SACCSIV – blog ortodox

CE PREFERI, vaccin sau sa pierzi un salariu de 9 milioane de dolari? 15 vedete internationale anti vaccin Covid

Posted in Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on noiembrie 3, 2021

Sursa: https://www.justjared.com/2021/11/01/15-celebrities-are-publicly-refusing-to-get-the-covid-19-vaccine-so-far/2/

15 celebrități refuză în mod public să-și facă vaccinul împotriva COVID-19 (până acum)

Publicat pe 01 Noiembrie 2021, pe Just Jared

Până în prezent, foarte multe celebrități și-au făcut vaccinul COVID-19 pentru a ajuta la încheierea pandemiei și pentru a proteja pe toată lumea împotriva virusului mortal.

Cu toate acestea, la momentul acestei postări, numeroase celebrități au dezvăluit că nu au nicio intenție de a-și face vaccinul în acest moment. Alegerea le aparține, iar unele au oferit și un raționament cu privire la motivele lor.

Vaccinul este recomandat de oficialii din domeniul sănătății publice, și a arătat foarte puține efecte secundare în cadrul studiilor. Având în vedere răspândirea rapidă a variantei Delta, oficialii din domeniul sănătății publice îndeamnă la vaccinare mai mult ca niciodată. Orice declarații făcute de aceste celebrități le aparțin, și nu sunt susținute de Just Jared. Puteți afla mai multe despre siguranța vaccinurilor pe site-ul CDC.

Offset Photo

Offset

Rapperul Offset a declarat că nu intenționează să se vaccineze.

„Nu am încredere în vaccin”, a spus Offset când a fost întrebat dacă se va vaccina. El a spus apoi că a citit o relatare despre faptul că unii vaccinați au avut un efect secundar rar după ce făcut vaccinul. El a adăugat că nu vrea să se simtă ca un subiect de testare.

Urmăriți toate declarațiile sale despre vaccin de la TMZ…

„Offset spune că nu are de gând să se vaccineze împotriva coronavirusului – iar raționamentul său se rezumă la încredere și corectitudine.”

Anwar Hadid Photo

Anwar Hadid

Anwar Hadid, fratele lui Gigi și Bella, a dezvăluit pe Instagram în decembrie, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, că nu va face vaccinul.

Anwar Hadid Not Getting the Vaccine

„Faci vaccinul? În niciun caz.”

Anwar Hadid Explains Why He Isn't Getting the Vaccine

„De ce ești anti vax? Ori nu mă îmbolnăvesc, pur și simplu, sau mă îmbolnăvesc iar cu voia lui Dumnezeu mă vindec și voi avea anticorpi pe cale naturală și nu printr-un proces nefiresc, trupurile noastre sunt făcute de Creator să facă mult mai multe decât credem noi.”

Olivia Newton John

Olivia Newton John

Într-un interviu recent, actrița din Grease și legendara vedetă Olivia Newton John, în vârstă de 72 de ani, a fost întrebată dacă se va vaccina.

„Nu deocamdată, nu”, a spus Olivia (via Herald Sun din Australia).

„Nu sunt o anti-vaxxer. Eu sunt împotriva introducerii mercurului și a pesticidelor în corpul meu, care se găsesc în multe vaccinuri”, a spus fiica ei, Chloe Lattanzi. Această afirmație nu poate fi susținută de știința medicală. „Pentru mine, adevăratul medicament este ceea ce provine din pământ. Cred că oamenii au încredere în vaccinuri pentru că le zice doctorul că sunt sigure, așa făceam și eu.”

Olivia a fost diagnosticată recent cu cancer pentru a treia oară, și a vorbit despre lupta ei în cadrul emisiunii Dr. Oz.

Nu uitați să aflați ce celebrități au avut încredere în vaccin și l-au făcut deja.

Zach Rance Photo

Zach Rance

Zach Rance, de la Big Brother, a făcut o criză de nervi în legătură cu vaccinul anti COVID-19, pe care a înregistrat-o, declarând că nu se va vaccina.

„Frank Costa: E atât de trist… cu adevărat are Froot Loops în loc de neuroni.”

Summer Walker Photo

Summer Walker

Summer Walker, cântăreața și compozitoarea de la ‘GirlsNeed Love’, a răspândit informații eronate despre vaccinul COVID-19.

