SACCSIV – blog ortodox

Video: Cum a reuşit un student la drept să anuleze pandemia COVID-19 în instanţă

Posted in Coronavirus, pandemie, VIDEO by saccsiv on iulie 6, 2021

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioanide said, on iulie 6, 2021 at 6:55 pm

    Scuze pt intrebarea in afara articolului, …….daca ni se opreste internetul, de unde putem lua internet in afara Europei , de exemplu de la Rusi prin satelit ?

    Apreciat de 1 persoană

    • Mike said, on iulie 7, 2021 at 7:01 am

      cam asa ceva sau de la oricine are sateliti de comunicatii si nu se supun nom, insa, internetul nu ar mai avea anvergura pe care o are acum si costurile ar creste foarte mult

      Apreciază

    • geo said, on iulie 8, 2021 at 7:59 am

      Ca sa ai internet prin satelit ai nevoie de echipamentele corespunzatoare…ma indoiesc ca in UE se comercializeaza asa ceva care sa permita conectarea la internetul furnizat de rusi…motivele le stiti…apoi ai nevoie de…curent…obtinut din surse clasice sau regenerabile…care implica in primul caz instalatia clasica iar in cel de-al doilea alte echipamente specifice…cu alte cuvinte totul se rezuma la costuri care este posibil sa nu fie chiara asa de acceptabile…

      Apreciază

  2. Ines said, on iulie 6, 2021 at 10:48 pm

    Ne-au invadat ursii din grija și competenta autoritatilor

    https://fb.watch/v/1OSgxbLRP/

    Apreciază

    • Dumitru said, on iulie 8, 2021 at 11:33 am

      Ines
      Ursii nu au cum sa ne „invadeze”. De fapt oamenii au invadat si distrus ecosistemul ursilor iar acuma ei reactioneaza cautand de mancare in alte locuri decat cele stiute. In loc sa ii omoram pe toti asa cum vor „alesii”, mai bine este sa vedem miezul problemei.

      Apreciază

  3. Gherasim said, on iulie 7, 2021 at 1:03 am

    Forumul Economic Mondial vrea să se înființeze Miliția Internetului. Ca pe vremea securității bolșevice Big Tech se va folosi de ajutorul turnătorilor voluntari și anonimi pentru reclamarea și îndepărtarea vocile incomode pentru sistem

    https://www.activenews.ro/stiri/Forumul-Economic-Mondial-vrea-sa-se-infiinteze-Militia-Internetului.-Ca-pe-vremea-securitatii-bolsevice-Big-Tech-se-va-folosi-de-ajutorul-turnatorilor-voluntari-si-anonimi-pentru-reclamarea-si-indepartarea-vocile-incomode-pentru-sistem-167822

    Apreciază

  4. George said, on iulie 7, 2021 at 2:08 am

    Pr. Varlaam:
    „Nu ne lepădăm pecetea Sfântului Botez pe alte vaccinuri! Taie-mi capul iată iti aduc eu topor taie-mi…”
    Predica viscerală a părintelui Varlaam legată de cei din biserica oficială care au ținut postul Sfinților Apostoli în săptămâna de harți în cinstea Sfântului Duh, predică puternică pentru cei care nu vin la priveghere și mărturisirea despre Sfântul Botez și refuzarea cu prețul vieții a vaccinului.

    Apreciază

    • VioletaB said, on iulie 7, 2021 at 7:10 pm

      @George canalul acesta de youtube este de la schismaticii stiliști. Presupun că și acest „părinte” Varlaam la fel. Nu vă lăsați înșelați, pacatul schismei și al ereziei nu se poate șterge nici cu moarte mucenicească. Ori sunteți stilist și veniti sa întindeți undita aici sa mai pescuiți niste naivi, ori sunteți în confuzie/neștiință (ceea ce pare mai greu, având în vedere conținutul predominant stilist al canalului).

      Apreciază

      • Un crestin said, on iulie 8, 2021 at 11:35 am

        @VioletaB

        Buna observatia. Inafara de cele zise de tine mai putem adauga faptul ca nu am auzit de niciun Sfant Mucenic ce sa roage pe tortionari sa ii faca rau, ba chiar sa le dea si arma cu care sa il omoare. Aici este o boala psihica ceva.

        Apreciază

      • VioletaB said, on iulie 11, 2021 at 9:10 pm

        Sincer, nu am ascultat nimic din acest clip imediat ce am văzut că este stilist. Am incercat sa vorbesc și in comentarii cu persoana care are canalul, just4 u Amanda, curat titlu creștin.. daca nu o fi chiar acest george. Nu ai cu cine, schismaticii sunt înrădăcinați in întunecimea schismei lor…

        Apreciat de 1 persoană

  5. ion said, on iulie 7, 2021 at 12:17 pm

    a treia explozie la o fabrica in Romania, se inmultesc exploziile la combinate chimice in toata lumea,

    Apreciază

  6. ledpanel said, on iulie 7, 2021 at 8:03 pm

    -distrugere/reducere a productiei->inflatie->dificultati transport pentru comert, oamenii care se deplaseaza la munca zilnic etc.
    -distrugere/reducere a productiei->panica, alte forme de teroare, intr-o lume a terorii institutionalizate. Blocarea psihica continua a popoarelor cu ideea Apocalipsei. O fac baietii ca la carte.
    -distrugerea rafinariilor->un pas fortat spre masini electrice. Principiul progresului cu forta, prin santaj. Asa s-au impus unele concernuri si nu altele. Monopol pe resurse.
    -distrugere/reducere a productiei de petrol->tradare, coruptie, in conditiile in care buna parte din obiective sunt/trebuiau sa fie strategice, pazite militar.
    -la romani n-au trebuit explozii, desi au fost cateva inainte de ’89, consecinta a spionajului industrial. Ne-au convins ca industria e un morman de fier vechi. A fost bine ca ne-am prefacut ca credem. Altfel, intrau pe rol planurile B, C…

    Apreciază

  7. […] Video: Cum a reuşit un student la drept să anuleze pandemia COVID-19 în instanţă […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.