ?

   Pe telegram (un fel de alternativă la whats up, facebook și tweeter la un loc) sunt multe canale antiplandemice cu informații fel de fel, cum ar fi Stop Plandemia, Gândește, Ieșirea din Matrix, Rezistența, Adevăr și Informare, Veritas Necenzurat, Antivaccine, End Times News, dar mi-a plăcut că aici pe blogul saccsiv sunt contrase și esențializate informațiile.

   Bun, să mă reîntorc fix la temă pentru cine nu a înțeles: două postări de pe canalul Stop Plandemia ce conțin capturi video din emisiuni ale lui Radu Moraru de pe Nașul Tv.

   Accesați-le, informați-vă și mai gândiți-vă!

   [ Video ]
   Fiindcă nu este despre sănătate ci despre control 666:

   Avocat Elena Radu detaliază despre certificatul digital covid: piatra de temelie pentru implementarea identității digitale unice printr-un singur dispozitiv, portofelul electronic, fără de care nu se va mai putea face identificarea și autentificarea, și care conform unei propuneri de regulament a ue, se va realiza până la sfârșitul anului 2022.
   https://t.me/stopplandemie/7248

   QR cod = cnp digital 666
   https://t.me/stopplandemie/7348

   Și încă câteva la fel de interesante:
   [ Video ]
   Avocat Marina Alexandru: Suntem în al treilea război mondial; un război spiritual care se manifestă în planul vieții sociale.
   https://t.me/stopplandemie/7249

   [ Video ]
   Fragment din Sesiunea video No. 59: ‘Diavolul se ascunde în detalii’, a Comisiei de Investigare Corona din Germania.
   Invitata avocatului Reiner Fuelmich, jurnalista americană de investigație Whitney Webb.

   În acest scurt fragment este vorba despre fratele lui Aldous Huxley și legătura dintre AstraZeneca și Societatea de Eugenie Britanică.

   Traducerea și subtitrarea: Stop Plandemia
   https://t.me/stopplandemie/7600

   Profesorul doctor imunolog rus Poletaev, ucis după acea conferință, despre vaccinuri: „Vaccinuri sigure nu există în principiu!”

   Traducerea și subtitrarea: Stop Plandemia
   https://t.me/stopplandemie/4259

   În plus știu că acel pătrat qr conține 3 pătrate, câte 1 pătrat în trei colțuri, nu 4 pătrate în cel 4 colțuri cum ar fi simetric și logic. Iar un pătrat = 6.

   Apreciază

 2. G.V. din Bucovina said, on decembrie 4, 2021 at 4:17 pm

  Nu putem compara certificatele de păgân cu cele de acum. Nu ni se cere să ne lepădăm de Dumnezeu sau de credința noastră. Dacă medicina chiar ar fi anti-religie Sfântul Luca al Crimeii sau doctorul ortodox Paulescu nu ar mai însemna nimic pentru noi. Nu sunt vaccinat, dar nu din motive că ar putea fi semnul fiarei sau alte asemenea chestiuni. Apocalipsa nu ar trebui interpretată de oricine . Părintele Iustin Pârvu era anti-vaccinist. Îi respect părerea. Era un mare sfânt și patriot, dar avea și propriile opinii. Până la Apocalipsă mai e mult și trebuie să se întâmple multe, dar nu scrie nicăieri că oamenii vor fi însemnați fără să știe că se leapădă de credința lor. Totuși ni se arată că majoritatea am fi ușor de convins să acceptăm și semnul. Vaccinul ca procedeu nu este rău cu nimic. Eu nu mă vaccinez pentru că mă enervează discriminarea în democrație și pentru că încă nu sunt sigur de efectele adverse și n-am încredere în ceva produs așa repede și recomandat cu violență.Dacă veți asculta profeții despre Apocalipsă veți vedea că semnul poate fi Steaua sataniștilor despre care toată lumea știe ce înseamnă. Și un sfat pe care sper să-l acceptați: nu vă mai axați-vă atât pe lucruri inutile. Ortodoxia nu în asta constă. Trebuie rugăciune , familie, milostenie și Sfinte Taine, nu discuții interminabile despre vaccinuri. Precauția nu strică, dar să nu facem din asta centrul ortodoxiei. Părintele Iustin Pârvu și-a dat cu părerea de câteva ori și a trecut la subiecte mai importante. Din ce știu de la cunoscuți, unii s-au simțit rău, alții mult mai bine , alții la fel.

  Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 4, 2021 at 8:32 pm

   G.V. din Bucovina

   Asadar, despre treaba cu fetusii, n-ai nimic impotriva…
   Pe de alta parte, care sunt alea multe care trebuie sa se mai intample pana la Apocalipsa?
   Si de unde stii ca mai e mult?
   Domnul nostru Iisus Hristos, Sfintii Apostoli si Sfintii Parinti s-ar exprimat foarte clar ca Ziua Domnului va veni ca un fur noaptea. Iata, de exemplu ce spunea Sfantul Teofan Zăvorâtul:
   “Hoțul se strecoară noaptea, când nu este așteptat. Așa și ziua Domnului va veni, când oamenii nu o vor aștepta; și de vreme ce nu o vor aștepta, nici nu se vor pregăti pentru întâmpinarea ei. Ca să nu ne îngăduim o astfel de greșeală, Domnul a și poruncit: „Privegheați deci, că nu știți în care zi vine Domnul vostru” (Mt. 24, 42). Între timp, noi ce facem? Priveghem, oare? Trebuie să recunoaștem că nu. Moartea tot o mai așteaptă câte unul; dar ziua Domnului, mai nimeni.”
   Si de ce a fost ales exemplul cu hotul? Pentru ca oamenii isi incuie noaptea casele, dau drumul la caini, dau drumul la camere de supraveghere, iau tot soiul de masuri tocmai pentru ca nu stiu cand ar putea veni un hot peste ei. Adica oamenii se pregatesc non stop ca asa ceva s-ar putea intampla oricand. Nimeni nu spune “in noaptea asta nu ma calca talharii”.
   Ca atare trebuie sa fim nonstop pregatiti. In plus insa, mai sunt si semne:
   De ce e obligatoriu ca orice crestin sa se preocupe de ANTIHRIST si SFARSITUL VREMURILOR? Azi, nu maine
   https://saccsiv.wordpress.com/2018/12/06/de-ce-e-obligatoriu-ca-orice-crestin-sa-se-preocupe-de-antihrist-si-sfarsitul-vremurilor-azi-nu-maine/

   Apreciază

   • G.V. din Bucovina said, on decembrie 5, 2021 at 1:01 pm

    Despre copii avortați sunt și eu de acord că folosirea țesuturilor lor este un păcat strigător la cer. Să nu uităm că doctorul Paulescu a refuzat să facă experimente pe oameni pentru că considera asta un mare păcat , anulându-și astfel șansele la Nobel. E trist că în Occident nu contează morala. Nici eu nici dumneavoastră nu știm însă când va veni Apocalipsa. Dumneavoastră vedeți vaccinurile și cipurile precursoare a Apocalipsei, eu văd globalizarea, însă sunt opinii personale. Nu scrie în Sf. Scriptură nici de injecții, nici de o lume globalizată, dar presupunem. Ce e trist e că antivacciniștii îi jignesc pe vaccinați și îi numesc apostaziați , iar vaccinați îi privesc de sus pe antivacciniști , îi consideră oameni proști și responsabili pentru criza sanitară. S-a obținut ce s-a dorit: o societate divizată care distruge libertatea și dreptul la opinie. Au obținut ce ai dorit.

    Apreciază

  • Toma said, on decembrie 4, 2021 at 9:36 pm

   Dacă nu e semnul fiarei, tot e un lucru care pavează calea spre pecete, dacă n-o vedeți, problema dumneavoastră.
   Deci, dorința dreptcredincioșilor de a dobândi mântuirea este un lucru inutil.
   Spuneți ce este bun la vaccinuri (în general, nu doar la ăsta), ca să auzim și noi, înapoiații.

   Apreciază

   • dmaximilian said, on decembrie 5, 2021 at 12:11 pm

    când vorbim de semnul fiarei nu trebuie niciodată să uităm de semnul lui Dumnezeu

    care este semnul lui Dumnezeu?

    Exodul 31:13, „Vorbeşte copiilor lui Israel şi spune-le: ‘Să* nu care cumva să nu ţineţi Sabatele Mele, căci acesta va fi între Mine şi voi, şi urmaşii voştri, un semn după care se va cunoaşte că Eu sunt Domnul, care vă sfinţesc.
    * Lev 19:3 Lev 19:30 Lev 26:2 Ezec 20:12 Ezec 20:20 Ezec 44:24

    Ezechiel 20:12 – Le-am mai dat şi Sabatele Mele, ca semn între Mine şi ei, ca să se ştie că Eu sunt Domnul Care îi sfinţeşte.

    Efeseni 1:13 – Şi voi, după ce aţi auzit cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre), aţi crezut în El şi aţi fost pecetluiţi cu Duhul Sfânt, care fusese făgăduit

    Efeseni 4:30 – Să nu întristaţi pe Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, prin care aţi fost pecetluiţi pentru ziua răscumpărării.

    Apocalipsa 7:3 – „Nu vătămaţi pământul, nici marea, nici copacii până nu vom pune pecetea pe fruntea slujitorilor Dumnezeului nostru!”

    Apreciază

  • gheorghe said, on decembrie 5, 2021 at 12:41 pm

   A fi normal nu inseamna „anti-„; definirea, caracterizarea prin ce NU este cineva sau ceva este para-gandire, este logica draceasca.
   „Ceilalti” au proibleme fiindca ies din normalitate alegand artificialitatea unei credinte materializate; credinta este virologia cu virusul=nano-Ninja” iar materializartea este inocularea (acum) sau „vaccinul”, inventie idioata nesustinut de fenomenele fizico-chimice si biologice si invalid terapeutic…. ce zic eu – daunator!
   … din cum spui, ti se pare ca are fatada politica si ai mai astepta ca sa iti creasca increderea ca nu faci o tampenie daca te injectezi… ce sa mai zici cu cine nu vrea sa judece cand datele stiintifice sint „pe masa”, „la vedere”?!?

   Apoi, „inrolarea” alaturi de cei care ne omoara, pentru motive materiale ii face complici; de aceea ei intra in corul marturisitorilor „minciunii”, din interes si ucigator pentru „aproapele” lor NORMAL.

   Nu inteleg indemnul (facut „noua”, cititorilor, nu-i asa?) care se refera la „lucruri inutile”; nu mai vin aici sa-ti vad un eventual raspuns dar cinstit si corect este sa precizezi ce ti se pare tie ca sint asa, sa faci o lista a lor.

   Sfatul cu „oirtodoxia” – cum zici tu ca este…. o fi cand esti in alta lume, rupt de realitatea in care se fac regulio sa mori de foame, sa fii arestat si inchius pentru ca ecevuti aberantele ordine marxiste, schizofrenice.
   … si ai incheiat cu o nota specific covidiana, „intelegatoare” pentru beneficiul (?) injectarii toxice…
   Poate te luminezi si intelegi ca indemni la o pasivitate sociala si acceptarea ritualului toxic care inseamna sinucidere.

