SACCSIV – blog ortodox

Forumul Economic Mondial: Vaccinul va trebui să introducă un marker permanent în corp, detectabil printr-un test de sânge, pentru a determina daca te-ai vaccinat sau nu anti Covid

INFO WARS: World Economic Forum Unveils COVID Passport That Uses Blood Test Markers To Determine Vaccination Status

Forumul Economic Mondial prezintă pașaportul COVID pe baza unor markerice pot fi detectați la teste de sânge pentru a determina statutul de vaccinare

Publicat pe 16 Octombrie 2021, de InfoWars

  • Vaccinul în sine va trebui să poarte o formă de marker care să rămână permanent (la nivel celular) în corpul oamenilor și care să poată fi detectat printr-un test de sânge.

Captură de ecran: World Economic Forum

Așa-numitul COVIDPass al Forumului Economic Mondial (WEF) va utiliza markeri ce se vor evidenția la o analiză a sângelui pentru a determina dacă o persoană este sau nu vaccinată anti COVID.

Propunerea WEF privind pașaportul COVID este bazat pe o probă de sânge – nu pe documente furnizate de un medic – legată de un cod QR pentru a dovedi că ați fost vaccinat.

„Utilizatorilor li se va testa sângele la un laborator autorizat COVIDPass înainte de a li se elibera o viză de sănătate ca aplicație de telefon cu un cod QR securizat, care poate fi prezentat la controlul în aeroporturi, la frontiere sau la intrarea la evenimente”, se arată în videoclipul promoțional al WEF.

Videoclipul insistă asupra faptului că sistemul COVIDPass nu utilizează ‘tehnologie de urmărire’ și că utilizarea datelor din testele de sânge este ‘100% sigură’ pentru a se asigura că ‘numai persoanele neinfecțioase’ pot călători peste granițe.

Dar de ce ar mai trebui, dacă folosește markerii de vaccin din sângele unei persoane pentru a determina statutul de vaccinare?

https://banned.video/watch?id=616a1ff5b88f394aec54a970

Owen Shroyer face o analiză a videoclipului Forumului Economic Mondial în care se declară că va trebui să dai mostre de sânge pentru a călători.

WEF nu a reușit să precizeze exact ce substanță din sângele unei persoane ar putea indica statutul de vaccinare al acesteia.

„Propunerea WEF se bazează pe o mostră de sânge, sau un test de sânge, pentru a dovedi că ai fost vaccinat. Singurul mod în care acest lucru este posibil este dacă vaccinul în sine poartă o formă de marker care rămâne permanent (la nivel celular) în corpul tău, care poate fi apoi detectat printr-un test de sânge”, a relatat The Conservative Treehouse.

„Dacă vaccinul nu lasă un marker sau o amprentă identificabilă în sângele tău, atunci un test de sânge pentru statutul de vaccinat nu ar fi posibil.”

„Young Americans for Liberty: Forumul Economic Mondial: Evident, nu facem parte din vreun complot globalist pentru a controla masele.

De asemenea, Forumul Economic Mondial: Dacă ați putea să ne dați sângele vostru pentru a vă reduce existența la un cod QR, ar fi minunaaaaaaat.”

Promoția WEF nu menționează nici faptul că, dacă o persoană refuză să obțină un pașaport Covid, viața sa va fi efectiv izolată de societate.

În luna august, WEF a prezentat, de asemenea, o metodă de supraveghere biometrică care ar detecta semnătura unică a bătăilor inimii unei persoane pentru a urmări și localiza mișcările acesteia în numele sănătății publice.

Bine ați venit la Marea Resetare.

https://banned.video/watch?id=6164bd321648ca3e25fb2fd6

Owen Shroyer este invitatul lui Alex Jones Show pentru a descrie realitatea infernală a impunerii pașapoartelor de vaccinare, așa cum a fost descrisă de un cuplu lituanian care trăiește sub legea marțială medicală.

https://t.me/AlexJonesChannel/4618

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Forumul Economic Mondial a postat încă un videoclip distopic dement, despre cum vor arata vietile noastre, laudand puscaria mondiala in care vom fi identificati dupa bataile inimii / O analiza Vigilant Citizen

(Video) Klaus Schwab: Pana in 2026 oamenii vor primi in corp un cip pentru a fuziona cu lumea digitală, avand ca partener inteligenta artificiala

Transumanismul este parte integrantă din The Great Reset. Klaus Schwab (fondatorul și președintele Forumul Economic Mondial): Marea Resetare “va duce la fuziunea identităţii noastre psihice, digitale şi biologice”, adica microcipuri implantabile ce pot citi gândurile

 

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grigore said, on octombrie 20, 2021 at 3:38 pm

    Acesta este semnul fiarei!

    Nu ne abandona Doamne Dumnezeule, da-ne tuturor putere sa marturisim ca suntem slabi si fricosi!

    Apreciat de 7 persoane

    • emysyster said, on octombrie 20, 2021 at 5:06 pm

      Logic ca este SEMNUL FIAREI! Picatura de sange asociata cu codul QR…parca e un pact de sange facut intre diavol si om! De parca in acel moment ii aparții cu totul satanei! Doamne Iisuse Hristoase, apara.ne si păzește.ne de antihrist si slugile lui!