Puteți vedea o parte din dezinformările pe care le-a răspândit chiar aici.

Rob Schneider Photo

Rob Schneider

Comediantul și actorul Rob Schneider a trimis un tweet, care a fost catalogat de Twitter ca fiind intermediar, subliniind că nu dorește vaccinul. Nu am inclus mai multe dintre tweet-urile sale din cauza etichetării de dezinformare de către Twitter.

„Rob Schneider: Doar spune nu…Și continuă să spui nu…Peste jumătate din populația SUA continuă să spună nu acestei terapii genetice experimentale neaprobate! Corpul meu, alegerea mea!”

Chet Hanks Photo

Chet Hanks (fiul lui Tom Hanks și al Ritei Wilson)

În ciuda faptului că părinții săi au fost două dintre primele celebrități care au dezvăluit că se luptau cu COVID în martie 2020, Chet Hanks a publicat un videoclip în care spune că nu se vaccinează.

Videoclipul a părut mai întâi a fi un comunicat de presă din partea lui prin care îndemna publicul să se vaccineze, dar a revenit rapid asupra acestuia și a dezvăluit că totul a fost o glumă. De atunci el a șters acest videoclip, dar iată câteva dintre citatele sale mai jos:

„Uite, am fost cam indecis în legătură cu acest subiect de ceva vreme, de aceea nu am vorbit niciodată despre asta”, a început el. „Dar, având în vedere numărul de persoane pe care le cunosc că s-au îmbolnăvit recent de COVID și că, iată, numărul lor este în creștere, cred că este important pentru mine să spun, uite, eu m-am vaccinat. Cred că toată lumea ar trebui să facă la fel. Cred că este foarte important să facem cu toții acest lucru, ca cetățeni, ca americani. Trebuie să avem grijă unii de alții.”

„Marș cățea!”, a întrerupt el. „Nu-i stricat, nu-l repari. Eu nu am avut niciodată COVID. N-o să mă înțepi cu acul ăla nenorocit. E doar o nenorocită de gripă. Treci peste asta, bine? Dacă ești bolnav, stai în casă. De ce să n-o spunem pe șleau? Te crezi în pericol? Atunci stai în casă. M-am săturat să port o nenorocită de mască.”

Laura Osnes Photo

Laura Osnes de pe Broadway

Laura Osnes a dezvăluit că nu este vaccinată.

Ea a explicat: „Cazul meu este personal. Îmi mențin decizia pe care eu și soțul meu, cu ajutorul medicului nostru, am luat-o pentru noi înșine, pentru planificarea familiei noastre și pentru viitorul nostru. Sunt atât de multe lucruri care sunt încă necunoscute. Într-o zi, poate că ne vom simți mai încrezători în cercetare pentru a lua în considerare o poziție diferită. Cu toate acestea, cu informațiile disponibile în prezent, am o convingere pe care eu (și mulți alții, atât din industria mea, cât și din afara ei) ne simțim obligați să o susținem.”

Kirstie Alley Photo

Kirstie Alley

Kirstie Alley a dezvăluit că este nevaccinată.

„Kirstie Alley: Ei bine, din moment ce ești atât de drăguț, îți voi răspunde. Tocmai am trecut peste Covid. Nu, nu sunt vaccinată pentru că am anticorpi, deoarece abia am trecut peste Covid acum 3 săptămâni. Cât despre faptul că m-ai făcut mincinoasă, ei bine, nu există vaccin pentru nesimțire… din păcate…”

Nicki Minaj Photo

Nicki Minaj

Nicki Minaj a dezvăluit lumii că refuză să se vaccineze împotriva COVID-19. Ea a făcut dezvăluirea luni, la Met Gala, când a explicat de ce nu va fi prezentă. Met Gala a fost un eveniment la care se putea participa doar vaccinat.

„Nicki Minaj: Te vor vaccinat pentru Met. Dacă mă vaccinez, nu va fi pentru Met. Va fi după ce voi considera că am făcut suficiente cercetări. Lucrez la asta acum. Între timp, iubiții mei, fiți în siguranță. Purtați măști cu 2 elastice peste cap. Nu de aia care stă lăsată.”