   Apreciază

  • gigimutu said, on decembrie 5, 2021 at 9:44 pm

   unii, multi la numar,

   au si murit la scurt timp dupa ” intepare ” cu miraculoasele vaxuri, dar asta nu mai conteaza, nu-i asa?

   Apreciază

 3. Oana said, on decembrie 4, 2021 at 4:42 pm

  Certificatul verde nu are aparent legatura cu credinta. Dar, cred ca acceptarea lui, fie si numsi pt a demonstra trecerea prin boala, te face oartas la o nedrepatate ce se comite asupra tuturor oamenilor. Certificatul verde nu ar trebui sa existe, este cea mai mare nedreptate, iar cei care se vaccineaza pt a nu fi dati afara decla munca etc. Trec fara sa si dea seama in cealalta parte a baricadei, fac jocul sistemului, ii legitimeaza masurile absurde devenind astfel asupritorii celor ce vor sa fie cu adevarat liberi.

  Apreciat de 1 persoană

  • Oana said, on decembrie 4, 2021 at 4:44 pm

   M am referit doar la certificatul verde in sine ca pare ca nu are legatura cu credinta, nu la vaccin si ce contine el.

   Apreciat de 1 persoană

   • saccsiv said, on decembrie 4, 2021 at 8:43 pm

    Oana

    Deci vaccinul are legatura cu credinta? Daca da, atunci certificatul de ce nu are?

    Apreciază

  • Oana said, on decembrie 4, 2021 at 9:18 pm

   Am spus ca doar pare ca nu are legatura. Dar in opinia mea are, prin ceea ce am spus ulterior, prin faptul ca accepti sa renunti la libertate, la liberul arbitru si te faci partas unor nedreptati. Iar increderea in „vaccinul” salvator, disperarea si frica de moarte arata lipsa credintei in Dumnezeu. Si mai e si controversa privind continutul vaccinului, faptul ca ar putea contine celule de fetusi avortati iar are legatura cu credinta. Astea sunt opinii personale, poate gresesc

   Apreciază

 4. duși cu capul said, on decembrie 4, 2021 at 5:33 pm

  Asta cu certificatul de trecere printr-o boală, indiferent care ar fi ea, e o premieră mondială. Libertate cu certificat. Auziți oameni buni? Ați mai pomenit așa ceva? O boală cu procent de vindecare naturală de aproape 100%. O boală care a fost detectată prin folosirea unui test care nu diagnosticheaă boli. Suntem bine cu capul?

  Apreciază

  • Cucu said, on decembrie 4, 2021 at 8:48 pm

   Comparația este forțată, nesustenabilâ d. p. d. v. dogmatic, greenpassul obținut exclusiv datorita trecerii prin boală atestă faptul ca ai dobândit în mod natural anticorpii necesari imunizării împotriva Covid 19. Tine de un aspect pur medical, tehnic fără nicio implicare de natura religioasă sau spirituală. Vaxxinarea schimbă fundamental datele problemei, cât și falsificarea certificatului care e o chestiune etică.

   Apreciază

   • saccsiv said, on decembrie 4, 2021 at 9:00 pm

    Cucu

    Deci esti de acord cu codul QR?

    Apreciază

   • gutiflo22 said, on decembrie 4, 2021 at 9:44 pm

    Cucu,
    Daca nu poti privii duhovniceste… priveste putin lucrurile mai lumeste…asta daca realizezi cat de cat cu cine ai de-a face..

    Daca astazi accepti sa primesti un sut in cur…(vb de viata de cartier) maine te vei trezii cu pantalonii jos.
    In cazul de fata, este doar diferenta de nivel social (cartier vs politica)….daca intelegi ce vreau sa spun.
    Restul…fiecare isi alege, stai drepti…sau te apleci.

    Apreciază

   • duși cu capu' said, on decembrie 4, 2021 at 10:19 pm

    Cine a vorbit de dogme, și ce comparăm? Și care anticorpi, care este o altă porcărie care ne este băgată pe gât ca să mai facem încă o analiză, și tot așa să o ținem langa și perpetuu din analize, în testuri și în vaxxuri la mâna complexului industrial medical. E prima oară când li se cere oamenilor să dovedească că sunt sănătoși și atunci când nu au niciun simptom de boală. Dacă ești asimptomatic, ești sănătos, și ai nevoie să fi lăsat na*bii în pace, și nu înțepat cu substanțe experimentale pentru care nimeni nu garantează. Spălare pe creier, programare predictivă, zi-i cum vrei.

    Apreciază

   • gheorghe said, on decembrie 5, 2021 at 1:10 pm

    Vrei sa dovedesti ce este „Covid”-ul?
    Ce boala noua este?
    Ce periculozitate reala are?
    De unde „vine” si cum se produce”?
    Nu au izolat nimic, pretind ca niste deseuri celulare cu ceva gene (cateva perechi din peste 3 miliarde!) sint de la o entitate numita „virus” dar care e definita de „ei” ca fiind un aminoacid.
    Aminoacidul nu are gene… e un compus „primar” care participa prin legarea mai multora la formarea de peptide iar acestea (nu toate) vor participa la productia de proteine care vor participa la comstructia ADN si ARN…. de aceea „virusul” nu poate avea nici proteine, nici rest de ADN pe care pretind ca il gasesc cu frauduloasa metoda de testare…. intelegi despre ce e vorba?
    Nu te poti baga in buzunarul de la camasa …. macar ca irdin de marime si este imposibil.
    Nu poate nepotul nenascut sa-ti sparga paharul de pe masa – e alta imposibilitate, timpul nu se scurge invers… si altele..
    Un compus chimic FARA material biologic despre care asa-zisa stiinta pretinde ca lasa urme…. biologice cu ramasite de ADN.
    Daca nici acum nu intelegi…
    …. vorbesti in limba schizofreniei globaliste si din ce spui, chiar crezi.
    Se trateaza cu mult somn, inchis televizorul si miscare: de pribegit prin cimitire sa cauti cauza mortii celor din statistici.

    Apreciază

 5. ledpanell said, on decembrie 4, 2021 at 6:38 pm

  Daca mare parte din „crestini” sunt precum femeia din videoclipul postat de Ioana

  atunci omul spurca vaksu si nu invers. La cat de rai sunt unii, s-ar usca, „volatiliza” pana si ultimele nanoparticule din shot. Ce-au in comun grecii si romanii? Sunt crestini…si se pare ca sub „pavaza” unei certitudini false privind mantuirea, lumea pacatuieste mult mai usor si suplimentar fata de non-crestini-cel putin o serie de pacate-in special judecatul si incapacitatea de a ierta. In plus, cei incapabili sa recunoasca ca au gresit si au facut rau n-au de ce sa-si ceara iertare sau sa ierte… E jalnic sa constati ca rockeri, hipioti, eventual chiar atei sunt mai capabili de iertare decat multi crestini. N-am sa inteleg niciodata superioritatea asta condescendenta privitoare la tot ce nu-i ortodox, de parca religia din buletin certifica automat sfintenia individului.
  Dar cu referire strict la intrebarea din titlu, s-a spus asa: certificatul nu garanteaza ca nu ne pierdem job-ul, ci doar reduce unul din motive, motivul principal adica. Raman restul. Iar criza economica si alimentara plus posibile razboaie din 2022 ii va lovi pe toti. Venitul ala mic si unic va fi pentru supravietuitori, de aia se si vorbea undeva de 2023; parca se incercase in Spania.

  Apreciază

 6. costea said, on decembrie 4, 2021 at 7:35 pm

  Corect. Codul QR nu trebuie acceptat nici daca s-ar da fara testare sau vaccinare. Contine acel 666 (cele trei patrate) si iti inlocuieste numele cu un numar.

  Apreciat de 1 persoană

  • ledpanell said, on decembrie 4, 2021 at 9:29 pm

   Numai despre libertate nu se vorbeste, sau daca da, de catre insi manipulativi care se adreseaza unei populatii presupus idioate. Cati realizeaza concentricitatea infernurilor, respectiv a dependentelor la care suntem supusi. „Benevol” sau fortat. Mai intai se incearca prin educatie, manipulare prin mass media, iar ce nu reusesc mediile de dez-informare, se aplica fortat, ca in prezent.
   Cat de dependenti trebuie sa fim? Trebuie curent electric (ala care s-ar putea sa pice, si sigur pica) pentru internet si incarcarea telefonului mobil, apoi credit pentru telefonul mobil, apoi telefon mobil smart…apoi aplicatia qr… Ce mai lipseste? Sa-i oblige pe oameni simpli sa butoneze touch-ul ala mizerabil, destinat unor generatii paradite de tineri si adulti care par sa stie doar a naviga cu degetul pe telefon/tableta?? Deci chiar daca qr ar fi inlocuit cu ORICE altceva, chiar daca codurile n-ar contine 666 ci ORICE altceva, tot semne ale fiarei sunt: ca metoda, ca tehnica de implementare, si ca rezultate. Iar „linia” de mai sus (telefon-internet-curent electric etc) e doar una din liniile, lanturile compuse din multe verigi de dependenta fortata. Si nu doar depedenta, ci si control care implica desigur sabotarea, blocarea celor incomozi, neincadrabili in sistem, in schemele unora. Adica cei din prezent care au devenit balast in comparatie cu omul viitorului, sau ce-o mai fi.

   Apreciază

   • Ioana said, on decembrie 5, 2021 at 4:34 pm

    După trecerea prin boală trebuie completată o cerere, nu se dă automat green pass-ul. Sunt persoane care au fost în spital și după externare nu au luat green pass-ul. DSP le contactează și le pune să completeze o cerere. Dacă nu faci cerere, nu ți se dă green pass

    Apreciază

 7. Duhul Capitanului said, on decembrie 4, 2021 at 8:29 pm

  @Aurel,adica ce vrei sa zici?!Ca cnp-ul este totuna cu codulQR?!Pe cine vrei sa prostesti?!Sau esti cu treaba pe aici…

  Apreciat de 1 persoană

 8. gutiflo22 said, on decembrie 4, 2021 at 8:33 pm

  Nu mai trebuie primit nimic din partea autoritatilor.
  Au spus-o clar parintii nostri, parintele Iustin Parvu..Adrian Fageteanu..etc.

  Apreciat de 1 persoană

 9. Cucu said, on decembrie 4, 2021 at 9:04 pm

  Ideea era stricto sensus dacă obținerea certificatului e lepădare de Hristos sau nu. Refuzul vaccinului e un test de anduranță duhovniceasca, f important pt pasul următor, cipul deci pecetluirea. Sigur ca e nefiresc să fie nevoie de o hartie pt a fi liber, însă libertatea nu e numai fizică, în sensul mișcării brawn ienr, ci în primul rand interioară. A introduce în organism seruri genice, care modifica ADN ul uman prin tehnică ARN e într-adevăr un păcat împotriva lui D zeu, noi nu suntem ai noștri, zice Sf Ap Pavel, și atunci consecințele sunt devastatoare. Pt cei care au trecut prin boală și obțin astfel certificatul sunt într o altă paradigmă, ca de altfel și cei care se testează. Eu personal, până acum m am testat regulat, pt a mi păstra jobul, deși sunt ostracizat de colegi, prieteni etc pt că nu mă vaxxinez. Soția nu lucrează și avem trei copii. Ea a trecut prin boală și are un relaș de 6 luni, apoi pa. Vă intreb: suntem duși cu capul, ne am lepădat de Hristos, eu ca m am testat, soția pt că a acceptat Green pass ul trecerii prin boală?

