SACCSIV – blog ortodox

Ministrul Sănătății le ARATĂ PISICA medicilor antivacciniști: Sper să nu fie necesară vaccinarea obligatorie

Posted in Coronavirus, Romania, vaccin by Vali on mai 8, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/ministrul-sanatatii-le-arata-pisica-medicilor-antivaccinisti-sper-sa-nu-fie-necesara-vaccinarea-obligatorie_1776989.html

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, le arată pisica medicilor și asistenților care nu vor să se vaccineze. Aceasta nu a negat că e posibil ca vaccinarea să devină obligatorie pentru anumite categorii profesionale, precum sunt medicii sau profesorii.

„Eu pot să spun mai mult experienţa mea personală, nu profesională, experienţa mea personală legată de vaccinare. Pur şi simplu, după ce am reuşit să fiu vaccinată şi cu a doua doză, acel stres pe care-l aveam constant în minte legat de posibilitatea de a face infecţie şi de a transmite infecţia celorlalţi s-a diminuat considerabil. Şi atunci, ce vreau să spun este că încurajez vaccinarea la toate cadrele medicale, pentru că e foarte important şi pentru protecţia lor, dar mai ales pentru protecţia celor din jur şi sper că încrederea pe care o am eu şi pe care o avem noi, cei care ne-am vaccinat, să fie transferată şi către ei. Nu aş discuta încă de obligativitatea vaccinării, dar sper să nici nu fie nevoie de aşa ceva şi să obţinem un procent mare al personalului vaccinat, aşa încât obligativitatea să nu fie necesară”, a afirmat Ioana Mihăilă, sâmbătă, în timpul unei vizite în judeţul Bihor.

Medicul Sorin Paveliu, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a susţinut, într-o postare pe Facebook, că este nevoie de o lege privind vaccinarea obligatorie a unor categorii de populaţie, făcând referire, în acest context, la personalul medical şi la cei pe care i-a numit „esenţiali”, explicând „că de aia au avut prioritate”. Medicul a pledat totodată pentru „retragerea beneficiilor sociale pentru cei care prin refuzul lor (nejustificat medical) de vaccinare contribuie la spolierea bugetului din care îşi trag beneficiile”.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=1443665522648822&ref=external

Autor: Loredana Codruț

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai said, on mai 8, 2021 at 12:23 pm

    „după ce am reuşit să fiu vaccinată şi cu a doua doză, acel stres pe care-l aveam constant în minte legat de posibilitatea de a face infecţie şi de a transmite infecţia celorlalţi s-a diminuat considerabil” – ceea ce dovedeste clar ca vaccinul vindeca cel putin isteria.

    Apreciat de 1 persoană

  2. gheorghe said, on mai 8, 2021 at 12:33 pm

    … in mintea ei schizofrenica… „acel stres … s-a diminuat considerabil”; realitatea OBIECTIVA si discernamantul elementar nu conteaza!

    Nu mai scapam de astia????

    Apreciat de 3 persoane

    • P.M. said, on mai 8, 2021 at 9:50 pm

      @@@gheorghe,am scãpa dacă chiar și ar inocula acele otrãvuri destinate populației de rând;în lumea umpic mai liberă,astfel de personaje mai și crapă;un asemenea caz a apărut azi pe siteul activnews;a mai fost cel puțin unul în trecutul apropiat,caz prezentat tot pe siteul pomenit.

      În ceea ce privește dorința dumitale,să știi că ea nu este venită din spiritul ortodox;a dori moartea cuiva (cam așa pare din mesajul postat), nu poate fi decât o dorință insuflată de spurcatul întåi,cel al cărui nume este bine a nu fi pomenit!

