SACCSIV – blog ortodox

Video: Changsha (CHINA) noaptea…

Posted in CHINA, Coronavirus, VIDEO by saccsiv on mai 8, 2021
Tagged with: , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on mai 8, 2021 at 12:58 pm

    Este foarte ciudat. În timp ce India a ajuns să raporteze 400.000 de cazuri pe zi, China practic nu mai raportează nici un caz, ultima raportare fiind din 7 feb. – 14 cazuri. Și nici nu am auzit să acorde vreun ajutor Indiei (oxigen, echipamente medicale etc.)

    Apreciat de 1 persoană

  2. Nimeni said, on mai 9, 2021 at 12:21 am

    Dovada că tot ce se întâmplă este un teatru ,in schimb dormim in continuare și așteptăm cu drag și alte vaccinuri ,că doar trebuie să ieșim la restaurant , să mergem în vacanță ,da este ceva normal ,nu citim nimic, că doar știm tot , nu ne învață pe noi nimeni ce să facem , suntem oameni maturi și inteligenți ,nu putem fi păcăliți , dacă zice la televizor că este un virus periculos așa este ,dar la televizor nu vă spune de ce nu mai există gripă și doar covid sau mai bine zis de ce există doar covid ,și de ce spitalele stau goale . Aceștia sunt oamenii zilelor noastre ,trebuie să mănânce ,sa se distreze , să mai facă ceva bănuți ,dar fără să mai și gândească ,creierul lor este televizorul ,televizorul gândește pentru ei,doar in televizor au încredere ,doar el le spune adevărul ,singura lor realitate ,aceștia trăiesc robotic , trăiesc precum oile ,fac și ei ce fac toți dar fără să știe de ce , cănd vor rămâne fără curent abia atunci își vor pune creierele adevărate in funcțiune ,dar tocmai de asta nu vor rămâne fără. Din toamnă se anunță al treilea vaccin ,oamenii de neștiință au ghicit deja că virusul va suferii mutații așa că actualul vaccin nu va mai fi eficace(știre oficială Digi 24) așa că mai gândiți-vă , în mai puțin de un an de zile trei vaccinuri , câte vor mai urma de la anul ?!

    Apreciat de 3 persoane

    • kabuki said, on mai 10, 2021 at 6:01 pm

      Mai multe. Unul-două pe an. Din ce în ce mai performante, în baza experimentelor ce se fac acum, cu legătură directă la 5G și în curând și la 6G.
      Va fi ceva ce nu s-a mai văzut.

      Apreciază

  3. Gina said, on mai 9, 2021 at 5:05 pm

    Ce dezolare! Ce pustiu și deșertăciune! Niciun pom în tot filmul, un singur arbust pipernicit într-un ghiveci cred, pe la minutul douăzeci, și apoi iar nimic, doar deșert zgomotos! Singurele părți de natură, acei căței. Artificialitate exasperantă, mediu steril, gol, în care mii de lumini sclipicioase vor să te facă să uiți și să te pierzi. Și prin vidul ăsta trepidant, milioane de oameni, ce par mai degrabă extratereștri, nepământeni cu priviri goale, mișună fără încetare, fără țintă, fără sens, aiurea. Ca niște musculițe ce zboară buimace în jurul becului, li se pare că acesta este unica lumină și se aruncă orbește în valurile ei fără teama că-și ard aripile și se topesc în fum, captive în iluzia orbitoare. O situație absurdă, de neînțeles pentru mine, ca un vis straniu și tulburător.

    Apreciază

  4. kabuki said, on mai 10, 2021 at 6:04 pm

    Nu le mai trebuie mască din moment ce sunt monitorizați 24/7, via telefon mobil, și trebuie să facă frumos pentru a primi cât mai multe credite sociale …

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.