  Apreciază

  • Cucu said, on decembrie 4, 2021 at 9:15 pm

   PS Recomand aruncarea buletinelor, a permiselor de conducere cât și a telefoanelor celor care au postat mai sus, device uri fără de care n ar fi putut interveni în discuție, pt că cele enumerate mai sus au cipuri cu cod de bare 666. Toate acestea sunt exterioare fraților, chiar și codul QR, cu excepția obținerii lui prin vaccin. Ar fi ideal sa refuzam toți ceea ce propune sistemu numai ca osatura morala a umanității e slabanogită.. Nu mai evem anticorpi duhovnicești. Apreciez spiritul combativ al celor care refuză ab initio surogatele de libertate oferite de sistem, dar să rămânem totuși cu discernământ și criticismul logic, o seară liniștită.

   Apreciază

  • saccsiv said, on decembrie 4, 2021 at 10:16 pm

   Cucu

   Iertare ca intreb, dar intreb pentru ca nu stiu. Cand treci prin boala, ti se da pass-ul automat? Poti sa-l refuzi sau ceva de genul?

   Apreciază

   • Aurel said, on decembrie 5, 2021 at 1:36 am

    Scuze ca raspund eu, dupa ce iti vine taspunsul pcr pozitiv, automat esti luat in evidenta. De aceea la a 15 zi de la rezultatul pozitiv, sistemul iti aloca un cod QR cu o valabilitate de 6 luni. Codul poti sa-l downloudezi in telefonul tau numai dupa ce intri pe un site unde iri bagi cnp-ul si data cand ai fost numit pozitiv.

    Apreciază

   • Oana said, on decembrie 5, 2021 at 7:39 am

    Nu ti se da automat, trebuie sa intri tu pe un site sa ti faci cont si sa ti l scoti. Conditia e sa fi avut un test pozitiv inregistrat de DSP. La fel si cu test negativ facut de ei….poti descarca certificat pt cateva zile… „Libertate” ce sa mai…

    Apreciază

   • Mese said, on decembrie 5, 2021 at 10:50 am

    @sasciv
    Nu se dă automat. Poți să îl scoți din sistem dacă vrei.

    Apreciază

   • Cucu said, on decembrie 5, 2021 at 10:52 am

    Da, când treci prin boală greenpassul este eliberat automat, pe baza CNP ului, oricum ești în baza lor de date, ăsta cu confidențialitatea datelor e pt po pulime ca să ma exprim în argou stradal, poți întreba orice funcționar onest din MAI, e adevărat, când ești suspect de Covid îți fac un test, îți iau datele personale, stai 2 săptămâni în izolare după care pe site ul guvernului pt chestiunea în speță descarci certificatul verde valabil 6 luni, după care, dacă vrei sa fi în continuare „liber”, trebuie vaxxin. PS Din punctul meu de vedere, (sunt de profesie inginer și absolvent de teologie ortodoxă) greenpassul obținut astfel, doar prin boală e o mică portiță pe termen scurt pt cei care în urma unor simptome conform unui protocol BIG farma, își pot continua activitatea profesională. După cele 6 luni, soluția e doar hristică, refuzul total, jertfă și asumare. Hristos nu ne va lăsa. Conchide spunând că lepădarea de Hristos se va face în mod voit, te vor întreba la propriu și nu prin subterfugii. Vaxxinarea la nivel global, prin tehnici ARN este deja începutul sfârșitului. Pace tuturor și discernământ duhovnicesc.

    Apreciază

   • Mariana said, on decembrie 5, 2021 at 2:05 pm

    Nu se emite automat certificat verde dupa trecerea prin boala… tu trebuie sa intri pe o platforma sa dai niste date de identificare si email si ti-l trimite… evident daca ai avut un test oficial la un laborator de analize… si esti deja in baza lor de date cu testul. Apoi ti se genereaza certif verde.

    Apreciază

   • cucu said, on decembrie 5, 2021 at 11:10 pm

    Da, esti in baza lor de date,se poate descarca dupa 14 zile de carantina,de pe site ul guvernului cu specificatia covid,daca vrei nu l descarci pe telefon, nu e obligatoriu sa te flosesti de el 6 luni

    Apreciază

   • sky said, on decembrie 6, 2021 at 7:44 am

    Nu se da automat, trecerea prin boala dovedita de un test PCR e doar dovada, apoi se solicita. Informatia e publica:
    http://www.ms.ro/certificat-digital-covid-19/
    Ma intreb daca (conform citatului Sf Paisie Aghioritul interpretat de fratele mircea) parintii Cleopa, Paisie, Proclu, Iustin si toti vietuitorii manastirilor impreuna cu ceilalti crestini s-au lepadat voit de Dumnezeu prin faptul ca aveau un buletin de identitate emis de un stat ateu (comunist) sau ce efect a avut asupra lor din punct de vedere duhovnicesc.

    Apreciază

   • arhanghelulred said, on decembrie 6, 2021 at 8:41 am

    Nu ti se automat, trebuie sa faci niste demersuri sa-ti fie dat, dar poti obtine o foaie cu trecut prin boala … fara codul QR … COV-pass-ul contine codul QR cu cele 3 patratele …

    COV ID = Change of Value to Identity Digital

    https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000005JJGcUAO?tab=publications

    https://institute.global/policy/fundamentals-tech-transformation-identity-digital-age

    Apreciază

   • Cosmin said, on decembrie 9, 2021 at 7:46 pm

    Am pe cineva in familie care a mers din curiozitate si si-a facut analize de sange sa vada daca are anticorpi.

    Analizele au indicat prezenta anticorpilor, ceea ce rezulta ca persoana a trecut prin boala.

    Cu acel buletin de analiza, poate sa intre oriunde. Nu are cod QR.

    PS: stiind ca virusul nu exista, nu intram in detalii tehnice referitoare la ce anticorpi detecteaza aia acolo la analize… E o alta discutie…

    Apreciază

 10. Alin Razvan said, on decembrie 4, 2021 at 10:08 pm

  certificat verde (nu conteza pentru ce)=buletin cu cip=cadere de la Hristos=100% trebuie respins

  vaccinul normal=lepadare, dar probabil cu posibilitate de pocainta (la primul sau al doilea vaccin, poate pana la al saptelea)

  vaccinul cu cip (probabil al saptelea vaccin)=iadul vesnic, fara posibilitate de pocainta=stare identica cu a demonilor

  Apreciat de 1 persoană

 11. nenimenea said, on decembrie 4, 2021 at 10:17 pm

  Nu trebuie acceptat sub nici o formă!!

  Apreciat de 1 persoană

 12. Fabrizio said, on decembrie 4, 2021 at 10:39 pm

  Tind sa cred ca trebuie sa te lepezi de Hristos cu buzele tale si prin viitoarea pecete ca sa iti pierzi sufletul, dupa gripa va veni razbelul (in Apocalipsa se mentioneaza ca 1/3 din lume va pieri prin boli, foamete si razboi, Dumnezeu ii va lua la El pe cei care nu sunt pregatiti pentru ce va urma, ceva fulminant in istoria omeniri), asa ca printr-un certificat de „imun” trecut prin boala, se mai castiga ceva timp. noi nu suntem documentele pe care le primim de la stat, ci vom sta in fata lui Dumnezeu cu numele primit la Botez. Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne arate calea dreapta pe care sa o urmam, ca sa ii fim Lui bine placuti si vrednici de imparatia Lui versnica.

  Apreciază

  • Alex said, on decembrie 5, 2021 at 12:28 am

   Fabrizio
   „Dumnezeu ii va lua la El pe cei care nu sunt pregatiti”
   Adica tu crezi in „Ruperea” pocaitilor, deci esti pocait?
   Asta e una dintre cele mai mari minciuni satanice ale pocaitilor.
   Hristos a suferit Crucea pana la capat. Primii crestini la fel. Si cei de pe urma la fel vor suferi altfel nu merita sa fie numiti crestini.
   In plus nu exista suport Biblic pentru ce credeti voi.

   Apreciază

 13. Felix said, on decembrie 5, 2021 at 12:16 am

  Mici indemnuri spre mantuire culese din cuvintele Parintilor duhovnicesti:

