SACCSIV – blog ortodox

OMS a acordat o autorizaţie de urgenţă pentru vaccinul chinezesc Sinopharm

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccin by Vali on mai 8, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/oms-a-acordat-o-autorizatie-de-urgenta-pentru-vaccinul-chinezesc-sinopharm_1776789.html

Vaccinul chinezesc anti-COVID-19 produs de Sinopharm a primit o autorizație de urgență, anunță Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Vaccinul, unul dintre cele două principale seruri chinezeşti cu care au fost deja imunizate sute de milioane de persoane din China şi din străinătate, devine primul vaccin anti-COVID-19 dezvoltat de o ţară non-occidentală care a obţinut undă verde din partea OMS.

Aceasta este, de asemenea, prima dată când Organizaţia Mondială a Sănătăţii acordă o autorizaţie de urgenţă pentru utilizarea unui vaccin chinezesc împotriva unei boli infecţioase, scrie Agerpres.

Lista de urgenţă a OMS reprezintă un semnal pentru autorităţile naţionale de reglementare cu privire la siguranţa şi eficacitatea unui produs şi permite ca un vaccin să fie inclus în programul COVAX, creat pentru a asigura accesul ţărilor sărace la seruri dezvoltate împotriva noului coronavirus.

OMS a acordat anterior o autorizaţie de urgenţă pentru vaccinurile anti-COVID-19 dezvoltate de Pfizer/BioNTech, AstraZeneca, Johnson&Johnson şi, săptămâna trecută, pentru Moderna.

Autor: Radu Pop, Redactor

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on mai 8, 2021 at 5:25 pm

    OMS este capiștea lui Asclepios, plină de vipere, care slujește dracilor aprobând tot felul de mizerii cu care să otrăvească oamenii.

    Cine vrea să știe mai multe date oficiale despre mizeriile astea numite ‘vaccin anti covid19’ poate accesa acest site:

    https://covid19.trackvaccines.org/vaccines/

    Interesant pentru Sinopharm este că testele clinice din China nu a depășit faza 2 și are doar 640 de voluntari:

    https://covid19.trackvaccines.org/vaccines/5/

    Eu mai bine aleg moartea decât să pun în mine vreo mizerie din asta numită → ‘vaccin anti covid19’ → sau să fac vreun test de covid19!

    Nu mai poate omul să facă o infecție respiratorie că gata… → e covid! Mor oamenii pe capete din cauza altor boli sau din cauza mizeriei, ca în India, dar trebuie să bage în ei altă mizerie… că → e covid! … și slujitorii lui Asclepios sunt peste tot!

    Apreciat de 3 persoane

  2. Eu said, on mai 9, 2021 at 3:55 pm

    Vaccinul chinezesc cu siguranță că nu este o bunaciune. Este la fel de nociv ca și celelalte.
    Frica de păcatul de a nu-ți bate joc de templul Duhului Sfânt, adică de trupul tău cel primit în dar de la Dumnezeu trebuie să fie pe primul loc. Sănătatea personală și ajutorul lui Dumnezeu vin la pachet cu grija de ceea ce am primit de la El.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.