      Apreciat de 4 persoane

  2. scortisoara said, on octombrie 20, 2021 at 3:39 pm

    https://www.activenews.ro/stiri/Jucator-din-NBA-„Vaccinul-COVID-mi-a-provocat-cheaguri-de-sange-Clubul-i-a-cerut-sa-isi-tina-gura-170123

    ORIZONT
    20.10.2021 12:49
    Discutie intre oficiali comunisti chinezi : „TOTI CEI CARE S-AU VACCINAT SUNT CA SI MORTI” . Obiectivul esential este ca SOLDATII AMERICANI sa fie „vaccinati” cat mai repede astfel incat America si intreg Occidentul sa ramana fara aparare impotriva Chinei si a PCC..
    „Persoanele care implementează vaccinarea vor fi în curând terminate. Cei care împing vaccinarea din culise, probabil că și-au atins obiectivele.”

    Articol partial aici:
    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-conference-intercept-china-communist-party-bosses-discuss-vaccine-say-everyone-who-took-the-vaccine-is-dead

    Contul veteranului american pe care era postata conferinta a fost suspendat:

    Apreciat de 3 persoane

    • vaivoua said, on octombrie 20, 2021 at 7:05 pm

      bine ca a zis-o, asteptam confirmarea; asta e program satanic, lui satan daca i te inchini iti merge bine o vreme , dupa aia te arunca in iad, ceea ce va face cu actualii „lideri” pentru ca are altii la coada.

      Apreciază

  3. bluccss said, on octombrie 20, 2021 at 4:00 pm

    *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
    👉 ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

    ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
    Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
    ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
    Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
    DOAMNE AJUTA!
    Citez:
    👉⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
    👉 Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
    👉 ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
    👉 ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
    Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
    Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Apoc 13:16-18 said, on octombrie 20, 2021 at 4:19 pm

    Acum intelegem de ce CDC-ul american, renunta la RT-PCR de la 01.01.2022 (care oricum nu arata nimic dar si-au facut datoria) si se trece la nivelul doi: markeri in picatura de sange sau ceva ulterior, neintruziv.

    https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

    Sa nu uitam, „Marker” in engleza inseamna: SEMN (Apoc 13:16-18)

    https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/marker

    In filmuletul publicat de catre WEF nu apare cuvantul MARKER, insa apare codul QR, care este un SEMN / Imagine.

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Cod_QR

    […]Un software cititor interpretează imaginea și descifrează codul[…]

    Leviticul 13:11 – Pentru că viaţa a tot trupul este în sânge….

    Satana isi marcheaza / pune semnul lui nelegiuit in sangele omului, via mARN!!!
    Asta reprezinta acest Marker / SEMN, pe care il vor identifica de acum incolo in sangele (viata) oamenilor!

    Si asa cum arata video-ul, desi nu s-a mai tradus in articol, SEMNul va fi legat si de „problema climatica”.

    Deasemenea retineti, este foarte important, tehnologia folosita la acest COVIDPass este cea numita „Blockchain”, care va face legatura cu moneda digitala si „identitatea digitala” a omului!

    Digital = Numeric (https://ro.wikipedia.org/wiki/Digital)

    Concluzia:

    Baietii pregatesc „scula” finala, care va lega tot => miscarea omului pe pamant, vanzarea si cumpararea, gradele de libertate (se vor decide acum la COP26 – https://unfccc.int/process-and-meetings/conferences/glasgow-climate-change-conference), samd.

    Apoc 22:17 – Şi Duhul şi mireasa zic: Vino

    P.S.

    Un articol similar:

    https://mucenicul.wordpress.com/2021/10/18/forumul-economic-mondial-prezinta-pasaportul-covid-care-utilizeaza-markeri-din-testul-de-sange-pentru-a-determina-statutul-de-vaccinare/

    Apreciat de 2 persoane

    • certificatul verde obligatoriu la intrarea in biserici! said, on octombrie 20, 2021 at 7:23 pm

      Vladica Policarp al Italiei din partea Bisericii Greciei impune credinciosilor si preotilor (in jurisdictia sa) certificatul verde obligatoriu la intrarea in biserici!

      Apreciază

  5. Maine poimaine vor scoate pe piata aparatul de dializa si microcipul.... said, on octombrie 20, 2021 at 4:30 pm

    Maine poimaine vor scoate pe piata aparatul de dializa si microcipul….

    altă invenţie a echipei DARPA este filtru revoluţionar care poate elimina virusul din sânge atunci când este ataşat la un aparat de dializă.
    Echipa Agenţiei pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării (DARPA) lucrează de ani de zile la prevenirea şi stoparea pandemiilor.
    Una dintre invenţiile recente, prezentată duminică seara, 11 aprilie, în emisiunea 60 de minute, a fost un microcip care detectează infecţia COVID la o persoană înainte ca aceasta să prezinte simptome.

    Pentagon scientists invent a sensor which detects infection in your body before you show symptoms | Daily Mail Online
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9460389/Pentagon-scientists-invent-microchip-senses-COVID-19-body-symptoms.html

    Apreciază

    • gheorghe said, on octombrie 21, 2021 at 2:33 pm

      Stii ca e o problema cu filtrarea…?
      Ar trebui sa aiba o folosinta/functionare „dedicata”, adica sa fie special facut pentru ceva anume.
      Acest „ceva anume” nu este identificat, nu e izolat, nicidecum analizat…. ca sa ii „spui” filtrului ce sa opreasca…
      Aceeasiu problema cu anticorpii dupa care se omoara unii… fiecare anticorp este facut de celula „mama” pentru un anume, unic atacator, detecteaza o anumita molecula de la suprafata „atacatorului” si se „lipeste” de dusman. Astfel vazut, atacatorul este „luat in primire” de garda proprie si lichidat.
      Da’ trebuie gasit agentul periculos…. CINE L-A GASIT?