  Până şi martiriul – nu numai modul de închinare – poate avea stilurile lui diverse. Omul poate merge la moarte şi se poate justifica pe căi proprii, egal valabile. Uneori omul nu stă mult pe gânduri; stilul lui e al rapidităţii, pricepe situaţia din primele clipe, grăieşte, şi alege calea directă înspre eşafod. Alteori, în schimb, vrea să trăiască. Din toată inima, dar nu cu orice preţ. Deci nu cedeaza. Oricine nu e in stare in unele momente
  sa riste totul, sa sfideze moartea mai curand sau mai tarziu va fi victima, apoi robul celui dintai adversar al credintei. Toti cei care vor sa si apere pielea si caldicelul lor confort sunt sortiti lichidarii. Mai mult decat oricand in istorie, caci de data aceasta faptul se produce la o scara planetara si cu mijloace inspaimantatoare, omul este atacat in esenta chipului cu care este inzestrat de Dumnezeu si din ce in ce mai mult implicat intr un proces de lichidare. Sunt lesne la compromisuri aceia care de obicei se incred in sine, in inteligenta lor suverana, in discernamantul lor, in abilitatea lor (las c-o-ncurc eu!) sau aceia care se incred in altii, care depind de altii, care sunt in jocul altora, care nu vor „sa se complice”. Cei care cred, insa, cred si se tem, si il iubesc cat de cat pe Dumnezeu se opresc la o limita, au un punct de rupere.
  Cedarea, capitularea imediată iscă – de data aceasta fără greş – alt rezultat: măreşte pretenţiile adversarului, îi dă acestuia un surplus de energie, de neruşinare, de tupeu. Totodată ea semnifică pasul dintâi pe calea unei înrobiri din ce în ce mai perfecte.
  O lege inexorabilă se aplică în toate cazurile de cedare: neluptătorului i se va cere mereu altceva, va fi exploatat cu predilecţie, departe de a-şi fi asigurat liniştea va ajunge, ca şi consumatorul de stupefiante, la o stare de totală dependenţă şi-şi va sfârşi mizerabila viaţă ca sclav al unui gangster obraznic şi nesăţios, la consolidarea puterii căruia va fi contribuit şi el, victima. Dar legea fundamentală a tărăşeniei (cine ar putea să o conteste?) sună tragic: într-adevăr, a rosti ”nu”, a te împotrivi, implică asumarea unor riscuri grave şi o dispoziţie spirituală eroică: hotărârea de a-ţi hazarda viaţa mai bine decât a te lăsa ferecat în lanţuri mai mult sau mai puţin vizibile, a-ţi «pierde faţa», a merge de bună voia ta în gulag unde se vând sclavi şi suflete moarte.
  Pentru a fi aşa cum doreşti să fii ori pentru a mărturisi ce cugeţi că este adevărat trebuie să nu te sperie suferinţa. Acomodări, compromisuri, subterfugii, soluţii (unele inteligente, unele dibace, unele chiar onorabile) există; dar concluziile majore presupun în orice domeniu o reacţie siciliană în prezenţa suferinţei.
  Fleacuri! Lucruri fără importanță! De ce te-ai crampona de ele? De ce n-ai face un gest care-i o simplă formă? Așa i s-a spus Apostolului Luca, la Atena, când i s-a cerut să arunce o fărâmă de tămâie pe altarul idolicesc spre a fi scutit de osândă. Numai că în asemenea situație fărâma aceea de tămâie (…) nu mai este o bucată, o bucățică, o fărâmă de substanță rășinoasă, ci e TOTUL și însăși CONDIȚIA TA UMANĂ și LEGĂTURA TA CU CERUL și însăși PERSOANA respectivului – și dacă azvârli tămâia n-are nicio importanță, însă persoana aceea s-a pulverizat. Refuzând, Apostolul Luca a știut ce face și a înțeles ce poate deveni – în anumite împrejurări – «o fărâmă de tămâie». Nu există acte, gesturi, declaraţii, iscălituri, depoziţii „de formă”. Noi oamenii nu trăim și nu acţionăm la un nivel numenal si noematic. Ne situăm fată de ceilalţi, ne definim, ne caracterizăm nu prin tainele eului, ci prin manifestările comportamentului şi căile alese de psihie. De la fenomenologi şi existenţialişti încoace lucrurile acestea sunt bine ştiute şi au intrat în domeniul public al adevărurilor elementare. Trăim și acţionăm la un nivel fenomenal și structural unde formalul și numenalul se confundă, unde, altfel spus, forma implică şi angajează fondul.
  Viaţa „reală” nu cunoaşte rezervele mintale: în mediul acela nu pot fi sesizate, nici chiar transmise; pe plan existenţial, acţiunea (care-i totuna cu „forma”) singură se vădeşte şi este perceptibilă. Ea antrenează cu sine (în sine) şi fondul, asupra căruia nu mai există procedeu care să îngăduie a-l discerne osebit.
  „De formă”, deci, înseamnă de formă şi în fond. În stadiul acesta şi în condiţiile specifice ale câmpului relaţional, fondul e inexorabil legat de formă, e solubilizat în ea, purtat de ea. Distincţia, subtilă, dintre formă şi fond nu-i comunicabilă. E o iluzie, o amăgire, o fabulaţie, o creatio mentis încătuşată între limitele sinei.
  „Am dat o declaraţie de formă”, „Am semnat de formă” şi altele de acelaşi fel sunt non-sensuri, imposibilităţi. Ţi-ai pus semnătura? Ai jertfit idolilor? Suspansul a încetat, dilema s-a prefăcut în decizie, ipoteticul e acum fapt. Forma a îmbrăcat fondul, s-a lipit de el, s-a împreunat cu el; alcătuiesc un singur trup, cum stă scris la Carte. Forma şi fondul – pe planul existenţial-fenomenal – înjghebează un compus, o combinaţie, nu un amestec. Nu mai pot fi separate. Iar cum „de formă” e o expresie destinată exclusiv aprecierii sociale (liniştirii conştiinţei în raport cu eventualele reacţii ale obştii), rezultă că e o sintagmă imaginar-transcendentală.
  Acidul clorhidric – spre a exemplifica ideea de combinaţie – nu poate zice: cu H sunt de partea… iar cu Cl sunt de partea… Hidrogenul şi clorul nu mai pot fi „prinse qua materii individualizate”. HCl vorbeşte atât în numele clorului, cât şi în al hidrogenului. „De H” votez cu… „de Cl” votez cu… este echivalentul unei contradicţii in terminis şi tăgăduieşte o iremediabilă consubstanţialitate. Orice „sufletism”, prin urmare (fac ce fac, dar cu sufletul nu fac; sunt aici, dar cu sufletul altundeva; acţionez precum se vede, însă nu în numele meu), este incongruent şi falacios. Ne aflăm într-un domeniu în care evidenţa faptică exclude şi preschimbă orice explicaţie suplimentară în farsă.
  Aceasta-i teribila – îmi place a repeta cuvântul – lecție a piesei lui Eugen Ionescu: nu-i nevoie de mai mult decât de un sărman «t»! Sumara indicație a unui fapt mărunt și real este arhisuficientă spre a te angaja, prinde și pierde într-un proces ireversibil.
  Atenție! Pericol! Pare a grăi piesa: nu există fapte neînsemnate. Ne aflăm într-un univers unde materia și realitatea sunt alcătuite din corpuscule infime și microasamblări.Şi, într-adevăr, aşa stau lucrurile: nu există «declaraţie de formă». În asemenea cazuri, fondul şi forma nu pot fi deosebite, ele formează un tot irefragabil. În lumea noastră fenomenală, declaraţia de formă este totuna cu declaraţia de fond. Se cuvine, aşadar, să fim foarte atenţi şi să nu ne ameţim cu vorbe goale şi neroade.
  Creştinismul ne cere numai astfel de lucruri care contrazic firea noastră pământească, firea lumii acesteia, deci imposibilităţi şi numai imposibilităţi. Acesta‐i şi sensul tainicei parabole a smochinului neroditor, blestemat pentru a nu fi produs fructe atunci când nu‐i venise vremea. Nedreptatea osândei pe mulţi i‐a scandalizat de‐a lungul veacurilor, pe mulţi i‐a silit să iscodească explicaţii. Dar parabola e încuiată numai pentru cei ce nu înţeleg că Iisus Hristos ne‐a cerut şi ne cere numai imposibilităţi posibile (şi‐n primul rând să ne prefacem pe noi înşine, să ieşim de sub determinismul demonic, să dăm roade bine plăcute lui Dumnezeu în pofida contabilităţii calendaristice şi a mecanismului justificator căruia demonul mereu îi suflă răspunsul: aş vrea, Doamne, dar nu pot…
  Până în ultima clipă omul caută o soluţie – cinstită, care să nu contravină convingerilor sale – pentru a putea să rămână în viaţă. Nu se grăbeşte să se pronunţe; va citi actul a cărui aprobare i se cere când îi va fi supus şi se va pronunţa atunci. Deoarece ştie că nu va accepta orice, aşteptarea lui nu are caracter infamant. Nici Domnul n-a grăbit moartea. A aşteptat-o, dar n-a forţat lucrurile. Mântuitorul, prin urmare, nu aprobă setea de moarte, nerăbdarea, sinuciderea camuflată.
  Râvna este energia sau puterea harului Duhului Sfânt în inimă. Numai legatura noastra vie si puternica cu Hristos ne poate salva in mod minunat si numai harul Duhului Sfant, daca l-am agonisit, poate sa lupte cu duhurile dezlantuite ale satanei, numai si numai El ne poate trece, precum pe cei trei tineri, biruitori prin cuptorul de foc de neinchipuit care ne-a fost anuntat si ras-anuntat de catre glasul profetic al Bisericii. Cine a avut urechi de auzit, a auzit! Iar cine a dorit, in ciuda a ceea ce a auzit, sa ramana in nedreptate si spurcaciune, in necredinta si in rautate, in viclenie si in trandavie, este liber sa ramana pana la sfarsit! Niciun efort si niciun mijloc omenesc nu pot sa mai ajute pe nimeni de acum. Nicio strategie, nicio ambitie incrancenata si niciun calcul omenesc nu vor face fata suferintelor grele care ne asteapta, nici nu ne vor netezi calea spre moarte si Judecata. Nu altceva ne-a poruncit nici Mantuitorul Hristos, nu dupa alte cuvinte decat acestea, care niciodata nu trec, fi-vom judecati. Precum Petru … , va trebui, duhovniceste vorbind, sa mergem pe apa, iar asta… nu se invata omeneste in niciun fel, ci numai intarindu-ne credinta prin har, prin primirea si pastrarea in inimi a lucrarilor vii ale Dumnezeului nostru celui Viu! De aceea ne-am propus de la o vreme, sa insistam pe ceva ce am facut si pana acum, dar… de aceasta data sa o facem intr-un mod mult mai apasat, mai “programat” si mai tintit; si anume: atata vreme si in masura in care Domnul ne va ingadui si ne va ajuta, sa incercam sa ne alimentam, pe cat se poate, zilnic, prin cate o “perfuzie” pur duhovniceasca, incercand sa culegem din anumite cuvinte puternice alese din scrierile sfinte, din minunile si din pildele dreptilor care au trait foarte aproape de noi macar un strop de putere, de lumina, de nadejde, viata, de… har. Dar sa le luam intr-un chip mult mai constient, mai treaz, mai concentrat, pretuind mai mult fiecare cuvant si… intelegand ca acum strangem munitii pentru a contracara puterea intunericului care ne inconjoara si ne ataca nemilos din toate partile. Sa nu le luam ca prilejuri de a fugi sau de a uita de realitate (desi, pentru putine momente, avem si de aceasta nevoie), nicidecum pentru a ne relaxa si iluziona ca totul va fi bine, ci pentru a asuma si a duce realitatea dupa duhul si dupa voia lui Dumnezeu. Pentru aceasta trebuie să relativizăm tot ce nu este Dumnezeu. Să nu mă mai preocup obsesiv ca am o soţie, ca n am bani de pâine…. Rugăciunea este totul şi asta va rămâne. Pentru a ne elibera trebuie să învingem frica morţii. Cel care nu se teme de moarte va fi întotdeauna liber. În robie stau doar cei care se tem de moarte. Acest cuvânt al Apostolului Pavel îl găsim adevărat în sensul lui cel mai profund: Şi să izbăvească pe aceia pe care frica morţii îi ţinea în robie toată viaţa (Evrei 2, 15). Sfântul Ioan Gură de Aur ne spune în acest sens că: Cel ce se teme de moarte rob este, și toate le suferă pentru a nu muri. Îndoiala inimii stă în a te întreba sau a avea mereu în suflet întrebarea: «Are Dumnezeu milă de mine sau nu?» Dacă cugeți că nu, aceasta e necredință. Dacă nu crezi că Dumnezeu are mai multă milă de tine decât poți tu înțelege, pentru ce te mai rogi? Iar a fi îndoielnic înseamnă a nu ne preda cu desăvărșire morții pentru împărăția cerurilor, ci a ne îngriji mai mult de lucruri pentru trup.
  Iisus este singurul Mântuitor al omenirii. Cel care se leapădă de Hristos va fi constrâns să primească pecetea și să facă voia fiarei (Apocalipsa 13, 16:18).

  Apreciază

 14. Yuki said, on decembrie 5, 2021 at 12:26 am

  Creștinul e crestin, nu are nevoie de coduri, daca ai trecut prin boală, mulțumește Lui Dumnezeu, daca va da Dumnezeu sa treci prin boală mulțumește lui Dumnezeu! Crestine TU NU AI NEVOIE DE CODURI ȘI CERTIFICATE!!!!

