SACCSIV – blog ortodox

ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare masca de protecție, să păstreze distanța socială și să respecte măsurile de siguranță anti-Covid

O spun de luni de zile: vaccinatii au luat cea mai mare teapa din viata lor. Pentru ca pe pionii negri slugi ai papusarilor nu-i intereseaza o societate in care vaccinatii umbla liberi si de capul lor pe Pamant. Asta e doar in reclamele proaste pro vaccinare.

In 2020 omenirea a fost bagata la puscarie si acolo a ramas de atunci iar aceasta stare se doreste a se perpetua pana la succesul Marii Resetari. Singurele schimbari sunt alternarea din starea de regim de maxima siguranta in cea de regim semideschis, apoi revenirea la regimul de maxima siguranta si tot asa. Unii semeni nu apuca prea multe cicluri, ci ajung in culoarul mortii: internare, intubare, sedare, legare de pat, moarte, sac plastic, groapa.

Edificatoare in acest sens este si ultima stire de la OMS, conform DIGI 24 HD:

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) avertizează persoanele imunizate cu schemă completă că nu ar trebui să se simtă în siguranță doar pentru că au făcut ambele doze de vaccin și le recomandă acestora să poarte în continuare masca de protecție, să păstreze distanța socială și să respecte măsurile de siguranță anti-Covid, deoarece varianta Delta, extrem de contagioasă, se răspândeşte rapid pe tot globul, scrie CNBC.

„Oamenii nu se pot simţi în siguranţă doar pentru că au făcut cele două doze de vaccin. Încă trebuie să se protejeze”, a declarat Mariangela Simao, director adjunct al OMS pentru accesul la medicamente şi produse de sănătate.

„Vaccinul singur nu va opri transmiterea. Oamenii trebuie să continue să folosească măştile în mod constant, să fie în spaţii ventilate, să păstreze igiena mâinilor, distanţarea fizică, să evite aglomeraţia. Acest lucru continuă să fie extrem de important, chiar dacă sunteţi vaccinat, atunci când există o transmisie comunitară”, a adăugat acesta.

Oficialii OMS au precizat că recomandă aceste măsuri persoanelor vaccinate, deoarece o mare parte din populaţia lumii este încă nevaccinată şi variantele extrem de contagioase, cum ar fi Delta, se răspândesc în multe ţări, provocând focare.

Săptămâna trecută, în ciuda succesului campaniei de vaccinare, Israel a raportat o dublare a numărului de cazuri de coronavirus. Mai mult decât atât, 14 dintre cele 35 de persoane aflate în stare gravă în spitalele din țară sunt vaccinate cu ambele doze ale vaccinului Pfizer/BioNTech, ceea ce arată cât de puternică este varianta Delta a virusului.

„Da, puteţi reduce unele măsuri şi diferite ţări au recomandări diferite în acest sens. Dar este încă nevoie de precauţie”, a declarat Bruce Aylward, un consilier principal al directorului general al OMS. „După cum vedem, apar noi variante”, a adăugat acesta.

OMS a precizat săptămâna trecută că Delta devine varianta dominantă a bolii la nivel mondial. Oficialii OMS au declarat că varianta, descoperită pentru prima dată în India, s-a răspândit în cel puţin 92 de ţări.

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dani Edy said, on iulie 7, 2021 at 2:49 pm

    Era usor de prezis acest lucru.

    Doi pasi:

    1. Te duce cu zaharelu, ‘vaxinati-va’ ca sa ne intoarcem la ‘normalitatea’ dinainte
    2. Isi bat joc de toti ‘vaxinatii’ care in scurt timp vor muri ca mustele…
    3. Klaus Schwab a zis clar ca: „Nu putem, si nu ne vom intoarce la normalitatea dinainte.”

    Era cat de previzibil posibil.

    Lumea s-a transformat intr-un laborator de MUTANTI mARN care vor duce, in cele din urma, la REDUCEREA DRASTICA a CIREZII – dupa cum a numit-o Kissinger.