      Apreciază

      • o cititoare said, on mai 9, 2021 at 5:16 pm

        Cititi ce spune N. Steinhardt,………..” lui mamona numai blestemele sf.Vasile Cel Mare”.Luati aminte si la rugaciunile sf.Vasile cel Mare,care se ruga la icoana Maicii Domnului ,ca acel pagan,imparatul Iulian,sa nu se intoarca viu de la razboi. Oare, de ce a zis Maicii Domnului :”Chemati la mine pe Mercurie,ca sa se duca sa ucida pe Iulian,vrajmasul Fiului meu”? Iertam pe vrajmasii nostri ,obisnuiti si ne rugam ptr.indreptarea lor,dar cand vrajmasii nostri sunt vrajmasii lui Dumnezeu,suntem indreptatiti sa ne rugam ptr.pierderea lor.Ni se impune sa dam Cezarului si ce-i al lui Dumnezeu(prin silnicie,vor sa ne ia sufletele).

        Apreciază

  3. fane said, on mai 8, 2021 at 12:41 pm

    …”acel stres pe care-l aveam constant în minte legat de posibilitatea de a face infecţie şi de a transmite infecţia celorlalţi s-a diminuat considerabil.”

    de ce sa te temi acum, cine se temea s-a vaccinat, cine nu s-a vaccinat nu ii pasa daca se infecteaza pt ca deja dupa 1 an s-a imunizat. disperarea asta sa vaccineze cireada e de la dracu.

    sa devina obligatorie testarea rtpcr la toti vaccinatii sa vedem atunci daca mai are curaj sa minta in halul asta ca e ne vrea binele…
    toti sunt pozitivi, toti, toti vaccinatii sunt pozitivi. sa fie testati obligatoriu la acelasi numar de cicluri.
    testele sunt concepute cu secvente din genomul uman, sansele sa se potriveasca markerul din test cu proba din nas e f mare, toti sunt fals pozitivi,

    Apreciat de 5 persoane

    • Mihai T said, on mai 8, 2021 at 3:07 pm

      Nici testarea nu e bună. Au fost articole și comentarii pe tema asta. Nu trebuie să vă testați, să purtați mască, să vă vaccinați, sau să acceptați pașaportul verde.

      Apreciat de 2 persoane

    • Sf. Tamara a Georgiei said, on mai 8, 2021 at 8:07 pm

      Fane : ai început bine si si terminat fals comment-ul tau. Adevarat este cā toti vaccinatii care s-au „imunizat” anticovid cu vaccinurile criminale, absolut toti sunt pozitivi, adicā reali pozitivi si purtatori de exozomi de rācealā covid (in caz cā existā virusul) si alte boli vaccinate, stim noi CE otravuri se mai pun in vaccinurile drācesti. Ministresa e plina de viclenie si face propaganda vaccinurilor criminale covidice pentru a-si pāstra functia si banii aferenti de influencer.
      Gloata sā se vaccineze/ pecetluiascā cu 666 de buna voie, pentru ” binele ” lor!
      Dracu e viclean tare!

      Multi nici acum nu au inteles cā suntem pe ultima sutā de metri…

      Doamne ajutā!

      Apreciat de 1 persoană

  4. fane said, on mai 8, 2021 at 12:57 pm

    in tramvai, autobuz, vad mai ales femei care se uita la tine disperate daca nu ai masca (ma sufoc cu masca si cea mai subtire), isi fixeaza de 10 ori masca, incearca sa isi gaseasca un loc mai departat….imi zic in sinea mea „saraca, si asta s-a vaccinat”.

    Apreciat de 1 persoană

    • Viespe Linda said, on mai 9, 2021 at 12:22 pm

      Femei care se vaccineaza si la scurt timp incep sa procreeze iar dupa aceea cauta ajutor pe net pentru copil si apoi se fac mai multe locuri in autobuz pentru handicapati, locuri de parcare pentru handicapati si tot asa…. . Inca sunt multe locuri nefolosite si trebuie folosite…

      Apreciat de 1 persoană

  5. astridcezara said, on mai 8, 2021 at 2:23 pm

    PENTRU IDIOTII CARE SPUNEAU SI MAI SPUN CA VACCINAREA NU VA FI NICIDECUM OBLIGATORIE…
    A,NU…OPTIMISTII ZIC CA NU O SA MAI AVEM VOIE NEVACCINATI DECAT IN CASA…CARE CASA…CA PLATESTI IMPOZITE …SI OR SA FIE CONDITIONATE SI ALEA DE CERTIFICATE DIGITALE SI PARA DIGITALE…V-ATI LAMURIT MACAR ACUM??