  Apreciază

 15. despre «pașaportul verde către cosmos» said, on decembrie 5, 2021 at 12:45 am

  Partea I-a. Despre pașapoarte

  Citat din articolul «passport» (https://www.merriam-webster.com/dictionary/passport):

  «[…]

  passport noun
  Save Word

  pass·​port | \ ˈpas-ˌpȯrt \
  plural passports

  Definition of passport
  1 a: a formal document issued by an authorized official of a country to one of its citizens that is usually necessary for exit from and reentry into the country, that allows the citizen to travel in a foreign country in accordance with visa requirements, and that requests protection for the citizen while abroad

  b: a license issued by a country permitting a foreign citizen to pass or take goods through its territory : SAFE-CONDUCT

  c: a document of identification required by law to be carried by persons residing or traveling within a country

  2 a: a permission or authorization to go somewhere

  b: something that secures admission, acceptance, or attainment education as a passport to success
  — see also VACCINE PASSPORT

  […]»

  Citat din articolul «what is the eu digital covid certificate? (digital green certificate)» (https://www.digitalcovidcertificates.com/):

  «[…]

  10 questions and answers on the eu covid-19 certificate

  […]

  4. Is the certificate a “vaccine passport”?
  No. The EU COVID-19 certificate would not be a travel document nor a precondition for travel. It aims to make it easier for people to cross European internal borders without facing additional travel restrictions (such as quarantine) if a person has been vaccinated, has a recent negative test or if they recently recovered from COVID-19.

  […]»

  Deoarece potrivit definiției Merriam-Webster pașaportul, în traducere din engleză în română, «este un document formal emis de reprezentatul autorizat al unei țări unuia din cetățenii săi care este în mod obișnuit necesar pentru ieșirea și reintrarea în țară, care pemite cetățeanului să călătorească într-o țară străină în acord cu cerințele de viză, și care cere protecția cetățeanului în străinătate» și datorită faptului că scopul certificatului covid-19 este acela «de a face mai ușoară pentru oameni trecerea granițelor interne ale Europei», atunci certificatul european COVID-19 este și un pașaport.

  Deci certificatul european COVID-19 este un pașaport.

  Citat din articolul «Romania uses EU COVID certificate amidst vaccine hesitancy» (https://www.covidpasscertificate.com/romania-covid-certificate/):

  «[…]

  Travel regulations in Romania: can I travel to Romania with my local COVID certificate?

  Romania continues to implement a traffic light system that is separate from the one advised by the European Center for Disease Prevention.

  Green list countries are considered “safe” and travelers from these territories do not have to undergo testing, quarantine, or isolation measures.

  Countries currently on the green list are:

  Finland
  Vatican City State
  Luxembourg
  Denmark
  Italy
  Spain
  Malta
  Sweden
  France
  Monaco
  Portugal

  Yellow countries are considered medium-risk. People traveling to Romania from yellow list countries will need to provide negative test results. If test results are not provided a mandatory quarantine period of 10 days will be in effect.

  Countries currently on the yellow list are:

  Albania
  Andorra
  Aruba
  Azerbaijan
  Bosnia and Herzegovina
  Cyprus
  Germany
  Iran
  Greenland
  Liechtenstein
  Jordan
  Malaysia
  Northern Macedonia
  Norway
  Poland
  San Marino
  Saint Lucia
  Thailand
  Switzerland
  Trinidad & Tobago
  United States of America

  The red list poses the highest threat and these countries have recorded an infection rate higher than 3 people per 1000 citizens in the last 2 weeks.

  Countries currently on the red list are:

  Bangladesh
  Myanmar
  Bhutan
  Maldives
  Sri Lanka
  South Africa
  Tanzania
  Botswana
  Seychelles
  Zambia
  Namibia
  Oman
  Tajikistan
  Turkmenistan
  Kyrgyzstan
  Chile
  Mongolia
  Uruguay
  Paraguay
  Brazil
  Bolivia
  Suriname
  Costa Rica
  Panama
  Guatemala
  El Salvador
  Cuba
  Belize
  Dominican Republic
  Saint Lucia
  Fiji
  Saint Kitts and Nevis
  Grenada
  Singapore
  Brunei
  Barbados
  United Kingdom
  Georgia
  Montenegro
  Armenia
  Serbia
  Latvia
  Lithuania
  Estonia
  Slovenia
  Croatia
  Slovakia
  Ukraine
  Moldova

  Romania is part of the EU Digital COVID Certificate program and is accepting all EU-compatible COVID certificates as proof of vaccination, recovery, or negative testing.

  […]»

  Din cele mai sus citate, România făcând parte nu doar din Uniunea Europeană, la fel ca întreaga lume, aplică pentru reglementările de călătorie pașaportul certificat digital european COVID-19 și sistemul semaforului diferit de cel reglementat de Centrul European de Prevenție a Bolii (sucursala europeană a CDC).

  Sistemul semaforului implică trei culori: verde, galben, roșu culori folosite drept criterii în clasificarea stării națiunilor întregii lumii relativ la minciuno-virus.

  Citat din articolul „κόσμος” (cosmos) (https://en.wiktionary.org/wiki/κόσμος):

  «[…]

  Noun
  κόσμος • (kósmos) m (genitive κόσμου); second declension (Epic, Attic, Ionic, Doric, Koine)

  order
  lawful order, government
  mode, fashion
  ornament, decoration
  honour, credit
  ruler
  world, universe, the earth
  mankind

  […]»

  Deci cuvântul cosmos derivă din cuvântul vechi grecesc κόσμος și înseamnă ordine sau ordine legiuită, guvernare sau modă sau ornament, decorație, decorațiune sau onoare sau conducător sau lume, univers, pământ sau omenire.

  Deci națiunile din întreaga lume (cosmos) sunt clasificate potrivit protocoalelor minciuno-virusului (COVID-19), după trei culori: verde, galben, roșu, adică vor să încadreze națiunile întregii lumi (cosmosului) în aceste trei culori: verde, galben, roșu.

  Citat din articolul «Flag» (https://en.wikipedia.org/wiki/Flag):

  «[…]

  A flag is a piece of fabric (most often rectangular or quadrilateral) with a distinctive design and colours. It is used as a symbol, a signalling device, or for decoration. The term flag is also used to refer to the graphic design employed, and flags have evolved into a general tool for rudimentary signalling and identification, especially in environments where communication is challenging (such as the maritime environment, where semaphore is used). The study of flags is known as „vexillology” from the Latin vexillum, meaning „flag” or „banner”.

  National flags are patriotic symbols with widely varied interpretations that often include strong military associations because of their original and ongoing use for that purpose. Flags are also used in messaging, advertising, or for decorative purposes.

  […]»

  Fiecare națiune este reprezentată simbolic și cromatic prin steagul ei.

  Ce națiune are în steagul său culorile semaforului: verde, galben, roșu?

  Apreciază

 16. despre «pașaportul verde către cosmos» said, on decembrie 5, 2021 at 12:47 am

  Partea a II-a. Despre Etiopia

  Citat din articolul «Flag of Ethiopia» (https://www.worldflags.net/ethiopia):

  «[…]

  Flag of Ethiopia

  https://www.worldflags.net/flaggor/flags/4×3/et.svg

  Ethiopia is located in Africa.

  The official ISO 3166 code for Ethiopia is:
  ET

  Facts about the flag:
  During the 20th century, the flag of Ethiopia became a symbol of all the African countries that were, slowly but surely, liberated from colonization.

  Red, yellow, green, and sometimes even black, are known as the Pan-African colors; most African countries now feature these colors in their flags. In 1895, the colors were used for the first time by Emperor Menelik II, in three separate pennants, and a flag of the three colors compounded was first hoisted on the 6th of October, 1897.

  The flag was adopted on the 6th of February, 1996. Many Ethiopians do not want to recognize the current flag with the blue circle and yellow pentagram, and still use the old flag instead.

  […]»

  Deci, steagul actual al Etiopiei „în timpul secolului 20 a devenit un simbol al tuturor țărilor Africane care au fost, încet dar sigur, eliberate din colonizare” și are culorile verde, galben, roșu, „cunoscute ca și culorile pan-africane” și în centru un cerc albastru cu o pentagramă galbenă, steag pe care ereticii monofiziți etiopieni „nu vor să îl recunoască și folosec în schimb vechiul steag”.

  Care o fi steagul vechi folosit de ereticii etiopienii monofiziți?

  Citat din articolul «Ethiopian Flag: 13 Things You Must Know» (https://allaboutethio.com/13-ethiopian-flags-must-know.html):

  «[…]

  Ethiopian Flag

  The Ethiopian flag is one of the most recognizable in the world.

  There are those that only associate this flag with Bob Marley’s Rastafarian religion and are ignorant of Ethiopia’s ownership of it.

  In fact, the flag gave the much needed inspiration to Marley and his Rastafarians as well as, to Marcus Garvey and his followers.

  This inspirational flag of Ethiopia with its universally known tri-colors, the green, the yellow and the red, has also been adopted by many African countries upon their independence, in a show of African unity and to honor the oldest flag in independent Africa.

  There are many who believe that this flag with its colors are one of the earliest used by humankind. It is believed that it represents the rainbow or the „Keste Damena” or bow of the clouds.

  […]

  4. Ethiopian Lion of Judah Flag 1941-1974

  The Lion of Judah represented the Emperor of Ethiopia, and was the official flag of the monarchy; it indicated the connection between the state, church, and the people.

  The flag was also meant to validate the legend that the monarch was indeed of the Solomonic dynasty and had unquestionable God-given powers.

  Emperor Haile Selassie’s rise to power and his effective foreign diplomacy and domestic centralization, helped spur the popularity of the flag.

  Green: land and hope

  Yellow: church and peace, natural wealth, and love

  Red: power and faith

  The colors also religiously stood for the Trinity.

  Today, this flag is still being used by the Ethiopian Orthodox Church and Rastafarians.

  5. Ethiopian Imperial Order of Solomon Flag 1941-1974

  Emperor Haile Selassie used a three point star with three linked rings as his personal emblem.

  The emblem included the Order of Solomon’s seal and the Ethiopian Star of Solomon or the Star of David with a cross centered on it.

  The three point star was known as the Trinity Star, and represented the Holy Trinity for whom the Emperor was named.

  His baptismal and royal name Haile Selassie means „Power of the Trinity”.

  […]»

  Deci steagul vechi utilizat de ereticii monofiziți etiopieni este «Ethiopian Lion of Judah Flag 1941-1974», cu variația imperială «Ethiopian Imperial Order of Solomon Flag 1941-1974», despre cele trei culori ereticii etiopieni monofiziți crezând că reprezintă «curcubeul sau „Keste Damena” sau arcul norilor».

  Citat din articolul «Why did the Ethiopian flag have Stars of David?» (https://www.quora.com/Why-did-the-Ethiopian-flag-have-Stars-of-David):

  «[…]

  Etienne Mourez, Been there, Has seen Stuff,
  Answered 3 years ago · Author has 143 answers and 281.4K answer views
  Have you heard of King Solomon and the Queen of Sheba. And their son Menelik?

  Or the falasha, the Ethiopian Jews, airlifted to Israel during the Ethiopian civil war ?