„Nicki Minaj: Vărul meu din Trinidad nu vrea să se vaccineze pentru că prietenul său a făcut-o și a devenit impotent. I s-au umflat testiculele. Prietenul său era la câteva săptămâni distanță de căsătorie, dar acum fata a anulat nunta. Așa că doar roagă-te, și asigură-te că te simți confortabil cu decizia ta, nu intimidat.”

Doutzen Kroes Photo

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes, „îngeraș” la Victoria’s Secret, a dezvăluit că nu se va lăsa vaccinată cu forța.

„Nu voi face vaccinul cu forța. Nu voi accepta să fiu obligată să îmi dovedesc sănătatea pentru a participa în societate. Nu voi accepta excluderea oamenilor pe baza statutului lor medical”, a scris ea pe Instagram.

Samaire Armstrong Photo

Samaire Armstrong de la The OC

Samaire Armstrong nu a ieșit public să spună că nu se vaccinează… dar poziția ei pare destul de clară din unele dintre tweet-urile sale.

„Samaire Armstrong: Am mai spus-o și o repet; Nu voi înțelege niciodată de ce o persoană sănătoasă, cu probabilitate zero de îmbolnăvire severă din cauza unei variante de gripă care are o rată de supraviețuire de 99,9%, se injectează cu un vaccin netestat, făcut de criminali, pentru că o presează un străin.”

Letitia Wright Photo

Vedeta Marvel, Letitia Wright

Letitia Wright, starul din Black Panther, a stârnit numeroase controverse cu poziția sa anti-vaxx în decembrie 2020.

La acea vreme, ea a partajat un link către un videoclip pe YouTube care punea sub semnul întrebării dacă ar trebui să luăm viitorul vaccin împotriva coronavirusului. Letitia a partajat videoclipul cu emoji-ul ‘să ne rugăm’. Ea a scris apoi: „dacă nu te conformezi opiniilor populare dar pui întrebări și gândești pentru tine…. vei fi șters”. Postarea a fost ștearsă între timp.

Cu toate acestea, într-o nouă actualizare din 6 octombrie 2021, sursele THR spun că, acum când filmează, în producția din Atlanta, pentru ‘Black Panther: Wakanda Forever’ – „ea a îmbrățișat păreri similare cu privire la vaccinurile anti COVID-19”.

Kyrie Irving Photo

Kyrie Irving, Star NBA

Managerul general al Brooklyn Nets, Sean Marks, a declarat că Kyrie Irving, vedeta echipei, „nu va juca și nu se va antrena cu echipa până când nu va fi eligibil pentru a fi un participant deplin”.

„Kyrie a făcut o alegere personală, iar noi îi respectăm dreptul individual de a alege”, a adăugat Marks. „În prezent, alegerea [sa de a nu se vaccina anti covid] îi limitează capacitatea de a fi un membru cu normă întreagă al echipei și nu vom permite niciunui membru al echipei noastre să participe cu jumătate de normă.”

Ice Cube Photo

Ice Cube [Cub de Gheață]

Potrivit The Hollywood Reporter, actorul în vârstă de 52 de ani nu va mai juca alături de Jack Black în comedia Oh Hell No după ce ar fi refuzat cererea producătorilor de a se vaccina.

Ice Cube s-a alăturat filmului în luna iunie, iar producția ar fi trebuit să înceapă în această iarnă. Producătorii ar fi cerut ca toți membrii distribuției din film să se vaccineze pentru a participa.

Ice Cube a renunțat la un salariu de 9 milioane de dolari, iar studioul caută în prezent un înlocuitor pentru el.

Imagini: Getty

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Primii trei jucători din tenisul mondial sunt ortodocși și…nevaccinați

TATAL vs FIICA: Premierul din Ontario implementeaza certificatul de vaccinare. Fiica sa ataca vehement intreaga draconica inginerie masca – restrictii – vaccin

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ada said, on noiembrie 3, 2021 at 10:06 pm

    Gravitas: Revealed: How Pfizer blackmails countries for shots

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ada said, on noiembrie 3, 2021 at 10:30 pm

    A whistleblower’s report that has been published in the British Medical Journal claims that Pfizer’s trials had serious flaws.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Un om said, on noiembrie 3, 2021 at 10:52 pm

    Se dorește ca cei care nu vor să facă vaccinită să fie considerați antiștiință (antivax) și excluși din societate!