      Daca e dimensional, ar tebui sa fie contra-filtru ca celulele sangelui sint vizibile la microscop (adica optic, REAL) iar ce numesc ei virus nu se vede.
      Numitul virus e presupus din detectarea unor impulsur foarte slabe electrice, se creaza niste luminite la echipamentul electronic impropiu numt microscop… care genereaza imagini conform programului de calculator atasat, adica imaginatia unora pusa in forma [chiar] „animata”.

      Sa nu-mi spui ca ii chinuie grija de „contaminatii” ne-injectati.

      Apreciază

      • Pentru Gheorghe said, on octombrie 21, 2021 at 5:09 pm

        Gheorghita,

        Ai ghicit! Autoritatile vor invoca sub pretextul binelui nostru comun implantarea microcipului!
        Pentru asta am si postat linkul. Si cipul va fi implantat incepand din toamna lui 2022! Esti multumit de raspuns?

        Apreciază

  6. Un om said, on octombrie 20, 2021 at 4:35 pm

    Cu atât mai mult NU trebuie să ne vaccinăm! Doamne, ferește-ne de capcane!

    Apreciat de 1 persoană

  7. Când va veni Antihrist, nu va încerca să-i înșele pe oameni și să facă uz în ascuns de numărul 666. said, on octombrie 20, 2021 at 4:57 pm

    Marturie:

    „Ca arhondar în Sfântul Munte în jurul anilor 80 primeam multe astfel de întrebări de la vizitatori, și ca să știu ce să le răspund m-am dus să mă sfătuiesc cu Părintele Paisie Aghioritul.
    Cât a vorbit cu ceilalți din față, i-a încredințat că evenimentele legate de Antihrist sunt departe, de aceea trebuie să ia seama și să-și pună în ordine viața, și mai ales să afle pacea și liniștea lăuntrică prin Spovedanie și prin Sfânta Împărtășanie.

    Când am rămas însă doar noi doi, m-a privit grav și mi-a zis:

    „Acum când suntem între noi, vom spune lucrurilor pe nume, dar mai întâi îți voi arăta ceva!”
    S-a ridicat și a intrat în chilia lui, apoi s-a întors peste puțină vreme ținând o cutie în mână, pe care a deschis-o și mi-a întins în față cinci-șase cartoane de hârtie. Unul era din China și avea copci negre, și în centru, cu numere roșii mari, se observa bine numărul 666. Al doilea carton era din Argentina și deasupra lui erau niște puncte și în dreptul lor se distingea bine numărul 666. O cutie lungă și îngustă era din Rusia, a patra din Africa, cu același număr deasupra.

    L-am privit cu uimire și l-am întrebat pe Bătrân: „Cum vă explicați sfinția voastră că acest număr se impune în astfel de țări care nu se înțeleg între ele?” Și Bătrânul a clătinat din cap și a zis: „Spune-mi acum, ce comuniune poate să existe între China și Argentina, între Rusia și Africa? Am căutat să aflu răspunsul și i-am întrebat pe unii care puteau să afle astfel de lucruri din America. Și mi-au răspuns că există o structură internațională ce funcționează ca o organizație ascunsă și care promovează neapărat produsele care au deasupra lor numărul 666.”

    „Prin urmare, în mod cert, l-am întrerupt, cei care pun numărul 666 pe produse sunt controlați de această organizație și astfel, promovându-și produsele, în fond lucrează pentru interesele organizației.”

    Bătrânul a fost de acord:

    „Întocmai!”
    „Avva, l-am mai întrebat, le-ai spus mai înainte oamenilor că acestea sunt lucruri îndepărtate. Cât de îndepărtate sunt? Să spunem, noi le vom trăi?” Bătrânul a devenit foarte grav și mi-a răspuns:

    „Eu nu, tu însă da!”

    „Avva, gândul însă îmi zice ceva: că
    orice fenomen care precede venirea lui Antihrist, are nevoie de timp pentru pregătire, ca să se maturizeze și să se impună. În chip firesc această pregătire ar avea nevoie de multe decenii, nu-i așa?”

    „Nu, a zis acesta clătinându-și negativ capul, cu cât ne apropiem de vremurile acelea, lucrurile vor deveni tot mai precipitate până când se vor termina să evolueze cu o rapiditate fulgerătoare. Televizorul nu va apuca să-i înștiințeze pe oameni de noile evenimente. Și toată această   lucrare va fi socotită ca un triumf al răului și al lui Antihrist, în timp ce în realitate Hristos va îngădui această evoluție, proniindu-i pe copiii Săi și scurtând vremea suferinței lor.”

    După aceea a zâmbit.

    „Cât timp va mai dura?” l-am întrebat. „Eu le voi apuca?” , i-am cerut să-mi mărturisească. „Da, a zis Bătrânul mișcându-și capul, tu le vei apuca și le vei trăi!”

    Bătrânul Paisie mi-a mai făcut o mărturisire foarte folositoare:

    „Când va veni Antihrist, nu va încerca să-i înșele pe oameni și să facă uz în ascuns de numărul 666. Antihrist va fi vehiculul satanei, și satana nu cunoaște nimic din sensul libertății sau al drepturilor personale. Când va primi stăpânire de la Hristos, se va impune ca cel mai cumplit tiran dintre câți a cunoscut omenirea. Îți va cere să-l recunoști ca dumnezeu și să i te închini, și nu-i va păsa dacă dorești sau ești de acord. Atunci toate se vor umple de cutremur și de înfricoșare, pentru că diavolul va cere personal și conștient lepădarea de Hristos și acceptarea lui. Nu se va mulțumi cu starea de neutralitate și nu va exista eschivare. Ori îl primești și suferi părăsirea harului dumnezeiesc, ori te lepezi și vei fi aruncat în afara societății, cu toate urmările pe care le descrie Apocalipsa: cei care nu vor avea semnul lui Antihrist nu vor putea să vândă sau să cumpere nimic.”