  Beta Israel – Wikipedia

  https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-346633056f39eec2f08d1e6c841c4744

  Beside, it may be a mistake on my part, but there were 6 branch in a star of David last time I saw one…

  Mikael Fekade, B.S Civil Engineering & Argiculture, University of Mars
  Answered 3 years ago · Author has 60 answers and 46.5K answer views
  The Flag that is referred to here is the imperial flag which had 6 pointed stars as opposed to the current flag which has one 5 pointed star. The Star of David is the 6 pointed star.

  Here is the imperial flag:

  https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-25f8998ed14f36393e41ddbbc5b52353

  As you can see the starts on the imperial flag are there to keep a remembrance of the country’s ancient ties to the ancient house of Isreal, the royal family’s descent from King Solomon(and his forefathers), and also (because of the crosses within the stars) the country’s christian heritage.

  […]»

  Deci vechiul steag cinstit de ereticii etiopieni monofiziți (care nu sunt Creștini, pentru că nu sunt Ortodocși), variațiunea pe aceeași temă, are steaua cu 6 colțuri pentru a le reaminti de legătura lor cu Solomon (II Paralipomene 9:1-13).

  Directorul OMS, terorist, homosexual, Tedros Adhanom este din… Etiopia

  Citat din «When Tedros Moves His Lips, Beijing Speaks» (https://www.yaacovapelbaum.com/2020/03/23/when-tedros-moves-his-lips-beijing-speaks/):

  «[…]

  On February 15, 2020, the director-general of the World Health Organization (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, addressed the Munich Security Conference. At that time, there were only about 60K cases of Covid-19 in China and about 500 in the rest of the world. Tedros was more concerned with misinformation than with containment. In his address, he said:

  “We’re not just fighting an epidemic; we’re fighting an infodemic. Fake news spreads faster and more easily than this virus, and is just as dangerous.” And if we don’t tackle this, he went on, “we are headed down a dark path that leads nowhere but division and disharmony.”

  Even if Tedros was just moving his lips while the ministry of propaganda back in Beijing was doing the actual talking, truer words about the “dark path” have never been spoken. The whole Covid-19 affair with its denial of lab experiments, the fictitious Wet markets origin theory, inflated high mortality rates (currently claimed by the WHO to be 3.9% when in actuality it’s less than 0.4%), artificial shortage to PPE (it exists, it’s just being diverted away from the US by the Chinese), and incendiary MSM coverage, is most likely a Chines information/economic warfare campaign that is using the WHO, our politicians, and various media outlets for its payload delivery.

  A Profile of a Chinese Enabler
  Tedros was voted WHO director-general in 2017, replacing another incompetent Chinese medical prodigy, Dr. Margaret Chan. Tedros is the first WHO director-general without a medical degree. He also possesses the worst job qualifications in the written history of employment.

  Tedros got his bachelors degree in biology from the University of Asmara in Eritrea. After his graduation, he served in a junior position at the Ministry of Health under the Marxist dictatorship of Mengistu. After the fall of Mengistu in 1991, he popped-up in the UK and got a masters degree in Immunology of Infectious Diseases from the University of London. In 2000, he got a PhD in Community Health from the University of Nottingham. His dissertation was titled: “The effects of dams on malaria transmission in Tigray Region, northern Ethiopia.” From the writing style analysis of the dissertation, it is unlikely that he actually wrote it himself.

  Just like another incompetent British sponsored PhD named Joseph Mifsud, Tedros’s subsidized academic pedigree also hints of political grooming. This plan apparently derailed when Tedros chose to become a Chinese client instead of continuing to pay homage to his old (and cash-strapped) patrons at the British Foreign and Commonwealth Office.

  From 2005-2012, under Prime Minister Meles Zenawi, Tedros was the Minister of Health. During his tenure, he covered-up one of the worst outbreaks of cholera in Ethiopian history. Between 2012-2016, he was the Ethiopian foreign minister and was involved in the violent suppression and starvation of the rival Amhara clan. A little known biographical detail about Tedros is that he was the 3rd ranking member of the politburo of the Tigray Peoples Liberation Front (TPLF) Terrorist Organization.

  Image 1: Tedros, his FPLF linkage, and his full-time job as China’s propaganda mouthpiece

  Tedros’s rapid rise to the top of the directorship of the WHO began after his collaboration with Bill Gates and the Clinton Foundation. Running some analytics on Tedros’s activity between 1991-2018 shows conduct riddled with fraud, corruption, the worst forms of human rights abuses, and scandals.

  Image 2: Tedros with his power base

  Image 3: Tedros lying about the Ethiopian police/army being unarmed and not firing and attacking the crowd at the Irreecha cultural festival in Bishoftu on October 2, 2016. “Indeed, it is quite clear from the videos that there was no shooting and the police were unarmed.”

  […]»

  Citat din articolul «WHO Director Tedros Adhanom – Gay, Red Terrorist Heads Global Lockdown» (https://justice4poland.com/2020/08/12/who-director-tedros-adhanom-gay-red-terrorist-heads-global-lockdown/):

  «[…]

  (Video- Tedros trying to score at his local gay bar/gym)

  […]»

  Coincidențe, nu-i așa???

  Apreciază

 17. despre «pașaportul verde către cosmos» said, on decembrie 5, 2021 at 12:49 am

  Partea a III. Despre «pașaportul cosmosului»

  Tot din articolul «Flag of Ethiopia» (https://www.worldflags.net/ethiopia) aflăm că codul ISO 3166 al Etiopiei este ET.

  Citat din articolul «ET» (https://en.wikipedia.org/wiki/ET):

  «[…]

  ET or et may refer to:

  E.T. the Extra-Terrestrial franchise
  E.T. the Extra-Terrestrial, a 1982 film
  E.T. the Extra-Terrestrial (video game), a 1982 video game
  E.T. the Extra-Terrestrial (soundtrack), a soundtrack score album by John Williams
  E.T. the Extra-Terrestrial (album), an audiobook album by Michael Jackson and the original cast

  […]»

  Citat din articolul «E.T. the Extra-Terrestrial» (https://en.wikipedia.org/wiki/E.T._the_Extra-Terrestrial):

  «[…]

  E.T. the Extra-Terrestrial (also known simply as E.T.) is a 1982 American science fiction film produced and directed by Steven Spielberg, and written by Melissa Mathison. It tells the story of Elliott, a boy who befriends an extraterrestrial, dubbed E.T., who is stranded on Earth. Along with his friends and family, Elliott must find a way to help E.T. return home while avoiding the government. The film stars Dee Wallace, Henry Thomas, Peter Coyote, Robert MacNaughton, and Drew Barrymore.

  (Sursa foto: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/6/66/E_t_the_extra_terrestrial_ver3.jpg)

  […]»

  Citat din articolul «The Creation of Adam» (https://en.wikipedia.org/wiki/The_Creation_of_Adam):

  «[…]

  The Creation of Adam (Italian: Creazione di Adamo) is a fresco painting by Italian artist Michelangelo, which forms part of the Sistine Chapel’s ceiling, painted c. 1508–1512. It illustrates the Biblical creation narrative from the Book of Genesis in which God gives life to Adam, the first man. The fresco is part of a complex iconographic scheme and is chronologically the fourth in the series of panels depicting episodes from Genesis.

  […]


  The hands

  […]»

  Deci mâinile pictate de ereticul papistaș Michelangelo di Lodovico Buonarroti Simoni în pictura eretică a «Facerii» sunt reprezentate în afișul filmului E.T. realizat de jidovul Steven Spiel-berg (https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Spielberg#Early_life_and_background), pentru a sugera erezia gnostică că dracii sunt creatorii lumii, ANATHEMA!

  Citat din articolul «John E. Mack» (https://en.wikipedia.org/wiki/John_E._Mack):

  «[…]

  John Edward Mack (October 4, 1929 – September 27, 2004) was an American psychiatrist, writer, and professor and the head of the department of psychiatry at Harvard Medical School. In 1977, Mack won the Pulitzer Prize for his book A Prince of Our Disorder on T.E. Lawrence.[1]

  As the head of psychiatry at Harvard Medical School, Mack’s clinical expertise was in child psychology, adolescent psychology, and the psychology of religion. He was also known as a leading researcher on the psychology of teenage suicide and drug addiction, and he later became a researcher in the psychology of alien abduction experiences.[2][3]

  Early life, education and military service

  Mack was born in New York City, to an academic, German Jewish family.[4] His father, the historian Edward Clarence Mack (1904–1973), was a professor at CUNY, while his mother Eleanor Liebmann Mack (1905–1930) died while John was an infant. After his mother died, his father remarried the economist Ruth P. Mack, through which he had a half-sister, Mary Lee Ingbar, a pioneer of computer analysis who became a professor at Dartmouth College and University of Massachusetts Medical School.[5] Growing up, his father would read the Bible to John and his sister, but as a work of culture or literature. Mack graduated from the Horace Mann-Lincoln School in 1947 and Phi Beta Kappa from Oberlin in 1951, and received his medical doctorate degree cum laude from Harvard Medical School in 1955. Mack subsequently interned at the Massachusetts General Hospital and trained as a psychiatrist at the Massachusetts Mental Health Center.

  In 1959, Mack joined the United States Air Force, serving as a medic in Japan, where he rose to the rank of captain. In 1961 he returned from military service in Japan, continuing at the Massachusetts Mental Health Center and Boston Psychoanalytic Society and Institute receiving certification in child and adult psychoanalysis and psychotherapy. From 1964 Mack returned to Harvard Medical School, becoming a full professor at Harvard in 1972. In 1977, he became the Head of Psychiatry at Harvard Medical School, which position he occupied until his death in 2004.