    Apreciază

  4. ANALIZĂ: Primele țări care vor ieși din pandemie. Unde se situează România said, on noiembrie 3, 2021 at 11:14 pm

    https://alephnews.ro/sanatate/analiza-primele-tari-care-vor-iesi-din-pandemie-unde-se-situeaza-romania/

    Apreciază

  5. Marian said, on noiembrie 3, 2021 at 11:28 pm

    Bravo lor! In schimb, in institutiile bugetare, excluderea nevaccinatilor va conduce la formarea unor institutii de forta formate doar din fanaticii vaccinismului care, deja se vede, au o rautate fantastica impotriva antivaccinistilor … Cineva imi spunea ca primul efect al vaccinurilor a fost radicalizarea vaccinatilor in raport cu nevaccinatii. Au am trait aceasta pe propria piele. Parca sunt drogati in raport cu acest aspect. Vaccinarea a produs enorm mai multe rupturi de prietenii decat politica sau orice altceva. Se pare ca e adevarata legatura dintre grafenul din vaccinuri si posibilitatea inducerii de tulburari psihologice punctuale la orice subiect vaccinat.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Yuki said, on noiembrie 4, 2021 at 12:38 am

    La noi s-au 💉 pe 3 mici, Ice Cub a renunțat la 9m dolari! Cum am putea noi explica asta aluia cu 3 mici??!!

    Apreciază

  7. scortisoara said, on noiembrie 4, 2021 at 7:08 am

    Imi place Olivia Newton-John …..

    Apreciază

  8. Te vei supune crezând că se va sfârși, dar nu se va sfârși tocmai pentru că te vei supune! said, on noiembrie 4, 2021 at 9:16 am

    Mulți creștini se tulbură pe zi ce trece cu privire la ce va fi. Bunăoară, începe prigoana, încep să ne taie macaroana, să ne preseze și mai mult, să ne dea afară de la muncă etc. Riscuri…

    Dar riscurile sunt de două naturi, care țin de existență: risc existențial material și risc duhovnicesc.

    Cu cat ne apropiem de sfarsitul lumii, cu atat existenta noastra lumeasca dulce, bogata in placeri, va fi mai grea de parasit. Sentimentul de catastrofa al despartirii de viata va spori; si dorinta de cramponare. Fericiti cei care vor crede in Cuvantul lui Dumnezeu pana la capat.

    În mod normal, materia și cu spiritul nu sunt în opoziție, în Hristos ele s-au unit deplin, Hristos a sfințit trupul omenesc și ne-a dat puterea ca și noi să îi urmăm. Antihrist este însă cel care fiind împotriva lui Hristos are o lucrare contrară – propune materia ca scop final al existenței și anihilează viata duhovniceasca prin schimonosirea acesteia și oferirea unui simulacru de virtuți părelnice în locul sfințeniei. O astfel de virtute ar fi acum părelnica cumințenie a ascultării de doctor … Din punctul de vedere al lui Satan, sfințenia – scopul final la care este chemat omul – este stăpânirea pământului. Asta i-a oferit lui Hristos, putere peste întreg pământul și Hristos l-a refuzat, blestemându-l.

    Dar omul care încă nu e decis și și-ar dori să prelungească cât mai mult clipa deciziei finale între lumea materială și lumea spirituală, altfel zis ne dorim să trăim pentru acest pământ, pentru a ne bucura de “oferta” lui, de sănătate, prosperitate, comoditate, tehnologie, siguranță, acceptare socială, progres sau aspirăm la lumea duhovniceasca, vedem chipul lui Dumnezeu în noi și acceptăm și ne dorim asemănarea cu El?

    Cu siguranță într-o situație similară se află acum și mulți doctori, polițiști, bugetari și toți creștinii în cele din urmă care se întreabă: cât să mai rezist până să mărturisesc ca sa nu plec capul? Te vei supune crezând că se va sfârși, dar nu se va sfârși tocmai pentru că te vei supune! De aceea grija noastră nu trebuie să fie ce vom face noi în funcție de încotro va merge lumea, ci dacă nu cumva am depășit momentul în care trebuia să spunem “Înapoia mea, Satano”!

