SACCSIV – blog ortodox

S-au folosit linii celulare embrionare umane la dezvoltarea acestor medicamente: Tylenol, Pepto-Bismol, ibuprofen, Benadryl și Claritin

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 29, 2021

NATURAL NEWS: Major hospital just admitted that common, popular painkiller drugs are developed using human fetal cell lines

Un mare spital tocmai a recunoscut că medicamente analgezice comune și populare sunt dezvoltate folosind linii celulare embrionare umane

De JD Heyes, 20 Decembrie 2021, Natural News

În dezbaterile pro și contra vaccinurilor, stângiștii își schimbă poveștile atât de des încât nu pot ține pasul cu ce versiune a ‘adevărului’ ar trebui să-și amintească la un moment dat.

Să luăm exemplul utilizării celulelor stem embrionare pentru dezvoltarea de vaccinuri și alte medicamente.

Pe de o parte, stânga încearcă să ascundă și să nege faptul că liniile de celule stem embrionare sunt folosite în cercetarea și dezvoltarea unor medicamente, ca o modalitate de a-i păcăli pe creștini și pe alții care se opun conceptului general de moarte fetală prin avort, sau prin orice alt mijloc în scopul de a ‘avansa’ știința.

Pe de altă parte, atunci când nu sunt foarte atenți, recunosc că până și unele dintre cele mai comune tratamente și medicamente eliberate fără prescripție medicală au fost dezvoltate folosind linii de celule stem similare, iar acest lucru tocmai s-a întâmplat într-un spital din Arkansas.

Potrivit The Western Journal, un număr tot mai mare de angajați de la Spitalul Regional Conway se opun obligației de a face vaccinul împotriva COVID-19; administratorii spitalului, care nu au niciun contact cu pacienții și care nici măcar nu ar avea un loc de muncă dacă nu ar fi vorba de medici, asistente și personalul medical de sprijin care asigură funcționarea spitalului, impun vaccinarea, în ciuda faptului că știința din spatele vaccinurilor indică faptul că acestea nu sunt nici pe departe atât de sigure sau de eficiente pe cât de mult au fost prezentate ca fiind.

Personalul solicită o scutire religioasă de la a face vaccinul împotriva COVID, deoarece acesta a fost dezvoltat folosind celule stem embrionare și, în calitate de creștini, acest lucru le ofensează sensibilitățile și le încalcă sistemul de credință. Dar directorul general și președintele spitalului, Matt Troup, se dă prea deștept cu jumătate de normă, obligându-i pe angajați să facă vaccinul.

„Este obligatoriu să ai făcut vaccinul antigripal pentru a lucra aici”, a spus Troup. „Cu vaccinul anti COVID, am văzut o creștere dramatică a numărului de cereri de scutire legate de această problemă a celulelor embrionare.”

The Western Journal adaugă:

Troup a spus că el crede că această creștere a semnalat faptul că angajații ar putea depune cereri de scutire religioasă din cauza preocupărilor legate de sănătate cu privire la acest vaccin specific, mai degrabă decât din cauza unor convingeri morale profunde.

Ca răspuns, el și alți administratori au elaborat un așa-numit ‘formular de atestare’ pe care angajații care solicită o scutire vor fi obligați să îl semneze. Formularul solicită angajaților respectivi să se angajeze să nu ia medicamente de uz curent, cum ar fi Tylenol, Pepto-Bismol, ibuprofen, Benadryl și Claritin, printre altele.

Formularul spune că s-au folosit linii celulare embrionare umane la dezvoltarea acestor medicamente, așa că angajații nu trebuie să le ia pentru „a vă susține afirmația de credință religioasă sinceră”.

„În opinia noastră, dacă solicitați o scutire, atunci acel formular de atestarear trebui într-adevăr să urmeze”, a declarat Troup. „Cred că o mare parte din acest lucru este o ezitare cu privire la vaccin și, prin urmare, aceasta este o problemă separată față de o scutire religioasă.”

Cât de inteligent, nu-i așa? Doar că Troup tocmai a dezvăluit că unele dintre cele mai comune medicamente pe care le iau americanii au fost, de asemenea, dezvoltate folosind linii celulare stem embrionare umane, în ciuda afirmațiilor contrare ale altor stângiști care au încercat să ascundă acest fapt.

„Există multiple probleme cu linia de raționament a lui Troup, dar toate se învârt în jurul ideii centrale că grupurile, de la guvernul federal până la un spital local, se simt îndreptățite să impună mandate autoritare fiecărui american”, a mai notat Western Journal, subliniind, ca și noi, că stânga marxistă care conduce regimul lui Biden a exploatat din ce în ce mai mult pandemia pentru a impune un control autoritar asupra maselor.

De asemenea, nu doar utilizarea liniilor de celule stem fetale conduce la obiecțiile religioase ale unor oameni față de vaccin; acei oameni cred că injectarea pur și simplu a ceva în corpul lor este greșită.

Dar nimic din toate acestea nu contează: dintr-un motiv oarecare, această pandemie de acest coronavirus, este mult mai gravă decât epidemiile anterioare provocate de alte tipuri de coronavirus, în ciuda faptului că rata de vindecare de COVID-19 fără vaccin este mai mare de 99 %.

Sursele includ:

WesternJournal.com

NaturalNews.com

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Istorii din cripta: Ce este HEK?

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Toma said, on decembrie 29, 2021 at 1:43 pm

    Să mai spună cineva că “știința” aia grozavă și “obiectivă” nu e satanism.