    Apreciat de 1 persoană

  2. contracurent said, on iulie 7, 2021 at 3:08 pm

    exploziv
    Filmare din 2009 în care dr. Rima Laibow spune că „NE VOM CONFRUNTA CU VACCINAREA OBLIGATORIE SUB TERMENUL GREȘIT DE VACCINARE VOLUNTARĂ.”
    Substanța numită SQUALENE va fi introdusă în vaccinuri… ceea ce pare a fi astăzi proteina Spike…
    În 2003: „E aproape timpul să înceapă MAREA SACRIFICARE”. A durat încă 17 ani.
    https://danielvla.wordpress.com/2021/07/06/video-marea-sacrificare-planuita-cu-multi-ani-inainte-marturie-din-2009/

    Apreciat de 1 persoană

  3. Viespe Linda said, on iulie 7, 2021 at 4:33 pm

    Din 20 oameni care trec pe strada in aer liber , 3 au masca si asta a inceput de cateva zile de cand a aparut in presa(pe toate gardurile) varianta delta. Probabil ori sunt vaccinati ori au auzit de tulpina Delta si ca sa se „protejeze” o poarta. Cu siguranta sunt oameni care respecta toate recomandarile (la fel ca becul cand il aprinzi si il stingi) crezand ca „scapam mai repede” (cea mai enervanta sintagma folosita la care intrebarea ar fi de cine?).Poate ca unii scapa de a mai plati ratele la banca….

    Apreciază

    • Alex said, on iulie 7, 2021 at 5:27 pm

      Viespe Linda

      Iar TV in Romania e inca in urma. Ultima varianta sperietoare e Lambda, de care vor fi cei mai afectati chiar vaccinati, sa vezi cand o sa auda de aia cum o sa cada pe strada de frica.

      Apreciat de 3 persoane

      • Viespe Linda said, on iulie 7, 2021 at 10:01 pm

        Deja a inceput la Iasi sa apara delta de la persoana venita din Irlanda, iar alta care nu a calatorit deloc are Delta(care cica a aparut in Anglia). La final mentioneaza direct ca singurul tratament este citez „Vaccinul este singura noastră armă”. Singura ce? „singura noastră armă” ?

        Cu permisiunea dvs. a administratorului , daca se poate pastra link-ul sa se vada aberatia de declaratie.

        https://www.libertatea.ro/stiri/noi-cazuri-de-infectare-cu-varianta-delta-la-iasi-si-bacau-managerul-de-la-boli-infectioase-iasi-putem-sa-intram-intr-un-val-4-care-sa-duca-la-10-000-de-imbolnaviri-pe-zi-3637090

        In concluzie, starea de alerta continua si asa (in suprema ei neconstitutionalitate si nemotivata existenta), povestea merge mai departe….
        PS: acel director de spital este materializarea drobului de sare impreuna cu frica de necunoscut si urgentism exacerbat, „gata vine valul 4 cu 10000 de imbolnaviri pe zi (deja stie!)”. Cred ca nici nu foloseste aragazul si cheama mancare prin curier din acela pe bicicleta. Cu asa oameni disperati si panicati (care nu gandesc in acele momente) nu ajungem prea departe.

        Apreciază

  4. dd_2d said, on iulie 7, 2021 at 4:36 pm

    Daca nu ai pe Dumezeu atunci ai pe aghiuita, si asta te duce la moarte.
    Rugati-va sa aveti mintea clara sa nu cadem in capcana si daca suntem fortati, sa avem curaj sa zicem: Nu!. Eu aleg foamea si pe Domnul.

    Apreciază

  5. P.M. said, on iulie 7, 2021 at 6:11 pm

    Această tactică face parte din planul lor de exterminare a oamenilor; deocamdată,cu mici excepții această exterminare se duce cu acordul oamenilor,este o acțiune benevolă a unora ce li s a uråt de viață și se duc benevol la sinucidere,pardon,la vaccinare.
    Această tactică este pusă în aplicare din cel puțin două motive:
    1 sã înțeleagă cei ce s au vaccinat că atunci când apare cåte o variantã mai puternică de covrig ei trebuie sã mai facă câte un vaccin.
    2 să ațåțe vaccinați contra nevaccinaților cum că din cauza lor au apărut mutații așa puternice ale guvidului
    Explicații:
    Punctul 1:deoarece spurcații sunt puși pe exterminarea populației globale pe motiv că planeta nu poate suporta așa de mulți oameni (oare de de ce ei nu se consideră ca făcând parte din această mulțime?ei de ce nu se duc la sinucidere?asta ar trebui să se întrebe gåștele ce cad în plasa lor).
    Pentru asta trebuie acționat în forță:cât mai multe vaccinuri pentru o amplificare cât mai mare a efectelor lor;cu alte cuvinte:cât mai des injectarea de otrăvuri pentru o eficiențã cât mai mare;aviz gâștelor,pardon,a ignoranților!
    Punctul 2:Deoarece,cu toată propaganda,cu toate restricțiile,amenințãrile mai directe,mai voalate, numărul gåștelor ce ascultă la ei nu este cel scontat,ei vor cumva să atragă câți mai mulți la sinucidere;metoda cea mai eficientă fiind învrãjbirea sinucigașilor contra celor ce vor să mai trãiascã;ei speră ca presiunea vaccinaților să i facă și pe cei care sunt în dubii cu aceste așa zise vaccinuri până la urmă să cedeze,acestea fiind cei mai mulți;iar pentru cei care nu vor ceda sub nici o formă,când va fi presiunea extrem de intensã,vor introduce obligativitatea,motivul lor fiind legitimitatea obținută de la majoritatea celor vaccinați.

