SACCSIV – blog ortodox

OMS a acordat o autorizaţie de urgenţă pentru vaccinul chinezesc Sinopharm

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccin by Vali on mai 8, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/oms-a-acordat-o-autorizatie-de-urgenta-pentru-vaccinul-chinezesc-sinopharm_1776789.html

Vaccinul chinezesc anti-COVID-19 produs de Sinopharm a primit o autorizație de urgență, anunță Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Vaccinul, unul dintre cele două principale seruri chinezeşti cu care au fost deja imunizate sute de milioane de persoane din China şi din străinătate, devine primul vaccin anti-COVID-19 dezvoltat de o ţară non-occidentală care a obţinut undă verde din partea OMS.

Aceasta este, de asemenea, prima dată când Organizaţia Mondială a Sănătăţii acordă o autorizaţie de urgenţă pentru utilizarea unui vaccin chinezesc împotriva unei boli infecţioase, scrie Agerpres.

Lista de urgenţă a OMS reprezintă un semnal pentru autorităţile naţionale de reglementare cu privire la siguranţa şi eficacitatea unui produs şi permite ca un vaccin să fie inclus în programul COVAX, creat pentru a asigura accesul ţărilor sărace la seruri dezvoltate împotriva noului coronavirus.

OMS a acordat anterior o autorizaţie de urgenţă pentru vaccinurile anti-COVID-19 dezvoltate de Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Johnson&Johnson şi, săptămâna trecută, pentru Moderna.

Autor: Radu Pop, Redactor

Hrănirea potârnichilor cu cereale organice sau convenționale declanșează efecte în cascadă în sănătatea lor

Posted in Uncategorized by Vali on mai 8, 2021

Sursa: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0269749121004334

 

• Efectele pe termen lung ale dozelor de pesticide nu au fost investigate pana acum la păsări.
• Păsările care ingerează doze de pesticide au avut consecințe asupra trăsăturilor lor fiziologice.
• Astfel de efecte pe termen lung nu ar mai trebui ignorate în evaluarea riscului utilizăriide pesticide.

Păsările din terenurile agricole scad în toată Europa și America de Nord, iar cercetarea factorilor din spatele acestora face obiectul unor cercetări aprofundate.
Intensificarea agricolă este acum recunoscută ca un factor major care provoaca pierderea biodiversității, cu dovezi puternice că pesticidele au indus mortalitatea directă a păsărilor.
Cu toate acestea, s-a acordat mai puțină atenție efectelor pe termen lung ale expunerii cronice la doze mici de pesticide.
Aici, am folosit o procedură experimentală în care potârnichile cenușii au fost hrănite cu boabe netratate obținute fie din agricultura organică (fără pesticide), fie din agricultura convențională (cu pesticide) timp de 26 de săptămâni, imitând astfel strict păsările sălbatice care se hrănesc pe câmpuri.
Am examinat apoi o suită de trăsături ale vieții (ecofiziologice și comportamentale) care pot influența în cele din urmă dinamica populației.
Arătăm pentru prima dată că ingerarea unor doze mici de pesticide pe o perioadă lungă de timp are consecințe pe termen lung asupra mai multor factori fiziologici majori, fără a induce mortalitate.

Comparativ cu potârnichele martor, păsările expuse la doze cronice
i) aveau ornamente pe bază de carotenoide mai puțin dezvoltate din cauza concentrațiilor mai mici de carotenoide plasmatice,
ii) au avut un sistem imunitar activat mai mare,
iii) au prezentat semne de stres fiziologic care induc o încărcătură parazitară intestinală mai mare,
iv ) a avut o activitate comportamentală și o stare corporală mai ridicate și
v) a prezentat o investiție de reproducere mai mică.

Rezultatele noastre sunt în concordanță cu un efect hormetic, în care expunerea la o doză mică de agent chimic poate induce un răspuns pozitiv, dar rezultatele noastre indică, de asemenea, că adulții reproducători pot prezenta trăsături afectate care au consecințe ale populației prin investiții reduse de reproducere sau productivitate.
Având în vedere amploarea actuală a utilizării pesticidelor în agrosisteme, sugerăm că astfel de modificări ale trăsăturilor vieții pot avea un impact negativ pe termen lung asupra populațiilor de păsări sălbatice din agrosisteme. Subliniem că efectele pe termen lung nu ar mai trebui ignorate în evaluarea riscului utilizarii de pesticide, unde în prezent sunt luate în considerare doar efectele pe termen scurt.

Ministrul Sănătății le ARATĂ PISICA medicilor antivacciniști: Sper să nu fie necesară vaccinarea obligatorie

Posted in Coronavirus, Romania, vaccin by Vali on mai 8, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/ministrul-sanatatii-le-arata-pisica-medicilor-antivaccinisti-sper-sa-nu-fie-necesara-vaccinarea-obligatorie_1776989.html

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, le arată pisica medicilor și asistenților care nu vor să se vaccineze. Aceasta nu a negat că e posibil ca vaccinarea să devină obligatorie pentru anumite categorii profesionale, precum sunt medicii sau profesorii.

„Eu pot să spun mai mult experienţa mea personală, nu profesională, experienţa mea personală legată de vaccinare. Pur şi simplu, după ce am reuşit să fiu vaccinată şi cu a doua doză, acel stres pe care-l aveam constant în minte legat de posibilitatea de a face infecţie şi de a transmite infecţia celorlalţi s-a diminuat considerabil. Şi atunci, ce vreau să spun este că încurajez vaccinarea la toate cadrele medicale, pentru că e foarte important şi pentru protecţia lor, dar mai ales pentru protecţia celor din jur şi sper că încrederea pe care o am eu şi pe care o avem noi, cei care ne-am vaccinat, să fie transferată şi către ei. Nu aş discuta încă de obligativitatea vaccinării, dar sper să nici nu fie nevoie de aşa ceva şi să obţinem un procent mare al personalului vaccinat, aşa încât obligativitatea să nu fie necesară”, a afirmat Ioana Mihăilă, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Bihor.

Medicul Sorin Paveliu, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a susţinut, într-o postare pe Facebook, că este nevoie de o lege privind vaccinarea obligatorie a unor categorii de populaţie, făcând referire, în acest context, la personalul medical şi la cei pe care i-a numit „esenţiali”, explicând „că de aia au avut prioritate”. Medicul a pledat totodată pentru „retragerea beneficiilor sociale pentru cei care prin refuzul lor (nejustificat medical) de vaccinare contribuie la spolierea bugetului din care îşi trag beneficiile”.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1443665522648822&ref=external

Autor: Loredana Codruț

LE COURRIER DES STRATÈGES: Cum se va impune în Occident supravegherea totală a societății în era post-COVID

Sursa: https://lecourrierdesstrateges.fr/2021/05/07/comment-le-credit-social-a-la-chinoise-simposera-en-occident/?fbclid=IwAR21HCXhM36-fFdoBc8E1mlaF06m6JY9NtOCZt3Ywx-gLTgDwlkumoCbBOg

Proiectul TrustStamp al Mastercard și al organizației internaționale Gavi este o aplicație care combină o identitate biometrică, un dosar de vaccinare și un sistem de plăți cu recunoaștere biometrică. La Summitul Global Vaccine, promotorii au anunțat că ar fi potrivit pentru lupta împotriva Covid19.

„Lumea de după” va fi una a urmaririi și a supravegherii în stil chinez dacă nu suntem atenți. Desigur, toate acestea se vor face pentru binele și siguranța noastră.

Primele trei etape există deja. Mică clarificare conspirativă: în spatele lui Gavi, îl găsim pe Bill Gates.

Identitatea biometrică controlată prin Mastercard

Amprenta digitală sau recunoașterea facială, nu contează. Mastercard are deja un card operațional de plată care utilizează amprente digitale, pregatita de comercializare.

Carnetul de vaccinare în formă digitală

Spui ca te-ai vaccinat, dar chiar e adevarat? Nu ti s-a eliberat un certificat fals? Cu ce ​​tip sau cu ce vaccin te-ai injectat? Pentru a răspunde la aceste întrebări, ce este mai bun decât un Pass de Sanatate, cuplat cu o carte de identitate biometrică, pentru a-l face rezistent la falsificari?

Wellness Pass (Pass-ul de Sanatate) este atât de convenabil, vă va oferi mai multă libertate!

Covid19 este o pandemie foarte gravă. Gândește-te, avem peste 156 de milioane de cazuri și 3.260.000 de decese în toată lumea. Știind că suntem 7,8 miliarde de oameni pe planetă, acest lucru face ca 2% dintre persoanele infectate care au o șansă de 2% să cedeze. Adică o mortalitate globală de 0,04%.

Identitate biometrică + fișă de vaccinare + plată = închisoare digitală

În fața unui astfel de risc, trebuie să luăm toate măsurile de precauție, astfel încât să putem circula din nou.

Fuziunea – recunoașterii biometrice – plată – vaccinare, este într-adevăr soluția ideală.

Vrei să iei un avion sau un tren, să închiriezi o mașină, să participi la un spectacol? Scoți o singură carte. Dar, în plus, de ce un card? De ce nu un cip implantat? Cu atât mai convenabil, nu îl poți pierde, oricât de amețit ești! Apropo, nu întârziați la impozite? Acestea vor fi preluate direct din informațiile de pe cipul dvs. Fiecare dintre achizițiile dvs. vă va fi facturată cu o taxă variabilă în funcție de venitul dvs.

Dacă nu suntem atenți, această lume orwelliană este cea care ne așteaptă.

Video: Changsha (CHINA) noaptea…

Posted in CHINA, Coronavirus, VIDEO by saccsiv on mai 8, 2021
Tagged with: , ,

Coronavirus: Vaccinare in Lumea lui Dracula la Castelul Bran

Posted in Coronavirus, Romania, vaccin by Vali on mai 8, 2021

Sursa: https://www.idevice.ro/2021/05/07/coronavirus-vaccinare-dracula-castelul-bran-464568/

Campania de vaccinare impotriva Coronavirus in Romania intra intr-o noua faza in aceasta perioada pentru ca totul se multa la Castelul Bran, unde autoritatile vor sa-i duca pe romani in lumea lui Dracula pentru a fi imunizati impotriva Coronavirus.

Ingeniozitatea de care dau dovada autoritatile pentru a-i convinge pe romani sa se vaccineze este ceva ce mai mult ca sigur vom vedea si prin alte tari pe masura ce interesul scade, dar necesitatea imunizarii ramane pentru a reveni la normalitate.

“Vaccinare de neuitat!
Acum la Castelul Bran!
Dai dovadă de curaj și responsabilitate, vei fi așteptat la Bran în următorii de ani.
Castelul Bran va găzdui un maraton special de vaccinare, timp de o lună, în perioada weekend-urilor, în clădirile Vămii Medievale din incinta Domeniului Bran.
Vaccinarea se va face cu echipa medicală mobilă, iar intervalul de funcționare este vineri – duminică, după cum urmează: vineri, între orele 14:00 – 20:00, sâmbătă, de la 10:00 la 20:00 și duminică, în intervalul orar 10:00 – 18:00.
Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o “diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel.
‼️ Accesul în centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran.”