  Mack published over 150 scientific articles and eleven books in his career. As department head at Harvard Medical School, he worked primarily in the field of child and adolescent psychology. He worked on treating suicidal patients, and published research on heroin addiction.[6] The dominant theme of his life’s work at Harvard had been the exploration of how one’s perceptions of the world affect one’s relationships. He addressed this issue of „world view” on the individual level in his early clinical explorations of dreams, nightmares and teen suicide, and in A Prince of Our Disorder, his biographical study of the life of British officer T. E. Lawrence, for which he received the Pulitzer Prize for Biography in 1977.[7]

  […]

  Psychology of alien abduction phenomena

  In the early 1990s, Mack commenced a decade-plus psychological study of 200 men and women who reported recurrent alien encounter experiences. Such encounters had seen some limited attention from academic figures, R. Leo Sprinkle perhaps being the earliest, in the 1960s. Mack, however, remains probably the most esteemed academic to have studied the subject.[citation needed]

  He initially suspected that such persons were suffering from mental illness, but when no obvious pathologies were present in the persons he interviewed, his interest was piqued. Following encouragement from longtime friend Thomas Kuhn, who predicted that the subject might be controversial, but urged Mack to collect data and ignore prevailing materialist, dualist and „either/or” analysis, Mack began concerted study and interviews.[9] Many of those he interviewed reported that their encounters had affected the way they regarded the world, including producing a heightened sense of spirituality and environmental concern.[10] [11]

  Mack was somewhat more guarded in his investigations and interpretations of the abduction phenomenon than were earlier researchers. Literature professor Terry Matheson writes that „On balance, Mack does present as fair-minded an account as has been encountered to date, at least as these abduction narratives go.”[12] In a 1994 interview, Jeffrey Mishlove stated that Mack seemed „inclined to take these [abduction] reports at face value”. Mack replied by saying „Face value I wouldn’t say. I take them seriously. I don’t have a way to account for them.”[13] In a 1996 interview with PBS he stated ” There are aspects of this which I believe we are justified in taking quite literally. That is, UFOs are in fact observed, filmed on camera at the same time that people are having their abduction experiences….It’s both literally, physically happening to a degree; and it’s also some kind of psychological, spiritual experience occurring and originating perhaps in another dimension.”[14] The BBC quoted Mack as saying, „I would never say, yes, there are aliens taking people. [But] I would say there is a compelling powerful phenomenon here that I can’t account for in any other way, that’s mysterious. Yet I can’t know what it is but it seems to me that it invites a deeper, further inquiry.”[15]

  Mack noted that there was a worldwide history of visionary experiences, especially in pre-industrial societies. One example is the vision quest common to some Native American cultures. Only fairly recently in Western culture, notes Mack, have such visionary events been interpreted as aberrations or as mental illness. Mack suggested that abduction accounts might best be considered as part of this larger tradition of visionary encounters.[16]

  His interest in the spiritual or transformational aspects of people’s alien encounters, and his suggestion that the experience of alien contact itself may be more transcendent than physical in nature – yet nonetheless real – set him apart from many of his contemporaries, such as Budd Hopkins, who advocated the physical reality of aliens.[citation needed]

  His later research broadened into the general consideration of the merits of an expanded notion of reality, one which allows for experiences that may not fit the Western materialist paradigm, yet deeply affect people’s lives. His second (and final) book on the alien encounter experience, Passport to the Cosmos: Human Transformation and Alien Encounters (1999), was as much a philosophical treatise connecting the themes of spirituality and modern world-views as it was the culmination of his work with the „experiencers” of alien encounters, to whom the book is dedicated.[17]

  In November 1994 Mack travelled to Ruwa, Zimbabwe to interview children at the Ariel School who claimed that they had seen a UFO land near their school and aliens exit the craft.[18]

  […]

  Works

  He wrote the following books:

  Passport to the Cosmos: Human Transformation and Alien Encounters (1999)
  Abduction: Human Encounters with Aliens (1994)
  A Prince of Our Disorder: The Life of T.E. Lawrence (1976)
  Nightmares and Human Conflict (1970)

  […]»

  Deci ultima carte scrisă în 1999 (999 este 666 rotit în sensul acelor de ceasornic) de jidovul satanist german psihiatru John E. Mack se numește „Pașaport către Cosmos: Transformarea Umană și Întâlnirile Extraterestre” despre Extra-Tereștri, prescurtare E.T., care este și numele unui film regizat în 1982 de jidovul german Steven Spielberg, ET fiind nu doar un acronim ci și codul ISO 3166 al Etiopiei, țară al cărui steag „în secolul XX a devenit simbolul tuturor țărilor Africane ce au fost, încet dar sigur, eliberate din colonizare„, care are culorile verde, galben, roșu (culorile semaforului utilizate în clasificarea întregii lumi (cosmosului) după protocoalele minciuno-virusului) și care are o pentagramă (înainte având mai multe stele cu șase colțuri în amintirea întâlnirii dintre Solomon și regina din Saba, citește despre asta la II Paralipomene 9:1-13), Etiopia țara ereticilor monofiziți etiopieni unii dintre memnrii fondatori ai WCC (CMB) (https://en.wikipedia.org/wiki/Ethiopian_Orthodox_Tewahedo_Church) și țara de origine a directorului terorist homosexual OMS Tedros Adhanom, doar coincidențe care nu sunt protivnice credinței ???

  Apreciază

 18. despre «pașaportul verde către cosmos» said, on decembrie 5, 2021 at 12:51 am

  IV. Concluzie

  Sfântul Ignatie Briancianinov despre semnele premergătoare venirii lui Antihrist scria în 1848
  (https://html2-f.scribdassets.com/51ju43qzgg57xelx/images/55-67020df156.jpg, https://html1-f.scribdassets.com/51ju43qzgg57xelx/images/56-d6ea74f4ce.jpg):

  «… Scrisoarea dumneavoastră din decembrie am primit-o: atunci eram foarte slăbit. Lucrarea unei doctorii puternice și folositoare ma ținea la pat în cea mai mare parte a timpului, toropindu-mi capul într-un așa hal, încât nu am mai fost în stare să mă ocup cu vreo îndeletnicire a minții. Ca atare, atât față de dumneavoastră, cât și față de mulți alții m-am făcut vinovat prin același lucru: tăcerea.

  Când am auzit de întâmplările care schimbă fața pământului nu am simțit nici uluire, nici interesul care se trezește când auzi de ceva nou. Când am auzit de întâmplările acestea parcă aș fi auzit de moartea unui om care de multă vreme suferea și era istovit de o boală incurabilă, omorât de viu prin această boală înainte de a fi omorât prin moarte. Așa mi s-a părut dintotdeauna Europa „civilizată”. Până și mie mi s-a părut ciudată lipsa mea de mirare. Pe când stăteam și mă gândeam la această răceală a mea, mi-am amintit deodată cuvintele Mântuitorului: Iar când veți auzi de războaie, și de zvonuri de războaie, să nu vă tulburați, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârșitul. Și se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție, vor fi cutremure pe alocuri și foamete și tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor (Mc. 13, 7-8). Aici este cu deosebire vrednic de luat în seamă faptul că – și asupra acestei spuse a Evangheliei m-am oprit totdeauna – cel din urmă semn al durerilor de început, care trebuie să premeargă bolii finale – Antihristului – este arătat de Scriptură ca fiind tulburările.

  Raționalismul, cu imperativele sale, nu se poate opri din mișcarea sa, întrucât are ca temelie rațiunea omenească cea pururea schimbătoare. Este de așteptat ca boala să evolueze din rău în mai rău. Aceasta a început să zguduie liniștea popoarelor de la începutul secolului trecut; pe măsură ce trece timpul, lucrarea ei este tot mai cuprinzătoare și mai pustiitoare. Din lucrarea finală, la scară mondială, a bolii acesteia trebuie să apară „omul fărădelegilor”, geniul geniilor, așa cum din revoluția franceză s-a născut preînchipuirea lui – colosalul geniu Napoleon. Ce m-a izbit mai mult decât întâmplările de acum? M-au izbit pricinile acestor întâmplări: năzuința de obște a tuturor numai și numai spre cele materiale, ca și cum acestea ar fi veșnice; uitarea celor veșnice, ca și cum acestea nici nu ar exista; batjocorirea și ocărârea creștinismului; prigoana subtilă și crâncenă împotriva Bisericii, împotriva vieții ei, împotriva Sfântului Duh; înlocuirea Duhului și a rânduielilor Lui prin rațiunea cu nume mincinos și prin rânduielile care vin de la stăpânitorul acestei lumi – tulburări de obște, în toată lumea, ca la turnul Babilonului; construcția de căi ferate peste tot – iarăși lucrare ca la turnul Babilonului. Trebuie să băgăm de seamă că Dumnezeu, după cuvântul Scripturii, a amestecat limbile și a despărțit popoarele ca să le răpească oamenilor putința de a împlini toate planurile păcătoase prin puterile unite ale întregii omeniri: trenurile le redau oamenilor putința aceasta. Atunci, la turnul Babilonului, S-a pogorât Dumnezeu, spune Scriptura, să vadă faptele omenești, și a oprit planul cel nebunesc amestecând limbile; acum este aproape ceasul în care Dumnezeu Se va pogorî din nou să vadă faptele omenești și să le pună capăt de acum nu prin amestecarea limbilor, ci prin schimbarea lumii care s-a învechit în fărădelegi cu o lume nouă, neprihanită.

  În vremea pribegiei mele pământești am avut putința de a privi destul de a amănunțit la pământul lui Israil, care este Biserica. Ce să spun despre ea? Despre ea trebuie să spun cuvintele proorocului despre pământul cel stricat de sabie, adunat de la limbi multe, pe pământul lui Israil, care s-a făcut pustiu foarte (Iez. 38, 8). Asta spune de Dumnezeu insuflatul proroc, văzând în depărtarea vremurilor vremea cea de pe urmă, destinul Bisericii și puternica împărăție care apare la miazănoapte.

  Din neurmata milă Dumnezeiască ni s-a dat în dar cea mai mare binefacere a lui Dumnezeu: cunoașterea lui Hristos, credința ortodoxă în Hristos. Poporul și, în particular, sufletul omenesc nu pot fi cucerite de raționalismul ateu și de urmările lui atâta timp cât sunt străjuite de sfânta credință. Trebuie să priveghem și să ne rugăm, așa cum a poruncit Domnul, ca să scăpăm de nenorocirile cele văzute și nevăzute.»

  iar despre științele omenești și rațiunea cu nume mincinos scria (https://html1-f.scribdassets.com/51ju43qzgg57xelx/images/73-98357866ea.jpg):

  «Întrebați ce părere am despre științele omenești. După cădere, oamenii au început să lucreze pământul, au început să aibă nevoie de haine și de multe alte lucruri, nevoie care însoțește pribegia noastră pământească: pe scurt, au început să aibă nevoie de dezvoltare materială. Năzuința spre aceasta este trăsătura deosebitoare a veacului nostru.

  Științele sunt rod al căderii noastre, odraslă a vătămării rațiunii noastre. Erudiția – dobândirea și păstrarea cunoștințelor adunate de către oameni în vremea vieții lumii căzute – este făclia omului celui vechi, făclie prin care negura întunericului în veac se păzește (Iuda 1, 13). Răscumpărătorul le-a înapoiat oamenilor Făclia care le-a fost daruită la zidire de Ziditor și de care s-au lipsit prin căderea lor. Această Făclie e Duhul Sfânt, Duhul Adevărului, Care povățuiește la tot adevărul, Care cercetează adâncurile lui Dumnezeu, Care descoperă și lămurește tainele, Care dăruiește și cunoștințe materiale atunci când este nevoie de ele pentru folosul duhovnicesc al omului. Învățatului care dorește să învețe înțelepciunea duhovnicească apostolul îi poruncește: Dacă i se pare cuiva, între voi, că este înțelept în veacul acesta, să se facă nebun, ca să fie înțelept (I Cor. 3, 18). Întocmai! Erudiția nu este înțelepciune adevărată, ci doar părută. Cunoașterea Adevărului, care le-a fost descoperită oamenilor de Domnul, la care se ajunge doar prin credință, la care nu poate ajunge rațiunea căzută a omului, este înlocuită în erudiție prin presupuneri. Înțelepciunea acestei lumi, în care locul de cinste este ocupat de mulți păgâni și atei, este de-a dreptul potrivnică, prin înseși principiile sale, înțelepciunii duhovnicești, dumnezeiești. Nu poți să urmezi atât uneia cât și celeilalte; de una trebuie neapărat să te lepezi. Omul căzut este minciună, și din filosofările lui s-a alcătuit rațiunea cu nume mincinos, adică felul de a gândi, suma concepțiilor și cunoștințelor false, care sunt raționale numai la suprafață, dar în esența lor sunt rătăcire, aiurare, îndrăcire a minții lovite de molima ucigătoare a păcatului și căderii. Această boală a minții se descoperă cu o plinătate deosebită în științele filosofice.»