    Ceea ce am scris mai sus sunt speculații;sper să rămână la nivel de ipoteze;vom vedea în timp,chestia este că timpul este limitat;cel puțin pentru cei care s au vaccinat și cei ce vor urma să se vaccineze.

    Apreciat de 1 persoană

  6. ledpanel said, on iulie 7, 2021 at 8:19 pm

    Nu sunt antivaccinist sau antimasca sau anti-ceva din principiul, si nici pro-ceva, pentru ca nu consider ca e definitoriu pentru mine si nici pentru multi altii sa ma declar intr-o tabara, mai ales ca la romani se poarta formarea rapida a doua tabere, de obicei a doua tabara fiind formata ad-hoc, de regula in necunostinta de cauza si doar din nevoia de a contrazice.
    In privinta utilitatii mastilor, specialistii se pronunta. Eu remarc doar evolutia multora, foarte interesanta, si care garanteaza ca Great Reset functioneaza la noi poate mai ceva ca oriunde. Nu iau ca reper legile, ci reactiile populatiei. Faptul ca, „fara martori”, un interlocutor iti vaneaza pozitia mastii pe fata, daca cumva cade de pe nas, daca te sufoci cum ar trebui sau nu…arata ca victimele au devenit de mult calai. Experimentul Pitesti functioneaza la cote nationale.

    Cu siguranta unii dintre promotorii a ceva, in prezent, sunt siguri ca vor scapa. E stupida gandirea, daca e vreo bruma de rationament. Se sacrifica alde Bill Gates (chit ca-i sacrificare ritualica, pentru distragerea atentiei), daramite vreun politician roman de duzina, care odata cu terminarea mandatului intra in groapa de gunoi a istoriei. Daramite un doctor corupt? Sau un vecin de scara, turnator, care crede ca va scapa, ajungand printre aia 500.000 post-war?

    Cine-l fura pe altul, isi fura caciula. Cine taie craca altuia, cade odata cu ea. Ca vine mai tarziu, dar tot vine. Nu-i superstitie, ci logica.
    De ce-ar fi 500.000? Initial se vorbea de 10-15%, ca fiecare nenorocit sa se bucure ca sunt putine sanse sa crape el, si vor calca 9 ca el pe un cadavru. Acum se pare ca un individ va ingropa 9 morti. Dar si cifra asta poate fi eronata! De ce i-am crede ca scapa adevarul, la cat de premeditati sunt?

    Apreciază

  7. Ricky said, on iulie 7, 2021 at 8:31 pm

    Nu am dovezi, doar o teorie:
    – toate „vaccinurile” sunt acelasi lucru
    – „vaccinul” nu are nimic in comun cu COVID-ul, mai degraba COVIDUL este pentru a forta inocularea si pentru a acoperi moartea provocata de „vaccin”

    Adica ce a fost mai intai, „vaccinul” sau boala? Eu zic ca „vaccinul”.

    Apreciat de 1 persoană

  8. roman said, on iulie 7, 2021 at 9:05 pm

    Parere de parerolog
    Bill SATAN gates a spus anu’ trecut…valul al 2 lea ne va IMPRESIONA PE TOTI…
    Nu cred ca se referea la valul 2 al covrigului,adica valu’ cu,covrigul din anglia sau valul 3 cu covrigul, delta,lamda,epsilon etc,ci ,CRED CA DEMENTUL SE REFEReA LA VALUL 2 al RAZBOIULUI care l-au declansat in 2020 impotriva la toata omenirea, SADICII lumii,iar acest val 2…INCA NU A VENIT…caci ceva pluteste FOARTE TARE IN AER a ni se intampla si s-ar putea chiar, sa ne ,,impresioneze” rau tare de tot pe toti.

    Oricum fara Harul Domnului,NU PUTEM REZISTA PREA MULT TIMP,la ce a inceput….NIMENI.

    Apreciat de 1 persoană

  9. […] ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare ma… […]

    Apreciază

  10. […] ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare ma… […]

    Apreciază

  11. […] ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare ma… […]

    Apreciază

  12. […] ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare ma… […]

    Apreciază

  13. […] ROG RASPANDITI, caci este EDIFICATOR: OMS le cere persoanelor vaccinate să poarte în continuare ma… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.