    „Și ce se va întâmpla cu aceștia, l-am mai întrebat pe Bătrân, vor muri de foame?”

    „Ei, nici chiar așa, binecuvântatule, oamenii vor avea pâinea, măslinele, fructele lor, dar vai de cei care sunt învățați cu mese bogate, pentru că acestora nu le va fi de ajuns pâinea și măslinele și vor fi într-o grea dilemă!

    Deoarece creștinii care au dus-o bine și au trăit în tihnă au născocit ideologia cripto-creștinismului și cred că a devenit evident faptul că un creștinism cu un asemenea conținut nu există. Aici se va aplica ceea ce Hristos a spus în Evanghelie: «Sau Mă mărturisești în fața cârmuitorilor și te primesc în Împărăția Mea, sau te lepezi de Mine și te las afară»”.

    Lepădarea de Hristos va fi conștientă – Cuvânt de folos
    https://cuvantdefolos.ro/lepadarea-de-hristos-va-fi-constienta/?fbclid=IwAR3I4UECI94ph86IcLR6q8W3RxqVT0aOSaH7ok7eSvt8F5ejvYd7suLAfYU

    Apreciază

    • dd_2d said, on octombrie 20, 2021 at 11:12 pm

      Cred ca e bine de zis aici ca se va cere inchinare si apoi iti v-a pune semn pe frunte sau mana.
      Inchiare la diavol facem toti cand pacatuim. Lepadare si tradare au facut si apostolii.

      Apreciază

  8. Elena Radu said, on octombrie 20, 2021 at 6:50 pm

    Senatul are pe ordinea de zi de azi:

    Proiect de hotărâre referitoare la Propunerea de Regulament al Parlamentului European și al Consiliului de modificare a Regulamentului (UE) nr. 910/2014 în ceea ce privește instituirea unui cadru pentru identitatea digitală europeană – COM (2021) 281 final

    Și senatorilor li se pare că totul este în regulă:

    UNDE ESTE RESPECTAT PRINCIPIUL SUBSIDIARITĂȚII?

    DE CÂND UNIUNEA EUROPEANĂ ARE ÎN COMPETENȚE SĂ NE STABILEASCĂ IDENTITĂȚI DIGITALE?

    ÎN CE TRATAT SCRIE ASTA?

    CARE ESTE TEMEIUL DE DREPT DIN TRATATE ÎN BAZA CĂRUIA SE REGLEMENTEAZĂ O IDENTITATE DIGITALĂ LA NIVEL EUROPEAN?

    Citiți Proiectul de regulament: NU ESTE INDICAT NICIUN TEMEI DE DREPT DIN NICIUN TRATAT:

    Ni se spun povesti de dragoste: ”Această inițiativă urmărește să sprijine tranziția Uniunii către o piață unică digitală. Odată cu digitalizarea în creștere a serviciilor publice și private transfrontaliere care se bazează pe utilizarea soluțiilor de identitate digitală, există riscul ca, în contextul cadrului juridic actual, cetățenii să se confrunte în continuare cu obstacole și să nu fie în măsură să utilizeze pe deplin serviciile online fără întrerupere în întreaga UE și să își păstreze confidențialitatea. Există, de asemenea, riscul ca deficiențele actualului cadru juridic pentru servicii de încredere să sporească fragmentarea și să reducă nivelul de încredere dacă sunt lăsate doar pe seama statelor membre. Astfel, se identifică articolul 114 din TFUE ca temei juridic relevant pentru această inițiativă”

    Articolul 26

    (1) Uniunea adoptă măsurile pentru instituirea sau asigurarea funcționării pieței interne, în conformitate cu dispozițiile incidente ale tratatelor.

    (2) Piața internă cuprinde un spațiu fără frontiere interne, în care libera circulație a mărfurilor, a persoanelor, a serviciilor și a capitalurilor este asigurată în conformitate cu dispozițiile tratatelor.

    (3) Consiliul, la propunerea Comisiei, definește orientările și condițiile necesare asigurării unui progres echilibrat în toate sectoarele vizate.

    Articolul 27

    În redactarea propunerilor sale în vederea realizării obiectivelor prevăzute la articolul 26, Comisia ține seama de amploarea efortului pe care anumite economii care prezintă decalaje ale nivelului de dezvoltare vor trebui să îl susțină pentru instituirea pieței interne și poate propune dispoziții corespunzătoare.

    În cazul în care aceste dispoziții iau forma unor derogări, acestea trebuie să aibă caracter temporar și să perturbe cât mai puțin funcționarea pieței interne.

    APROPIEREA LEGISLAȚIILOR

    Articolul 114

    (1) Cu excepția cazului în care tratatele dispun altfel, dispozițiile următoare se aplică în vederea realizării obiectivelor enunțate la articolul 26. Parlamentul European și Consiliul, hotărând în conformitate cu procedura legislativă ordinară și după consultarea Comitetului Economic și Social, adoptă măsurile privind apropierea actelor cu putere de lege și a actelor administrative ale statelor membre care au ca obiect instituirea și funcționarea pieței interne.

    (2) Alineatul (1) nu se aplică dispozițiilor fiscale, celor privind libera circulație a persoanelor și celor privind drepturile și interesele lucrătorilor salariați.

    (3) În formularea propunerilor prevăzute la alineatul (1) în domeniul sănătății, securității, protecției mediului și protecției consumatorilor, Comisia pornește de la premisa asigurării unui nivel ridicat de protecție ridicat, ținând seama în special de orice evoluție nouă, întemeiată pe fapte științifice. În cadrul atribuțiilor ce le revin, Parlamentul European și Consiliul depun eforturi, de asemenea, pentru realizarea acestui obiectiv.

    (4) În cazul în care, după adoptarea unei măsuri de armonizare de către Parlamentul European și Consiliu, de către Consiliu sau Comisie, un stat membru consideră necesară menținerea dispozițiilor de drept intern justificate de cerințele importante prevăzute la articolul 36 sau referitoare la protecția mediului ambiant ori a mediului de lucru, acesta adresează Comisiei o notificare, indicând motivele menținerii acestor dispoziții.

    (5) De asemenea, fără a aduce atingere alineatului (4), în cazul în care, după adoptarea unei măsuri de armonizare de către Parlamentul European și Consiliu, de către Consiliu sau Comisie, un stat membru consideră necesară introducerea unor dispoziții de drept intern întemeiate pe dovezi științifice noi referitoare la protecția mediului ambiant ori a mediului de lucru, din cauza unei probleme specifice statului membru respectiv, apărute după adoptarea măsurii de armonizare, acesta adresează Comisiei o notificare privind măsurile avute în vedere și motivele adoptării acestora.

    (6) În termen de șase luni de la notificările prevăzute la alineatele (4) și (5), Comisia aprobă sau respinge dispozițiile respective de drept intern, după ce a verificat dacă acestea constituie sau nu un mijloc de discriminare arbitrară sau o restricție disimulată în comerțul dintre statele membre și dacă acestea constituie sau nu un obstacol în funcționarea pieței interne.

    În absența unei decizii a Comisiei adoptate în acest termen, dispozițiile de drept intern prevăzute la alineatele (4) și (5) se consideră aprobate.

    În cazul în care complexitatea problemei justifică acest lucru și dacă nu există nici un pericol pentru sănătatea umană, Comisia poate notifica statului membru în cauză că termenul prevăzut de prezentul alineat poate fi prorogat cu un nou termen de până la șase luni.

    (7) În cazul în care, în temeiul alineatului (6), un stat membru este autorizat să mențină sau să introducă dispoziții de drept intern care derogă de la o măsură de armonizare, Comisia examinează de îndată dacă este oportun să propună o adaptare a acestei măsuri.

    (8) În cazul în care un stat membru invocă o problemă deosebită de sănătate publică într-un domeniu care a făcut în prealabil obiectul măsurilor de armonizare, acesta informează Comisia, care analizează de îndată dacă este necesar să propună Consiliului măsuri adecvate.

    (9) Prin derogare de la procedura prevăzută la articolele 258 și 259, Comisia și orice stat membru pot sesiza direct Curtea de Justiție a Uniunii Europene în cazul în care consideră că un alt stat membru exercită abuziv competențele prevăzute de prezentul articol.

    (10) Măsurile de armonizare prevăzute anterior includ, atunci când este cazul, o clauză de salvgardare care autorizează statele membre să adopte, din unul sau mai multe dintre motivele fără caracter economic prevăzute la articolul 36, măsuri provizorii care fac obiectul unei proceduri de control a Uniunii.

    Articole din propunerea de Regulament:

    art 1: stabilește condițiile în care statele membre asigură și recunosc MIJLOACELE DE IDENTIFICARE ELECTRONICĂ a persoanelor fizice și juridice care intră sub incidența unui sistem notificat de identificare electronică al unui alt stat membru;

    Prezentul regulament se aplică sistemelor de IDENTITATE ELECTRONICĂ care au fost notificate de către un stat membru, PORTOFELELOR EUROPENE pentru identitatea digitală eliberate de statele membre și prestatorilor de servicii de încredere cu sediul în Uniune.

    «PORTOFEL EUROPEAN PENTRU IDENTITATEA DIGITALĂ» înseamnă un produs și un serviciu care îi permite utilizatorului să stocheze date de identitate, credențiale și atribute legate de identitatea sa, să le furnizeze beneficiarilor la cerere și să le utilizeze în scopul autentificării, online și offline, pentru un serviciu în conformitate cu articolul 6a și să creeze semnături și sigilii electronice calificate;

    În cazul în care BENEFICIARII PRIVAȚI CARE FURNIZEAZĂ SERVICII SUNT OBLIGAȚI DE DREPTUL NAȚIONAL SAU DE DREPTUL UNIUNII SĂ UTILIZEZE AUTENTIFICAREA STRICTĂ A UTILIZATORULUI PENTRU IDENTIFICAREA ONLINE SAU ÎN CAZUL ÎN CARE AUTENTIFICAREA STRICTĂ A UTILIZATORULUI este impusă în baza unei obligații contractuale, inclusiv în DOMENIILE TRANSPORTURILOR, ENERGIEI, SERVICIILOR BANCARE ȘI FINANCIARE, SECURITĂȚII SOCIALE, SĂNĂTĂȚII, APEI POTABILE, SERVICIILOR POȘTALE, INFRASTRUCTURII DIGITALE, EDUCAȚIEI SAU TELECOMUNICAȚIILOR, BENEFICIARII PRIVAȚI ACCEPTĂ, DE ASEMENEA, UTILIZAREA PORTOFELELOR EUROPENE PENTRU IDENTITATEA DIGITALĂ EMISE ÎN CONFORMITATE CU ARTICOLUL 6A.