  Apreciază

 19. Gheorghe said, on decembrie 5, 2021 at 2:16 am

  Problema cu vaxxul e una f. gravă. Dar să nu uităm că nu vaxxul a fost scopul,ci ,,numărul „(QR sau sub orice altă formă s-ar mai impune el). Vaxxul e (printre altele, deloc de neglijat) mijlocul prin care se impune ,,numărul”.Textul din Apocalipsă se referă la nr.,fără de care nu poți cumpāra sau vinde… De aceea Sfântul Părinte Paisie şi alții au spus să nu primim aceste lucruri/acte,căci au ,,numărul” pe ele.
  Nu e un lucru de neglijat ca un creştin să nu poată să cumpere/vândă decât în baza ,,numărului”…
  Acum , că ,, numărul” este primit prin vaxx sau test sau ,,trecere prin boală” (care boală? Avem anticorpi că am trecut printr-o răceală/gripă/viroză s.a m.d. ,de ce trebuie să primesc o confirmare pt. asta? Bineînțeles,pt. a putea ,;beneficia” de ,,număr”,căci ăsta este scopul).
  Asta nu înseamnă că minimalizez importanța vaxxului pt. ,,ei”. Nu (căci acela are şi alte ,,valențe”).
  Toate sunt impregnate de acest duh în această problemă covidiană…
  Fiecare să facă după conştiința lui…

  PS: Şi ar mai fi un aspect : cel care primeşte pass-ul ca urmare a trecerii prin boală sau a testului, practic el intră în acest joc sau … îşi dă consimțământul sau se lasă angrenat în toată această maşinărie/urzeală sau… lucrare,adică într-un fel sau altul participă şi el la un plan (lucrare) care se implementează şi care este îndreptat şi îi va zdrobi pe toți cei care nu se aliniază…
  Adică,fără să vrei,te situezi în tabăra celor cu care în fapt/teoretic/principial,nu eşti de acord.

  Apreciază

 20. Centrul Medi@ said, on decembrie 5, 2021 at 5:30 am

  😂🤣😂

  Apreciat de 1 persoană

 21. Kunta Kinte said, on decembrie 5, 2021 at 1:58 pm

  Intrebare: daca cineva trece prin boala si primeste o hartie de la spital/ medic ptr a atesta asta si nu primeste codul QR nu poate intra in magazin sau calatori cu acea hartie ?

  Apreciază

 22. Ines said, on decembrie 5, 2021 at 2:14 pm

  Știu mulți creștini care au trecut recent prin boala si deși aveau dreptul sa ia acest cod QR, nu au vrut.Dar cunosc si unii care s-au vaccinat, dar nu au vrut codul. Așadar, e ceva suspect cu acest numar. De ce nu zic, faceți doar vaccinul, de ce tot insista si cu codul?
  Aveau si acești creștini mulți copii si poate voiau si ei să-i ducă la un târg de Crăciun, să-i ducă si pe ei la o terasa, asa cum ii duceau înainte, sa le cumpere hăinuțe din mall, dar nu au făcut compromisuri din teama ca acest cod QR sa nu fie pecetea. Căci ce folos au toate bunurile pământești, dacă îți pierzi sufletul?
  Știu ca tentația e mare, căci acum sunt niște generații care au fost învățate sa aibă toate comoditatile si luxul si cred ca se sfârșește totul dacă nu ai în plus si poți „DOAR” sa mănânci si sa te plimbi printr-un parc, nu si în străinătate, dar pana acum 32 de ani, nu ieșea nimeni din tara. Omul se obișnuiește repede cu binele. Bunica mea care a prins al 2-lea război mondial, îmi spunea mereu:” Ca acum niciodată nu s-a trăit asa bine,sa găsești, mama, tot ce vrei si tot ce nu vrei la magazin”
  Si a trăit 93 de ani. Cine mai trăiește atât?
  Părerea mea: nu faceți nici vaccinul si nu luați nici codul de trecuți prin boala sa nu va puneți în primejdie mântuirea.
  Vorba par. Adrian Fageteanu: Sunt vicleni, vicleni.
  Am observat ca unii (destul de mulți) au impresia ca ii va intreba dracu asa pe fata: Te lepezi de Hristos? Dacă da, îți pun semnu pe mana si pe frunte. Eventual sa le si facă o schema cu explicații exacte la tabla.
  Trebuie sa mai si gândim dacă Dumnezeu ne-a dat rațiune.
  Atunci de ce i se mai spune vicleanul?
  Fraților, aveți atâtea pilde în pateric în care diavolul se preface în înger de lumina ca să amageasca.

  Apreciază

 23. mircea.v said, on decembrie 5, 2021 at 2:21 pm

  Ceva foarte simplu pt cei ce zic ca acest certificat nu este o pr.
  Este nevoie de simplitate si in gandire, in criteriile de evaluare a oricarei situatii. Spune Steinhardt, gandirea bruta, taraneasca, asta e salvarea.

  Toate se intampla pe rand, incepe cu ceva mic, apoi se mareste, se diversifica… si apoi zbang, „nu vei putea cumpara sau vinde fara un ceva incrustat pe mana dr sau frunte”.

  Pai acum nu poti cumpara sau vinde anumite marfuri fara acest certificat.
  O avea sau nu o avea legatura cu Apocalipsa cap 13? Normal ca da, e la mintea gainii.

  Unii au ales sa refuze si nu pot cumpara sau vinde anumite marfuri. Drumul asta stim unde duce.

  Altii au ales sa il ia, si pot cumpara sau vinde. Si drumul asta stim unde duce.

  Nu spun ca gata, esti salvat, sau ca te-a mancat deja iadul.

  Acest criteriu foarte simplu, cu a cumpara sau vinde, dupa capul meu, l-a lasat Dumnezeu ca sa nu poata zice omul ca e prea prost si nu s-a prins, ca el nu stie microelectronica si implantata si interactiune cu sistem nervos, nu stie cu adn, si vaccinuri si arn…

  @Fabrizio,

  nu scrie ca daca iei pecetea te pun astia sa te lepezi si cu buzele. Ai luat pecetea, gata, te-ai lepadat. Asa in tacere si in camaruta ta, acolo. Si direct iadul te mananca. Ti se spune clar asta, esti avertizat, tu decizi. Fara alte interpretari, adaugiri la cuvantul lui Dumnezeu.

  Apreciază

 24. Ioana said, on decembrie 5, 2021 at 4:06 pm

  https://docplayer.ro/amp/211600616-Studiu-privind-tampoanele-de-testare-covid-19-ce-con%C8%9Bin-hidrogel-darpa-citi%C8%9Bip%C3%A2n%C4%83lasf%C3%A2r%C8%99it.html

  Aici scrie ca ivermectina elimina acest hidrogel Darpa, de aceea nu o vor în farmacii.

  Apreciază

 25. Ioana said, on decembrie 5, 2021 at 4:14 pm

  Vești foarte tulburătoare din Slovacia, unde personalul de laborator al unui spital din Bratislavia a efectuat un studiu asupra testelor COVID – PCR și a ajuns la concluzia că tampoanele de test pe care ți le bagă în nas până la creier implantează în corpul tău hidrogeluri Darpa. Numărul foarte mare de cazuri de Covid-19 în Slovacia, deși țara a instituit măsuri obligatorii de testare pentru toată populația și Carantină, i-a făcut pe cercetători să intre la idei. DARPA este Defense Advanced Research Projects Agency – o agenție de cercetare și dezvoltare a Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii, responsabilă cu dezvoltarea tehnologiilor emergente pentru a fi utilizate de armată. Cunoscută inițial sub numele de Advanced Research Projects Agency, agenția a fost creată la 7 februarie 1958 de către președintele Dwight D. Eisenhour, SUA și lucrează în parteneriat cu ONG-uri și corporații private pentru crearea de arme futuriste, „totul la Darpa este despre arme…military tranhumanism”.

  https://telegra.ph/tampoanele-de-testare-covid-19-contin-hidrogel-darpa–studiu-04-26?fbclid=iwar3ngloajmhx6zinin5yj0despyh5rgz8lovgnahiwizxaurlebrhtsm

  Aici și fotografii cu analizele de laborator :

  Dă clic pentru a accesa Analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-Slovak-Republic.pdf

  Apreciază

 26. Ioana said, on decembrie 5, 2021 at 4:17 pm

  Cei care primesc certificatul, ecumenismup și legătura cu ierarhii blasfemiatori care au acceptat acest certificat cu 666 nu vor avea putere.

  Pavăza credinţei e cel mai mare scut!

  „Pentru aceea luaţi armura lui Dumnezeu: pentru ca’n ziua cea rea să fiţi în stare să ţineţi piept; şi după ce veţi isprăvi totul, să rămâneţi în picioare. Aşadar, staţi în picioare, avându-vă mijlocul încins cu adevărul şi îmbrăcaţi fiind în platoşa dreptăţii şi cu picioarele încălţate’n starea de a fi gata pregătiţi pentru Evanghelia păcii ; mai presus de toate luând pavăza credinţei, cu care veţi putea stinge toate săgeţile înflăcărate ale Celui-Rău.” (Din Efeseni Capitolul 6)

  Apreciază

 27. VioletaM said, on decembrie 5, 2021 at 7:18 pm

  Categoric nu trebuie acceptat! QR cred ca sunt initialele de la Quantum Registred. Deci e numarul de inregistrare alocat in computerul quantic pentru cei care il accepta. Computer care face legatura cu „lumi paralele” si aduce de acolo „entitati”( dupa spusele lui Geordie Rose, fizician la Quantum Computers).

  Apreciat de 1 persoană

 28. acelas said, on decembrie 6, 2021 at 12:36 am

  excelenta expunerea. Si informatiile de referinta, f elocvente. Gandirea si concluzia sunt in Duh, pur ortodox! Fara niciun compromis si care nu sunt chipurile niste exagerari de tip „sectar”. Felicitari, Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 29. Spaceman said, on decembrie 6, 2021 at 6:27 pm

  Certificat de trecere prin… boala lu’ Calache, eu nu cred că-i trece prin cap vreunui creștin ortodox să ia digitalele statului, pe niciun motiv. De ce? Deoarece creștinii ortodocși sunt ai Adevărului, și nu pot fi înșelați să se facă părtași la minciunile, crimele și dictatura satanei.

  Apreciat de 1 persoană

 30. Apa trece, pietrele rămân said, on decembrie 11, 2021 at 3:46 pm

  Certificatul verde este un certificat de sclav. Atestă identitatea digitală, adică a numărului în locul numelui de Botez. Vaccinul conține elementele peceții. Codul QR conține 666 și nu se știe ce alte informații. După ce se va conecta aparatura 5G la nanoroboții din vaccinuri, se va ști exact cine s-a vaccinat fara alte documente…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: