SACCSIV – blog ortodox

LE COURRIER DES STRATÈGES: Cum se va impune în Occident supravegherea totală a societății în era post-COVID

Sursa: https://lecourrierdesstrateges.fr/2021/05/07/comment-le-credit-social-a-la-chinoise-simposera-en-occident/?fbclid=IwAR21HCXhM36-fFdoBc8E1mlaF06m6JY9NtOCZt3Ywx-gLTgDwlkumoCbBOg

Proiectul TrustStamp al Mastercard și al organizației internaționale Gavi este o aplicație care combină o identitate biometrică, un dosar de vaccinare și un sistem de plăți cu recunoaștere biometrică. La Summitul Global Vaccine, promotorii au anunțat că ar fi potrivit pentru lupta împotriva Covid19.

„Lumea de după” va fi una a urmaririi și a supravegherii în stil chinez dacă nu suntem atenți. Desigur, toate acestea se vor face pentru binele și siguranța noastră.

Primele trei etape există deja. Mică clarificare conspirativă: în spatele lui Gavi, îl găsim pe Bill Gates.

Identitatea biometrică controlată prin Mastercard

Amprenta digitală sau recunoașterea facială, nu contează. Mastercard are deja un card operațional de plată care utilizează amprente digitale, pregatita de comercializare.

Carnetul de vaccinare în formă digitală

Spui ca te-ai vaccinat, dar chiar e adevarat? Nu ti s-a eliberat un certificat fals? Cu ce ​​tip sau cu ce vaccin te-ai injectat? Pentru a răspunde la aceste întrebări, ce este mai bun decât un Pass de Sanatate, cuplat cu o carte de identitate biometrică, pentru a-l face rezistent la falsificari?

Wellness Pass (Pass-ul de Sanatate) este atât de convenabil, vă va oferi mai multă libertate!

Covid19 este o pandemie foarte gravă. Gândește-te, avem peste 156 de milioane de cazuri și 3.260.000 de decese în toată lumea. Știind că suntem 7,8 miliarde de oameni pe planetă, acest lucru face ca 2% dintre persoanele infectate care au o șansă de 2% să cedeze. Adică o mortalitate globală de 0,04%.

Identitate biometrică + fișă de vaccinare + plată = închisoare digitală

În fața unui astfel de risc, trebuie să luăm toate măsurile de precauție, astfel încât să putem circula din nou.

Fuziunea – recunoașterii biometrice – plată – vaccinare, este într-adevăr soluția ideală.

Vrei să iei un avion sau un tren, să închiriezi o mașină, să participi la un spectacol? Scoți o singură carte. Dar, în plus, de ce un card? De ce nu un cip implantat? Cu atât mai convenabil, nu îl poți pierde, oricât de amețit ești! Apropo, nu întârziați la impozite? Acestea vor fi preluate direct din informațiile de pe cipul dvs. Fiecare dintre achizițiile dvs. vă va fi facturată cu o taxă variabilă în funcție de venitul dvs.

Dacă nu suntem atenți, această lume orwelliană este cea care ne așteaptă.

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on mai 8, 2021 at 12:15 pm

    off topic

    chiar nu mai e de gluma, este mult mai grav decat ne inchipuim:

    https://www.activenews.ro/stiri/Pfizer-recunoaste-intr-un-document-intern-ca-persoanele-vaccinate-raspandesc-particule-infectioase.-DOC-VIDEO-166675

    Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.