    LISTA MINIMĂ A ATRIBUTELOR

    În temeiul articolului 45d, statele membre se asigură că sunt adoptate măsuri pentru a le permite prestatorilor calificați de atestări electronice ale atributelor să verifice prin mijloace electronice, la cererea utilizatorului, autenticitatea următoarelor atribute prin raportare la sursa autentică relevantă de la nivel național, în mod direct sau prin intermediul unor intermediari desemnați recunoscuți la nivel național, în conformitate cu legislația națională sau cu legislația Uniunii și în cazurile în care aceste atribute se bazează pe surse autentice din cadrul sectorului public:

    1.adresa;

    2.vârsta;

    3.genul;

    4.starea civilă;

    5.componența familiei;

    6.cetățenia;

    7.calificări educaționale, titluri și licențe;

    8.calificări profesionale, titluri și licențe;

    9.autorizații publice și licențe;

    10.date financiare și date privind societatea comercială.

    VEDEȚI CĂ SUNT ȘI DATELE FINANCIARE, ADICĂ ȘI CONTUL VOSTRU BANCAR?

    Și astea sunt numai parte din mizeriile din acest regulament.

    CITIȚI-L!

    E pe același calapod ca și Certificatul Verde și vedeți unde am ajuns cu certificatul verde.
    TREZIȚI-VĂ ODATĂ CĂ VOM DEVENI SCLAVII UNUI PORTOFEL ELECTRONIC CARE NU E GESTIONAT DE NOI, CI DE STAT și nici măcar nu vă dați seama!

    Susțineți cu tărie tot. Certificatul Verde. Să vă văd după ce veți susține și portofelul electronic ce veți face.

    PS: Înțeleg senatorii și europarlamentarii că identitate digitală vor avea și ei și pașaport?

    Înțeleg că atunci când nu vor face ce li se spune nu vor mai avea acces la nimic?

    Apreciat de 1 persoană

    • jos satanismul! said, on octombrie 21, 2021 at 1:07 am

      Nu vad decat o actiune colectiva pentru genocid, cu aceleasi acuzatii pe care le aduc ei nevaccinatilor. Sa demonstreze ca masurile nu sunt genocid, sa puna lista mortilor si handicapatilor de la toate spitalele pe masa instantei. Si lista cu toti cei care nu au mai venit la doza 2 de buna ce a fost prima.
      Eu m-am lamurit ca nu se poate nimic prin dialog si petitii, ordinele sunt prea de sus chiar si pentru presedinte.
      Gravitatea e ca armata si securitatea fac lustru pentru ca primesc miliarde, o sa vada cand vor cada copiii lor de la vaccin.
      TRebuie ceruta in instanta o comisie nationala din experti biochimisti , cu probe de sange cu comparatii cu tot tacamul.
      Nu e greu de aratat ca pasaportul e o metoda legala de a produce valuri de infectari.Nu e greu de aratat ca pasaportul nu e pentru covid-19 daca nu exista teste calibrate genetic pentru covid-19, NHS, CDC, OMS au recunoscut in documente ca rt-PCR nu e sigur si sunt necesare diagnostice clinice, deci tot la rationamentul (impartial) al doctorului trebuie sa se ajunga.
      Este un plan din care nu scapa nicio tara, de aceea nu trebuie mers pe articole de drepturi si pe principii si pe demonstrarea ca art.404 CP e calcat grav de stat si atinge securitatea antionala patrimoniala si biologica.
      Am avut un mesaj pentru dl. Piperea pe AN dar m-au sters repede sa nu se afle (doua oara), nu am cum sa intru acolo.

      Apreciază

    • Grigore said, on octombrie 21, 2021 at 11:03 am

      Stimata doamna, exista un patent in SUA prin care se obtine o identitate in urma vaccinului. Am mai postat acele linkuri. Trebuie sa vedeti aceasta legatura dintre OM (nu persoana cum se spune) dpdv fizic si sistem, care este mai veche decat pare la prima vedere. Candva erau numerotate doar actele. Apoi CNP-ul apare ca urmare a presiunii ocultei asupra lui Ceausescu, fiind tot un fel de PNRR la vremea aceea, pentru ca Romania era indatorata si se discutau datoriile tarii.
      Trebuie remarcat ca acest CNP este un numar personal. Actele de identitate au oricum serie si numar. Si acestea sunt unice! De ce ar mai fi fost nevoie de un CNP? Putea sa fie doar un CND (codul numeric al documentului) si evident ca nu avea nimeni nicio problema in a numerota documentele. Numerotarea oamenilor este specifica lagarelor si puscariilor. Acolo omul este un numar, nu un nume. Persoana numarul x.

      Rationamentul dvs. este impecabil! Si este deosebita observatia despre principiul subsidiaritatii.
      Am adus in discutie istoricul CNP-ului ca sa fie clar ca se doreste o legatura intre om dpdv fizic si sistem, pentru ca sa ajungem in final la semnul fiarei. Daca se dorea cu adevarat doar o forma de identificare electronica, se gaseau o groaza de metode pentru a se reusi asta. Va aduceti aminte, in niste filme vechi spionii rupeau o bancnota si fiecare tinea jumatate, jumatatile fiind folosite ca parole.

      In final vreau sa va fac o recomandare, va rog INSISTENT sa urmariti filmul de aici:
      https://ortodoxinfo.ro/2021/10/17/video-parintele-elpidie-vaianakis-in-drum-spre-o-inchisoare-mondiala/

      Sa aveti o zi frumoasa si sa va binecuvanteze Dumnezeu pentru ca v-ati ridicat impotriva! Cu cati mai multi suntem si mai uniti, cu atat vor da inapoi. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Apreciază

  9. Cosmin said, on octombrie 20, 2021 at 6:58 pm

    Mda…

    Informatiile din articol dovedesc inca odata ca vaccinul nu e vaccin ci un pas premergator cipului implantat.

    In mod normal in urma vaccinarii ar trebui sa avem anticorpi care ar putea dovedi vaccinarea. Dar nu! Anticorpii nu sunt interesanti pentru ca ii pot avea si cei trecuti prin boala si atunci scopul vaccinarii este scos din uz.

    In fapt, smecheria cu vaccinarea e calea spre pecetluirea oamenilor, spre identificarea digitala. Asta e scopul.

    Apreciat de 2 persoane

    • Grigore said, on octombrie 21, 2021 at 11:09 am

      Exista undeva o marturie a unui calugar de la Athos care spune ca la a 6-a intepatura vor pune si semnul. Daca se discuta de pe acum despre acest marker se pare ca vom avea semnul fiarei in vaccin. Cei care accepta acum vaccinul se pun intr-o mare primejdie, ca este evidenta schimbarea de atitudine a omului vaccinat.

      Apreciat de 1 persoană

    • Grigore said, on octombrie 21, 2021 at 11:24 am

      M-am uitat la linkul postat de tine si cred ca este blogul tau! FELICITARI!
      Postarile tale zguduie serios sloganurile satanelor.

      Saccsiv, sa te uiti peste linkul postat de vaivoua. Desi timpurile sunt negre si raul este peste tot, simt o bucurie mare cand vad ca incep sa se ridice si oamenii scoliti.

      Vreau sa te rog, sa mai reiei subiectul mutatului la tara, unde sa se mute omul, la ce sa se astepte, cum sa reuseasca sa se adapteze mai usor. Pe masura ce acest certificat blestemat va fi impus, cei ce locuiesc in orase vor fi in pericol mare. Mai ales cei ce locuiesc in blocuri. Si daca vor fi evenimentele preconizate de tine, mai mare este pericolul, ca oameni importanti, vocile bune si ascultate de oameni, pot fi anihilate in aceste evenimente. Imi aduce aminte de „minerii” care stiau exact pe cine sa caute si sa omoare. La adapostul unor mari evenimente se pot produce asasinate de eliminare a incomozilor. Si vreau sa iti mai zic, multe din vocile importante, desi cunosc foarte bine cum sa se opuna si ce sa spuna, ei cunosc putine cand vine vorba de traiul rural. Unitate inainte de toate! Articolele despre mutatul la tara sunt mereu o reamintire ca urmeaza ce urmeaza.
      Stiu ca iti cer ceva pe timpul tau, nici nu e corect, dar eu iti cer ca asa simt.
      Doamne ajuta!