    Apreciază

  6. sky said, on mai 8, 2021 at 2:41 pm

    Cum spenea cineva: vindecarea ajunge sa fie mai grea decat boala.

    Apreciază

  7. Andrei cel inselat said, on mai 8, 2021 at 4:48 pm

    „Eu pot să spun mai mult experienţa mea personală, nu profesională, experienţa mea personală legată de vaccinare. Pur şi simplu, după ce am reuşit să fiu vaccinată şi cu a doua doză, acel stres pe care-l aveam constant în minte legat de posibilitatea de a face infecţie şi de a transmite infecţia celorlalţi s-a diminuat considerabil.”

    Transmit pe aceasta cale tantii ministru ca eu spre deosebire de dansa nu sunt stresat si nu am nevoie de nici un placebo ca sa-mi continui viata cu atat mai putin un vaccin demonstrat a fi cauzator de moarte sau de efecte secundare. Deasemenea constiinta mea religioasa imi spune ca am libertatea de alege in orice circumstanta si ca Dumnezeu garanteaza libertatea de a alege. In concluzie tanti ministru nu dau doi bani pe matale daca nu esti in concordanta cu Dumnezeu, din consider a fi o persoana irationala , fricoasa , fara de minte si rau intentionata ( apropo de transmisia infectiei celorlalti nu ne vom lasa infectati de boala ta sufleteasca ). PS : demisia!

    Apreciat de 3 persoane

  8. Catalin said, on mai 8, 2021 at 5:05 pm

    ca vorbeste de stres, daca cineva se vaccineaza impotriva vointei sale si traieste cu stresul efectelor secundare, efectul nocebo se adauga acestora.
    https://playtech.ro/2018/ce-este-efectul-nocebo-opusul-efectului-placebo

    Apreciat de 1 persoană

  9. marcus said, on mai 8, 2021 at 8:13 pm

    Off topic
    De ce nu pun baoetii astia, de treizeci de ani, stema României pe drapel? Pai, de-aia: https://images.app.goo.gl/dxBdvya1NQtxmKkVA
    Sau
    content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16204940038231088271539.jpg

    Adica, pentru ca are cruce in cioc.

    Apreciază

  10. tom beron said, on mai 8, 2021 at 8:29 pm

    Specialista in depilari ” braziliene” a ajuns acum si specialista in infectioase

    Apreciat de 1 persoană

  11. Ion said, on mai 9, 2021 at 5:43 am

    Sorosistii neomarxisti USSR-PLUS. Stalin poate pune bază pe bolșevismul lor.

    Apreciat de 1 persoană

  12. Cristian Daniel said, on mai 9, 2021 at 10:49 pm

    …până la finele anului cred ca vaccinarea va fi obligatorie…deja se pregateste terenul in acest sens, iar toate aluziile, apropo-urile sau referirile la acest lucru tin de pregatirea psihologica a maselor…

    Apreciază

  13. AntiM said, on mai 10, 2021 at 12:32 am

    traducand si in romana, acesta dulce limba de lemn ar suna cam asa: „Dragi tovarasi doctori, va rugam frumos sa va vaccinati voi de buna voie, sa nu fim nevoiti sa va obligam noi” :))

    Apreciază

  14. Arhanghelul said, on mai 10, 2021 at 7:05 am

    „Eu pot să spun mai mult experienţa mea personală, nu profesională, experienţa mea personală legată de vaccinare. ”

    ” … Experienta mea personala, nu profesionala …” TRAIASCA PCR (pile, relatii si cunostinte) …

    Vai de cel … ce invata de la prost .

    Cum e melodia aia … veche … de la Antract …

    ” Refren :
    Fa, esti frumoasa, da’ esti proasta
    Da’ esti proasta, oouu
    Fa, esti frumoasa,
    Proasta dracului. „

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.