SACCSIV – blog ortodox

Categoria TE-AI VACCINAT DEGEABA: Americanii vaccinaţi trebuie să poarte din nou mască în zonele cu risc

BURSA: AUTORITĂŢILE SANITARE:”Americanii vaccinaţi trebuie să poarte din nou mască în zonele cu risc”

Americanii vaccinaţi trebuie să poarte din nou mască în interior, în zonele cu risc crescut, a anunţat ieri Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC), principala agenţie federală de sănătate publică din SUA, relatează AFP, transmite Agerpres.

”În zonele în care transmiterea COVID-19 este crescută, CDC recomandă ca persoanele complet vaccinate să poarte măşti în locurile publice, în interior”, a declarat directoarea CDC Rochelle Walensky, explicând că această nouă directivă este necesară ca urmare a răspândirii rapide a variantei Delta în Statele Unite.

Casa Albă a anunţat ieri că frontierele Statelor Unite rămân în continuare închise pentru călătorii internaţionali, indiferent dacă sunt vaccinaţi sau nu, invocând răspândirea rapidă a variantei Delta a coronavirusului.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Video – Ion Cristoiu: Ne-am vaccinat degeaba

ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare masca de protecție, să păstreze distanța socială și să respecte măsurile de siguranță anti-Covid

Israelul îi bagă în carantină şi pe turiştii vaccinați

 

Tagged with: , ,

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on iulie 28, 2021 at 7:08 pm

    Dacă ar scăpa numai cu atâta ar fi bine !

    „Vaccinul Pfizer-BioNTech este unul dintre cele mai eficiente din întreaga lume împotriva noului coronavirus, având o eficacitate de 95%.”

    Nu-i chiar așa . Citiți articolul de mai jos și veți vedea că eficacitatea e de doar 62 %. Slavă, Domnului !

    https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/AVERTISMENT-%E2%80%9E62-din-vaccinatii-anti-COVID-fac-cheaguri-de-sange.-Ce-e-mai-rau-de-abia-urmeaza-168175

    Apreciază

  2. Marian said, on iulie 28, 2021 at 7:49 pm

    Cuvantul cheie : CDC recomandă . RECOMANDA , NU OBLIGA !!! Si iarasi ceva FOARTE IMPORTANT : ” Casa Albă a anunţat ieri că frontierele Statelor Unite rămân în continuare închise pentru călătorii internaţionali, indiferent dacă sunt vaccinaţi sau nu, invocând răspândirea rapidă a variantei Delta a coronavirusului. ” Adica , fix ce nu s -a facut in Europa deci nici in Romania , macar din 2020 daca nu si ceva mai inainte . Reamintesc ca Italia { aia la care le plangea de mila un intreg continent pentru numarul imens de infectari } si-a tinut Festivalul de la San Remo , in pofida tuturor evidentelor , cu casa inchisa adica , nu mai erau bilete iar acest exemplu nu-i unul singular mai pot da inca cateva zeci .

    Apreciază

    • Cosmin said, on iulie 28, 2021 at 9:35 pm

      Daca a existat vreun virus, a capitulat odata cu venirea verii 2020.

      Ce se petrece incepand din toamna 2020, e o chestiune politica menita sa implementeze controlul total, sau, cel putin incearca.

      Apreciază

  3. George said, on iulie 28, 2021 at 10:36 pm

    Doctorul Stefano Montanari vorbește despre accesul wireless și controlul subiectului vaccinat cu proteine magnetizate

    Apreciază

    • VioletaB said, on iulie 28, 2021 at 11:52 pm

      @George iar ai venit cu linkurile postate de pe canalul stilist. Ca sa facă vizualizări și să atragă și alți neatenți, postează ca și cum ar fi munca lor proprie și astfel de clipuri adevărate despre „vaccin”.

      Apreciază

  4. carla said, on iulie 29, 2021 at 9:06 am

    În sfârșit au găsit un amărât pe care să-l facă responsabil legal de „zădărnicirea combaterii bolilor”. Omul avea TBC și a fost reținut împotriva voinței lui în spital. Omul fiind bolnav și vulnerabil deja, s-a temut că din spital va lua și covid și „a fugit din spital” că să-și salveze viața. No, „democrații și progresiștii” luminați, de la noi, l-au condamnat la un an de închisoare, unde „nu va răspândi și se va vindeca”.Bine că nu răspândesc boli cei ce îngroapă Bucureștiul în gunoaie.

    Apreciază

    • Marian said, on iulie 29, 2021 at 2:17 pm

      @carla ” În sfârșit au găsit un amărât pe care să-l facă responsabil legal de „zădărnicirea combaterii bolilor”. : BINE I-AU FACUT !!! Cine l-a pus sa fie amarat ? Prin asta , prin aceasta condamnare , ” Justitia Romana ” dovedeste ca are impartialitate : tata sa-ti fie…al bagi la bashca ! Cat despre cei ce ingroapa Bucurestiul in gunoaie …pai in primul rand noi suntem aceea si-n al doilea rand , cine-l puse pe amaratul ala de Strugure sa nu fie el in locul lui Armand sau Dan ? Intrebare : omul respectiv a avut avocat ? Daca a avut , cum de s-a ajuns la o astfel de monstruozitate , cine-a fost avocatul acela ? P.S. Pana si aia ce-s nascuti dupa ultima ploaie { a fost una zdravana nu mai departe de aseara } stiu ca , daca iei tratament anti TBC…chiar n-ai cum sa faci COVID , doar ” magistratii ” din Romania , nu stiu asta . P.P.S. Am vazut ca , in sfarsit l-au capturat pe ala de le plecase de sub nas politistilor insa , nu-i in lanturi si cazat la maxima securitate cum ne-am fi asteptat ci…sub supraveghere judiciara adica , ACASA LA EL , caci daca n-avea SPA la parnaie , crapa fierea-n el si-i mai si erau incalcate drepturile cetatenesti . Haram de-asa ” justitie ” romaneasca !

      Apreciază

  5. sky said, on iulie 29, 2021 at 10:23 am

    Apreciază

  6. […] Categoria TE-AI VACCINAT DEGEABA: Americanii vaccinaţi trebuie să poarte din nou mască în zonele… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.