    Apreciază

  2. Elena said, on decembrie 29, 2021 at 2:14 pm

    INOVAȚIE: Certificatul verde ar putea fi înlocuit de un
    MICROCIP implantat sub piele
    https://www.ziarpiatraneamt.ro/inovatie-certificatul-verde-ar-putea-fi-inlocuit-de-un-microcip-implantat-sub-piele
    O companie din Suedia a creat un microcip care poate fi implantat în piele în aşa fel încât să poată conţine detalii despre certificatul de vaccinare COVID atunci când este scanat. Aproape 6.000 de oameni au deja cipul implantat.
    Invenția, creată de firma de tehnologie DSruptive Subdermals, presupune introducerea unui implant scanabil preprogramat, cu o dimensiune de 2 milimetri pe 16 milimetri, chiar sub piele.
    „Am un cip implantat în braț și am programat cipul astfel încât să am pașaportul meu COVID pe cip, iar motivul este că vreau să îl am mereu accesibil„, a declarat pentru AFP Hannes Sjoblad, directorul general al DSruptive Subdermals.
    Sjoblad a demonstrat pentru AFP cum este posibil să scaneze cipul cu telefonul său pentru a afișa un PDF care arată toate detaliile certificatului său digital COVID al UE, un permis de trecere oarecum similar cu cardul de vaccinare din SUA. Acesta indică faptul că o persoană este vaccinată împotriva COVID-19 sau că persoana a fost testată cu un rezultat negativ.
    „Acest lucru înseamnă că este întotdeauna accesibil pentru mine sau pentru oricine altcineva, de fapt, care vrea să mă citească. De exemplu, dacă mă duc la film sau la un centru comercial, atunci oamenii vor putea să-mi verifice starea chiar dacă nu am telefonul la mine”, a declarat Sjoblad, care este, de asemenea, Chief Disruption Officer la start-up-ul Epicenter Stockholm.
    AFP a relatat că un implant costă 100 de euro (aproximativ 112 dolari).
    Sjoblad a declarat pentru AFP că aceste implanturi nu sunt dispozitive de urmărire și răspund doar la scanare.
    „Dacă înțelegeți cum funcționează aceste implanturi, ele nu au o baterie. Ele nu pot transmite un semnal de la sine. Așa că sunt practic pasive. Ele stau acolo adormite„, a declarat Sjoblad. „Nu pot spune niciodată unde te afli, sunt activate doar atunci când le atingi cu smartphone-ul, ceea ce înseamnă că nu pot fi folosite pentru a urmări locația cuiva.”
    Acesta a declarat pentru Insider într-un e-mail că implantul nu trebuie să fie îndepărtat pentru a fi actualizat.
    „Este ușor să actualizezi implantul, poți folosi o aplicație pe telefon pentru a schimba ceea ce se află pe cip. Astfel, pot adăuga noi informații pe cip în fiecare zi – ieri era Linkedin-ul meu, astăzi este certificatul meu COVID, mâine ar putea fi altceva„, a mai transmis directorul.
    Separat, Dsruptive Subdermals a creat, de asemenea, un alt implant cu cip care poate măsura temperatura corpului la oameni și poate servi ca senzor de temperatură scanabil.
    Interesul lui Sjoblad pentru implanturile subdermale datează din 2014, când a organizat petreceri cu implanturi în saloane de tatuaje, unde voluntarii s-au prezentat pentru a li se plasa implanturi sub piele.
    „Sunt convins că această tehnologie este aici pentru a rămâne și că nu ni se va părea nimic ciudat să aibă un implant în mână„, a declarat Sjoblad pentru BBC în 2014, spunând că spera să obțină 1.000, apoi 10.000 de persoane care să se alăture programului.
    În timp ce această idee ar putea fi încă foarte nouă în SUA, mii de oameni din Suedia s-au înscris pentru a primi implanturi de microcipuri. În 2018, NPR a relatat că mii de oameni primeau cipuri de mărimea unui bob de orez inserate chiar deasupra degetului mare, ceea ce le permitea să se scaneze singuri în case, săli de sport și birouri sau să plătească pentru transportul în comun trecându-și mâna peste cititoarele digitale.

    Apreciază

  3. Spaceman said, on decembrie 29, 2021 at 3:36 pm

    Formularul de la Spitalul Regional Conway, din 03/09/2021, cu lista celor 30 de medicamente pentru care s-au folosit linii celulare embrionare umane. →

    Semnarea formularului confirmă:

    – sinceritatea credinței tale
    – că vei fi testat periodic pentru covid
    – că va fi posibilă reîncadrarea ta într-un alt post, pentru a reduce riscul personalului și a pacienților.

    Apreciază

  4. nexus said, on decembrie 29, 2021 at 3:41 pm

    Și atunci le-am spus:

    Apreciază

  5. NEXUS said, on decembrie 29, 2021 at 3:57 pm

    Ce cred oamenii:

    Apreciază

  6. Saurian said, on decembrie 29, 2021 at 4:09 pm

    Și nu doar medicamente. Când am descoperit și eu această informație am aflat că practica de a folosi acest tip de culturi este foarte răspândită în ziua de azi. Nu cred că există vreun om de la oraș care să nu fi beneficiat de așa ceva fără să știe. Mi se pare strigător la cer. Mai ales că ne lăudăm că în cadrul Bisericii avem un departament de bio-etică.

    Apreciază

  7. Elena said, on decembrie 30, 2021 at 11:39 am

    Rusia introduce noi reguli pentru străini: examinări medicale și amprentări obligatorii
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/rusia-introduce-noi-reguli-pentru-straini-examinari-medicale-si-amprentari-obligatorii-1784123

    Apreciază

  8. Octavian said, on decembrie 30, 2021 at 2:49 pm

    IBUPROFENUL și aspirina sunt foarte periculoase pentru stomac. Provoacă ulcer și de la ulcer la cancer nu mai este decât un pas. Mie mi-a recomandat medicul să iau paracetamol, deși nici ăsta nu este grozav și distruge ficatul.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.