      Apreciat de 2 persoane

  10. Catalin said, on octombrie 20, 2021 at 7:44 pm

    Apreciază

  11. John said, on octombrie 20, 2021 at 8:49 pm

    Noua Ordine Mondială
    PENTRU CEI NEAVIZAȚI
    Sau cum să înțelegem
    ce se întâmplă chiar acum!
    Din cele 7 etape programate,
    3 au fost deja finalizate, iar al 4-lea este
    în curs de desfășurare…
    FAZA 1
    Simularea unei amenințării și crearea fricii.
    (decembrie 2019 – martie 2020)
    – Punerea în scenă a unei pandemii în China.
    – Uciderea a zeci de mii de
    bătrâni.
    – Umflarea numărului de cazuri și decese.
    – Poziționarea vaccinării încă de la început
    ca fiind singura soluție.
    – Concentrarea totală a atenției asupra lui Covid-19.
    – Rezultatul: panică (aproape) generală.
    FAZA 2
    – Semănarea discordiei și a dezbinării. (martie
    2020-decembrie 2020)
    – Impunerea de măsuri coercitive multiple
    și măsuri neconstituționale.
    – Paralizarea comerțului și a economiei.
    – Observarea supunerii unei majorități și a
    rezistenței unei minorități rebele.
    – Stigmatizarea rebelilor și crearea unei diviziuni orizontale.
    – Cenzurarea liderilor dizidenței.
    – Pedepsirea nesupunerii.
    – Generalizarea testelor PCR.
    – Crearea confuziei între cazuri, infectați,
    bolnavi, spitalizați și morți.
    Descalificarea tuturor tratamentelor eficiente.
    Menținerea speranței unui vaccin care să salveze vieți.
    – Rezultatul: Exasperare, nerăbdare, dezbinare.
    FAZA 3
    Aducerea unei soluții perfide și mortale.
    (decembrie 2020 – iunie 2021)
    – Oferirea unui vaccin gratuit pentru toți.
    – Promiterea protecției și a revenirii la normalitate.
    – Stabilirea unui obiectiv de imunizare a turmei.
    – Stimularea redresării parțiale a economiei.
    – Ascunderea statisticilor privind efectele secundare și decesele
    cauzate de injecții.
    – Prezentarea efectelor secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale”
    ale virusului și ale bolii.
    – Recuperarea noțiunii de variantă ca fiind o mutație naturală a
    virusului.
    – Justificarea menținerii măsurilor coercitive prin eșecul de a atinge
    pragul de imunitate a turmei.
    – Sancționarea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru
    exercitarea ilegală a îngrijirii și a vindecării.
    Rezultatul: îndoieli și sentimente de trădare în rândul
    vaccinaților, descurajare în rândul opozanților.
    FAZA 4
    Instalarea codul Apartheid și codului QR. (iunie
    2021-octombrie 2021)
    – Organizarea voluntară a penuriei.
    – Impunerea pașaportului de vaccinare (cod QR), recompensând
    pe cei care sunt vaccinați, pedepsindu-i pe cei care se opun.
    Crearea unui apartheid al celor privilegiați împotriva celorlalți.
    – Îndepărtarea dreptului de a lucra sau de a studia celor care nu sunt
    vaccinați.
    – Îndepărtarea serviciilor de bază celor nevaccinați.
    – Impunerea de teste PCR plătite pentru cei care nu se vaccinează.
    Rezultat, primul pas către controlul digital,
    sărăcirea adversarilor.
    FAZA 5
    Stabilirea haosului și a legii marțiale. (noiembrie
    2021 – martie 2022)
    – Explodarea lipsurilor de bunuri și alimente.
    – Oprirea economiei reale și închiderea
    fabricilor și a întreprinderilor.
    – Lăsarea șomajului să explodeze.
    – Impunerea celei de a treia doză de vaccin (rapel).
    – Reluarea asasinării bătrânilor care sunt încă în viață.
    – Impunerea vaccinării obligatorii pentru toți.
    – Amplificarea mitului variantelor, al eficacității vaccinurilor și a
    imunității de grup.
    – Diabolizarea anti-vacciniștilor și stigmatizarea lor pentru decese.
    – Arestarea liderilor opoziției.
    – Impunerea identității digitale pentru toți (cod QR): certificat de naștere
    carte de identitate, pașaport, permis de conducere, card de asigurare de
    sănătate…
    – Implementarea legii marțiale pentru a supune opoziția.
    Rezultat, a doua etapă a controlului digital.
    Închisoarea sau eliminarea adversarilor.
    FAZA 6
    Anularea datoriilor și dematerializarea (eliminarea) banilor (martie
    2022-septembrie 2022)
    Declanșarea prăbușirii economice, financiare și bursiere,
    prăbușirea băncilor.
    Salvarea pierderilor băncilor folosind conturile clienților lor.
    – Declanșarea „Marii Resetări”.
    – Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
    – Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
    – Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)
    – Confiscarea bunurilor imobiliare și a terenurilor.
    Interzicerea tuturor medicamentelor (remediilor) la nivel mondial.
    Confirmarea obligativității vaccinării semestriale sau anuale.
    Impunerea raționalizării alimentelor și a unui mod de alimentație pe baza
    Codex Alimentarius.
    – Extinderea măsurilor la țările emergente.
    Rezultat, a treia etapă a controlului numeric.
    Extinderea N.O.M. la întreaga planetă.
    FAZA 7
    Generalizarea creditului social și a controlului integral.
    (din septembrie 2022)
    – Generalizarea unui sistem de credit social pe baza modelului chinezesc.
    – Implementarea sistemelor de control și monitorizare.
    – Militarizarea societății.
    – Eliminarea definitivă a adversarilor.
    – Activarea controlului bio-numeric al gândurilor,
    emoțiilor, fiziologiei și comportamentului.
    – Activarea genocidului cu ajutorul unor bio-nano-obiecte implantate.
    Rezultat, a patra etapă a controlului digital.
    Genocidul, sclavia, zombificarea, sfârșitul aproape a întregii umanități.
    Pe scurt la următorul articol!

    Apreciază

  12. istomil said, on octombrie 20, 2021 at 9:16 pm

    Nimic despre BOR si Banescu? LOL

    Apreciază

  13. dd_2d said, on octombrie 20, 2021 at 10:58 pm

    E simplu ! ARN-ul introdus e la fel in toate vaccinurile. Acesta modifica ADN-ul cnf unor studii. Eu asa am inteles.
    Pai e simplu, iei sangele verifici, ADN-ul si vezi daca contine codul genetic din vaccin.
    Nu o sa fie o substanta anume ca aia in timp se elimina sau dispare. E vb de ADN tau modificat de vaccin.

    De aia semnul odata introdus nu mai poate fi scos. Asa cum am zis acel cip din viitor o sa fie combinat cu ADN-ul TAU. Inca nu stim exact dar asta e directia.

    Tineti minte acestea nu o sa fie un cip RFID sau vreun ‘bob de orez’.

    Apreciat de 1 persoană

  14. astridcezara said, on octombrie 21, 2021 at 1:07 am

    E logic acest marker..ca sa te citeasca direct si SA FIE SIGURI CA ESTI VACCINAT,ADICA DE-AL LOR….OAIE CU BOTNITA MARCATA

    Apreciază

  15. […] conectat continuu la internet fără un control real și conștient al persoanei. Că există deja markeri în „vaccinurile” actuale (compuși chimici metalici și magnetici, probabil și nano-cipuri și nano-boți, pasivi sau […]

    Apreciază

  16. […] Forumul Economic Mondial: Vaccinul va trebui să introducă un marker permanent în corp, detectabil… […]

    Apreciază

  17. […] Forumul Economic Mondial: Vaccinul va trebui să introducă un marker permanent în corp, detectabil… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.