    Apreciat de 2 persoane

  9. vaxxinarea copiilor said, on noiembrie 4, 2021 at 10:07 am

    Biden din prispa Casei Albe ne spune că programul vaxxinarii covid pentru copii va fi „pe deplin operațional” până pe 8 noiembrie, astfel se va demara in tromba sacrificarea în masă a copiiilor

    Biden White House says children’s covid jab program will be “fully operational” by November 8, mass child sacrifices to commence – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2021-11-03-biden-childrens-covid-jabs-fully-operational-november-8.html#

    Apreciază

  10. Bartolomeu I al Fanarului a fost operat said, on noiembrie 4, 2021 at 10:13 am

    Bartolomeu I al Fanarului a fost operat miercuri la Noua Ordine Mondiala, unde medicii americani i-au montat un cip…

    Şeful Bisericii Ortodoxe a fost OPERAT pe CORD – Black News
    https://blacknews.ro/seful-bisericii-ortodoxe-a-fost-operat-pe-cord/

    Apreciază

  11. "Vom ajunge chiar şi la foamete! Va trebui să facem sacrificii cu toții" said, on noiembrie 4, 2021 at 11:46 am

    Preţurile la energie nu vor reveni niciodată la nivelul de dinaintea pandemiei, este avertismentul specialiştilor BNR. În plus, ei cred că o criză alimentară majoră este inevitabilă din cauza scumpirilor din ultimele luni.

    „Sacrificii va trebui să facem cu toții, pentru că parametrii de acum nu sunt sustenabili.

    Prețurile la energie nu vor mai ajunge la nivelul scăzut de dinainte de pandemie și nici nu ar fi de dorit să revină, dacă vrem ca planeta să mai fie locuibilă peste 30 sau 50 de ani”, spune Valentin Lazea, economist-șef la BNR, potrivit profitnewstv.

    Deja românii primesc notificări de la furnizorii de energie în care sunt avertizaţi că tarifele vor crește chiar și cu 400%-500%.

    Sindalimenta: „Există riscul ca unele afaceri mai mici să se închidă”
    Şi preţul alimentelor de bază a crescut foarte mult anul acesta. De exemplu, pâinea albă s-a scumpit cu 25%, uleiul cu 24%, iar mălaiul cu 17%. Specialiștii spun că e inevitabilă o criză alimentară accentuată.

    „Pe o parte, oamenii vor avea câștiguri mai mici pentru că vor scădea vânzările. Asta înseamnă mai puțini bani la fermieri, cât și la partea de procesare de industrie alimentară, deci există riscul ca unele afaceri mai mici să se închidă”, spune Dragoş Frumosu, președinte Sindalimenta.

    Producătorii de carne spun că în prezent majoritatea abia mai supraviețuiesc din rezerve, pentru că vând kilogramul de carne la prețul de anul trecut.

    BNR vine şi cu un scenariu sumbru în privința crizei alimentare. Din cauza încălzirii globale și epuizării resurselor, vom ajunge chiar și la foamete.

    „În primul rând, foamete. Într-un scenariu de creştere a temperaturii cu patru grade Celsius, zonele cu secetă ar crește de la 15% suprafaţă la 45%.

    Valentin Lazea, BNR: „Într-un scenariu de creştere a temperaturii cu 4 grade, zonele cu secetă ar crește de la 15% la 45%”
    Va crea mișcări mari de populație, războaie pentru hrană, ca în Evul mediu, pentru că o mare parte din căldură e stocată de apa oceanului, ceea ce duce la acidificare.

    Până la 90% din viața marină ar putea să dispară, care e hrană pentru miliarde de oameni”, atrage atenţia Valentin Lazea, economist-șef la BNR.

    Sfârșitul anului nu aduce o ameliorare a prețurilor, iar previziunile Băncii Naționale a României arată că inflația va ajunge la 7%.

    Scenariu sumbru de la BNR: „Vom ajunge chiar şi la foamete! Va trebui să facem sacrificii cu toții”
    https://www.antena3.ro/economic/valentin-lazea-bnr-scenariu-foamete-618707.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.